GoPro HERO12 Black Accessory Bundle

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
Ieteicams
ID: 1019768 Preces kods: CHDRB-121-RW
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi
449,99 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 30.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Atmiņas kartes tips: microSD
  • Barošanas avots: Litija Akumulators
  • Displeja izmērs: 2.27"
  • Maksimālais FPS: 240
  • Video izšķirtspēja: 5.3K (5312 x 2988)
  • Wi-Fi: Ir
Apraksts

Šajā lieliskajā komplektā ir iekļauts viss, kas nepieciešams, lai uzņemtu un kopīgotu pārsteidzošus GoPro kadrus. Tas ietver jaunāko un labāko GoPro kameru HERO12 Black, ar neticamu attēla kvalitāti, vēl labāku HyperSmooth video stabilizāciju un ievērojami ilgāku akumulatora darbības laiku.

HERO12 Black uzņem 5,3K video un pievieno augstas dinamiskās diapazonu (HDR) vēl detalizētākiem kadriem. Izturīga un viegla, tā ir gatava jebkurai situācijai uz sauszemes vai ūdenī, bet uzlabotā stabilizācija nodrošina vienmērīgu kadru uzņemšanu arī uz nelīdzenumiem apvidū. Pateicoties uzlabotai enerģijas pārvaldībai, HERO12 Black nodrošina 2 reizes ilgāku nepārtrauktu ierakstīšanu pie 5,3K60 (70 minūtes).

Šajā komplektā ietilpst arī The Handler (peldošais rokas rokturis), kas nodrošina stabilitāti un kontroli, uzņemot kadrus no rokas ūdenī un ārpus tā, kā arī Head Strap 2.0, kas ļauj izmantot dažādas galvas stiprinājuma iespējas, kā arī papildu Enduro akumulatoru un somiņu.

Neticama attēla kvalitāte, vēl labāka HyperSmooth video stabilizācija un ievērojams uzlabojums baterijas darbībā - tas viss ir apvienots jaunajā GoPro HERO12 Black kamerā.

Jaunajā modelī jau tā augstā 5.3K video izšķirtspēja ir papildināta ar HDR tehnoloģiju, ļaujot iemūžināt dzīves neaizmirstamos brīžus vēl detalizētāk. Pateicoties uzlabotajai enerģijas patēriņa tehnoloģijai, filmēšanas laiks prasīgajā 5.3K60 režīmā ir divkāršots, sasniedzot nepārtrauktu 70 minūšu ierakstu.

Izturīgais, vieglais korpuss un vienkāršā piestiprināšanas sistēma apvienojumā ar nesatricināmo video stabilizāciju, padara HERO12 Black gatavu visiem dzīves negludumiem. Kad piedzīvojums ir galā un kamera uzlādējas, safilmētie mirkļi automātiski augšupielādējas mākonī un uz viedtālruni tiek nosūtīts jau samontēts video rullītis, ļaujot vēlreiz piedzīvot labākos brīžus.

Funkcijas un priekšrocības

Izturīgs ūdensdrošs līdz 10m. Dažkārt viedtālruni drošāk atstāt kabatā. Neļaujiet bailēm par tehnikas drošību kavēt Jūs no piedzīvojumu iemūžināšanas – HERO11 Black izturīgais un ūdensdrošais korpuss ļauj to paņemt līdzi it visur. Lēcas aizsargstikliņa pārklājums ir drošs pret skrāpējumiem, atgrūž ūdens pilienus un ir viegli nomaināms, ja gadās to sasist.

2x ilgāks baterijas darbības laiks. HERO12 Black dramatiski uzlabotā akumulatora izmantošanas efektivitāte apvienojumā ar komplektā iekļauto 1720mAh Enduro bateriju nodrošina divkāršu pieaugumu 5.3K60 video ieraksta ilgumā. 70 minūtes nepārtraukta ieraksta 5.3K60 izšķirtspējā (augstākā iespējamā), 1.5 stundas 5.3K30 režīmā vai vairāk kā 2.5 stundas 1080p30 režīmā.6 Izmantojot jaunu tehnoloģiju, Enduro uzlabo arī baterijas darbību aukstos laika apstākļos, salīdzinot ar vecākiem GoPro modeļiem un baterijām.

HDR video foto. HERO12 Black paceļ jau tā augsto GoPro kameru attēla kvalitāti jaunā līmenī, pievienojot HDR video (5.3K un 4K) un foto režīmiem. Tas lieliski noder vidēs, kur sastopamas gan ēnas, gan spilgta gaisma. HDR notver nianses, kuras citādi būtu pazudušas tumšajās ēnās vai kadra gaišākajās vietās. Rezultātā GoPro panāk dinamisku ainu ar patiesām krāsām un smalkām detaļām.

Neticama attēla kvalitāte. HERO12 Black 5.3K izšķirtspēja sniedz par 91% augstāku kvalitāti kā 4K un par 665%, salīdzinot ar 1080p. Foto kvalitāte sasniedz neticamus 27MP. Savukārt no video iespējams izvilkt stopkadrus žilbinošā 24.7MP kvalitātē, izmantojot GoPro Quik aplikāciju.

Līdz pat 8-kārtīgām palēninājumam. Filmējot 2.7K izšķirtspējā kamera ir spējīga pat uz 8-kārtīgu palēninājumu, pateicoties 240 kadriem sekundē. Šāds slo-mo ļauj saskatīt detaļas, kuras citādi būtu paslīdējušas garām.

Ar Emmy® apbalvojumu novērtēta HyperSmooth 6.0 stabilizācija. HyperSmooth turpina uzstādīt latiņu tam, kādai jābūt industrijā labākajai video stabilizācijai un to apstiprina 2021. gadā saņemtā Emmy® godalga par labāko digitālo stabilizāciju. HERO12 Black papildināts ar uzlabojumiem HyperSmooth AutoBoost režīmā, ļaujot iegūt augstāku stabilizāciju ar pēc iespējas mazāku kadra malu apgriešanu. Riteņbraukšana, skrituļslidošana, slēpošana vai dzīšanās pēc bērniem rotaļu laukumā - pat visdrebelīgākie kadri tiek padarīti gludi un baudāmi.

360° Horizon Lock. HERO12 Black Linear Horizon Lock digitālā lēca ļauj saglabāt taisnu horizonta līniju pat tad, ja kamera tiek sašķiebta par 360 grādiem. Apvienojumā ar HyperSmooth, Horizon Lock nodrošina stabilu un profesionālu video bez mehāniskā stabilizatora vai īpašas pēcapstrādes programmatūras izmantošanas.

Īpaši plats skata lauks. HERO12 Black attēla sensors nodrošina sevišķi plašu skata lauku. Īpašā 8:7 malu attiecība iekļauj vairāk debesu un horizonta, paverot plašas iespējas radošai pēcapstrādei. No viena un tā paša video izveidot gan vertikālus klipus sociālajiem tīkliem, gan klasiskus horizontālus kadrus, nezaudējot sākotnējo kvalitāti. GoPro Quik mobilā aplikācija ļauj to izdarīt ātri un jebkurā vietā. Izmantojot HyperView digitālo lēcu, lai iegūtu visplatāko kadru, iemūžinot teju visu horizontu, debesis un notiekošo pie kājām.

Saderīgs ar jauno Max Lens Mod 2.0. Pievienojot kamerai jauno Max Lens Mod 2.0 lēcu, HERO12 Black nodrošinās plašāko skata lauku HERO kameru vēsturē - 177° (iepriekšējā Max Lens Mod versija sasniedza 155°). Ar par 36% plašāku skata lauku (FOV) platleņķa režīmā un par 48% plašāku vertikālajā režīmā,8 kamera sasniedz 4K60 izšķirtspēju un pievieno Max HyperSmooth - augstāko iespējamo stabilizāciju. Tāpat šī lēca ļaus izmantot Horizon Lock funkciju visās digitālajās lēcās un 1080p120 video ar maksimālu stabilizāciju un 4x slo-mo augstākajā FOV.

8-biti, 10-biti un Log video. HERO12 Black piedāvā izvēli starp 8-bitu, 10-bitu vai Log video režīmiem. 10- bitu krāsu režīms spēj attēlot vairāk nekā 1 miljardu krāsu, piedāvājot bagātāku krāsu dziļumu, plūstošākas pārejas un reālistiskāku paleti, savukārt 8-bitu režīms nodrošina mazākus failu izmērus. Pieredzējušie lietotāji var izmantot Log režīmu, lai saglabāt vairāk informācijas savos kadros un pēc tam veiktu nepieciešamos krāsu pielāgojumus pēcapstrādē.

Laika koda sinhronizācija. Pieredzējuši lietotāji ar vairāk nekā vienu HERO12 Black var tās sinhronizēt ar identiskiem laika kodiem, padarot rediģēšanu daudz vienkāršāku. Šī funkcijas darbojas ar Final Cut Pro, Adobe Premiere un citām rediģēšanas programmatūrām, vēl vairāk optimizējot pēcapstrādi.

Bluetooth audio savienojums. HERO12 Black ir savienojams ar dažādām Bluetooth ierīcēm. Vlogotājiem noderēs iespēja pievienot bezvadu ārējo mikrofonu, lai uzlabotu audio kvalitāti stāstot stāstus vai veicot intervijas. Savienojoties ar bezvadu austiņām, GoPro var uztvert lietotāja balss komandas trokšņainos apstākļos vai vietās, kur kamera ir uzmontēta ārpus dzirdamības attāluma. Turklāt caur austiņām iespējams dzirdēt kameras skaņas signālus, lai apstiprinātu, ka tā ir saņēmusi komandu.

Nakts efekti. Time Lapse režīmā pieejamas 3 funkcijas radošiem video naktī. Star Trail izmanto zemes rotāciju un zvaigžņu kustību, lai radītu ikoniskus debesjuma attēlus. Light Painting funkcija ļauj izmantot, piemēram, telefona zibspuldzi, lai veidotu gaismas gleznas. Vehicle Light Trails no automašīnu un citu transportlīdzekļu gaismām uzburs naksnīgas neona pilsētas romantiku.

Power Tools jauns intervālu foto režīms. Radošiem cilvēkiem palīdzēs 4 īpaši GoPro režīmi. Jaunā intervālu foto funkcija uzņem bildes pēc noteikta, ieprogrammēta intervāla. HindSight funkcija attin laiku pagātnē un saglabā visu, kas nofilmēts 30 sekundes pirms ieraksta pogas nospiešanas, kā arī visu, kas nofilmēts pēc tam. Scheduled Capture ļauj atlikt filmēšanas sākumu par noteiktu laiku. Savukārt ar Duration Capture iespējams norādīt maksimālo filmēšanas ilgumu no 15 sekundēm līdz 3 stundām.

Automātiska video montāža mākonī. Laikā, kamēr tiek veikta kameras uzlāde un tā ir savienota ar mājas Wi-Fi tīklu, safilmētie materiāli tiek automātiski augšupielādēti mākonī un īpašs algoritms veic automātisku labāko kadru atlasi un video rullīša montāžu. Kad video ir gatavs, tas tiek nosūtīts uz lietotāja viedtālruni.

Pēcapstrāde GoPro Quik lietotnē. GoPro Quik lietotne piedāvā plašu vienkārši lietojamu rīku klāstu, kas ļauj rediģēt video materiālus teju profesionālā līmenī. Tajā iespējams gan pielāgot lietotnes automātiski izveidotos video, gan veidot pilnīgi jaunus video no nulles. Ja nepieciešams pielāgot materiālu dažādām platformām, tad mobilā lietotni ļauj mainīt kadra formātu neatkarīgi no tā, ar kādu digitālo lēcu tas ticis filmēts. Savukārt no video iespējams izvilkt stopkadrus žilbinošā 24.7MP kvalitātē.

Vienkārša satura pārnese un bezlimita mākoņa glabātuve. Failu pārnesei piedāvātas 4 iespējas. Bezvadu savienojums ar GoPro mobilo aplikāciju būs pieejams ikvienam. Tāpat iespējams savienot telefonu un kameru ar uzlādes vadu, padarot pārnesi vēl ātrāku. Ja failu apstrādi veic datorā, tad visuzticamākais būs microSD karšu lasītājs. Ceturtā iespēja - izmantot bezlimita mākoņservisu. Laikā, kamēr tiek veikta kameras uzlāde un tā ir savienota ar mājas Wi-Fi tīklu, safilmētie materiāli tiek automātiski augšupielādēti mākonī

Platekrāna, vertikālā un pilnekrāna režīmi. HERO12 Black vieglie vadības elementi padara atbilstošo kadra iestatījumu izvēli ārkārtīgi vienkāršu. Tagad iespējams ātri pārslēgties starp platekrāna ierakstu (16:9 attiecībā) atskaņošanai televizorā vai YouTube, un vertikālajiem video (9:16 attiecībā) skatīšanai telefonā vai ievietošanai sociālajos tīklos. Maksimālai elastībai paredzēta pilnekrāna opcija, kas ieraksta ārkārtīgi universālajā 8:7 attiecībā. Šis režīms iemūžina visplašāko skata lauku un ļauj pēcapstrādē kadru apgriezt un pietuvināt, nezaudējot sākotnējo kvalitāti.

Vienkārša stiprināšana. Robustais plastmasas rāmītis ir pagātne. Vienkārši atlieciet nolokāmos pirkstiņus, pievienojiet kameru jebkuram stiprinājumam un tā būs gatava darbam. Turklāt HERO12 Black ir saderīgs ar visiem HERO9, HERO10 un HERO12 Black aksesuāriem. Jaunais 1/4-20 stiprinājums piedāvā vairāk iespēju, padarot HERO12 Black saderīgu ar standarta kameru stiprinājumiem un piederumiem.

Papildus modulārie aksesuāri. Nepieciešamas papildus funkcijas? Šeit talkā nāk modulārie aksesuāri. Media Mod uzlabos skaņas kvalitāti vai ļaus pievienot jebkuru citu mikrofonu iebūvētajā 3.5mm ligzdā. Pieejama arī HDMI-out ligzda, kas ļauj video signālu padot uz citām profesionālām ierīcēm. Light Mod palīdzēs filmēt sliktā apgaismojumā.

Vienkārša vai profesionāla kameras vadība. HERO12 Black neļaus apjukt iestatījumu džungļos, piedāvājot vienkāršās lietošanas režīmu, kurā kamera visas izvēles izdara automātiski. Savukārt pieredzējušākiem lietotājiem ir pieejama iestatījumu maiņa līdz pat sīkākajai niansei.

Divi LCD ekrāni. HERO12 Black ir aprīkots ar krāsainu, 1.4" priekšējo ekrānu, kurš ļauj atrast perfekto pašbildes kompozīciju. Savukārt aizmugurējais skārienjutīgais ekrāns ļauj ātri nomainīt iestatījumus un aplūkot safilmētos kadrus.

Vebkameras un tiešraides režīmi. Papildus lieliskai aktīvā dzīvesveida kamerai, HERO12 var izmantot arī kā vebkameru. 1080p izšķirtspēja un platleņķa objektīvs padara to izcili piemērotu lekciju, sporta treniņu un draugu ballītes zoomošanai. Savukārt izmantojot GoPro aplikāciju, varam doties arī Facebook tiešraidē

Visi parametri
Atmiņas kartes tips : microSD
Barošanas avots : Litija Akumulators
Displeja izmērs : 2.27"
Maksimālais FPS : 240
Modelis : GoPro HERO12 Black
Svars : 154 g
Video izšķirtspēja : 5.3K (5312 x 2988)
Wi-Fi : Ir
Atmiņas karte
Papildus akumulators
Lādētājs ar papildus akumulatoru
Sadarbībā ar GoPro dāvanā GoPro Hero12 Black baterija
Papildus specifikācija
Apraksts - GOPRO HERO12 BLACK PIEDERUMU KOMPLEKTS
Augstums - 74.000000
category_en - Audio, foto un video > Foto un video piederumi > Videokameras
category_lv - Audio, foto un video > Foto / video piederumi > Videokameras
category_ru - Audio, foto un video > Foto / video piederumi > Videokameras
description_lv - VIDEO - 5.3K60/50, 4K120/100, 2.7K240/200, 1080p240/200 - 16:9, 9:16, 4:3, 8:7 formātu attiecība - Līdz 8x slo-mo - HDR - HyperSmooth 6.0 ar AutoBoost - Horizon Lock / Horizon Leveling4 - 8-bitu, 10-bitu + Log video - H.265 (HEVC) MP4 video - Looping video - Webkameras režīms - Tiešraide 1080p - Tiešraide 1080p - Kadru eksportēšana ar GoPro Quik aplikāciju - Digitālā lēca - 2x tālummaiņa - HindSight - QuikCapture - Protune FOTO - 27 MP foto - SuperPhoto, HDR + RAW - Star Trails, Light Painting + Vehicle Light Trails efekti - Interval foto - Nakts foto - Digitālā lēca - 2x tālummaiņa - RAW foto - Protune CAMERA CONTROL - 2,27" skārienekrāns ar skārienjūtīgu tālummaiņas funkciju - 1.4" krāsu priekšējais ekrāns - Vienkāršā + Pro vadības režīmi - Platekrāna, mobilā + universālā formāta formāti - Pielāgojami iestatījumi - Pielāgojami ekrāna saīsnes - Plānotie + ilguma uzņemšanas režīmi - HiLight Tag - Vadība ar balsi - 13 komandas 11 valodās + 6 akcenti IERAKSTĪŠANA - Automātiska augšupielāde mākonī un labāko mirkļu rediģēšana - Bezvadu pārsūtīšana uz GoPro mobilo lietotni - Ļoti ātra failu pārsūtīšana uz tālruni ar vadu - Pārsūtīšana uz datoru ar microSD kartes lasītāju LAIKU LIKUMS - 5.3K TimeWarp 3.0 - Timelapse foto (27 MP) + video (5,3K) - Star Trails, Light Painting + Vehicle Light Trails efekti - Night lapse foto (27 MP) + video (5,3K) - Digitālā lēca - 2x tālummaiņa - Protune
description_lv - VIDEO • 5.3K60/ 50, 4K120/ 100, 2.7K240/ 200, 1080p240/ 200 • 16:9, 9:16, 4:3, 8:7 kadra malu attiecība • Līdz 8x slo-mo • HDR • HyperSmooth 6.0 ar AutoBoost • Horizon Lock / Horizon Leveling4 • 8-bit, 10-bit + Log video • H.265 (HEVC) MP4 video • Looping video • Vebkameras režīms • Tiešraides straumēšana 1080p • Stopkadru eksportēšana ar GoPro Quik aplikāciju • Digitālās lēcas • 2x zoom • HindSight • QuikCapture • Protune FOTO • 27MP foto • SuperPhoto, HDR + RAW • Star Trails, Light Painting + Vehicle Light Trails efekti • Intervālu foto • Nakts Photo • Digitālās lēcas • 2x zoom • RAW foto • Protune KAMERAS VADĪBA • 2.27” skārienjutīgs ekrāns ar touch zoom funkciju • 1.4” krāsains priekšējais ekrāns • Easy + Pro vadības režīmi • Widescreen, Mobile + Universal malu attiecību formāti • Pielāgojami iestatījumi • Pielāgojami īsceļi uz ekrāna • Scheduled + Duration Capture režīmi • HiLight Tag • Balss vadība - 13 komandas 11 valodās + 6 akcentos AUGŠUPIELĀDE • Automātiska augšupielāde mākonī un labāko mirkļu montāža • Bezvadu pārnese uz GoPro mobilo aplikāciju • Ļoti ātra failu pārnese telefonā ar vadu • Pārnese uz datoru ar microSD karšu lasītāju TIME LAPSE • 5.3K TimeWarp 3.0 • Time lapse photo (27MP) + video (5.3K) • Star Trails, Light Painting + Vehicle Light Trails efekti • Night lapse photo (27MP) + video (5.3K) • Digitālās lēcas • 2x zoom • Protune
description_ru - VIDEO - 5.3K60/50, 4K120/100, 2.7K240/200, 1080p240/200 - Aspekšu attiecība 16:9, 9:16, 4:3, 8:7. - Līdz 8x palēnināta kustība - HDR - HyperSmooth 6.0 ar AutoBoost - Horizon Lock/Horizon Alignment4 - 8-bitu, 10-bitu + log video. - H.265 MP4 video. (HEVC) - Looping video - Webkameras režīms - Tiešraide 1080p - Fotoattēlu eksportēšana ar GoPro Quik lietotni - Digitālais objektīvs - 2x tālummaiņa - Backlash - BweekCapture - Protune PHOTO - 27 MP foto.
- Super foto, HDR + RAW - Zvaigžņu takas, Gaismas gleznošana + Transportlīdzekļu gaismas nospiedumu efekti - Intervāla foto - Nakts fotogrāfija - Digitālais objektīvs - 2x tālummaiņa - RAW fotogrāfija - Protune CAMERA CONTROL - 2,27" skārienjūtīgais ekrāns ar skārienjūtīgo tālummaiņu - 1,4" krāsu priekšējais ekrāns - Easy + Pro vadības režīmi - Platekrāna formāts, mobilais + universālais aspektu attiecība.
- Pielāgojami iestatījumi - Pielāgojami ekrāna saīsnes taustiņi - Plānotie un ilguma uzņemšanas režīmi - HiLight saīsne - Vadība ar balsi - 13 komandas 11 valodās + 6 uzsvari NOSLĒGŠANA - Automātiska augšupielāde mākonī un labāko mirkļu rediģēšana - Bezvadu pārsūtīšana uz GoPro mobilo lietotni.
- Ļoti ātra failu pārsūtīšana uz tālruni pa vadu - Pārsūtīšana uz datoru, izmantojot microSD karšu lasītāju LAIKU FOX - 5,3K TimeWarp 3.0 - Palēnināta kustība (27 MP) + video (5,3K) - Zvaigžņu takas, gaismas gleznošana + transportlīdzekļu gaismas taku efekti - Nakts uzņemšana (27 MP) + video (5,3K) - Digitālais objektīvs - 2x tālummaiņa - Protune - Digitālais objektīvs - 2x tālummaiņa - Gaismas gleznošana - Gaismas gleznošana - Gaismas gleznošana + transportlīdzekļu gaismas taku efekti.
EAN - 810116380367
Garantijas termiņš - 2 Y
Garums - 225.000000
gross_weight - 0.09 kg
Modelis - CHDRB-121-RW
Platums - 110.000000
Ražotājs - GOPRO
Ražotājs - GoPro
RažotājsPartNumber - CHDRB-121-RW
svars - 0.05 kg
Svars - 0.700000
title_lv - GoPro HERO12 Action Camera Holiday Edition Bundle Sporta kamera
title_lv - GoPro HERO12 Action Camera Holiday Edition Bundle Sporta kamera
title_ru - GoPro HERO12 Action Camera Holiday Edition Bundle Sporta kamera
Description - GOPRO HERO12 BLACK ACCESSORY BUNDLE
Height - 74.000000
category_en - Audio, photo and video > Foto / Video accessories > Video cameras
category_lv - Audio, foto un video > Foto / video piederumi > Videokameras
category_ru - Audio, foto un video > Foto / video piederumi > Videokameras
description_en - VIDEO
• 5.3K60/ 50, 4K120/ 100, 2.7K240/ 200, 1080p240/ 200
• 16:9, 9:16, 4:3, 8:7 aspect ratio
• Up to 8x slo-mo
• HDR
• HyperSmooth 6.0 with AutoBoost
• Horizon Lock / Horizon Leveling4
• 8-bit, 10-bit + Log video
• H.265 (HEVC) MP4 video
• Looping video
• Webcam mode
• Live streaming in 1080p
• Exporting stills with the GoPro Quik application
• Digital lenses
• 2x zoom
• HindSight
• QuikCapture
• Protune
PHOTO
• 27MP photo
• SuperPhoto, HDR + RAW
• Star Trails, Light Painting + Vehicle Light Trails effects
• Interval photo
• Night Photo
• Digital lenses
• 2x zoom
• RAW photo
• Protune
CAMERA CONTROL
• 2.27" touch screen with touch zoom function
• 1.4" color front screen
• Easy + Pro control modes
• Widescreen, Mobile + Universal aspect ratio formats
• Customizable settings
• Customizable on-screen shortcuts
• Scheduled + Duration Capture modes
• HiLight Tag
• Voice control - 13 commands in 11 languages + 6 accents
UPLOAD
• Automatic upload to the cloud and editing of the best moments
• Wireless transfer to the GoPro mobile application
• Very fast file transfer to phone with wire
• Transfer to PC with microSD card reader
TIME FOX
• 5.3K TimeWarp 3.0
• Time lapse photo (27MP) + video (5.3K)
• Star Trails, Light Painting + Vehicle Light Trails effects
• Night lapse photo (27MP) + video (5.3K)
• Digital lenses
• 2x zoom
• Protune
description_lv - VIDEO
• 5.3K60/ 50, 4K120/ 100, 2.7K240/ 200, 1080p240/ 200
• 16:9, 9:16, 4:3, 8:7 kadra malu attiecība
• Līdz 8x slo-mo
• HDR
• HyperSmooth 6.0 ar AutoBoost
• Horizon Lock / Horizon Leveling4
• 8-bit, 10-bit + Log video
• H.265 (HEVC) MP4 video
• Looping video
• Vebkameras režīms
• Tiešraides straumēšana 1080p
• Stopkadru eksportēšana ar GoPro Quik aplikāciju
• Digitālās lēcas
• 2x zoom
• HindSight
• QuikCapture
• Protune
FOTO
• 27MP foto
• SuperPhoto, HDR + RAW
• Star Trails, Light Painting + Vehicle Light Trails efekti
• Intervālu foto
• Nakts Photo
• Digitālās lēcas
• 2x zoom
• RAW foto
• Protune
KAMERAS VADĪBA
• 2.27” skārienjutīgs ekrāns ar touch zoom funkciju
• 1.4” krāsains priekšējais ekrāns
• Easy + Pro vadības režīmi
• Widescreen, Mobile + Universal malu attiecību formāti
• Pielāgojami iestatījumi
• Pielāgojami īsceļi uz ekrāna
• Scheduled + Duration Capture režīmi
• HiLight Tag
• Balss vadība - 13 komandas 11 valodās + 6 akcentos
AUGŠUPIELĀDE
• Automātiska augšupielāde mākonī un labāko mirkļu montāža
• Bezvadu pārnese uz GoPro mobilo aplikāciju
• Ļoti ātra failu pārnese telefonā ar vadu
• Pārnese uz datoru ar microSD karšu lasītāju
TIME LAPSE
• 5.3K TimeWarp 3.0
• Time lapse photo (27MP) + video (5.3K)
• Star Trails, Light Painting + Vehicle Light Trails efekti
• Night lapse photo (27MP) + video (5.3K)
• Digitālās lēcas
• 2x zoom
• Protune
description_ru - ВИДЕО
• 5,3K60/50, 4K120/100, 2,7K240/200, 1080p240/200
• Соотношение сторон 16:9, 9:16, 4:3, 8:7.
• До 8-кратного замедления
• HDR
• HyperSmooth 6.0 с AutoBoost
• Блокировка горизонта/выравнивание горизонта4
• 8-битное, 10-битное + видео журнала.
• Видео MP4 в формате H.265 (HEVC).
• Зацикленное видео.
• Режим веб-камеры
• Прямая трансляция в формате 1080p.
• Экспорт фотографий с помощью приложения GoPro Quik.
• Цифровые линзы
• 2-кратный зум
• Взгляд в прошлое
• БвикКапчер
• Протун
ФОТО
• Фотография с разрешением 27 МП.
• Суперфото, HDR + RAW
• Звездные следы, световая живопись + эффекты световых следов транспортных средств
• Интервальное фото
• Ночная фотография
• Цифровые линзы
• 2-кратный зум
• Фотография в формате RAW
• Протун
УПРАВЛЕНИЕ КАМЕРОЙ
• Сенсорный экран диагональю 2,27 дюйма с функцией сенсорного масштабирования.
• Цветной передний экран диагональю 1,4 дюйма
• Режимы управления Easy + Pro
• Широкоэкранный формат, мобильный + универсальное соотношение сторон.
• Настраиваемые настройки
• Настраиваемые ярлыки на экране.
• Режимы съемки по расписанию и по продолжительности.
• Ярлык HiLight
• Голосовое управление — 13 команд на 11 языках + 6 акцентов
ЗАГРУЗИТЬ
• Автоматическая загрузка в облако и редактирование лучших моментов
• Беспроводная передача данных в мобильное приложение GoPro.
• Очень быстрая передача файлов на телефон по проводу.
• Перенос на ПК с помощью устройства чтения карт памяти microSD.
ТАЙМ ФОКС
• 5,3K TimeWarp 3.0
• Замедленная съемка (27 МП) + видео (5,3K).
• Звездные следы, световая живопись + эффекты световых следов транспортных средств
• Ночная съемка (27 МП) + видео (5,3K).
• Цифровые линзы
• 2-кратный зум
• Протун
EAN - 810116380367
PeriodofWarranty - 2 Y
Length - 225.000000
gross_weight - 0.09 kg
Model - CHDRB-121-RW
Width - 110.000000
Manufacturer - GOPRO
Producer - GoPro
ManufacturerPartNumber - CHDRB-121-RW
weight - 0.05 kg
Weight - 0.700000
title_en - GoPro HERO12 Action Camera Holiday Edition Bundle Sports camera
title_lv - GoPro HERO12 Action Camera Holiday Edition Bundle Sporta kamera
title_ru - GoPro HERO12 Action Camera Holiday Edition Bundle Cпортивная камера
449,99 €
GoPro HERO12 Black Accessory Bundle
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas