Deerma DX888, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 995198 Preces kods: DX888
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
55,94 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Maksimālā jauda (W): 600 W
  • Putekļu tvertnes tilpums (l): 0.45 l
  • Sūkšanas jauda (Pa): 15000
  • Uzkopšanas veids: Sausā tīrīšana
Visi parametri
Barošanas veids : Tīkls
Caurules veids : Plastmasa
Darbības laiks (min) : Nav
Jaudas regulēšana : Nav
Krāsa : Balta
Maksimālā jauda (W) : 600 W
Putekļu sūcēja tips : Ar konteineru
Putekļu tvertnes tilpums (l) : 0.45 l
Sūkšanas jauda (Pa) : 15000
Tīrīšana ar tvaiku : Nav
Trokšņa līmenis (dB) : N/A
Uzgaļu veidi : Paklājiem/Grīdai, Spraugām
Uzkopšanas veids : Sausā tīrīšana
Uzlādes ilgums (h) : Nav
Vada garums (m) : N/A
Papildus specifikācija
category_en - Sadzīves tehnika > Mājsaimniecības preces > Putekļu sūcēji
category_lv - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Putekļu sūcēji
category_ru - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Putekļu sūcēji
description_lv - Atvieglojiet tīrīšanu. Deerma DX888 vertikālais putekļsūcējs nodrošina augstu komfortu un izceļas ar sūkšanas jaudu līdz 15 000 Pa. Pateicoties tam, tas lieliski tiek galā ar netīrumiem. Putekļu novākšanu no grūti pieejamiem stūrīšiem atvieglos komplektā iekļautās maināmās birstes, bet lielo 0,45 litru atkritumu tvertni var iztukšot, nospiežot vienu pogu. Ierīci var izmantot vairākos veidos - tā darbosies gan kā stāvs, gan kā rokas putekļusūcējs. Tā montāža vai demontāža jums nesagādās nekādas problēmas. putekļsūcējs izceļas ar savu modulāro konstrukciju, tāpēc jūs varat to viegli pielāgot savām vajadzībām. Tā galvenie komponenti (galvenais bloks ar putekļu tvertni, rokturis, kātiņš un birste) tiek montēti atsevišķi, ļaujot veidot dažādas konfigurācijas. Ierīce labi darbosies arī kā rokas putekļsūcējs. Uzstādiet galveno ierīci tuvāk birstei, lai varētu viegli notīrīt grīdas, un pievienojiet to rokturim, lai pārvietotu smaguma centru un bez piepūles notīrītu aizkarus vai savāktu zirnekļu tīklus no griestiem. Pārliecinieties, ka tīrīšanai vispār nav jāprasa lielas pūles. DX888 putekļsūcējam ir pārdomāts, ergonomisks dizains. Tā lielais trīsstūrveida rokturis ir izliekts 106° leņķī, tāpēc tas lieliski iekļaujas rokā un neapgrūtina plaukstas. Turklāt ierīces vadīšana ir ļoti vienkārša un ērta - tās birste ir aprīkota ar maziem ritenīšiem, kas labi darbosies uz dažādām virsmām. Putekļsūcējs ir arī salīdzinoši viegls - jūs to varēsiet viegli pacelt, lai izsūktu aizkarus vai augstākus plauktus. Komplektā atradīsiet arī 2 papildu birstes, kas atvieglos jums grūti aizsniedzamu stūru izsūknēšanu. Plaisu birste ļaus atbrīvoties no netīrumiem šaurās vietās, piemēram, dīvānu un krēslu padziļinājumos. Trīsstūrveida mīkstā birste ir ideāli piemērota mēbeļu virsmu tīrīšanai - ar tās palīdzību jūs viegli noņemsiet putekļus, matus, drupatas vai spalvas no dīvāna vai matrača. Tagad jūs varat viegli padarīt savu mājokli žilbinoši tīru!
description_lv - Padariet tīrīšanu sev vieglāku. Deerma DX888 Vertikālais putekļsūcējs nodrošina augstu komfortu un izceļas ar sūkšanas jaudu līdz 15 000 Pa. Pateicoties tam, tas var pilnīgi tikt galā ar netīrumiem. Putekļu noņemšanu no grūti sasniedzamiem kaktiņiem atvieglos iekļautās maināmās sukas, un lielo 0,45 litru atkritumu tvertni var iztukšot, nospiežot vienu pogu. Ierīci var izmantot vairākos veidos - tā darbosies gan kā vertikāls, gan rokas putekļsūcējs. Tās montāža vai Demontāža neradīs jums nekādas problēmas.Putekļsūcējs atšķiras ar tā modulāro dizainu, tāpēc to var viegli pielāgot savām vajadzībām. Tās galvenās sastāvdaļas (galvenā vienība ar putekļu tvertni, rokturi, zizli un suku) tiek montētas atsevišķi, ļaujot veikt dažādas konfigurācijas. Ierīce labi darbosies arī kā rokas putekļsūcējs. Uzstādiet galveno bloku tuvāk sukai, lai to varētu viegli nosūkt, un piestipriniet to pie roktura, lai pārvietotu smaguma centru un bez piepūles notīrītu aizkarus vai savāktu zirnekļu tīklus no griestiem. Uzziniet, ka tīrīšanai vispār nav jāpieliek lielas pūles. Dx888 putekļsūcējam ir pārdomāts, ergonomisks dizains. Tā lielais trīsstūrveida rokturis ir izliekts 106° leņķī, kas padara to lieliski piemērotu jūsu rokā un nenoslogo plaukstas. Turklāt ierīces vadīšana ir ārkārtīgi vienkārša un ērta - tās suka ir aprīkota ar maziem riteņiem, kas labi darbosies uz dažādām virsmām. Putekļsūcējs ir arī salīdzinoši viegls-to var viegli pacelt uz vakuuma aizkariem vai Augstākiem plauktiem. Komplektā atradīsit arī 2 papildu sukas, kas atvieglos grūti sasniedzamu stūru vakuumu. Plaisas birste ļaus atbrīvoties no netīrumiem no šaurām vietām, piemēram, padziļinājumiem dīvānos un krēslos. Trīsstūrveida mīkstā birste ir ideāli piemērota mēbeļu virsmu tīrīšanai - ar tās palīdzību jūs varat viegli noņemt putekļus, matus, drupatas vai matus no dīvāna vai matrača. Tagad jūs varat viegli padarīt savu māju žilbinoši tīru!
description_ru - Atvieglojiet tīrīšanu. Deerma DX888 vertikālais putekļu sūcējs nodrošina lielisku komfortu un sūkšanas jaudu līdz 15 000 Pa. Tas padara to par lielisku netīrumu tīrītāju. Putekļu notīrīšana no grūti pieejamiem stūrīšiem ir vienkārša, izmantojot komplektā iekļautās maināmās birstes, un lielo 0,45 litru putekļu tvertni var iztukšot, nospiežot vienu pogu. Ierīci var izmantot vairākos veidos - to var izmantot kā vertikālo vai rokas putekļu sūcēju. Tā montāža vai demontāža jums nesagādās nekādas problēmas. putekļsūcējam ir raksturīga modulāra konstrukcija, tāpēc jūs varat to viegli pielāgot savām vajadzībām. Tā galvenie komponenti (galvenais bloks ar putekļu savācēju, rokturis, spieķis un birste) ir montējami atsevišķi, kas ļauj veidot dažādas konfigurācijas. Ierīce labi darbojas arī kā rokas putekļu sūcējs. Uzstādiet galveno ierīci tuvu birstei, lai viegli notīrītu grīdu, un pievienojiet to rokturim, lai pārvietotu smaguma centru un bez piepūles notīrītu aizkarus vai noņemtu zirnekļu tīklus no griestiem. DX888 putekļu sūcējam ir pārdomāts ergonomisks dizains. Tā lielais trīsstūrveida rokturis ir izliekts 106° leņķī, tāpēc tas lieliski iekļaujas rokā, nenoslogojot plaukstas. Turklāt ierīci ir ļoti viegli un ērti lietot - tās birste ir aprīkota ar maziem ritenīšiem, kas labi darbosies uz dažādām virsmām. Putekļsūcējs ir arī salīdzinoši viegls - to var viegli pacelt, lai izsūktu aizkarus vai augstākus plauktus, turklāt komplektā atradīsiet arī 2 papildu birstes, kas atvieglos jums grūti aizsniedzamu stūru nosūcināšanu. Slotiņas birste ļaus atbrīvoties no netīrumiem šaurās vietās, piemēram, dīvānu un krēslu padziļinājumos. Trīsstūrveida mīkstā birste ir ideāli piemērota mēbeļu virsmu tīrīšanai - ar to varat viegli notīrīt putekļus, mājdzīvnieku spalvas, drupatas vai matiņus no dīvāna vai matrača. Tagad jūs varat viegli padarīt savu mājokli žilbinoši tīru!
EAN - 6955578040153
Eans - 6955578040153
gross_weight - 0.6 kg
Kategorija - Saknes/Izstrādājumi mājsaimniecībai/Tīrīšanas līdzekļi/Vakcīnas tīrīšanas līdzekļi
Modelis - DX888
Nosaukums - Deerma DX888 balts
ProducerCode - DX888
Ražotājs - Deerma
ShortDescription - Tvertnes tilpums [l]: 0,45 | Kabeļa garums [m]: 5 | Svars [kg]: 2,1 | Krāsa: balta
svars - 0.55 kg
title_lv - Deerma DX888 Putekļsūcējs
title_lv - Deerma DX888 Putekļu Sūcējs
title_ru - Deerma DX888 Putekļsūcējs
category_en - Home Appliances > House cleaning equipment > Vacuum cleaners
category_lv - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Putekļu sūcēji
category_ru - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Putekļu sūcēji
description_en - Make cleaning easier for yourself. Deerma DX888 upright vacuum cleaner provides high comfort and stands out with suction power of up to 15,000 Pa. Thanks to this, it can perfectly cope with dirt. Removing dust from hard-to-reach nooks and crannies will be made easier by the included interchangeable brushes, and the large 0.45-liter waste container can be emptied by pressing a single button. The device can be used in several ways - it will work both as an upright and handheld vacuum cleaner. Its assembly or disassembly will not cause you any problems.The vacuum cleaner is distinguished by its modular design, so you can easily adapt it to your needs. Its main components (the main unit with dust tank, handle, wand and brush) mount separately, allowing different configurations. The unit will also work well as a handheld vacuum cleaner. Mount the main unit closer to the brush for easy floor vacuuming, and attach it to the handle to shift the center of gravity and effortlessly clean curtains or collect cobwebs from the ceiling.
Find out that cleaning doesn't have to require much effort at all. The DX888 vacuum cleaner features a thoughtful, ergonomic design. Its large triangular handle is curved at an angle of 106°, which makes it fit perfectly in your hand and does not strain your wrists. What's more, guiding the device is extremely easy and convenient - its brush is equipped with small wheels, which will work well on various surfaces. The vacuum cleaner is also relatively lightweight - you can easily lift it to vacuum curtains or higher shelves.
You will also find 2 additional brushes in the set, which will make it easier for you to vacuum hard-to-reach corners. The crevice brush will allow you to get rid of dirt from narrow places, such as the recesses in sofas and chairs. The triangular soft brush is ideal for cleaning furniture surfaces - with its help you can easily remove dust, hair, crumbs or hair from the sofa or mattress. Now you can easily make your home dazzlingly clean!
description_lv - Padariet tīrīšanu sev vieglāku. Deerma DX888 Vertikālais putekļsūcējs nodrošina augstu komfortu un izceļas ar sūkšanas jaudu līdz 15 000 Pa. Pateicoties tam, tas var pilnīgi tikt galā ar netīrumiem. Putekļu noņemšanu no grūti sasniedzamiem kaktiņiem atvieglos iekļautās maināmās sukas, un lielo 0,45 litru atkritumu tvertni var iztukšot, nospiežot vienu pogu. Ierīci var izmantot vairākos veidos - tā darbosies gan kā vertikāls, gan rokas putekļsūcējs. Tās montāža vai Demontāža neradīs jums nekādas problēmas.Putekļsūcējs atšķiras ar tā modulāro dizainu, tāpēc to var viegli pielāgot savām vajadzībām. Tās galvenās sastāvdaļas (galvenā vienība ar putekļu tvertni, rokturi, zizli un suku) tiek montētas atsevišķi, ļaujot veikt dažādas konfigurācijas. Ierīce labi darbosies arī kā rokas putekļsūcējs. Uzstādiet galveno bloku tuvāk sukai, lai to varētu viegli nosūkt, un piestipriniet to pie roktura, lai pārvietotu smaguma centru un bez piepūles notīrītu aizkarus vai savāktu zirnekļu tīklus no griestiem.
Uzziniet, ka tīrīšanai vispār nav jāpieliek lielas pūles. Dx888 putekļsūcējam ir pārdomāts, ergonomisks dizains. Tā lielais trīsstūrveida rokturis ir izliekts 106° leņķī, kas padara to lieliski piemērotu jūsu rokā un nenoslogo plaukstas. Turklāt ierīces vadīšana ir ārkārtīgi vienkārša un ērta - tās suka ir aprīkota ar maziem riteņiem, kas labi darbosies uz dažādām virsmām. Putekļsūcējs ir arī salīdzinoši viegls-to var viegli pacelt uz vakuuma aizkariem vai Augstākiem plauktiem.
Komplektā atradīsit arī 2 papildu sukas, kas atvieglos grūti sasniedzamu stūru vakuumu. Plaisas birste ļaus atbrīvoties no netīrumiem no šaurām vietām, piemēram, padziļinājumiem dīvānos un krēslos. Trīsstūrveida mīkstā birste ir ideāli piemērota mēbeļu virsmu tīrīšanai - ar tās palīdzību jūs varat viegli noņemt putekļus, matus, drupatas vai matus no dīvāna vai matrača. Tagad jūs varat viegli padarīt savu māju žilbinoši tīru!
description_ru - Облегчите себе уборку. Вертикальный пылесос Deerma DX888 обеспечивает высокий комфорт и отличается мощностью всасывания до 15 000 Па. Благодаря этому он прекрасно справляется с грязью. Удаление пыли из труднодоступных уголков и щелей облегчится благодаря входящим в комплект сменным щеткам, а большой контейнер для мусора объемом 0,45 литра можно опорожнить нажатием одной кнопки. Устройство можно использовать несколькими способами - оно будет работать как вертикальный, так и ручной пылесос. Его сборка или разборка не доставит вам никаких проблем.Пылесос отличается модульной конструкцией, поэтому вы можете легко адаптировать его к своим потребностям. Его основные компоненты (основной блок с пылесборником, ручкой, палочкой и щеткой) монтируются отдельно, что позволяет использовать различные конфигурации. Устройство также будет хорошо работать в качестве ручного пылесоса. Установите основной блок поближе к щетке для удобства уборки пола пылесосом и прикрепите его к ручке, чтобы сместить центр тяжести и без особых усилий почистить шторы или собрать паутину с потолка.
Выясните, что уборка вообще не должна требовать особых усилий. Пылесос DX888 отличается продуманным эргономичным дизайном. Его большая треугольная ручка изогнута под углом 106°, что позволяет ему идеально ложиться в руку и не напрягать запястья. Более того, управлять прибором чрезвычайно легко и удобно - его щетка оснащена маленькими колесиками, которые будут хорошо работать на различных поверхностях. Пылесос также относительно легкий - вы можете легко поднять его, чтобы пропылесосить занавески или более высокие полки.
В наборе вы также найдете 2 дополнительные щетки, которые облегчат вам пропылесосить труднодоступные углы. Щелевая щетка позволит вам избавиться от грязи в узких местах, таких как углубления в диванах и креслах. Треугольная мягкая щетка идеально подходит для чистки поверхностей мебели - с ее помощью вы можете легко удалить пыль, шерсть, крошки или волоски с дивана или матраса. Теперь вы можете легко сделать свой дом ослепительно чистым!
EAN - 6955578040153
Eans - 6955578040153
gross_weight - 0.6 kg
Category - Root/Household articles/Cleaning/Vaccum cleaners
Model - DX888
Name - Deerma DX888 biały
ProducerCode - DX888
Producer - Deerma
ShortDescription - Pojemność zbiornika [l]: 0,45 | Długość przewodu [m]: 5 | Waga [kg]: 2,1 | Kolor: biały
weight - 0.55 kg
title_en - Deerma DX888 Vacuum cleaner
title_lv - Deerma DX888 Putekļu Sūcējs
title_ru - Deerma DX888 Пылесос
55,94 €
Deerma DX888, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas