Deerma DX900, Blue

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1007677 Preces kods: DX900
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Zila
  • Maksimālā jauda (W): 600 W
  • Putekļu tvertnes tilpums (l): 1.2 l
  • Sūkšanas jauda (Pa): 14000
  • Uzkopšanas veids: Sausā tīrīšana
Līdzīgi produkti
Šis produkts Deerma DX900, Blue
Ariete Handy Force, Red/Black
360 Smart Life VACUUM CLEANER ACC MAIN BRUSH/S8 PLUS SMART360
Xiaomi Robot Vacuum X10+ biały
Deerma DX888, White
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
40,16 €
49,85 €
12,92 €
582,61 €
55,94 €
Barošanas veids Tīkls Tīkls Tīkls
Caurules veids Plastmasa Teleskopiskā Plastmasa
Darbības laiks (min) Nav Nav Nav
Jaudas regulēšana Nav Nav Nav
Krāsa Zila Melna Sarkana Melna Balta Balta
Maksimālā jauda (W) 600 W 600 W 600 W
Putekļu sūcēja tips Ar konteineru Rokas putekļu sūcējs Ar konteineru
Putekļu tvertnes tilpums (l) 1.2 l 0.5 l 0.45 l
Sūkšanas jauda (Pa) 14000 18000 15000
Tīrīšana ar tvaiku Nav Nav Nav
Trokšņa līmenis (dB) 75 80 N/A
Uzgaļu veidi Paklājiem/Grīdai Spraugām Mīkstajām mebelēm Paklājiem/Grīdai Spraugām Paklājiem/Grīdai Spraugām
Uzkopšanas veids Sausā tīrīšana Sausā tīrīšana Sausā tīrīšana
Uzlādes ilgums (h) Nav Nav Nav
Vada garums (m) 4.5 m 5 m N/A
Visi parametri
Barošanas veids : Tīkls
Caurules veids : Plastmasa
Darbības laiks (min) : Nav
Jaudas regulēšana : Nav
Krāsa : Zila
Maksimālā jauda (W) : 600 W
Putekļu sūcēja tips : Ar konteineru
Putekļu tvertnes tilpums (l) : 1.2 l
Sūkšanas jauda (Pa) : 14000
Tīrīšana ar tvaiku : Nav
Trokšņa līmenis (dB) : 75
Uzgaļu veidi : Paklājiem/Grīdai, Spraugām
Uzkopšanas veids : Sausā tīrīšana
Uzlādes ilgums (h) : Nav
Vada garums (m) : 4.5 m
Papildus specifikācija
category_en - Sadzīves tehnika > Mājsaimniecības preces > Putekļu sūcēji
category_lv - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Putekļu sūcēji
category_ru - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Putekļu sūcēji
description_lv - Deerma DX900 ir ārkārtīgi efektīva filtrēšanas sistēma, kas efektīvi noņem putekļus, alergēnus un citus piesārņojumus. Jūs varat to izmantot divos veidos, un ar maināmām sukām jūs varat to vēl labāk pielāgot savām vajadzībām. Augstas veiktspējas motors garantē efektīvu, tomēr klusu darbību pie 75 dB. Vakuums ir arī viegls un ērts, tāpēc lietošanas laikā jums patiks izcils komforts. Ātri un ērti atbrīvojieties no putekļiem, blaugznām, ziedputekšņiem, baktērijām un ērcēm, izmantojot DX900. Perforētais tērauda filtrs efektīvi notver netīrumus un alergēnus. Spēcīgais rotējošais spēks ātri novirza atkritumus atkritumu tvertnē, kuru jūs varat viegli atdalīt, iztukšot un mazgāt. Neatkarīgais gaisa kanāls un gaisa ieplūde, kas izliekta 90° un 135° temperatūrā, palielina filtrēšanas efektivitāti. Tas viss ļauj jums izveidot tīru un veselīgu vidi katrā jūsu mājas telpā. Izvēloties Deerma DX900, jūs faktiski saņemat 2 ierīces 1. Jūs varat izmantot produktu kā vertikālu vai rokas putekļu sūcēju. Tātad jūs varat viegli nokļūt jebkurā vietā, kuru vēlaties tīrīt. Izmantojot šo daudzfunkcionālo ierīci, jūs vakuumā ne tikai grīdas, bet arī atzveltnes krēslus, matračus, aizkarus, plauktus, darba virsmas un pat tastatūras. Izmantojot Deerma DX900, jūsu iespējas ir gandrīz neierobežotas. Iepakojumā atradīsit 2 sukas, kuras var viegli nomainīt, lai pielāgotu DX900 virsmas tipam, kuru vēlaties vakuumā. Grīdas birste ir ārkārtīgi universāla un piemērota lamināta, paklāja, flīžu un daudz ko citu tīrīšanai. Savukārt plakanā suka ir ideāli piemērota šaurām, grūti sasniedzamām vietām. Varat to izmantot, lai vakuumā, piemēram, aizkarus vai klēpjdatora tastatūru. DX900 ir aprīkots ar motoru, kas izceļas ar augstu efektivitāti. Tas nodrošina efektīvu sūkšanas jaudu, kas vienā mirklī atbrīvojas no atkritumiem. Tajā pašā laikā putekļsūcējs ir neticami kluss. Tas tika izstrādāts tā, lai efektīvi samazinātu troksni. Izmantojot Deerma DX900, jūs varat baudīt efektīvu, tomēr klusu putekļsūcēju. Putekļsūcējs ir mazs un viegls. Tāpēc tā lietošana ir ārkārtīgi ērta un neizraisa nogurumu. Vadu var uzglabāt rokturī, padarot to viegli uzturēt vadu tīru un kārtīgu. Ierīces korpuss ir izgatavots no izturīgas ABS plastmasas, kas padara to izturīgu pret bojājumiem un nodrošina nepārspējamu izturību. Šis funkcionālais un parocīgais putekļsūcējs jums ilgi kalpos labi.
description_lv - Deerma DX900 ir īpaši efektīva filtrēšanas sistēma, kas efektīvi likvidē putekļus, alergēnus un citus piesārņojumus. To var izmantot 2 veidos, un ar maināmajām birstēm to var vēl labāk pielāgot savām vajadzībām. Augstas veiktspējas motors garantē efektīvu un vienlaikus klusu darbību ar 75 dB. Putekļsūcējs ir arī viegls un parocīgs, tāpēc lietošanas laikā jūs baudīsiet izcilu komfortu. Ar DX900 ātri un ērti atbrīvojieties no putekļiem, blaugznām, ziedputekšņiem, baktērijām un ērcītēm. Perforētais tērauda filtrs efektīvi aiztur netīrumus un alergēnus. Jaudīgais rotācijas spēks ātri novirza atkritumus tvertnē, kuru jūs varat viegli atvienot, iztukšot un izmazgāt. Neatkarīgais gaisa vads un 90° un 135° leņķī izliektā gaisa ieplūdes atvere palielina filtrēšanas efektivitāti. Tas viss ļauj jums radīt tīru un veselīgu vidi katrā mājas telpā. Izvēloties Deerma DX900, jūs faktiski saņemat 2 ierīces 1. Jūs varat izmantot izstrādājumu kā vertikālo vai rokas putekļusūcēju. Tādējādi jūs varat viegli nokļūt jebkurā vietā, kuru vēlaties iztīrīt. Ar šo daudzfunkcionālo ierīci jūs varēsiet izsūkt ne tikai grīdas, bet arī krēslus, matračus, aizkarus, plauktus, darba virsmas un pat klaviatūras. Ar Deerma DX900 jūsu iespējas ir gandrīz neierobežotas. Iepakojumā atradīsiet 2 birstes, kuras var viegli nomainīt, lai pielāgotu DX900 putekļu sūcējamās virsmas tipam. Grīdas birste ir ļoti universāla un piemērota lamināta, paklāju, flīžu un citu materiālu tīrīšanai. Savukārt plakana birste ir ideāli piemērota šauru, grūti aizsniedzamu vietu tīrīšanai. To varat izmantot, piemēram, aizkaru vai klēpjdatora tastatūras izsūknēšanai. DX900 ir aprīkots ar motoru, kas izceļas ar augstu efektivitāti. Tas nodrošina efektīvu sūkšanas jaudu, kas ļauj atbrīvoties no atkritumiem vienā mirklī. Tajā pašā laikā putekļsūcējs ir neticami kluss. Tas ir izstrādāts tā, lai efektīvi samazinātu troksni. Ar Deerma DX900 jūs varat baudīt efektīvu un vienlaikus klusu putekļu sūcēju. Putekļu sūcējs ir mazs un viegls. Tāpēc tā lietošana ir ļoti ērta un nerada nogurumu. Kabeli var glabāt rokturī, tādējādi padarot to viegli uzglabājamu un kārtīgu. Ierīces korpuss ir izgatavots no izturīgas ABS plastmasas, kas to padara izturīgu pret bojājumiem un nodrošina nepārspējamu izturību. Šis funkcionālais un parocīgais putekļu sūcējs jums ilgi kalpos.
description_ru - Deerma DX900 ir aprīkots ar īpaši efektīvu filtrēšanas sistēmu, kas efektīvi noņem putekļus, alergēnus un citus piesārņotājus. To var izmantot divos veidos, un ar maināmajām birstēm to var vēl labāk pielāgot savām vajadzībām. Augstas veiktspējas motors garantē efektīvu un vienlaikus klusu darbību ar 75 dB. Turklāt tas ir viegls un ērts, tāpēc lietošanas laikā baudīsiet izcilu komfortu. Ar DX900 ātri un ērti atbrīvojieties no putekļiem, blaugznām, ziedputekšņiem, baktērijām un ērcītēm. Perforētais tērauda filtrs efektīvi aiztur netīrumus un alergēnus. Jaudīgais rotācijas spēks ātri novirza atkritumus tvertnē, kuru var viegli atvienot, iztukšot un izmazgāt. Neatkarīgi cauruļvadi un 90° un 135° leņķī izliekta gaisa ieplūdes atvere palielina filtrēšanas efektivitāti. Tas viss ļauj radīt tīru un veselīgu vidi katrā mājas telpā.Izvēloties Deerma DX900, jūs faktiski saņemat 2 ierīces vienā. Jūs varat izmantot ierīci kā vertikālo vai rokas putekļusūcēju. Tādējādi jūs varat viegli sasniegt jebkuru vietu, kuru vēlaties iztīrīt. Ar šo daudzfunkcionālo ierīci jūs ne tikai izsūksiet ne tikai grīdas, bet arī krēslus, matračus, aizkarus, plauktus, darba virsmas un pat klaviatūras. Ar Deerma DX900 jūsu iespējas ir gandrīz neierobežotas. Komplektā atradīsiet 2 birstes, kuras var viegli nomainīt, lai pielāgotu DX900 putekļu sūcējamās virsmas tipam. Grīdas birste ir ļoti daudzpusīga, un tā ir piemērota lamināta grīdas segumu, paklāju, flīžu un citu materiālu tīrīšanai. Savukārt plakana birste ir ideāli piemērota darbam šaurās, grūti aizsniedzamās vietās. To var izmantot, piemēram, aizkaru vai klēpjdatora tastatūras sūknēšanai.DX900 ir aprīkots ar motoru, kam raksturīga augsta efektivitāte. Tas nodrošina efektīvu sūkšanas jaudu, kas ļauj nekavējoties atbrīvoties no atkritumiem. Tajā pašā laikā putekļu sūcējs ir neticami kluss. Tas ir izstrādāts tā, lai efektīvi samazinātu trokšņa līmeni. Ar Deerma DX900 jūs varat baudīt efektīvu un vienlaikus klusu putekļu sūcēju.Putekļu sūcējs ir mazs un viegls. Tāpēc to ir ļoti ērti lietot un tas nerada nogurumu. Kabeli var glabāt rokturī, kas atvieglo auklas saglabāšanu tīrā veidā. Ierīces korpuss ir izgatavots no izturīgas ABS plastmasas, padarot to izturīgu pret bojājumiem un nodrošinot nepārspējamu izturību. Šis funkcionālais un ērtais putekļu sūcējs jums ilgi kalpos.
dimensionalWeight - 4129
Dizains - Materiāls - ABS sintētika
Dizains - Produkta krāsa - Tirkīza
EAN - 6955578034374
garantijaType - G
gross_weight - 3 kg
guaranteeLength - 12
Iepakojuma saturs - Iepakojuma saturs - Grīdas birste
Iepakojuma saturs - Iepakojuma saturs - Hoover
Iepakojuma saturs - Iepakojuma saturs - Lietotāja rokasgrāmata
Iepakojuma saturs - Iepakojuma saturs - Plakanā birste
Konstrukcija - netīrumu jauda sausa - 0.8 L
Konstrukcija - putekļu konteinera tips - Bez maisa
Modelis - DX900
producerCode - DX900
productName - Deerma DX900 Stāvs putekļsūcējs ar vadu
productSize - Parasts
Ražotājs - Deerma
sizeX - 185
sizeY - 620
sizeZ - 180
svars - 2.5 kg
svars - 2385
title_lv - Deerma DX900 Putekļsūcējs
title_lv - Deerma DX900 Putekļu Sūcējs
title_ru - Deerma DX900 Putekļsūcējs
Veiktspēja - barošanas avots - AC
Veiktspēja - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 Hz
Veiktspēja - Motora jauda - 600 W
Veiktspēja - Nominālais spriegums - 220 V
Veiktspēja - Sūkšanas jauda - 17000 Pa
Veiktspēja - Trokšņa līmenis - 75 dB
Veiktspēja - Tīrīšanas veids - Dry
Veiktspēja - Virsmu tīrīšana - Cieta grīda
Veiktspēja - Virsmu tīrīšana - Paklājs
category_en - Home Appliances > House cleaning equipment > Vacuum cleaners
category_lv - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Putekļu sūcēji
category_ru - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Putekļu sūcēji
description_lv - Deerma DX900 ir ārkārtīgi efektīva filtrēšanas sistēma, kas efektīvi noņem putekļus, alergēnus un citus piesārņojumus. Jūs varat to izmantot divos veidos, un ar maināmām sukām jūs varat to vēl labāk pielāgot savām vajadzībām. Augstas veiktspējas motors garantē efektīvu, tomēr klusu darbību pie 75 dB. Vakuums ir arī viegls un ērts, tāpēc lietošanas laikā jums patiks izcils komforts.
Ātri un ērti atbrīvojieties no putekļiem, blaugznām, ziedputekšņiem, baktērijām un ērcēm, izmantojot DX900. Perforētais tērauda filtrs efektīvi notver netīrumus un alergēnus. Spēcīgais rotējošais spēks ātri novirza atkritumus atkritumu tvertnē, kuru jūs varat viegli atdalīt, iztukšot un mazgāt. Neatkarīgais gaisa kanāls un gaisa ieplūde, kas izliekta 90° un 135° temperatūrā, palielina filtrēšanas efektivitāti. Tas viss ļauj jums izveidot tīru un veselīgu vidi katrā jūsu mājas telpā.
Izvēloties Deerma DX900, jūs faktiski saņemat 2 ierīces 1. Jūs varat izmantot produktu kā vertikālu vai rokas putekļu sūcēju. Tātad jūs varat viegli nokļūt jebkurā vietā, kuru vēlaties tīrīt. Izmantojot šo daudzfunkcionālo ierīci, jūs vakuumā ne tikai grīdas, bet arī atzveltnes krēslus, matračus, aizkarus, plauktus, darba virsmas un pat tastatūras. Izmantojot Deerma DX900, jūsu iespējas ir gandrīz neierobežotas.
Iepakojumā atradīsit 2 sukas, kuras var viegli nomainīt, lai pielāgotu DX900 virsmas tipam, kuru vēlaties vakuumā. Grīdas birste ir ārkārtīgi universāla un piemērota lamināta, paklāja, flīžu un daudz ko citu tīrīšanai. Savukārt plakanā suka ir ideāli piemērota šaurām, grūti sasniedzamām vietām. Varat to izmantot, lai vakuumā, piemēram, aizkarus vai klēpjdatora tastatūru.
DX900 ir aprīkots ar motoru, kas izceļas ar augstu efektivitāti. Tas nodrošina efektīvu sūkšanas jaudu, kas vienā mirklī atbrīvojas no atkritumiem. Tajā pašā laikā putekļsūcējs ir neticami kluss. Tas tika izstrādāts tā, lai efektīvi samazinātu troksni. Izmantojot Deerma DX900, jūs varat baudīt efektīvu, tomēr klusu putekļsūcēju.
Putekļsūcējs ir mazs un viegls. Tāpēc tā lietošana ir ārkārtīgi ērta un neizraisa nogurumu. Vadu var uzglabāt rokturī, padarot to viegli uzturēt vadu tīru un kārtīgu. Ierīces korpuss ir izgatavots no izturīgas ABS plastmasas, kas padara to izturīgu pret bojājumiem un nodrošina nepārspējamu izturību. Šis funkcionālais un parocīgais putekļsūcējs jums ilgi kalpos labi.
description_en - The Deerma DX900 has an extremely efficient filtration system that effectively removes dust, allergens and other pollutions. You can use it in 2 ways, and with the interchangeable brushes you can adapt it to your needs even better. The high performance motor guarantees efficient yet quiet operation at 75 dB. The vacuum is also lightweight and handy, so you will enjoy exceptional comfort during use.
Get rid of dust, dander, pollen, bacteria and mites quickly and conveniently with the DX900. The perforated steel filter effectively traps dirt and allergens. The powerful rotating force rapidly directs waste into the bin, which you can easily detach, empty and wash. The independent air duct and the air inlet curved at 90° and 135° increase the filtration efficiency. All this enables you to create a clean and healthy environment in every room of your home.
When you choose Deerma DX900, you actually get 2 devices in 1. You can use the product as an upright or handheld vacuum cleaner. So you can easily get to any place you want to clean. With this multifunctional device, you will vacuum not only floors, but also armchairs, mattresses, curtains, shelves, countertops and even keyboards. With the Deerma DX900, your possibilities are almost limitless.
In the package you will find 2 brushes that can be easily interchanged to adapt the DX900 to the type of surface you want to vacuum. The floor brush is extremely versatile and is suitable for cleaning laminate, carpet, tile and more. The flat brush, on the other hand, is ideal for narrow, hard-to-reach areas. You can use it to vacuum, for example, curtains or your laptop's keyboard.
DX900 is equipped with a motor that stands out for its high efficiency. It provides an effective suction power that gets rid of waste in a moment. At the same time, the vacuum cleaner is incredibly quiet. It was designed in such a way as to effectively reduce noise. With the Deerma DX900, you can enjoy an efficient, yet quiet vacuuming.
The vacuum cleaner is small and lightweight. Using it is therefore extremely comfortable and does not cause fatigue. The cord can be stored in the handle, making it easy to keep the cord neat and tidy. The casing of the device is made of durable ABS plastic, which makes it resistant to damage and provides unparalleled durability. This functional and handy vacuum cleaner will serve you well for a long time.
description_ru - Deerma DX900 оснащен чрезвычайно эффективной системой фильтрации, которая эффективно удаляет пыль, аллергены и другие загрязнения. Вы можете использовать его двумя способами, а со сменными щетками вы сможете еще лучше адаптировать его к вашим потребностям. Высокопроизводительный двигатель гарантирует эффективную и в то же время тихую работу на уровне 75 дБ. Пылесос также легкий и удобный, поэтому вы будете наслаждаться исключительным комфортом во время использования.
Быстро и удобно избавляйтесь от пыли, перхоти, пыльцы, бактерий и клещей с помощью DX900. Перфорированный стальной фильтр эффективно улавливает грязь и аллергены. Мощное вращательное усилие быстро направляет отходы в мусорное ведро, которое вы можете легко отсоединить, опорожнить и вымыть. Независимый воздуховод и воздухозаборник, изогнутые под углом 90° и 135°, повышают эффективность фильтрации. Все это позволяет вам создать чистую и здоровую окружающую среду в каждой комнате вашего дома.
Когда вы выбираете Deerma DX900, вы фактически получаете 2 устройства в 1. Вы можете использовать устройство как вертикальный или ручной пылесос. Таким образом, вы можете легко добраться до любого места, где хотите провести уборку. С помощью этого многофункционального устройства вы будете пылесосить не только полы, но и кресла, матрасы, шторы, полки, столешницы и даже клавиатуры. С Deerma DX900 ваши возможности практически безграничны.
В комплекте вы найдете 2 щетки, которые можно легко менять местами, чтобы адаптировать DX900 к типу поверхности, которую вы хотите пропылесосить. Щетка для пола чрезвычайно универсальна и подходит для чистки ламината, ковролина, плитки и многого другого. Плоская щетка, с другой стороны, идеально подходит для работы в узких, труднодоступных местах. Вы можете использовать его, например, для пропылесосивания штор или клавиатуры вашего ноутбука.
DX900 оснащен двигателем, который отличается своей высокой эффективностью. Он обеспечивает эффективную мощность всасывания, которая позволяет мгновенно избавиться от отходов. В то же время пылесос работает невероятно тихо. Он был спроектирован таким образом, чтобы эффективно снижать уровень шума. С Deerma DX900 вы сможете наслаждаться эффективной и в то же время бесшумной уборкой пылесосом.
Пылесос небольшой и легкий. Поэтому пользоваться им чрезвычайно удобно и не вызывает усталости. Шнур можно хранить в ручке, что позволяет легко содержать шнур в чистоте. Корпус устройства изготовлен из прочного АБС-пластика, что делает его устойчивым к повреждениям и обеспечивает непревзойденную долговечность. Этот функциональный и удобный пылесос прослужит вам верой и правдой долгое время.
dimensionalWeight - 4129
Design - Material - ABS synthetics
Design - Product colour - Turquoise
EAN - 6955578034374
warrantyType - G
gross_weight - 3 kg
warrantyLength - 12
Packaging content - Package contents - Floor brush
Packaging content - Package contents - Hoover
Packaging content - Package contents - User manual
Packaging content - Package contents - Flat brush
Design - Dirt capacity dry - 0.8 L
Design - Dust container type - Bagless
Model - DX900
producerCode - DX900
productName - Deerma DX900 Corded Upright Vacuum Cleaner
productSize - Normal
Producer - Deerma
sizeX - 185
sizeY - 620
sizeZ - 180
weight - 2.5 kg
weight - 2385
title_en - Deerma DX900 Vacuum cleaner
title_lv - Deerma DX900 Putekļu Sūcējs
title_ru - Deerma DX900 Пылесос
Performance - Power source - AC
Performance - AC input frequency - 50 Hz
Performance - Motor power - 600 W
Performance - Rated voltage - 220 V
Performance - Suction power - 17000 Pa
Performance - Noise level - 75 dB
Performance - Cleaning type - Dry
Performance - Cleaning surfaces - Hard floor
Performance - Cleaning surfaces - Carpet
40,16 €
Deerma DX900, Blue
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas