Razer Viper V2 Pro, Wireless, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 840423 Preces kods: RZ01-04390100-R3G1
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
155,74 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: Bluetooth
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādātiesdesktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 5
Apgaismojums : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas arbluetooth vaiinfrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : Bluetooth, USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Razer
Slēdžu modelis : Razer Optical
Svars (g) : 58
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 30000
Sensora ražotājs : N/A
Sensora modelis : N/A
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
1. kategorija - Ievadierīces
2. kategorija - Peles
Apraksts - Tips: Optiskā, Savienojums: Bezvadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 5, Krāsa: Melna, Barošana: Akumulators, DPI jutība: 30000 dpi, Garantija: 2 gadi
augstums - 7.2
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 80 stundas
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 80 stundas
Bezvadu - barošanas - Iebūvēts uzlādējams akumulators
Bezvadu - Barošanas avots - Iebūvēts akumulators
Bezvadu - barošanas avots - Integrēts akumulators
Bezvadu - barošanas avots - Integrēts akumulators
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Izturība - 80 stundas
Bezvadu - uzlāde - caur USB-C portu
Bezvadu - uzlāde - caur USB-C portu
Bezvadu - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Bezvadu - uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu tīkls - Izturība - 80 stundas
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Peles
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Papildu ierīces
Citas funkcijas > Sensora tips - Optiskais
description_et - Espordā ir jauns labākais profesionālais šāvējs. Viper V2 Pro, kas ir godalgotās Razer Viper Ultimate pēctecis, ir par vairāk nekā 20 % vieglāka un apgādāta ar dažādiem uzlabojumiem, lai padarītu jūsu peli darboties labāku. Tagad jūs vairs nekas nekavē ar īpaši vieglo bezvadu spēļu peli. Razer Focus Pro 30k optiskais sensors Sadarbībā ar Pixart, viedo sensoru risinājumu līderi, pasaulē visprecīzākais optiskais sensors ir šīs modernākās peles pamatā. Uzlabotie iestatījumi Ieslēdziet asimetrisko griešanas funkciju, lai pielāgotu pacelšanās un nolaišanās attālumu atbilstoši savam spēles stilam - 26 augstuma regulēšanas līmeņi, salīdzinot ar tikai 3 līmeņiem iepriekšējā versijā. Automātiski kalibrējas dažādām virsmām Pateicoties Smart Tracking, Razer™ Focus Pro optiskais sensors var saglabāt nemainīgu pacelšanas attālumu neatkarīgi no tā, uz kādas virsmas tas tiek izmantots, nodrošinot labāku kontroli un precizitāti. Lielāka reakcija un konsekventāka izsekošana Pateicoties Motion Sync, Razer™ Focus Pro optiskais sensors sinhronizē savus signālus ar precīziem intervāliem, ar kādiem jūsu dators uztver informāciju, tādējādi nodrošinot, ka jūs saņemat jaunāko informāciju par peles atrašanās vietu, lai nodrošinātu konsekventāku izsekošanu. Citi ieguvumi. Akumulatora darbības laiks līdz 80 stundām Ļauj spēlēt, neuztraucoties par akumulatora darbības laiku. Viegla uzlāde, izmantojot USB-C. Razer HyperSpeed Wireless ir par 25 % ātrāks nekā citas bezvadu tehnoloģijas. Uzlabotās funkcijas DPI vadība no peles Pārslēdziet starp 5 DPI līmeņiem bez programmatūras. Iekšējā atmiņa Pele saglabā un izmanto pēdējo reizi izmantoto Razer Synapse profilu, tostarp visus kalibrētos iestatījumus, piemēram, DPI / aptaujas ātrumu / pacelšanas attālumu. Razer Hypershift Katram taustiņam piešķir divas funkcijas. Nospiežot vienu taustiņu, varat ieslēgt citu pogas profilu un mainīt spēles gaitu. Līdz 4000 Hz bezvadu aptaujas ātrums Izbaudiet līdz šim ātrāko bezvadu veiktspēju, izmantojot Razer HyperPolling bezvadu dongle (nav iekļauts komplektā). Atklājiet jaunu ātrās reaģēšanas standartu, kas nodrošina ātrumu, kāds nepieciešams augstākā līmeņa konkurētspējīgām spēlēm.
description_lv -
description_lv - Profesionālajam esportam ir jauns augstākais plēsējs. Mūsu jaunākā evolūcija, kas ir godalgotā Razer Viper Ultimate pēctecis, ir par vairāk nekā 20 % vieglāka un apgādāta ar visiem uzlabojumiem, lai uzlabotu veiktspēju. Ar vienu no visu laiku vieglākajām bezvadu spēļu pelēm jūs tagad nekas vairs nekavē. Razer Focus Pro 30k optiskais sensors Sadarbojoties ar Pixart, nozares līderi viedo sensoru risinājumu jomā, mēs ar lepnumu piedāvājam jums pasaulē precīzāko optisko sensoru. Atbloķējiet īpaši precīzus regulējumus Iespēja Asymmetric Cut-off, lai individuāli iestatītu pacelšanās un nolaišanās attālumu, kas pielāgots jūsu spēles stilam - ar 26 granulāriem augstuma regulēšanas līmeņiem salīdzinājumā ar tikai 3 līmeņiem iepriekšējā versijā. Automātiska kalibrēšana uz dažādām virsmām Izmantojot Smart Tracking, Razer™ Focus Pro optiskais sensors spēj saglabāt nemainīgu pacelšanās attālumu neatkarīgi no tā, uz kādas virsmas tas tiek izmantots, nodrošinot labāku kontroli un precizitāti. Augstāka reaģētspēja un konsekventāka izsekošana Pateicoties kustību sinhronizācijai, Razer™ Focus Pro optiskais sensors sinhronizē savus signālus ar precīziem intervāliem, kādos dators iegūst informāciju, tādējādi nodrošinot, ka jūs saņemat visjaunākos atjauninājumus par peles pozīciju, lai nodrošinātu konsekventāku izsekošanu. Citas savā klasē labākās priekšrocības: Uzlabota saderība ar virsmām Nevainojama sekošana uz stikla (vismaz 4 mm bieza) Labāka energoefektivitāte Darbojas ar Razer optisko peļu slēdžiem Gen-3 90 miljonu klikšķu dzīves cikls bez dubultklikšķināšanas problēmām. Līdz 80 stundu akumulatora darbības laiks Spēj spēlēt neprātīgi daudz spēļu ar C tipa uzlādējamu konstrukciju. Razer HyperSpeed Wireless par 25 % ātrāka nekā citas bezvadu tehnoloģijas, ar vairāku ierīču atbalstu. Uzlādēta, lai dotos Uz peles DPI vadība Iespēja pārslēgt starp 5 DPI pakāpēm bez nepieciešamības izmantot programmatūru, jūs vienmēr būsiet gatavs sacensties jebkurā vietā ar šo ļoti pārnēsājamo, īpaši vieglo esporta peli. Iebūvēta atmiņa Pele saglabā un izmanto pēdējo reizi izmantoto Razer Synapse profilu, tostarp visus kalibrētos iestatījumus, piemēram: DPI / Aptaujas ātrums / Pacelšanas attālums Razer Hypershift Efektīvi dubultojiet ievades ar vienu pogas pieskārienu, jo aktivizējat papildu pielāgotu taustiņu piesaistes un DPI pakāpes komplektu uz peles. Modernizējams līdz īstam 4000 Hz bezvadu aptaujas ātrumam Izbaudiet līdz šim ātrāko bezvadu veiktspēju ar Razer HyperPolling Wireless Dongle. Atbloķējiet jaunu reakcijas standartu ar mūsu vismodernāko peļu uzlabojumu, lai nodrošinātu ātrumu, kas jums nepieciešams augstākās klases sacensību spēlēm.
description_lv - Tips: Optiskā, Savienojums: Bezvadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 5, Barošana: Akumulators, DPI jutība: 30000 dpi
description_lv - Veids: Optiskais, savienojums: Savienojuma veids: bezvadu, Savienojuma tips: USB, kategorija: Datorspēles, Pogu skaits: 5, Barošanas avots: Akumulators, DPI jutība: 30000 dpi
description_ru -
description_ru - Tips: Optiskais, Savienojums: Bezvadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēles, Pogu skaits: 5, Barošanas veids: Uzlādējams, DPI jutība: Datu izšķirtspēja: 30000 dpi
description_short_en - 5 pogu bezvadu spēļu pele Īpaši precīzs 30 000 dpi Razer Focus Pro optiskais sensors Ātrā Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija Razer HyperShift dubultās taustiņu funkcijas Akumulatora darbības laiks līdz 80 stundām.
description_short_et - 5 pogu bezvadu spēļu pele Augstas precizitātes 30 000 dpi Razer Focus Pro optiskais sensors Ātrā Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija Razer HyperSpeed Divu taustiņu funkcija Razer HyperShift Akumulatora darbības ilgums līdz 80 stundām.
description_short_lv -
description_short_ru - 5 pogu bezvadu spēļu peleFast 30 000 dpi Razer Focus Pro optiskais sensorsFast Razer HyperShift divu taustiņu Razer HyperShift funkcijasBaterijas darbības laiks līdz 80 stundām.
Dizains > Formas faktors - Labās puses
Dizains > Produkta krāsa - Black
dziļums - 12
EAN - 8886419333869
Eans - 8886419333869
EAN_kods - 8886419333869
feature_group_et - Hiired
feature_group_ln - Peles
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Peles
Garantija - 24
gross_weight - 0.3 kg
gross_weight - 0.39
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 5 gab.
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 690 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 208 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 135 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 200.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.212 kg
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 178 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 74 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 120 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 445 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 1.81 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 70.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.27 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00158064 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.05 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_98683_1.jpg
Jauda > Akumulatora darbības laiks - Līdz 80 stundām h
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
Kategorija_1 - Peles un tastatūras
Kategorija_2 - Spēļu peles
Kods - RZ01-04390100-R3G1
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
LargeDescHTML -
Modelis - RZ01-04390100-R3G1
MPN - RZ01-04390100-R3G1
name_et - Razer bezvadu pele Viper V2 Pro, melna
net_weight - 0.11
Nosaukums - Razer Viper V2 Pro
Nosaukums - Razer Viper V2 Pro Black datora tastatūra
Nosaukums - Razer Viper V2 Pro melns
Nosaukums - Razer Viper V2 Pro spēļu pele (melna)
Nosaukums - Razer | Bezvadu | Spēļu pele | Optiskā | Spēļu pele | Melna | Nē | Viper V2 Pro
nosaukums_lv - Razer bezvadu pele Viper V2 Pro, melna
nosaukums_lv - Razer bezvadu pele Viper V2 Pro, melna
nosaukums_ru - Razer bezvadu pele Viper V2 Pro, melna
Paātrinājums (G) - 70
Pele - Apgaismojums - Nav
Pele - Apgaismojums - Nav pieejams
Pele - Apgaismojums - Nav pieejams no
Pele - jutības līmeņi - 5
Pele - jutības līmeņi - 5
Pele - jutības līmeņi - 5
Pele - Jutības līmeņi - 5
Pele - paātrinājums - 70G
Pele - paātrinājums - 70G
Pele - paātrinājums - 70G
Pele - Paātrinājums - 70G
Pele - Peles dizains - Labā roka
Pele - Peles dizains - Labās puses
Pele - Peles dizains - Labās puses
Pele - Peles dizains - Pareizās rokas lietotājiem
Pele - Peles padomi - Bezvada pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Vadu pele
Pele - Profili - Jah
Pele - Profili - Jā
Pele - Profili - Jā
Pele - Profils - Jā
Pele - reakcijas laiks - 0,2 ms
Pele - reakcijas laiks - 0,2 ms
Pele - Reakcijas laiks - 0,2 ms
Pele - reakcijas laiks - 0.2 ms
Pele - ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - rullītis - Jah
Pele - saskarne - USB 2.0
Pele - saskarne - USB 2.0
Pele - saskarnes - USB 2.0
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - sensora tips - Razer Focus Pro optiline sensors
Pele - sensora tips - Razer Focus Pro optiskais sensors
Pele - sensora tips - Razer Focus Pro optiskais sensors
Pele - Taustiņu skaits - 5
Pele - Taustiņu skaits - 5
Pele - Taustiņu skaits - 5
Pele - Taustiņu skaits - 5
Pele - Zibens - Nav
platums - 17.6
ProdDesc - Razer Viper V2 Pro - melns
ProducerCode - RZ01-04390100-R3G1
Programmējams - Jā
Ražotāja produktu grupa - Spēļu pele
ražotāja_kods - RZ01-04390100-R3G1
Ražotāja_kods - RZ01-04390100-R3G1
Ražotājs - Razer
Ražotājs - Razer
ShortDescription -
Svars - 0,36
svars - 0.15 kg
Svars - 0.36
Svars un izmēri > Peles svars - 58 g
svītrkods - 8886419333869
Tehniskā informācija > Bezvadu savienojums - Jā
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.362 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Razer optisko peļu slēdži 3. paaudzes; Razer HyperSpeed Wireless
Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
Tehniskā informācija > Ierīces tips - Spēļu pele
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.092 kg
Tehniskā informācija > Pogu izturība - 90 miljoni klikšķu
Tehniskā informācija > Pogu skaits - 5
Tehniskā informācija > Produkta nosaukums - Viper V2 Pro
Tehniskā informācija > Ražotājs - Razer
Tehniskā informācija > Sensors DPI - 30000 DPI
Tehniskā informācija > Tips - Bezvadu
Tehniskās detaļas > RGB LED gaismas - Nē
Tehniskā_details - Viper V2 Pro, spēļu pele Razer Viper V2 Pro ir īpaši viegla un īpaši ātra simetriska bezvadu spēļu pele, kas ir ideāli piemērota esporta entuziastiem. Tā ir godalgotās Razer Viper Ultimate pēctecis, tāpēc Viper V2 Pro ir gandrīz par 20 % vieglāka un aprīkota ar visiem uzlabojumiem, kas nodrošina vēl labāku veiktspēju. Ar 90 miljonu klikšķu ilgumu un nulli kļūdainu klikšķu, neticami ātru aktivizēšanas laiku - tikai 0,2 ms bez atmešanas aiztures - Razer Optical Gen 3 slēdži nodrošina uzticamību un ātrumu esportam. Viper V2 Pro ir piecas programmējamas pogas, kuras var dubultot, izmantojot Razer Hypershift tehnoloģiju, lai nodrošinātu vēl lielāku kontroli. Pateicoties Razer HyperSpeed bezvadu savienojumam, kas ir par 25 % ātrāks nekā citas bezvadu tehnoloģijas, jūs varat izbaudīt praktiski nulles latentuma spēlēšanu ar maksimālu veiktspēju - vienmēr vienmēr vienmērīgu un stabilu, pat vidē ar daudzām bezvadu ierīcēm. Razer Focus Pro sensors ar līdz pat 30 000 dpi un 750 ips nodrošina nevainojamu izsekošanas veiktspēju uz dažādām virsmām, tostarp stikla, ko papildina inteliģentās funkcijas vēl labākai mērķēšanai un lielākai kontrolei. Jūs varat pārslēgties starp pieciem dpi līmeņiem bez papildu programmatūras, lai jūs varētu sacensties ar Viper V2 Pro jebkurā laikā un vietā. Tips: Spēļu pele Krāsa: melna EAN: 8886419333869 Ražotāja numurs: RZ01-04390100-R3G1 Piemērošana: spēlēm Piemērots: Savienojums: tips | radio, kabelis Savienojums: Savienojamība | 2,4GHz USB uztvērējs Savienojums: Savienojums | 1 x USB Pieprasījums: tips | optiskais Pieprasījums: sensora nosaukums | Razer Focus Pro Pieprasījums: izšķirtspēja | 30000dpi Pieprasījums: ātrums | 750IPS Pieprasījums: Operācija: slēdža tips | Razer Optical Gen 3 Operācija: kalpošanas laiks | 90 miljoni klikšķu Operācija: taustiņi | 5 gab Operācija: ritentiņš | 1 gab Operācija: dpi slēdzis | Jā Operācija: Ergonomika | labākai rokai Barošanas avots: Iebūvēta baterija, uzlādējama Materiāls: peles kājiņas | 100% PTFE Funkcijas: Īpaši viegla e-sporta pele ar simetrisku dizainu, 0,2 ms aktivizēšanas laiks bez atmešanas aiztures, 5 programmējamas pogas, Razer Hypershift tehnoloģija, 5 DPI līmeņi, 1 iebūvēts atmiņas profils, Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija, Plug & Play, akumulatora darbības laiks līdz pat 70 stundām Aksesuāri: pieejami | Razer HyperSpeed USB uztvērējs, Razer Multi-Device adapteris, USB-A uz USB-C Speedflex kabelis Izmēri: Platums: 57,6 mm x augstums: 37,8 mm x dziļums/garums: 126,7 mm Svars: 60 grami
title_lv - Razer Viper V2 Pro datorpele
title_lv - Razer Viper V2 Pro datorpele
title_ru - Razer Viper V2 Pro datorpele
Vispārīgi - augstums (mm) - 37,8
Vispārīgi - Augstums (mm) - 37,8
Vispārīgi - augstums (mm) - 37.8
Vispārīgi - Datoru prasības - Vaba USB sver
Vispārīgi - garums (mm) - 126,5
Vispārīgi - garums (mm) - 126.5
Vispārīgi - Garums (mm) - 126.5
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Bezvadu USB raidītājs
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Pele
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Satveršanas lente
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - USB - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Bezvadu USB raidītājs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pele
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Satveršanas lente
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB - USB-C kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Pele
Vispārīgi - Komplekta saturs - Pretslīdēšanas uzlīmes
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB - USB-C kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB bezvadu uztvērējs
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Platums (mm) - 66,2
Vispārīgi - Platums (mm) - 66,2
Vispārīgi - Platums (mm) - 66.2
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Vispārīgi - Svars (g) - 58
Vispārīgi - Svars (g) - 58
Vispārīgi - Svars (g) - 58
Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - Pele
Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - Pretslīdēšanas uzlīmes
Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - USB bezvadu adapteris
Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - USB savienojums ar USB-C kabeli
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgās īpašības - Augstums (mm) - 37.8
Vispārīgās īpašības - Garums (mm) - 126.5
Vispārīgās īpašības - Krāsa - Black
Vispārīgās īpašības - Platums (mm) - 66.2
Vispārīgās īpašības - Svars (g) - 58
zīmols - Razer
Āda - Interfeisi - USB 2.0
Āda - Sensora padomi - Razer Focus Pro optiskais sensors
Category 1 - Eingabegeräte
Category 2 - Mäuse
Desc - Tips: Optiskā, Savienojums: Bezvadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 5, Krāsa: Melna, Barošana: Akumulators, DPI jutība: 30000 dpi, Garantija: 2 gadi
height - 7.2
Wireless - Battery life - 80 tundi
Juhtmevaba - Aku vastupidavus - 80 tundi
Беспроводной - Питание - Встроенный аккумулятор
Bezvadu - Barošanas avots - Iebūvēts akumulators
Wireless - Power source - Integrated battery
Juhtmevaba - Toide - Integreeritud aku
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Izturība - 80 stundas
Wireless - Charging - via USB-C port
Беспроводной - Зарядка - через USB-C port
Bezvadu - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Juhtmevaba - Laadimine - USB-C pesa kaudu
Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - 2,4 GHz
Беспроводной - Беспроводная технология - 2,4 ГГц
Wireless - Wireless technology - 2.4 GHz
Беспроводной - Выносливость - 80 часов
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Mouses
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Дополнительные устройства
Other features > Sensor type - Optical
description_et - Professionaalile
Espordis on uus tippkiskja. Auhinnatud Razer Viper Ultimate'i järeltulija Viper V2 Pro on enam kui 20% kergem ja relvastatud kõikvõimalike täiustustega, mis parendavad hiire tööd. Ülikerge juhtmevaba mängurihiirega ei hoia nüüd enam miski Sind tagasi. Razer Focus Pro 30k optiline sensor
Koostöös Pixartiga, mis on nutikate sensorlahenduste valdkonna liider, astub selles tipptasemel hiires üles maailma kõige täpsem optiline sensor. Ülipeened seadistused
Lülita sisse Asymmetric Cut-off, et määrata individuaalselt Sinu mängustiilile kohandatud tõusu- ja maandumiskaugus – 26 granulaarset kõrguse reguleerimise taset, võrreldes ainult 3 tasemega eelmises versioonis. Kalibreerub automaatselt erinevatele pindadele vastavalt
Tänu Smart Tracking'ile suudab Razer™ Focus Pro optiline andur säilitada ühtlase tõstmiskauguse, olenemata sellest, millisel pinnal seda kasutatakse, võimaldades suuremat kontrolli ja täpsust. Suurem reageerimisvõime ja järjepidevam jälgimine
Tänu Motion Sync'ile sünkroonib Razer™ Focus Pro optiline andur oma signaalid täpselt nende intervallidega, mille järel arvuti teavet välja võtab, tagades, et saad järjepidevamaks jälgimiseks kõige värskemad uuendused oma hiire asukoha kohta. Muud eelised: Parem ühilduvus erinevate pindadega Veatu jälgimine ka klaasil (vähemalt 4 mm paksune) Parem energiatõhusus Loodud efektiivseks tööks Razer Gen-3 lülitid
90 miljoni klikiga elutsükkel ilma topeltklõpsu probleemideta. Kuni 80 tundi kestev aku
Võimaldab südamerahus mängida ilma akukestvuse pärast muretsemata. Lihtne laadimine USB-C kaudu. Razer HyperSpeed Wireless
25% kiirem kui teised juhtmevabad tehnoloogia. Täiendfunktsioonid DPI-juhtimine hiire pealt
Lülitu 5 DPI astme vahel ilma tarkvara kasutamata. Sisemälu
Hiir salvestab ja kasutab viimati kasutatud Razer Synapse'i profiili, sealhulgas kõiki kalibreeritud seadeid, nagu näiteks: DPI / Polling rate / Lift-off distance. Razer Hypershift
Annab igale klahvile kaks funktsiooni. Klahvivajutusel saad sisse lülitada teise nupuprofiili ning oma mängu jooksu pealt muuta. Kuni 4000 Hz juhtmevaba polling rate
Koge Razer HyperPolling Wireless Dongle'iga (ei kuulu komplekti) kõigi aegade kiireimat juhtmevaba jõudlust. Avasta uus reageerimisvõime standard, mis tagab tipptasemel võistlusmängude jaoks vajaliku kiiruse.
description_lv -
description_en - For the pro
Esports has a new apex predator. As successor to the award-winning Razer Viper Ultimate, our latest evolution is more than 20% lighter and armed with all-round upgrades for enhanced performance. With one of the lightest wireless gaming mice ever, there’s now nothing holding you back. Razer Focus Pro 30k optical sensor
Teaming up with Pixart, an industry leader in smart sensor solutions, we’re proud to present to you the world’s most precise optical sensor. Unlock ultra-fine adjustments
Enable Asymmetric Cut-off to individually set a lift-off and landing distance that’s tuned to your playstyle—with 26 granular levels of height adjustment compared to only 3 in the previous version. Auto-calibrates across different surfaces
With Smart Tracking, the Razer™ Focus Pro Optical Sensor is able to maintain a consistent lift-off distance no matter what surface it’s used on, allowing for greater control and accuracy. Higher responsiveness & more consistent tracking
With Motion Sync, the Razer™ Focus Pro Optical Sensor syncs its signals to the exact intervals your PC extracts information, ensuring you’ll get the most current updates of your mouse position for more consistent tracking. Other best-in-class benefits: Improved surface compatibility Tracks flawlessly on glass (at least 4 mm thick) Better power efficiency Powered to perform Razer optical mouse switches Gen-3
90-million click lifecycle with no double-clicking issues. Up to 80 hours of battery life
Power through an insane amount of gaming with a Type C rechargeable design. Razer HyperSpeed Wireless
25% faster than other wireless tech, featuring multi-device support. Loaded to go On-mouse DPI control
Capable of toggling between 5 DPI stages without the need for software, you’ll always be ready to compete anywhere with this highly portable, ultra-lightweight esports mouse. Onboard memory
The mouse stores and uses its last used Razer Synapse profile, including all calibrated settings such as: DPI / Polling rate / Lift-off distance Razer Hypershift
Effectively double your inputs at the touch of a button, as you activate an additional set of custom keybinds and DPI stage on the mouse. Upgradeable to true 4000 Hz wireless polling rate
Experience the fastest wireless performance ever with the Razer HyperPolling Wireless Dongle. Unlock a new standard of responsiveness with the ultimate upgrade for our most advanced mice, to secure the speed you need for top-flight competitive gaming.
description_lv - Tips: Optiskā,
Savienojums: Bezvadu, Savienojuma veids: USB,
Kategorija: Datorspēlēm,
Pogu skaits: 5, Barošana: Akumulators,
DPI jutība: 30000 dpi
description_en - Type: Optical,
Connection: Wireless, Connection type: USB,
Category: Computer Games,
Number of buttons: 5, Power Supply: Battery,
DPI sensitivity: 30000 dpi
description_ru -
description_ru - Тип: Оптический,
Подключение: Беспроводное, Тип подключения: USB,
Категория: Компьютерные Игры,
Количество кнопок: 5, Питание: Аккумулятор,
Чувствительность DPI: 30000 dpi
description_short_en - 5-button wireless gaming mouse Ultra precise 30 000 dpi Razer Focus Pro optic sensor Fast Razer HyperSpeed Wireless technology Razer HyperShift double key functions Battery lasts up to 80 hours
description_short_et - 5-nupuline juhtmevaba mängurihiir Ülitäpne 30 000 dpi Razer Focus Pro optiline sensor Kiire Razer HyperSpeed Wireless tehnoloogia Razer HyperShift topelt klahvifunktsioonid Aku kestab kuni 80 tundi
description_short_lv -
description_short_ru - 5-кнопочная беспроводная игровая мышьСверхточный оптический сенсор Razer Focus Pro с разрешением 30 000 dpiБыстрая беспроводная технология Razer HyperSpeedФункции двойной клавиши Razer HyperShiftБатарея держит до 80 часов
Design > Form factor - Right-Handed
Design > Colour of product - Black
depth - 12
EAN - 8886419333869
Eans - 8886419333869
EAN_code - 8886419333869
feature_group_et - Hiired
feature_group_en - Mice
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Мышки
Warranty - 24
gross_weight - 0.3 kg
gross_weight - 0.39
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 5 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 690 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Gross height master carton - 208 mm
Package features > Gross depth master carton - 135 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 200.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.212 kg
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 178 mm
Package features > Gross depth (mm) - 74 mm
Package features > Gross width (mm) - 120 mm
Package features > Gross width master carton - 445 mm
Package features > Net weight master carton - 1.81 kg
Package features > Plastic (No PET) - 70.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.27 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00158064 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.05 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_98683_1.jpg
Power > Battery life - Up to 80 hours h
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
Category_1 - Mice and Keyboards
Category_2 - Gaming Mice
Code - RZ01-04390100-R3G1
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
LargeDescHTML -
Model - RZ01-04390100-R3G1
MPN - RZ01-04390100-R3G1
name_et - Razer juhtmevaba hiir Viper V2 Pro, must
net_weight - 0.11
Name - Razer Viper V2 Pro
Name - Datorpele Razer Viper V2 Pro Black
Name - Razer Viper V2 Pro czarny
Name - Razer Viper V2 Pro Gaming Mouse (black)
Name - Razer | Wireless | Gaming Mouse | Optical | Gaming Mouse | Black | No | Viper V2 Pro
name_en - Razer wireless mouse Viper V2 Pro, black
name_lv - Razer wireless mouse Viper V2 Pro, black
name_ru - Razer беспроводная мышь Viper V2 Pro, черная
Acceleration (G) - 70
Pele - Apgaismojums - Nav
Мышка - Освещение - Отсутствует
Hiir - Valgustus - Puudub
Mouse - Sensitivity levels - 5
Hiir - Tundlikkusastmed - 5
Мышка - Уровни чувствительности - 5
Pele - Sensitivity levels - 5
Mouse - Acceleration - 70G
Hiir - Kiirendus - 70G
Мышка - Ускорение - 70G
Pele - Paātrinājums - 70G
Hiir - Hiire disain - Paremakäeline
Mouse - Mouse design - Right-handed
Pele - Mouse design - Right-handed
Мышка - Дизайн мыши - Для праворуких
Pele - Peles tips - Bezvada pele
Mouse - Mouse type - Wireless mouse
Hiir - Hiire tüüp - Juhtmevaba hiir
Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
Hiir - Profiilid - Jah
Mouse - Profiles - Yes
Мышка - Профили - Да
Pele - Profili - Jā
Hiir - Reageerimisaeg - 0,2 ms
Мышка - Время реагирования - 0,2 ms
Pele - Reakcijas laiks - 0,2 ms
Mouse - Response time - 0.2 ms
Мышка - Колесико - Да
Mouse - Scroll wheel - Yes
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Hiir - Kerimisrullik - Jah
Hiir - Liides - USB 2.0
Мышка - Интерфейс - USB 2.0
Mouse - Interfaces - USB 2.0
Mouse - Sensor sensitivity - 30 000 dpi
Hiir - Sensori tundlikkus - 30 000 dpi
Мышка - Чувствительность сенсора - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Hiir - Sensori tüüp - Razer Focus Pro optiline sensor
Mouse - Sensor type - Razer Focus Pro optical sensor
Мышка - Тип датчика - Razer Focus Pro оптический сенсор
Mouse - Number of keys - 5
Hiir - Klahvide arv - 5
Мышка - Число клавиш - 5
Pele - Taustiņu skaits - 5
Mouse - Lightning - None
width - 17.6
ProdDesc - Razer Viper V2 Pro - Black
ProducerCode - RZ01-04390100-R3G1
Programmable - Yes
Producer product family - Gaming Mouse
manufacturer_code - RZ01-04390100-R3G1
Manufacturer_code - RZ01-04390100-R3G1
Producer - Razer
Manufacturer - Razer
ShortDescription -
Weight - 0,36
weight - 0.15 kg
Weight - 0.36
Weight & dimensions > Mouse weight - 58 g
barcode - 8886419333869
Technical details > Wireless connection - Yes
Technical details > Gross weight - 0.362 kg
Technical details > Other features - Razer Optical Mouse Switches Gen-3; Razer HyperSpeed Wireless
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Device type - Gaming Mouse
Technical details > Net weight - 0.092 kg
Technical details > Buttons durability - 90 Million Clicks
Technical details > Number of buttons - 5
Technical details > Product name - Viper V2 Pro
Technical details > Producer - Razer
Technical details > Sensor DPI - 30000 DPI
Technical details > Type - Wireless
Technical details > RGB LED light - No
Technical_details - Viper V2 Pro, gaming mouse The Razer Viper V2 Pro is an ultra-light and ultra-fast symmetrical wireless gaming mouse ideal for esports enthusiasts. As the successor to the award-winning Razer Viper Ultimate, the Viper V2 Pro is almost 20% lighter and comes with all-round upgrades for even better performance. With a lifespan of 90 million clicks and zero misclicks to an incredibly fast trigger time of just 0.2ms with no debounce delay, the Razer Optical Gen 3 Switches deliver reliability and speed for esports. The Viper V2 Pro features five programmable buttons that can be doubled using Razer Hypershift technology for even more control. Thanks to the Razer HyperSpeed wireless connection, which is 25% faster than other wireless technologies, you can enjoy virtually zero-latency gameplay at maximum performance - always smooth and stable, even in environments with many wireless devices. The Razer Focus Pro sensor with up to 30,000 dpi and 750 ips ensures flawless tracking performance on a variety of surfaces, including glass, complemented by intelligent functions for even better aiming and more control. You can switch between five dpi levels without any additional software, so that you can compete with the Viper V2 Pro anytime and anywhere. Type: Gaming Mouse Color: Black EAN: 8886419333869 Manufacturer number: RZ01-04390100-R3G1 Scope of application: gaming Suitable for: PC, notebook Connection: type | radio, cable Connection: Connectivity | 2.4GHz USB receiver Connection: Connection | 1 x USB Query: type | optical Query: sensor name | Razer Focus Pro Query: resolution | 30000dpi Query: speed | 750IPS Query: Acceleration | 70g Query: polling rate | 1000Hz Operation: switch type | Razer Optical Gen 3 Operation: lifetime | 90 million clicks Operation: keys | 5 pieces Operation: scroll wheel | 1 piece Operation: dpi switch | Yes Operation: Ergonomics | for right-handers Power Supply: Built-in battery, rechargeable Material: mouse feet | 100% PTFE Features: Ultra-light e-sports mouse with symmetrical design, 0.2 ms trigger time with no debounce delay, 5 programmable buttons, Razer Hypershift technology, 5 DPI levels, 1 onboard memory profile, Razer HyperSpeed wireless technology, Plug & Play, up to up to 70 hours of battery life Accessories: available | Razer HyperSpeed USB Receiver, Razer Multi-Device Adapter, USB-A to USB-C Speedflex Cable Dimensions: Width: 57.6mm x Height: 37.8mm x Depth/Length: 126.7mm Weight: 60 grams
title_en - Razer Viper V2 Pro PC Mouse
title_lv - Razer Viper V2 Pro Datoru pele
title_ru - Razer Viper V2 Pro Компьютерная мышь
Üldine - Kõrgus (mm) - 37,8
Vispārīgi - Augstums (mm) - 37,8
General - Height (mm) - 37.8
Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
Üldine - Pikkus (mm) - 126,5
General - Length (mm) - 126.5
Vispārīgi - Garums (mm) - 126.5
General - Package contents - Wireless USB transmitter
General - Package contents - Mouse
General - Package contents - Grip tape
General - Package contents - USB – USB-C cable
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Wireless USB transmitter
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pele
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Grip tape
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB – USB-C cable
Üldine - Komplekti sisu - Hiir
Üldine - Komplekti sisu - Libisemisvastased kleebised
Üldine - Komplekti sisu - USB – USB-C kaabel
Üldine - Komplekti sisu - USB juhtmevaba vastuvõtja
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
Üldine - Laius (mm) - 66,2
Vispārīgi - Platums (mm) - 66,2
General - Width (mm) - 66.2
General - System requirements - Free USB port
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
General - Weight (g) - 58
Üldine - Kaal (g) - 58
Vispārīgi - Svars (g) - 58
Общие характеристики - Комплектация - Мышка
Общие характеристики - Комплектация - Противоскользящие наклейки
Общие характеристики - Комплектация - Беспроводной адаптер USB
Общие характеристики - Комплектация - USB – USB-C кабель
Общие характеристики - Системные требования - Свободный USB порт
Общие характеристики - Высота (мм) - 37.8
Общие характеристики - Длина (мм) - 126.5
Общие характеристики - Цвет - Черный
Общие характеристики - Ширина (мм) - 66.2
Общие характеристики - Вес (г) - 58
brand - Razer
Pele - Interfeisi - USB 2.0
Pele - Sensora tips - Razer Focus Pro optical sensor
155,74 €
Razer Viper V2 Pro, Wireless, Black
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas