Razer Viper V3 HyperSpeed

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 998297 Preces kods: RZ01-04910100-R3M1
Noliktavā 49 gab.
Garantija: 2 gadi
96,28 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 07.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 6
Apgaismojums : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Razer
Slēdžu modelis : Mechanical Mouse Switches Gen-2
Svars (g) : 82
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 30000
Sensora ražotājs : Razer
Sensora modelis : Focus Pro 30K Optical
Polling Rate (Hz) : 1000
Papildus specifikācija
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 280 stundas
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 280 stundas
Bezvadu - barošanas - 1 × AA baterijas vai NiMH uzlādējamas baterijas
Bezvadu - Barošanas avots - 1 × AA Alkaline sārma baterija vai NiMH akumulators
Bezvadu - barošanas avots - 1 × AA sārma baterija vai NiMH uzlādējama baterija
Bezvadu - barošanas avots - 1 × AA sārma vai NiMH akumulators
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Izturība - 280 stundas
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu tīkls - Izturība - 280 stundas.
Bruto svars Kg - 0,1
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Peles
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Papildu ierīces
description_et - Profesionālā spēļu pele Shape, kas iedvesmoja priekšējo sporta veidu revolūciju, ir atgriezusies ar jaunu attīstību - Razer Viper V3 HyperSpeed. Šī bezvadu vieglā pele, kas aprīkota ar Razer labākajām tehnoloģijām un optimizēta dažādiem spēļu stiliem, ar vieglu vadu viegli pārspēs konkurentus. Izgatavojuši profesionāļi, un profesionāļi tai uzticas Optimizēta dažādiem spēļu stiliem - satveriet peli ar visu roku vai pārvaldiet to tikai ar pirkstu galiem. Lai neatpaliktu no profesionāļu jaunākajām vēlmēm, Razer ir sadarbojies ar labākajiem, lai paceltu Viper V3 HyperSpeed nākamajā līmenī. Razer Focus Pro 30k optiskais sensors Apbruņota ar viedo funkciju kopumu, kas nodrošina uzlabotu pielāgošanu un kontroli. Ar Viper V3 jūs izbaudīsiet precizitāti, kas pārspēj visas citas, ar tādu pašu sensoru, kāds ir visās Razer augstākās klases bezvadu pelēs. Uzlabotie iestatījumi Ieslēdziet Asymmetric Cut-off, lai iestatītu pielāgotu pacelšanās un krišanas attālumu savam spēles stilam - 26 granulāri augstuma regulēšanas līmeņi, salīdzinot ar tikai 3 līmeņiem iepriekšējā versijā. Automātiski kalibrējas dažādām virsmām Pateicoties Smart Tracking, Razer™ Focus Pro optiskais sensors var saglabāt nemainīgu pacelšanās attālumu neatkarīgi no tā, uz kādas virsmas tas tiek izmantots, nodrošinot labāku kontroli un precizitāti. Lielāka atsaucība un konsekventāka izsekošana Pateicoties Motion Sync, Razer™ Focus Pro optiskais sensors sinhronizē savus signālus ar precīziem intervāliem, ar kādiem jūsu dators uzņem informāciju, nodrošinot, ka jūs saņemat jaunāko informāciju par peles atrašanās vietu, lai nodrošinātu konsekventāku izsekošanu. Līdz 280 stundām nepārtrauktas spēlēšanas Viper V3 HyperSpeed darbojas ar vienu AA bateriju, kas ļauj spēlēt līdz pat 280 stundām, neuztraucoties par baterijas darbības laiku. Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija Razer HyperSpeed ir par 25 % ātrāka nekā citas bezvadu tehnoloģijas. To var viegli savienot ar datoru, izmantojot kompaktu USB uztvērēju, ko var glabāt peles iekšpusē, lai to varētu transportēt. Vairāku ierīču savietojamība Atbrīvojiet vienu USB slotu datorā un savienojiet bezvadu peli un tastatūru tikai ar vienu bezvadu uztvērēju - šī funkcija ir pieejama ar visiem jaunākajiem Razer HyperSpeed piederumiem. Razer™ Gen-2 mehāniskie slēdži ar 60 miljonu klikšķu dzīves ciklu un apzeltītiem kontaktiem nodrošina lielāku izturību ikdienas lietošanai. 8 konfigurējamas pogas Starp peles pogu pārpilnību ir 6 pogas makro un īsceļu funkcijām, kuras var plaši konfigurēt, izmantojot Razer Synapse. Iekšējā atmiņa Pele saglabā un izmanto pēdējo reizi izmantoto Razer Synapse profilu, tostarp visus kalibrētos iestatījumus, piemēram, DPI / aptaujas ātrumu / pacelšanas attālumu. Gluda virsma, stingrs satvēriens Pele ir pārklāta ar pārklājumu, kas ir mīksts un gluds, taču arī viegli satverams.
description_lv -
description_lv - Profesionāļiem Forma, kas iedvesmoja esporta revolūciju, atgriežas ar jaunu evolūciju - Razer Viper V3 HyperSpeed. Ar mūsu klasē labākajām tehnoloģijām un optimizētu satvērienu ar nagu vai pirkstu galiem, satriciniet meta ar bezvadu, vieglu peli, kas veiksmīgi darbojas augstākās klases sacensību spēlēs. Izgatavota kopā ar profesionāļiem, un profesionāļi tai uzticas Optimizēta satvēriena stiliem ar nagu vai pirkstu galiem. Attīstoties esportam, attīstās arī mūsu domāšana par peļu dizainu. Lai neatpaliktu no profesionāļu jaunākajām izvēlēm, esam sadarbojušies ar labākajiem un iepriekšējo Viper versiju laikā gūto pieredzi iestrādājuši jaunā formā, kas balstīta uz funkcionalitāti un komfortu. Razer™ Focus Pro 30K optiskais sensors Apbruņota ar inteliģentu funkciju kopumu, kas nodrošina izsmalcinātu pielāgošanu un kontroli, izbaudiet precizitāti, kas pārspēj visas pārējās ar tādu pašu sensoru, kāds atrodams mūsu augstākās klases bezvadu pelēs. Atbloķējiet īpaši precīzus regulējumus Iespēja Asymmetric Cut-off, lai individuāli iestatītu pacelšanās un nolaišanās attālumu, kas pielāgots jūsu spēles stilam - ar 26 granulāriem augstuma regulēšanas līmeņiem salīdzinājumā ar tikai 3 līmeņiem iepriekšējā versijā. Automātiska kalibrēšana uz dažādām virsmām Pateicoties Smart Tracking, Razer™ Focus Pro optiskais sensors spēj saglabāt nemainīgu pacelšanās attālumu neatkarīgi no tā, uz kādas virsmas tas tiek izmantots, nodrošinot labāku kontroli un precizitāti. Lielāka atsaucība un konsekventāka izsekošana Pateicoties Motion Sync, sensors sinhronizē savus signālus ar precīziem intervāliem, kuros dators iegūst informāciju, tādējādi nodrošinot, ka saņemat visjaunākos atjauninājumus par peles pozīciju, lai nodrošinātu konsekventāku izsekošanu. Līdz 280 stundām nepārtrauktas spēlēšanas sacensībās Aprīkota ar Razer HyperSpeed Wireless tehnoloģiju, kas nodrošina līdz pat 280 stundām augstas veiktspējas spēļu, izmantojot tikai vienu AA bateriju. Razer™ HyperSpeed Wireless Izbaudiet zibensātru, īpaši zemas latentās darbības spēlēšanu ar nozarē labāko bezvadu veiktspēju. Gluda pieskāriena apdare Pārklāta ar mīkstu un gludu apdari, kas vienlaikus ir viegli satverama. Vairāku ierīču atbalsts Atbrīvojiet USB pieslēgvietu, pieslēdzot bezvadu peli un tastatūru vienam donglem - funkcija, ko var aktivizēt mūsu jaunākajās Razer HyperSpeed perifērijas ierīcēs. Razer™ mehāniskās peles slēdži Gen-2 60 miljonu klikšķu dzīves cikls ar apzeltītiem kontakta punktiem, kas nodrošina lielāku izturību pret nodilumu. 8 programmējamas vadības ierīces Ietver 6 pogas makro un īsceļu funkcijām, kas pilnībā konfigurējamas, izmantojot Razer Synapse. Iebūvēta atmiņa Uzglabā pēdējo reizi izmantoto Razer Synapse profilu, tostarp tādus iestatījumus kā DPI, aptaujas ātrums un pacelšanās attālums.
description_lv - Razer Viper V3 HyperSpeed. Formāts: Labajai rokai. Kustības sensors: optisks Ierīces interfeiss: bezvadu RF Kustības izšķirtspēja: 30000 DPI Pogas veids: spiedpogas Ritināšanas veids: ritenis Paātrinājums (maksimums): 70 G. Barošanas avots: Baterijas. Produkta krāsa: Melna
description_lv - Razer Viper V3 HyperSpeed. Formāts: Labajai rokai. Kustību sensors: Optiskās ierīces saskarne: Bezvadu RF kustības izšķirtspēja: Mīklas tips: 30000 DPI Mīklas tips: Pogas: spiedpogas Ritināšanas veids: Tastatūras pogas: Tastatūras pogas: Tastatūras pogas: Ritenis Paātrinājums (maksimālais): Barošanas avots: 70 G: Izstrādājuma krāsa: melna.
description_ru -
description_ru - Razer Viper V3 HyperSpeed. Formāts: Pareizā roka. Kustības sensors: Optiskais Ierīces saskarne: Bezvadu RF Kustības izšķirtspēja: 30000 DPI Pogas tips: Pogas ar spiedpogu Ritināšanas tips: Ritenis Paātrinājums (maksimālais): Ritentiņš: 70 G. Barošanas avots: Baterijas. Izstrādājuma krāsa: melna
description_short_en - 8 pogu bezvadu spēļu pele Īpaši precīzs 30 000 dpi Razer Focus Pro optiskais sensors Ātra Razer HyperSpeed Wireless tehnoloģija Programmējamas pogas makro un īsceļu funkcijām AA akumulatora darbības laiks līdz 280 stundām.
description_short_et - 8 pogu bezvadu spēļu pele Augstas precizitātes 30 000 dpi Razer Focus Pro optiskais sensors Ātra Razer HyperSpeed Wireless tehnoloģija Konfigurējamas pogas makro un īsceļu funkcijām Darbojas ar AA baterijām - darbojas līdz 280 stundām.
description_short_lv -
description_short_ru - 8 pogu bezvadu spēļu peleSuperprecīza 30 000 dpi Razer Focus Pro optiskais sensorsSātīga Razer NuruSpeed bezvadu tehnoloģijaPielāgojamas pogas makrouzdevumiem un īsceļiemPar AA baterijām - 280 stundu akumulatora darbības laiks.
Dizains > Produkta krāsa - Black
EAN - 8886419334248
Eans - 8886419334248
feature_group_et - Hiired
feature_group_ln - Peles
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Peles
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
gross_weight - 0.3 kg
gross_weight - 0.36
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 1114 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 215 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 400 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 200.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.148 kg
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 177.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 73.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 120.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 172 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 1.9 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 70.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.27 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.01 kg
Ievadierīce > Programmējamas peles pogas - 6
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
Kods - RZ01-04910100-R3M1
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Modelis - Viper V3 HyperSpeed
name_et - Razer Viper V3 HyperSpeed bezvadu pele, melna
Nosaukums - Razer Viper V3 HyperSpeed
Nosaukums - Razer | Spēļu pele | Viper V3 Hyperspeed | Bezvadu | 2,4 GHz, Bluetooth | Melna | Nē
nosaukums_lv - Razer bezvadu pele Viper V3 HyperSpeed, melna
nosaukums_lv - Razer bezvadu pele Viper V3 HyperSpeed, melna
nosaukums_ru - Razer Viper V3 HyperSpeed bezvadu pele, melna
Pele - Apgaismojums - Nav
Pele - Apgaismojums - Nav pieejams
Pele - Apgaismojums - Nav pieejams no
Pele - Izturība - 60 miljoni klikšķu
Pele - Izturība - 60 miljoni klikšķu
Pele - Izturība - 60 miljoni klikšķu
Pele - Izturība - 60 miljoni klikšķu
Pele - paātrinājums - 70G
Pele - paātrinājums - 70G
Pele - paātrinājums - 70G
Pele - Paātrinājums - 70G
Pele - Peles dizains - Labā roka
Pele - Peles dizains - Labās puses
Pele - Peles dizains - Labās puses
Pele - Peles dizains - Pareizās rokas lietotājiem
Pele - Peles padomi - Bezvada pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Vadu pele
Pele - Profili - Jah
Pele - Profili - Jā
Pele - Profili - Jā
Pele - Profils - Jā
Pele - ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - rullītis - Jah
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Pele - sensora tips - Razer Focus Pro optiline sensors
Pele - sensora tips - Razer Focus Pro optiskais sensors
Pele - sensora tips - Razer Focus Pro optiskais sensors
Pele - Taustiņu skaits - 8
Pele - Taustiņu skaits - 8
Pele - Taustiņu skaits - 8
Pele - Taustiņu skaits - 8
Pele - Zibens - Nav
ProducerCode - RZ01-04910100-R3M1
Ražotāja kods - RZ01-04910100-R3M1
Ražotāja nosaukums - Razer
Ražotāja produkta nosaukums - Viper V3 Hyperspeed
ražotāja_kods - RZ01-04910100-R3M1
Ražotājs - Razer
Savienojuma veids - 2,4 GHz, Bluetooth
ShortDescription -
svars - 0.22 kg
svītrkods - 8886419334248
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.36 kg
Tehniskā informācija > Ierīces tips - Bezvadu
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.09 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Razer
Tehniskā informācija > Sensori - Optiskais
Tehniskā informācija > Tips - Spēļu pele
Tehniskās detaļas > RGB LED gaismas - Nē
title_lv - Razer Viper V3 Hiperspeed Spēļu Pele
title_lv - Razer Viper V3 Hyperspeed spēļu pele
title_ru - Razer Viper V3 Hyperspeed Gaming Mышь
Vispārīgi - augstums (mm) - 39,9
Vispārīgi - Augstums (mm) - 39,9
Vispārīgi - augstums (mm) - 39.9
Vispārīgi - Datoru prasības - Vaba USB sver
Vispārīgi - garums (mm) - 127,1
Vispārīgi - Garums (mm) - 127,1
Vispārīgi - garums (mm) - 127.1
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Bezvadu USB raidītājs
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Pele
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Bezvadu USB raidītājs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pele
Vispārīgi - Komplekta saturs - Pele
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB bezvadu uztvērējs
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Platums (mm) - 63,9
Vispārīgi - Platums (mm) - 63,9
Vispārīgi - Platums (mm) - 63.9
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Vispārīgi - Svars (g) - 82
Vispārīgi - Svars (g) - 82
Vispārīgi - Svars (g) - 82
Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - Pele
Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - USB bezvadu adapteris
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgās īpašības - Augstums (mm) - 39.9
Vispārīgās īpašības - Garums (mm) - 127,1
Vispārīgās īpašības - Krāsa - Black
Vispārīgās īpašības - Platums (mm) - 63,9
Vispārīgās īpašības - Svars (g) - 82
zīmols - Razer
Āda - Sensora padomi - Razer Focus Pro optiskais sensors
Īss apraksts - Razer pele Viper V3 Hyperspeed Wireless Gaming melna labās un kreisās rokas spēlētājiem
Wireless - Battery life - 280 hours
Juhtmevaba - Aku vastupidavus - 280 tundi
Беспроводной - Питание - 1 × AA батарейки или NiMH аккумуляторных
Bezvadu - Barošanas avots - 1 × AA Alkaline sārma baterija vai NiMH akumulators
Juhtmevaba - Toide - 1 × AA leelispatarei või NiMH aku
Wireless - Power source - 1 × AA alkaline or NiMH battery
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Izturība - 280 hours
Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - 2,4 GHz
Беспроводной - Беспроводная технология - 2,4 ГГц
Wireless - Wireless technology - 2.4 GHz
Беспроводной - Выносливость - 280 часов
Gross Weight Kg - 0,1
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Mouses
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Дополнительные устройства
description_et - Profitasemel mängurihiir
Kuju, mis inspireeris espordi revolutsiooni on tagasi uue evolutsooniga – Razer Viper V3 HyperSpeed. Razeri parimate tehnoloogiatega ja erinevate mängustiilide jaoks optimeeritud juhtmevaba kerge hiirega raputad konkurendid kergusega sabast. Professionaalide valmistatud ja nende poolt usaldatud
Optimeeritud erinevate mängustiilide jaoks – haara hiirest kogu käega või juhi seda vaid sõrmeotstega. Professionaalide viimaste eelistustega sammu pidamiseks on Razer Viper V3 HyperSpeedi kujundamisel teinud koostööd parimatega ja viinud Viperi järgmisele tasemele. Razer Focus Pro 30k optiline sensor
Relvastatud nutikate funktsioonide komplektiga täiustatud kohandamiseks ja juhtimiseks. Viper V3-ga koged täpsust, mis ületab kõiki teisi, sama anduriga, mis peitub kõigis Razeri tipptaseme juhtmevabades hiirtes. Ülipeened seadistused
Lülita sisse Asymmetric Cut-off, et määrata individuaalselt Sinu mängustiilile kohandatud tõusu- ja maandumiskaugus – 26 granulaarset kõrguse reguleerimise taset, võrreldes ainult 3 tasemega eelmises versioonis. Kalibreerub automaatselt erinevatele pindadele vastavalt
Tänu Smart Tracking'ile suudab Razer™ Focus Pro optiline andur säilitada ühtlase tõstmiskauguse, olenemata sellest, millisel pinnal seda kasutatakse, võimaldades suuremat kontrolli ja täpsust. Suurem reageerimisvõime ja järjepidevam jälgimine
Tänu Motion Sync'ile sünkroonib Razer™ Focus Pro optiline andur oma signaalid täpselt nende intervallidega, mille järel arvuti teavet välja võtab, tagades, et saad järjepidevamaks jälgimiseks kõige värskemad uuendused oma hiire asukoha kohta. Kuni 280 tundi katkematut mängu
Viper V3 HyperSpeed kasutab toiteks ühte AA patareid, mis võimaldab südamerahus mängida lausa 280 tundi ilma akukestvuse pärast muretsemata. Razer HyperSpeed Wireless
Razer HyperSpeed on 25% kiirem kui teised juhtmevabad tehnoloogia. Lihtne ühendus arvutiga toimub kompaktse USB vastuvõtja kaudu, mille saab transpordiks hiire sisse hoiule panna. Mitme seadme ühilduvus
Vabasta oma arvutil üks USB pesa ja ühenda juhtmevaba hiir ja klaviatuur vaid ühe juhtmevaba vastuvõtjaga – see funktsioon on saadaval kõigi uusimate Razer HyperSpeed lisaseadmetega. Razer™ Gen-2 mehaanilised lülitid
60 miljoni kliki elutsükkel koos kullatud kontaktidega tagavad suurema vastupidavuse igapäevasele kasutusele. 8 seadistatavat nuppu
Hiire rohkete nuppu seas on 6 nuppu makrodele ja otseteedele, mida saab põhjalikult seadistada Razer Synapse kaudu. Sisemälu
Hiir salvestab ja kasutab viimati kasutatud Razer Synapse'i profiili, sealhulgas kõiki kalibreeritud seadeid, nagu näiteks: DPI / Polling rate / Lift-off distance. Sile pealispind, kindel haare
Hiir on kaetud viimistlusega, mis tundub pehme ja sile, kuid on samas ka kergesti haaratav.
description_lv -
description_en - For the pro
The shape that inspired an esports revolution returns with a new evolution—the Razer Viper V3 HyperSpeed. Featuring our best-in-class technologies and optimized for claw or fingertip grip styles, shake up the meta with a wireless, lightweight mouse that thrives in top-flight competitive play. Made with and trusted by pros
Optimized for Claw or Fingertip Grip Styles. As esports evolves, so too does our mindset for mouse design. To keep up with latest preference of pros, we’ve worked with the best and distilled the learnings from previous Viper releases into a new shape anchored in functionality and comfort. Razer™ Focus Pro 30K optical sensor
Armed with a set of intelligent functions for refined customization and control, experience precision that outperforms all others with the same sensor found in our top-tier wireless mice. Unlock ultra-fine adjustments
Enable Asymmetric Cut-off to individually set a lift-off and landing distance that’s tuned to your playstyle—with 26 granular levels of height adjustment compared to only 3 in the previous version. Auto-calibrates across different surfaces
With Smart Tracking, the Razer™ Focus Pro Optical Sensor is able to maintain a consistent lift-off distance no matter what surface it’s used on, allowing for greater control and accuracy. Higher responsiveness & more consistent tracking
With Motion Sync, the sensor syncs its signals to the exact intervals your PC extracts information, ensuring you’ll get the most current updates of your mouse position for more consistent tracking. Up to 280 hours of non-stop competitive play
Equipped with Razer HyperSpeed Wireless technology, power through your most intense scrimming and tournament schedule with up to 280 hours of high-performance gaming on just a single AA battery. Razer™ HyperSpeed Wireless
Experience lightning-fast, ultra-low-latency gaming with industry-leading wireless performance. Smooth-touch finish
Coated with a finish that feels soft and smooth, yet remains easy to grip. Multi-device support
Free up a USB port by connecting your wireless mouse and keyboard to a single dongle—a feature that can be activated in our latest Razer HyperSpeed peripherals. Razer™ Mechanical Mouse Switches Gen-2
60-million click lifecycle with gold-plated contact points for greater resistance against wear and tear. 8 programmable controls
Includes 6 buttons for macros and shortcuts, fully configurable via Razer Synapse. Onboard memory
Stores your last used Razer Synapse profile, including settings such as DPI, polling rate, and lift-off distance.
description_lv - Razer Viper V3 HyperSpeed.
Formāts: Labajai rokai. Kustības sensors: optisks
Ierīces interfeiss: bezvadu RF
Kustības izšķirtspēja: 30000 DPI
Pogas veids: spiedpogas
Ritināšanas veids: ritenis
Paātrinājums (maksimums): 70 G.
Barošanas avots: Baterijas.
Produkta krāsa: Melna
description_en - Razer Viper V3 HyperSpeed.
Format: For the right hand. Motion sensor: Optical
Device Interface: Wireless RF
Motion resolution: 30000 DPI
Button Type: Push Buttons
Scroll type: Wheel
Acceleration (maximum): 70 G.
Power source: Batteries.
Product color: Black
description_ru -
description_ru - Razer Viper V3 HyperSpeed. Формат: Для правой руки. Датчик перемещения: Оптический
Интерфейс устройства: Беспроводной RF
Разрешительная способность движения: 30000 DPI
Тип кнопок: Нажимные кнопки
Тип прокрутки: Колесико
Ускорение (максимальное): 70 G. Источник питания: Батарейки. Цвет товара: Черный
description_short_en - 8-button wireless gaming mouse Ultra precise 30 000 dpi Razer Focus Pro optic sensor Fast Razer HyperSpeed Wireless technology Programmable buttons for macros and shortcuts AA battery lasts up to 280 hours
description_short_et - 8-nupuline juhtmevaba mängurihiir Ülitäpne 30 000 dpi Razer Focus Pro optiline sensor Kiire Razer HyperSpeed Wireless tehnoloogia Seadistatavad nupud makrode ja otseteede jaoks Kasutab toiteks AA patareid – kestab kuni 280 tundi
description_short_lv -
description_short_ru - 8-кнопочная беспроводная игровая мышьСверхточный оптический сенсор с разрешением 30 000 точек на дюйм Razer Focus ProБыстрая беспроводная технология Razer HyperSpeedНастраиваемые кнопки для макросов и ярлыковДля питания используются батарейки типа АА — срок службы до 280 часов
Design > Colour of product - Black
EAN - 8886419334248
Eans - 8886419334248
feature_group_et - Hiired
feature_group_en - Mice
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Мышки
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
gross_weight - 0.3 kg
gross_weight - 0.36
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 1114 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Gross height master carton - 215 mm
Package features > Gross depth master carton - 400 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 200.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.148 kg
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 177.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 73.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 120.00 mm
Package features > Gross width master carton - 172 mm
Package features > Net weight master carton - 1.9 kg
Package features > Plastic (No PET) - 70.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.27 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.01 kg
Input device > Programmable mouse buttons - 6
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
Code - RZ01-04910100-R3M1
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Model - Viper V3 HyperSpeed
name_et - Razer juhtmevaba hiir Viper V3 HyperSpeed, must
Name - Razer Viper V3 HyperSpeed
Name - Razer | Gaming Mouse | Viper V3 Hyperspeed | Wireless | 2.4GHz, Bluetooth | Black | No
name_en - Razer wireless mouse Viper V3 HyperSpeed, black
name_lv - Razer wireless mouse Viper V3 HyperSpeed, black
name_ru - Razer беспроводна мышь Viper V3 HyperSpeed, черный
Pele - Apgaismojums - Nav
Мышка - Освещение - Отсутствует
Hiir - Valgustus - Puudub
Mouse - Durability - 60 million clicks
Hiir - Vastupidavus - 60 miljonit klõpsu
Мышка - Долговечность - 60 млн. кликов
Pele - Durability - 60 million clicks
Mouse - Acceleration - 70G
Hiir - Kiirendus - 70G
Мышка - Ускорение - 70G
Pele - Paātrinājums - 70G
Hiir - Hiire disain - Paremakäeline
Mouse - Mouse design - Right-handed
Pele - Mouse design - Right-handed
Мышка - Дизайн мыши - Для праворуких
Pele - Peles tips - Bezvada pele
Mouse - Mouse type - Wireless mouse
Hiir - Hiire tüüp - Juhtmevaba hiir
Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
Hiir - Profiilid - Jah
Mouse - Profiles - Yes
Мышка - Профили - Да
Pele - Profili - Jā
Мышка - Колесико - Да
Mouse - Scroll wheel - Yes
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Hiir - Kerimisrullik - Jah
Mouse - Sensor sensitivity - 30 000 dpi
Hiir - Sensori tundlikkus - 30 000 dpi
Мышка - Чувствительность сенсора - 30 000 dpi
Pele - Sensora jutība - 30 000 dpi
Hiir - Sensori tüüp - Razer Focus Pro optiline sensor
Mouse - Sensor type - Razer Focus Pro optical sensor
Мышка - Тип датчика - Razer Focus Pro оптический сенсор
Mouse - Number of keys - 8
Hiir - Klahvide arv - 8
Мышка - Число клавиш - 8
Pele - Taustiņu skaits - 8
Mouse - Lightning - None
ProducerCode - RZ01-04910100-R3M1
Manufacturer Code - RZ01-04910100-R3M1
Manufacturer Name - Razer
Producer product name - Viper V3 Hyperspeed
manufacturer_code - RZ01-04910100-R3M1
Producer - Razer
Connection type - 2.4GHz, Bluetooth
ShortDescription -
weight - 0.22 kg
barcode - 8886419334248
Technical details > Gross weight - 0.36 kg
Technical details > Device type - Wireless
Technical details > Net weight - 0.09 kg
Technical details > Producer - Razer
Technical details > Sensors - Optical
Technical details > Type - Gaming Mouse
Technical details > RGB LED light - No
title_lv - Razer Viper V3 Hiperspeed Spēļu Pele
title_en - Razer Viper V3 Hyperspeed Gaming Mouse
title_ru - Razer Viper V3 Hyperspeed Gaming Mышь
Üldine - Kõrgus (mm) - 39,9
Vispārīgi - Augstums (mm) - 39,9
General - Height (mm) - 39.9
Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
Üldine - Pikkus (mm) - 127,1
Vispārīgi - Garums (mm) - 127,1
General - Length (mm) - 127.1
General - Package contents - Wireless USB transmitter
General - Package contents - Mouse
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Wireless USB transmitter
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pele
Üldine - Komplekti sisu - Hiir
Üldine - Komplekti sisu - USB juhtmevaba vastuvõtja
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
Üldine - Laius (mm) - 63,9
Vispārīgi - Platums (mm) - 63,9
General - Width (mm) - 63.9
General - System requirements - Free USB port
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
General - Weight (g) - 82
Üldine - Kaal (g) - 82
Vispārīgi - Svars (g) - 82
Общие характеристики - Комплектация - Мышка
Общие характеристики - Комплектация - Беспроводной адаптер USB
Общие характеристики - Системные требования - Свободный USB порт
Общие характеристики - Высота (мм) - 39.9
Общие характеристики - Длина (мм) - 127,1
Общие характеристики - Цвет - Черный
Общие характеристики - Ширина (мм) - 63,9
Общие характеристики - Вес (г) - 82
brand - Razer
Pele - Sensora tips - Razer Focus Pro optical sensor
Short description - Razer Mouse Viper V3 Hyperspeed Wireless Gaming black für Rechts- und Linkshänder
96,28 €
Razer Viper V3 HyperSpeed
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas