LG 48GQ900-B, 48"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 889753 Preces kods: 48GQ900-B
Noliktavā 8 gab.
Garantija: 2 gadi
1 150,54 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 05.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 05.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 05.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 03.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: OLED
  • Refresh rate: 120 Hz
  • Reakcijas laiks: 0.1ms
  • Kontrasts: 1500000:1
  • Gaišums: 135cd/m2
  • Izmērs: 48"
  • Izšķirtspēja: 4K UHD 3840x2160
Apraksts
Piedāvājam iegādāties LG 48" monitoru ar 4K UHD 3840x2160 izšķirtspēju.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Ir
Paneļa tips OLED

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 120 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 0.1ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1500000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 135cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 48"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Gaming
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Nav
VESA sienas stiprinājums : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 3

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
300 mm x 200 mm VESA montāžas saskarne - Jā
Apraksts - 48" UltraGear™ UHD 4K OLED spēļu monitors - 48" UHD 4K (3840 x 2160) OLED displejs - 1,5 M : 1 kontrasta attiecība un HDR10 - pret atspīdumiem un zema atstarošanas spēja - 4K@120 Hz no HDMI 2.1 - 0,1 ms (GtG) reakcijas laiks - tālvadības pults atbalsts
Apraksts - Paplašini savu spēļu redzesloku LG UltraGear 48" UHD 4K OLED monitors ir aprīkots ar HDR10 tehnoloģiju, kas nodrošina dinamisku kontrastu, nodrošinot pilnīgi skaidru un reālistisku attēlu, kas ļauj justies kā spēles notikumu dalībniekam. OLED PIKSELI ar pašgaismojošiem OLED pikseļiem Pašgaismojoši OLED pikseļi nodrošina bagātīgas krāsas, lielisku kontrasta attiecību un ātru reakcijas laiku, lai bagātinātu vizuālo spēļu pieredzi. OLED 1,35 M : 1 kontrasta attiecība Pateicoties kontrasta attiecībai 1 350 000 : 1, jūs varat iegūt gandrīz visas spēles krāsas un vizuālos efektus tieši tādus, kādus iecerējuši veidotāji. Parādiet, kā jūs spēlējat Izmantojot pretatstarošanas tehnoloģiju, tiek uzlabota vizuālā pieredze jebkurā vietā, samazinot apkārtējā vidē esošās gaismas traucējošo ietekmi. Tā arī samazina acu nogurumu, jo panelis nemirgo. Fantastisks spēļu ātrums Reakcijas laiks 0,1 ms (GtG), samazināts pretējais atspīdums un skaidrāka objektu atveidošana nodrošina vienmērīgāku attēlu dinamiskās ainās ar fantastisku kvalitāti. Ātrs ekrāns, vienmērīga spēle 120 Hz atsvaidzināšanas frekvence (kuru var palielināt līdz 138 Hz) ļauj ātri redzēt nākamo spēles kadru un nodrošina vienmērīgu attēlu. Tas ļauj spēlētājam ātri reaģēt uz pretinieku darbībām un vieglāk mērķēt mērķus. Spēlējiet ērti un bez ierobežojumiem LG 48GQ900 ar HDMI 2.1 var sasniegt līdz pat 120 Hz atsvaidzināšanas frekvenci (ja to var palielināt līdz 138 Hz). Tas nozīmē, ka varat sasniegt pilnu 4K UHD izšķirtspēju ar atsvaidzināšanas frekvenci līdz 120 Hz (kad tā ir palielināta līdz 138 Hz), izmantojot DisplayPort vai HDMI. Dizains spēlētājiem Pateicoties sānu statīvam un īpaši plānajam dizainam, monitors vislabāk izmanto vietu jebkurā telpā, piemēram, viesistabā vai spēļu istabā. Tas lieliski darbojas spēļu spēlēšanai. Vienlaikus iestatījumi un vadība UltraGear tālvadības pults ļauj ieslēgt un izslēgt monitoru, regulēt skaļumu, izvēlēties spēles režīmu un vadīt daudzas citas funkcijas. Iespaidīga skaņas pieredze 48GQ900 ir aprīkots ar 2 x 20 W stereo skaļruņiem, kas nodrošina iespaidīgu skaņas kvalitāti. Turklāt četru austiņu izeja ļauj vienlaicīgi spēlēt spēles un tērzēt, savukārt virtuālā 3D skaņa, ko nodrošina DTS Headphone:X tehnoloģija, ļauj vēl vairāk iejusties notikumu norisē. Godalgota grafiskā lietotāja saskarne spēlētājiem Ekrāna izvēlnes un OnScreen Control ļauj viegli pielāgot monitora iestatījumus, sākot ar pamatiespēju un beidzot ar lietotāja noteiktu taustiņu reģistrāciju. Uzlabotas precīzas krāsas Optimizējiet krāsu kvalitāti, kalibrējot aparatūru ar LG Calibration Studio, lai maksimāli izmantotu LG IPS 4K ekrāna plašo krāsu gammu.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 120Hz
Atsvaidzināšanas ātrums - 138 Hz
Augstums - 623.9 mm
Augstums ar statīvu - 659.7 mm
Augstums Vienības izmēri - 659.7 mm
Austiņu ligzda Ieejas/izejas savienotāji - 1
Automātiskais pagrieziens - Nē
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 48GQ900-B.APD
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 1300 mm
Dinamiskais kontrasts - 1 500 000:1
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 1
Displeja virsma - Matt
Displeja virsma - Matēts
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 120,7 cm (47,5")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 120.7193 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 330 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - OLED
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,07 miljardi krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1500000:1
Displejs - Krāsu gamma - 99%
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 138 Hz
Displejs - reakcijas laiks - 0.1 ms
Displejs - RGB krāsu telpa - DCI-P3
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 48 "
Displejs > Displeja spilgtums - 135 cd/m²
Displejs > Displeja tehnoloģija - OLED
Displejs > Displeja virsma - Pret atspīdumiem
Displejs > Displejs - 3840 x 2160
Displejs > HD tips - UHD
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 1500000:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 120 Hz
Displejs > Reakcijas laiks - 0.1 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Displejs > Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Spēļu
Dizains > Produkta krāsa - Black
Dzimtā izšķirtspēja - 3840x2160
Dziļuma vienības izmēri - 184.8 mm
Dziļums - 46.6 mm
Dziļums ar statīvu - 184.8 mm
EAN - 8806091661104
ean - 8806091661104
EAN_kods - 8806091661104
Ekrāna formas faktors - 16:9
Ekrāna izmērs - 48"
Ekrāna izmērs (diag.) - 48''
Energoefektivitātes klase - F
Enerģijas klase - F
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 175 W
Enerģijas patēriņš, standarta - 60 kWh/1000h
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 300 x 200 mm
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika > Grozāmie - Nē
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Nē
Ergonomika > Pivot - Nē
Ergonomika > VESA montāža - Nē
Garantija - 2 gadi
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
Garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
GTIN - 8806091661104
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 3
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x SPDIF izeja
I/O savienotāji - 1 x USB (B tipa)
I/O savienotāji - 2 x USB 3.0
I/O savienotāji - 3 x HDMI
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 771 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 173 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 1285 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 19.3 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 11 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 2000.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 765 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 1270 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 165 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 600.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 2.60 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.16030575 m³
izmērs augstums - 800 mm
izmērs platums - 170 mm
izmērs svars - 21500 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - F
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - F
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 69 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (maks.) - 253 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 60 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 175 W
Jauda > Energoefektivitātes klase - F
Kategorija - Datoru monitori
Kategorijas kods - LC3
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori 31 collu un lielāki
Kods - 48GQ900-B.AEU
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 1,07 miljardi
LongDesc - 48" UHD 4K OLEDAizvērsiet savu spēļu skatījumuDēļ UHD 4K OLED displeja, kas nodrošina izcilu skaidrību un reālistisku attēlu ar HDR10 un dinamisku kontrastu, LG UltraGear™ monitors var palīdzēt spēlētājiem iegremdēties spēlē un justies tā, it kā viņi atrastos spēles centrā 48 collu lielajā ekrānā.SELF-LIT OLEDSELF-LIT OLED pikseļi nodrošina aizraujošāku spēļu pieredzi ar bagātīgu krāsu izteiksmību un kontrasta attiecību, kā arī ātru reakcijas laiku.OLED 1,5 M : 1 kontrasta attiecībaAr 1 500 000 : 1 augsto kontrasta attiecību spēlētājs var precīzi izjust gandrīz visas spēles radītāju iecerētās krāsas un vizuālos tēlus.Anti-Glare & Low ReflectionSpēlējiet tikai savu spēliPielietojot Anti-Glare & Low Reflection tehnoloģiju, var nodrošināt labāku skatīšanās pieredzi jebkurā vietā, samazinot ekrāna traucējumus pat apkārtējā apgaismojuma vidē. Turklāt, pateicoties panelim bez mirgošanas, tas samazina acu nogurumu.0,1ms (GtG) reakcijas laiksApbrīnojams ātrums, ieniršana spēlēsAr 0,1ms (GtG) reakcijas laiku, kas samazina reverso spoku un palīdz objektus atveidot skaidri, ļauj izbaudīt spēli ar vienmērīgāku kustību un sirreālu vizuālo plūdumu.120 Hz (O/C 138 Hz)Rezultatīvs ekrāns, vienmērīga spēleAugstais 120 Hz (Overclock138 Hz) ātrums ļauj spēlētājiem ātri redzēt nākamo kadru un nodrošina vienmērīgu attēla atainojumu. Spēlētāji var ātri reaģēt uz pretiniekiem un viegli mērķēt uz mērķi.4K@120Hz no HDMI 2.1Izspēlējiet spēli pilnvērtīgi un vienlaikus viegliLG 48GQ900 spēj nodrošināt līdz pat 120 Hz (O/C 138Hz) atsvaidzināšanas ātrumu no HDMI 2.1. Tas nozīmē, ka spēlētāji var pilnībā izbaudīt UHD 4K izšķirtspēju un līdz pat 120 Hz (O/C 138 Hz) bez raizēm, izmantojot DisplayPort vai HDMI.Gamercentrēts dizainsPateicoties sānu statīvam un īpaši plānajam dizainam, tas rada optimizētu spēļu vidi, nodrošinot vietas izmantošanu un vieglu un drošu redzamību jebkurā vietā, kur vēlaties spēlēt, piemēram, viesistabā, spēļu istabā vai citās telpās.UltraGear™ tālvadības pultsIestatīt un kontrolēt vienlaicīgiAr UltraGear™ tālvadības pulti varat ērti iestatīt un kontrolēt monitoru, to ieslēdzot vai izslēdzot, regulējot skaņu, mainot režīmu u. c.Imersīva skaņas pieredze48GQ900 nodrošina iespaidīgu skaņu ar 2 x 20 W stereo skaļruņiem. Tāpat jūs varat baudīt spēles un vienlaicīgi veikt balss tērzēšanu, viegli pieslēdzoties ar 4 polu austiņu izeju, vienlaikus izjūtot vēl lielāku iegremdētību ar virtuālo 3D skaņu ar DTS Headphone:X.Spēlēšanas GUIApbalvoto spēļu GUISpēlētāji var izmantot On-Screen Display un OnScreen Control, lai viegli pielāgotu iestatījumus, sākot no monitora pamata opciju regulēšanas līdz "Lietotāja definētas taustiņa" reģistrēšanai, ar kuru lietotājs var iestatīt saīsināto taustiņu.LG kalibrēšanas studijaAtjauninātas precīzas krāsasOptimizējiet krāsu veiktspēju, izmantojot aparatūras kalibrēšanu ar LG kalibrēšanas studijas palīdzību, maksimāli izmantojot LG OLED 4K displeja plašo krāsu spektru un konsekvenci.
LongProductName - 48" UltraGear UHD 4K OLED spēļu monitors
LongSummaryDescription - LG 48GQ900. Displeja diagonāle: 120,7 cm (47,5"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 3840 x 2160 pikseļu, HD: Displeja tehnoloģija: 4K Ultra HD, Displeja tehnoloģija: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). USB centrmezgla versija: 2.0 / 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums. Produkta krāsa: melna
Matricas tips - OLED
Modelis - 48GQ900-B
Modeļa nosaukums - 48GQ900-B
Monitora funkcijas - 4K/spēlēšana
Multimediji - RMS nominālā jauda - 20 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
nosaukums - 48GQ900-B UltraGear UHD 4K OLED 48 collu spēļu monitors
Nosaukums - LG 48GQ900 datora monitors 120,7 cm (47,5") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD OLED melns
Nosaukums - LG UltraGear 48GQ900-B - 48 - OLED - HDMI, USB-A, DisplayPort, melns
Nosaukums - LG | 48GQ900-B | 48 " | UHD | 16:9 | Garantija 36 mēneši | 0,1 ms | 135 cd/m² | Melns | HDMI pieslēgvietu skaits 3 | 120 Hz
Optiskie S/PDIF ieejas/izejas savienotāji - 1
Papildaprīkojums pēc izvēles -
PDF - https://www.blobs.lt/products/1/7/1/3/7/3/1d335b2d9badd7af835e1984334ec299/original.pdf
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 77.5 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 128 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 17 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 22.5 kg
Pieslēgvietas un saskarnes - USB tipa B augšupejošo portu skaits skaits - 1
Pikseļu izmērs - 0.274 mm
Pilna apraksta līnija - Modelis 48GQ900-B|48"|Gamera/4K|Rezolūcija 3840x2160|Formas faktors 16:9|Atjaunošanas ātrums 120 Hz|Brightness 330|Displejs matēts|Reakcijas laiks 0.1 ms|Horizontāli 178 grādi|Vertikāli 178 grādi|Atveidojamo krāsu skaits 1070 miljoni|3xHDMI|1xDisplayPort|2xUSB 3.0|1xUSB 3.0 B tipa|1xOptical S/PDIF|1xOptical S/PDIF ligzda|1xHeadphones jack|Garnitūra|300 mm x 200 mm|Krāsa melna
Platums - 1070.6 mm
Platums Vienības izmēri - 1070.6 mm
Produkta nosaukums - 48GQ900
Punktu piķis - 0.2724 mm
Pārdevēja mājas lapa - www.lg.com
Ražotāja produkta nosaukums - 48GQ900-B
Ražotāja produktu grupa - Uzturēt
Ražotāja_kods - 48GQ900-B.AEU
ražotājs - LG Electronics
Ražotājs - LG Electronics
Reakcijas laiks - 0.1 ms
Reakcijas laiks - 0.1 ms
Rezolūcija - 3840 x 2160
Rādāmās krāsas - 1070 miljoni
Saite - https://www.lg.com/us/monitors/lg-48gq900-b#
Savienojamie porti un interfeisi > A tipa USB pieslēgvietu skaits - 2x USB-A 3.0
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 3
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un interfeisi > USB augšupejošā porta tips - 1x USB 3.0
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 3
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts KVM slēdzis - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 2.0 / 3.2 1. paaudzes (3.1 1 1. paaudzes)
ShortSummaryDescription - LG 48GQ900, 120,7 cm (47,5"), 3840 x 2160 pikseļi, 4K Ultra HD, OLED, 0,1 ms, melns
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skata leņķis horizontāli - 178 grādi
Skata leņķis vertikāli - 178 grādi
Skaļruņi - Jā
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 135 cd/m²
Spilgtums - 330
Svars - 15.5 kg
Svars - 21,55
Svars ar statīvu - 16.8 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 659.7 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 623.9 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 184.8 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 46.6 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 1070.6 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 1070.6 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 16.8 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 15.5 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 21.4 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 18.8 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - LG
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
Tehniskā_details - Energoefektivitātes klase (SDR): Enerģijas patēriņš 1000 stundās (SDR): 60 kWh Energoefektivitātes klase (HDR): G Enerģijas patēriņš uz 1000 stundām (HDR): 70 kWh Enerģijas patēriņš ieslēgtā režīmā pie standarta dinamiskā diapazona (SDR): 60 vati Enerģijas patēriņš ieslēgtā režīmā ar augstu dinamisko diapazonu (HDR): 69,4 vati Enerģijas patēriņš gaidīšanas un izslēgtā režīmā: 0,5 vati Ekrāna diagonāle: 121 cm (48 collas) Ekrāna izšķirtspēja: Veids: 3 840 x 2 160 pikseļi: Ražotājs: 48GQ900-B.AEU Piemērots: Spēļu attēls : Antirefleksīvs : 16:9 : OLED : Ultra HD/4K, HDR Ready, HDR10 : 450 cd/m2 : 120 Hz : 178° : 178° : 0,274 mm : 0,274 mm : 1,070 miljoni : 0,1 ms : 1 500 000 :1 Savienojumi: 3x HDMI ieeja, (HDMI versija: 2.1), 1x DisplayPort ieeja, (DisplayPort versija: 1.4), 3x USB-A-3.2 Gen 1 (5 Gbit/s) Skaļruņi : 2 skaļruņi : 20 vati Standarti : DCI-P3 Īpašības: Flicker Safe, lasīšanas režīms, melnās krāsas stabilizators, dinamiskā darbības sinhronizācija, krustu šķērsu, overclocking, automātiskais ieejas pārslēgs, sfēriskais apgaismojums : AMD FreeSync, NVIDIA G-Sync saderīgs Piederumi: tālvadības pults Svars: 16,8 kg
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.lg.com/uk/monitors/lg-48gq900-b#none
USB 3.0 B tipa ieejas/izejas savienotāji - 1
USB 3.0 ieejas/izejas savienotāji - 2
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - AMD FreeSync tips - FreeSync Premium
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Jā
vendpn - 48GQ900-B
VESA - 300 x 200
Vienība Neto svars - 16.8 kg
Vienības bruto svars - 22.5 kg
Vienības kastes augstums - 0.775
Vienības kastes garums - 1.28
Vienības kastes platums - 0.17
Vienība Slikts tilpums - 0,1686 kubikmetru
WiFi - Nē
Zīmols - LG
300 mm x 200 mm VESA mounting interface - Yes
Description - 48” UltraGear™ UHD 4K OLED Gaming Monitor - 48" UHD 4K (3840 x 2160) OLED Display - 1.5 M : 1 Contrast Ratio & HDR10 - Anti-glare & Low reflection - 4K@120Hz from HDMI 2.1 - 0.1ms (GtG) Response time - Remote Control Support
Description - Expand your gaming horizons LG UltraGear's 48" UHD 4K OLED monitor features HDR10 technology responsible for dynamic contrast, providing a perfectly clear and realistic image that lets you feel like you're part of the game action. SELF-LUMINOUS OLED PIXELS Self-Luminous OLED Pixels deliver rich colours, excellent contrast ratio and fast response time to enrich the visual gaming experience. OLED 1.35 M : 1 Contrast ratio With a contrast ratio of 1,350,000:1, you can get almost all the colours and visual effects in the game exactly as the creators planned. Show how you play The use of anti-glare technology enhances the visual experience in any location by reducing the distracting effects of light present in the environment. It also reduces eye fatigue with a non-flickering panel. Fantastic gaming speed A response time of 0.1 ms (GtG), reduced reverse glare and clearer rendering of objects ensure smoother images in dynamic scenes with fantastic quality. Fast screen, smooth gameplay The 120 Hz refresh rate (which can be cranked up to 138 Hz) allows you to quickly see the next frame of the game and keeps the image smooth. This allows the player to react quickly to the actions of opponents and target targets more easily. Play comfortably and without limitations The LG 48GQ900 can achieve a refresh rate of up to 120 Hz (when overclocked to 138 Hz) via HDMI 2.1. This means you can achieve full 4K UHD resolution at a refresh rate of up to 120 Hz (when overclocked to 138 Hz) via DisplayPort or HDMI. Design for gamers With its side stand and ultra-slim design, the monitor makes the best use of space in any room, such as a living room or gaming room. It performs perfectly for gaming. Settings and control at the same time The UltraGear remote control allows you to switch the monitor on and off, adjust the volume, select the game mode and control many other functions. An immersive sound experience The 48GQ900 is equipped with 2 x 20W stereo speakers for impressive sound quality. In addition, a quad headphone output allows you to play games and chat at the same time, while virtual 3D sound from DTS Headphone:X technology lets you get even more into the action. Award-winning graphical user interface for gamers On-screen menus and OnScreen Control make it easy to adjust monitor settings, from basic options to user-defined key registration. Enhanced Accurate Colors Optimise colour quality by calibrating hardware with LG Calibration Studio to make the most of the wide colour gamut of the LG IPS 4K screen.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 120Hz
Refresh rate - 138 Hz
Height - 623.9 mm
Height with stand - 659.7 mm
Height Unit Dimensions - 659.7 mm
Headphones jack Input/Output connectors - 1
Auto Pivot - No
Bluetooth - No
BrandPartCode - 48GQ900-B.APD
Other features -
dimension depth - 1300 mm
Dynamic contrast - 1 500 000:1
DisplayPort Input/Output connectors - 1
Display surface - Matt
Display surface - Matte
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display diagonal - 120.7 cm (47.5")
Display - Display diagonal (metric) - 120.7193 cm
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display brightness (typical) - 330 cd/m²
Display - Display technology - OLED
Display - Display number of colours - 1.07 billion colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - Contrast ratio (typical) - 1500000:1
Display - Colour gamut - 99%
Display - Maximum refresh rate - 138 Hz
Display - Response time - 0.1 ms
Display - RGB colour space - DCI-P3
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Touchscreen - No
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 48 "
Display > Display brightness - 135 cd/m²
Display > Display technology - OLED
Display > Display surface - Anti-Glare
Display > Display - 3840 x 2160
Display > HD type - UHD
Display > Contrast ratio (typical) - 1500000:1
Display > Maximum refresh rate - 120 Hz
Display > Response time - 0.1 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Display > Touchscreen - No
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Gaming
Design > Colour of product - Black
Native resolution - 3840x2160
Depth Unit Dimensions - 184.8 mm
Depth - 46.6 mm
Depth with stand - 184.8 mm
EAN - 8806091661104
ean - 8806091661104
EAN_code - 8806091661104
Screen form factor - 16:9
Screen size - 48"
Screen size (diag.) - 48''
Energy efficiency class - F
Energy class - F
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 175 W
Energy consumption, standard - 60 kWh/1000h
Ergonomics - Panel mounting interface - 300 x 200 mm
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - No
Ergonomics > Swivelling - No
Ergonomics > Tilt adjustment - No
Ergonomics > Pivot - No
Ergonomics > VESA mounting - No
Warranty - 2 years
guarantee - 24
Warranty - 24 months
Warranty - 36
Warranty - 36 month(s)
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
GTIN - 8806091661104
HDMI Input/Output connectors - 3
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x SPDIF out
I/O connectors - 1 x USB (Type B)
I/O connectors - 2 x USB 3.0
I/O connectors - 3 x HDMI
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 771 mm
Packaging data - Package depth - 173 mm
Packaging data - Package width - 1285 mm
Packaging data - Package weight - 19.3 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 11 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 2000.00 g
Package features > Gross height (mm) - 765 mm
Package features > Gross depth (mm) - 1270 mm
Package features > Gross width (mm) - 165 mm
Package features > Plastic (No PET) - 600.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 2.60 kg
Package features > Volume (m3) - 0.16030575 m³
dimension height - 800 mm
dimension width - 170 mm
dimension weight - 21500 g
Power - Energy efficiency class (HDR) - F
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 69 kWh
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Power consumption (max) - 253 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 60 kWh
Power - Power consumption (typical) - 175 W
Power > Energy efficiency class - F
Category - Computer Monitors
Category Code - LC3
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors 31 inches and up
Code - 48GQ900-B.AEU
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Colour - Black
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
LongDesc - 48” UHD 4K OLEDWiden Your Gaming ViewThanks to UHD 4K OLED display representing outstanding clarity and realistic picture with HDR10 delivering dynamic contrast, LG UltraGear™ monitor can help gamers immerse into the game and feel as if they were in the center of the game at the 48-inch large screen.SELF-LIT OLEDSELF-LIT OLED Pixel provides a more immersive gaming experience with its rich color expression and the contrast ratio as well as the fast response time.OLED 1.5 M : 1 Contrast RatioWith 1,500,000:1 high contrast ratio, the gamer can experience almost all colors and visuals of the game intended by the creators precisely.Anti-Glare & Low reflectionShow Only Your GameApplying Anti-Glare & Low reflection technology can provide a better viewing experience anywhere by reducing screen distraction even in the surrounding lighting environment. In addition, it has the effect of reducing eye strain with a Flicker-free panel.0.1ms (GtG) Response timeOverwhelming Speed, Diving into GamingWith 0.1ms (GtG) response time, reducing reverse ghosting and helping objects render clearly, let you enjoy the game with smoother movement and surreal visual fluidity.120Hz (O/C 138Hz)Speedy Screen, Smooth GameplayA fast speed of 120Hz (Overclock138Hz) allows gamers to see the next frame quickly and makes image to appear smoothly. The gamers can response rapidly to opponents and aim at target easily.4K@120Hz from HDMI 2.1Play Game Fully yet EasilyLG 48GQ900 is capable of up to 120Hz (O/C 138Hz) refresh rate from HDMI 2.1. It means gamers can fully enjoy UHD 4K resolution and up to 120Hz (O/C 138Hz) without fuss either by DisplayPort or HDMI.Gamer-centric DesignThanks to the side stand and ultra-slim design, it creates an optimized gaming environment by providing space utilization and ease of secure visibility in every place you want to play like the living room, gaming room, or other spaces.UltraGear™ Remote ControlSet and Control at OnceWith UltraGear™ Remote Control, you can conveniently set and control your monitor by turning it on or off, sound adjusting, changing mode, and others.Immersive Sound Experience48GQ900 provides impressive sound with 2 x 20W stereo speakers. Also, you can enjoy your games and have voice chat simultaneously by connecting easily with 4-pole Headphone out, while feeling even more immersive with virtual 3D sound with DTS Headphone:X.Gaming GUIAward Winning Gaming GUIGamers can use On-Screen Display and OnScreen Control to easily customize the setting from adjusting basic monitor options to registering ‘User Defined Key’ that user can set the shortcut.LG Calibration StudioAccurate Colors UpdatedOptimize color performance by using Hardware Calibration through the LG Calibration Studio, making the most of LG OLED 4K display's wide color spectrum and consistency.
LongProductName - 48” UltraGear UHD 4K OLED Gaming Monitor
LongSummaryDescription - LG 48GQ900. Display diagonal: 120.7 cm (47.5"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: OLED, Response time: 0.1 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). USB hub version: 2.0 / 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting. Product colour: Black
Matrix type - OLED
Model - 48GQ900-B
Model name - 48GQ900-B
Monitor features - 4K/Gaming
Multimedia - RMS rated power - 20 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
name - 48GQ900-B UltraGear UHD 4K OLED 48 inch gaming monitor
Title - LG 48GQ900 computer monitor 120.7 cm (47.5") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD OLED Black
Name - LG UltraGear 48GQ900-B - 48 - OLED - HDMI, USB-A, DisplayPort, black
Name - LG | 48GQ900-B | 48 " | UHD | 16:9 | Warranty 36 month(s) | 0.1 ms | 135 cd/m² | Black | HDMI ports quantity 3 | 120 Hz
Optical S/PDIF Input/Output connectors - 1
Optional accessory -
PDF - https://www.blobs.lt/products/1/7/1/3/7/3/1d335b2d9badd7af835e1984334ec299/original.pdf
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 77.5 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 128 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 17 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 22.5 kg
Ports & interfaces - Number of USB Type-B upstream ports quantity - 1
Pixel size - 0.274 mm
Full Description Line - Model 48GQ900-B|48"|Gaming/4K|Resolution 3840x2160|Form factor 16:9|Refresh rate 120Hz|Brightness 330|Display Matte|Response time 0.1 ms|Horizontal 178 degrees|Vertical 178 degrees|Displayable colours 1070 million|3xHDMI|1xDisplayPort|2xUSB 3.0|1xUSB 3.0 type B|1xOptical S/PDIF|1xHeadphones jack|Speakers|300 mm x 200 mm|Colour Black
Width - 1070.6 mm
Width Unit Dimensions - 1070.6 mm
ProductName - 48GQ900
Dot pitch - 0.2724 mm
Vendor Homepage - www.lg.com
Producer product name - 48GQ900-B
Producer product family - Monitor
Manufacturer_code - 48GQ900-B.AEU
producer - LG Electronics
Manufacturer - LG Electronics
Response time - 0.1 ms
Response time - 0.1 ms
Resolution - 3840 x 2160
Displayable colours - 1070 million
Link - https://www.lg.com/us/monitors/lg-48gq900-b#
Ports & interfaces > USB Type-A downstream ports quantity - 2x USB-A 3.0
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 3
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 2
Ports & interfaces > USB upstream port type - 1x USB 3.0
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 3
Ports & interfaces - Built-in KVM switch - No
Ports & interfaces - USB hub version - 2.0 / 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
ShortSummaryDescription - LG 48GQ900, 120.7 cm (47.5"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, OLED, 0.1 ms, Black
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Viewing angle horizontal - 178 degrees
Viewing angle vertical - 178 degrees
Speakers - Yes
Touch screen - No
Brightness - 135 cd/m²
Brightness - 330
Weight - 15.5 kg
Weight - 21,55
Weight with stand - 16.8 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 659.7 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 623.9 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 184.8 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 46.6 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 1070.6 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 1070.6 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 16.8 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 15.5 kg
Technical details > Gross weight - 21.4 kg
Technical details > Net weight - 18.8 kg
Technical details > Producer - LG
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
Technical_details - Energy Efficiency Class (SDR): F Energy consumption per 1000 hours (SDR): 60 kWh Energy Efficiency Class (HDR): G Energy consumption per 1000 hours (HDR): 70 kWh On-Mode Power Consumption at Standard Dynamic Range (SDR): 60 watts Power consumption in on mode with high dynamic range (HDR): 69.4 watts Power consumption in standby and off mode: 0.5 watts Screen diagonal: 121 cm (48 inches) Screen resolution: 3,840 x 2,160 pixels Type: Gaming Monitor Color: Black EAN: 8806091661104 Manufacturer No.: 48GQ900-B.AEU Good For: Gaming Image : Anti-reflective : 16:9 : OLED : Ultra HD/4K, HDR Ready, HDR10 : 450 cd/m2 : 120Hz : 178° : 178° : 0.274mm : 0.274mm : 1.070 million : 0.1ms : 1,500,000 :1 Connections: 3x HDMI input, (HDMI version: 2.1), 1x DisplayPort input, (DisplayPort version: 1.4), 3x USB-A-3.2 Gen 1 (5 Gbit/s) Speakers : 2 speakers : 20 watts Standards : DCI-P3 Features: Flicker Safe, Reading Mode, Black Stabilizer, Dynamic Action Sync, Crosshair, OverClocking, Auto Input Switch, Sphere Lighting : AMD FreeSync, NVIDIA G-Sync compatible Accessories: remote control Weight: 16.8kg
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - None
URL - https://www.lg.com/uk/monitors/lg-48gq900-b#none
USB 3.0 type B Input/Output connectors - 1
USB 3.0 Input/Output connectors - 2
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - AMD FreeSync type - FreeSync Premium
Performance - NVIDIA G-SYNC - Yes
vendpn - 48GQ900-B
VESA - 300 x 200
Unit Net Weight - 16.8 kg
Unit Gross Weight - 22.5 kg
Unit Box Height - 0.775
Unit Box Length - 1.28
Unit Box Width - 0.17
Unit Brutto Volume - 0.1686 cubm
WiFi - No
Brand - LG
1 150,54 €
LG 48GQ900-B, 48"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas