Benq GW2490, 23.8"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1078061 Preces kods: 9H.LLSLJ.LBE
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
98,06 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 100 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 1300:1
  • Gaišums: 250cd/m2
  • Izmērs: 23.8"
  • Izšķirtspēja: FHD 1920x1080
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Benq 23.8" monitoru ar FHD 1920x1080 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 5ms reakcijas laiks ir lieliski piemērots spēlēm un dinamiskām filmām.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 100 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1300:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 250cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 23.8"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja FHD 1920x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
1. kategorija - Rāda
2. kategorija - Uzturēt
Apraksts - 27" Full-HD 100 Hz monitors darbam un mācībām mājās | GW2490 23,8" Full-HD Atjaunošanas ātrums 100 Hz un Eye-Care acu aizsardzība Plānas ekrāna apmales Nevainojama ekrāna pāreja Palieciet savienoti ar savu ikdienu Palieciet bez piepūles savienoti ar savām ikdienas ierīcēm, izmantojot vairākas pieslēgvietas, lai nodrošinātu maksimālu ērtību. Pārslēdzieties starp visām savām ekrāna vajadzībām ar nevainojamu veiktspēju. Pārslēdzieties bez problēmām ar vienu klikšķi Ērti izvietotas pogas padara pārslēgšanos starp darbībām pavisam vienkāršu, racionalizējot jūsu ceļojumu no jebkura ieejas avota uz vēlamo konfigurāciju. Nevainojama skatīšanās: vienmērīga 100 Hz kustība 100 Hz atsvaidzināšanas ātrums reaģē ātrāk, nodrošinot skaidrāku, vienmērīgāku lietotāja pieredzi un acu komfortu, lasot tīmekļa lapas, straumējot video, spēlējot spēles utt. VESA sertificēta MediaSync garantijas VESA sertificēta MediaSync garantē atskaņošanu bez traucējumiem, atbalstot visus starptautiskos video formātus, lai nodrošinātu optimālu multivides pieredzi. Krāsu režīmi daudzuzdevumu veikšanai Kodēšanas režīms - Kodēšanas režīms ir izstrādāts tā, lai izceltu katru krāsu, nodrošinot vieglu lasāmību ar optimizētu kontrastu un piesātinājumu tumšajā režīmā. ePapīra režīms - imitējot e-grāmatas displeja darbību, ePapīra režīms līdzsvaro tekstu un fonu, lai garas lasīšanas sesijas mazāk nogurdinātu acis. Ilgstoša labsajūta jūsu acīm Pielāgojoties ilgstošai lietošanai no dienas līdz pat naktij, Brightness Intelligence sensors nosaka apgaismojuma izmaiņas skatīšanās vidē un aktīvi pielāgo ekrāna spilgtumu, lai nodrošinātu ērtu skatīšanos. B.I. Gen2 nodrošina augstāku pielāgošanas pakāpi, pielāgojot ekrāna spilgtumu atbilstoši jūsu vēlmēm, vienlaikus rūpējoties par jūsu acīm. Brightness Intelligence tehnoloģija Brightness Intelligence tehnoloģija (B.I.Tech.) nosaka satura intensitāti, lai izvairītos no spilgtu ainu pārspīlēšanas, vienlaikus uzlabojot tumšās zonas, lai saglabātu labu redzamību. Displeja veiktspēja ir ideāli piemērota gan darbam, gan izklaidei, aizsargājot jūsu redzi un nodrošinot izcilu attēla kvalitāti. Low Blue Light Plus tehnoloģija Šī tehnoloģija saglabā spilgtas krāsas, vienlaikus filtrējot īsākos un enerģiskākos zili violetos starus, kas ir kaitīgi acīm. Flicker-Free tehnoloģija BenQ ekskluzīvā Flicker-Free tehnoloģija novērš mirgošanu visos spilgtuma līmeņos, lai samazinātu acu nogurumu, nogurumu un galvassāpes. Krāsu deficīta režīms Monitora sarkanais un zaļais filtrs palīdz cilvēkiem ar krāsu deficītu vieglāk atšķirt krāsas. E-papīra režīms Simulēts e-grāmatas efekts ar skaidru melnbaltu lasīšanas izkārtojumu nodrošina labāku lasīšanas pieredzi. TÜV Rheinland sertifikāts Pasaules drošības iestāde TÜV Rheinland ir sertificējusi, ka GW2490 monitora tehnoloģija Flicker Free un Low Blue Light ir patiešām draudzīga cilvēka acīm. Eyesafe 2.0 sertifikāts nodrošina, ka displejs samazina zilo gaismu, vienlaikus saglabājot spilgtas krāsas. Eye-CareU Atstājiet GW2490 saderīgajai Eye-CareU programmatūrai iespēju iestatīt taimerus, gaismas atgādinājumus un attāluma atgādinājumus, lai koriģētu savu stāju un koncentrētos uz to, kas jums padodas vislabāk. Iznirstošais logs darbojas kā palīgs, ļaujot ātri pārvietoties un pielāgot iestatījumus, izmantojot ātrus ekrānā pieejamos vadības elementus.
Apraksts - BENQ GW2490 24" FHD IPS 100HZ HDMIX2/DP/SKAĻRUŅI
Aspekta attiecība - 16:9
Atjaunināšanas ātrums, Hz - 100
Atsvaidzināšanas ātrums - 100 Hz
Audio - Jā
AudioFeatures - 2 x 2W
Augstuma regulēšana - -
Augstuma regulēšana - Nē
Augstums - 343 mm
Augstums - 408 mm
Augstums - 415.000000
Augstums ar statīvu - 408 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Bezvadu - Nē
Biežums - -
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 9H.LLSLJ.LBE
Bruto svars - 5.300 kg
Citas funkcijas -
ContrastRatio - 1300:1
ContrastRatioDynamic - -
dimensijas dziļums - 140 mm
dimensionalWeight - 7161
DisplayCaseColour - Black
DisplayFeatures -
  • Barvu gamma: 99% sRGB
  • 16,7 M krāsu
  • 93 PPI
  • Anti-atstarošana
  • Bez mirgošanas
  • Jausmu inteliģence
  • Zema zilā gaisma plus
  • Svītrota krāsa
  • ePapīrs
  • Acu atgādināšana
  • .
    DisplayFormat - 16:9
    DisplayNativeResolution - 1920 x 1080
    DisplayPort - Jā
    DisplayPorts daudzums - 1
    DisplaySizecm - -
    DisplayViewingArea - -
    Displeja diagonāle, " - 23.8
    Displeja izšķirtspēja, pikseļi - 1920 x 1080
    Displeja krāsu skaits - 16.7 M
    Displeja spilgtums, cd/m² - 250
    Displeja tips - LED IPS
    Displeja virsma - Matt
    Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 1920 x 1080 (HD 1080)
    Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
    Displejs - Displeja diagonāle - 60,5 cm (23,8")
    Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 60.5 cm
    Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
    Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 250 cd/m²
    Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,7 miljoni krāsu
    Displejs - Ekrāna forma - Plakana
    Displejs - HD tipa - Full HD
    Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
    Displejs - Krāsu gamma - 99%
    Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 100 Hz
    Displejs - paneļa tips - IPS
    Displejs - Pikseļu blīvums - 93 ppi
    Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
    Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 29.6 cm
    Displejs - RGB krāsu telpa - sRGB
    Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
    Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
    Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 52.7 cm
    Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
    Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
    Displejs > Displeja diagonāle - 24 "
    Displejs > Displeja spilgtums - 250 cd/m²
    Displejs > Displejs - 1920 x 1080 pikseļu
    Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 100 Hz
    Displejs > Paneļa tips - IPS
    Displejs > Reakcijas laiks - 5 ms
    Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
    Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
    Dizains - Produkta krāsa - Black
    Dizains - Sertifikācija - Energy Star 8.0, EPEAT Bronze, TCO 9.0
    DVI - -
    Dziļums - 61 mm
    Dziļums - 182 mm
    Dziļums ar statīvu - 182 mm
    EAN - 4718755093043
    ean - 4718755093043
    Ekrāna izmērs (diag.) - 23.8''
    Emisijas standarts - TCO 9.0
    Enerģijas klase - E
    Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
    Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
    Enerģijas patēriņš - 30 W
    Enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā), W - 0.5
    Enerģijas patēriņš, W - 20
    EPEAT - Bronzas
    Ergonomika - augstuma regulēšana - Nē
    Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Nē
    Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
    Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 20°
    Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
    Ergonomika - VESA montāža - Jā
    Ergonomika > Augstuma regulēšana - Nē
    Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
    Ergonomika > VESA montāža - Jā
    Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100x100 mm
    FrekvenceV - 100 Hz
    Garantija -
    Garantija - 3 gadi
    Garantija - 36
    garantija - 36
    Garantija - 36 mēneši
    Garantijas termiņš - 36 M
    garantijas_tips - ārējais
    garantijaType - F
    Garums - 135.000000
    GTIN - 4718755093043
    guaranteeLength - 24
    HDMI - Jā
    HDMI pieslēgvietu skaits - 2
    I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
    I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
    I/O savienotāji - 2 x HDMI
    Iebūvēta kamera - Nē
    Iebūvētie skaļruņi - Jā
    Iebūvēti skaļruņi - Jā
    Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
    Iekļautie piederumi - QSG Drošības instrukcijas Garantijas karte
    Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
    Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
    Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 76 pcs
    Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
    Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 160.00 g
    Iepakojuma saturs -
  • QSG
  • Drošības instrukcija
  • Garantijas karte

  • Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - DisplayPort
    Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 343.00 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 61.00 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 540.00 mm
    Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 50.00 g
    Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.21 kg
    Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.01 m³
    Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - ENERGY STAR
    Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - ENERGY STAR, EPEAT Bronze, TCO
    Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - EPEAT bronzas kategorija
    Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - TCO
    InputSignal -
  • 2x HDMI
  • DisplayPort
  • Audio ligzda

  • Izliekts - Nē
    Izmēri (W x D x H) ar statīvu, mm - 540 x 182 x 408
    Izmēri W x D x H, mm - 540 x 61 x 343
    izmērs augstums - 410 mm
    izmērs platums - 620 mm
    izmērs svars - 4000 g
    Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - E
    Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
    Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.5 W
    Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 20 W
    Kamera - Nē
    Kategorija - Datoru monitori
    KensingtonLock - -
    Kods - 9H.LLSLJ.LBE
    Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
    Kontrasta attiecība (tipiska) - 1300:1
    Krāsa - Black
    Krāsu skaits - 16,7 miljoni
    LongDesc -
    LongSummaryDescription - BenQ 9H.LLSLJ.LBE. Displeja diagonāle: 60,5 cm (23,8"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 1920 x 1080 pikseļu, HD: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). VESA stiprinājums. Produkta krāsa: melna
    MANUFDATASHEET - https://www.benq.com/en-us/monitor/home/gw2490/spec.html
    Matricas tips - TFT IPS
    Modelis - GW2490
    MonitorControls - -
    MonitorSize - 23.8"
    MonitorType - Darbvirsmas
    MPN - 9H.LLSLJ.LBE
    Multimediji - RMS nominālā jauda - 4 W
    Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
    Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
    Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
    Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
    nosaukums - 23,8 collu monitors GW2490 LED 5ms/IPS/100Hz/HDMI/ melns
    Nosaukums - 60,5cm/24" (1920x1080) BenQ GW2490 16:9 FHD IPS 5ms 100Hz HDMI DP Skaļrunis melns
    Nosaukums - BenQ 9H.LLSLJ.LBE datora monitors 60,5 cm (23,8") 1920 x 1080 pikseļu Full HD melns
    Nosaukums - Benq | GW2490 | 24 " | IPS | 1920 x 1080 pikseļu | 16:9 | Garantija 36 mēneši | 5 ms | 250 cd/m² | HDMI pieslēgvietu skaits 2 | 100 Hz
    Pagrieziet - Nē
    Paneļa tips - IPS
    Papildaprīkojums pēc izvēles -
    PDF - https://www.blobs.lt/products/9/5/6/7/2/4/f4ff42b15baecac9b5be8e8015db8bfa/original.pdf
    Pivot - Nē
    Pixelpitch - -
    Platums - 540 mm
    Platums - 540 mm
    Platums - 615.000000
    ProdDesc - 23,8W LED MONITORS GW2490 MELNS
    producerCode - 9H.LLSLJ.LBE
    productName - BenQ 9H.LLSLJ.LBE datora monitors 60,5 cm (23,8") 1920 x 1080 pikseļu Full HD melns
    productSize - Parasts
    Produkta nosaukums - 9H.LLSLJ.LBE
    ProduktaPicture2 -
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija -
    Ražotāja produkta nosaukums - GW2490
    Ražotājs - BENQ
    ražotājs - Benq
    Ražotājs - BenQ Vācija
    RažotājsPartNumber - 9H.LLSLJ.LBE
    Reakcijas laiks - 5 ms
    Reakcijas laiks, ms - 5
    Reaģēšanas laiks - 5 ms
    Rezolūcija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
    Saite - https://www.benq.eu/lt-lt/monitor/home-office/gw2490.html
    Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
    Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
    Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
    Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
    Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
    Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
    Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 1.4
    Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Nē
    Savienojumi - Audio (3,5 mm)
    Savienojumi - DisplayPort
    Savienojumi - HDMI
    Sertifikāti - Energy Star
    Sertifikāti - EPEAT
    Sertifikāti - TCO
    Sertifikāti - TUV
    ShortSummaryDescription - BenQ 9H.LLSLJ.LBE, 60,5 cm (23,8"), 1920 x 1080 pikseļu, Full HD, 5 ms, melns
    sizeX - 615
    sizeY - 142
    sizeZ - 410
    Skata leņķis, horizontāli - 178 °
    Skata leņķis, horizontāli, ° - 178
    Skata leņķis, vertikāli - 178 °
    Skata leņķis, vertikāli, ° - 178
    Skatīšanās leņķis - 178
    Skaļruņa jauda, W - 2 x 2
    Skārienekrāns - Nē
    Skārienjutīgais ekrāns - Nē
    Spilgtums - 250 cd/m2
    Spilgtums - 250 nitu
    Statiskais kontrasts - 1 300:1
    Svars - 3.54 kg
    Svars - 3.930 kg
    Svars - 4.720000
    Svars - 5.3
    svars - 4760
    Svars, g - 3930
    Svars ar statīvu - 3.93 kg
    Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 408 mm
    Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 343 mm
    Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 182 mm
    Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 61 mm
    Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 540 mm
    Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 540 mm
    Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 3.93 kg
    Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 3.54 kg
    TCO sertificēts - Jā
    Tehniskā informācija > Bruto svars - 4.14 kg
    Tehniskā informācija > Neto svars - 3.93 kg
    Tehniskā informācija > Ražotājs - Benq
    Tehniskā informācija > USB-C - Nē
    Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
    Tilt - Jā
    Transreflektīvā tehnoloģija - LED
    Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
    Tīmekļa kamera - Nav
    USB - -
    USB-C barošanas padeve - Nē
    USBTypeC - Nē
    Veiktspēja - AMD FreeSync - Nē
    Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
    Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
    Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
    Veiktspēja - Viedie režīmi - e-papīrs
    vendpn - 9H.LLSLJ.LBE
    VESA - 100 x 100
    VESAC saderīgs - Jā
    VESA standarts - 100 x 100
    VESA standarts, mm - 100 x 100
    VGA - -
    ViewingAngleV - 178
    WiFi - Nē
    WirelessFeatures - -
    Zaļie sertifikāti - Energy Star 8.0
    Zaļie sertifikāti - EPEAT bronzas kategorija
    Zaļie sertifikāti - TCO 9.0
    Zīmols - BenQ
    Category 1 - Displays
    Category 2 - Monitore
    Description - 27 calowy monitor do pracy i nauki w domu Full-HD 100Hz | GW2490 23.8" Full HD Odświeżanie 100Hz i ochrona wzroku Eye-Care Cienkie ramki ekranu Bezproblemowe przejścia między ekranami
    Pozostań w kontakcie ze swoim codziennym życiem
    Pozostań bez wysiłku podłączony do swoich codziennych urządzeń dzięki wielu portom zapewniającym najwyższą wygodę. Przełączaj się między wszystkimi potrzebami dotyczącymi wyświetlania z płynną wydajnością. Przełączaj się płynnie jednym kliknięciem
    Wygodnie rozmieszczone przyciski sprawiają, że przełączanie między czynnościami jest proste, usprawniając podróż z każdego źródła sygnału wejściowego dla preferowanej konfiguracji. Bezproblemowe oglądanie: płynny ruch 100 Hz
    Częstotliwość odświeżania 100 Hz szybciej reaguje na zmiany, co zapewnia wyraźniejsze i płynniejsze wrażenia użytkownika oraz komfort oczu podczas czytania stron internetowych, przesyłania strumieniowego wideo, grania itp. Gwarancje MediaSync z certyfikatem VESA
    Certyfikat VESA MediaSync gwarantuje odtwarzanie bez zakłóceń, obsługując wszystkie międzynarodowe formaty wideo, zapewniając optymalne wrażenia multimedialne. Tryby kolorów dla wielozadaniowości Tryb kodowania - Tryb kodowania został zaprojektowany tak, aby każdy kolor wyróżniał się, zapewniając łatwą czytelność dzięki zoptymalizowanemu kontrastowi i nasyceniu w trybie ciemnym. Tryb e-papieru - Tryb ePapieru, symulujący wyświetlanie e-booków, równoważy tekst i tło, aby długie sesje czytania były mniej męczące dla oczu. Trwałe dobre samopoczucie na Twoich oczach
    Przystosowując się do długiego użytkowania od dnia do nocy, czujnik Brightness Intelligence wykrywa zmiany oświetlenia w środowisku oglądania i aktywnie dostosowuje jasność ekranu, zapewniając wygodę oglądania. B.I. Gen2 umożliwia wyższy stopień regulacji poprzez dostosowanie jasności ekranu do Twoich preferencji, jednocześnie dbając o Twoje oczy. Technologia Brightness Intelligence
    Technologia Brightness Intelligence (B.I.Tech.) wykrywa intensywność treści, aby uniknąć nadmiernej ekspozycji jasnych scen, jednocześnie poprawiając ciemne obszary, aby zachować dobrą widoczność. Wydajność wyświetlacza jest idealna zarówno do pracy, jak i rozrywki, chroniąc wzrok i zapewniając doskonałą jakość obrazu. Technologia Low Blue Light Plus
    Technologia ta utrzymuje żywe kolory, jednocześnie odfiltrowując krótsze i bardziej energetyczne promieniowanie niebiesko-fioletowe, które jest szkodliwe dla oczu. Technologia Flicker-Free
    Ekskluzywna technologia BenQ Flicker-Free eliminuje migotanie na wszystkich poziomach jasności, aby zmniejszyć zmęczenie oczu, zmęczenie i bóle głowy. Tryb osłabienia kolorów
    Filtry czerwony i zielony monitora pomagają osobom z niedoborami kolorów łatwiej je rozróżniać. Tryb ePapieru
    Symulowany efekt e-booka z wyraźnym czarno-białym układem czytania zapewnia lepsze wrażenia podczas czytania. Certyfikat TÜV Rheinland
    Globalny organ ds. bezpieczeństwa, TÜV Rheinland, przyznał, że zastosowana w modelu GW2490 technologia Flicker Free i Low Blue Light jest rzeczywiście przyjazna dla ludzkiego oka. Certyfikat Eyesafe 2.0 gwarantuje, że wyświetlacz redukuje niebieskie światło przy jednoczesnym zachowaniu żywych kolorów. Eye-CareU
    Zostaw to kompatybilnemu oprogramowaniu Eye-CareU na GW2490, aby ustawić timery, przypomnienia świetlne i przypomnienia o odległości, aby skorygować swoją postawę, koncentrując się na tym, co robisz najlepiej. Wyskakujące okienko działa jako asystent, umożliwiając szybką nawigację i ustawienia za pomocą szybkiego sterowania na ekranie.
    Description - BENQ GW2490 24" FHD IPS 100HZ HDMIX2/DP/SPEAKERS
    Aspect ratio - 16:9
    Refresh rate, Hz - 100
    Refresh rate - 100 Hz
    Audio - Yes
    AudioFeatures - 2 x 2W
    HeightAdjustment - -
    Height adjustment - No
    Height - 343 mm
    Height - 408 mm
    Height - 415.000000
    Height with stand - 408 mm
    Auto Pivot - No
    Wireless - No
    Frequency - -
    Bluetooth - No
    BrandPartCode - 9H.LLSLJ.LBE
    GrossWeight - 5.300 kg
    Other features -
    ContrastRatio - 1300:1
    ContrastRatioDynamic - -
    dimension depth - 140 mm
    dimensionalWeight - 7161
    DisplayCaseColour - Black
    DisplayFeatures -
  • Color Gamut: 99% sRGB
  • 16.7 M colors
  • 93 PPI
  • Anti-glare
  • Flicker free
  • Brightness intelligence
  • Low blue light plus
  • Color weakness
  • ePaper
  • Eye reminder

  • DisplayFormat - 16:9
    DisplayNativeResolution - 1920 x 1080
    DisplayPort - Yes
    DisplayPorts quantity - 1
    DisplaySizecm - -
    DisplayViewingArea - -
    Display diagonal, " - 23.8
    Display resolution, pixels - 1920 x 1080
    Display number of colours - 16.7 M
    Display brightness, cd/m² - 250
    DisplayType - LED IPS
    Display surface - Matt
    Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 1080 (HD 1080)
    Display - Native aspect ratio - 16:9
    Display - Display diagonal - 60.5 cm (23.8")
    Display - Display diagonal (metric) - 60.5 cm
    Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
    Display - Display brightness (typical) - 250 cd/m²
    Display - Display number of colours - 16.7 million colours
    Display - Screen shape - Flat
    Display - HD type - Full HD
    Display - Contrast ratio (typical) - 3000:1
    Display - Colour gamut - 99%
    Display - Maximum refresh rate - 100 Hz
    Display - Panel type - IPS
    Display - Pixel density - 93 ppi
    Display - Response time - 5 ms
    Display - Viewable size, vertical - 29.6 cm
    Display - RGB colour space - sRGB
    Display - Viewing angle, horizontal - 178°
    Display - Viewing angle, vertical - 178°
    Display - Viewable size, horizontal - 52.7 cm
    Display - Touchscreen - No
    Display > Aspect ratio - 16:9
    Display > Display diagonal - 24 "
    Display > Display brightness - 250 cd/m²
    Display > Display - 1920 x 1080 pixels
    Display > Maximum refresh rate - 100 Hz
    Display > Panel type - IPS
    Display > Response time - 5 ms
    Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
    Display > Viewing angle, vertical - 178 °
    Design - Product colour - Black
    Design - Certification - Energy Star 8.0, EPEAT Bronze, TCO 9.0
    DVI - -
    Depth - 61 mm
    Depth - 182 mm
    Depth with stand - 182 mm
    EAN - 4718755093043
    ean - 4718755093043
    Screen size (diag.) - 23.8''
    EmissionStandard - TCO 9.0
    Energy class - E
    Energy label - Pobierz
    Power - AC input voltage - 100 - 240 V
    Power consumption - 30 W
    Power consumption (standby), W - 0.5
    Power consumption, W - 20
    EPEAT - Bronze
    Ergonomics - Height adjustment - No
    Ergonomics - Cable lock slot - No
    Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
    Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
    Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
    Ergonomics - VESA mounting - Yes
    Ergonomics > Height adjustment - No
    Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
    Ergonomics > VESA mounting - Yes
    Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100x100 mm
    FrequencyV - 100 Hz
    Warranty -
    Warranty - 3 years
    Warranty - 36
    guarantee - 36
    Warranty - 36 month(s)
    PeriodofWarranty - 36 M
    guarantee_type - external
    warrantyType - F
    Length - 135.000000
    GTIN - 4718755093043
    warrantyLength - 24
    HDMI - Yes
    HDMI ports quantity - 2
    I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
    I/O connectors - 1 x DisplayPort
    I/O connectors - 2 x HDMI
    Built-in camera - No
    Built-in speakers - Yes
    Speakers built-in - Yes
    TV tuner built-in - No
    Accessories included - QSG Instrukcje dotyczące bezpieczeństwa Karta gwarancyjna
    Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
    Package features > WEEE tax - Yes
    Package features > Palette Qty - 76 pc(s)
    Package features > Embeeded battery - No
    Package features > Paper/Pasteboard - 160.00 g
    PackageContents -
  • QSG
  • Safety Instruction
  • Warranty Card

  • Packaging content - Cables included - DisplayPort
    Package features > Gross height (mm) - 343.00 mm
    Package features > Gross depth (mm) - 61.00 mm
    Package features > Gross width (mm) - 540.00 mm
    Package features > Plastic (No PET) - 50.00 g
    Package features > Tare weight (kg) - 0.21 kg
    Package features > Volume (m3) - 0.01 m³
    Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR
    Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR, EPEAT Bronze, TCO
    Sustainability - Sustainability certificates - EPEAT Bronze
    Sustainability - Sustainability certificates - TCO
    InputSignal -
  • 2x HDMI
  • DisplayPort
  • Audio jack

  • Curved - No
    Dimensions (W x D x H) with stand, mm - 540 x 182 x 408
    Dimensions W x D x H, mm - 540 x 61 x 343
    dimension height - 410 mm
    dimension width - 620 mm
    dimension weight - 4000 g
    Power - Energy efficiency class (SDR) - E
    Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
    Power - Power consumption (off) - 0.5 W
    Power - Power consumption (typical) - 20 W
    Camera - No
    Category - Computer Monitors
    KensingtonLock - -
    Code - 9H.LLSLJ.LBE
    Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
    Contrast ratio (typical) - 1300:1
    Color - Black
    Number of colors - 16,7 mln
    LongDesc -
    LongSummaryDescription - BenQ 9H.LLSLJ.LBE. Display diagonal: 60.5 cm (23.8"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). VESA mounting. Product colour: Black
    MANUFDATASHEET - https://www.benq.com/en-us/monitor/home/gw2490/spec.html
    Matrix type - TFT IPS
    Model - GW2490
    MonitorControls - -
    MonitorSize - 23.8"
    MonitorType - Desktop
    MPN - 9H.LLSLJ.LBE
    Multimedia - RMS rated power - 4 W
    Multimedia > TV tuner integrated - No
    Multimedia - Built-in camera - No
    Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
    Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
    name - Monitor 23.8 inches GW2490 LED 5ms/IPS/100Hz/HDMI/black
    Name - 60,5cm/24" (1920x1080) BenQ GW2490 16:9 FHD IPS 5ms 100Hz HDMI DP Speaker Black
    Title - BenQ 9H.LLSLJ.LBE computer monitor 60.5 cm (23.8") 1920 x 1080 pixels Full HD Black
    Name - Benq | GW2490 | 24 " | IPS | 1920 x 1080 pixels | 16:9 | Warranty 36 month(s) | 5 ms | 250 cd/m² | HDMI ports quantity 2 | 100 Hz
    Rotate - No
    Panel type - IPS
    Optional accessory -
    PDF - https://www.blobs.lt/products/9/5/6/7/2/4/f4ff42b15baecac9b5be8e8015db8bfa/original.pdf
    Pivot - No
    Pixelpitch - -
    Width - 540 mm
    Width - 540 mm
    Width - 615.000000
    ProdDesc - 23.8W LED MONITOR GW2490 BLACK
    producerCode - 9H.LLSLJ.LBE
    productName - BenQ 9H.LLSLJ.LBE computer monitor 60.5 cm (23.8") 1920 x 1080 pixels Full HD Black
    productSize - Normal
    ProductName - 9H.LLSLJ.LBE
    ProductPicture2 -
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture -
    Producer product name - GW2490
    Manufacturer - BENQ
    producer - Benq
    Manufacturer - BenQ Deutschland
    ManufacturerPartNumber - 9H.LLSLJ.LBE
    Response time - 5 ms
    Response time, ms - 5
    ResponseTime - 5 ms
    Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
    Link - https://www.benq.eu/lt-lt/monitor/home-office/gw2490.html
    Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
    Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
    Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
    Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
    Ports & interfaces - HDMI - Yes
    Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
    Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
    Ports & interfaces - Built-in USB hub - No
    Connections - Audio (3.5mm)
    Connections - DisplayPort
    Connections - HDMI
    Certificates - Energy Star
    Certificates - EPEAT
    Certificates - TCO
    Certificates - TUV
    ShortSummaryDescription - BenQ 9H.LLSLJ.LBE, 60.5 cm (23.8"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, 5 ms, Black
    sizeX - 615
    sizeY - 142
    sizeZ - 410
    Viewing angle, horizontal - 178 °
    Viewing angle, horizontal, ° - 178
    Viewing angle, vertical - 178 °
    Viewing angle, vertical, ° - 178
    ViewingAngle - 178
    Speaker power, W - 2 x 2
    Touch screen - No
    Touch sensitive screen - No
    Brightness - 250 cd/m2
    Brightness - 250 nits
    Static contrast - 1 300:1
    Weight - 3.54 kg
    Weight - 3.930 kg
    Weight - 4.720000
    Weight - 5.3
    weight - 4760
    Weight, g - 3930
    Weight with stand - 3.93 kg
    Weight & dimensions - Height (with stand) - 408 mm
    Weight & dimensions - Height (without stand) - 343 mm
    Weight & dimensions - Depth (with stand) - 182 mm
    Weight & dimensions - Depth (without stand) - 61 mm
    Weight & dimensions - Width (with stand) - 540 mm
    Weight & dimensions - Width (without stand) - 540 mm
    Weight & dimensions - Weight (with stand) - 3.93 kg
    Weight & dimensions - Weight (without stand) - 3.54 kg
    TCO Certified - Yes
    Technical details > Gross weight - 4.14 kg
    Technical details > Net weight - 3.93 kg
    Technical details > Producer - Benq
    Technical details > USB-C - No
    Technical details > USB-C power delivery - N/A
    Tilt - Yes
    Transreflective technology - LED
    Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
    Web camera - None
    USB - -
    USB-C power delivery - No
    USBTypeC - No
    Performance - AMD FreeSync - No
    Performance - Low Blue Light technology - Yes
    Performance - NVIDIA G-SYNC - No
    Performance - Flicker-free technology - Yes
    Performance - Smart modes - ePaper
    vendpn - 9H.LLSLJ.LBE
    VESA - 100 x 100
    VESACompatible - Yes
    VESAStandard - 100 x 100
    VESA-standard, mm - 100 x 100
    VGA - -
    ViewingAngleV - 178
    WiFi - No
    WirelessFeatures - -
    Green certifications - Energy Star 8.0
    Green certifications - EPEAT Bronze
    Green certifications - TCO 9.0
    Brand - BenQ
    98,06 €
    Benq GW2490, 23.8"
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas