Toshiba CAF-X83XPL, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 536276 Preces kods: CAF-X83XPL
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Līdzīgi produkti
Šis produkts Toshiba CAF-X83XPL, White
Concept Perfect Air Smart, White
Xiaomi Smart Air Purifier 4, White
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact, White
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact Filter White
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
160,78 €
99,00 €
223,74 €
95,73 €
37,33 €
Ātrumi 3 3 3 N/A
Darbības rādiuss (m2) 60 30 20 27
Displejs Ir Ir Ir Ir
Efektivitāte (m3/h) 500 200 400 230
Funkcijas Automātiskā izslēgšanās Filtra maiņas indikators Gaisa kvalitātes rādītājs Gaisa piesārņojuma sensors Plazmas tehnoloģija Taimeris Automātiskā izslēgšanās Gaisa kvalitātes rādītājs Savienojamība ar aplikāciju Wi-Fi Filtra maiņas indikators Savienojamība ar aplikāciju Gaisa kvalitātes rādītājs
Gaisa attīrītāja veids Grīdas Grīdas Grīdas Galda
Jauda (W) 45 40 30 27
Jonizācija Ir Ir Nav Nav
Krāsa Balta Balta Balta Balta
Režīmi Auto Nakts N/A Auto Nakts Auto Nakts
Skaņas līmenis/diapazons (dB) 35 - 52 55 34 - 64 20 - 51
Tālvadības pults Nav Ir Nav Nav
Vada garums (m) N/A N/A N/A N/A
Visi parametri
Ātrumi : 3
Darbības rādiuss (m2) : 60
Displejs : Ir
Efektivitāte (m3/h) : 500
Funkcijas : Automātiskā izslēgšanās, Filtra maiņas indikators, Gaisa kvalitātes rādītājs, Gaisa piesārņojuma sensors, Plazmas tehnoloģija, Taimeris
Gaisa attīrītāja veids : Grīdas
Jauda (W) : 45
Jonizācija : Ir
Krāsa : Balta
Režīmi : Auto, Nakts
Skaņas līmenis/diapazons (dB) : 35 - 52
Tālvadības pults : Nav
Vada garums (m) : N/A
Papildus specifikācija
Apraksts - Tas liks jums aizmirst par pastāvīgu nogurumu, iesnām un atkārtotu klepu Novērst infekcijas, pirms tās rodas, pateicoties jonu sterilizācijai, baktērijas un ērces pazudīs no jūsu mājokļa. Negatīvās jonu sterilizācijas tehnoloģija novērš zemas imunitātes un pastāvīgu infekciju iemeslus. Atbrīvojieties no baktērijām, ērcēm, pelējuma sēnītēm un sēnītēm savā mājoklī un baudiet labu veselību. Neitralizē nepatīkamas smakas Dzīvojiet mājoklī, kur mājdzīvnieki neliek jums pastāvīgi aizbāzt degunu Atbrīvojieties no nepatīkamām smakām. Filtrs 5in1 ne tikai savāc putekļus un netīrumus, bet arī palīdzēs jums cīnīties ar nepatīkamo kaķu pakaišu vai mitru suņu spalvu smaku. Iegūstiet ikdienas komfortu vietā, kas pilna tikai ar patīkamiem aromātiem. Tam ir vairāki darbības ātrumi Programmējiet attīrīšanu, lai filtrētu gaisu jūsu mājās atbilstoši jūsu vajadzībām. Izvēlieties vienu no 3 attīrīšanas ātrumiem un paši izlemiet, cik intensīvi vēlaties, lai ierīce darbotos. Taču varat paļauties arī uz to, ka mūsu attīrītājs darbosies automātiskajā režīmā, un atpūsties savā iecienītajā krēslā, jo gaiss acumirklī attīrīsies pats. Lai jūs un visa ģimene mierīgi gulētu Pārslēdziet ierīci uz nakts režīmu vai automātisko režīmu un izbaudiet tās īpaši kluso darbību. Attīrītāja skaņas spiediens ir 22 dB, un tā skaņas jauda ir tikai 35 dB mūsu attīrītājs darbojas klusi! Abi parametri attiecas uz nakts režīmu un automātisko režīmu (ieteicams). Pat maksimāli intensīvā turbo režīmā trokšņa līmenis ir tikai 52 dB, kas ir ar biroja trokšņa līmeni salīdzināma vērtība. Tas pats jums pateiks, kad ir pienācis laiks nomainīt filtru Pārbaudiet filtra kalpošanas laika indikatoru, lai vienmēr pārliecinātos, ka attīrītājs darbojas vislabākajā režīmā. Pateicoties intuitīvajam indikatoram, jūs vienmēr zināsiet, kādā stāvoklī ir filtrs un vai to ir nepieciešams nomainīt. Vienkāršais attīrītāja dizains garantē vieglu un ātru nomaiņu, ko varat veikt paši bez liekas piepūles. Aizrauj ar stilīgu dizainu Izvēlieties Toshiba attīrītāju un izbaudiet modernu ierīci, kas rotās jūsu mājokli. Toshiba CAF-X83XPL gaisa attīrītājs ir ne tikai ļoti funkcionāls, bet arī ar interesantu, vienkāršu dizainu, kas noteikti iederēsies jūsu mājas interjerā. Izstrādāts minimālisma garā, tas kļūs par jūsu iecienītāko mēbeli. 5 slāņu (galvenais filtrs savāc matus un lielus putekļus, PET filtrs noņem atmosfēras aerosolus, kuru diametrs nepārsniedz 2,5 m, un oglekļa filtrs adsorbē formaldehīdu, gaistošos organiskos savienojumus un citus piesārņotājus. Nākamie slāņi ir HEPA filtrs, kas nodrošina dubultu filtrēšanas un adsorbcijas efektu - efektīvi likvidē PM0,1 daļiņas, baktērijas un alergēnus. Pēdējais PET filtra slānis pagarina visa filtra kalpošanas laiku, tāpēc tas kalpos ilgāk).
Automātiska izslēgšanās - Jā
Citas funkcijas -
Darbības diapazons - 60 m2
dimensijas dziļums - 370 mm
ean - 6939924824185
Efektivitāte - 500 m3/h
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
Iekļautie piederumi - Filtra kārtridžu komplekts Lietošanas instrukcija poļu valodā Garantijas karte
Izmēri - 29 x 29 x 81 cm
izmērs augstums - 960 mm
izmērs platums - 360 mm
izmērs svars - 13000 g
Jonizācija - Jā
Krāsa - White
Mitruma sensors - Nē
nosaukums - CAF-X83XPL AD
Power - 45 W
Power - Mains
ražotājs - Toshiba
Svars - 10.5 kg
Tips - Gaisa filtrs
Trokšņi - 52 dB
Tvaika kontrole - Nē
vendpn - CAF-X83XPL
Īpašās funkcijas - Inteliģentais displejs Aerodinamiskais 360° cilindriskais filtrs 5 slāņu True HEPA filtrs Visas telpas virpuļcirkulācija Nakts režīms Jonizācija (negatīvie joni) 3 ventilatora ātrumi PM2,5 mērījumu displejs Automātiskais režīms Taimeris Filtra nomaiņas indikators Vecāku bloķēšana
Ūdens līmeņa indikators - Nē
Description - Sprawi, że zapomnisz o ciągłym zmęczeniu, katarze i nawracającym kaszlu
Zapobiegaj infekcjom, zanim do nich dojdzie dzięki sterylizacji jonowej bakterie i roztocza znikną z Twojego domu. Technologia sterylizacji jonami ujemnymi likwiduje powody niskiej odporności i ciągłych infekcji. Pozbądź się ze swojego domu bakterii, roztoczy, pleśni oraz grzybów i ciesz się zdrowiem.
Zneutralizuje przykre zapachy
Mieszkaj w domu, w którym zwierzaki nie sprawiają, że ciągle zatykasz nos pozbądź się nieprzyjemnych zapachów. Filtr 5w1 wychwytuje nie tylko pyły i kurz pomoże Ci również w walce z niemiłym zapachem kociej kuwety czy mokrej psiej sierści. Zyskaj komfort codziennego życia w miejscu pełnym jedynie przyjemnych aromatów.
Posiada kilka prędkości pracy
Zaprogramuj oczyszczanie tak, by filtracja powietrza w mieszkaniu przebiegała zgodnie z Twoimi potrzebami. Wybieraj spośród 3 prędkości oczyszczania i samodzielnie zdecyduj, jak intensywnie ma pracować urządzenie. Ale możesz też zdać się na nasz oczyszczacz uruchomić tryb automatyczny i zrelaksuj się w ulubionym fotelu powietrze w mgnieniu oka oczyści się samo.
Sprawi, że ty i cała rodzina będziecie spać spokojnie
Przełącz urządzenie na tryb nocny lub auto i ciesz się jego ultracichą pracą. Ciśnienie akustyczne oczyszczacza to 22 dB, a jego moc akustyczna to jedynie 35 dB nasz oczyszczacz pracuje bezszelestnie! Oba parametry dotyczą trybu nocnego oraz auto (zalecany). Nawet maksymalnie intensywny tryb turbo to jedynie 52 dB hałasu, a to wartość porównywalna do biurowego szumu.
Sam podpowie ci, kiedy należy wymienić filtr
Sprawdzaj wskaźnik żywotności filtra, żeby zawsze mieć pewność, że oczyszczanie przebiega jak najlepiej. Dzięki intuicyjnemu wskaźnikowi zawsze wiesz, w jakiej kondycji jest filtr i czy kwalifikuje się do wymiany. Prosta konstrukcja oczyszczacza gwarantuje łatwą i szybką wymianę, którą wykonasz samodzielnie bez żadnego problemu.
Urzeknie cię stylowym designem
Wybierz oczyszczacz Toshiba i ciesz się nowoczesnym urządzeniem, które ozdabia Twoje mieszkanie. Oczyszczacz powietrza Toshiba CAF-X83XPL to nie tylko wysoka funkcjonalność, ale też ciekawy, prosty design, który z pewnością wpasuje się w wystrój Twojego mieszkania. Zaprojektowany w duchu minimalizmu, stanie się Twoim ulubionym elementem wyposażenia. 5-warstwowy (Filtr główny zbiera sierść i duże pyły, filtr PET usuwa aerozole atmosferyczne o średnicy nie większej niż 2,5 m, a filtr węglowy adsorbuje formaldehyd, LZO i inne zanieczyszczenia. Kolejne warstwy to filtr HEPA, który gwarantuje podwójny efekt filtracji i adsorpcji - skutecznie usuwa cząsteczki PM0.1, bakterie i alergeny. Ostatnia warstwa filtr PET przedłuża żywotność całego filtra, dzięki czemu starczy on na dłużej).
Automatic shut-off - Yes
Other features -
Operating range - 60 m2
dimension depth - 370 mm
ean - 6939924824185
Efficiency - 500 m3/h
guarantee - 24
guarantee_type - external
Accessories included - Zestaw wkładów filtrujących Instrukcja obsługi w języku polskim Karta gwarancyjna
Dimensions - 29 x 29 x 81 cm
dimension height - 960 mm
dimension width - 360 mm
dimension weight - 13000 g
Ionization - Yes
Color - White
Humidity sensor - No
name - CAF-X83XPL AD
Power - 45 W
Power - Mains
producer - Toshiba
Weight - 10.5 kg
Type - Air filter
Noise - 52 dB
Steam control - No
vendpn - CAF-X83XPL
Special functions - Inteligentny wyświetlacz Arodynamiczny filtr cylindryczny 360° Filtr 5-warstwowy True HEPA Obieg wirowy w całym pomieszczeniu Tryb nocny Jonizacja (jony ujemne) 3 prędkości wentylatora Wyświetlacz pomiaru PM2.5 Tryb automatyczny Regulator czasowy Wskaźnik wymiany filtra Blokada rodzicielska
Water level indicator - No
160,78 €
Toshiba CAF-X83XPL, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas