Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 900863 Preces kods: BHR5860EU
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
95,73 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Visi parametri
Ātrumi : N/A
Darbības rādiuss (m2) : 27
Displejs : Ir
Efektivitāte (m3/h) : 230
Funkcijas : Gaisa kvalitātes rādītājs
Gaisa attīrītāja veids : Galda
Jauda (W) : 27
Jonizācija : Nav
Krāsa : Balta
Režīmi : Auto, Nakts
Skaņas līmenis/diapazons (dB) : 20 - 51
Tālvadības pults : Nav
Vada garums (m) : N/A
Papildus specifikācija
Apraksts - Gaisa attīrītājs 4 Kompakts gaisa attīrītājs Kompakts izmērs un maza izmēra izmērs - viegli novietot uz galda, uz zemes vai paslēpt. Augstas efektivitātes filtrēšana - aiztur 99,97 % daļiņu, kas ir mazākas par 0,3 mikroniem, efektīvi pretoties ziedputekšņiem, mājdzīvnieku blaugznām un citiem alergēniem. PCADR 230 m3/h, 360° gaisa plūsma, piemērots 16-27 kvadrātmetru lielām guļamistabām. TÜV Rheinland sertifikāts. Rūpes alerģiju slimniekiem. Gaisa kvalitātes uzraudzība reāllaikā ar intuitīvu četru krāsu gaismas indikatoru Inteliģenta vadība, izmantojot Xiaomi Home aplikāciju, darbojas ar Google Assistant un Amazon Alexa Ārkārtīgi kluss un enerģiju taupošs bezsuku līdzstrāvas motors, darbības troksnis miega režīmā tikai 20 dB; maksimālais enerģijas patēriņš 27 W (par 1/3 mazāks nekā konkurentiem).
Barošanas avots - Nominālais spriegums: Nominālais barošanas avota ieejas spriegums: 24 V līdzstrāvas 24 V Nominālais barošanas avota ieejas spriegums: Nominālā jauda: 27 W Barošanas kabeļa garums: aptuveni 1850 +/- 10 mm.
category_en - Sadzīves tehnika
category_en - Sadzīves tehnika > Klimata iekārtas > Mitrinātāji
category_et - Sadzīves tehnika
category_lv - Mājas ierīces
category_lv - Sadzīves tehnika > Klimata iekārtas > Mitrinātāji
category_ru - Sadzīves tehnika
category_ru - Sadzīves tehnika > Klimata iekārtas > Mitrinātāji
Citas funkcijas -
Citas funkcijas -
Darbības diapazons - 27 m2
Darbības rādītāji - Ieejas spriegums (V) - 200 – 240
Darbības rādītāji - jauda (W) - 27
Darbības rādītāji - jauda (W) - 27
description_et - Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact Smart Air Purifier spēj attīrīt telpas līdz 48 m² platībā un izmanto 3 pakāpju filtrēšanas tehnoloģiju, kas sastāv no galvenā filtra, HEPA filtra un aktīvās ogles filtra. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact CADR ir līdz 230 m³/h daļiņu vai tīra gaisa, kas izplūst no ierīces. Efektīvais bezsuku līdzstrāvas motors ir kluss un energoefektīvs, jo nav suku berzes. Skārienjutīgais OLED displejs Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact ir aprīkots ar viedo OLED displeju ar elektronisko skārienjutīgo vadības ierīci, gaismas aptumšotāju un filtra darbības laika indikatoru. Augstas izšķirtspējas displejs sniedz informāciju par gaisa temperatūru, mitrumu un kvalitāti, un jūs varat izvēlēties dažādus režīmus: nakts, automātisko un iepriekš iestatīto iecienītāko režīmu. Trokšņainā nakts režīmā displeja spilgtums izslēdzas, lai izvairītos no atspīduma, bet gaisa attīrītājs turpina darboties, lai nodrošinātu gaisa cirkulāciju un radītu perfektu vidi netraucētam miegam. 3 in 1 filtrēšana Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact trīs vienā filtrēšanas sistēma no gaisa noņem 99,97 % daļiņu, kas ir tik mazas kā 0,3 μm. Attīrītājs spēj no apkārtējā gaisa noņemt mehāniskās daļiņas, piemēram, mājdzīvnieku matus, pelējuma sporas, baktērijas, vīrusus, ziedputekšņus, mājas putekļus, blaugznas, dūmus un kokvilnas šķiedras, padarot gaisu drošu un veselīgu alerģijas slimniekiem. Xiaomi filtrā ir integrētas kausētas PP šķiedras ar elektrostatisko tehnoloģiju, kurai ir lielāka šķiedru telpa, kas ļauj filtrēt lielu daudzumu tīra gaisa. Filtrs ar mazākām šķiedrām ļauj gaisam viegli izplūst cauri pat pie lieliem ātrumiem, tādējādi radot daudz mazāku troksni. Pateicoties mazāka blīvuma šķiedru filtram, Xiaomi filtrs patērē mazāk enerģijas, lai sasniegtu tādu pašu tīra gaisa daudzumu. Gaisa attīrītājam ir augstas kvalitātes aktīvās ogles filtrs ar ilgu darbības laiku, kas ilgst aptuveni 6 mēnešus, ja gaisa attīrītājs darbojas 12 stundas dienā. Pateicoties šim augstas adsorbcijas pakāpes filtram, ierīce efektīvi attīra jūsu mājokli no visām kaitīgajām gāzēm, nepatīkamām smakām, ēdiena gatavošanas izgarojumiem un visiem gaistošajiem organiskajiem savienojumiem, saglabājot svaigu gaisu. Vadība ar balsi un Mi Home / Xiaomi Home lietotnes atbalsts Tāpat kā citas Xiaomi viedās ierīces, arī Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact var vadīt, izmantojot Mi Home / Xiaomi Home mobilo lietotni. Kontrolējiet gaisa kvalitāti, temperatūru, mitrumu un regulējiet ieplūdes ventilatoru ātrumu. Mobilā lietotne automātiski nosūta atgādinājumus par gaisa attīrītāja filtra nomaiņu. Varat arī iestatīt bērnu bloķēšanu. Efektīva pārklājuma laukums: 16-27 m² Maksimālais pārklājuma laukums: 48 m² Noņem smakas, putekļus, baktērijas, vīrusus, cietās daļiņas Viegla tīrīšana un filtra nomaiņa Ūdensizturīgs ABS plastmasas korpuss Izmēri: 22 × 22 × 35,5 cm Jauda: 27 W Svars: 2,2 kg Saderīgs ar Android un iOS ierīcēm.
description_lv -
description_lv - Smart Air Purifier 4 Compact Tīrs gaiss tur, kur tas nepieciešams Alergēnu noņemšana / Viedā kontrole / Reāllaika gaisa kvalitātes uzraudzība Alergēnu noņemšana cilvēkiem, kuri ir jutīgi pret alerģijām Divkāršs lietojums galdam un grīdai – kompakts izmērs un maza platība Automātiska attīrīšanas ātruma regulēšana - Cieto daļiņu sensors 48 m² - istabas lielums, pamatojoties uz 2 ACPH Redzami rezultāti - ar gaisa kvalitātes indikatoru Mierīgs un netraucēts nakts miegs - 20dB pie zema trokšņa līmeņa Zems enerģijas patēriņš un augsta efektivitāte - 27W Maksimālā izejas jauda tik zema kā 3-in-1 filtrs 99,97% — aiztur daļiņas, kuru izmērs ir līdz 0,3 mikroniem Mazs, bet jaudīgs Kompakts izmērs un mazs nospiedums, piemērots lietošanai mājās Divējāda lietojuma galddatora un uz grīdas stāvošs dizains, kompakts un viegli pārvietojams. Jaudīga veiktspēja un vienmērīga tīra gaisa padeve. 230 m³/h daļiņu CADR* 360° cirkulācijas attīrīšana 48m² pamatne uz 2 ACPH* Guļamistaba - Svaigs gaiss novērš nogurumu Bērnu guļamistaba - Aizsargājiet bērnu un zīdaiņu elpceļu veselību.
Darbvieta - Darbojieties klusi, dubultojot savu efektivitāti Aiztur 99,97% daļiņu, kuru izmērs ir 0,3 mikroni, filtrējot trīs vienā, lai nodrošinātu rūpīgu attīrīšanu Efektīvi likvidējiet izplatītos iekštelpu gaisa piesārņotājus, izmantojot filtrēšanu pa slāni Ziedputekšņi Putekļi Smēķēt Ugunsgrēka pelni Mājdzīvnieku smakas Mājdzīvnieku mati Mājdzīvnieku blaugznas Citas smakas TÜV Rheinland Allergy Care sertifikācija Garantēta stingra alergēnu filtrēšana Ir pierādīts, ka Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact sertificēts ar autoritatīvu TÜV Rheinland, tas efektīvi filtrē gaisā esošos alergēnus.
Rūpējieties par cilvēkiem, kas ir jutīgi pret alerģijām - Izfiltrējiet alergēnus, piemēram, ziedputekšņus, putekļu ērcītes utt. Aizsargājiet ģimenes ar mājdzīvniekiem - Izfiltrējiet alergēnus, piemēram, mājdzīvnieku matus, blaugznas utt. Viedā tālvadības pults Tīrs gaiss tur, kur tas nepieciešams Attālināti aktivizējiet gaisa attīrītāju, izmantojot lietotni Mi Home/Xiaomi Home, sagaidot jūs mājās ar tīru un svaigu gaisu. Ieslēgts/izslēgts ar laiku Regulējami iestatījumi Gaisa kvalitāte Bērnu slēdzene Atbalsts balss vadībai Zvaniet, lai nodrošinātu labu gaisu attālināti *Lai Alexa un Google Assistant balss vadības funkcijas darbotos, ir nepieciešamas viedās balss ierīces. Saistītās savienošanas ierīces tiek pārdotas atsevišķi. Viena pieskāriena automātiskais režīms Reāllaika uzraudzība, augstas efektivitātes attīrīšana Ar cieto daļiņu sensora konfigurāciju, jutīgu gaisa kvalitātes uzraudzību un automātisku attīrīšanas ātruma regulēšanu jūs vienmēr varat baudīt tīru gaisu. Cieto daļiņu sensors Gaisa kvalitātes izmaiņu uztveršana reāllaikā Gaisa kvalitātes uzraudzība reāllaikā Sekojiet līdzi izmaiņām, lai uzlabotu attīrīšanu Intuitīvi iekštelpu gaisa kvalitātes dati no četru krāsu indikatora gaismas. Pielāgojiet attīrīšanas iestatījumus ar vienkāršām skārienvadības pogām, ar vienu vieglu pieskārienu, lai apmierinātu gaisa kvalitātes prasības. Auto Gulēt Rokasgrāmata Pielāgota attīrīšanas zona Izvēlieties optimālo ātrumu vienā darbībā Manuālajā režīmā varat iestatīt pārklājuma zonu un pielāgot ātrumu atbilstoši savām vēlmēm. Tīrs gaiss no īpaši klusā miega režīma Aizsargājiet savus saldos sapņus Miega režīmā troksnis ir līdz 20 dB*, un displeja apgaismojumu var izslēgt. Mierīgs nakts miegs bez traucējumiem vēlās naktīs. Maza patēriņa attīrīšana, efektīva aizsardzība Jauda var būt pat 27 W pat pie maksimālās jaudas. 24 stundu attīrīšanai nepieciešami tikai 0,7 kWh*. Efektīvs bezsuku līdzstrāvas motors Bez oglekļa sukas berzes, padarot to klusāku un energoefektīvāku.
Lieliska lietotāja pieredze, viss ir detaļās Bez piepūles vienpakāpes filtra nomaiņa – pagrieziet un izvelciet no apakšas Filtra nomaiņas atgādinājumi — vienkārši nomainiet filtru, kad tas ir ieteikts Stilīgs izskats - Matēta tekstūra, elegantas līnijas Atšķirība starp Xiaomi augstas efektivitātes filtru un parasto HEPA filtru Divu filtru tehnoloģiju kombinācija: Elektrostatiskā un mehāniskā filtrēšana. Xiaomi augstas efektivitātes filtra materiāls var noņemt 99,97% gaisā esošo daļiņu, kas ir līdz 0,1 mikrometram, un aiztur putekļus, PM 2,5, ziedputekšņus, mājdzīvnieku blaugznas, dūmus un pat mazākās mikroplastmasas. Xiaomi augstas efektivitātes filtra vides filtrēšanas ātrums ir 99,97% smalkām daļiņām, kuru izmērs ir līdz 0,3 mikroniem, un var sasniegt pat 99,99% daļiņām, kuru izmērs ir 0,1 mikrons. * 16–27 m² efektīva pārklājuma zona: aprēķināts Gaisa attīrītājā (GB/T 18801-2015) Pielikums F.4: Pielietojuma zona = pCADR x (0,07–0,12). pCADR dati no CVC Testing Technology Ltd. Ziņojuma nr.: WTS2022-4212. *Tver 99,97% 0,3 μm daļiņu: saskaņā ar Ķīnas Mājsaimniecības elektroierīču testēšanas un pārbaudes institūta pārbaudes ziņojumu (Nr. WCv-21-40115), šim izstrādājumam izmantotais filtra materiāls sasniedza 99,97% filtrēšanas efektivitāti 0,3 μm daļiņām. . * 230m³/h daļiņu CADR: dati no CVC Testing Technology Ltd. Ziņojuma nr.: WTS2022-4212. * Zema trokšņa līmeņa 20 dB miega režīms: attiecas uz trokšņa vērtību, kas rodas, izstrādājumam atrodoties miega režīmā. Dati no CVC Testing Technology Ltd. Ziņojuma nr.: WTS2022-4212. * 24 stundu attīrīšanai nepieciešami tikai 0,7 kWh: 27 W x 24 h ÷ 1000 = 0,684 kWh. 24h elektroenerģijas patēriņš 0,684kWh, aptuveni 0,7kWh. *Alexa nav pieejams visās valodās un valstīs. Alexa funkcijas un funkcionalitāte var atšķirties atkarībā no atrašanās vietas. Plašāku informāciju skatiet oficiālajā tīmekļa vietnē. *48 ㎡ telpas lielums ir balstīts uz 2 gaisa maiņu stundā (ACPH), kas nozīmē, ka tā var attīrīt 48 m² lielu telpu 2 reizes stundā (pieņemot, ka telpas griestu augstums ir 2,4 m), telpas izmērs = pCADR ÷ 2,4 m ÷2. pCADR dati no CVC Testing Technology Ltd. Ziņojuma nr.: WTS2022-4212. * Telpas lielums (līdz) ir aprēķināts, pamatojoties uz 2 gaisa maiņām stundā (ACPH) un PCADR, kas nozīmē, ka tā var attīrīt šāda izmēra telpu 2 reizes stundā (pieņemot, ka telpas griestu augstums ir 2,4 m), telpa izmērs = PCADR ÷ 2,4 m÷2.
* Efektīvā pārklājuma zona tiek aprēķināta saskaņā ar Ķīnas valsts standartu GB/T 18801-2015, pieņemot, ka telpas griestu augstums ir 2,4 m un ņemot vērā tādus faktorus kā āra daļiņu piesārņotāju koncentrācija 300 μg/m³ un gaisa izmaiņu skaits telpā. ēkām, standarts ir stingrāks. Efektīvā pārklājuma zona=(0,07~0,12)*PCADR. Specifikācijas: Produkta nosaukums: Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact Preces modeļa nr.: AC-M18-SC Produkta izmēri: Φ220 x 355mm Produkta neto svars: apm. 2,2 kg Efektīvā pārklājuma platība: 16-27m² Troksnis: ≤ 60dB(A) Daļiņu CADR: 230m³/h Daļiņu attīrīšanas efektivitāte: augsta
description_lv - Vieds gaisa attīrītājs 4 Compact Tīrs gaiss tur, kur tas nepieciešams Alerģēnu likvidēšana / Viedā vadība / Reāllaika gaisa kvalitātes uzraudzība Alerģēnu likvidēšana cilvēkiem, kas jutīgi pret alerģijām Divējāda lietojamība galdam un grīdai - kompakts izmērs un maza izmēra izmērs Automātiska attīrīšanas ātruma regulēšana - cieto daļiņu sensors 48 m² - telpas izmērs, pamatojoties uz 2 ACPH Redzami rezultāti - ar gaisa kvalitātes indikatoru Mierīgs un netraucēts nakts miegs - 20 dB pie zema trokšņa līmeņa Zems enerģijas patēriņš un augsta efektivitāte - 27 W Maksimālā izejas jauda tik zema kā 3-in-1 filtram 99.97% - notver daļiņas, kas ir tik mazas kā 0,3 mikroni Mazs, bet jaudīgs Kompakts izmērs un neliela izmēra izmērs, piemērots mājoklim visā mājoklī Divkārša lietojuma galda un grīdas statīva konstrukcija, kompakts un viegli pārvietojams. Jaudīga veiktspēja un vienmērīga tīra gaisa padeve. 230 m³/h Daļiņu CADR* 360° cirkulācijas attīrīšana 48m² Bāze 2 ACPH* Guļamistaba - svaigs gaiss novērš nogurumu Bērnu guļamistaba - aizsargā bērnu un zīdaiņu elpceļu veselību Darba telpa - darbojas klusi, dubultojot efektivitāti Notver 99,97 % daļiņu, kas ir tik mazas kā 0.3 mikroni 3-in-1 filtrēšana rūpīgai attīrīšanai Efektīvi novērš izplatītākos iekštelpu gaisa piesārņotājus ar slānis pa slānim filtrēšanu Ziedputekšņi Putekļi Dūmi Dūmu putekļi Uguns pelni Mājdzīvnieku smaržas Mājdzīvnieku spalvas Mājdzīvnieku blaugznas Citas smakas TÜV Rheinland Allergy Care sertifikāts Stingra alergēnu filtrēšana garantēta Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact, sertificēts autoritatīvajā TÜV Rheinland, ir pierādīts, ka efektīvi filtrē alergēnus gaisā Rūpējieties par alerģiskiem cilvēkiem - Izfiltrējiet alergēnus, piemēram, putekšņus, putekļu ērcītes utt.
Aizsargājiet ģimenes ar mājdzīvniekiem - filtrējiet alergēnus, piemēram, mājdzīvnieku matus, blaugznas u. c. Viedā tālvadības pults Tīrs gaiss tur, kur tas nepieciešams Tālvadības pults aktivizē gaisa attīrītāju, izmantojot lietotni Mi Home/Xiaomi Home, sagaidot jūs mājās ar tīru un svaigu gaisu. Ieslēgšanas/izslēgšanas laika iestatījumi Regulējami iestatījumi Gaisa kvalitāte Bērnu bloķēšana Balss vadības atbalsts Izsaukums pēc laba gaisa attālināti *Alexa un Google Assistant balss vadības funkcijām, lai tās darbotos, ir nepieciešamas viedās balss ierīces. Saistītās savienojošās ierīces ir nopērkamas atsevišķi. Viena pieskāriena automātiskais režīms Reāllaika uzraudzība, augstas efektivitātes attīrīšana Pateicoties cieto daļiņu sensora konfigurācijai, jutīgai gaisa kvalitātes uzraudzībai un automātiskai attīrīšanas ātruma regulēšanai, jūs vienmēr varat baudīt tīru gaisu. Cieto daļiņu sensors Reāllaika gaisa kvalitātes izmaiņu uztveršana Reāllaika gaisa kvalitātes uzraudzība Sekot līdzi izmaiņām, lai uzlabotu attīrīšanu Intuitīvi iekštelpu gaisa kvalitātes dati no četru krāsu indikatora. Pielāgojiet attīrīšanas iestatījumus ar vienkāršām skārienkontroles pogām, ar vienu vieglu pieskārienu izpildiet savas gaisa kvalitātes vajadzības. Automātiskais miega režīms Manuālais režīms Pielāgota attīrīšanas zona Optimālā ātruma izvēle vienā solī Manuālajā režīmā varat iestatīt pārklājuma zonu un pielāgot ātrumu atbilstoši savām vēlmēm. Tīrs gaiss īpaši klusā miega režīmā Aizsargājiet savus saldos sapņus Miega režīmā trokšņa līmenis ir tikai 20 dB*, un displeja apgaismojumu var izslēgt. Mierīgs nakts miegs bez nakts traucējumiem. Maza patēriņa attīrīšana, efektīva aizsardzība Jauda var būt tikai 27 W, pat pie maksimālās jaudas. Tikai 0,7 kWh ir nepieciešamas 24 stundu attīrīšanai*. Efektīvs bezsuku līdzstrāvas motors Nav oglekļa birstes berzes, tāpēc tas ir klusāks un energoefektīvāks. Lieliska lietotāja pieredze, viss ir detaļās Viegli vienreizēja filtra nomaiņa - pagrieziet un izvelciet no apakšas Filtra nomaiņas atgādinājumi - vienkārši nomainiet filtru, kad tas tiek ieteikts Stilīgs izskats - matēta tekstūra, elegantas līnijas Atšķirība starp Xiaomi augstas efektivitātes filtru un parasto HEPA filtru Divu filtrēšanas tehnoloģiju kombinācija: Elektrostatiskā un mehāniskā filtrēšana. Xiaomi augstas efektivitātes filtra nesējs spēj noņemt 99,97 % gaisa daļiņu, kas ir mazākas par 0,1 mikrometru, un aiztur putekļus, PM 2,5, ziedputekšņus, mājdzīvnieku blaugznas, dūmus un pat mazāko mikroplastmasu. Xiaomi High Efficiency Filter filtru materiāla filtrēšanas ātrums ir 99,97 % smalko daļiņu līdz 0,3 mikroniem, un tas var sasniegt 99,99 % daļiņām, kas ir tik mazas kā 0,1 mikrons. * 16-27m² efektīvā pārklājuma zona: Kā aprēķināts gaisa attīrītāja (GB/T 18801-2015) F.4. papildinājumā: piemērošanas platība = pCADR x (0,07-0,12). pCADR dati no CVC Testing Technology Ltd. Ziņojuma Nr.: WTS2022-4212. *Atver 99,97 % 0,3 μm daļiņu: Saskaņā ar Ķīnas Mājsaimniecības elektroierīču testēšanas un pārbaudes institūta pārbaudes ziņojumu (Nr. WCv-21-40115) šim izstrādājumam izmantotā filtra materiāla filtrēšanas efektivitāte 0,3 μm daļiņu gadījumā ir 99,97 %. * 230m³/h daļiņu CADR: CVC Testing Technology Ltd. dati. Ziņojuma Nr.: WTS2022-4212. * Zema trokšņa līmeņa 20 dB miega režīms: Attiecas uz trokšņa vērtību, kas rodas, kad izstrādājums ir miega režīmā. CVC Testing Technology Ltd. dati. Ziņojuma Nr.: WTS2022-4212. * Tikai 0,7 kWh ir nepieciešamas 24 stundām attīrīšanas: 27 W x 24h ÷ 1000 = 0,684 kWh. 24 stundu elektroenerģijas patēriņš 0,684 kWh, aptuveni 0,7 kWh. *Alexa nav pieejama visās valodās un valstīs. Alexa funkcijas un funkcionalitāte var atšķirties atkarībā no atrašanās vietas. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, skatiet oficiālo tīmekļa vietni. *48 ㎡ telpas izmērs ir balstīts uz 2 gaisa maiņām stundā (ACPH), kas nozīmē, ka tas var attīrīt 48 m² lielu telpu 2 reizes stundā (pieņemot, ka telpas griestu augstums ir 2,4 m), telpas izmērs = pCADR ÷ 2,4 m÷2. pCADR dati no CVC Testing Technology Ltd. Ziņojuma Nr.: WTS2022-4212. * Telpas lielums (līdz) ir aprēķināts, pamatojoties uz 2 gaisa apmaiņām stundā (ACPH) un PCADR, kas nozīmē, ka tas var attīrīt šāda lieluma telpu 2 reizes stundā (pieņemot, ka telpas griestu augstums ir 2,4 m), Telpas lielums = PCADR ÷ 2,4 m÷2.
* Efektīvā pārklājuma laukums ir aprēķināts saskaņā ar Ķīnas valsts standartu GB/T 18801-2015, pieņemot, ka telpas griestu augstums ir 2,4 m, un ņemot vērā tādus faktorus kā āra daļiņu piesārņojuma koncentrācija 300 μg/m³ un gaisa maiņu skaits ēkās, standarts ir stingrāks. Efektīvā pārklājuma laukums = (0,07 ~ 0,12)*PCADR. Specifikācijas: Produkta nosaukums: Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact Produkta modeļa numurs: AC-M18-SC Produkta izmēri: AC-M18-SC Produkta izmēri: 1: Aptuveni 2,2 kg Efektīvā pārklājuma zona: Apmēram 2,2 kg: Daļiņu CADR: 230m³/h Daļiņu attīrīšanas efektivitāte: Augsta
description_lv - Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact Viedais gaisa attīrītājs var attīrīt telpas ar platību līdz 48 m², tajā izmantota 3 pakāpju filtrēšanas tehnoloģija, kas sastāv no galvenā filtra, HEPA filtra un aktīvās ogles filtra. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact daļiņu CADR, t. i., ātrums, ar kādu tīrs gaiss izplūst no ierīces, ir līdz 230 m³/h. Efektīvais bezsuku līdzstrāvas motors ir kluss un energoefektīvs, jo nav dīsiņu birstes berzes. OLED skārienekrāns Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact gaisa attīrītājam ir vieds OLED ekrāns ar elektronisku skārienvadību, gaismas reostats un filtra darbības laika indikators. Augstas izšķirtspējas ekrāns sniedz informāciju par gaisa temperatūru, mitrumu un gaisa kvalitāti, un jūs varat izvēlēties dažādus režīmus: nakts, automātisko un iepriekš iestatīto iecienītāko režīmu. Trokšņainā nakts režīmā ekrāna spilgtums izslēdzas, lai novērstu atspīdumus, bet gaisa attīrītājs turpina darboties, lai nodrošinātu gaisa cirkulāciju un radītu ideālu vidi netraucētam miegam. Filtrēšana 3 in 1 Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact trīs vienā filtrēšanas sistēma no gaisa noņem 99,97 % daļiņu, kuru izmērs ir 0,3 μm. Gaisa attīrītājs var no apkārtējā gaisa noņemt mehāniskas daļiņas, piemēram, mājdzīvnieku matus, pelējuma sporas, baktērijas, vīrusus, ziedputekšņus, mājas putekļus, blaugznas, dūmus un kokvilnas šķiedras, tādējādi padarot gaisu drošu un veselīgu pat alerģiskiem cilvēkiem. Xiaomi filtrā ir iestrādātas kausētas PP šķiedras ar elektrostatisko tehnoloģiju, kam ir lielāka šķiedru telpa, kas ļauj filtrēt lielu daudzumu tīra gaisa. Filtrs ar mazākām šķiedrām atvieglo gaisa caurlaidību pat pie lieliem ātrumiem, tādējādi radot daudz mazāku troksni. Pateicoties šķiedru filtram ar mazāku blīvumu, Xiaomi filtrs patērē mazāk enerģijas, lai sasniegtu tādu pašu tīra gaisa daudzumu. Gaisa attīrītājam ir ilgmūžīgs un augstas kvalitātes aktīvās ogles filtrs, kas kalpo aptuveni 6 mēnešus, ja gaisa attīrītājs darbojas 12 stundas dienā. Izmantojot šo filtru ar augstu adsorbcijas pakāpi, ierīce efektīvi likvidē visas kaitīgās gāzes, nepatīkamās smakas, ēdiena gatavošanas tvaikus un visus gaistošos organiskos savienojumus jūsu mājās, saglabājot gaisu svaigu. Vadība ar balsi un Mi Home / Xiaomi Home lietotnes atbalsts Tāpat kā citas Xiaomi viedierīces, arī Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact gaisa attīrītāju var vadīt, izmantojot Mi Home / Xiaomi Home mobilo lietotni. Pārbaudiet gaisa kvalitāti, temperatūru, mitrumu un regulējiet pieplūdes ventilatoru ātrumu. Mobilā lietotne automātiski nosūta atgādinājumus par gaisa attīrītāja filtra nomaiņu. No turienes varat iestatīt arī bērnu bloķēšanu. Efektīva pārklājuma zona: 16-27 m² Maksimālais pārklājuma laukums: 48 m² Noņem smakas, putekļus, baktērijas, vīrusus, cietās daļiņas Viegla tīrīšana un filtra nomaiņa Ūdensnecaurlaidīgs ABS plastmasas korpuss Izmēri: 22 × 22 × 35,5 cm Jauda: 27 W Svars: 2,2 kg Saderīgs ar Android un iOS ierīcēm
description_ru -
description_ru - Vieds gaisa attīrītājs 4 Compact Tīrs gaiss tur, kur tas ir nepieciešams Alerģēnu likvidēšana / viedā kontrole / gaisa kvalitātes uzraudzība reālajā laikā Alerģēnu likvidēšana cilvēkiem, kas jutīgi pret alerģijām Divējāda lietošana: uz galda un uz grīdas - kompakts izmērs un maza izmēra laukums Automātiska attīrīšanas ātruma regulēšana - daļiņu sensors 48 m² - telpas lielums, pamatojoties uz 2 ACPH Redzami rezultāti - ar gaisa kvalitātes indikatoru Mierīgs un mierīgs nakts miegs - 20 dB pie zema trokšņa Zems enerģijas patēriņš un augsts e Mazs, bet jaudīgs . Kompakts izmērs un neliela izmēra laukums, piemērots lietošanai visā mājā. Divfunkcionāls galda un grīdas statīva dizains, kompakts un viegli pārvietojams. Augsta veiktspēja un stabila tīra gaisa padeve. 230 m³/h CADR daļiņu* 360° apļveida tīrīšana 48 m² bāze 2 ACPH* Guļamistaba : svaigs gaiss mazina nogurumu. Bērnu guļamistaba : elpceļu aizsardzība bērniem un zīdaiņiem. Darba telpa : strādā klusi, dubultojot efektivitāti. Uztver 99,97 % daļiņu, kas ir tik mazas kā 0,3 mikroni. 3-in-1 filtrācija pamatīgai tīrīšanai. Efektīvi novērš biežāk sastopamos iekštelpu gaisa piesārņotājus ar filtrāciju pa slāņiem. Putekšņi Putekšņi Putekļi Dūmi Pelni Meža uguns Mājdzīvnieku smaržas Mājdzīvnieku spalvas Mājdzīvnieku spalvas Mājdzīvnieku blaugznas Citas smakas TÜV Rheinland Allergy Care Sertifikāts Stingra alergēnu filtrēšana garantēta Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact, ko sertificējusi autoritatīvā organizācija TÜV Rheinland, efektīvi filtrē alergēnus gaisā. rūpējas par cilvēkiem, kas jutīgi pret alerģijām. - Izfiltrē tādus alergēnus kā ziedputekšņi, putekļu ērcītes u. c. Aizsargājiet ģimenes ar mājdzīvniekiem. - Izfiltrējiet alergēnus, piemēram, mājdzīvnieku matus, blaugznas u. c. Viedā tālvadības pults Tīrs gaiss tur, kur tas nepieciešams Tālvadības pults aktivizējiet gaisa attīrītāju, izmantojot lietotni Mi Home/Xiaomi Home, lai jūs mājās sagaidītu tīrs un svaigs gaiss. Ieslēgšanas/izslēgšanas laika regulēšana Regulējami gaisa kvalitātes iestatījumi Bērnu bloķēšana Gaisa kvalitātes iestatījumi Vadības balss atbalsts Lai iegūtu labu gaisu, zvaniet attālināti *Alexa un Google Assistant balss vadības funkcijām nepieciešamas viedās balss ierīces. Pievienotās savienojuma ierīces tiek pārdotas atsevišķi. Automātiskais režīms ar vienu pieskārienu Reāllaika uzraudzība, augstas efektivitātes tīrīšana Ar cieto daļiņu sensora konfigurāciju, jutīgu gaisa kvalitātes uzraudzību un automātisku tīrīšanas ātruma regulēšanu jūs vienmēr varat baudīt tīru gaisu. Cieto daļiņu sensors Reāllaika gaisa kvalitātes izmaiņu noteikšana Reāllaika gaisa kvalitātes uzraudzība Pārraudzīt izmaiņas, lai uzlabotu tīrīšanu Intuitīvi dati. Pielāgojiet tīrīšanas iestatījumus ar vienkāršu skārienpogas vadību ar vienu vieglu pieskārienu, lai atbilstu jūsu gaisa kvalitātes prasībām. Automātiskais miega režīms Manuālais režīms Individualizēta tīrīšanas zona Optimālā ātruma izvēle vienā solī Manuālajā režīmā varat iestatīt pārklājuma zonu un pielāgot ātrumu atbilstoši savām vēlmēm Tīriet gaisu īpaši klusā miega režīmā Aizsargājiet savus saldos sapņus Miega režīmā trokšņa līmenis ir tikai 20 dB*, un displeja apgaismojumu var izslēgt. Rāms miegs bez traucējumiem vēlā vakara stundā. Maza patēriņa tīrīšana, efektīva aizsardzība. Jauda var būt tikai 27 W pat pie maksimālas jaudas. Tīrīšanai 24 stundas* ir nepieciešamas tikai 0,7 kWh. efektīvs bezsuku līdzstrāvas motors Nav ogles birstes berzes, tāpēc tīrīšana ir klusāka un energoefektīvāka. lieliska lietošanas pieredze, viss detalizēti Vienkārša filtra nomaiņa vienā solī - pagrieziet un velciet no apakšas. filtra nomaiņas atgādinājumi. Vienkārši nomainiet filtru, kad tas ir ieteikts. Stilīgs izskats - matēta tekstūra, elegantas līnijas Atšķirība starp Xiaomi augstas efektivitātes filtru un parasto HEPA filtru Apvieno divas filtrēšanas tehnoloģijas: elektrostatisko filtrēšanu un mehānisko filtrēšanu. Xiaomi augstas efektivitātes filtra nesējs spēj noņemt 99,97 % gaisa daļiņu, kas ir mazākas par 0,1 mikrometru, un aiztur putekļus, PM 2,5, ziedputekšņus, mājdzīvnieku blaugznas, dūmus un pat mazāko mikroplastmasu. Xiaomi augstas efektivitātes filtrēšanas materiāla filtrēšanas ātrums ir 99,97 % smalkajām daļiņām līdz 0,3 mikrometriem un var sasniegt 99,99 % daļiņām līdz 0,1 mikrometram. * Efektīvā pārklājuma platība 16-27 m²: saskaņā ar aprēķinu, kas sniegts gaisa attīrītāja (GB/T 18801-2015) F.4. pielikumā: Darbības joma = pCADR x (0,07-0,12). CVC Testing Technology Ltd. pCADR dati. Ziņojuma numurs: WTS2022-4212. *Uztur 99,97 % 0,3 µm daļiņu. Saskaņā ar Ķīnas Sadzīves tehnikas testēšanas un pārbaudes institūta ziņojumu (Nr. WCv-21-40115) šim izstrādājumam izmantotā filtrējošā materiāla filtrēšanas efektivitāte 0,3 μm daļiņām ir 99,97 %. * CADR 230 m³/h daļiņām: dati no CVC Testing Technology Ltd., Nr. Ziņojuma numurs: WTS2022-4212. * Zems trokšņa līmenis 20 dB miega režīmā: attiecas uz trokšņa līmeni, kas rodas, ražojumam atrodoties miega režīmā. CVC Testing Technology Ltd. dati. Ziņojuma numurs: WTS2022-4212 * 24 stundu tīrīšanai ir nepieciešama tikai 0,7 kWh: 27 W x 24 stundas ÷ 1000 = 0,684 kWh. 24 stundu enerģijas patēriņš 0,684 kWh, aptuveni 0,7 kWh *Alexa nav pieejama visās valodās vai valstīs. Alexa funkcijas un funkcionalitāte var atšķirties atkarībā no atrašanās vietas. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, skatiet oficiālo tīmekļa vietni. * 48m² telpas lielums ir balstīts uz 2 gaisa apmaiņām stundā (ACPH), kas nozīmē, ka tas var iztīrīt 48m² telpu 2 reizes stundā (pieņemot, ka telpas griestu augstums ir 2,4 m), telpas lielums = pCADR ÷ 2,4 m ÷ 2. CVC Testing Technology Ltd. pCADR dati. Ziņojuma numurs: WTS2022-4212. * Telpas lielums (līdz) ir aprēķināts, pamatojoties uz 2 gaisa apmaiņām stundā (ACPH) un PCADR, kas nozīmē, ka tas var iztīrīt šāda lieluma telpu 2 reizes stundā (pieņemot, ka telpas griestu augstums ir 2,4 m), telpas lielums = pCADR ÷ 2,4 m ÷ 2.
* Efektīvā pārklājuma laukums ir aprēķināts saskaņā ar Ķīnas valsts standartu GB/T 18801-2015, pieņemot, ka telpas griestu augstums ir 2,4 m, un ņemot vērā tādus faktorus kā piesārņojošo daļiņu koncentrācija ārā 300 μg/m3 un gaisa apmaiņu skaits telpā. ēkās, standarts ir stingrāks. Efektīvā pārklājuma zona = (0,07~0,12)*PCADR. Specifikācijas: Produkta nosaukums: Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact Produkta modeļa numurs: AC-M18-SC Produkta izmēri: Φ220 x 355 mm Produkta neto svars: aptuveni 2,2 kg Efektīvā pārklājuma zona: 16-27 m² Efektīvā pārklājuma zona: 16-27 m² Trokšņa līmenis: ≤ 60 dB(A) Daļiņu CADR: Daļiņu tīrīšanas efektivitāte: 230 m³/h Daļiņu tīrīšanas efektivitāte: 230 m³/h Augsta
description_short_en - Vieds gaisa attīrītājs Attīra līdz pat 48 kvadrātmetru lielu telpu OLED skārienekrāns 360° gaisa filtrēšana Mi Home / Xiaomi Home lietotnes atbalsts
description_short_et - Viedais gaisa attīrītājs Attīra līdz 48 kvadrātmetriem lielu telpu OLED skārienekrāns 360° gaisa filtrēšana Mi Home / Xiaomi Home lietotnes atbalsts
description_short_lv -
description_short_ru - Viedais gaisa attīrītājsTīra telpu līdz 48 kvadrātmetriemOLED skārienekrāna 360° gaisa filtrēšanaPatbalsta Mi Home / Xiaomi Home lietotnes
dimensijas dziļums - 270 mm
dimensionalWeight - 6269
Dizains - Augstums (mm) - 355
Dizains - Dziļums (mm) - 220
Dizains - Iebūvēts displejs - Jā
Dizains - Krāsa - Balta
Dizains - Krāsa - White
Dizains - Krāsa - White
Dizains - Krāsa - White
Dizains - Platums (mm) - 220
Dizains - Produkta krāsa - White
Dizains - Svars (g) - 2200
Dizains - Vadības veids - Pieskarieties
EAN - 6934177775345
ean - 6934177775345
feature_group_et - Gaisa attīrītāji
feature_group_ln - Gaisa attīrītāji
feature_group_lv - Gaisa attīrītāji
feature_group_ru - Gaisa attīrītāji
Filtrēšana - daļiņu filtrēšana - 0,1 µm
Filtrēšana - Filtrēšanas iespējas - Alergēni
Filtrēšana - Filtrēšanas iespējas - Cigarešu dūmi
Filtrēšana - Filtrēšanas iespējas - Smalki putekļi
Filtrēšana - Filtrēšanas iespējas - Ziedputekšņi
Filtrēšana - noņemams filtrs - Jā
Funkcijas - Automātiskais režīms - Jā
Funkcijas - Darbojas ar Amazon Alexa - Jā
Funkcijas - Darbojas ar Google palīgu - Jā
Funkcijas - Dzinēja tips - Bezsuku motors
Funkcijas - efektivitāte - 99.97%
Funkcijas - Ekrāns - Jutīgs pret trūkumiem
Funkcijas - Filtra tips - HEPA
Funkcijas - Filtra tips - meklēšanas filtrs
Funkcijas - Gaisa attīrīšanas ātrums - 230 m³/h
Funkcijas - Gaisa kvalitātes sensors(-i) - Jā
Funkcijas - Kopējā izejas jauda - 27 W
Funkcijas - Piemērots telpas platībai līdz - 27 m²
Funkcijas - Trokšņa līmenis - 60 dB
Funkcijas - Trokšņa līmenis (nakts režīms) - 20 dB
Funkcijas - viedtālruņa/tableta tālvadības atbalsts - Jā
Funkcijas - Ērts aprīkojums - Gaisa kvalitātes sensors
Funkcijas - Ērts aprīkojums - Mitruma sensors
Funkcijas > Produkta krāsa - White
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
gross_weight - 2.5 kg
gross_weight - 3
guaranteeLength - 24
Iekļautie piederumi - Gaisa atsvaidzinātāja filtrs Lietotāja rokasgrāmata
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 60 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 900.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 435.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 268.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 268.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.8 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.03 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.01 kg
Izmēri - 220 × 220 × 355 mm
izmērs augstums - 430 mm
izmērs platums - 270 mm
izmērs svars - 3120 g
Jauda - ieejas strāva (V) - 200 – 240
Jauda > Jauda - 27 W
Kods - BHR5860EU
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Konstrukcija - augstums (mm) - 355
Konstrukcija - augstums (mm) - 355
Konstrukcija - augstums (mm) - 355
Konstrukcija - dziļums (mm) - 220
Konstrukcija - dziļums (mm) - 220
Konstrukcija - dziļums (mm) - 220
Konstrukcija - platums (mm) - 220
Konstrukcija - platums (mm) - 220
Konstrukcija - platums (mm) - 220
Konstrukcija - svars (g) - 2200
Konstrukcija - svars (g) - 2200
Konstrukcija - svars (g) - 2200
Krāsa - White
Modelis - BHR5860EU
Modelis - Gaisa attīrītājs 4 Compact
name_et - Xiaomi gaisa attīrītājs Smart Air Purifier 4 Compact
nosaukums - Gudrais gaisa attīrītājs 4 Compact
Nosaukums - Xiaomi | Smart Air Purifier 4 Compact EU | 27 W | Piemērots telpām līdz 16-27 m² | Balts
nosaukums_lv - Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
nosaukums_lv - Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
nosaukums_ru - Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
producerCode - BHR5860EU
productName - Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
productSize - Parasts
Produktivitāte - Gaisa cirkulācijas jauda - 360 m³/h
Produktivitāte - jauda (W) - 27
Produktivitāte - Trokšņa līmenis - 50 dB
Ražotāja produkta nosaukums - Vieds gaisa attīrītājs 4 Compact EU
ražotāja_kods - BHR5860EU
ražotājs - XIAOMI
Ražotājs - Xiaomi
Ražīgums - Ieejas spriegums (V) - 200 – 240
sizeX - 270
sizeY - 430
sizeZ - 270
Specifikācijas - Display - Skārienekrāns
Specifikācijas - Displejs - Skārienekrāns
Specifikācijas - Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns
Specifikācijas - Filtra tips - HEPA
Specifikācijas - Filtra tips - HEPA
Specifikācijas - Filtra tips - HEPA
Specifikācijas - Filtra tips - Ogles filtrs
Specifikācijas - Filtra tips - Ogles filtrs
Specifikācijas - Filtra tips - Ogles filtrs
Specifikācijas - Ērtības aprīkojums - Gaisa kvalitāte
Specifikācijas - Ērtības aprīkojums - Mitruma mērīšana
Specifikācijas - Ērtības funkcijas - Gaisa kvalitātes sensors
Specifikācijas - Ērtības funkcijas - Mitruma sensors
Specifikācijas - Ērtību uzlabojošas funkcijas - Gaisa kvalitātes sensors
Specifikācijas - Ērtību uzlabojošas funkcijas - Mitruma sensori
Svars - 2.2 kg
svars - 2.2 kg
svars - 3050
Svars un izmēri - Augstums - 355 mm
Svars un izmēri - Produkta diametrs - 220 mm
Svars un izmēri - Svars - 2.2 kg
svītrkods - 6934177775345
Tehniskā informācija > Bruto svars - 3 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Īpaši kluss un bezsuku līdzstrāvas motors; Augstas efektivitātes filtrācija; Viedā vadība
Tehniskā informācija > Neto svars - 2.20 kg
Tehniskā informācija > Piemērots telpām līdz - 16-27 m²
Tehniskā informācija > Ražotājs - Xiaomi
title_lv - Xiaomi Mi 4 gaisa attīrītājs
title_lv - Xiaomi Mi 4 Gaisa Attīrītājs
title_ru - Xiaomi Mi 4 gaisa attīrītājs
Trokšņi - 20 dB
Veiktspēja - Dzirdamais troksnis - 50 dB
Veiktspēja - Gaisa aprites jauda - 360 m³/h
Veiktspēja - Gaisa cirkulācijas jauda - 360 m³/h
Veiktspēja - Gaisa cirkulācijas jauda - 360 m³/h
Veiktspēja - Ieejas spriegums (V) - 200 – 240
Veiktspēja - Jauda (W) - 27
Veiktspēja - Trokšņa līmenis - 50 dB
Veiktspēja - Trokšņa līmenis - 50 dB
vendpn - 38751
Vispārīgi - Darbības veids - Vadība ar pieskārienu
Vispārīgi - Darbības veids - Vadība ar pieskārienu
Vispārīgi - Kontroles veids - Jutīgs pret trūkumiem
Vispārīgi - Vadības tips - Vadība ar pieskārienu
zīmols - Xiaomi
Žāvēšanas jauda - 230 m3/h
Description - Air Purifier 4 Compact air purifier Compact size and small footprint - easy to place on a desk, on the ground or hide away. High-efficiency filtration - retains 99.97% of particles as small as 0.3 microns, effectively resisting pollen, pet dander and other allergens. PCADR 230m3/h, 360° air flow, suitable for bedrooms of 16-27 square meters. TÜV Rheinland certificate. Care for allergy sufferers. Real-time air quality monitoring with intuitive four-color light indicator Intelligent control via the Xiaomi Home application, works with Google Assistant and Amazon Alexa Extremely quiet and energy-saving brushless DC motor, operating noise of only 20 dB in sleep mode; maximum 27W power consumption (1/3 less than the competition)
Power supply - Rated voltage: DC 24V Rated input voltage of the power supply: 100240 V~, 50/60 Hz Rated Power: 27W Power cord length: approx. 1850 +/- 10 mm
category_en - Home appliances
category_en - Home Appliances > Climate equipment > Humidifiers
category_et - Kodumasinad
category_lv - Mājas ierīces
category_lv - Sadzīves tehnika > Klimata iekārtas > Mitrinātāji
category_ru - Домашние приборы
category_ru - Sadzīves tehnika > Klimata iekārtas > Mitrinātāji
Other features -
Other functions -
Operating range - 27 m2
Performance - Input voltage (V) - 200 – 240
Performance - Power (W) - 27
Jõudlus - Võimsus (W) - 27
description_et - Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
Nutikas õhupuhastaja suudab puhastada ruume pindalaga kuni 48 m², kasutab 3-astmelist filtreerimistehnoloogiat, mis koosneb põhifiltrist, HEPA filtrist ja aktiivsöefiltrist. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact osakeste CADR ehk puhta õhu seadmest väljumise kiirus on kuni 230 m³/h. Tõhus harjadeta alalisvoolumootor on vaikne ja energisäästlik, kuna puudub düsinikharja hõõrdumine. Puutetundlik OLED-ekraan
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact õhupuhastil on nutikas OLED–ekraan, millel on elektroonilised puutetundlikud juhtnupud, valguse dimmer ja filtri kasutusea indikaator. Kõrglahutusega ekraanilt saad infot õhutemperatuuri, -niiskuse ja -kvaliteedi kohta ning saad valida erinevate režiimide vahel: öö-, automaat- ning oma eelseadistatud lemmikrežiim. Madala müratasemega öörežiimis lülitub ekraani heledus välja, et vältida pimestamist, samas jätkab õhupuhasti oma tööd, et hoida õhk ringluses ning pakkuda häirimatuks uneks täiuslikku keskkonda. 3 in 1 filtreerimine
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact kolm-ühes filtreerimissüsteem eemaldab õhust 99,97 protsenti osakestest suurusega 0,3 μm. Õhupuhasti suudab ümbritsevast õhust eemaldada mehhaanilised osakesed, nagu lemmikloomade karvad, hallitusseente eosed, bakterid, viirused, õietolmu, kodutolmu, kõõma, suitsu ja puuvillakiud, seeläbi on õhk ohutu ja tervislik ka alllergikutele. Xiaomi filtrisse on integreeritud sulapuhutud PP-kiud koos elektrostaatilise tehnoloogiaga, millel on suurem kiudude ruum, mis võimaldab suurel hulgal puhast õhku läbi filtreerida. Väiksemate kiududega filtril on lihtne õhku läbi lasta isegi suurel kiirusel, mille tulemuseks on palju vähem müra. Tänu väiksema tihedusega kiudfiltrile kulutab Xiaomi filter vähem energiat, et saavutada sama palju puhast õhku. Õhupuhastil on kauakestev ja kvaliteetne aktiivsöe filter, mis kestab umbes 6 kuud tingimusel, et õhupuhasti töötab 12 tundi ööpäevas. Selle kõrge adsorptsiooni kiirusega filtri abil eemaldab seade tõhusalt kõik Sinu kodus levivad kahjulikud gaasid, ebameeldivad lõhnad, toiduvalmistamise aurud ja kõik lenduvad orgaanilised ühendid, hoides õhu värskena. Hääljuhtimine ja Mi Home / Xiaomi Home App tugi
Sarnaselt teistele Xiaomi nutiseadmetele saab ka Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact õhupuhastit juhtida Mi Home / Xiaomi Home mobiilirakenduse kaudu. Kontrolli õhukvaliteeti, -temperatuuri, -niiskust ja reguleeri sissepuhkeventilaatorite kiirust. Mobiilirakendus saadab automaatseid meeldetuletusi õhupuhasti filtri vahetamiseks. Samuti saab sealt seadistada lapselukku. Efektiivne leviala: 16–27 m² Maksimaalne leviala: 48 m² Eemaldab lõhnad, tolmu, bakterid, viirused, tahked osakesed Lihtne puhastamine & filtri vahetamine Veekindel ABS plastikust korpus Mõõtmed: 22 × 22 × 35,5 cm Võimsus: 27 W Kaal: 2,2 kg Ühildub nii Android kui ka iOSiga seadmetega
description_lv -
description_lv - Smart Air Purifier 4 Compact
Tīrs gaiss tur, kur tas nepieciešams Alergēnu noņemšana / Viedā kontrole / Reāllaika gaisa kvalitātes uzraudzība
Alergēnu noņemšana cilvēkiem, kuri ir jutīgi pret alerģijām
Divkāršs lietojums galdam un grīdai – kompakts izmērs un maza platība
Automātiska attīrīšanas ātruma regulēšana - Cieto daļiņu sensors
48 m² - istabas lielums, pamatojoties uz 2 ACPH
Redzami rezultāti - ar gaisa kvalitātes indikatoru
Mierīgs un netraucēts nakts miegs - 20dB pie zema trokšņa līmeņa
Zems enerģijas patēriņš un augsta efektivitāte - 27W Maksimālā izejas jauda tik zema kā
3-in-1 filtrs 99,97% — aiztur daļiņas, kuru izmērs ir līdz 0,3 mikroniem Mazs, bet jaudīgs
Kompakts izmērs un mazs nospiedums, piemērots lietošanai mājās
Divējāda lietojuma galddatora un uz grīdas stāvošs dizains, kompakts un viegli pārvietojams. Jaudīga veiktspēja un vienmērīga tīra gaisa padeve. 230 m³/h daļiņu CADR*
360° cirkulācijas attīrīšana
48m² pamatne uz 2 ACPH* Guļamistaba - Svaigs gaiss novērš nogurumu
Bērnu guļamistaba - Aizsargājiet bērnu un zīdaiņu elpceļu veselību.
Darbvieta - Darbojieties klusi, dubultojot savu efektivitāti
Aiztur 99,97% daļiņu, kuru izmērs ir 0,3 mikroni,
filtrējot trīs vienā, lai nodrošinātu rūpīgu attīrīšanu
Efektīvi likvidējiet izplatītos iekštelpu gaisa piesārņotājus, izmantojot filtrēšanu pa slāni Ziedputekšņi
Putekļi
Smēķēt
Ugunsgrēka pelni
Mājdzīvnieku smakas
Mājdzīvnieku mati
Mājdzīvnieku blaugznas
Citas smakas TÜV Rheinland Allergy Care sertifikācija
Garantēta stingra alergēnu filtrēšana
Ir pierādīts, ka Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact sertificēts ar autoritatīvu TÜV Rheinland, tas efektīvi filtrē gaisā esošos alergēnus.
Rūpējieties par cilvēkiem, kas ir jutīgi pret alerģijām - Izfiltrējiet alergēnus, piemēram, ziedputekšņus, putekļu ērcītes utt.
Aizsargājiet ģimenes ar mājdzīvniekiem - Izfiltrējiet alergēnus, piemēram, mājdzīvnieku matus, blaugznas utt.
Viedā tālvadības pults
Tīrs gaiss tur, kur tas nepieciešams
Attālināti aktivizējiet gaisa attīrītāju, izmantojot lietotni Mi Home/Xiaomi Home, sagaidot jūs mājās ar tīru un svaigu gaisu. Ieslēgts/izslēgts ar laiku
Regulējami iestatījumi
Gaisa kvalitāte
Bērnu slēdzene Atbalsts balss vadībai
Zvaniet, lai nodrošinātu labu gaisu attālināti
*Lai Alexa un Google Assistant balss vadības funkcijas darbotos, ir nepieciešamas viedās balss ierīces. Saistītās savienošanas ierīces tiek pārdotas atsevišķi.
Viena pieskāriena automātiskais režīms
Reāllaika uzraudzība, augstas efektivitātes attīrīšana
Ar cieto daļiņu sensora konfigurāciju, jutīgu gaisa kvalitātes uzraudzību un automātisku attīrīšanas ātruma regulēšanu jūs vienmēr varat baudīt tīru gaisu.
Cieto daļiņu sensors
Gaisa kvalitātes izmaiņu uztveršana reāllaikā
Gaisa kvalitātes uzraudzība reāllaikā
Sekojiet līdzi izmaiņām, lai uzlabotu attīrīšanu
Intuitīvi iekštelpu gaisa kvalitātes dati no četru krāsu indikatora gaismas. Pielāgojiet attīrīšanas iestatījumus ar vienkāršām skārienvadības pogām, ar vienu vieglu pieskārienu, lai apmierinātu gaisa kvalitātes prasības. Auto
Gulēt
Rokasgrāmata Pielāgota attīrīšanas zona
Izvēlieties optimālo ātrumu vienā darbībā
Manuālajā režīmā varat iestatīt pārklājuma zonu un pielāgot ātrumu atbilstoši savām vēlmēm.
Tīrs gaiss no īpaši klusā miega režīma
Aizsargājiet savus saldos sapņus
Miega režīmā troksnis ir līdz 20 dB*, un displeja apgaismojumu var izslēgt. Mierīgs nakts miegs bez traucējumiem vēlās naktīs.
Maza patēriņa attīrīšana, efektīva aizsardzība
Jauda var būt pat 27 W pat pie maksimālās jaudas. 24 stundu attīrīšanai nepieciešami tikai 0,7 kWh*.
Efektīvs bezsuku
līdzstrāvas motors
Bez oglekļa sukas berzes, padarot to klusāku un energoefektīvāku.
Lieliska lietotāja pieredze, viss ir detaļās
Bez piepūles vienpakāpes filtra nomaiņa – pagrieziet un izvelciet no apakšas
Filtra nomaiņas atgādinājumi — vienkārši nomainiet filtru, kad tas ir ieteikts
Stilīgs izskats - Matēta tekstūra, elegantas līnijas
Atšķirība starp Xiaomi augstas efektivitātes
filtru un parasto HEPA filtru
Divu filtru tehnoloģiju kombinācija: Elektrostatiskā un mehāniskā filtrēšana. Xiaomi augstas efektivitātes filtra materiāls var noņemt 99,97% gaisā esošo daļiņu, kas ir līdz 0,1 mikrometram, un aiztur putekļus, PM 2,5, ziedputekšņus, mājdzīvnieku blaugznas, dūmus un pat mazākās mikroplastmasas. Xiaomi augstas efektivitātes filtra vides filtrēšanas ātrums ir 99,97% smalkām daļiņām, kuru izmērs ir līdz 0,3 mikroniem, un var sasniegt pat 99,99% daļiņām, kuru izmērs ir 0,1 mikrons.
* 16–27 m² efektīva pārklājuma zona: aprēķināts Gaisa attīrītājā (GB/T 18801-2015) Pielikums F.4: Pielietojuma zona = pCADR x (0,07–0,12). pCADR dati no CVC Testing Technology Ltd. Ziņojuma nr.: WTS2022-4212.
*Tver 99,97% 0,3 μm daļiņu: saskaņā ar Ķīnas Mājsaimniecības elektroierīču testēšanas un pārbaudes institūta pārbaudes ziņojumu (Nr. WCv-21-40115), šim izstrādājumam izmantotais filtra materiāls sasniedza 99,97% filtrēšanas efektivitāti 0,3 μm daļiņām. .
* 230m³/h daļiņu CADR: dati no CVC Testing Technology Ltd. Ziņojuma nr.: WTS2022-4212.
* Zema trokšņa līmeņa 20 dB miega režīms: attiecas uz trokšņa vērtību, kas rodas, izstrādājumam atrodoties miega režīmā. Dati no CVC Testing Technology Ltd. Ziņojuma nr.: WTS2022-4212.
* 24 stundu attīrīšanai nepieciešami tikai 0,7 kWh: 27 W x 24 h ÷ 1000 = 0,684 kWh. 24h elektroenerģijas patēriņš 0,684kWh, aptuveni 0,7kWh.
*Alexa nav pieejams visās valodās un valstīs. Alexa funkcijas un funkcionalitāte var atšķirties atkarībā no atrašanās vietas. Plašāku informāciju skatiet oficiālajā tīmekļa vietnē.
*48 ㎡ telpas lielums ir balstīts uz 2 gaisa maiņu stundā (ACPH), kas nozīmē, ka tā var attīrīt 48 m² lielu telpu 2 reizes stundā (pieņemot, ka telpas griestu augstums ir 2,4 m), telpas izmērs = pCADR ÷ 2,4 m ÷2. pCADR dati no CVC Testing Technology Ltd. Ziņojuma nr.: WTS2022-4212.
* Telpas lielums (līdz) ir aprēķināts, pamatojoties uz 2 gaisa maiņām stundā (ACPH) un PCADR, kas nozīmē, ka tā var attīrīt šāda izmēra telpu 2 reizes stundā (pieņemot, ka telpas griestu augstums ir 2,4 m), telpa izmērs = PCADR ÷ 2,4 m÷2.
* Efektīvā pārklājuma zona tiek aprēķināta saskaņā ar Ķīnas valsts standartu GB/T 18801-2015, pieņemot, ka telpas griestu augstums ir 2,4 m un ņemot vērā tādus faktorus kā āra daļiņu piesārņotāju koncentrācija 300 μg/m³ un gaisa izmaiņu skaits telpā. ēkām, standarts ir stingrāks. Efektīvā pārklājuma zona=(0,07~0,12)*PCADR.
Specifikācijas: Produkta nosaukums: Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
Preces modeļa nr.: AC-M18-SC
Produkta izmēri: Φ220 x 355mm
Produkta neto svars: apm. 2,2 kg
Efektīvā pārklājuma platība: 16-27m²
Troksnis: ≤ 60dB(A)
Daļiņu CADR: 230m³/h
Daļiņu attīrīšanas efektivitāte: augsta
description_en - Smart Air Purifier 4 Compact
Clean air where you need it Allergen removal / Smart control / Real-time air quality monitoring
Allergen removal for allergy-sensitive people
Dual-use for table and floor - Compact size and small footprint
Automatic adjustment of purification speed - Particulate matter sensor
48 m² - Room size base on 2 ACPH
Visible results - with the air quality indicator
A peaceful and undisturbed night's sleep - 20dB at a low noise level of
Low energy consumption and high efficiency - 27W Maximum output power as low as
3-in-1 filter 99.97% - Traps particles as small as 0.3 microns Small but powerful Compact size and small footprint, suitable for home-wide
Dual-use desktop and floor-standing design, compact and easy to move. Powerful performance and a steady output of clean air. 230 m³/h Particle CADR*
360° circulation purification
48m² Base on 2 ACPH* Bedroom - Fresh air eliminates exhaustion
Child's Bedroom - Protect the respiratory health of children and infants
Workspace - Operate quietly, doubling your efficiency
Traps 99.97% of particles as small as 0.3 microns 3-in-1 filtration for thorough purification
Eliminate common indoor air pollutants effectively with layer-by-layer filtration Pollen
Dust
Smoke
Wildfire ash
Pet odours
Pet hair
Pet dander
Other odours TÜV Rheinland Allergy Care Certification Strict allergen filtration guaranteed
Certified by the authoritative TÜV Rheinland, Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact is proven to effectively filter out allergens in the air
Take care of allergy-sensitive individuals - Filter out allergens such as pollen, dust mites, etc.
Protect families with pets - Filter out allergens such as pet hair, dander, etc.
Smart remote control Clean air where you need it
Remotely activate your air purifier by using the Mi Home/Xiaomi Home app, welcoming you home with clean and fresh air. Timed on/off
Adjustable settings
Air quality
Child lock Support for voice control
Call for good air remotely
*Alexa and Google Assistant voice control features require smart voice devices to function. Related connecting devices are sold separately.
One-touch Auto Mode Real-time monitoring, high-efficiency purification
With particulate matter sensor configuration, sensitive monitoring of air quality and automatic adjustment of purification speed, you can enjoy clean air at all times.
Particulate matter sensor
Real-time sensing of changes in air quality
Real-time air quality monitoring Keep an eye on changes for enhanced purification
Intuitive indoor air-quality data from four-color indicator light. Adjust your purification settings with the simple touch control buttons, one light touch to fulfil your air-quality needs. Auto
Sleep
Manual Customized purification area Choose the optimal speed in one step
In manual mode, you can set the coverage area and customise the speed according to your preference.
Clean air from ultra-quiet sleep mode Protect your sweet dreams
In Sleep Mode, noise is as low as 20dB* and the display light can be turned off. Have a peaceful night's sleep without late-night disruptions.
Low-consumption purification, effective protection
Power can be as low as 27W, even at the maximum output. Only 0.7kWh are needed for 24 hours of purification*.
Efficient brushless DC motor
No carbon brush friction, making it quieter and more energy efficient.
An excellent user experience, it's all in the details
Effortless one-step filter replacement - Rotate and pull out from the bottom
Filter replacement reminders - Simply change your filter when recommended
Stylish appearance - Matte texture, elegant lines
The difference between Xiaomi's High Efficiency Filter and a conventional HEPA Filter
Combination of two filter technologies: Electrostatic and mechanical filtration. Xiaomi's High Efficiency Filter media can remove 99.97% of airborne particles as small as 0.1 micrometres and traps dust, PM 2.5, pollen, pet dander, smoke and even the smallest microplastics. The filtration rate of Xiaomi's High Efficiency Filter media is 99.97% for fine particles of up to 0.3 microns, and can reach up to 99.99% for particles as small as 0.1 microns.
* 16–27m² effective coverage area: As calculated in Air Purifier (GB/T 18801-2015) Appendix F.4: Area of application = pCADR x (0.07–0.12). pCADR data from CVC Testing Technology Ltd. Report no.: WTS2022-4212.
*Traps 99.97% 0.3μm particles: According to the China Testing & Inspection Institute for Household Electric Appliances Inspection Report (No. WCv-21-40115), the filter material used for this product achieved a filtration efficiency of 99.97% for 0.3μm particles.
* 230m³/h Particle CADR: Data from CVC Testing Technology Ltd. Report no.: WTS2022-4212.
* Low-noise 20dB Sleep Mode: Refers to the noise value generated when the product is in Sleep Mode. Data from CVC Testing Technology Ltd. Report no.: WTS2022-4212.
* Only 0.7kWh are needed for 24 hours of purification: 27W x 24h ÷ 1000 = 0.684kWh. 24h power consumption of 0.684kWh, approximately 0.7kWh.
*Alexa is not available in all languages and countries. Alexa features and functionality may vary by location. Please refer to official website for more information.
*48 ㎡ room size is base on 2 air changes per hour(ACPH), meaning that it can purify a 48 m² room 2 times per hour(assuming the room has a ceiling height of 2.4 m), room size = pCADR ÷ 2.4 m÷2. pCADR data from CVC Testing Technology Ltd. Report no.: WTS2022-4212.
* Room size(up to) is calculated based on 2 air changes per hour(ACPH) and PCADR, meaning that it can purify a room of this size 2 times per hour(assuming the room has a ceiling height of 2.4 m), Room size = PCADR ÷ 2.4 m÷2.
* Effective coverage area is calculated according to the Chinese national standard GB/T 18801-2015, assuming the room has a ceiling height of 2.4 m and considering factors such as the outdoor particulate pollutant concentration of 300μg/m³ and the number of air changes in buildings, the standard is more stringent. Effective coverage area=(0.07~0.12)*PCADR.
Specifications: Product name: Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
Product model no.: AC-M18-SC
Product dimensions: Φ220 x 355mm
Product net weight: Approx. 2.2kg
Effective coverage area: 16-27m²
Noise: ≤ 60dB(A)
Particle CADR: 230m³/h
Particle purification efficiency: High
description_en - Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
The smart air purifier can clean rooms with an area of ​​up to 48 m², uses a 3-stage filtration technology consisting of a main filter, a HEPA filter and an activated carbon filter. The CADR of Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact particles, i.e., the speed at which clean air exits the device is up to 230 m³/h. The efficient brushless DC motor is quiet and energy efficient because of the absence of dysinic brush friction. OLED touch screen
The Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact air purifier has a smart OLED screen with electronic touch controls, a light dimmer and a filter life indicator. The high-resolution screen gives you information about air temperature, humidity and air quality, and you can choose between different modes: night, automatic and your preset favorite mode. In the low-noise night mode, the screen brightness turns off to prevent glare, while the air purifier continues to work to keep the air circulating and provide the perfect environment for undisturbed sleep. 3 in 1 filtering
The Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact three-in-one filtration system removes 99.97 percent of particles with a size of 0.3 μm from the air. The air purifier can remove mechanical particles such as pet hair, mold spores, bacteria, viruses, pollen, house dust, dander, smoke and cotton fibers from the surrounding air, thus making the air safe and healthy even for people with allergies. The Xiaomi filter incorporates melt-blown PP fibers with electrostatic technology, which has a larger fiber space that allows a large amount of clean air to filter through. A filter with smaller fibers makes it easy to pass air through even at high speeds, resulting in much less noise. Thanks to the fiber filter with a lower density, the Xiaomi filter consumes less energy to achieve the same amount of clean air. The air purifier has a long-lasting and high-quality activated carbon filter that lasts for about 6 months, provided that the air purifier works 12 hours a day. Using this filter with a high adsorption rate, the device effectively removes all harmful gases, unpleasant odors, cooking fumes and all volatile organic compounds in your home, keeping the air fresh. Voice control and Mi Home / Xiaomi Home App support
Like other Xiaomi smart devices, the Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact air purifier can be controlled via the Mi Home / Xiaomi Home mobile app. Check air quality, temperature, humidity and adjust the speed of supply fans. The mobile app sends automatic reminders to change the air cleaner filter. You can also set a child lock from there. Effective coverage area: 16–27 m² Maximum coverage area: 48 m² Removes odors, dust, bacteria, viruses, solid particles Easy cleaning & filter replacement Waterproof ABS plastic body Dimensions: 22 × 22 × 35.5 cm Power: 27 W Weight: 2.2 kg Compatible with both Android and iOS devices
description_ru -
description_ru - Smart Air Purifier 4 Compact
Чистый воздух там, где это необходимо Удаление аллергенов/умный контроль/мониторинг качества воздуха в режиме реального времени
Удаление аллергена для людей, чувствительных к аллергии
Двойное использование: на столе и на полу — компактный размер и небольшая занимаемая площадь.
Автоматическая регулировка скорости очистки - Датчик твердых частиц
48 м² — размер помещения из расчета 2 ACPH
Видимые результаты – с индикатором качества воздуха
Спокойный и спокойный ночной сон – 20 дБ при низком уровне шума
Низкое энергопотребление и высокая эффективность — максимальная выходная мощность 27 Вт
Фильтр 3-в-1 99,97 % — улавливает частицы размером до 0,3 микрона. Маленький, но мощный
. Компактный размер и небольшая занимаемая площадь, подходят для использования по всему дому.
Настольный и напольный дизайн двойного назначения, компактный и удобный для перемещения. Высокая производительность и стабильная подача чистого воздуха. 230 м³/ч CADR частиц*
Циркуляционная очистка на 360°
База площадью 48 м² на 2 ACPH* Спальня : свежий воздух снижает усталость.
Детская спальня : защита органов дыхания детей и младенцев.
Рабочее пространство : работайте тихо, удваивая эффективность.
Улавливает 99,97% частиц размером до 0,3 микрона.
Фильтрация 3 в 1 для тщательной очистки.
Эффективно устраняйте распространенные загрязнители воздуха в помещении с помощью послойной фильтрации. Пыльца
Пыль
Дым
Ясень лесного пожара
Запахи домашних животных
Волосы домашних животных
Перхоть домашних животных
Другие запахи Сертификация TÜV Rheinland Allergy Care.
Строгая фильтрация аллергенов гарантирована.
Сертифицированный авторитетным TÜV Rheinland, Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact эффективно фильтрует аллергены в воздухе.
Позаботьтесь о людях, чувствительных к аллергии. - Отфильтровывайте аллергены, такие как пыльца, пылевые клещи и т. д.
Защитите семьи, в которых есть домашние животные. - Отфильтровывайте аллергены, такие как шерсть домашних животных, перхоть и т. д.
Умный пульт дистанционного управления
Чистый воздух там, где это необходимо
Удаленно активируйте очиститель воздуха с помощью приложения Mi Home/Xiaomi Home, чтобы приветствовать вас дома чистым и свежим воздухом. Вкл./выкл. по времени
Регулируемые настройки
Качество воздуха
Блокировка от детей Поддержка голосового управления
За хорошим воздухом позвоните удаленно
*Для работы функций голосового управления Alexa и Google Assistant требуются интеллектуальные голосовые устройства. Сопутствующие соединительные устройства продаются отдельно.
Автоматический режим одним касанием.
Мониторинг в реальном времени, высокоэффективная очистка.
Благодаря конфигурации датчика твердых частиц, чувствительному мониторингу качества воздуха и автоматической регулировке скорости очистки вы всегда можете наслаждаться чистым воздухом.
Датчик твердых частиц
Определение изменений качества воздуха в режиме реального времени
Мониторинг качества воздуха в режиме реального времени
Следите за изменениями для улучшения очистки
Интуитивные данные о качестве воздуха в помещении с помощью четырехцветного индикатора. Отрегулируйте настройки очистки с помощью простых сенсорных кнопок управления одним легким прикосновением, чтобы удовлетворить ваши потребности в качестве воздуха. Авто
Спать
Руководство Индивидуальная зона очистки.
Выберите оптимальную скорость за один шаг.
В ручном режиме вы можете установить зону покрытия и настроить скорость по своему усмотрению.
Чистый воздух в ультра-тихом режиме сна
Защитите свои сладкие сны
В спящем режиме уровень шума составляет всего 20 дБ*, а подсветку дисплея можно отключить. Спокойный ночной сон без помех поздним вечером.
Очистка с низким потреблением, эффективная защита.
Мощность может составлять всего 27 Вт даже при максимальной мощности. Всего 0,7 кВтч необходимо для 24 часов очистки*.
Эффективный бесщеточный
двигатель постоянного тока
Отсутствие трения угольной щетки, что делает его тише и энергоэффективнее.
Отличный пользовательский опыт, все в деталях
Простая замена фильтра за один шаг — поверните и вытащите снизу.
Напоминания о замене фильтра. Просто замените фильтр, когда это рекомендовано.
Стильный внешний вид – матовая текстура, элегантные линии.
Разница между высокоэффективным
фильтром Xiaomi и обычным HEPA-фильтром
Сочетание двух технологий фильтрации: электростатической и механической фильтрации. Высокоэффективный фильтрующий материал Xiaomi может удалять 99,97% взвешенных в воздухе частиц размером до 0,1 микрометра и задерживать пыль, PM 2,5, пыльцу, перхоть домашних животных, дым и даже мельчайшие микропластики. Скорость фильтрации высокоэффективного фильтрующего материала Xiaomi составляет 99,97% для мелких частиц размером до 0,3 микрона и может достигать 99,99% для частиц размером до 0,1 микрона.
* Эффективная площадь покрытия 16–27 м²: согласно расчетам в разделе «Очиститель воздуха» (GB/T 18801-2015), Приложение F.4: Область применения = pCADR x (0,07–0,12). Данные pCADR от CVC Testing Technology Ltd. Номер отчета: WTS2022-4212.
*Улавливает 99,97% частиц размером 0,3 мкм. Согласно отчету Китайского института испытаний и инспекций бытовых электроприборов (№ WCv-21-40115), фильтрующий материал, используемый для этого продукта, достиг эффективности фильтрации 99,97% для частиц размером 0,3 мкм. .
* CADR частиц 230 м³/ч: данные CVC Testing Technology Ltd. Номер отчета: WTS2022-4212.
* Спящий режим с низким уровнем шума 20 дБ: относится к уровню шума, создаваемому, когда изделие находится в спящем режиме. Данные CVC Testing Technology Ltd. Номер отчета: WTS2022-4212.
* Для 24 часов очистки необходимо всего 0,7 кВтч: 27 Вт x 24 часа ÷ 1000 = 0,684 кВтч. 24-часовое энергопотребление 0,684 кВтч, примерно 0,7 кВтч.
*Alexa доступна не на всех языках и во всех странах. Функции и возможности Alexa могут различаться в зависимости от местоположения. Пожалуйста, обратитесь к официальному сайту для получения дополнительной информации.
* Размер помещения 48 м² рассчитан из расчета 2 воздухообменов в час (ACPH), что означает, что он может очищать помещение площадью 48 м² 2 раза в час (при условии, что высота потолка в помещении составляет 2,4 м), размер помещения = pCADR ÷ 2,4 м. ÷2. Данные pCADR от CVC Testing Technology Ltd. Номер отчета: WTS2022-4212.
* Размер помещения (до) рассчитывается на основе 2 воздухообменов в час (ACPH) и PCADR, что означает, что он может очищать помещение такого размера 2 раза в час (при условии, что высота потолка в помещении составляет 2,4 м), Помещение размер = PCADR ÷ 2,4 м ÷ 2.
* Эффективная зона покрытия рассчитывается в соответствии с китайским национальным стандартом GB/T 18801-2015, при условии, что высота потолка в помещении составляет 2,4 м, и с учетом таких факторов, как концентрация загрязняющих частиц на открытом воздухе 300 мкг/м³ и количество воздухообменов в помещении. зданий, стандарт более строгий. Эффективная зона покрытия = (0,07~0,12)*PCADR.
Технические характеристики: Название продукта: Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
Номер модели продукта: AC-M18-SC
Размеры продукта: Φ220 x 355 мм.
Вес нетто продукта: прибл. 2,2 кг
Эффективная площадь покрытия: 16-27 м²
Шум: ≤ 60 дБ (А)
CADR частиц: 230 м³/ч
Эффективность очистки частиц: Высокая
description_short_en - A smart air purifier Cleans a room of up to 48 square meters OLED touch screen 360° air filtration Mi Home / Xiaomi Home app support
description_short_et - Nutikas õhupuhasti Puhastab kuni 48-ruutmeetrise ruumi OLED puutetundlik ekraan 360° õhu filtreerimine Mi Home / Xiaomi Home rakenduse tugi
description_short_lv -
description_short_ru - Умный очиститель воздухаОчищает помещение площадью до 48 квадратных метровOLED сенсорный экранФильтрация воздуха на 360°Поддержка приложений Mi Home / Xiaomi Home
dimension depth - 270 mm
dimensionalWeight - 6269
Dizains - Augstums (mm) - 355
Dizains - Dziļums (mm) - 220
Design - Built-in display - Yes
Dizains - Krāsa - Balta
Design - Color - White
Disain - Värvus - Valge
Дизайн - Цвет - Белый
Dizains - Platums (mm) - 220
Design - Product colour - White
Dizains - Svars (g) - 2200
Design - Control type - Touch
EAN - 6934177775345
ean - 6934177775345
feature_group_et - Õhupuhastid
feature_group_en - Air cleaners
feature_group_lv - Gaisa attīrītāji
feature_group_ru - Очистители воздуха
Filtering - Particle filtration - 0.1 µm
Filtering - Filtering capability - Allergens
Filtering - Filtering capability - Cigarette smoke
Filtering - Filtering capability - Fine dust
Filtering - Filtering capability - Pollen
Filtering - Removable filter - Yes
Features - Automatic mode - Yes
Features - Works with Amazon Alexa - Yes
Features - Works with the Google Assistant - Yes
Features - Engine type - Brushless motor
Features - Efficiency - 99.97%
Omadused - Ekraan - Puutetundlik
Omadused - Filtri tüüp - HEPA
Omadused - Filtri tüüp - Söefilter
Features - Air purify rate - 230 m³/h
Features - Air quality sensor(s) - Yes
Features - Total output power - 27 W
Features - Suitable for room area up to - 27 m²
Features - Noise level - 60 dB
Features - Noise level (night mode) - 20 dB
Features - Smartphone/tablet remote support - Yes
Omadused - Mugavusvarustus - Õhukvaliteedi sensor
Omadused - Mugavusvarustus - Õhuniiskuse sensor
Features > Colour of product - White
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee_type - normal
warrantyType - G
gross_weight - 2.5 kg
gross_weight - 3
warrantyLength - 24
Accessories included - Air Freshener Filter User manual Charger
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 60 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 900.00 g
Package features > Gross height (mm) - 435.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 268.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 268.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.8 kg
Package features > Volume (m3) - 0.03 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.01 kg
Dimensions - 220 × 220 × 355 mm
dimension height - 430 mm
dimension width - 270 mm
dimension weight - 3120 g
Jõudlus - Sisendvool (V) - 200 – 240
Power > Power - 27 W
Code - BHR5860EU
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Design - Height (mm) - 355
Disain - Kõrgus (mm) - 355
Дизайн - Высота (мм) - 355
Design - Depth (mm) - 220
Disain - Sügavus (mm) - 220
Дизайн - Глубина (мм) - 220
Design - Width (mm) - 220
Disain - Laius (mm) - 220
Дизайн - Ширина (мм) - 220
Design - Weight (g) - 2200
Disain - Kaal (g) - 2200
Дизайн - Вес (г) - 2200
Color - White
Model - BHR5860EU
Model - Air Purifier 4 Compact
name_et - Xiaomi õhupuhasti Smart Air Purifier 4 Compact
name - Smart Air Purifier 4 Compact
Name - Xiaomi | Smart Air Purifier 4 Compact EU | 27 W | Suitable for rooms up to 16-27 m² | White
name_en - Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
name_lv - Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
name_ru - Xiaomi очиститель воздуха Smart Air Purifier 4 Compact
producerCode - BHR5860EU
productName - Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
productSize - Normal
Продуктивность - Мощнось циркуляции воздуха - 360 м³/ч
Продуктивность - Мощность (W) - 27
Продуктивность - Уровень шума - 50 dB
Producer product name - Smart Air Purifier 4 Compact EU
manufacturer_code - BHR5860EU
producer - XIAOMI
Producer - Xiaomi
Продуктивность - Наприжение на входе (В) - 200 – 240
sizeX - 270
sizeY - 430
sizeZ - 270
Specifikācijas - Display - Skārienekrāns
Спецификации - Display - Сенсорный экран
Specifications - Display - Touchscreen
Specifications - Filter type - HEPA
Спецификации - Тип фильтра - HEPA
Specifikācijas - Filtra tips - HEPA
Specifications - Filter type - Carbon filter
Спецификации - Тип фильтра - Карбоновый фильтр
Specifikācijas - Filtra tips - Carbon filter
Спецификации - Оснащение удобства - Качество воздуха
Спецификации - Оснащение удобства - Замер влажности
Specifications - Convenience features - Air-quality sensor
Specifications - Convenience features - Humidity sensor
Specifikācijas - Ērtību uzlabojošas funkcijas - Gaisa kvalitātes sensors
Specifikācijas - Ērtību uzlabojošas funkcijas - Mitruma sensors
Weight - 2.2 kg
weight - 2.2 kg
weight - 3050
Weight & dimensions - Height - 355 mm
Weight & dimensions - Product diameter - 220 mm
Weight & dimensions - Weight - 2.2 kg
barcode - 6934177775345
Technical details > Gross weight - 3 kg
Technical details > Other features - Ultra-quiet and Brushless DC Motor; High-efficiency Filtration; Smart Control
Technical details > Net weight - 2.20 kg
Technical details > Suitable for rooms up to - 16-27 m²
Technical details > Producer - Xiaomi
title_en - Xiaomi Mi 4 Air Purifier
title_lv - Xiaomi Mi 4 Gaisa Attīrītājs
title_ru - Xiaomi Mi 4 Очиститель воздуха
Noise - 20 dB
Performance - Audible noise - 50 dB
Jõudlus - Õhuringluse võimsus - 360 m³/h
Performance - Air circulation power - 360 m³/h
Veiktspēja - Gaisa cirkulācijas jauda - 360 m³/h
Veiktspēja - Ieejas spriegums (V) - 200 – 240
Veiktspēja - Jauda (W) - 27
Jõudlus - Müratase - 50 dB
Veiktspēja - Trokšņa līmenis - 50 dB
vendpn - 38751
General - Operation type - Touch control
Общее - Тип операции - Сенсорное управление
Üldine - Juhtseadmete tüüp - Puutetundlik
Vispārīgi - Vadības tips - Touch control
brand - Xiaomi
Drying capacity - 230 m3/h
95,73 €
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact, White
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas