Outdoor Club wild camera Night Vision

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 802233 Preces kods: 8718127099532
Noliktavā 5 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
156,87 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Barošanas avots: AA baterijas
  • Displeja izmērs: 2.4"
  • Foto izšķirtspēja: 20.0 Mpix
  • Kameras tips: Savvaļas kamera
  • Sensors: PIR
  • Optiskais zoom: Zoom 0x
  • Amiņas kartes tips: microSD
Visi parametri
Barošanas avots AA baterijas
Digitālās kameras barošanas avots var būt, gan baterijas, gan akumulators. Bateriju priekšrocība ir plaša pieejamība veikalos, savukārt akumulatora priekšrocība ir iespēja to vairākkārt uzlādēt un lietot bez papildus akumulatora iegādes. Pirms iegādāties digitālo kameru lūdzam pārliecināties par tās barošanas avota atbilstību jūsu vajadzībām.
Displeja izmērs 2.4"
Digitālās kameras ekrāna izmērs, kurā notiek skatu meklēšana, nobildēto attēlu aplūkošana un rediģēšana. Liels displejs ir ērts lietošanā, tomēr jāņem vērā, jo lielāks displejs, jo īsāks bateriju darbības laiks kamerai. Ja darbības laiks ir svarīgāks par aplūkošanas ērtumu, iesakām iegādāties kameru ar nelielu displeju un atsevišķu optisko skatu meklētāju (actiņu).
Foto izšķirtspēja 20.0 Mpix
Digitālās kameras matrices izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas vienā fotogrāfijā spēj "fiksēt" kamera. Lielāks izšķirtspējas rādītājs nozīmē detalizētāku attēlu un līdz ar to augstāku attēla kvalitāti. Lielākas izšķirtspējas kameras savām fotogrāfijām aizņem vairāk vietas atmiņas kartē, tādēļ kopā ar augstas izšķirtspējas kameru iesakām iegādāties atbilstoši apjomīgu atmiņas karti, piem. 8Mpix kamerai 2Gb karti.
Hot Shoe : Nav
Iebūvēta zibspuldze : Nav
Kameras komplektācija : ar fiksētu objektīvu
Kameras tips : Savvaļas kamera
Krāsa : Kamuflāža
Maksimālā video izšķirtspēja : 4K10
Objektīva stiprinājums : Nav maināms
Sensors : PIR
Optiskais zoom Zoom 0x
Optiskais zoom, jeb attēla pietuvināšana ar optiku ir svarīgs rādītājs attālu objektu fotografēšanai. Tuvplāna bildēm pietiek ar 3x optisko zoom, attālāku objektu bildēšanai šis rādītājs nepieciešams lielāks.
Amiņas kartes tips microSD
Atmiņas kartes tips, kuru iespējams ievietot digitālajā kamerā, lai palielinātu vietu fotogrāfiju glabāšanai. Iegādājoties fotokameru jāņem vērā, ka katrai kamerai ir derīga viena, vai divu veidu atmiņas karte. Izplatītākie atmiņu karšu formāti ir SD (Secure Digital) un CF (Compact Flash).
External HDD Bilžu kopiju uzglabāšanai
Papildus specifikācija
Atmiņa - atmiņas nesējs - Atmiņas karte
Atmiņa - datu nesējs - Atmiņas karte
Atmiņa - Piemērotas atmiņas kartes - microSD (līdz 32 GB)
Atmiņa - Piemērotas atmiņas kartes - microSD (līdz 32 GB)
Barošanas avots - barošanas avots - 8 × AA patarei
category_en - Kameras
category_et - Kaamerad
category_lv - Kameras
category_ru - Kameras
description_et - Outdoor Club nakts redzamības taku kamera var ierakstīt gan dienā, gan naktī. Nakts redzamības kamera ir paredzēta dzīvnieku pārvietošanās novērošanai savvaļā, taču to var izmantot arī kā drošības kameru. Kamera ir aprīkota ar trim 60° kustības sensoriem, kas nodrošina 180° redzamības lauku, tāpēc jūs nekad neaizkavēsiet uzņemt attēlus. Kamera ir aizsargāta pret laikapstākļu iedarbību, kas pasargā to no mitruma un netīrumiem, ļaujot to izmantot dažādos laikapstākļos. Diskrētais dizains ir neuzkrītošs dabā. Nakts redzamības ierīce ir kompakta un viegli lietojama. Kameras iekšpusē ir iebūvēts LCD ekrāns un ērtas vadības pogas. Tālumēnam ir pievienota montāžas siksna, ar kuru kameru var piestiprināt pie koka vai staba. Turklāt kamerai ir 1/4" stiprinājums, lai to varētu viegli piestiprināt pie statīva. Nakts redzamības ierīci darbina 8 × AA baterijas, kas nodrošina līdz pat 16 mēnešiem ilgu darbību gaidīšanas režīmā. Ierīce atbalsta microSD atmiņas karti līdz 32 GB. Infrasarkano staru darbības diapazons: 20 metri Kustības noteikšana līdz 25 metriem Integrēts LCD ekrāns un vadības pogas Izšķirtspēja: 1920 × 1080 Sensors: 5 megapikseļu CMOS Atmiņas kartes slots: microSD līdz 32 GB (nav iekļauta komplektā) IP66 aizsargātais korpuss Darbojas ar 8 × AA baterijām Komplektā: tālskata kamera, montāžas siksna, USB kabelis, sienas stiprinājums.
description_lv -
description_lv - Outdoor Club 12 MP nakts redzamības nakts kamera ļauj filmēt gan dienā, gan naktī. Nakts redzamības savvaļas kamera ir piemērota kā medību vai medību kamera, bet to var izmantot arī kā drošības kameru. Šī kamera ir aprīkota ar trim 60º leņķa sensoriem, kas kopā skenē 180º leņķa laukumu, kas nodrošina, ka ar šo kameru nekad nav par vēlu uzņemt attēlus. Savvaļas kamerai ir diskrēta tumši pelēka krāsa ar matētu apdari, tā ir kompakta un vienkārši lietojama. Kameras iekšpusē ir LCD ekrāns un navigācijas pogas, ar kurām var veikt kameras iestatījumu korekcijas. Nakts redzamības kamerai ir pievienota siksna, kas ļauj piestiprināt kameru pie koka vai staba. Turklāt savvaļas kamera ir aprīkota ar ¼" iekšējo skrūvju vītni, kas ļauj uzstādīt kameru arī uz statīva, kas aprīkots ar ¼" uzgriezni. Kameru darbina ar 4 vai 8 AA baterijām, kas nodrošina 16 mēnešu gaidīšanas laiku (ar 8 AA baterijām). Ar kameru uzņemtos videoklipus un fotoattēlus var saglabāt Micro SD kartē ar ietilpību līdz 32 GB. Kustības un siltuma sensors Neredzams infrasarkanais nakts redzamības sensors līdz 20 m Regulējama 3, 5, 8, 12 vai 16 megapikseļu kamera Jauda: līdz 20 000 fotoattēlu (izmantojot 32 GB microSD karti) HD kvalitātes video (1920 × 1080p) Laika indikācija ierakstos Laika uzņemšanas iespēja Laika uzņemšanas iespēja Unikāls 3 virzienu sensors 5 MP CMOS attēlu sensors 1 sekundes palaišanas iespēja Liels LCD (2,4") ekrāns fotoattēlu un video atskaņošanai Ūdensizturīgs (IP66) 20 m infrasarkano staru zibspuldzes diapazons 25 m uztveršanas diapazons
description_ru - Outdoor Club nakts redzamības nakts redzamības lamatas kamera var filmēt gan dienā, gan naktī. Nakts redzamības kamera ir paredzēta dzīvnieku kustības novērošanai savvaļā, taču to var izmantot arī kā drošības kameru. Kamera ir aprīkota ar trim 60° kustības sensoriem, kas veido 180° redzes lauku, tāpēc nekad nav par vēlu uzņemt attēlu. Visu laikapstākļu korpuss aizsargā kameru pret mitrumu un netīrumiem, tāpēc to var izmantot dažādos laikapstākļos. Diskrētais dizains dabā paliek nepamanīts. Nakts redzamības ierīce ir kompakta un viegli lietojama. Kameras iekšpusē ir iebūvēts LCD ekrāns, un to ir viegli lietot. Kameru slazdam ir pievienota siksna, kas ļauj piestiprināt kameru pie koka vai staba. Kamerai ir arī 1/4" stiprinājums, tāpēc to var ērti novietot uz statīva. Nakts redzamības kameru darbina 8 AA baterijas, kas nodrošina līdz pat 16 mēnešiem ilgu gaidīšanas režīmu. Ierīce ir saderīga ar microSD karti līdz 32 GB. Infrasarkano staru diapazons: 20 metri Kustības noteikšana līdz 25 metriem Iebūvēts LCD displejs un vadības ierīces Izšķirtspēja: 1920 × 1080 Sensors: 5 megapikseļu CMOS Atmiņas kartes slots: microSD līdz 32 GB (nav iekļauts komplektā) Klimata apstākļu izturīgs IP66 apvalks Energoapgāde: 8 AA baterijas Komplektā: kameras slazds, aukla, USB kabelis, sienas stiprinājums.
description_short_en - 12 MP fotoattēli un FullHD video Neredzams IR nakts redzamības diapazons līdz 20 m 25 m uztveršanas diapazons Integrēts LCD ekrāns un navigācijas pogas Pret laikapstākļiem izturīgs kamuflāžas korpuss
description_short_et - 12 megapikseļu fotoattēli un FullHD video klipi Kustības noteikšana līdz 25 metriem Infrasarkano staru darbības diapazons: 20 metri Integrēts LCD ekrāns un vadības ierīces IP66 pret laikapstākļiem izturīgs korpuss
description_short_lv -
description_short_ru - 12 megapikseļu FullHD fotoattēli un videoklipi Kustības noteikšana līdz 25 metriem Infrasarkano staru diapazons: 20 metri Iebūvēts LCD displejs un vadības ierīces Atmosfēras izturīgs IP66 korpuss
Enerģija - barošanas avots - 8 × AA baterijas
feature_group_et - Attālās uztveršanas kameras
feature_group_ln - Trail kameras
feature_group_lv - Meža/medību kameras
feature_group_ru - Foto slazdi dzīvniekiem
Functions - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IP66
Functions - Darbības rādiuss - 25 m
Functions - Displeja izmērs (collas) - 2,4
Functions - Ekrāna tips - LCD
Functions - Nakts režīms - Jā
Funkcijas - Diapazons - 25 m
Funkcijas - Displeja izmērs (collas) - 2.4
Funkcijas - Displeja tips - LCD
Funkcijas - Laika apstākļu blīvējums - IP66
Funkcijas - Nakts redzamības diapazons - Līdz 20 m
Funkcijas - Nakts režīms - Jā
General - Krāsa - Kamuflāža
Kamera - Megapikseļi - 5 megapikseļi
Kamera - Megapikseļi - 5 megapikseļi
Kamera - Megapikseļi - 5 megapikseļi
Kamera - Megapikseļi - 5 megapikseļi
Kamera - Sensora padomi - CMOS
Kamera - sensora tips - CMOS
Kamera - sensora tips - CMOS
Kamera - sensora tips - CMOS
Kameras slazda funkcijas - Darba rādiuss - 25 м
Kameras slazda funkcijas - Redzamība tumsā - Līdz 20 m
Kameru slazda funkcijas - izturīgs pret laikapstākļiem - IP66
Lauka kameras funkcijas - Aizsardzība pret laikapstākļiem - IP66
Lauka kameras funkcijas - Darba rādiuss - 25 m
Lauka kameras funkcijas - Nakts režīms - Jah
name_et - Āra kluba nakts redzamības kamera (535210)
nosaukums_lv - Āra kluba savvaļas kamera Nakts redzamības kamera (535210)
nosaukums_lv - Āra kluba savvaļas kamera Nakts redzamības kamera (535210)
nosaukums_ru - Āra kluba savvaļas kamera Nakts redzamības kamera (535210)
Plates skenēšanas kameras funkcijas - Ekrāna tips - LCD
Power - Enerģijas avots - 8 × AA baterijas
Storage - Ieraksta nesēji - Atmiņas karte
Storage - Saderīgas atmiņas kartes - microSD (līdz 32 GB)
svītrkods - 8718127099532
Trap kameras funkcijas - Ekrāna izmērs (collas) - 2,4
Trap kameras funkcijas - Ekrāna tips - LCD
Trap kameras funkcijas - Nakts režīms - Jā
Tālummaiņas kameras funkcijas - Redzamība tumsā - Līdz 20 m
Tālumrāža funkcijas - Ekrāna izmērs (tolle) - 2,4
Uzglabāšana - Ierakstīšanas līdzekļi - Atmiņas karte
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - microSD (līdz 32 GB)
Uzturs - Uzturs - 8 × AA baterijas
Video & audio - Foto funkcija - Jā
Video & audio - Foto izšķirtspēja - 12 megapikseļi
Video & audio - Video ierakstīšana - Full HD 1920 × 1080
Video un audio - Fotoattēlu izšķirtspēja - 12 MP
Video un audio - Foto funkcija - Jā
Video un audio - Video ierakstīšana - Full HD 1920 × 1080
Video un skaņa - Fotoattēlu izšķirtspēja - 12 MP
Video un skaņa - Foto funkcija - Jah
Video un skaņa - Foto funkcija - Jā
Video un skaņa - Foto izšķirtspēja - 12 MP
Video un skaņa - Video ierakstīšana - Full HD 1920 × 1080
Video un skaņa - Video ierakstīšana - Full HD 1920 × 1080
Vispārīgi - Darba temperatūra - -20 – 60 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - -20 – 60 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - -20 – 60 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - -20 – 60 °C
Vispārīgi - Krāsains - Kamuflāža
Vispārīgi - Krāsains - Kamuflāža
Vispārīgi - Krāsu - Kamuflāža
zīmols - Āra klubs
Память - Носитель памяти - Карта памяти
Mälu - Salvestusmeedium - Mälukaart
Mälu - Sobivad mälukaardid - microSD (kuni 32 GB)
Память - Подходящие карты памяти - microSD (up to 32 GB)
Toide - Vooluallikas - 8 × AA patarei
category_en - Cameras
category_et - Kaamerad
category_lv - Kameras
category_ru - Камеры
description_et - Outdoor Club Night Vision rajakaameraga on võimalik salvestada nii päeval kui ka öösel. Night Vision kaamera on mõeldud jälgimaks loomade liikumist looduses, kuid sobib suurepäraselt ka turvakaamerana kasutamiseks. Kaamera on varustatud kolme 60° liikumisanduriga, mis loovad 180° vaatevälja – nii ei jää kaamera piltide jäädvustamisega kunagi hiljaks. Kaamera ilmastikukindel korpus kaitseb seda niiskuse ja mustuse eest, võimaldades seda kasutada mitmesuguste ilmastikutingimuste käes. Diskreetne disain jääb seejuures looduses märkamatuks. Night Vision on kompaktne ning seda on lihtne kasutada. Kaamera seespool on integreeritud LCD-ekraan ja mugavad juhtnupud. Rajakaameraga on komplektis kinnitusrihm, mis võimaldab kaamerat puu või posti külge kinni panna. Lisaks on kaameral 1/4" kinnitus, et saaksid seda mugavalt statiivile panna. Night Vision kasutab toiteks 8 × AA patareid, mis tagab seadme töötamise ooterežiimis kuni 16 kuud. Seade toetab kuni 32 GB mahutavusega microSD mälukaarti. Infrapuna tööraadius: 20 meetrit Liikumise tuvastamine kuni 25 meetrit Integreeritud LCD ekraan ja juhtnupud Lahutusvõime: 1920 × 1080 Sensor: 5-megapiksline CMOS Mälukaardipesa: microSD kuni 32 GB (pole komplektis) IP66 ilmastikukindel korpus Toide: 8 × AA patarei Komplektis: rajakaamera, kinnitusrihm, USB kaabel, seinakinnitus
description_lv -
description_en - The Outdoor Club 12MP Night Vision Wild Camera enables you to film during the day and at night. The Night Vision Wild Camera is suitable as a game or hunting camera, but is also perfect for use as a security camera. This camera is equipped with three 60º sensors that scan together a field of 180º, which ensures that the camera is never too late to capture images with the camera. The wild camera has a discrete dark grey colour with matte finish, is compact and simple to use. The inside of the camera is equipped with an LCD screen and navigational buttons, where adjustments can be made to the settings of the camera. The night vision camera is supplied with a strap enabling you to attach the camera to a tree or post. Further, the wild camera is equipped with a ¼” female screw thread enabling you to alternatively mount the camera onto a tripod equipped with a ¼” spigot. The camera is powered by either 4 or 8 AA batteries through which a standby time of 16 months (with 8 AA batteries) can be reached. The videos and photos taken with the camera can be stored on a Micro SD-card up to 32 GB. Movement and warmth sensor Invisible IR night vision up to 20 m Adjustable 3, 5, 8, 12 or 16 Megapixel camera Capacity: up to 20,000 photos (when used with a 32 GB microSD card) HD quality video (1920 × 1080p) Time indication on recordings Time lapse option Unique 3-way sensor 5 MP CMOS image sensor 1 second trigger Large LCD (2.4") screen for playback of photos and videos Waterproof (IP66) 20 m infrared flash range 25 m detection range
description_ru - Камера-ловушка Outdoor Club Night Vision может снимать как днем, так и ночью. Камера ночного видения предназначена для наблюдения за передвижением животных в дикой природе, но также отлично подходит для использования в качестве камеры безопасности. Камера оснащена тремя датчиками движения на 60°, которые создают поле зрения на 180° — так что делать снимки никогда не поздно. Всепогодный корпус камеры защищает ее от влаги и грязи, что позволяет использовать ее в различных погодных условиях. Сдержанный дизайн остается незамеченным в природе. Night Vision компактная и удобная в использовании. Внутри камеры находится встроенный ЖК-экран и удобное управление. Камера-ловушка поставляется с ремешком, который позволяет прикрепить камеру к дереву или столбу. Кроме того, камера имеет крепление 1/4", поэтому ее можно удобно разместить на штативе. Night Vision питается от 8 батареек типа АА, что обеспечивает до 16 месяцев работы в режиме ожидания. Устройство поддерживает карту памяти microSD с емкостью до 32 ГБ. Инфракрасный радиус работы: 20 метров Обнаружение движения до 25 метров Встроенный ЖК-дисплей и элементы управления Разрешение: 1920 × 1080 Датчик: 5-мегапиксельный CMOS Слот для карты памяти: microSD до 32 ГБ (не входит в комплект) Атмосферостойкий корпус IP66 Питание: 8 батареек АА В комплекте: камера-ловушка, ремешок, USB-кабель, настенное крепление
description_short_en - 12 MP photos & FullHD videos Invisible IR night vision up to 20 m 25 m detection range Integrated LCD screen & navigational buttons Weatherproof camouflage body
description_short_et - 12-megapikslised fotod & FullHD videoklipid Liikumise tuvastamine kuni 25 meetrit Infrapuna tööraadius: 20 meetrit Integreeritud LCD-ekraan & juhtnupud IP66 ilmastikukindel korpus
description_short_lv -
description_short_ru - 12-мегапиксельные фотографии и видеоклипы FullHD Обнаружение движения до 25 метров Инфракрасный радиус работы: 20 метров Встроенный ЖК-дисплей и элементы управления Атмосферостойкий корпус IP66
Power - Power source - 8 × AA battery
feature_group_et - Rajakaamerad
feature_group_en - Trail cameras
feature_group_lv - Meža/medību kameras
feature_group_ru - Фотоловушки для животных
Functions - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IP66
Functions - Darbības rādiuss - 25 m
Functions - Displeja izmērs (collas) - 2,4
Functions - Ekrāna tips - LCD
Functions - Nakts režīms - Jā
Functions - Range - 25 m
Functions - Display size (inches) - 2.4
Functions - Display type - LCD
Functions - Weather sealing - IP66
Functions - Night vision range - Up to 20 m
Functions - Night mode - Yes
General - Krāsa - Kamuflāža
Camera - Megapixels - 5 megapixels
Kaamera - Megapiksleid - 5 megapikslit
Camera - Megapikseļi - 5 megapikseļi
Камера - Мегапиксели - 5 мегапикселей
Camera - Sensora tips - CMOS
Camera - Sensor type - CMOS
Kaamera - Sensori tüüp - CMOS
Камера - Тип сенсора - CMOS
Функции камеры-ловушки - Рабочий радиус - 25 м
Функции камеры-ловушки - Видимость в темноте - До 20 м
Функции камеры-ловушки - Погодная устойчивость - IP66
Rajakaamera funktsioonid - Ilmastikukindlus - IP66
Rajakaamera funktsioonid - Tööraadius - 25 m
Rajakaamera funktsioonid - Öörežiim - Jah
name_et - Outdoor Club rajakaamera Night Vision (535210)
name_en - Outdoor Club wild camera Night Vision (535210)
name_lv - Outdoor Club wild camera Night Vision (535210)
name_ru - Outdoor Club wild camera Night Vision (535210)
Rajakaamera funktsioonid - Ekraani tüüp - LCD
Power - Enerģijas avots - 8 × AA battery
Storage - Ieraksta nesēji - Atmiņas karte
Storage - Saderīgas atmiņas kartes - microSD (up to 32 GB)
barcode - 8718127099532
Функции камеры-ловушки - Размер экрана (дюймы) - 2,4
Функции камеры-ловушки - Тип экрана - LCD
Функции камеры-ловушки - Ночной режим - Да
Rajakaamera funktsioonid - Nähtavus pimedas - Kuni 20 m
Rajakaamera funktsioonid - Ekraani mõõt (tolle) - 2,4
Storage - Recording media - Memory Card
Storage - Compatible memory cards - microSD (up to 32 GB)
Питание - Питание - 8 × AA батарейка
Video & audio - Foto funkcija - Jā
Video & audio - Foto izšķirtspēja - 12 megapikseļi
Video & audio - Video ierakstīšana - Full HD 1920 × 1080
Video & audio - Photo resolution - 12 MP
Video & audio - Photo function - Yes
Video & audio - Video recording - Full HD 1920 × 1080
Video & heli - Foto lahutusvõime - 12 MP
Video & heli - Foto funktsioon - Jah
Видео & звук - Функция фото - Да
Видео & звук - Разрешение фото - 12 МП
Video & heli - Videosalvestus - Full HD 1920 × 1080
Видео & звук - Запись видео - Full HD 1920 × 1080
General - Operating temperature - -20 – 60 °C
Üldine - Töötemperatuur - -20 – 60 °C
Общее - Рабочая температура - -20 – 60 °C
General - Darba temperatūra - -20 – 60 °C
Üldine - Värvus - Kamuflaaž
Общее - Цвет - Камуфляж
General - Color - Camouflage
brand - Outdoor Club
156,87 €
Outdoor Club wild camera Night Vision
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas