Braun Black800 Mini

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 975291 Preces kods: 4000567576693
Noliktavā 5 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
102,54 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Barošanas avots: AA baterijas
  • Displeja izmērs: 2.0"
  • Foto izšķirtspēja: 8 Mpix
  • Kameras tips: Savvaļas kamera
  • Sensors: CMOS
  • Optiskais zoom: Zoom 0x
  • Amiņas kartes tips: microSD
  • Amiņas kartes tips: microSDHC
  • Amiņas kartes tips: microSDXC
Visi parametri
Barošanas avots AA baterijas
Digitālās kameras barošanas avots var būt, gan baterijas, gan akumulators. Bateriju priekšrocība ir plaša pieejamība veikalos, savukārt akumulatora priekšrocība ir iespēja to vairākkārt uzlādēt un lietot bez papildus akumulatora iegādes. Pirms iegādāties digitālo kameru lūdzam pārliecināties par tās barošanas avota atbilstību jūsu vajadzībām.
Displeja izmērs 2.0"
Digitālās kameras ekrāna izmērs, kurā notiek skatu meklēšana, nobildēto attēlu aplūkošana un rediģēšana. Liels displejs ir ērts lietošanā, tomēr jāņem vērā, jo lielāks displejs, jo īsāks bateriju darbības laiks kamerai. Ja darbības laiks ir svarīgāks par aplūkošanas ērtumu, iesakām iegādāties kameru ar nelielu displeju un atsevišķu optisko skatu meklētāju (actiņu).
Foto izšķirtspēja 8 Mpix
Digitālās kameras matrices izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas vienā fotogrāfijā spēj "fiksēt" kamera. Lielāks izšķirtspējas rādītājs nozīmē detalizētāku attēlu un līdz ar to augstāku attēla kvalitāti. Lielākas izšķirtspējas kameras savām fotogrāfijām aizņem vairāk vietas atmiņas kartē, tādēļ kopā ar augstas izšķirtspējas kameru iesakām iegādāties atbilstoši apjomīgu atmiņas karti, piem. 8Mpix kamerai 2Gb karti.
Hot Shoe : Nav
Iebūvēta zibspuldze : Nav
Kameras komplektācija : ar fiksētu objektīvu
Kameras tips : Savvaļas kamera
Krāsa : Kamuflāža
Maksimālā video izšķirtspēja : 4K10
Objektīva stiprinājums : Nav maināms
Sensors : CMOS
Optiskais zoom Zoom 0x
Optiskais zoom, jeb attēla pietuvināšana ar optiku ir svarīgs rādītājs attālu objektu fotografēšanai. Tuvplāna bildēm pietiek ar 3x optisko zoom, attālāku objektu bildēšanai šis rādītājs nepieciešams lielāks.
Amiņas kartes tips microSD, microSDHC, microSDXC
Atmiņas kartes tips, kuru iespējams ievietot digitālajā kamerā, lai palielinātu vietu fotogrāfiju glabāšanai. Iegādājoties fotokameru jāņem vērā, ka katrai kamerai ir derīga viena, vai divu veidu atmiņas karte. Izplatītākie atmiņu karšu formāti ir SD (Secure Digital) un CF (Compact Flash).
External HDD Bilžu kopiju uzglabāšanai
Papildus specifikācija
Atmiņa - atmiņas nesējs - Atmiņas karte
Atmiņa - datu nesējs - Atmiņas karte
Atmiņa - Piemērotas atmiņas kartes - microSD (līdz 512 GB)
Atmiņa - Piemērotas atmiņas kartes - microSD (līdz 512 GB)
Barošanas avots - barošanas avots - 4 × AA baterijas vai NiMH baterijas
category_en - Kameras
category_et - Kaamerad
category_lv - Kameras
category_ru - Kameras
description_et - Braun Black800 Mini kamera ir paredzēta dzīvnieku kustības novērošanai savvaļā, taču to var izmantot arī kā drošības kameru mājās. Ar Black800 Mini taku kameru var ierakstīt gan dienā, gan naktī. Pateicoties tās kompaktajam izmēram - tikai 104 × 74,6 × 43 mm - un nelielajam svaram - tikai 236 g, kamera Black800 Mini nav lielāka par cigarešu paciņu. Tas ļauj to ļoti neuzkrītoši novietot savvaļā. IP66 pret laikapstākļu iedarbību izturīgais korpuss aizsargā kameru no mitruma un netīrumiem, ļaujot to izmantot dažādos laikapstākļos. Kamuflētā konstrukcija savvaļā ir neuzkrītoša. No tehniskā viedokļa Braun Black800 Mini ir vismodernākā. Ar augstas kvalitātes 8 megapikseļu CMOS attēlu sensoru iespējams uzņemt līdz pat 20 megapikseļu fotogrāfijas un līdz pat 4K UHD video. Tālummērniekam ir ātrs reakcijas laiks - tikai 0,2 sekundes - un pasīvais infrasarkanais sensors jeb PIR sensors ar 60° uztveršanas rādiusu. Tiklīdz dienas gaisma izdziest, aktivizējas divas melnas infrasarkanās gaismas diodes (850 nm) un izgaismo teritoriju. Naktī visi ieraksti tiek ierakstīti melnbalti, un maksimālais ieraksta attālums ir 20 metri. Kamerai ir 2 collu krāsains TFT ekrāns iestatījumu maiņai. Ierakstot uz microSD kartes (līdz 512 GB, AVI un JPG formātos), ar Black800 Mini var ierakstīt videoklipus ar garumu no trim sekundēm līdz desmit minūtēm un izšķirtspēju līdz 4K (10 kadri sekundē). Turklāt kameru var izmantot, lai veidotu noderīgus time-lapse ierakstus (video vai foto). Palaides intervālu var ieprogrammēt no piecām sekundēm līdz 60 minūtēm. Gaidīšanas laiks ir aptuveni seši mēneši. Darbības temperatūra ir no -7 grādiem pēc Celsija līdz 40 grādiem pēc Celsija. Turklāt Braun Black800 Mini ir iebūvēts mikrofons, skaļrunis, paroles aizsardzība un informācija par datumu, laiku, mēness fāzi un temperatūru. To darbina četras AA baterijas. Tam ir pievienots koku turētājs un stiprinājuma siksna, ar ko piestiprināt kameru pie koka. Kameru var uzstādīt arī uz statīva. 8 megapikseļu CMOS sensors 4K UHD 10 kadru sekundē video Līdz 20 megapikseļu fotoattēli Redzamība tumsā līdz 20 metriem 0,2 sekunžu reakcijas laiks microSD atmiņas kartes slots (atbalsta līdz 512 GB) IP66 izturīgs pret laikapstākļu iedarbību Strādā ar 4 × AA baterijām.
description_lv -
description_lv - Ar taku kameras palīdzību jūs varat ne tikai dienu un nakti nepamanīti novērot savvaļas dzīvniekus, piemēram, mežacūkas, lapsas un tamlīdzīgas sugas, bet dažkārt tās tiek izmantotas arī kā drošības līdzeklis pret zagļiem un laupītājiem, kā sava veida novērošanas kamera. Ar savu Scouting Cam Black800 Mini ražotājs Braun Photo Technik paplašina savu plašo savvaļas dzīvnieku kameru klāstu, iekļaujot tajā īpaši mazu modeli. Pateicoties nelielajiem izmēriem - tikai 104 × 74,6 × 43 mm - un nelielajam svaram - tikai 236 grami, Scouting Cam Black800 Mini nav lielāka par cigarešu paciņu, un to var ļoti neuzkrītoši novietot dabā. Izturīgajam plastmasas korpusam, kamuflāžas optikā ieturētajam maskēšanās materiālam, nekaitē ne lietus, ne putekļi (aizsardzības klase IP66). No tehniskā viedokļa Braun Scouting Cam Black800 Mini ir vismodernākā. Ar augstas kvalitātes 8 megapikseļu CMOS attēla sensoru var panākt augstu attēla izšķirtspēju līdz 20 MP un video izšķirtspēju līdz pat 4K. Mini taku kamerai ir ļoti īss - tikai 0,2 sekundes - aktivizēšanas laiks un pasīvais infrasarkanais sensors jeb saīsināti PIR sensors ar 60° detektēšanas rādiusu. Tiklīdz dienas gaisma kļūst vājāka, aktivizējas divas melnas infrasarkanās gaismas diodes (ar lielu jaudu 850 nm) un izgaismo notikuma vietu. Tehnisku iemeslu dēļ visi ieraksti naktī tiek ierakstīti melnbalti, un maksimālais ieraksta attālums ir 20 metri. Braun Scouting Cam Black800 Mini ir 2,0" krāsu TFT displejs, kas ļauj kontrolēt ierakstu attēlu, kas tiek saglabāts micro SD kartē (līdz 512 GB, AVI un JPG formātā). Scouting Cam Black800 Mini nodrošina arī video ar garumu no trim sekundēm līdz desmit minūtēm un izšķirtspēju līdz 4K (10 kadri sekundē). Turklāt ar šo savvaļas dzīvnieku kameru ir iespējams veikt noderīgus time-lapse ierakstus (video vai foto). Palaides intervālu var ieprogrammēt no piecām sekundēm līdz 60 minūtēm. Gaidīšanas laiks ir aptuveni seši mēneši. Darbības temperatūra ir no -7 grādiem līdz 40 grādiem. Turklāt kamerai Braun Scouting Cam Black800 Mini ir iebūvēts mikrofons, skaļrunis, paroles aizsardzība un informācija par datumu, laiku, mēness fāzi un temperatūru. Barošanu nodrošina četras AA baterijas. Komplektācijā ietilpst arī koka turētājs un stiprinājuma siksna kameras piestiprināšanai pie koka. Kameru var novietot arī atsevišķi uz statīva.
description_ru -
description_short_en - Kompakta un viegla taku kamera 20 megapikseļu fotoattēli un 4K UHD video Redzamība tumsā līdz 20 metriem 0,2 sekundes palaišanas laiks IP66 izturīgs pret laikapstākļiem dizains
description_short_et - Kompakta un viegla tālskata kamera 20 megapikseļu fotoattēli un 4K UHD video Redzamība tumsā līdz 20 metriem 0,2 sekunžu reakcijas laiks IP66 pret laikapstākļiem izturīgs dizains
description_short_lv -
description_short_ru - Kompakta un viegla kamera 20 megapikseļu fotoattēli un 4K UHD video Redzamība tumsā līdz 20 metriem Reakcijas laiks 0,2 sekundes Noturība pret laikapstākļiem IP66
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 43
Enerģija - barošanas avots - 4 × AA sārma baterijas vai NiMH uzlādējamas baterijas
feature_group_et - Attālās uztveršanas kameras
feature_group_ln - Trail kameras
feature_group_lv - Meža/medību kameras
feature_group_ru - Foto slazdi dzīvniekiem
Functions - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IP66
Functions - Displeja izmērs (collas) - 2,0
Functions - Ekrāna tips - TFT LCD
Functions - Nakts režīms - Jā
Funkcijas - aktivizēšanas laiks - 0.2 s
Funkcijas - Displeja izmērs (collas) - 2.0
Funkcijas - Displeja tips - TFT LCD
Funkcijas - Laika apstākļu blīvējums - IP66
Funkcijas - Nakts redzamības diapazons - Līdz 20 m
Funkcijas - Nakts režīms - Jā
General - Krāsa - Kamuflāža
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 104
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 104
Izmēri un svars - augstums (mm) - 104
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 104
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 43
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 43
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 43
Izmēri un svars - Platums (mm) - 74,6
Izmēri un svars - Platums (mm) - 74,6
Izmēri un svars - Platums (mm) - 74,6
Izmēri un svars - Platums (mm) - 74,6
Izmēri un svars - Svars (g) - 140
Izmēri un svars - Svars (g) - 140
Izmēri un svars - Svars (g) - 140
Kamera - Megapikseļi - 8 megapikseļi
Kamera - Megapikseļi - 8 megapikseļi
Kamera - Megapikseļi - 8 megapikseļi
Kamera - Megapikseļi - 8 megapikseļi
Kamera - Objektīva leņķis - 70°
Kamera - Objektīva leņķis - 70°
Kamera - Sensora padomi - CMOS
Kamera - sensora tips - CMOS
Kamera - sensora tips - CMOS
Kamera - sensora tips - CMOS
Kamera - Skata leņķa objektīvs - 70°
Kameras slazda funkcijas - Redzamība tumsā - Līdz 20 m
Kameru slazda funkcijas - izturīgs pret laikapstākļiem - IP66
Lauka kameras funkcijas - Aizsardzība pret laikapstākļiem - IP66
Lauka kameras funkcijas - Nakts režīms - Jah
Lauka kameras funkcijas - Reakcijas laiks - 0,2 s
Mērījumi un svars - Svars (g) - 140
name_et - Braun roja kamera Scouting Cam Black800 Mini
nosaukums_lv - Braun ierakstu kamera Scouting Cam Black800 Mini
nosaukums_lv - Braun ierakstu kamera Scouting Cam Black800 Mini
nosaukums_ru - Braun kamera Trap Scouting Cam Black800 Mini
Plates skenēšanas kameras funkcijas - Ekrāna tips - TFT LCD
Power - Enerģijas avots - 4 × AA sārma baterijas vai NiMH akumulatori
Storage - Ieraksta nesēji - Atmiņas karte
Storage - Saderīgas atmiņas kartes - microSD (līdz 512 GB)
svītrkods - 4000567576693
Trap kameras funkcijas - Ekrāna izmērs (collas) - 2,0
Trap kameras funkcijas - Ekrāna tips - TFT LCD
Trap kameras funkcijas - Nakts režīms - Jā
Trap kameras funkcijas - Reakcijas laiks - 0.2 s
Tālummaiņas kameras funkcijas - Redzamība tumsā - Līdz 20 m
Tālumrāža funkcijas - Ekrāna izmērs (tolle) - 2,0
Uzglabāšana - Ierakstīšanas līdzekļi - Atmiņas karte
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - microSD (līdz 512 GB)
Uzturs - Uzturs - 4 × AA vai NiMH baterijas
Video & audio - Foto funkcija - Jā
Video & audio - Foto izšķirtspēja - 20 MP
Video & audio - Mikrofons - Jā
Video & audio - Skaļrunis - J
Video & audio - Video ierakstīšana - 4K UHD 3840 × 2160
Video un audio - Fotoattēlu izšķirtspēja - 20 MP
Video un audio - Foto funkcija - Jā
Video un audio - Mikrofons - Jā
Video un audio - Runātājs - Jā
Video un audio - Video ierakstīšana - 4K UHD 3840 × 2160
Video un skaņa - Fotoattēlu izšķirtspēja - 20 MP
Video un skaņa - Foto funkcija - Jah
Video un skaņa - Foto funkcija - Jā
Video un skaņa - Foto izšķirtspēja - 20 MP
Video un skaņa - Mikrofons - Jah
Video un skaņa - Mikrofons - Jā
Video un skaņa - Skaļruņa - Jah
Video un skaņa - Skaļruņa - Jā
Video un skaņa - Video ierakstīšana - 4K UHD 3840 × 2160
Video un skaņa - Video ierakstīšana - 4K UHD 3840 × 2160
Vispārīgi - Darba temperatūra - -7 – 40 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - -7 – 40 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - -7 – 40 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - -7 – 40 °C
Vispārīgi - Krāsains - Kamuflāža
Vispārīgi - Krāsains - Kamuflāža
Vispārīgi - Krāsu - Kamuflāža
zīmols - Brūns
Память - Носитель памяти - Карта памяти
Mälu - Salvestusmeedium - Mälukaart
Mälu - Sobivad mälukaardid - microSD (kuni 512 GB)
Память - Подходящие карты памяти - microSD (up to 512 GB)
Toide - Vooluallikas - 4 × AA patareid või NiMH akud
category_en - Cameras
category_et - Kaamerad
category_lv - Kameras
category_ru - Камеры
description_et - Braun Black800 Mini kaamera on mõeldud jälgimaks loomade liikumist looduses, kuid sobib suurepäraselt ka koduhoovis turvakaamerana kasutamiseks. Black800 Mini rajakaameraga on võimalik salvestada nii päeval kui ka öösel. Tänu kompaktsele suurusele – kõigest 104 × 74.6 × 43 mm – ja kergele, vaid 236 g kaalule, pole Black800 Mini suurem kui sigaretipakk. Tänu sellele saab seda looduses väga silmapaistmatult paigutada. IP66 ilmastikukindel korpus kaitseb kaamerat niiskuse ja mustuse eest, võimaldades seda kasutada mitmesuguste ilmastikutingimuste käes. Maskeeritud disain jääb seejuures looduses märkamatuks. Tehniliselt on Braun Black800 Mini tipptasemel. Kvaliteetse 8-megapikslise CMOS pildisensoriga on võimalik saada kuni 20-megapikslised fotod ja kuni 4K UHD video. Rajakaameral on kiire, kõigest 0,2-sekundiline reageerimisaeg ja passiivne infrapunasensor ehk PIR-sensor, mille tuvastamisraadius on 60°. Niipea kui päevavalgus nõrgeneb, aktiveeruvad kaks musta infrapuna-LEDi (850 nm) ja valgustavad ala. Öösel salvestatakse kõik salvestised mustvalgena ning maksimaalne salvestuskaugus on 20 meetrit. Kaameral on 2-tolline värviline TFT-ekraan seadistuste muutmiseks. Salvestised salvestatakse microSD-kaardile (kuni 512 GB, AVI ja JPG-vormingus). Black800 Mini toob Sinuni videoid pikkusega kolm sekundit kuni kümme minutit ja eraldusvõime kuni 4K (10 kaadrit sekundis). Lisaks on kaameraga võimalik teha kasulikke time-lapse salvestusi (video või foto). Käivitusintervalli saab programmeerida vahemikus viis sekundit kuni 60 minutit. Ooteaeg on umbes kuus kuud. Töötemperatuur on vahemikus -7 kraadi kuni 40 kraadi. Lisaks on Braun Black800 Minil integreeritud mikrofon, kõlar, paroolikaitse ning teave kuupäeva, kellaaja, kuufaasi ja temperatuuri kohta. Toiteallikana kasutab nelja AA patareid. Komplektis on puuhoidik ja kinnitusrihm kaamera puu külge kinnitamiseks. Kaamerat saab paigutada ka statiivile. 8-megapiksline CMOS sensor 4K UHD 10 kaadrit sekundis video Kuni 20-megapikslised fotod Nähtavus pimedas kuni 20 meetrit 0,2-sekundiline reageerimisaeg microSD mälukaardipesa (toetatud kuni 512 GB) IP66 ilmastikukindel disain Toide: 4 × AA patarei
description_lv -
description_en - With the help of a trail camera you can not only observe wild animals such as wild boars, foxes and the like unnoticed day and night, they are also sometimes used as security against thieves and burglars, as a kind of surveillance camera. With its Scouting Cam Black800 Mini, manufacturer Braun Photo Technik is expanding its extensive range of wildlife cameras to include a particularly small model. Due to the small dimensions of only 104 × 74.6 × 43 mm and its low weight of only 236 grams, the Scouting Cam Black800 Mini is no bigger than a cigarette packet and can be positioned very inconspicuously in nature. The robust plastic housing, kept in camouflage optics for camouflage, cannot be harmed by rain or dust (protection class IP66). Technically, the Braun Scouting Cam Black800 Mini is state-of-the-art. With the high-quality 8 megapixel CMOS image sensor, a high image resolution of up to 20 MP and a video resolution of up to 4K can be achieved. The mini trail camera has a very short trigger time of just 0.2 seconds and a passive infrared sensor, or PIR sensor for short, with a detection radius of 60°. As soon as the daylight becomes weaker, the two black infrared LEDs (high power 850nm) are activated and illuminate the scene. For technical reasons, all recordings are then recorded in black and white at night, with the maximum recording distance being 20 meters. The Braun Scouting Cam Black800 Mini has a 2.0" color TFT display for image control of the recordings, which are saved on a micro SD card (up to 512GB, AVI and JPG format). The Scouting Cam Black800 Mini also delivers videos with a length of three seconds to ten minutes and a resolution of up to 4K (10fps). In addition, useful time-lapse recordings (video or photo) are possible with the wildlife camera. The trigger interval can be programmed between five seconds and 60 minutes. The standby time is around six months. The operating temperatures range from -7 degrees to 40 degrees. In addition, the Braun Scouting Cam Black800 Mini has an integrated microphone, a loudspeaker, password protection and information about date, time, moon phase and temperature. Power is supplied by four AA batteries. The scope of delivery also includes a tree holder and a fastening strap to fix the camera to a tree. Alternatively, it can also be placed independently on a tripod.
description_ru -
description_short_en - Compact and lightweight trail camera 20 megapixel photos and 4K UHD video Visibility in the dark up to 20 meters 0.2 second trigger time IP66 weatherproof design
description_short_et - Kompaktne ja kerge rajakaamera 20-megapikslised fotod ja 4K UHD video Nähtavus pimedas kuni 20 meetrit 0,2-sekundiline reageerimisaeg IP66 ilmastikukindel disain
description_short_lv -
description_short_ru - Компактная и легкая фотокамера 20-мегапиксельные фото и видео 4K UHD Видимость в темноте до 20 метров Время отклика 0,2 секунды Защита от атмосферных воздействий IP66
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 43
Power - Power source - 4 × AA alkaline batteries or NiMH rechargable batteries
feature_group_et - Rajakaamerad
feature_group_en - Trail cameras
feature_group_lv - Meža/medību kameras
feature_group_ru - Фотоловушки для животных
Functions - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IP66
Functions - Displeja izmērs (collas) - 2,0
Functions - Ekrāna tips - TFT LCD
Functions - Nakts režīms - Jā
Functions - Trigger time - 0.2 s
Functions - Display size (inches) - 2.0
Functions - Display type - TFT LCD
Functions - Weather sealing - IP66
Functions - Night vision range - Up to 20 m
Functions - Night mode - Yes
General - Krāsa - Kamuflāža
Dimensions & weight - Height (mm) - 104
Размеры & вес - Высота (мм) - 104
Mõõtmed & kaal - Kõrgus (mm) - 104
Dimensions & weight - Augstums (mm) - 104
Dimensions & weight - Depth (mm) - 43
Размеры & вес - Глубина (мм) - 43
Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 43
Dimensions & weight - Width (mm) - 74,6
Размеры & вес - Ширина (мм) - 74,6
Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 74,6
Dimensions & weight - Platums (mm) - 74,6
Dimensions & weight - Weight (g) - 140
Размеры & вес - Вес (г) - 140
Dimensions & weight - Svars (g) - 140
Camera - Megapixels - 8 megapixels
Kaamera - Megapiksleid - 8 megapikslit
Camera - Megapikseļi - 8 megapikseļi
Камера - Мегапиксели - 8 мегапикселей
Camera - Lens angle - 70°
Kaamera - Objektiivi vaatenurk - 70°
Camera - Sensora tips - CMOS
Camera - Sensor type - CMOS
Kaamera - Sensori tüüp - CMOS
Камера - Тип сенсора - CMOS
Камера - Угол обзора объектив - 70°
Функции камеры-ловушки - Видимость в темноте - До 20 м
Функции камеры-ловушки - Погодная устойчивость - IP66
Rajakaamera funktsioonid - Ilmastikukindlus - IP66
Rajakaamera funktsioonid - Öörežiim - Jah
Rajakaamera funktsioonid - Reageerimisaeg - 0,2 s
Mõõtmed & kaal - Kaal (g) - 140
name_et - Braun rajakaamera Scouting Cam Black800 Mini
name_en - Braun track camera Scouting Cam Black800 Mini
name_lv - Braun track camera Scouting Cam Black800 Mini
name_ru - Braun камера-ловушка Scouting Cam Black800 Mini
Rajakaamera funktsioonid - Ekraani tüüp - TFT LCD
Power - Enerģijas avots - 4 × AA sārma baterijas vai NiMH akumulatori
Storage - Ieraksta nesēji - Atmiņas karte
Storage - Saderīgas atmiņas kartes - microSD (up to 512 GB)
barcode - 4000567576693
Функции камеры-ловушки - Размер экрана (дюймы) - 2,0
Функции камеры-ловушки - Тип экрана - TFT LCD
Функции камеры-ловушки - Ночной режим - Да
Функции камеры-ловушки - Время реагирования - 0.2 s
Rajakaamera funktsioonid - Nähtavus pimedas - Kuni 20 m
Rajakaamera funktsioonid - Ekraani mõõt (tolle) - 2,0
Storage - Recording media - Memory Card
Storage - Compatible memory cards - microSD (up to 512 GB)
Питание - Питание - 4 × AA батарейки или аккумулятора NiMH
Video & audio - Foto funkcija - Jā
Video & audio - Foto izšķirtspēja - 20 MP
Video & audio - Mikrofons - Yes
Video & audio - Skaļrunis - J
Video & audio - Video ierakstīšana - 4K UHD 3840 × 2160
Video & audio - Photo resolution - 20 MP
Video & audio - Photo function - Yes
Video & audio - Microphone - Yes
Video & audio - Speaker - Yes
Video & audio - Video recording - 4K UHD 3840 × 2160
Video & heli - Foto lahutusvõime - 20 MP
Video & heli - Foto funktsioon - Jah
Видео & звук - Функция фото - Да
Видео & звук - Разрешение фото - 20 MP
Video & heli - Mikrofon - Jah
Видео & звук - Микрофон - Да
Video & heli - Kõlar - Jah
Видео & звук - Динамик - Да
Video & heli - Videosalvestus - 4K UHD 3840 × 2160
Видео & звук - Запись видео - 4K UHD 3840 × 2160
General - Operating temperature - -7 – 40 °C
Üldine - Töötemperatuur - -7 – 40 °C
Общее - Рабочая температура - -7 – 40 °C
General - Darba temperatūra - -7 – 40 °C
Üldine - Värvus - Kamuflaaž
Общее - Цвет - Камуфляж
General - Color - Camouflage
brand - Braun
102,54 €
Braun Black800 Mini
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas