Panasonic RP-HTX20BE-H, Gray

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 636501 Preces kods: RP-HTX20BE-H
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
67,10 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Pelēka
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Pelēka
Mikrofona tips : Uz Vada
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : Bezvadu
Svars, g : 18
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Austiņas - Elements - 9 mm ar neodīma magnētiem
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 20 – 20 000 Hz
Austiņas - Skaņa - Stereo
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 8 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 8 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 8 stundas
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
description_et - Mūžīgs stils, bezvadu ērtības HTX20B bezvadu austiņu klasiskais dizains ar izsmalcinātiem materiāliem padara ierīci par aksesuāru, kas izceļ jūsu personību un liek jums izcelties. Dual-fit vārsta forma cieši pieguļ ausij. Šīs austiņas apvieno klasisko formu un jaunākās skaņas tehnoloģijas, un tās ir ilgstošas un pārlaicīgas. Mūsdienīgas, retro stila HTX20B ir populārās HTX sērijas austiņu uz ausīm jaunā versija. Šī universālā ģeometriskā dizaina ovālo formu ap perfektu apli vēl vairāk pasvītro alumīnija, tekstila un slīpētu materiālu izmantošana. Papildus retro stilam tās ir arī ērti piemērotas un aprīkotas ar jaunākajām skaņas tehnoloģijām. Viegla valkāšana un stingra stabilitāte HTX20B ir izstrādāta, domājot par komfortu un stingru stabilitāti. Ergonomiskā divu siksniņu konstrukcija, kas izstrādāta īpaši šīm austiņām, stingri notur perfekti pieguļošo vārstuli starp austiņu austiņu un pretējo austiņu. Akumulators un tālvadības pults ir novietoti simetriski, tāpēc ir ļoti maz ticams, ka austiņas izkritīs no auss. Uzlabots un spēcīgs bass 9 mm membrānas austiņas nodrošina skaidru, skaidru skaņu un uzlabotu, spēcīgu bass skanējumu. Turklāt dubultā stiprinājuma konstrukcijas augstā akustiskā izolācija pastiprina sajūtu, ka mūziku klausāties iekšā. Cieši pieguļošā konstrukcija ļauj ierīcei novadīt bagātīgas skaņas tieši ausī. Viedā balss vadība Daudzfunkcionālo pogu var izmantot, lai viedtālrunī aktivizētu balss palīgu, piemēram, Siri. Tā ļauj izvēlēties mūziku, mainīt skaļumu un veikt zvanus, neizņemot viedtālruni no rokām.
description_lv - Mūžīgs stils, bezvadu komforts HTX20B bezvadu austiņu klasiskajā dizainā izmantota elegantu materiālu kombinācija, padarot tās par modernu aksesuāru, kas palīdzēs jums paust savu individualitāti un izcelt sevi. Double-Hold forma droši iekļaujas ausīs. Izmantojot klasiskā dizaina un jaunāko audio tehnoloģiju kombināciju, HTX20B austiņas nodrošina mūžīgu vērtību. Retro modernais stils HTX20B ir mūsu sen iecienītās HTX sērijas austiņu ar austiņām pāri ausīm pārveidots dizains. Universālā ģeometriskā dizaina ovālā forma ap perfektu apli ir vēl vairāk izcelta, izmantojot alumīniju, audumu un citus augstas kvalitātes materiālus. Lai gan tās ir retro stila, tās var lepoties arī ar ērtu piegulēšanu un jaunākajām audio tehnoloģijām. Viegli valkājamas, maz ticams, ka nokritīs HTX20B ir izstrādātas tā, lai tās būtu viegli valkājamas un maz ticams, ka tās nokritīs. Ergonomiskā, nesen izstrādātā dubultās fiksācijas forma, kas stingri pieguļ divās vietās - tragus un prettragus -, ļauj ausu spraudņiem perfekti pieguļ ausij. Turklāt tālvadības pults un akumulatora korpuss ir simetriski izvietoti, lai nodrošinātu stabilu pieguļšanu un maz ticams, ka tie nokritīs. Uzlabots, spēcīgs bass 9 mm draiveris nodrošina skaidru, skaidru skaņu un spēcīgu, spēcīgu bass. Turklāt dubultās fiksācijas konstrukcijas augstā akustiskā izolācija palielina sajūtu, ka esat iegremdēts mūzikā. Pieguļošā montāža ļauj sūtīt bagātīgu skaņu tieši ausī. Viedā vadība ar balsi Izmantojot daudzfunkciju pogu, varat palaist viedtālruņa balss funkciju, piemēram, Siri. Tas ļauj izvēlēties mūziku, regulēt skaļumu un veikt tālruņa zvanus, neizņemot viedtālruni.
description_lv - Nezūdošs stils, bezvadu komforts Panasonic HTX20B bezvadu austiņu klasiskais dizains sevī ietver šiku materiālu kombināciju, padarot šīs austiņas par modernu aksesuāru, kas akcentē jūsu personisko stilu un izceļ oriģinalitāti. Divkārša stiprinājuma forma droši iegulst jūsu ausīs. Apvienojot klasisku dizainu un jaunāko skaņas tehnoloģiju, HTX20B austiņas nodrošina nezūdošu vērtību. Retro moderns stils HTX20B ir ausīs ievietojamas bezvadu austiņas, pārstrādātas no populārās HTX sērijas uz ausīm liekamajām austiņām. Ideālu apli ietverošā ovālā forma šajā universālajā, ģeometriskajā dizainā tiek vēl vairāk paspilgtināta, izmantojot alumīniju, audumu un citus augstas kvalitātes materiālus. Lai gan austiņas ir veidotas retro stilā, tās var lepoties ar augstu lietošanas ērtumu un jaunāko skaņas tehnoloģiju. Ērti valkājamas, nekrīt ārā no ausīm HTX20B austiņas ir izstrādātas, lai būtu ērti valkājamas un nekristu ārā no ausīm. Divkāršā stiprinājuma forma ir ergonomiski konstruēta, lai stingri turētos divās vietās, kas ir auss gliemežnīcas skrimslis un priekšskrimslis, garantējot stabilu sajūtu. Piedevām vadības pults un akumulatora nodalījums ir izvietoti simetriski, lai nodrošinātu austiņām stabilitāti un mazāku iespēju izkrist no ausīm. Pastiprināti, jaudīgi basi Austiņās iestrādātais 9 mm draiveris nodrošina dzidru, skaidru skaņu un jaudīgus pastiprinātus basus. Pie tam akustikas izolācija ar divkāršā stiprinājuma dizainu paspilgtina ieskaujoša skanējuma sajūtu. Pateicoties ciešam piegulumam, bagātīga skaņa tiek pārraidīta tieši ausī. Viedā vadība ar balsi Aktivizējiet viedtālruņa balss funkciju, piemēram, Siri, izmantojot daudzfunkciju pogu. Tas ļaus jums izvēlēties mūziku, regulēt skaļumu un veikt telefona zvanus, neizņemot viedtālruni.
description_ru - Bezvadu austiņas HTX20B Bezvadu austiņu HTX20B klasiskajā dizainā izmantoti izsmalcināti materiāli, lai pārveidotu ierīci par aksesuāru, kas izceļ jūsu personību un ļauj jums izcelties. Divu sprādzes atloka forma droši pieguļ ausij. Apvienojot klasisko formu ar jaunākajām audio tehnoloģijām, šīs austiņas ir izturīgas un pārlaicīgas. Mūsdienīga retro stila HTX20B ir populārās HTX austiņu sērijas HTX austiņu uzgaļa jaunā versija ar iebūvētu mikrofonu. Šīs daudzpusīgās ģeometriskās konstrukcijas ovālo formu, kas apņem perfektu apli, vēl vairāk pasvītro alumīnija, tekstila un citu materiālu izmantošana. Papildus retro stilam tās raksturo arī ērta pieguļšana un jaunāko skaņas tehnoloģiju izmantošana. Viegli valkājamas un drošas HTX20B tika radītas, domājot par valkājamību un izturību. Ergonomiski izstrādātā dubultā klipsa forma, kas izstrādāta īpaši šīm austiņām, droši notur austiņas iekšpusē starp auss izciļņiem un pretējo izciļņu. Akumulators un tālvadības pults ir novietoti simetriski, tādējādi ir ļoti maz ticams, ka austiņas varētu izkrist no auss. Uzlabots un spēcīgs bass 9 mm diafragmas austiņas nodrošina asu un skaidru skaņu, kā arī uzlabotu un spēcīgu bass skanējumu. Turklāt dubulto izciļņu konstrukcijas augstā akustiskā izolācija pastiprina sajūtu, ka mūziku klausāties iekšā. Pieguļošais stiprinājums ļauj ierīcei novirzīt bagātīgu skaņu tieši ausī. Viedā balss vadība Izmantojot daudzfunkciju pogu, varat palaist viedtālruņa balss asistentu, piemēram, Siri. Tas ļauj jums izvēlēties mūziku, mainīt skaļumu un veikt zvanus, neskaroties pēc viedtālruņa.
description_short_en - Bezvadu austiņas austiņās Bluetooth 4.2 savienojamība Bagātīga skaņa un dziļi basi Integrēts mikrofons un vadības pogas Līdz 8 stundām akumulatora darbības laiks
description_short_et - Bezvadu austiņas ausīs ar Bluetooth 4.2 savienojumu Augstas kvalitātes skaņa un spēcīgi basi Integrēts mikrofons un vadības ierīces Līdz 8 stundām bezvadu lietošanas.
description_short_lv - Ērtas ausīs ievietojamas austiņas Bluetooth 4.2 savienojums Bagātīga skaņa un dziļi basi Iebūvēts mikrofons un vadības pogas Akumulatora darbības laiks līdz 8 stundām
description_short_ru - Bezvadu austiņas Bluetooth 4.2 savienojums Kvalitatīva skaņa un spēcīgi basi Iebūvēts mikrofons un vadības pogas Līdz 8 stundām bezvadu lietošanas.
Dizains - austiņu dizains - Ausīs
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Dizains - austiņu dizains - Iekšējais
Dizains - austiņu dizains - In-ear
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 8 mirkļi
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts kabelis
Mikrofons - Mikrofona tips - Kaablisisenes mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Kabelī iebūvēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Kabeļa mikrofons
name_et - Panasonic bezvadu austiņas + mikrofons RP-HTX20BE-H, pelēkas krāsas
nosaukums_lv - Panasonic bezvadu austiņas + mikrofons RP-HTX20BE-H, pelēkas
nosaukums_lv - Panasonic bezvadu austiņas RP-HTX20BE-H, pelēkas krāsas
nosaukums_ru - Panasonic bezvadu austiņas + mikrofons RP-HTX20BE-H, pelēkas krāsas
ražotāja_kods - RP-HTX20BE-H
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HSP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HSP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HSP
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 4.2
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 4.2
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 4.2
Savienojamība - Darbības rādiuss - 10 m
Savienojamība - diapazons - 10 m
Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamība - Vadības pogas - Skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedo ierīču vadībai
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojums - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojums - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojums - Bluetooth protokoli - HSP
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 4.2
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Darba rādiuss - 10 m
Savienojums - Darba rādiuss - 10 м
Savienojums - Piemērotas ierīces - Bluetooth savienotās ierīces
Savienojums - Saderīgās ierīces - Bluetooth ierīces
Savienojums - Vadības pogas - Skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Viedierīces vadība
Savienojums - Vadības pogas - Viedās ierīces lietošana
Skaļruņi - Draiveri - 9 mm neodīma magnēti
Skaļruņi - Draiveri - 9 mm neodīma magnēti
Skaļruņi - Elements - 9 mm neodīma magnēti
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
svītrkods - 5025232889938
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Krāsa - Pelēka
Vispārīgi - Krāsains - Pelēks
Vispārīgi - Krāsains - Zāle
Vispārīgi - Krāsu - Pelēks
zīmols - Panasonic
Kõrvaklapid - Elemendid - 9 mm neodüümium magnetitega
Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Toide - Aku kestvus - 8 tundi
Power source - Battery life - 8 hours
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 8 часов
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
description_et - Ajatu stiil, juhtmevaba seadme mugavus
Juhtmevabade HTX20B kõrvaklappide klassikalises disainis on kasutatu rafineeritud materjale, mis muudavad seadme teie isikupära rõhutavaks ja teid esile tõstvaks aksessuaariks. Kahe kinnitusega klapi kuju sobitub kindlalt teie kõrva sisse. Klassikalist vormi ja uusimat helitehnoloogiat ühendavad kõrvaklapid pakuvad kestvat ja aegumatut väärtust. Kaasaegne retrostiil
HTX20B on populaarse kõrvapealsete HTX-seeria kõrvaklappide uus, kõrvasisene versioon. Antud universaalse, geomeetrilise disaini täiuslikku ringi ümbritsevat ovaalset kuju rõhutavad veelgi alumiiniumi, tekstiili ja tesite materjalide kasutamine. Lisaks retrostiilile iseloomustab neid ka mugav istuvus ja uusima helitehnoloogia kasutamine. Kerge kanda ja kindel püsivus
HTX20B loomisel on silmas peetud mugavat kantavust ja kindlat püsivust. Spetsiaalselt nende kõrvaklappide jaoks välja töötatud ergonoomiline kahe kinnitusega kuju hoiab ideaalselt kõrvaga sobiva klapi kõrvanuki ja vastasnuki vahel kindlalt kinni. Aku ja kaugjuhtimine on paigutatud sümmeetriliselt, mis muuda kõrvaklappide kõrvast välja kukkumise äärmiselt ebatõenäoliseks. Täiustatud ja jõuline bass
9 mm membraanidega kõrvaklapid esitavad teravat ja selget heli ning täiustatud ja jõulist bassi. Lisaks suurendab kahe kinnitusega disaini kõrge akustiline isolatsioon justkui muusikas sees viibimise tunnet. Tihe sobituvus võimaldab seadmel suunata rikkalikke helisid otse kõrva. Nutikas hääljuhtimine
Multifunktsionaalse nupuga on võimalik käivitada nutitelefoni häälassistent, nt Siri. Selle abil saate valida muusikat, muuta helitugevust ja helistada ilma nutitelefoni välja võtmata.
description_en - Timeless style, wireless comfort
The classic design of the HTX20B wireless headphones employs a combination of chic materials, making them a fashionable accessory to help you express your individuality and set yourself apart. The Double-Hold shape fits securely in your ears. Through a mix of classic design and the latest audio technology, the HTX20B headphones deliver timeless value. Retro modern style
The HTX20B is an in-ear redesign of our long-time favorite, the HTX series of over-ear headphones. The oval shape around the perfect circle in this universal, geometric design is further highlighted by the use of aluminium, fabric, and other high-grade materials. While they sport an retro style, they also boast a comfortable fit and the latest audio technology. Easy to wear, unlikely to fall off
The HTX20B has been designed to be easy-to-wear and unlikely to fall off. An ergonomic, double-hold shape newly developed for the earpiece firmly sits in two places, the tragus and anti-tragus, for earbuds that fit your ear perfectly. Furthermore, the remote control and battery case have been symmetrically arranged for stable fit that makes them unlikely to fall off. Enhanced, robust bass
The 9 mm driver unit delivers crisp, clear sound and enhanced, robust bass. In addition, the high acoustic insulation of the double-hold design increases the feeling of being immersed in the music. The snug fit enables it to send rich sounds directly into the ear. Smart control with your voice
You can launch smartphone voice function such as Siri via the multi-function button. This enables you to select music, adjust the volume and make phone calls without having to get your smartphone out.
description_lv - Nezūdošs stils, bezvadu komforts Panasonic HTX20B bezvadu austiņu klasiskais dizains sevī ietver šiku materiālu kombināciju, padarot šīs austiņas par modernu aksesuāru, kas akcentē jūsu personisko stilu un izceļ oriģinalitāti. Divkārša stiprinājuma forma droši iegulst jūsu ausīs. Apvienojot klasisku dizainu un jaunāko skaņas tehnoloģiju, HTX20B austiņas nodrošina nezūdošu vērtību. Retro moderns stils HTX20B ir ausīs ievietojamas bezvadu austiņas, pārstrādātas no populārās HTX sērijas uz ausīm liekamajām austiņām. Ideālu apli ietverošā ovālā forma šajā universālajā, ģeometriskajā dizainā tiek vēl vairāk paspilgtināta, izmantojot alumīniju, audumu un citus augstas kvalitātes materiālus. Lai gan austiņas ir veidotas retro stilā, tās var lepoties ar augstu lietošanas ērtumu un jaunāko skaņas tehnoloģiju. Ērti valkājamas, nekrīt ārā no ausīm
HTX20B austiņas ir izstrādātas, lai būtu ērti valkājamas un nekristu ārā no ausīm. Divkāršā stiprinājuma forma ir ergonomiski konstruēta, lai stingri turētos divās vietās, kas ir auss gliemežnīcas skrimslis un priekšskrimslis, garantējot stabilu sajūtu. Piedevām vadības pults un akumulatora nodalījums ir izvietoti simetriski, lai nodrošinātu austiņām stabilitāti un mazāku iespēju izkrist no ausīm. Pastiprināti, jaudīgi basi
Austiņās iestrādātais 9 mm draiveris nodrošina dzidru, skaidru skaņu un jaudīgus pastiprinātus basus. Pie tam akustikas izolācija ar divkāršā stiprinājuma dizainu paspilgtina ieskaujoša skanējuma sajūtu. Pateicoties ciešam piegulumam, bagātīga skaņa tiek pārraidīta tieši ausī. Viedā vadība ar balsi
Aktivizējiet viedtālruņa balss funkciju, piemēram, Siri, izmantojot daudzfunkciju pogu. Tas ļaus jums izvēlēties mūziku, regulēt skaļumu un veikt telefona zvanus, neizņemot viedtālruni.
description_ru - Вневременной стиль, удобство беспроводной связи
В классическом дизайне беспроводных наушников HTX20B использованы изысканные материалы, которые превращают устройство в аксессуар, подчеркивающий вашу индивидуальность и выделяющий вас. Форма клапана с двумя застежками надежно прилегает к уху. Сочетая в себе классическую форму с новейшими аудиотехнологиями, эти наушники предлагают долговечную и неподвластную времени ценность. Современный стиль ретро
HTX20B — это новая внутриканальная версия популярной серии накладных наушников HTX. Овальная форма, окружающая идеальный круг этого универсального геометрического дизайна, дополнительно подчеркивается использованием алюминия, текстиля и других материалов. Помимо стиля ретро, ​​их отличает также удобная посадка и использование новейших звуковых технологий. Легко носить и уверенная стойкость
HTX20B был создан с учетом удобства ношения и долговечности. Эргономичная форма двойного зажима, разработанная специально для этих наушников, надежно удерживает вкладыш внутри уха между ушным кулачком и противоположным кулачком. Батарея и пульт расположены симметрично, что делает крайне маловероятным выпадение наушников из уха. Улучшенный и мощный бас
Наушники с диафрагмой диаметром 9 мм обеспечивают резкий и чистый звук, а также усиленные и мощные басы. Кроме того, высокая акустическая изоляция двухкрепежной конструкции усиливает ощущение присутствия внутри музыки. Плотное прилегание позволяет устройству направлять насыщенные звуки прямо в ухо. Умное голосовое управление
С помощью многофункциональной кнопки можно запустить голосовой помощник смартфона, например Siri. С его помощью вы сможете выбирать музыку, менять громкость и совершать звонки, не доставая смартфон.
description_short_en - Wireless in-ear headset Bluetooth 4.2 connectivity Rich sound & deep bass Integrated mic & control buttons Up to 8 hours of battery life
description_short_et - Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid Bluetooth 4.2 ühenduvusega Kvaliteetne heli & võimas bass Integreeritud mikrofon ja juhtnupud Kuni 8 tundi juhtmevaba kasutamist
description_short_lv - Ērtas ausīs ievietojamas austiņas Bluetooth 4.2 savienojums Bagātīga skaņa un dziļi basi Iebūvēts mikrofons un vadības pogas Akumulatora darbības laiks līdz 8 stundām
description_short_ru - Беспроводные наушники Соединение Bluetooth 4.2 Качественный звук & мощный басс Встроенный микрофон и кнопки управления До 8 часов беспроводное использование
Дизайн - Дизайн наушников - В уши
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvasisesed
Design - Headphone design - In-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 8 stundas
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный в кабель
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Kaablisisene mikrofon
Mikrofons - Mikrofona tips - Kabelī iebūvēts mikrofons
Microphone - Microphone type - In-cable microphone
name_et - Panasonic juhtmevabad kõrvaklapid + mikrofon RP-HTX20BE-H, hall
name_lv - Panasonic bezvadu austiņas + mikrofons RP-HTX20BE-H, pelēkas
name_en - Panasonic wireless headset RP-HTX20BE-H, grey
name_ru - Panasonic беспроводные наушники + микрофон RP-HTX20BE-H, серые
manufacturer_code - RP-HTX20BE-H
Ühendus - Bluetooth protokollid - A2DP
Connectivity - Bluetooth protocols - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Ühendus - Bluetooth protokollid - AVRCP
Connectivity - Bluetooth protocols - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Ühendus - Bluetooth protokollid - HFP
Connectivity - Bluetooth protocols - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Ühendus - Bluetooth protokollid - HSP
Connectivity - Bluetooth protocols - HSP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HSP
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 4.2
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 4.2
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 4.2
Savienojamība - Darbības rādiuss - 10 m
Connectivity - Range - 10 m
Connectivity - Suitable devices - Devices with Bluetooth connection
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Control buttons - For volume control
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Connectivity - Control buttons - For smart device control
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Bluetooth протоколы - A2DP
Соединение - Bluetooth протоколы - AVRCP
Соединение - Bluetooth протоколы - HFP
Соединение - Bluetooth протоколы - HSP
Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 4.2
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Tööraadius - 10 m
Соединение - Рабочий радиус - 10 м
Ühendus - Sobivad seadmed - Bluetooth ühendusega seadmed
Соединение - Совместимые устройства - Bluetooth устройства
Ühendus - Juhtnupud - Helitugevuse reguleerimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для регуляции громкости звука
Ühendus - Juhtnupud - Nutiseadme juhtimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для управления смарт-устройством
Speakers - Drivers - 9 mm neodymium magnets
Skaļruņi - Draiveri - 9 mm neodīma magnēti
Колонки - Элементы - 9 мм неодимовые магниты
Speakers - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
Колонки - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
barcode - 5025232889938
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - Кабель для зарядки
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - Chargin cable
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskaabel
Vispārīgi - Krāsa - Pelēka
Общее - Цвет - Серый
Üldine - Värvus - Hall
General - Color - Grey
brand - Panasonic
67,10 €
Panasonic RP-HTX20BE-H, Gray
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas