Spin Master Set Kinetic Sand Sand factory

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 755234 Preces kods: 6061654
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Līdzīgi produkti
Papildus specifikācija
Akumulators - Nepieciešams akumulators - Nē
Apraksts - Kinētiskās smiltis Kinētisko smilšu komplekts Smilšu veidotājs Sajauc, veido, drupina kinētiskās smiltis kā vēl nekad ar smilšu veidošanas komplektu! Šajā komplektā ir viss, kas nepieciešams, lai radītu aizraujošus smilšu pārsteigumus! Ar vairāk nekā 10 piederumiem un veidnēm, kā arī kilogramu smilšu jums ir daudz iespēju radoši izpausties! Komplektā ir līdz pat 4 kinētisko smilšu krāsām, tostarp unikāla melna krāsa, kuras visas varat sajaukt kopā, kā vien vēlaties! Grieziet, stiepiet, veidojiet, drupiniet savas kinētiskās smiltis! Varat izmantot caurspīdīgus rīkus, piemēram, smalcinātāju un nazi, lai vērotu, kā jūsu dizains pārvēršas jūsu acu priekšā! Smilšu fabrikas komplekts ir pilns ar jauniem aksesuāriem un pārsteigumiem! Radošās iespējas ir bezgalīgas!
Ar akumulatoru darbināms izstrādājums - nav
BrandPartCode - 6061654
Citas funkcijas -
Daļas numurs - 6061654
dimensijas dziļums - 70 mm
Dzimums - Meitenes
Dzimums - Zēni
ean - 778988371886
EAN_kods - 0778988371886
Funkcijas - bez kviešiem - Jā
Funkcijas - bez lipekļa - Jā
Funkcijas - Ieteicamais dzimums - Zēns/meitene
Funkcijas - Ieteicamais vecums (max) - 12 gadu(-u)
Funkcijas - Ieteicamais vecums (min) - 3 gadi
Funkcijas - Produkta krāsa - Daudzkrāsains
Funkcijas - Produkta tips - Bērnu kinētiskās smiltis
garantija - 24
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
GTIN - 778988371886
GTIN - 0778988371886
Iekļautas baterijas - nav
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 281.9 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 71.1 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 304.8 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 1.32 kg
Izmēri -
izmērs augstums - 285 mm
izmērs platums - 310 mm
izmērs svars - 1360 g
Kategorija - Mākslas un amatniecības rotaļlietas
Kategorija_1 - Rotaļlietas
Kategorija_2 - Tehniskās un radošās rotaļlietas
Krāsu skaits - 4
LongDesc - Sajauciet, veidojiet, grieziet šķēlēs un saberiet kinētiskās smiltis tā, kā vēl nekad iepriekš neesat to darījuši, izmantojot kinētisko smilšu smilšu fabrikas komplektu! Sandisfactory komplektā ir viss, kas nepieciešams, lai radītu hipnotizējošus smilšu pārsteigumus un veidotu savādākus video - gluži tādus pašus, kādus esat redzējuši internetā - turpat mājās! Ar vairāk nekā 10 dažādiem instrumentiem un veidnēm un diviem kilogramiem kinētisko smilšu ir tik daudz veidu, kā radīt! Pirms spēlēšanās uzpūsti smiltis, lai tās sāk plūst! Kinētiskās smiltis ir oriģinālās hipnotizējošās burvju smiltis, kas plūst caur rokām un nekad neizžūst, lai jūs varētu spēlēties atkal un atkal. Sarkanās, zilās, dzeltenās un retās melnās kinētiskās smiltis var sajaukt kopā, lai radītu jaunas krāsas vai papildinātu savus darbiņus ar marmora zīmējumiem. Grieziet, velciet, veidojiet, lāpiet, smērējiet un gremdējiet savas kinētiskās smiltis! Izmantojiet skaidros rīkus, piemēram, skvošeru un griezēju, lai vērotu, kā jūsu dizaini mainās jūsu acu priekšā! Sandisfactory komplekts ir pilns ar pilnīgi jauniem rīkiem un pilnīgi jauniem pārsteigumiem! Izmantojiet kubiņu formu, lai radītu unikālus dizainus ar melnajām smiltīm! Veidojiet unikālus dizainus ar krāsainām smiltīm un grieziet, lai spēles laikā atklātu pārsteidzošus dizainus. Iespējas ir bezgalīgas! Kinetic Sand veido formas un pārveido tās ar kubu veidnēm; sagrieziet un sagrieziet gabaliņos ar griezēju; uzberiet veidojamo smilšu bumbiņas ar lāpstiņu; izmantojiet krunkleri, lai sagrieztu viļņus, un izspiediet savus darbiņus ar skvošera rīku! Ar Kinetic Sand var veidot atkal un atkal un atkal - labāk nekā ar mākslas un amatniecības modelīniem, un jūs varat stundām ilgi patstāvīgi spēlēties ar Kinetic Sand, izmantojot taustes sajūtu. Tā ir ideāla sensorā rotaļlieta un rotaļlieta, kuru jūs nevarēsiet nolikt malā! Ļaujiet vaļu savai iztēlei un atklājiet nebeidzamus veidus, kā radīt ar Kinetic Sandisfactory smilšu komplektu!Sastāvā ietilpst: Komplektā ietilpst: 2 kg kinētisko smilšu, 1 kupola pārsteiguma veidne, 2 kubiņu štancīši, 5 instrumenti, 1 caurspīdīgs nazis, 1 skvošers, 1 skvošera plāksne, 1 transformējama smilšu kaste, 1 fons, 1 instrukcijas lapa.
LongProductName - Kinētisko smilšu smilšu komplekts, 2 kg krāsainu un melnu kinētisko smilšu, vairāk nekā 10 rīki, izgatavoti no dabīgām smiltīm, smilšu sensorās rotaļlietas bērniem no 3 gadu vecuma.
LongSummaryDescription - Kinētisko smilšu smilšu komplekts, 2 kg krāsainu un melnu smilšu, vairāk nekā 10 darbarīku, izgatavots no dabīgām smiltīm, rotaļu smilšu sensorās rotaļlietas bērniem no 3 gadu vecuma. Produkta veids: Smilšu smilšu komplekts ar smilšu kauliņiem un smilšu kauliņiem: Ieteicamais vecums (min.): Izstrādājuma krāsa: 3 gadi, Izstrādājuma krāsa: 1,5 mm, Izstrādājuma garums: 3 gadi: Daudzkrāsains, bez lipekļa
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes neto svars - 5.3 kg
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kastes tilpums - 963000 cm³
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas augstums - 320 mm
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kārbas garums - 289.6 mm
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas platums - 299.7 mm
Loģistikas dati - Produkti uz vienu intermodālo konteineru (20 pēdas) - 4399 pcs
Loģistikas dati - Produkti uz vienu intermodālo konteineru (40 pēdas) - 8799 pcs
Minimālais vecums - od 3 gadi
Mācīšanās un apmācības prasmes - Mācīšanās un apmācības prasmes - Smalkās motorikas treniņš
Nosaukums - Kinētisko smilšu smilšu komplekts, 2 kg krāsainu un melnu smilšu, vairāk nekā 10 darbarīku, izgatavots no dabīgām smiltīm, rotaļu smilšu sensorās rotaļlietas bērniem no 3 gadu vecuma.
nosaukums - Komplekts Kinētiskās smiltis Smilšu fabrika
Nosaukums - Spin Master K.S. smilšu komplekts 907g - 6061654
Power - Nav piemērojams
Produkta nosaukums - Kinētisko smilšu smilšu komplekts, 2 kg krāsainu un melnu kinētisko smilšu, vairāk nekā 10 rīki, izgatavoti no dabīgām smiltīm, smilšu sensorās rotaļlietas bērniem no 3 gadu vecuma.
Ražotāja_kods - 6061654
ražotājs - Spin Master
Ražotājs - Spinmaster
ShortSummaryDescription - Kinētisko smilšu komplekts, 2 kg krāsainu un melnu smilšu, vairāk nekā 10 darbarīku, izgatavots no dabīgām smiltīm, rotaļu smilšu sensorās rotaļlietas bērniem no 3 gadu vecuma, bērnu kinētiskās smiltis, netoksiskas, daudzkrāsainas
Svars - 1,34
Tehniskā_details - Kinētisko smilšu smilšu komplekts, rotaļu smiltis Šajā komplektā ir iekļauts viss, kas padara kinētiskās smiltis tik aizraujošas. Oriģinālās kinētiskās smiltis trīs pamatkrāsāsās - zilā, sarkanā un dzeltenā, no kurām var sajaukt visas varavīksnes krāsas. Ir arī melnas smiltis, kas veido lielisku kontrastu košajām krāsām. Ar 10 komplektā iekļauto instrumentu palīdzību smilšu krāsas var individuāli kombinēt, lai, griežot, velkot vai drupinot, panāktu lieliskus efektus. Tips: rotaļu smiltis Krāsa zila EAN kods: Ražotāja numurs: 6061654 Sērija: 6061654: Sērija: Kinetic Sand Valoda: Sastāvs/aprīkojums: 907 grami kinētisko smilšu četrās krāsās, 10 instrumenti, instrukcija Mācību mērķis: motorika Ieteicamais vecums: no 36 mēnešiem Mērķa grupa: pirmsskolas vecuma bērni Materiāls: rotaļu smiltis Brīdinājumi: Brīdinājums: Nav piemērots bērniem līdz 36 mēnešu vecumam! Brīdinājumi: Uzmanību: Mazo detaļu dēļ pastāv nosmakšanas risks! Svars: 958 grami
Tips - kinētiskās smiltis
Tēma - Kancelejas preces
URL - https://spinmaster.com/
vendpn -
Zīmols - Spin Master
Īpašības - bez kazeīna - Jā
Īpašības - Netoksisks - Jā
Battery - Batteries required - No
Description - Piasek kinetyczny Kinetic Sand Zestaw Wytwórnia piasku Mieszaj, kształtuj, zgniataj Kinetic Sand jak nigdy dotąd, dzięki zestawowi Wytwórnia Piasku! Ten zestaw zawiera wszystko, co niezbędne, aby tworzyć własne, hipnotyzujące, piaskowe niespodzianki! Dzięki ponad 10 akcesoriom i formom oraz kilogramowi piasku, masz mnóstwo możliwości kreatywnego tworzenia! Zestaw zawiera aż 4 kolory piasku kinetycznego, w tym wyjątkowy czarny kolor -  wszystkie z nich możesz mieszać ze sobą dowolnie! Tnij, rozciągaj, kształtuj, zgniataj swój Kinetic Sand! Możesz użyć przy tym przezroczystych narzędzi takich jak zgniatacz czy nożyk, aby obserwować jak projekty zmieniają się na Twoich oczach! Zestaw Wytwórnia Piasku jest pełen nowych akcesoriów i niespodzianek! Możliwości kreatywnego tworzenia są nieskończone!
Battery-powered product - no
BrandPartCode - 6061654
Other features -
Part number - 6061654
dimension depth - 70 mm
Gender - Girls
Gender - Boys
ean - 778988371886
EAN_code - 0778988371886
Features - Wheat free - Yes
Features - Gluten free - Yes
Features - Suggested gender - Boy/Girl
Features - Recommended age (max) - 12 yr(s)
Features - Recommended age (min) - 3 yr(s)
Features - Product colour - Multicolour
Features - Product type - Children's kinetic sand
guarantee - 24
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
GTIN - 778988371886
GTIN - 0778988371886
Batteries included - no
Accessories included -
Packaging data - Package height - 281.9 mm
Packaging data - Package depth - 71.1 mm
Packaging data - Package width - 304.8 mm
Packaging data - Package weight - 1.32 kg
Dimensions -
dimension height - 285 mm
dimension width - 310 mm
dimension weight - 1360 g
Category - Art & Craft Toys
Category_1 - Toys
Category_2 - Technical and creative toys
Number of colors - 4
LongDesc - Mix, shape, slice, and squish Kinetic Sand like you’ve never done before with the Kinetic Sand Sandisfactory Set! The Sandisfactory Set includes everything you need to create your own mesmerizing sand surprise reveals and make oddly satisfying videos – just like the ones you’ve seen online – right at home! With over 10 different tools and molds, and two pounds of Kinetic Sand, there’s so many ways to create! Before you play, fluff the sand to get it flowing! Kinetic Sand is the original mesmerizing magic sand that flows through your hands and never dries out so you can play again and again. With red, blue, yellow, and rare black Kinetic Sand, you can mix them together to create new colors or add marble designs to your creations. Cut, pull, shape, scoop, and squish your Kinetic Sand! Use the the clear tools like squisher and cutter to watch your designs transform right before your eyes! The Sandisfactory Set is packed with all new tools and all new surprises! Use the cube mold to create unique designs with the black sand! Create unique designs with the colored sand and cut to reveal surprising designs as you play. The possibilities are endless! The Kinetic Sand molds shapes and transform them with the cube molds; slice and dice with the slicer; scoop balls of moldable sand with the scooper; use the crinkler to cut waves, and squish your creations with the squisher tool! Better than arts and crafts modelling clay, you can create again and again with Kinetic Sand for hours of tactile independent play. It’s the perfect sensory toy and fidget toy you won’t be able to put it down! Let your imagination run wild and discover endless ways to create with the Kinetic Sand Sandisfactory Set!Includes: 2lb of Kinetic Sand, 1 dome surprise mold, 2 cube stampers, 5 tools, 1 clear knife, 1 squisher, 1 squisher plate, 1 transformable sand box, 1 backdrop, 1 instruction sheet
LongProductName - Kinetic Sand Sandisfactory Set, 2lbs of Colored and Black Kinetic Sand, Over 10 Tools, Made w/ Natural Sand, Play Sand Sensory Toys for Kids 3 and Up
LongSummaryDescription - Kinetic Sand Sandisfactory Set, 2lbs of Colored and Black , Over 10 Tools, Made w/ Natural Sand, Play Sand Sensory Toys for Kids 3 and Up. Product type: Children's kinetic sand, Recommended age (min): 3 yr(s), Product colour: Multicolour, Gluten free
Logistics data - Master (outer) case net weight - 5.3 kg
Logistics data - Master (outer) case volume - 963000 cm³
Logistics data - Master (outer) case height - 320 mm
Logistics data - Master (outer) case length - 289.6 mm
Logistics data - Master (outer) case width - 299.7 mm
Logistics data - Products per intermodal container (20ft) - 4399 pc(s)
Logistics data - Products per intermodal container (40ft) - 8799 pc(s)
Minimum age - od 3 years
Learning & training skills - Learning & training skills - Fine motor skills training
Title - Kinetic Sand Sandisfactory Set, 2lbs of Colored and Black , Over 10 Tools, Made w/ Natural Sand, Play Sand Sensory Toys for Kids 3 and Up
name - Set Kinetic Sand Sand factory
Name - Spin Master K.S. Sandisfactory Set 907g - 6061654
Power - Not applicable
ProductName - Kinetic Sand Sandisfactory Set, 2lbs of Colored and Black Kinetic Sand, Over 10 Tools, Made w/ Natural Sand, Play Sand Sensory Toys for Kids 3 and Up
Manufacturer_code - 6061654
producer - Spin Master
Manufacturer - Spinmaster
ShortSummaryDescription - Kinetic Sand Sandisfactory Set, 2lbs of Colored and Black , Over 10 Tools, Made w/ Natural Sand, Play Sand Sensory Toys for Kids 3 and Up, Children's kinetic sand, 3 yr(s), Non-toxic, Multicolour
Weight - 1,34
Technical_details - Kinetic Sand Sandisfactory Set, play sand Everything that makes Kinetic Sand so fascinating is included in this set. Original Kinetic Sand in the three basic colors blue, red and yellow, from which all the colors of the rainbow can be mixed. There is also black sand, which forms a great contrast to the bright colors. With the help of the 10 included tools, the sand colors can be individually combined in order to achieve great effects by cutting, pulling or crushing. Type: play sand Colour blue EAN code: 0778988371886 Manufacturer number: 6061654 Series: Kinetic Sand Language: German Contents/Equipment: 907 grams of Kinetic Sand in four colours, 10 tools, instructions Learning objective: motor skills Age recommendation: from 36 months Target group: kindergarten children Material: play sand Warnings: Caution: Not suitable for children under 36 months! Warnings: Attention: Danger of suffocation due to small parts! Weight: 958 grams
Type - kinetic sand
Theme - Stationery
URL - https://spinmaster.com/
vendpn -
Brand - Spin Master
Features - Casein free - Yes
Features - Non-toxic - Yes
35,30 €
Spin Master Set Kinetic Sand Sand factory
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas