Spin Master Kinetic sand Sandwhirlz

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 601476 Preces kods: 6055859
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Līdzīgi produkti
Papildus specifikācija
Apraksts - Kinētiskās smiltis Sandwhirlz Vienīgais kinētisko smilšu spēļu komplekts, pateicoties kuram jūs nekad nezināt, ko radīsiet! Iedvesmojies no internetā populārākās drop & squish tēmas. Uzpildiet konteineru ar kinētiskajām smiltīm un bezgalīgi izklaidējieties ar šo smilšu strūklaku! Spēlējiet ar piederumiem un smilšu krāsām, pateicoties kurām katru reizi sasniegsiet atšķirīgu efektu.
Ar akumulatoru darbināms izstrādājums - nav
BrandPartCode - 6055859
Citas funkcijas - Iepakojuma izmēri: Iepakojuma izmēri: 30,48 x 29,21 x 8,13 cm
Daļas numurs - 6055859
dimensijas dziļums - 75 mm
Drošības brīdinājums - ES TSD brīdinājums - Nav paredzēts bērniem, kas jaunāki par 36 mēnešiem
Dzimums - Meitenes
Dzimums - Zēni
ean - 778988134269
EAN_kods - 0778988134269
Funkcijas - Ieteicamais dzimums - Zēns/meitene
Funkcijas - Ieteicamais vecums (max) - 12 gadu(-u)
Funkcijas - Ieteicamais vecums (min) - 3 gadi
Funkcijas - Produkta krāsa - Daudzkrāsains
Funkcijas - Produkta tips - Bērnu kinētiskās smiltis
garantija - 24
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
GTIN - 778988134269
GTIN - 0778988134269
Iekļautas baterijas - nav
Iekļautie piederumi - 6 rotējoši konteineri 6 apaļi vāciņi Virzuļa liekšķere Tālruņa statīvs Uzglabāšanas kaste
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 292.1 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 81.3 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 304.8 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 1.95 kg
Iepakojuma saturs - iekļauto piederumu skaits - 6 gab.
Izmēri -
izmērs augstums - 300 mm
izmērs platums - 315 mm
izmērs svars - 1673 g
Kategorija - Mākslas un amatniecības rotaļlietas
Kategorija_1 - Rotaļlietas
Kategorija_2 - Tehniskās un radošās rotaļlietas
LongDesc - Ar rotaļu komplektu Sandwhirlz izplūst kinētiskās smiltis pavisam jaunā veidā! Šajā komplektā ir viss nepieciešamais pārsteidzošām smilšu transformācijām: 2 kg kinētisko smilšu (sarkanās, dzeltenās un zilās), seši formu pārveidotāji, divas ekstrūdera caurules, liekšķere un daudz kas cits! Kinētiskās smiltis ir oriģinālās hipnotizējošās smiltis, kas plūst caur rokām un nekad neizžūst, tāpēc jūs varat spēlēties atkal un atkal. Iedvesmojoties no sociālajos medijos izplatītā pilienu un izspiešanas rotaļu parauga, Sandwhirlz rotaļu komplekts ļauj viegli pielāgot smilšu efektus ar formu mainītājiem un instrumentiem! Atveriet futrālīti, lai atklātu kinētiskās smiltis iekšpusē un rotaļu laukumu uz vāka. Spēlējiet ar savām kinētiskajām smiltīm, lai tās kļūtu plūstošas, mīkstas un gatavas rotaļām! Pēc tam izmantojiet liekšķeri, lai iemestu smiltis eksplozijas vai mākoņa formas izspiedējcaurulītē. Ar virzuli viegli saspiediet kinētiskās smiltis un turpiniet tās slāņot un piepildīt ar smiltīm. Kad tas ir pilns, izvēlieties formas mainītāju; katram no tiem ir atšķirīgs dizains, lai radītu unikālu smilšu efektu! Uzspiediet to uz ekstrūdera caurulītes un gatavojieties Sandwhirlz burvībai! Uzlieciet virzuli uz vāka un nospiediet ekstrūdera caurulīti uz leju. Turpiniet spiest, līdz smiltis izplūst pa virsu! Ja jums nepieciešama palīdzība, vienkārši palūdziet pieaugušo. Uzglabājiet sajauktās smiltis korpusa tukšajā nodalījumā, pēc tam sajauciet vienkrāsainas kinētiskās smiltis, lai izveidotu varavīksnes krāsas. Sajauciet un saskaņojiet formas mainītājus, ekstrūdera caurules un smilšu krāsas, lai iegūtu vēl neticamākus smilšu efektus! Turklāt varat izmantot ekstrūdera caurulītes kā veidnes, izspiest veidnes ar virzuli un pat izmantot virzuli kā rullīti, lai iegūtu vēl vairāk jautru spēļu veidu! Kad esat pabeiguši spēlēties, piepildiet futrāļa nodalījumus ar kinētiskajām smiltīm un uzglabājiet visu iekšā. Izveidojiet un atklājiet bezgalīgas pārsteidzošas smilšu eksplozijas ar Kinetic Sand Sandwhirlz rotaļu komplektu!Ietver: Komplektā ietilpst: 2 kg kinētisko smilšu, 6 formu mainītāji, 1 mākoņu izspiedējs, 1 sprādziena izspiedējs, 2 klucīši/stamperi, 1 virzuļa/ritulis, 1 pamatne, 1 liekšķere, 1 pārnēsājams koferis, 1 instrukcijas lapa.
LongProductName - Kinētiskās smiltis, Smilšu rotaļu komplekts ar 3 krāsām kinētisko smilšu (2 kg) un vairāk nekā 10 instrumentiem, bērniem no 3 gadu vecuma.
LongSummaryDescription - Kinētiskās smiltis , smilšu rotaļu komplekts ar 3 krāsām (2 kg) un vairāk nekā 10 rīkiem, bērniem no 3 gadu vecuma. Produkta veids: Kineticine Kineticine Kineticin 2,5 kg: Ieteicamais vecums (min.): 3 gadi, Produkta krāsa: Daudzkrāsains
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes bruto svars - 4.08 kg
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes neto svars - 5.85 kg
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kastes tilpums - 970000 cm³
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas augstums - 322.3 mm
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kārbas garums - 264.4 mm
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas platums - 322.3 mm
Loģistikas dati - Produkti uz vienu intermodālo konteineru (20 pēdas) - 3287 pcs
Loģistikas dati - Produkti uz vienu intermodālo konteineru (40 pēdas) - 6575 pcs
Minimālais vecums - od 3 gadi
Mācīšanās un apmācības prasmes - Mācīšanās un apmācības prasmes - Smalkās motorikas treniņš, Radošās domāšanas prasmju treniņš
Nosaukums - Kinētiskās smiltis , Smilšu rotaļu komplekts ar 3 krāsām (2 kg) un vairāk nekā 10 instrumentiem, bērniem no 3 gadu vecuma.
nosaukums - Kinētiskās smiltis Sandwhirlz
Nosaukums - SpinMaster K.S. - Sandwhirlz komplekts 907 g 6055859
Power - Nav piemērojams
Produkta nosaukums - Kinētiskās smiltis, Smilšu rotaļu komplekts ar 3 krāsām kinētisko smilšu (2 kg) un vairāk nekā 10 instrumentiem, bērniem no 3 gadu vecuma.
Ražotāja_kods - 6055859
ražotājs - Spin Master
Ražotājs - Spinmaster
ShortSummaryDescription - Kinētiskās smiltis , Smilšu rotaļu komplekts ar 3 krāsām (2 kg) un vairāk nekā 10 instrumentiem, bērniem no 3 gadu vecuma, bērnu kinētiskās smiltis, 3 gadi, daudzkrāsains
Svars - 1,67
Tips - skolas piederumu komplekti
Tēma - Kancelejas preces
URL - https://spinmaster.com/
vendpn -
Zīmols - Spin Master
Description - Kinetic sand Sandwhirlz The only and only kinetic sand play set, thanks to which you never know what you will create! Inspired by the most popular drop & squish theme on the internet. Load the container with kinetic sand and have endless fun with this sand fountain! Play with accessories and sand colors, thanks to which you will achieve a different effect each time.
Battery-powered product - no
BrandPartCode - 6055859
Other features - Package dimensions: 30.48 x 29.21 x 8.13 cm
Part number - 6055859
dimension depth - 75 mm
Safety warning - EU TSD warning - Not for children under 36 months
Gender - Girls
Gender - Boys
ean - 778988134269
EAN_code - 0778988134269
Features - Suggested gender - Boy/Girl
Features - Recommended age (max) - 12 yr(s)
Features - Recommended age (min) - 3 yr(s)
Features - Product colour - Multicolour
Features - Product type - Children's kinetic sand
guarantee - 24
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
GTIN - 778988134269
GTIN - 0778988134269
Batteries included - no
Accessories included - 6 rotating containers 6 round caps Piston Scoop Phone stand Storage box
Packaging data - Package height - 292.1 mm
Packaging data - Package depth - 81.3 mm
Packaging data - Package width - 304.8 mm
Packaging data - Package weight - 1.95 kg
Packaging content - Number of accessories included - 6 pc(s)
Dimensions -
dimension height - 300 mm
dimension width - 315 mm
dimension weight - 1673 g
Category - Art & Craft Toys
Category_1 - Toys
Category_2 - Technical and creative toys
LongDesc - Flow Kinetic Sand in a whole new way with the Sandwhirlz Playset! This set has everything you need for amazing sand transformations: 2lbs of Kinetic Sand (red, yellow and blue), six shape shifters, two extruder tubes, a scoop and more! Kinetic Sand is the original mesmerizing sand that flows through your hands and never dries out, so you can play again and again. Inspired by the drop and squish play pattern on social media, the Sandwhirlz Playset makes it easy to customize your sand effects with the shape shifters and tools! Open up the case to discover your Kinetic Sand inside and a play area on the lid. Play with your Kinetic Sand to get it flowy, soft and ready for play! Next, use the scoop to drop sand into the burst or cloud-shaped extruder tube. Lightly squish the Kinetic Sand down with the plunger and continue to layer and fill it with sand. Once it’s full, choose a shape shifter; each one has a different design for a unique sand effect! Snap it on the extruder tube and get ready for Sandwhirlz magic! Place the plunger on the lid and push the extruder tube down. Keep pushing until your sand flows out the top! If you need some help, just ask an adult. Store your mixed sand in the case’s empty compartment then mix solid colors of Kinetic Sand to create the colors of the rainbow. Mix and match shape shifters, extruder tubes and colors of sand for even more incredible sand effects! Plus, you can use the extruder tubes as molds, squish the molded shapes with the plunger and even use the plunger as a roller for more fun ways to play! When you’re finished playing, fill the case’s compartments with Kinetic Sand and store everything inside. Create and reveal endless surprising sand explosions with the Kinetic Sand Sandwhirlz Playset!Includes: 2lbs Kinetic Sand, 6 Shape Shifters, 1 Cloud Extruder, 1 Burst Extruder, 2 Pucks/Stampers, 1 Plunger/Roller, 1 Base, 1 Scoop, 1 Portable Case, 1 Instruction Sheet
LongProductName - Kinetic Sand, Sandwhirlz Playset with 3 Colors of Kinetic Sand (2lbs) and Over 10 Tools, for Kids Aged 3 and up
LongSummaryDescription - Kinetic Sand , Sandwhirlz Playset with 3 Colors of (2lbs) and Over 10 Tools, for Kids Aged 3 and up. Product type: Children's kinetic sand, Recommended age (min): 3 yr(s), Product colour: Multicolour
Logistics data - Master (outer) case gross weight - 4.08 kg
Logistics data - Master (outer) case net weight - 5.85 kg
Logistics data - Master (outer) case volume - 970000 cm³
Logistics data - Master (outer) case height - 322.3 mm
Logistics data - Master (outer) case length - 264.4 mm
Logistics data - Master (outer) case width - 322.3 mm
Logistics data - Products per intermodal container (20ft) - 3287 pc(s)
Logistics data - Products per intermodal container (40ft) - 6575 pc(s)
Minimum age - od 3 years
Learning & training skills - Learning & training skills - Fine motor skills training, Creative thinking skills training
Title - Kinetic Sand , Sandwhirlz Playset with 3 Colors of (2lbs) and Over 10 Tools, for Kids Aged 3 and up
name - Kinetic sand Sandwhirlz
Name - SpinMaster K.S. - Sandwhirlz Set 907 g 6055859
Power - Not applicable
ProductName - Kinetic Sand, Sandwhirlz Playset with 3 Colors of Kinetic Sand (2lbs) and Over 10 Tools, for Kids Aged 3 and up
Manufacturer_code - 6055859
producer - Spin Master
Manufacturer - Spinmaster
ShortSummaryDescription - Kinetic Sand , Sandwhirlz Playset with 3 Colors of (2lbs) and Over 10 Tools, for Kids Aged 3 and up, Children's kinetic sand, 3 yr(s), Multicolour
Weight - 1,67
Type - school supplies sets
Theme - Stationery
URL - https://spinmaster.com/
vendpn -
Brand - Spin Master
28,64 €
Spin Master Kinetic sand Sandwhirlz
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas