TP-LINK TL-WA860RE, WiFi Range Extender

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 94780 Preces kods: TL-WA860RE
Noliktavā 26 gab.
Garantija: 3 gadi
31,43 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 25.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 25.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 25.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 25.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 25.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 23.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Datu pārraides ātrums, Mbps: 300
  • Iekārtas tips: Range Extender
  • Wi-Fi standarts: Wi-Fi 4 (802.11n)
Apraksts
Pamatinformācija
Datu pārraides ātrums, Mbps : 300
Iekārtas tips Range Extender

Access Point - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina kabeļu tīkla paplašināšanas pārraidi bezvadu tīklā izmantojot vienu LAN pieslēgvietu. Access point nav rūteris, un nespēj sadalīt vienu interneta pieslēguma adresi vairākiem datoriem, tamdēļ šo iekārtu slēdziet tikai aiz esoša kabeļu rūtera.

Router, jeb maršrutētājs - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina viena interneta pieslēguma sadalīšanu vairākiem datoriem, gan caur tīkla vadiem, gan bezvadu tīklā. Parasti bezvadu maršrutētājam ir viena kabeļu interneta pieslēgvieta, četras datoru pieslēgvietas (kuras var papildināt, izmantojot switch komutatoru) un antenas, kas nodrošina apraidi datoriem un citām WiFi iekārtām.

Range Extender - bezvadu tīkla apraides attāluma pastiprinātājs. Paredzēts esoša signāla pastiprināšanai, lai palielinātu uzveršanas un pārraides attālumu.

Wifi adapter - Bezvadu tīkla karte, paredzēta datora pieslēgšanai pie bezvadu WiFi rūtera vai piekļuves punkta. PCI, PCI-E ir paredzēti galddatoriem, savukārt PCMCIA un USB - portatīvajiem datoriem. Jāpiebilst, ka lielākā daļa portatīvo datoru jau rūpnīcā tiek komplektēti ar bezvadu tīkla kartēm.

USB tīkla karte ir pēdējā izvēle, jo USB2.0 caurlaidības ātrums ir samērā zems ~22MB/s, kas nozīmē to, ka netiks izmantots bezvadu tīkla maksimālais iespējamais ātrums. Ja ir iespēja, labāk izvēlēties kādu citu pieslēguma veidu.

Wi-Fi standarts : Wi-Fi 4 (802.11n)
Funkcionalitāte
3G/4G atbalsts Nav

Iespēja maršrutētājā ievietot mobilo operatoru SIM karti, vai arī USB Dongle adapteri, kas nodrošina piekļuvi 3G mobilajam internetam.

Pirms iegādāties maršrutētāju ar 3G atbalstu, lūdzam ražotāja mājaslapā pārliecināties, vai šī iekārta atbalsta konkrētā mobilo sakaru operatora 3G USB Dongle uztvērēju.

Band mode Single Band

SingleBand ir standarta 2.4GHz bezvadu tehnoloģija, kas raksturīga visām mūsdienu bezvadu iekārtām.

DualBand ir 2.4GHz ar papildu 5.0GHz kanālu, kas nodrošina labāku signāla uztveramību un stabilāku ātrdarbību. Lai izmantotu šo funkciju abām iekārtām - maršrutētājam un bezvadu tīkla kartei ir jāatbalsta DualBand režīms.

Ethernet 10/100

LAN, jeb ethernet kabeļu pieslēgvietu darbības režīms.

10/100 MB.s ir standarta ātrums, kas raksturīgs praktiski visiem maršrutētājiem.

10/100/1000 MB.s, jeb GigaBit ir desmit reižu ātrāks standarts, kas, savienojumā ar GigaBit LAN tīkla kartēm, sniedz lielas datu pārsūtīšanas ātruma priekšrocības starp iekšējā tīklā saslēgtiem datoriem. Šāds risinājums parasti nepieciešams birojos, kur starp datoriem tiek bieži kopēti lieli failu apjomi vai tiek lietots ātrs interneta pieslēgums (no ~30 MB/s) vairākos datoros vienlaicīgi.

 

Pieslēgvietas un aprīkojums
LAN porti : 1
Papildus specifikācija
1. kategorija - Tīkls
2. kategorija - WLAN retranslators
10/100M LAN porti - 1
64, 128, 152 bitu WEP drošība - Jā
Antena - Fiksēta ārējā
Antenas - Antenas daudzums - 2
Antenas - Antenas tips - Ārējais
Antenas - raidīšanas jaudas diapazons - 0 - 20 dBmW
Antenu skaits - 2
Apraksts - Bezvadu signāla pastiprinātājs ar barošanas kontaktligzdu, 300Mbps Produkta pielietojums TP-LINK TL-WA860RE bezvadu signāla pastiprinātājs ir paredzēts esošā bezvadu tīkla darbības rādiusa un signāla stipruma palielināšanai, lai novērstu "mirušās zonas". Bezvadu N ātrums līdz 300 Mb/s, Range Extender poga, miniatūro izmēru un iespēja uzstādīt pie sienas ļauj jums paplašināt bezvadu tīkla darbības lauku vieglāk nekā jebkad agrāk. Turklāt Ethernet pieslēgvieta ļauj izmantot ierīci kā bezvadu adapteri, lai bezvadu tīklam pievienotu ierīces ar Ethernet pieslēgumu. Bezvadu signāla pastiprinātājs - 300 Mbps Tā kā šī ierīce atbalsta bezvadu N ātrumu līdz 300 Mbps, tā ir piemērota tādiem sarežģītiem lietojumiem kā vienmērīga HD audio-video straumēšana un tiešsaistes spēles. Viegla uzstādīšana Ierīces miniatūrais izmērs un iespēja uzstādīt pie sienas ļauj to viegli uzstādīt un pārvietot. Turklāt profila iegaumēšanas funkcija atceras iepriekš pārraidīto tīklu iestatījumus, lai, mainot maršrutētāju, ierīce nebūtu jākonfigurē no jauna. Papildu barošanas ligzda TL-WA860RE ir aprīkots ar integrētu barošanas ligzdu, kas nodrošina ērtu mājas tīkla izveidi. Lietotāji var viegli paplašināt sava bezvadu tīkla darbības lauku bez papildu kabeļiem, vienkārši novietojot ierīci esošā bezvadu tīkla darbības zonā. Vienkārši nospiediet WPS pogu uz maršrutētāja un pēc tam Range Extender pogu uz atkārtotāja (jebkurā secībā). Liels diapazons Divas fiksētas, augsto tehnoloģiju antenas nodrošina lielu diapazonu un pārraides stabilitāti. Ethernet kabeļa savienojums TL-WA860RE vienīgais Ethernet ports ļauj izmantot atkārtotāju kā tīkla adapteri, lai bezvadu tīklam pievienotu vadu tīkla ierīces, piemēram, Blu-ray atskaņotājus, spēļu konsoles un televizora pierīces. Vienlaikus tas pastiprina bezvadu tīkla signālu. Bezvadu signāla stipruma indikators Pastiprinātājs ir aprīkots ar gaismas diodēm, kas parāda uztvertā bezvadu signāla stiprumu, palīdzot jums noteikt, kur novietot ierīci, lai nodrošinātu vislabāko bezvadu pārklājumu un veiktspēju. Universāla savietojamība Pastiprinātājs darbojas ar visām 802.11b/g/n bezvadu ierīcēm.
Apraksts - Joslas platums: 300 Mb/s, WiFi protokoli: IEEE 802.11b/g/n, Josla: Viena josla, Garantija: 2 dienas
Apraksts - TP-LINK TL-WA860RE ir izstrādāts, lai ērti paplašinātu esošā bezvadu tīkla pārklājumu un uzlabotu signāla stiprumu, tādējādi novēršot "mirušās zonas". Pateicoties 300 Mbps bezvadu N ātrumam, Range Extender pogai, miniatūrajam izmēram un pie sienas montējamai konstrukcijai, bezvadu tīkla paplašināšana vēl nekad nav bijusi vienkāršāka. Turklāt tā papildu kontaktligzda nodrošina strāvas padevi citām elektriskajām ierīcēm. Turklāt tā Ethernet ports ļauj TL-WA860RE darboties kā bezvadu adapterim, lai vadu ierīci pārvērstu bezvadu ierīcē. - Range Extender režīms nevainojami pastiprina bezvadu signālu līdz šim nesasniedzamās vai grūti vadu vadiem savienojamās vietās - Miniatūrs izmērs un pie sienas stiprināms dizains atvieglo izvietošanu un elastīgu pārvietošanu - Papildu strāvas ligzda nodrošina, ka neviena elektrības rozete nenonāk zudumā - 2 fiksētas ārējās antenas nodrošina lielisku WiFi pārklājumu un uzticamību - Viegli paplašiniet bezvadu pārklājumu, nospiežot Range Extender pogu.
Barošanas avots - Tīklošana
Bezvadu frekvenču diapazons - 2.4~2.4835GHz
Bezvadu LAN funkcijas > Wi-Fi josla - 802.11n
BrandPartCode - TL-WA860RE
BrandPartCode - TL-WA860RE V5
Bruto svars Kg - 0,35
category_en - Tīklošana
category_et - Tīkla aprīkojums
category_lv - Tīkla iekārtas
category_ru - Tīkla aprīkojums
Citas funkcijas - - Kontaktdakšas tips: ES - Pogas: RE (Range Extender) poga, Atiestatīšanas poga
Citas funkcijas - Darba temperatūra (T-T) - 32 - 104 °F
Darba apstākļi - Uzglabāšanas relatīvais mitrums (H-H) - 5 - 90%
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -40 - 70 °C
Darbības frekvence - 2,4 GHz
Datu pārraides ātrums - 300 Mbps
description_et - Palieliniet sava maršrutētāja pārklājumu ar divu frekvenču WiFi TL-WA860RE ir izstrādāts, lai ērti paplašinātu bezvadu tīkla pārklājumu un uzlabotu signāla stiprumu. Pateicoties divām ārējām antenām, TL-WA860RE pārvērš pārklājuma zonas par savienotām zonām, palīdzot jums nodrošināt mobilo ierīču, multivides atskaņotāju un datoru savienojumu ar uzticamu WiFi tīklu. Plug & Play, viegli lietojams Bezvadu pārklājuma zonu var viegli paplašināt, nospiežot WPS pogu uz maršrutētāja un WPS pogu uz diapazona paplašinātāja. Pēc savienojuma ar maršrutētāju jūs varat vienkārši atvienot un atkal pievienot diapazona pagarinātāju bez nepieciešamības to pārkonfigurēt. Praktisks dizains lielākām ērtībām - TL-WA860RE ir aprīkots ar integrētu kontaktligzdu, kas nodrošina, ka neviena kontaktligzda nav lieka, un jūs joprojām varat izmantot aizņemto kontaktligzdu kā kontaktdakšu! Atrodiet optimālo atrašanās vietu ar viedo signāla indikatoru Viedās gaismas norāda signāla stiprumu, ko TL-WA860RE saņem no jūsu esošā maršrutētāja, palīdzot jums atrast labāko vietu optimālam WiFi pārklājumam. TL-WA860RE - vairāk nekā tikai diapazona pagarinātājs TL-WA860RE var pārvērst jūsu vadu interneta savienojumu par bezvadu šarnīra punktu, izmantojot AP režīma funkciju. Turklāt tas var darboties arī kā bezvadu adapteris, lai pieslēgtu vadu ierīces, piemēram, Blu-ray® atskaņotājus, spēļu konsoles, videoreģistratorus. Uzraudzīt un kontrolēt jebkurā laikā, izmantojot TP-Link Tether - bezmaksas un intuitīvu lietotni. Ērti uzraugiet pārklājuma paplašinātāja statusu, kontrolējiet tā funkcijas un mainiet iestatījumus no jebkuras Android vai iOS ierīces jebkurā laikā, kad esat pieslēgts WiFi.
description_lv -
description_lv - Novērst mājas Wi-Fi nedzīvās zonas TL-WA860RE ir izstrādāts, lai ērti paplašinātu pārklājumu un uzlabotu bezvadu tīkla signāla stiprumu. Pateicoties 2 ārējām antenām, TL-WA860RE pārvērš "nedzīvās zonas" par savienotām zonām, palīdzot nodrošināt mobilo ierīču, multivides atskaņotāju un datoru savienojumu ar Wi-Fi ar uzticamu savienojumu. Ļoti vienkārša lietošana Lietotāji var viegli paplašināt bezvadu pārklājumu, nospiežot attiecīgi maršrutētāja un Range Extender WPS pogu. Pēc savienojuma ar maršrutētāju lietotāji var vienkārši atvienot un atkal pievienot Range Extender jebkurā vietā, un tas nav jākonfigurē no jauna. Humanizēts dizains ērtākai lietošanai TL-WA860RE ir aprīkots ar integrētu strāvas kontaktligzdu, kas nodrošina, ka neviena strāvas kontaktligzda nav lieka. Optimālas atrašanās vietas atrašana ar viedo signāla indikatoru Viedās signāla indikācijas gaismas parāda signāla stiprumu, ko TL-WA860RE saņem no esošā maršrutētāja, kas palīdz atrast labāko atrašanās vietu optimālam Wi-Fi pārklājumam. TL-WA860RE - vairāk nekā tikai diapazona pagarinātājs Pateicoties AP režīma funkcijai, TL-WA860RE var pārvērst jūsu vadu interneta savienojumu par bezvadu piekļuves punktu. Turklāt tas var darboties kā bezvadu adapteris, lai pieslēgtu tādas vadu ierīces kā Blu-ray® atskaņotāji, spēļu konsoles, videoreģistratori un interneta televizori. Uzraudzība un kontrole jebkurā laikā TP-Link Tether ir bezmaksas un intuitīva lietotne. Jūs varat ērti uzraudzīt sava diapazona pagarinātāja stāvokli,
description_ru -
description_short_en - Kompakts WiFi tīkla paplašinātājs Atbilst 802.11 b/g/n standartiem Līdz 300 Mb/s datu pārraide Ar strāvas kontaktligzdu
description_short_et - Kompakts WiFi diapazona pagarinātājs Saderīgs ar 802.11 b/g/n standartiem Līdz 300 Mb/s datu pārraide Gudrs LED indikators Ar barošanas ligzdu Ieslēdz un lieto.
description_short_lv -
description_short_ru -
dimensijas dziļums - 90 mm
dimensionalWeight - 414
Dizains - atbilstība RoHS - Y
Dizains - Atiestatīšanas poga - Jā
Dizains - LED indikatori - Jā
Dizains - Produkta krāsa - White
Drošība - Bezvadu pārraides drošība: 64/128/152 bitu WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK
EAN - 6935364071158
ean - 6935364071158
EANCode - 6935364071158
Eans - 6935364071158
EAN_kods - 6935364071158
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 90%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
feature_group_et - WiFi karstie punkti
feature_group_ln - Bezvadu pagarinātāji
feature_group_lv - Bezvadu tīkla paplašinātāji
feature_group_ru - Bezvadu tīkla pagarinātāji
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
GRUPA1 - Tīkls
GRUPA2 - Bezvadu Lan antena
GTIN - 0694318376058
GTIN - 694318376058
GTIN - 0845973091873
GTIN - 845973091873
GTIN - 5054480611343
GTIN - 5715063070079
GTIN - 6935364033002
GTIN - 6935364071158
guaranteeLength - 36
HST NUMERIS - TL-WA860RE
I/O porti - 1 x WAN (RJ-45)
IEEE 802.11b tīkla standarts - Jā
IEEE 802.11g tīkla standarts - Jā
IEEE 802.11n tīkla standarts - Jā
Iekļautie piederumi - - TL-WA860RE - RJ-45 Ethernet kabelis - CD-ROM - Ātrā uzstādīšanas rokasgrāmata
Iekļautie piederumi - RJ-45 Ethernet kabelis, Resursu CD, Ātrā uzstādīšanas rokasgrāmata
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 24 gab.
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 89 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 101.5 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 156.5 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 240 g
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 960 pcs
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 302 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 430 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 90 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.729 kg
Iepakojuma saturs - daudzums iepakojumā - 1 gab.
Iepakojuma saturs - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma saturs - Ātrā lietošanas pamācība - Jā
Iepakojuma saturs - Ātrā uzstādīšanas rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 88 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 156 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 105 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 330 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto svars - 0.257 kg
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 6.168 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 5 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.095 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00144144 m³
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_3248_1.jpg
Izmēri - 110.0 x 65.8 x 75.2 mm.
izmērs augstums - 155 mm
izmērs platums - 100 mm
izmērs svars - 330 g
IZSTRĀDĒTĀJS - TP-LINK
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 3 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - PowerLine tīkla adapteri
Kategorija - Root/Elektronika/Tīkls un komunikācijas/Diapazona paplašinātāji
Kategorija - Tīkla pagarinātāji
Kategorija - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Signāla pastiprinātāji (Range Extenders)
Kategorijas kods - WRE
Kods - TL-WA860RE
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Krāsa - White
LargeDescHTML - 300Mbps Wi-Fi Range Extender ar AC PassthroughTL-WA860RERange Extender režīms nevainojami pastiprina bezvadu signālu līdz šim nesasniedzamās vai grūti savienojamās vietāsMinimālie izmēri un pie sienas montējamais dizains atvieglo izvietošanu un elastīgu pārvietošanuPapildu barošanas ligzda, kas nodrošina, ka neviena elektrības kontaktligzda nav lieka2 fiksētas ārējās antenas nodrošina lielisku Wi-Fi pārklājumu un uzticamībuIzplešot bezvadu pārklājumu ar Range Extender pogas nospiešanu Vienas pogas Super Wi-Fi Range ExtensionPie sienas montējamais TL-WA860RE ir paredzēts ērtai pārklājuma paplašināšanai un signāla stipruma uzlabošanai jūsu bezvadu tīklā. Ar 300 Mbps bezvadu N ātrumu TL-WA860RE pārvērš jūsu "nedzīvās zonas" par savienotām zonām, palīdzot jums nodrošināt mobilo ierīču, multivides atskaņotāju un datoru savienojumu ar Wi-Fi ar uzticamu savienojumu.Primārais Wi-Fi pārklājumsPaplašināts Wi-Fi pārklājumsLeņķa izvietojums un papildu barošanas ligzda TL-WA860RE miniatūrais izmērs un pie sienas stiprināmais dizains ļauj to viegli izvietot un elastīgi pārvietot. Pēc savienošanas ar esošo maršrutētāju jūs varat vienkārši atvienot un atkal pievienot Range Extender jebkurā vietā bez nepieciešamības to konfigurēt no jauna. Turklāt tā integrētā strāvas ligzda nodrošina, ka neviena elektrības kontaktligzda nenonāk zudumā.Ieslēdz un darbiniTik pieslēdz un darbini. Tas ir viss, kas jums jādara, lai paplašinātu bezvadu tīklu. Bez jauniem vadiem vai kabeļiem, esošā bezvadu tīkla darbības zonā lietotāji var viegli paplašināt bezvadu pārklājumu, nospiežot WPS pogu uz sava maršrutētāja un pēc tam Range Extender pogu uz TL-WA860RE. Bezvadu maršrutētājsLielāks pārklājums ar ārējām antenāmS 2 ārējām antenām apvienojumā ar augstākas kvalitātes antenu tehnoloģiju jūs varat izbaudīt lielisku WiFi pārklājumu un uzticamību neatkarīgi no tā, kur jūsu mājoklī izveidots savienojums.Ethernet tiltsPārveidojiet vadu ierīces par bezvadu ierīcēmTL-WA860RE vienīgais Ethernet ports ļauj paplašinātājam darboties kā bezvadu adapterim, lai savienotu vadu ierīces, piemēram, Blu-ray® atskaņotājus, spēļu konsoles, DVR un interneta televizorus. Vienlaikus ierīce var arī koplietot bezvadu tīklu.Portatīvais datorsSmartphoneTabletTabletSmart TVGrāmatu konsoleDatora galddatorsGluda straumēšanaTL-WA860RE nodrošina ātru savienojumu HD/3D video straumēšanai bez kavēšanās, tiešsaistes spēlēm un interneta zvaniem ar 300 Mbps bezvadu N ātrumu.Gudrais signāla indikatorsGudrās signāla lampiņas parāda signāla stiprumu, ko TL-WA860RE saņem no esošā maršrutētāja, kas var palīdzēt atrast labāko vietu optimālam Wi-Fi pārklājumam. Šajā lapā sniegtā informācija ir ražotāja vai zīmola īpašums.Lai uzzinātu vairāk, lūdzu, apmeklējiet: http://www.tp-link.com.
LongDesc - 300Mbps Wi-Fi diapazona pagarinātājs ar AC caurlaidiIzskaidrojiet mājas Wi-Fi "mirušās zonas"TL-WA860RE ir izstrādāts, lai ērti paplašinātu pārklājumu un uzlabotu bezvadu tīkla signāla stiprumu. Pateicoties 2 ārējām antenām, TL-WA860RE pārvērš ''nedzīvās zonas'' par savienotām zonām, palīdzot nodrošināt mobilo ierīču, multivides atskaņotāju un datoru savienojumu ar Wi-Fi ar uzticamu savienojumu.Plug and Play, ārkārtīgi vienkārša lietošanaLietotāji var viegli paplašināt bezvadu pārklājumu, nospiežot attiecīgi maršrutētāja un Range Extender WPS pogu. Pēc savienošanas ar maršrutētāju lietotāji var vienkārši atvienot un atkal pievienot Range Extender jebkurā vietā, bez nepieciešamības to konfigurēt no jauna.Humānisks dizains lielākām ērtībāmTL-WA860RE ir veidots ar integrētu strāvas kontaktligzdu, kas nodrošina, ka neviena elektrības kontaktligzda nenonāk lieki.Izpētiet optimālo atrašanās vietu ar viedo signāla indikatoruIzgudrās signāla lampiņas parāda signāla stiprumu, ko TL-WA860RE saņem no esošā maršrutētāja, kas palīdz atrast labāko atrašanās vietu optimālam Wi-Fi pārklājumam.TL-WA860RE, kas ir vairāk nekā diapazona pagarinātājsAr AP režīma funkciju TL-WA860RE var pārvērst jūsu vadu interneta savienojumu par bezvadu piekļuves punktu. Turklāt tas var darboties kā bezvadu adapteris, lai pieslēgtu tādas vadu ierīces kā Blu-ray® atskaņotāji, spēļu konsoles, videoreģistratori un interneta televizori.Monitorēšana un kontrole jebkurā laikāTP-Link Tether ir bezmaksas un intuitīva lietotne. Jūs varat ērti uzraudzīt sava diapazona pagarinātāja stāvokli, kontrolēt tā funkcijas un mainīt iestatījumus no jebkuras Android vai iOS ierīces jebkurā laikā, kad pieslēdzat Wi-Fi.
LongDesc - Viena poga Super Wi-Fi diapazona paplašināšanaSienas stiprinājums TL-WA860RE ir paredzēts ērtai bezvadu tīkla pārklājuma paplašināšanai un signāla stipruma uzlabošanai. Pateicoties 300 Mbps bezvadu N ātrumam, TL-WA860RE pārvērš jūsu "nedzīvās zonas" par savienotām zonām, palīdzot jums nodrošināt mobilo ierīču, multivides atskaņotāju un datoru savienojumu ar Wi-Fi ar uzticamu savienojumu.Leņķa TL-WA860RE miniatūrais izmērs un pie sienas stiprināmā konstrukcija ļauj to viegli izvietot un elastīgi pārvietot. Pēc savienošanas ar esošo maršrutētāju diapazona pagarinātāju var vienkārši atvienot un atkal pievienot jebkurā vietā bez nepieciešamības to konfigurēt no jauna. Turklāt tā integrētā strāvas kontaktligzda nodrošina, ka neviena elektrības kontaktligzda nenonāk lieki.Plug and PlayTik pieslēdziet un izmantojiet. Tas ir viss, kas jums jādara, lai paplašinātu bezvadu tīklu. Bez jauniem vadiem vai kabeļiem, esošā bezvadu tīkla darbības zonā lietotāji var viegli paplašināt bezvadu pārklājumu, nospiežot WPS pogu savā maršrutētājā, kam seko Range Extender poga uz TL-WA860RE.Lielāks pārklājums ar ārējām antenāmS 2 ārējām antenām apvienojumā ar augstākas kvalitātes antenu tehnoloģiju, jūs varat izbaudīt lielisku WiFi pārklājumu un uzticamību neatkarīgi no tā, kur jūsu mājā izveidojat savienojumu.Ethernet BridgePārveidojiet vadu ierīces bezvadu ierīcēsTilta pagarinātāja TL-WA860RE viena Ethernet pieslēgvieta ļauj tam darboties kā bezvadu adapterim, lai pieslēgtu vadu ierīces, piemēram, Blu-ray atskaņotājus, spēļu konsoles, DVR un interneta televizorus. Vienlaikus ierīce var arī koplietot bezvadu tīklu.Gluda straumēšanaLielinātājs TL-WA860RE nodrošina ātru savienojumu HD/3D video straumēšanai bez kavēšanās, tiešsaistes spēlēm un interneta zvaniem ar 300 Mbps bezvadu N ātrumu.Izgudro signāla indikatorsIzgudro signāla indikatori parāda signāla stiprumu, ko TL-WA860RE saņem no esošā maršrutētāja, kas var palīdzēt atrast labāko vietu optimālam WiFi pārklājumam.300 Mbps bezvadu datu pārraides ātrums ideāli piemērots joslas platumam.intensīviem uzdevumiem 2 ārējās antenas nodrošina lielisku WiFi pārklājumu un uzticamību Itegrēta strāvas ligzda, kas nodrošina, ka neviena elektrības kontaktligzda nenonāk zudumā Eternet pieslēgvieta ļauj paplašinātājam pieslēgt vadu ierīces Atjauniniet bezvadu pārklājumu, nospiežot Range Extender pogu Saderīgs ar citiem 802.11n/g/b produktiem
LongProductName - 10/100Mbit/s RJ-45, 2,4-24835 GHz, 100-240 V, 50/60 Hz, 110 x 65,8 x 75,2 mm
LongProductName - IEEE 802.11b/g/n, 2,4 ~ 2,4835 GHz, 10/100 Mbps
LongSummaryDescription - TP-Link 300Mbps Wi-Fi Range Extender ar AC caurlaidi. Tips: Tīkla retranslators, Datu pārsūtīšanas ātrums: 300 Mbit/s, Ethernet LAN datu pārraides ātrums: 10 100 Mbit/s. Antenas tips: Ārējā antena: ārējā. Kabeļu tehnoloģija: 10/100Base-T(X), Tīkla standarti: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, Wi-Fi standarti: 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n). Izstrādājuma krāsa: balta. Maiņstrāvas ieejas spriegums: 100 - 240 V, Maiņstrāvas ieejas frekvence: 50 - 60 Hz, Enerģijas patēriņš (tipisks): 3 W
LongSummaryDescription - TP-Link TL-WA860RE. Maksimālais datu pārsūtīšanas ātrums: 300 Mbit/s, Tīkla standarti: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, Ethernet LAN interfeisa tips: Ātrā Ethernet tīkla tips: Fast Ethernet. Enerģijas patēriņš (tipisks): Izstrādājuma krāsa: balta. Atbalstītās Windows operētājsistēmas: Windows 2000, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium x64, Windows..... Platums: 110 mm, dziļums: 65,8 mm, augstums: 75,2 mm.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85171800
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85176990
MPN - TL-WA860RE
name_et - TP-Link WiFi Hotspot paplašinātājs TL-WA860RE
Nosaukums - TP-Link 300Mbps Wi-Fi Range Extender ar AC caurlaidi
Nosaukums - TP-Link retranslators TL-WA860RE LAN 2,4GHz 300MBit kontaktligzda
Nosaukums - TP-Link TL-WA860RE
Nosaukums - TP-LINK TL-WA860RE, retranslators balts
Nosaukums - TP-Link TL-WA860RE PowerLine tīkla adapteris 300 Mbit/s Ethernet LAN Wi-Fi Balts 1 gab.
Nosaukums - TP-LINK | Extender with AC Passthrough | TL-WA860RE | 10/100 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietas 1 | 802.11n | 2,4 GHz | Wi-Fi datu pārraides ātrums (maks.) 300 Mbit/s | Papildus ligzda
nosaukums - WA860RE AP EU WiFi N300 1xWAN paplašina
Nosaukums - WI-FI tīkla pastiprinātājs TP-Link TL-WA860RE
nosaukums_lv - TP-Link WiFi diapazona pagarinātājs TL-WA860RE
nosaukums_lv - TP-Link WiFi diapazona pagarinātājs TL-WA860RE
nosaukums_ru - TP-Link WiFi paplašinātājs TL-WA860RE
PANTS1 - TL-WA860RE
PANTS2 - WLAN REPEATER MIT EXT. ANTENNEN
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 9 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 16 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 10 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.262 kg
Pieslēgvietas un saskarnes - Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietas - 1
Pilna apraksta līnija - Datu pārraides ātrums 300 Mbps|IEEE 802.11b|IEEE 802.11g|IEEE 802.11n|1x10/100M|64, 128, 152 bitu WEP|WPA - Wi-Fi Protected Access|WPA2 - Wi-Fi Protected Access|Bezvadu frekvenču diapazons 2,4~2,4835 GHz|Iekļautie piederumi RJ-45 Ethernet kabelis,Resource CD,Ātrā uzstādīšanas rokasgrāmata
producerCode - TL-WA860RE
ProducerCode - TL-WA860RE
productName - TP-LINK 300Mbps Wi-Fi Range Extender ar AC caurlaidi
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - 300Mbps Wi-Fi Range Extender ar AC caurlaidi
Produkta nosaukums - TL-WA860RE
Programmatūra -
Pārdevēja mājas lapa - http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WA860RE
Ražotāja kods - TL-WA860RE
Ražotāja nosaukums - TP-LINK
Ražotāja produkta nosaukums - TL-WA860RE
Ražotāja produktu grupa - Paplašinātājs ar AC caurlaidi
ražotāja_kods - TL-WA860RE
Ražotāja_kods - TL-WA860RE
ražotājs - TP-LINK
Ražotājs - TP-Link
Ražotājs - TP-Link
Saite - https://www.tp-link.com/us/home-networking/range-extender/tl-wa860re/#overview
Savienojamība > Ethernet LAN (RJ-45) porti - 1
ShortDescription - Bezvadu signāla pastiprinātājs - 300Mbps | Viegla izvietošana | Papildu elektriskā kontaktligzda
ShortSummaryDescription - TP-Link 300Mbps Wi-Fi Range Extender ar AC caurlaidi, Tīkla atkārtotājs, 300 Mbit/s, 10 100 Mbit/s, Windows 2000, Windows 2000 Professional, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7..., Ārējais, 10/100Base-T(X)
ShortSummaryDescription - TP-Link TL-WA860RE, 300 Mbit/s, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, Fast Ethernet, 10 100 Mbit/s, Wi-Fi 4 (802.11n), 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Sistēmas prasības - Microsoft Windows 98SE, NT, 2000, XP, Vista vai Windows 7, 8, Mac® OS, NetWare®, UNIX® vai Linux.
Sistēmas prasības - Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Jā
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 2000, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 98SE, Windows NT, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
sizeX - 115
sizeY - 180
sizeZ - 100
Standarti - 802.11b
Standarti - 802.11g
Standarti - 802.11n
Starling - Y
Stck_Kart - 24
Stck_Pal - 0
Svars - 0,26
Svars - 0.33
svars - 261
Svars un izmēri - Augstums - 75 mm
Svars un izmēri - Augstums - 75.2 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 65.8 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 66 mm
Svars un izmēri - Iepakojuma augstums - 89 mm
Svars un izmēri - Iepakojuma dziļums - 101.5 mm
Svars un izmēri - Iepakojuma platums - 156.5 mm
Svars un izmēri - Iepakojuma svars - 250 g
Svars un izmēri - Platums - 110 mm
svītrkods - 845973071158
svītrkods - 6935364071158
Tehniskā informācija - Atbilstība ilgtspējības prasībām - Jā
Tehniskā informācija - Ilgtspējas sertifikāti - RoHS
Tehniskā informācija > Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10/100 Mbit/s
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.162 kg
Tehniskā informācija > Papildu ligzda - Jā
Tehniskā informācija > Ražotājs - TP-LINK
Tehniskā_details - Ko šis produkts dara TP-LINK TL-WA860RE ir izstrādāts, lai ērti paplašinātu esošā bezvadu tīkla pārklājumu un uzlabotu signāla stiprumu, tādējādi novēršot "mirušās zonas". Pateicoties 300 Mbps bezvadu N ātrumam, Range Extender pogai, miniatūrajam izmēram un pie sienas montējamai konstrukcijai, bezvadu tīkla paplašināšana vēl nekad nav bijusi vienkāršāka. Turklāt tā papildu kontaktligzda nodrošina jaudu citām elektriskajām ierīcēm. Turklāt tā Ethernet ports ļauj TL-WA860RE darboties kā bezvadu adapterim, lai vadu ierīci pārvērstu bezvadu ierīcē. 300 Mbps diapazona pagarinātājs TL-WA860RE ir izstrādāts, lai ērti paplašinātu esošā bezvadu tīkla pārklājumu un uzlabotu signāla stiprumu, tādējādi novēršot "mirušās zonas", palīdzot lietotājiem uzturēt esošo bezvadu tīklu un ievērojami uzlabojot tīkla pārklājumu. Ar 300 Mbps bezvadu 802.11n ātrumu tas ir ideāli piemērots vienmērīgai HD video, mūzikas straumēšanai un tiešsaistes spēlēm. Elastīga izvietošana Ierīces miniatūrais izmērs un pie sienas stiprināmā konstrukcija ļauj to viegli izvietot un elastīgi pārvietot. Turklāt TL-WA860RE profila funkcija atceras iepriekš savienotos bezvadu tīklus, kas nozīmē, ka, mainot savienoto maršrutētāju, nav nepieciešams no jauna iestatīt ierīci. Papildu barošanas ligzda papildu ierīcēm Pateicoties integrētajai barošanas ligzdai, jaunais TL-WA860RE nodrošina patiesas ērtības jūsu mājas tīklam. Integrētā barošanas ligzda ļauj pievienot papildu ierīci vai barošanas stieni Range Extender kā parastu sienas kontaktligzdu. Tas nodrošina, ka pat tad, ja TL-WA860RE ir pieslēgts, neviena elektriskā kontaktligzda nav lieka. Ieslēdz un darbini Bez jauniem vadiem vai kabeļiem, esošā bezvadu tīkla darbības zonā lietotāji var viegli paplašināt bezvadu pārklājumu, nospiežot WPS pogu savā maršrutētājā un pēc tam Range Extender pogu uz TL-WA860RE vai otrādi. Lielisks darbības rādiuss Pateicoties 2 noņemamām ārējām antenām, kas apvienotas ar augstākas kvalitātes antenu tehnoloģiju, varat izbaudīt lielisku WiFi pārklājumu un uzticamību neatkarīgi no tā, kur mājās izveidojat savienojumu. Ethernet tilts TL-WA860RE vienīgā Ethernet pieslēgvieta ļauj paplašinātājam darboties kā bezvadu adapterim, lai pieslēgtu vadu ierīces, piemēram, Blu-ray® atskaņotājus, spēļu konsoles, DVR un interneta televizorus. Vienlaikus ierīce var koplietot arī bezvadu tīklu. Viedā signāla indikatora gaismiņa Viedā signāla indikatora gaismiņa var palīdzēt atrast labāko vietu, kur novietot diapazona pagarinātāju, lai TL-WA860RE varētu sasniegt vislabāko iespējamo tīkla darbības diapazonu un veiktspēju. Universāla savietojamība Tas nevainojami darbojas ar visām 802.11 b/g/n bezvadu ierīcēm. Pārraides ātrums LAN 10/100 MBit/s Taustiņi WPS, atiestatīšana Wi-Fi ātrums 11 MBit/s (IEEE802.11b 2,4 GHz), 54 MBit/s (IEEE802.11g 2,4 GHz), 300 MBit/s (IEEE802.11n 2,4 GHz) Šifrēšana 64-Bit-WEP, 128-Bit-WEP, 152-Bit-WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK Porti RJ-45 LAN 1 Strāvas padeve 3 Watt(s) Funkcijas WMM (Wi-Fi Multimedia), MAC-Adressfilterung, WLAN-Statistiken, Login über Domänennamen Produkta izmēri 75 x 110 x 66 mm
Tīkla arhitektūra - FastEthernet
Tīklošana > Frekvenču josla - 2.4GHz
Tīklošana > Wi-Fi datu pārraides ātrums (maks.) - 300 Mbit/s
Tīkls - Drošības algoritmi - 64 bitu WEP
Tīkls - Drošības algoritmi - 128 bitu WEP
Tīkls - Drošības algoritmi - 128 bitu WEP, 152 bitu WEP, 64 bitu WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Tīkls - Drošības algoritmi - 152 bitu WEP
Tīkls - Drošības algoritmi - WPA-PSK
Tīkls - Drošības algoritmi - WPA2-PSK
Tīkls - joslas platums - 2.4 GHz
Tīkls - kabeļu tehnoloģija - 10/100Base-T(X)
Tīkls - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11b
Tīkls - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Tīkls - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11g
Tīkls - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11n
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi datu pārraides ātrums (maks.) - 300 Mbit/s
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11g
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
URL - https://www.tp-link.com/uk/home-networking/range-extender/tl-wa860re/
URL - https://www.tp-link.com/us/home-networking/range-extender/tl-wa860re/
Veiktspēja - atbalstītie WLAN datu pārraides ātrumi - 11,54,300 Mbit/s
Veiktspēja - Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Jā
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Home Basic
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Home Basic x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Home Premium
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Home Premium x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Professional
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Professional x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Starter
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Starter x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Ultimate
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Ultimate x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8 Enterprise
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8 Enterprise x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8 Pro
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8 Pro x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8 x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 98SE
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 2000
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 2000 Professional
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 2000, Windows 2000 Professional, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 Pro x64, Windows 98SE, Windows NT, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows NT
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Business
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Business x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Enterprise
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Enterprise x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Home Basic
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Home Basic x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Home Premium
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Home Premium x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Ultimate
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Ultimate x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows XP Home
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows XP Home x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows XP Professional
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows XP Professional x64
Veiktspēja - Datu pārsūtīšanas ātrums - 300 Mbit/s
Veiktspēja - Drošības algoritmi - 64 bitu WEP, 128 bitu WEP, 152 bitu WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Veiktspēja - Ethernet LAN - Jā
Veiktspēja - Ethernet LAN (RJ-45) porti - 1
Veiktspēja - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10
Veiktspēja - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10 100 Mbit/s
Veiktspēja - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 100 Mbit/s
Veiktspēja - Ethernet LAN interfeisa tips - Fast Ethernet
Veiktspēja - Iebūvēta strāvas kontaktligzda - Jā
Veiktspēja - labākais Wi-Fi standarts - Wi-Fi 4 (802.11n)
Veiktspēja - Maksimālais datu pārsūtīšanas ātrums - 300 Mbit/s
Veiktspēja - Plug and Play - Jā
Veiktspēja - Tīklu standarti - IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Veiktspēja - Veids - Tīkla retranslators
Veiktspēja - Wi-Fi - Jā
Veiktspēja - Wi-Fi standarti - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
vendpn - TL-WA860RE
Vienība Neto svars - 0.23 kg
Vienības bruto svars - 0.262 kg
Vienības kastes augstums - 0.09
Vienības kastes garums - 0.16
Vienības kastes platums - 0.1
Vienība Slikts tilpums - 0,00144 kubikmetru
WPA - Wi-Fi aizsargātas piekļuves drošība - Jā
WPA2 - Wi-Fi aizsargātas piekļuves drošība - Jā
Zīmols - TP-Link
zīmols - TP-Link
Īpašās funkcijas - Bezvadu pārraides funkcijas: - WMM (Wi-Fi Multimedia) - MAC adrešu filtrēšana - Bezvadu pārraides statistika - Domēna vārda reģistrēšana
Īss apraksts - TP-LINK WLAN 300MBit retranslators (ar ligzdu)
Category 1 - Netzwerk
Category 2 - WLAN Repeater
10/100M LAN Ports - 1
64, 128, 152-bit WEP Security - Yes
Antenna - Fixed external
Antenna - Antennas quantity - 2
Antenna - Antenna type - External
Antenna - Transmit power range - 0 - 20 dBmW
Number of antennas - 2
Description - Wzmacniacz sygnału bezprzewodowego z gniazdkiem elektrycznym, 300Mb/s
Zastosowanie produktu
Wzmacniacz sygnału bezprzewodowego TP-LINK TL-WA860RE przeznaczony jest do zwiększenia zasięgu i siły sygnału istniejącej sieci bezprzewodowej w celu wyeliminowania martwych stref. Dzięki połączeniom bezprzewodowym w standardzie N o prędkości do 300Mb/s, przyciskowi Range Extender, miniaturowym wymiarom i możliwości montażu na ścianie urządzenie umożliwia rozszerzenie zasięgu sieci bezprzewodowej w sposób prosty jak nigdy dotąd. Ponadto port Ethernet pozwala wykorzystanie urządzenia jako karty połączeń bezprzewodowych, umożliwiającej podłączenie  do bezprzewodowej sieci urządzeń wyposażonych w port Ethernet.
Wzmacniacz sygnału bezprzewodowego - 300Mb/s
Dzięki obsłudze połączeń bezprzewodowych w standardzie N o prędkości do 300Mb/s urządzenie jest odpowiednie do wymagających zastosowań, takich jak płynny przesył audio-wideo w jakości HD oraz gry online.
Łatwe rozmieszczanie
Miniaturowe rozmiary urządzenia i możliwość montażu w gnieździe zasilającym sprawiają, że urządzenie jest łatwe do zamontowania i przeniesienia. Ponadto funkcja zapamiętywania profili umożliwia zapamiętanie ustawień wcześniej rozgłaszanych sieci, dzięki czemu przy zmianie routera urządzenie nie wymaga ponownej konfiguracji.
Dodatkowe gniazdko elektryczne
Urządzenie TL-WA860RE posiada zintegrowane gniazdko sieci elektrycznej zapewniając wygodę użytkowania w domowych sieciach. Dzięki temu, do sieci elektrycznej może być podłączone dodatkowe urządzenie (tak jak do normalnego gniazdka sieciowego).
Plug and play
Użytkownicy mogą łatwo zwiększyć zasięg sieci bezprzewodowej, bez użycia żadnych dodatkowych kabli, poprzez umieszczenie urządzenia w zasięgu istniejącej sieci bezprzewodowej. Wystarczy tylko nacisnąć przycisk WPS na routerze a następnie przycisk Range Extender na wzmacniaczu (w dowolnej kolejności).
Wysoki zasięg
Dwie stałe, zaawansowane technicznie anteny zapewniają wysoki zasięg i stabilność transmisji.
Możliwość połączenia urządzenia kablem Ethernet
Pojedynczy port Ethernet wzmacniacza TL-WA860RE pozwala na wykorzystanie urządzenia jako karty sieciowej, umożliwiającej podłączenie z siecią bezprzewodową przewodowych urządzeń sieciowych, takich jak odtwarzacze Blu-ray, konsole do gier oraz dekodery cyfrowej telewizji. Jednocześnie urządzenie wzmacnia sygnał bezprzewodowej sieci.
Wskaźnik siły sygnału sieci bezprzewodowej
Wzmacniacz wyposażony jest diody pokazujące siłę odbieranego sygnału sieci bezprzewodowej, co pomaga określić lokalizację do umieszczenia urządzenia odpowiednią dla osiągnięcia największego zasięgu i wydajności połączeń bezprzewodowych.
Uniwersalna kompatybilność
Wzmacniacz współpracuje ze wszystkimi urządzeniami bezprzewodowymi działającymi  w standardach 802.11b/g/n.
Desc - Ātrums: 300 Mb/s, WiFi protokoli: IEEE 802.11b/g/n, Band: Single band, Garantija: 2 gadi
Description - TP-LINK's TL-WA860RE is designed to conveniently extend the coverage and improve the signal strength of an existing wireless network to eliminate “dead zones”. With 300Mbps wireless N speeds, Range Extender button, miniature size and wall mounting design, extending a wireless network has never been easier. In addition, its extra outlet makes power available for other electrical devices. What's more, its Ethernet port allows the TL-WA860RE to act as a wireless adapter to turn a wired device into a wireless one. - Range Extender mode boosts wireless signal to previously unreachable or hard-to-wire areas flawlessly - Miniature size and wall-mounted design make it easy to deploy and move flexibly - Extra power socket making sure that no power outlet is going to waste - 2 fixed external antennas provide excellent WiFi coverage and reliability - Easily expand wireless coverage at a push of Range Extender button
Power supply - Sieciowe
Wireless Frequency Range - 2.4~2.4835GHz
Wireless LAN features > Wi-Fi band - 802.11n
BrandPartCode - TL-WA860RE
BrandPartCode - TL-WA860RE V5
Gross Weight Kg - 0,35
category_en - Networking
category_et - Võrguseadmed
category_lv - Tīkla iekārtas
category_ru - Cетевое оборудование
Other features - - Typ wtyczki: EU
- Przyciski: Przycisk RE (Range Extender), Przycisk Reset
Other features - Operating temperature (T-T) - 32 - 104 °F
Operational conditions - Storage relative humidity (H-H) - 5 - 90%
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -40 - 70 °C
Operating frequency - 2,4 GHz
Data transmission speed - 300 Mbps
description_et - Võimenda oma ruuteri leviala koos kahesagedusliku WiFiga
TL-WA860RE on loodud Sinu traadita võrgu leviala mugavaks laiendamiseks ja signaali tugevuse parandamiseks. Kahe välise antenniga TL-WA860RE muudab Sinu leviaukudega tsoonid ühendatud tsoonideks, aidates Sul hoida mobiilseadmeid, meediumimängijaid ja arvuteid usaldusväärse WiFi-ga võrguga ühendatud. Plug & Play, ülilihtne kasutamine
Traadita ühenduse leviala saad lihtsalt laiendada, vajutades vastavalt ruuteri ja leviala laiendaja WPS-nuppu. Pärast ruuteriga ühendamist saad leviala laiendajat lihtsalt lahti ühendada ja uuesti ühendada, ilma et oleks vaja seda uuesti konfigureerida. Praktiline disain suurema mugavuse tagamiseks
TL-WA860RE on konstrueeritud integreeritud pistikupesaga, mis tagab, et ükski pistikupesa ei lähe raisku ning saad hõivatud pistikupesa ikka pistikuna kasutada! Leia nutika signaali indikaatori abil optimaalne asukoht
Nutikad tuled näitavad signaali tugevust, mille TL-WA860RE saab olemasolevalt ruuterilt ning mis aitab leida parima asukoha optimaalseks WiFi levialaks. TL-WA860RE, rohkem kui vahemiku pikendaja
TL-WA860RE võib oma AP-režiimi funktsiooniga muuta Sinu traadiga internetiühenduse juhtmevabaks pöörduspunktiks. Lisaks võib see toimida juhtmevaba adapterina, et ühendada juhtmega seadmeid, nagu Blu-ray®-mängijad, mängukonsoolid, DVR-id. Jälgimine ja juhtimine igal ajal
TP-Link Tether on tasuta ja intuitiivne rakendus. Saad mugavalt jälgida oma leviala laiendaja olekut, juhtida selle funktsioone ja muuta selle seadeid mis tahes Android- või iOS-seadmest igal ajal, kui oled WiFiga ühenduses.
description_lv -
description_en - Eliminate Dead Zones of Home Wi-Fi
The TL-WA860RE is designed to conveniently extend the coverage and improve the signal strength of your wireless network. With 2 external antennas, TL-WA860RE turns your ‘ dead zones ’ into connected zones, helping you keep mobile devices, media players and computers connected to Wi-Fi with a reliable connection. Plug and Play, Extremely Easy Use
Users can easily extend wireless coverage through pushing the WPS button of their router and Range Extender, respectively. Once connected with a router, users can simply unplug and plug the Range Extender back in anywhere without the need to configure it again. Humanized Design for More Convenience
The TL-WA860RE's is designed with integrated power socket, which ensures that no power outlet goes to waste. Find The Optimal Location with Smart Signal Indicator
The smart signal lights show the strength of signal that TL-WA860RE receives from the existing router, which helps to find the best location for optimal Wi-Fi coverage. TL-WA860RE, More Than A Range Extender
With its AP Mode function, TL-WA860RE could turn your wired Internet connection into a wireless access point. Besides, it could act as a wireless adapter to connect wired devices like Blu-ray® players, gaming consoles, DVRs and Internet TVs. Monitoring and Control in Anytime
TP-Link Tether is a free and intuitive app. You could conveniently monitor the state of your range extender,
description_ru -
description_short_en - Compact WiFi network extender Complies with 802.11 b / g / n standards Up to 300 Mbps data transfer With power socket
description_short_et - Kompaktne WiFi leviala laiendaja Sobib 802.11 b/g/n standarditega Kuni 300 Mbps andmeedastus Nutikas LED-indikaator Voolupesaga
description_short_lv -
description_short_ru -
dimension depth - 90 mm
dimensionalWeight - 414
Design - RoHS compliance - Y
Design - Reset button - Yes
Design - LED indicators - Yes
Design - Product colour - White
Security - Bezpieczeństwo transmisji bezprzewodowej: 64/128/152-bitowe WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK
EAN - 6935364071158
ean - 6935364071158
EANCode - 6935364071158
Eans - 6935364071158
EAN_code - 6935364071158
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 90%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
feature_group_et - WiFi leviala laiendajad
feature_group_en - Wireless extenders
feature_group_lv - Bezvadu tīkla paplašinātāji
feature_group_ru - Беспроводные расширители сети
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
WarrantyInfo - 3 year
guarantee_type - normal
warrantyType - G
GRUPPE1 - Network
GRUPPE2 - Wireless Lan Antenna
GTIN - 0694318376058
GTIN - 694318376058
GTIN - 0845973091873
GTIN - 845973091873
GTIN - 5054480611343
GTIN - 5715063070079
GTIN - 6935364033002
GTIN - 6935364071158
warrantyLength - 36
HSTNUMMER - TL-WA860RE
I/O ports - 1 x WAN (RJ-45)
IEEE 802.11b Network standard - Yes
IEEE 802.11g Network standard - Yes
IEEE 802.11n Network standard - Yes
Accessories included - - TL-WA860RE
- Kabel Ethernet RJ-45
- Płyta CD
- Instrukcja szybkiej instalacji
Included Accessories - RJ-45 Ethernet Cable,
Resource CD,
Quick Installation Guide
Package features > Packing quantity - 24 pc(s)
Packaging data - Package height - 89 mm
Packaging data - Package depth - 101.5 mm
Packaging data - Package width - 156.5 mm
Packaging data - Package weight - 240 g
Packaging data - Package type - Box
Package features > Palette Qty - 960 pc(s)
Package features > Gross height master carton - 302 mm
Package features > Gross depth master carton - 430 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 90 g
Package features > Tare weight master carton - 0.729 kg
Packaging content - Quantity per pack - 1 pc(s)
Packaging content - Package type - Box
Packaging content - Manual - Yes
Packaging content - Quick start guide - Yes
Packaging content - Quick installation guide - Yes
Package features > Gross height (mm) - 88 mm
Package features > Gross depth (mm) - 156 mm
Package features > Gross width (mm) - 105 mm
Package features > Gross width master carton - 330 mm
Package features > Gross weight - 0.257 kg
Package features > Net weight master carton - 6.168 kg
Package features > Plastic (No PET) - 5 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.095 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00144144 m³
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_3248_1.jpg
Dimensions - 110.0 x 65.8 x 75.2 mm.
dimension height - 155 mm
dimension width - 100 mm
dimension weight - 330 g
HERSTELLER - TP-LINK
Power - Power consumption (typical) - 3 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - PowerLine Network Adapters
Category - Root/Electronics/Networks and communication/Range expenders
Category - Network Extenders
Category - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Signāla pastiprinātāji (Range Extenders)
Category Code - WRE
Code - TL-WA860RE
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Color - White
LargeDescHTML - 300Mbps Wi-Fi Range Extender with AC PassthroughTL-WA860RERange Extender mode boosts wireless signal to previously unreachable or hard-to-wire areas flawlesslyMiniature size and wall-mounted design make it easy to deploy and move flexiblyExtra power socket making sure that no power outlet is going to waste2 fixed external antennas provide excellent Wi-Fi coverage and reliabilityEasily expand wireless coverage at a push of Range Extender button One Button Super Wi-Fi Range ExtensionThe TL-WA860RE wall-mounted is designed to conveniently extend the coverage and improve the signal strength of your wireless network. With 300Mbps wireless N speeds, TL-WA860RE turns your ‘dead zones’ into connected zones, helping you keep mobile devices, media players and computers connected to Wi-Fi with a reliable connection.Primary Wi-Fi CoverageExpanded Wi-Fi CoverageFlexible Placement & Extra Power SocketThe TL-WA860RE's miniature size and wall-mounted design make it easy to deploy and move flexibly. Once connected with an existing router, you can simply unplug and plug the Range Extender back in anywhere without the need to configure it again. Moreover, its integrated power socket ensures that no power outlet goes to waste.Plug and PlayJust plug and play. That’s all you need to do to extend your wireless network. With no new wires or cables, within range of their existing wireless network, users can easily extend wireless coverage at a push of the WPS button on their router followed by the Range Extender button on the TL-WA860RE. Wireless RouterSuperior Range with External AntennasWith 2 external antennas combined with higher quality antenna technology, you can experience excellent WiFi coverage and reliability no matter where you connect in your home.Ethernet BridgeTurn wired devices into wireless oneThe TL-WA860RE's single Ethernet port allows the Extender to function as a wireless adapter to connect wired devices like Blu-ray® players, gaming consoles, DVRs and Internet TVs. At the same time, the device can also share the wireless network.LaptopSmartphoneTabletSmart TVGame ConsoleDesktopSmooth StreamingThe TL-WA860RE provides fast connectivity for lag-free HD/3D video streaming, online gaming and internet calling with 300Mbps wireless N speeds.Smart Signal IndicatorSmart signal lights show the strength of signal that TL-WA860RE receives from the existing router, which can help to find the best location for optimal Wi-Fi coverage.  The information provided on this page is a property of the manufacturer or the brand.To find out more, please visit: http://www.tp-link.com 
LongDesc - 300Mbps Wi-Fi Range Extender with AC PassthroughEliminate Dead Zones of Home Wi-FiThe TL-WA860RE is designed to conveniently extend the coverage and improve the signal strength of your wireless network. With 2 external antennas, TL-WA860RE turns your ‘ dead zones ’ into connected zones, helping you keep mobile devices, media players and computers connected to Wi-Fi with a reliable connection.Plug and Play, Extremely Easy UseUsers can easily extend wireless coverage through pushing the WPS button of their router and Range Extender, respectively. Once connected with a router, users can simply unplug and plug the Range Extender back in anywhere without the need to configure it again.Humanized Design for More ConvenienceThe TL-WA860RE's is designed with integrated power socket, which ensures that no power outlet goes to waste.Find The Optimal Location with Smart Signal IndicatorThe smart signal lights show the strength of signal that TL-WA860RE receives from the existing router, which helps to find the best location for optimal Wi-Fi coverage.TL-WA860RE, More Than A Range ExtenderWith its AP Mode function, TL-WA860RE could turn your wired Internet connection into a wireless access point. Besides, it could act as a wireless adapter to connect wired devices like Blu-ray® players, gaming consoles, DVRs and Internet TVs.Monitoring and Control in AnytimeTP-Link Tether is a free and intuitive app. You could conveniently monitor the state of your range extender, control its functions and alter its settings from any Android or iOS device in anytime you connect the Wi-Fi.
LongDesc - One Button Super Wi-Fi Range ExtensionThe TL-WA860RE wall-mounted is designed to conveniently extend the coverage and improve the signal strength of your wireless network. With 300Mbps wireless N speeds, TL-WA860RE turns your ‘dead zones’ into connected zones, helping you keep mobile devices, media players and computers connected to Wi-Fi with a reliable connection.Flexible Placement & Extra Power SocketThe TL-WA860RE's miniature size and wall-mounted design make it easy to deploy and move flexibly. Once connected with an existing router, you can simply unplug and plug the Range Extender back in anywhere without the need to configure it again. Moreover, its integrated power socket ensures that no power outlet goes to waste.Plug and PlayJust plug and play. That’s all you need to do to extend your wireless network. With no new wires or cables, within range of their existing wireless network, users can easily extend wireless coverage at a push of the WPS button on their router followed by the Range Extender button on the TL-WA860RE.Superior Range with External AntennasWith 2 external antennas combined with higher quality antenna technology, you can experience excellent WiFi coverage and reliability no matter where you connect in your home.Ethernet BridgeTurn wired devices into wireless oneThe TL-WA860RE's single Ethernet port allows the Extender to function as a wireless adapter to connect wired devices like Blu-ray players, gaming consoles, DVRs and Internet TVs. At the same time, the device can also share the wireless network.Smooth StreamingThe TL-WA860RE provides fast connectivity for lag-free HD/3D video streaming, online gaming and internet calling with 300Mbps wireless N speeds.Smart Signal IndicatorSmart signal lights show the strength of signal that TL-WA860RE receives from the existing router, which can help to find the best location for optimal WiFi coverage.300Mbps wireless data rates ideal for bandwidth-intensive tasks 2 external antennas provide excellent WiFi coverage and reliability Integrated power socket making sure that no power outlet is going to waste Ethernet port allows the Extender connect wired devices Easily expand wireless coverage at a push of the Range Extender button Compatible with other 802.11n/g/b products
LongProductName - 10/100Mbit/s RJ-45, 2.4-24835 GHz, 100-240V, 50/60Hz, 110 x 65.8 x 75.2mm
LongProductName - IEEE 802.11b/g/n, 2.4~2.4835GHz, 10/100Mbps
LongSummaryDescription - TP-Link 300Mbps Wi-Fi Range Extender with AC Passthrough. Type: Network repeater, Data transfer rate: 300 Mbit/s, Ethernet LAN data rates: 10,100 Mbit/s. Antenna type: External. Cabling technology: 10/100Base-T(X), Networking standards: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, Wi-Fi standards: 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n). Product colour: White. AC input voltage: 100 - 240 V, AC input frequency: 50 - 60 Hz, Power consumption (typical): 3 W
LongSummaryDescription - TP-Link TL-WA860RE. Maximum data transfer rate: 300 Mbit/s, Networking standards: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, Ethernet LAN interface type: Fast Ethernet. Power consumption (typical): 3 W. Product colour: White. Windows operating systems supported: Windows 2000, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium x64, Windows.... Width: 110 mm, Depth: 65.8 mm, Height: 75.2 mm
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85171800
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85176990
MPN - TL-WA860RE
name_et - TP-Link WiFi leviala laiendaja TL-WA860RE
Title - TP-Link 300Mbps Wi-Fi Range Extender with AC Passthrough
Name - TP-Link Repeater TL-WA860RE LAN 2,4GHz 300MBit Steckdose
Name - TP-Link TL-WA860RE
Name - TP-LINK TL-WA860RE, Repeater white
Title - TP-Link TL-WA860RE PowerLine network adapter 300 Mbit/s Ethernet LAN Wi-Fi White 1 pc(s)
Name - TP-LINK | Extender with AC Passthrough | TL-WA860RE | 10/100 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) ports 1 | 802.11n | 2.4GHz | Wi-Fi data rate (max) 300 Mbit/s | Extra socket
name - WA860RE AP EU WiFi N300 1xWAN Extende
Name - WI-FI tīkla pastiprinātājs TP-Link TL-WA860RE
name_en - TP-Link WiFi range extender TL-WA860RE
name_lv - TP-Link WiFi range extender TL-WA860RE
name_ru - TP-Link расширитель сети WiFi TL-WA860RE
ARTIKEL1 - TL-WA860RE
ARTIKEL2 - WLAN REPEATER MIT EXT. ANTENNEN
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 9 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 16 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 10 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.262 kg
Ports & interfaces - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Full Description Line - Data transmission speed 300 Mbps|IEEE 802.11b|IEEE 802.11g|IEEE 802.11n|1x10/100M|64, 128, 152-bit WEP|WPA - Wi-Fi Protected Access|WPA2 - Wi-Fi Protected Access|Wireless Frequency Range 2.4~2.4835GHz|Included Accessories RJ-45 Ethernet Cable,Resource CD,Quick Installation Guide
producerCode - TL-WA860RE
ProducerCode - TL-WA860RE
productName - TP-LINK 300Mbps Wi-Fi Range Extender with AC Passthrough
productSize - Normal
ProductName - 300Mbps Wi-Fi Range Extender with AC Passthrough
ProductName - TL-WA860RE
Software -
Vendor Homepage - http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WA860RE
Manufacturer Code - TL-WA860RE
Manufacturer Name - TP-LINK
Producer product name - TL-WA860RE
Producer product family - Extender with AC Passthrough
manufacturer_code - TL-WA860RE
Manufacturer_code - TL-WA860RE
producer - TP-LINK
Producer - TP-Link
Manufacturer - TP-Link
Link - https://www.tp-link.com/us/home-networking/range-extender/tl-wa860re/#overview
Ports & interfaces > Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
ShortDescription - Wzmacniacz sygnału bezprzewodowego - 300Mb/s | Łatwe rozmieszczanie | Dodatkowe gniazdko elektryczne
ShortSummaryDescription - TP-Link 300Mbps Wi-Fi Range Extender with AC Passthrough, Network repeater, 300 Mbit/s, 10,100 Mbit/s, Windows 2000, Windows 2000 Professional, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7..., External, 10/100Base-T(X)
ShortSummaryDescription - TP-Link TL-WA860RE, 300 Mbit/s, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, Fast Ethernet, 10,100 Mbit/s, Wi-Fi 4 (802.11n), 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
System Requirements - Microsoft Windows 98SE, NT, 2000, XP, Vista lub Windows 7, 8, Mac® OS, NetWare®, UNIX® lub Linux.
System requirements - Linux operating systems supported - Yes
System requirements - Mac operating systems supported - Yes
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 2000, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 98SE, Windows NT, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
sizeX - 115
sizeY - 180
sizeZ - 100
Standards - 802.11b
Standards - 802.11g
Standards - 802.11n
Storno - Y
Stck_Kart - 24
Stck_Pal - 0
Weight - 0,26
Weight - 0.33
weight - 261
Weight & dimensions - Height - 75 mm
Weight & dimensions - Height - 75.2 mm
Weight & dimensions - Depth - 65.8 mm
Weight & dimensions - Depth - 66 mm
Weight & dimensions - Package height - 89 mm
Weight & dimensions - Package depth - 101.5 mm
Weight & dimensions - Package width - 156.5 mm
Weight & dimensions - Package weight - 250 g
Weight & dimensions - Width - 110 mm
barcode - 845973071158
barcode - 6935364071158
Technical details - Sustainability compliance - Yes
Technical details - Sustainability certificates - RoHS
Technical details > Ethernet LAN data rates - 10/100 Mbit/s
Technical details > Net weight - 0.162 kg
Technical details > Extra socket - Yes
Technical details > Producer - TP-LINK
Technical_details - What This Product Does
TP-LINK's TL-WA860RE is designed to conveniently extend the coverage and improve the signal strength of an existing wireless network to eliminate “dead zones”. With 300Mbps wireless N speeds, Range Extender button, miniature size and wall mounting design, extending a wireless network has never been easier. In addition, its extra outlet makes power available for other electrical devices. What's more, its Ethernet port allows the TL-WA860RE to act as a wireless adapter to turn a wired device into a wireless one. 300Mbps Range Extender
The TL-WA860RE is designed to conveniently extend the coverage and improve the signal strength of an existing wireless network to eliminate “dead zones”, help users maintain an existing wireless network and vastly improve the network’s coverage. With 300Mbps wireless 802.11n speeds, it is ideal for smooth HD video, music streaming and online gaming. Flexible Deployment
The device's miniature size and wall-mounted design make it easy to deploy and move flexibly. What's more, the TL-WA860RE's profile function remembers previously paired wireless networks, meaning there is no need to reset the device when changing the paired router. Extra Power Socket for Additional Devices
With its integrated power socket, the new TL-WA860RE provides real convenience for your home network. The integrated power socket allows an additional device or power bar to be connected to the Range Extender as though it were a normal wall socket. This ensures that even with the TL-WA860RE plugged in, no power outlet is going to waste. Plug and Play
With no new wires or cables, within range of their existing wireless network, users can easily extend wireless coverage at a push of the WPS button on their router followed by the Range Extender button on the TL-WA860RE or vice versa. Superior Range
With 2 detachable external antennas combined with higher quality antenna technology, you can experience excellent WiFi coverage and reliability no matter where you connect in your home. Ethernet Bridge
The TL-WA860RE's single Ethernet port allows the Extender to function as a wireless adapter to connect wired devices like Blu-ray® players, gaming consoles, DVRs and Internet TVs. At the same time, the device can share the wireless network as well. Smart Signal Indicator Light
Intelligent signal light can help to find the best location to place the range extender so that the TL-WA860RE can achieve the best possible range and performance of the network. Universal Compatibility
It works seamlessly with all 802.11 b/g/n wireless devices. Transfer Rate LAN 10/100 MBit/s Keys WPS, Reset Wi-Fi Speed 11 MBit/s (IEEE802.11b 2,4 GHz), 54 MBit/s (IEEE802.11g 2,4 GHz), 300 MBit/s (IEEE802.11n 2,4 GHz) Encryption 64-Bit-WEP, 128-Bit-WEP, 152-Bit-WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK Ports RJ-45 LAN 1 Power Operating 3 watt(s) Features WMM (Wi-Fi Multimedia), MAC-Adressfilterung, WLAN-Statistiken, Login über Domänennamen Product dimensions 75 x 110 x 66 mm
Network architecture - FastEthernet
Networking > Frequency band - 2.4GHz
Networking > Wi-Fi data rate (max) - 300 Mbit/s
Network - Security algorithms - 64-bit WEP
Network - Security algorithms - 128-bit WEP
Network - Security algorithms - 128-bit WEP, 152-bit WEP, 64-bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Network - Security algorithms - 152-bit WEP
Network - Security algorithms - WPA-PSK
Network - Security algorithms - WPA2-PSK
Network - Bandwidth - 2.4 GHz
Network - Cabling technology - 10/100Base-T(X)
Network - Networking standards - IEEE 802.11b
Network - Networking standards - IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Network - Networking standards - IEEE 802.11g
Network - Networking standards - IEEE 802.11n
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi data rate (max) - 300 Mbit/s
Network - Wi-Fi standards - 802.11b
Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi standards - 802.11g
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
URL - https://www.tp-link.com/uk/home-networking/range-extender/tl-wa860re/
URL - https://www.tp-link.com/us/home-networking/range-extender/tl-wa860re/
Performance - WLAN data transfer rates supported - 11,54,300 Mbit/s
Performance - Linux operating systems supported - Yes
Performance - Mac operating systems supported - Yes
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Basic
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Basic x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Premium
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Premium x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Professional
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Professional x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Starter
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Starter x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Ultimate
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Ultimate x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8 Enterprise
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8 Enterprise x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8 Pro
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8 Pro x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8 x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 98SE
Performance - Windows operating systems supported - Windows 2000
Performance - Windows operating systems supported - Windows 2000 Professional
Performance - Windows operating systems supported - Windows 2000, Windows 2000 Professional, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 98SE, Windows NT, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows NT
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Business
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Business x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Enterprise
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Enterprise x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Basic
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Basic x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Premium
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Premium x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Ultimate
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Ultimate x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows XP Home
Performance - Windows operating systems supported - Windows XP Home x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows XP Professional
Performance - Windows operating systems supported - Windows XP Professional x64
Performance - Data transfer rate - 300 Mbit/s
Performance - Security algorithms - 64-bit WEP, 128-bit WEP, 152-bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Performance - Ethernet LAN - Yes
Performance - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Performance - Ethernet LAN data rates - 10
Performance - Ethernet LAN data rates - 10,100 Mbit/s
Performance - Ethernet LAN data rates - 100 Mbit/s
Performance - Ethernet LAN interface type - Fast Ethernet
Performance - Built-in power socket - Yes
Performance - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 4 (802.11n)
Performance - Maximum data transfer rate - 300 Mbit/s
Performance - Plug and Play - Yes
Performance - Networking standards - IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Performance - Type - Network repeater
Performance - Wi-Fi - Yes
Performance - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
vendpn - TL-WA860RE
Unit Net Weight - 0.23 kg
Unit Gross Weight - 0.262 kg
Unit Box Height - 0.09
Unit Box Length - 0.16
Unit Box Width - 0.1
Unit Brutto Volume - 0.00144 cubm
WPA - Wi-Fi Protected Access Security - Yes
WPA2 - Wi-Fi Protected Access Security - Yes
Brand - TP-Link
brand - TP-Link
Special functions - Funkcje transmisji bezprzewodowej:
- WMM (Wi-Fi Multimedia)
- Filtrowanie adresów MAC
- Statystyki transmisji bezprzewodowej
- Logowanie z użyciem nazwy domenowej
Short description - TP-LINK WLAN 300MBit Repeater (m. Steckdose)
31,43 €
TP-LINK TL-WA860RE, WiFi Range Extender
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas