TP-LINK EAP223

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 933232 Preces kods: EAP223
Pasūtāms 5 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
93,18 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 20.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 20.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 20.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 20.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 20.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 16.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Datu pārraides ātrums, Mbps: 1350
  • Iekārtas tips: Access Point
  • Wi-Fi standarts: Wi-Fi 5 (802.11ac)
Pamatinformācija
Datu pārraides ātrums, Mbps : 1350
Iekārtas tips Access Point

Access Point - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina kabeļu tīkla paplašināšanas pārraidi bezvadu tīklā izmantojot vienu LAN pieslēgvietu. Access point nav rūteris, un nespēj sadalīt vienu interneta pieslēguma adresi vairākiem datoriem, tamdēļ šo iekārtu slēdziet tikai aiz esoša kabeļu rūtera.

Router, jeb maršrutētājs - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina viena interneta pieslēguma sadalīšanu vairākiem datoriem, gan caur tīkla vadiem, gan bezvadu tīklā. Parasti bezvadu maršrutētājam ir viena kabeļu interneta pieslēgvieta, četras datoru pieslēgvietas (kuras var papildināt, izmantojot switch komutatoru) un antenas, kas nodrošina apraidi datoriem un citām WiFi iekārtām.

Range Extender - bezvadu tīkla apraides attāluma pastiprinātājs. Paredzēts esoša signāla pastiprināšanai, lai palielinātu uzveršanas un pārraides attālumu.

Wifi adapter - Bezvadu tīkla karte, paredzēta datora pieslēgšanai pie bezvadu WiFi rūtera vai piekļuves punkta. PCI, PCI-E ir paredzēti galddatoriem, savukārt PCMCIA un USB - portatīvajiem datoriem. Jāpiebilst, ka lielākā daļa portatīvo datoru jau rūpnīcā tiek komplektēti ar bezvadu tīkla kartēm.

USB tīkla karte ir pēdējā izvēle, jo USB2.0 caurlaidības ātrums ir samērā zems ~22MB/s, kas nozīmē to, ka netiks izmantots bezvadu tīkla maksimālais iespējamais ātrums. Ja ir iespēja, labāk izvēlēties kādu citu pieslēguma veidu.

Wi-Fi standarts : Wi-Fi 5 (802.11ac)
Funkcionalitāte
3G/4G atbalsts Nav

Iespēja maršrutētājā ievietot mobilo operatoru SIM karti, vai arī USB Dongle adapteri, kas nodrošina piekļuvi 3G mobilajam internetam.

Pirms iegādāties maršrutētāju ar 3G atbalstu, lūdzam ražotāja mājaslapā pārliecināties, vai šī iekārta atbalsta konkrētā mobilo sakaru operatora 3G USB Dongle uztvērēju.

Band mode Dual-Band

SingleBand ir standarta 2.4GHz bezvadu tehnoloģija, kas raksturīga visām mūsdienu bezvadu iekārtām.

DualBand ir 2.4GHz ar papildu 5.0GHz kanālu, kas nodrošina labāku signāla uztveramību un stabilāku ātrdarbību. Lai izmantotu šo funkciju abām iekārtām - maršrutētājam un bezvadu tīkla kartei ir jāatbalsta DualBand režīms.

Ethernet 10/100

LAN, jeb ethernet kabeļu pieslēgvietu darbības režīms.

10/100 MB.s ir standarta ātrums, kas raksturīgs praktiski visiem maršrutētājiem.

10/100/1000 MB.s, jeb GigaBit ir desmit reižu ātrāks standarts, kas, savienojumā ar GigaBit LAN tīkla kartēm, sniedz lielas datu pārsūtīšanas ātruma priekšrocības starp iekšējā tīklā saslēgtiem datoriem. Šāds risinājums parasti nepieciešams birojos, kur starp datoriem tiek bieži kopēti lieli failu apjomi vai tiek lietots ātrs interneta pieslēgums (no ~30 MB/s) vairākos datoros vienlaicīgi.

 

Pieslēgvietas un aprīkojums
LAN porti : 1
Wireless
Papildus specifikācija
10/100/1000M LAN porti - 1
Antena - Iebūvēts
Antena - Antenas virziena tips - Daudzvirzienu
Antenas - Antenas daudzums - 3
Antenas - Antenas tips - Iekšējais
Antenas pastiprinājums - 5 dBi
Antenas tips - Daudzvirzienu
Antenu skaits - 3
Apraksts - AC1350 bezvadu MU-MIMO gigabitu piekļuves punkts, ko var uzstādīt uz griestiem. - Ātrs divjoslu Wi-Fi: vienlaicīga 450 Mb/s 2,4 GHz frekvencē un 867 Mb/s 5 GHz frekvencē nodrošina 1317 Mb/s Wi-Fi ātrumu. - Integrēts Omada SDN: Nodrošināšana bez pieskāriena (ZTP), centralizēta mākoņa pārvaldība un inteliģenta uzraudzība. - Centralizēta pārvaldība: Mākoņa piekļuve un Omada lietotne īpaši ērtai un vienkāršai pārvaldībai. - Nevainojama viesabonēšana: Pat video plūsmas un balss zvani netiek ietekmēti, lietotājiem pārvietojoties no vienas vietas uz citu. - PoE atbalsts: Atbalsta gan standarta 802.3af/at, gan pasīvo PoE (PoE adapteris nav iekļauts komplektācijā), lai nodrošinātu elastīgu uzstādīšanu. - Drošs viesu tīkls: Kopā ar vairākām autentifikācijas iespējām (SMS/Facebook Wi-Fi/Voucher u.c.) un bagātīgām bezvadu drošības tehnoloģijām. - Uzlabotas bezvadu tehnoloģijas: Optimizējiet tīkla veiktspēju, izmantojot MU-MIMO, joslu vadības, gaisa laika taisnīguma un staru kūļa formēšanas tehnoloģijas.
Apraksts - EAP223 AC1350 gigabitu bezvadu piekļuves punkts pie griestiem Ātrs divjoslu Wi-Fi: vienlaicīgs atbalsts līdz 450 Mb/s ātrumam 2,4 GHz frekvenču joslā un līdz 867 Mb/s ātrumam 5 GHz frekvenču joslā, kopā līdz 1317 Mb/s. Iespēja izmantot Omada SDN: Platforma nodrošina piekļuvi bezapkalpes ZTP konfigurācijai, centrālai pārvaldībai mākonī un inteliģentai uzraudzībai. Centralizēta pārvaldība: Pārvaldība ir ļoti ērta, pateicoties mākoņa piekļuvei un viegli lietojamai Omada lietojumprogrammai. Nevainojama viesabonēšana: Video plūsmas un notiekošie balss zvani netiek pārtraukti, kad lietotāji maina atrašanās vietu. PoE barošanas atbalsts: Ierīces uzstādīšana nerada lielas grūtības, pateicoties 802.3af / at standartu un pasīvā PoE atbalstam (PoE adapteris nav iekļauts komplektācijā). Drošs viesu tīkls: Pieejamas vairākas autentifikācijas metodes (SMS/Facebook Wi-Fi/Voucher u. c.) un daudzas tehnoloģijas, kas aizsargā piekļuvi bezvadu tīkliem. Uzlabotas Wi-Fi tehnoloģijas: Optimizējiet tīkla veiktspēju, izmantojot MU-MIMO, joslas vadību, Airtime Fairness un Beamforming tehnoloģiju. Lielākais Wi-Fi ātrums ar MU-MIMO tehnoloģiju Pateicoties Wi-Fi 802.11ac Wave 2 MU-MIMO tehnoloģijai, EAP223 nodrošina līdz pat 1350 Mb/s ātrumu vairākām ierīcēm vienlaicīgi. Omada SDN - inteliģenti mākoņrisinājumi biznesa tīkliem Omada programmatūras noteikta tīkla infrastruktūras vadības (SDN) platforma integrē tīkla ierīču, tostarp piekļuves punktu, komutatoru un vārteju, darbību, nodrošinot piekļuvi funkcionālam biznesa tīklam ar lielāku veiktspēju, labāku drošību un uzticamību. Centralizēta pārvaldība mākonī Visaptveroša visa tīkla, kas sadalīts starp dažādām iekārtām, centralizēta pārvaldība no vienas saskarnes - jebkurā vietā un jebkurā laikā. Viesu identifikācija, izmantojot Facebook un SMS Bezvadu klientu autentifikācija, izmantojot sagaidīšanas lapu, ir ļoti ērta. Izmantojot Facebook un SMS autentifikācijas atbalstu, klientiem ir vēl vieglāk piekļūt jūsu tīklam un radīt papildu iespējas jūsu uzņēmumam. Viegla uzstādīšana ar vairākām PoE iespējām EAP223 atbalsta gan 802.3af/at PoE, gan pasīvo PoE, tāpēc to var darbināt ar PoE slēdzi vai PoE adapteri. Šis risinājums nodrošina vienkāršu un ērtu montāžu. Viegla pārvaldība ar Omada lietotni Lejupielādējiet bezmaksas Omada lietotni jau šodien un tālvadības režīmā konfigurējiet ierīces, uzraugiet tīkla datplūsmu un pārvaldiet klientus, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru no jebkuras vietas pasaulē.
Barošana - atbalstīts barošanas pa Ethernet (PoE) tips - Aktīvais PoE
Barošana - atbalstīts barošanas pa Ethernet (PoE) tips - Aktīvais PoE, pasīvais PoE
Barošana - atbalstīts barošanas pa Ethernet (PoE) tips - Pasīvais PoE
Barošana - Power over Ethernet (PoE) - Jā
Barošanas avots - 802.3af/at PoE Pasīvais PoE 48 V (+4,5 kontakti; -7,8 kontakti; PoE adapteris NAV iekļauts komplektā) Enerģijas patēriņš: ES: 9,7 W
Bezvadu frekvenču diapazons - 2.4 GHz and 5 GHz
Bezvadu pārraides jauda - 24 dBm
BrandPartCode - EAP223
Citas funkcijas - Atiestatīšanas poga Montāža pie sienas/galda (montāžas komplekts iekļauts komplektā) Pārraides ātrums: 5GHz: Līdz 867 Mb/s 2,4 GHz: Līdz 450Mbps
Darba apstākļi - Uzglabāšanas relatīvais mitrums (H-H) - 5 - 90%
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -40 - 70 °C
Darbības frekvence - 2,4 GHz
Darbības frekvence - 5 GHz
Datu pārraides ātrums - 1350 Mbps
dimensijas dziļums - 65 mm
dimensionalWeight - 1016
Dizains - Atiestatīšanas poga - Jā
Dizains - izvietojums - Griesti, Siena
Dizains - LED indikatori - Power
Dizains - Produkta krāsa - White
Dizains - Sertifikācija - CE, FCC, RoHS
Drošība - Sagaidāmās lapas autentifikācija Piekļuves kontrole MAC adrešu filtrēšana Bezvadu klientu izolācija SSID un VLAN kartēšana Neautorizētu piekļuves punktu atklāšana 802.1X atbalsts
Drošība - Atbalstīto SSID skaits - 15
Drošība - Drošības algoritmi - SSID
Drošība - MAC adrešu filtrēšana - Jā
ean - 4895252500509
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 90%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Funkcijas - 2,4 GHz - Jā
Funkcijas - 5 GHz - Jā
Funkcijas - 6 GHz - Nē
Funkcijas - Automātiska kanālu izvēle - Jā
Funkcijas - Automātiska kanālu skenēšana - Jā
Funkcijas - Bezvadu izolācija - Jā
Funkcijas - joslas stūrēšana - Jā
Funkcijas - Maksimālais datu pārraides ātrums (2,4 GHz) - 450 Mbit/s
Funkcijas - Maksimālais datu pārraides ātrums (5 GHz) - 867 Mbit/s
Funkcijas - Maksimālais datu pārsūtīšanas ātrums - 867 Mbit/s
Funkcijas - MIMO - Jā
Funkcijas - MIMO tips - Vairāku lietotāju MIMO
Funkcijas - Pakalpojumu kvalitātes (QoS) atbalsts - Jā
Funkcijas - raidīšanas jauda (CE) - 20, 23 dBm
Funkcijas - raidīšanas jauda (FCC) - 24, 22 dBm
Funkcijas - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11a
Funkcijas - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Funkcijas - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11ac
Funkcijas - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11b
Funkcijas - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11g
Funkcijas - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11n
Funkcijas - VLAN atbalsts - Jā
Funkcijas - Wi-Fi Multimedia (WMM)/(WME) - Jā
Funkcijas - Wi-Fi Multimedia (WMM)/(WME) - Jā
Funkcijas - ātruma ierobežošana - Jā
Garantija - 24 mēneši
garantija - 60
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
GTIN - 0840030704277
GTIN - 840030704277
GTIN - 4895252500509
guaranteeLength - 60
I/O porti - 1 x 10/100/1000 Mbps PoE
IEEE 802.11ac tīkla standarts - Jā
IEEE 802.11a tīkla standarts - Jā
IEEE 802.11b tīkla standarts - Jā
IEEE 802.11g tīkla standarts - Jā
IEEE 802.11n tīkla standarts - Jā
Iekļautie piederumi - EAP223 Montāžas komplekts Uzstādīšanas rokasgrāmata
Iekļautie piederumi - Montāžas komplekti, uzstādīšanas rokasgrāmata.
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
Iepakojuma saturs - iekļauto produktu skaits - 1 gab.
Iepakojuma saturs - Montāžas komplekts - Jā
Iepakojuma saturs - Ātrā lietošanas pamācība - Jā
Izmēri - 205,5 x 181,5 x 37,1 mm
Izmēri - 205,5 × 181,5 × 37,1 mm)
izmērs augstums - 230 mm
izmērs platums - 340 mm
izmērs svars - 823 g
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 9.7 W
Jauda - izejas spriegums - 48 V
Kategorija - Bezvadu piekļuves punkti
Kategorijas kods - WAP
Krāsa - White
LongDesc - Izdevīgs biznesa klases802.11ac MU-MIMO Wi-Fi risinājums Izcils Wi-Fi ātrums ar MU-MIMO tehnoloģijuEAP223, kas aprīkots ar jaunāko 802.11ac Wave 2 MU-MIMO tehnoloģiju, nodrošina divu joslu Wi-Fi ātrumu līdz pat 1350 Mb/s vairākām ierīcēm vienlaikus.Omada SDN - pārdomātāks mākoņrisinājums biznesa tīklamOmada programmatūras definētā tīkla (SDN) platforma integrē tīkla ierīces, tostarp piekļuves punktus, komutatorus un vārtejas, garantējot jaudīgu biznesa tīklu ar augstāku efektivitāti, lielāku drošību un uzticamību.Bezrūpīga centralizēta mākoņa pārvaldība:100% centralizēta mākoņa pārvaldība visam tīklam no dažādām vietnēm - viss tiek kontrolēts no vienas saskarnes jebkurā vietā un jebkurā laikā.Drošs viesu tīkls ar Facebook Wi-Fi un SMS autentifikācijuPieejamais portāls palīdz uzturēt tikai autorizētus viesus, lai izmantotu tīklu, piedāvājot ierīcēm ērtu, lietotājam draudzīgu autentifikācijas metodi, lai piešķirtu Wi-Fi piekļuvi. SMS un Facebook autentifikācijas pievienošana vēl vairāk vienkāršo kaptīvo portālu, lai vienkāršotu savienojamību un veicinātu jūsu uzņēmējdarbību.Vairākas PoE iespējas ērtai uzstādīšanaiEAP223 atbalsta gan 802.3af/at PoE, gan pasīvo PoE barošanas avotu, ko var darbināt vai nu no PoE slēdža, vai no PoE adaptera, padarot izvietošanu vieglu un elastīgu.Laiga pārvaldība ar Omada lietotniIzpildiet bezmaksas Omada lietotnē sniegtos konfigurēšanas norādījumus, lai iestatītu ierīci dažu minūšu laikā. Omada ļauj konfigurēt iestatījumus, pārraudzīt tīkla stāvokli un pārvaldīt klientus, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru.
LongProductName - AC1350 bezvadu MU-MIMO gigabitu piekļuves punkts pie griestiem
LongSummaryDescription - TP-Link AC1350 bezvadu MU-MIMO gigabitu piekļuves punkts pie griestiem. Maksimālais datu pārraides ātrums: 867 Mbit/s, Maksimālais datu pārraides ātrums (2,4 GHz): 450 Mbit/s, Maksimālais datu pārraides ātrums (5 GHz): 450 Mbit/s, Maksimālais datu pārraides ātrums (5 GHz): 450 Mbit/s: 867 Mbit/s. Drošības algoritmi: SSID. Pārvaldības platforma: Omada. Atbalstītais Power over Ethernet (PoE) tips: Izejas spriegums: 48 V, enerģijas patēriņš (tipisks): 9,7 W. Izvietojums: Izstrādājuma krāsa: balta, LED indikatori: Power
Modeļa nosaukums - EAP223
nosaukums - Piekļuves punkts EAP223 AC1350
Nosaukums - TP-Link AC1350 bezvadu MU-MIMO gigabitu piekļuves punkts pie griestiem
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 6.5 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 34 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 23 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.83 kg
Pieslēgvietas un saskarnes - Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietas - 1
Pilna apraksta līnija - Omada|EAP223|Tipsis Bezvadu piekļuves punkts|Datu pārraides ātrums 1350 Mbps|IEEE 802.11a|IEEE 802.11b|IEEE 802.11g|IEEE 802.11g|IEEE 802.11n|IEEE 802.11ac|1x10/100/1000M|Antenas tips Omni-Directional|Antenu skaits 3|Bezvadu frekvenču diapazons 2.4 GHz un 5 GHz|Bezvadu raidīšanas jauda 24 dBm|Iekļautie piederumi Montāžas komplekti,Uzstādīšanas rokasgrāmata |Izmēri 205,5 × 181,5 × 37,1 mm)
producerCode - EAP223
productName - TP-Link AC1350 bezvadu MU-MIMO gigabitu piekļuves punkts pie griestiem
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - AC1350 bezvadu MU-MIMO gigabitu piekļuves punkts pie griestiem
Programmatūra - Omada lietotne
Pārdevēja mājas lapa - www.tp-link.com/my/business-networking/omada-sdn-access-point/eap223/
Pārvaldība, uzraudzība, konfigurācija - E-pasta paziņojumi Diožu slēdzis Piekļuves kontrole pēc MAC adresēm SNMP:v1,v2c Sistēmas žurnāls: Vietējais/attālais SSH Tīmekļa pārvaldība: HTTP/HTTPS L3 pārvaldība Vairāku vietņu pārvaldība VLAN pārvaldība Neuzraudzīta ZTP iestatīšana - Nepieciešama Omada mākoņbāzēta Omada kontroliera izmantošana Multi-SSID (līdz 15 SSID, 8 2.4GHz joslai un 7 5GHz joslai Bezvadu tīkla izslēgšana Automātiska kanālu izvēle Pārraides jaudas kontrole (pamatojoties uz dBm) QoS(WMM) Bezšuvju viesabonēšana Omada Mesh joslas vadība Joslas platuma slodzes līdzsvarošana MU-MIMO Gaisa laika taisnīgums Beamforming joslas platuma kontrole Atiestatīšanas grafiks Bezvadu grafiks Bezvadu statistika, pamatojoties uz SSID/AP/klientu centrālā vadība: Omada mākoņa kontrolieris Omada aparatūras kontrolieris Omada aparatūras kontrolieris (OC300) Omada aparatūras kontrolieris (OC200) Omada programmatūras kontrolieris Piekļuve mākonim, izmantojot: Omada mākoņa kontrolieris Omada aparatūras kontrolieris (OC300) Omada aparatūras kontrolieris (OC300) Omada aparatūras kontrolieris (OC200) Omada programmatūras kontrolieris
Pārvaldības funkcijas - pārvaldība, kas balstīta uz tīmekļa resursiem - Jā
Pārvaldības funkcijas - Pārvaldības platforma - Pašu
Pārvaldības funkcijas - Syslog - Jā
ražotājs - TP-LINK
Sertifikāti - CE FCC RoHS
ShortSummaryDescription - TP-Link AC1350 bezvadu MU-MIMO gigabitu piekļuves punkts, 867 Mbps, 450 Mbps, 867 Mbps, IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, Multi User MIMO, 20, 23 dBm
Sistēmas prasības - Saderīgās operētājsistēmas: Microsoft Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows10, Windows11, Linux
sizeX - 340
sizeY - 230
sizeZ - 65
Standarti - 802.1x
Standarti - 802.3af
Standarti - 802.3at
Standarti - 802.11a
Standarti - 802.11ac
Standarti - 802.11b
Standarti - 802.11g
Standarti - 802.11n
svars - 800
Svars un izmēri - Augstums - 37.1 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 181.5 mm
Svars un izmēri - Platums - 205.5 mm
Sērija - Pašu
Tīkla arhitektūra - GigabitEthernet
Tīkla ierīces tips - Bezvadu piekļuves punkts
URL - https://www.tp-link.com/th/business-networking/ceiling-mount-ap/eap223/#overview
Veiktspēja - Saderīgās operētājsistēmas - Microsoft Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11, Linux
vendpn - EAP223
Vides prasības - Darba temperatūra: 0~40 C (32~104 F); glabāšanas temperatūra: -40~70 C (-40~158 F) Pieļaujamais gaisa mitrums: 10%~90% bez kondensācijas Pieļaujamais uzglabāšanas mitrums: 5%~90% bez kondensācijas
Vienība Neto svars - 0.65 kg
Vienības bruto svars - 0.83 kg
Vienības kastes augstums - 0.065
Vienības kastes garums - 0.34
Vienības kastes platums - 0.23
Vienība Slikts tilpums - 0,005083 kubikmetru
Zīmols - TP-Link
Īpašās funkcijas -
10/100/1000M LAN Ports - 1
Antenna - Built-in
Antenna - Antenna direction type - Omni-directional
Antenna - Antennas quantity - 3
Antenna - Antenna type - Internal
Antenna gain - 5 dBi
Antenna Type - Omni-Directional
Number of antennas - 3
Description - AC1350 Wireless MU-MIMO Gigabit Ceiling Mount Access Point. - Fast Dual-Band Wi-Fi: Simultaneous 450 Mbps on 2.4 GHz and 867 Mbps on 5 GHz totals 1317 Mbps Wi-Fi speeds. - Integrated into Omada SDN: Zero-Touch Provisioning (ZTP), Centralized Cloud Management, and Intelligent Monitoring. - Centralized Management: Cloud access and Omada app for ultra convenience and easy management. - Seamless Roaming: Even video streams and voice calls are unaffected as users move between locations. - PoE Support: Support both standard 802.3af/at and Passive PoE (PoE adapter is not included) for flexible installations. - Secure Guest Network: Along with multiple authentication options (SMS/Facebook Wi-Fi/ Voucher, etc.) and abundant wireless security technologies. - Advanced Wireless Tech: Optimize network performance with MU-MIMO, Band Steering, Airtime Fairness and Beamforming technologies.
Description - EAP223 AC1350 Ceiling Mount Gigabit Wireless Access Point Fast Dual-Band Wi-Fi: Simultaneous support for speeds of up to 450Mbps on the 2.4GHz band and up to 867Mbps on the 5GHz band for a total of up to 1317Mbps. Ability to use Omada SDN: The platform provides access to unattended ZTP configuration, central management in the cloud and intelligent monitoring. Centralized management: Management is extremely convenient thanks to cloud access and the easy-to-use Omada application. Seamless roaming: Video streams and ongoing voice calls are not interrupted when users change location. Support for PoE power: Installation of the device does not cause much difficulty, thanks to the support of 802.3af / at standards and passive PoE (PoE adapter is not included). Secure guest network: Multiple authentication methods are available (SMS/Facebook Wi-Fi/Voucher, etc.) and numerous technologies that protect access to wireless networks. Advanced Wi-Fi Technologies: Optimize network performance with MU-MIMO, Band Steering, Airtime Fairness and Beamforming technology. Highest Wi-Fi speeds with MU-MIMO technology Thanks to Wi-Fi 802.11ac Wave 2 MU-MIMO technology, EAP223 provides speeds up to 1350Mbps to multiple devices simultaneously. Omada SDN - Intelligent cloud solutions for business networks Omada's software-defined network infrastructure control (SDN) platform integrates the operation of network devices, including access points, switches and gateways, providing access to a functional business network with higher performance, better security and greater reliability. Centralized management in the cloud Comprehensive central management of the entire network, divided between different facilities, from a single interface - anywhere and at any time. Identification of guests via Facebook and SMS Authenticating wireless clients through the welcome page is extremely convenient. Support for Facebook and SMS authentication makes it even easier for customers to access your network and create additional opportunities for your business. Easy installation with multiple PoE options The EAP223 supports both 802.3af/at PoE and Passive PoE, so it can be powered by a PoE switch or PoE adapter. This solution ensures simple and convenient assembly. Easy management with the Omada app Download the free Omada app today and remotely configure your devices, monitor network traffic and manage clients using a smartphone or tablet from anywhere in the world.
Power - Power over Ethernet (PoE) type supported - Active PoE
Power - Power over Ethernet (PoE) type supported - Active PoE, Passive PoE
Power - Power over Ethernet (PoE) type supported - Passive PoE
Power - Power over Ethernet (PoE) - Yes
Power supply - 802.3af/at PoE Passive PoE 48V (+4.5 pins; -7.8 pins; PoE adapter NOT included) Power consumption: EU: 9.7W
Wireless Frequency Range - 2.4 GHz and 5 GHz
Wireless Transmit Power - 24 dBm
BrandPartCode - EAP223
Other features - Reset button Wall/ceiling mounting (mounting kit included) Transmission speed: 5GHz: Up to 867Mbps 2.4GHz: Up to 450Mbps
Operational conditions - Storage relative humidity (H-H) - 5 - 90%
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -40 - 70 °C
Operating frequency - 2,4 GHz
Operating frequency - 5 GHz
Data transmission speed - 1350 Mbps
dimension depth - 65 mm
dimensionalWeight - 1016
Design - Reset button - Yes
Design - Placement - Ceiling, Wall
Design - LED indicators - Power
Design - Product colour - White
Design - Certification - CE, FCC, RoHS
Security - Welcome page authentication Access control MAC address filtering Wireless client isolation SSID to VLAN mapping Detection of unauthorized APs 802.1X support
Security - Number of SSID supported - 15
Security - Security algorithms - SSID
Security - MAC address filtering - Yes
ean - 4895252500509
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 90%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Features - 2.4 GHz - Yes
Features - 5 GHz - Yes
Features - 6 GHz - No
Features - Automatic channel selection - Yes
Features - Automatic channel scanning - Yes
Features - Wireless isolation - Yes
Features - Band steering - Yes
Features - Maximum data transfer rate (2.4 GHz) - 450 Mbit/s
Features - Maximum data transfer rate (5 GHz) - 867 Mbit/s
Features - Maximum data transfer rate - 867 Mbit/s
Features - MIMO - Yes
Features - MIMO type - Multi User MIMO
Features - Quality of Service (QoS) support - Yes
Features - Transmitting power (CE) - 20, 23 dBm
Features - Transmitting power (FCC) - 24, 22 dBm
Features - Networking standards - IEEE 802.11a
Features - Networking standards - IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Features - Networking standards - IEEE 802.11ac
Features - Networking standards - IEEE 802.11b
Features - Networking standards - IEEE 802.11g
Features - Networking standards - IEEE 802.11n
Features - VLAN support - Yes
Features - Wi-Fi Multimedia (WMM)/(WME) - Yes
Features - Wi-Fi Multimedia (WMM)/(WME) - Yes
Features - Rate limiting - Yes
Warranty - 24 months
guarantee - 60
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
GTIN - 0840030704277
GTIN - 840030704277
GTIN - 4895252500509
warrantyLength - 60
I/O ports - 1 x 10/100/1000 Mbit/s PoE
IEEE 802.11ac Network standard - Yes
IEEE 802.11a Network standard - Yes
IEEE 802.11b Network standard - Yes
IEEE 802.11g Network standard - Yes
IEEE 802.11n Network standard - Yes
Accessories included - EAP223 Mounting kit Installation Guide
Included Accessories - Mounting Kits,
Installation Guide.
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Number of products included - 1 pc(s)
Packaging content - Mounting kit - Yes
Packaging content - Quick start guide - Yes
Dimensions - 205,5 x 181,5 x 37,1 mm
Dimensions - 205.5 × 181.5 × 37.1 mm)
dimension height - 230 mm
dimension width - 340 mm
dimension weight - 823 g
Power - Power consumption (typical) - 9.7 W
Power - Output voltage - 48 V
Category - Wireless Access Points
Category Code - WAP
Color - White
LongDesc - An Affordable Business-Class802.11ac MU-MIMO Wi-Fi Solution Superior Wi-Fi Speeds with MU-MIMO TechnologyOutfitted with the latest 802.11ac Wave 2 MU-MIMO technology, the EAP223 easily delivers dual-band Wi-Fi speeds of up to 1350 Mbps to multiple devices at the same time.Omada SDN—Smarter Cloud Solution for Business NetworkingOmada Software Defined Networking (SDN) platform integrates network devices including access points, switches and gateways, guaranteeing powerful business network with higher efficiency, higher security, and higher reliability.Hassle-Free Centralized Cloud Management:100% centralized cloud management of whole network from different sites—all controlled from a single interface anywhere, anytime.Secure Guest Network with Facebook Wi-Fi and SMS AuthenticationThe captive portal helps maintain only authorized guests to use the network, presenting devices with a convenient, user-friendly authentication method to grant Wi-Fi access. The addition of SMS and Facebook authentication simplifies the captive portal even further to simplify connectivity and boost your business.Multiple PoE Options for Easy InstallationEAP223 supports both 802.3af/at PoE and Passive PoE power supply, which can be either powered by a PoE switch or the PoE adapter, making deployment effortless and flexible.Easy Management with the Omada AppFollow configuration instructions on the free Omada app to get set up in minutes. Omada lets you configure settings, monitor the network status and manage clients, all from the convenience of a smartphone or tablet.
LongProductName - AC1350 Wireless MU-MIMO Gigabit Ceiling Mount Access Point
LongSummaryDescription - TP-Link AC1350 Wireless MU-MIMO Gigabit Ceiling Mount Access Point. Maximum data transfer rate: 867 Mbit/s, Maximum data transfer rate (2.4 GHz): 450 Mbit/s, Maximum data transfer rate (5 GHz): 867 Mbit/s. Security algorithms: SSID. Management platform: Omada. Power over Ethernet (PoE) type supported: Active PoE, Passive PoE, Output voltage: 48 V, Power consumption (typical): 9.7 W. Placement: Ceiling, Wall, Product colour: White, LED indicators: Power
Model name - EAP223
name - Access Point EAP223 AC1350
Title - TP-Link AC1350 Wireless MU-MIMO Gigabit Ceiling Mount Access Point
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 6.5 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 34 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 23 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.83 kg
Ports & interfaces - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Full Description Line - Omada|EAP223|Type Wireless Access Point|Data transmission speed 1350 Mbps|IEEE 802.11a|IEEE 802.11b|IEEE 802.11g|IEEE 802.11n|IEEE 802.11ac|1x10/100/1000M|Antenna Type Omni-Directional|Number of antennas 3|Wireless Frequency Range 2.4 GHz and 5 GHz|Wireless Transmit Power 24 dBm|Included Accessories Mounting Kits,Installation Guide.|Dimensions 205.5 × 181.5 × 37.1 mm)
producerCode - EAP223
productName - TP-Link AC1350 Wireless MU-MIMO Gigabit Ceiling Mount Access Point
productSize - Normal
ProductName - AC1350 Wireless MU-MIMO Gigabit Ceiling Mount Access Point
Software - Omada app
Vendor Homepage - www.tp-link.com/my/business-networking/omada-sdn-access-point/eap223/
Management, monitoring, configuration - Email notifications Diode switch Access control by MAC addresses SNMP:v1,v2c System Log: Local/Remote SSH Web Based Management: HTTP/HTTPS L3 management Multi-site management VLAN management Unattended ZTP setup - Requires the use of a Cloud-based Omada controller Multi-SSID (Up to 15 SSIDs, 8 for 2.4GHz band and 7 for 5GHz band Disabling the wireless network Automatic channel selection Transmission power control (based on dBm) QoS(WMM) Seamless Roaming Omada Mesh Band steering Bandwidth load balancing MU-MIMO Airtime Fairness Beamforming Bandwidth control Reset schedule Wireless scheduler Wireless statistics based on SSID/AP/client central management: Omada Cloud based controller Omada Hardware Controller (OC300) Omada Hardware Controller (OC200) Omada software controller Cloud access via: Omada Cloud based controller Omada Hardware Controller (OC300) Omada Hardware Controller (OC200) Omada software controller
Management features - Web-based management - Yes
Management features - Management platform - Omada
Management features - Syslog - Yes
producer - TP-LINK
Certificates - CE FCC RoHS
ShortSummaryDescription - TP-Link AC1350 Wireless MU-MIMO Gigabit Ceiling Mount Access Point, 867 Mbit/s, 450 Mbit/s, 867 Mbit/s, IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, Multi User MIMO, 20, 23 dBm
System Requirements - Compatible operating systems: Microsoft Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows10, Windows11, Linux
sizeX - 340
sizeY - 230
sizeZ - 65
Standards - 802.1x
Standards - 802.3af
Standards - 802.3at
Standards - 802.11a
Standards - 802.11ac
Standards - 802.11b
Standards - 802.11g
Standards - 802.11n
weight - 800
Weight & dimensions - Height - 37.1 mm
Weight & dimensions - Depth - 181.5 mm
Weight & dimensions - Width - 205.5 mm
Series - Omada
Network architecture - GigabitEthernet
Network Device Type - Wireless Access Point
URL - https://www.tp-link.com/th/business-networking/ceiling-mount-ap/eap223/#overview
Performance - Compatible operating systems - Microsoft Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows10, Windows11, Linux
vendpn - EAP223
Environment requirements - Operating temperature: 0~40 C (32~104 F); Storage Temperature: -40~70 C (-40~158 F) Permissible air humidity: 10%~90% non-condensing Permissible storage humidity: 5%~90% non-condensing
Unit Net Weight - 0.65 kg
Unit Gross Weight - 0.83 kg
Unit Box Height - 0.065
Unit Box Length - 0.34
Unit Box Width - 0.23
Unit Brutto Volume - 0.005083 cubm
Brand - TP-Link
Special functions -
93,18 €
TP-LINK EAP223
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas