MikroTik hAP ax³

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
Ieteicams
ID: 913258 Preces kods: C53UiG+5HPaxD2HPaxD
Noliktavā >50 gab. / Birojā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
137,73 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: trešdien, 24.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: trešdien, 24.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: trešdien, 24.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: trešdien, 24.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: trešdien, 24.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: šodien, 19.04.2024 uzreiz pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Datu pārraides ātrums, Mbps: 1800
  • Iekārtas tips: Router
  • Wi-Fi standarts: Wi-Fi 6 (802.11ax)
Apraksts

Zibenīgi ātrs savienojums visā mājā

hAP ax³ ir MikroTik jaudīgākā AX ierīce ar līdz šim labāko bezvadu tīkla pārklājumu. Tai ir moderns četrkodolu ARM procesors ar 1.8 GHz frekvenci un pietiekami daudz atmiņas (1 GB RAM un 128 MB NAND) lielākajai daļai uzdevumu. Sarežģīti ugunsmūra iestatījumi, IPsec aparatūras šifrēšana, Wireguard, BGP, sarežģīta maršrutēšana vai vairāki attālinātā darba VPN tuneļi netraucēs jūsu ģimenei ērti pārlūkot, straumēt, spēlēt utt. Apstrādes jaudas pietiks ikvienam! MikroTik ir pievienojuši ātru USB 3 pieslēgvietu visiem jūsu datu glabāšanas nolūkiem vai LTE modema pievienošanai.

AX bezvadu tīkls - spēcīgāks kā jebkad

Atkarībā no jūsu konfigurācijas, MikroTik AX produkti piedāvā līdz pat 40% lielāku ātrumu 5 GHz frekvenču joslā un līdz pat 90% lielāku ātrumu 2.4 GHz frekvenču spektrā! Spēcīgās ārējās antenas ļauj sasniegt pastiprinājumu līdz pat 5.5 dBi, tāpēc varat aizmirst par Wi-Fi pastiprinātājiem un citiem trikiem. Vienmērīgs un ātrs savienojums visā dzīvoklī - tieši tā darbojas hAP ax³. Mājas tīkla ātrumi kļuvuši pavisam nopietni. Pieejamas 4 x Gigabit Ethernet pieslēgvietas un viena īpaši ātra 2.5 Gigabit pieslēgvieta.

Drošība pirmajā vietā

hAP ax³ var atvieglot jūsu domas vairākos līmeņos vienlaikus. Eiropā bāzēta ražošana, slavenā MikroTik Ziemeļvalstu darba ētika un sadarbība ar ES likumdevējiem nodrošina pilnīgu atbilstību visām nepieciešamajām drošības prasībām. Vairākas barošanas iespējas (DC un PoE) ļauj mazāk uztraukties par iespējamām dīkstāvēm. Jaunākie RouterOS v7 atjauninājumi un WPA3 uzlabotas šifrēšanas atbalsts nodrošina vēl nebijušu programmatūras drošību.

Rezumējot - hAP ax³ ir viens no ātrākajiem, drošākajiem un jaudīgākajiem mājas piekļuves punktiem pasaulē gan vadu, gan bezvadu savienojumiem. Tajā iekļauta vismodernākā tīkla programmatūra tirgū - RouterOS. Atšķirībā no daudziem citiem ražotājiem, MikroTik neierobežo jūsu iespējas. Nav nekādu maksas sienu vai mulsinošu abonementu. Visām MikroTik ierīcēm ir viena un tā pati - neierobežota operētājsistēma. Vienīgais ierobežojums ir jūsu iztēle.

Daži varētu jautāt - kāpēc mums vispār ir vajadzīgs lielāks bezvadu ātrums? Neskaitāmi daudzi izmantošanas gadījumi iepriekš bija neiespējami vai grūti realizējami. Piemēram, darbs ar lieliem multivides failiem bezvadu tīklā - bez nepieciešamības visu lejupielādēt un augšupielādēt. Vai jums tiešām ir laiks gaidīt? Izvēlieties hAP ax³ un ietaupiet vairāk laika nozīmīgākajiem jūsu dzīves notikumiem!

Pamatinformācija
Datu pārraides ātrums, Mbps : 1800
Iekārtas tips Router

Access Point - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina kabeļu tīkla paplašināšanas pārraidi bezvadu tīklā izmantojot vienu LAN pieslēgvietu. Access point nav rūteris, un nespēj sadalīt vienu interneta pieslēguma adresi vairākiem datoriem, tamdēļ šo iekārtu slēdziet tikai aiz esoša kabeļu rūtera.

Router, jeb maršrutētājs - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina viena interneta pieslēguma sadalīšanu vairākiem datoriem, gan caur tīkla vadiem, gan bezvadu tīklā. Parasti bezvadu maršrutētājam ir viena kabeļu interneta pieslēgvieta, četras datoru pieslēgvietas (kuras var papildināt, izmantojot switch komutatoru) un antenas, kas nodrošina apraidi datoriem un citām WiFi iekārtām.

Range Extender - bezvadu tīkla apraides attāluma pastiprinātājs. Paredzēts esoša signāla pastiprināšanai, lai palielinātu uzveršanas un pārraides attālumu.

Wifi adapter - Bezvadu tīkla karte, paredzēta datora pieslēgšanai pie bezvadu WiFi rūtera vai piekļuves punkta. PCI, PCI-E ir paredzēti galddatoriem, savukārt PCMCIA un USB - portatīvajiem datoriem. Jāpiebilst, ka lielākā daļa portatīvo datoru jau rūpnīcā tiek komplektēti ar bezvadu tīkla kartēm.

USB tīkla karte ir pēdējā izvēle, jo USB2.0 caurlaidības ātrums ir samērā zems ~22MB/s, kas nozīmē to, ka netiks izmantots bezvadu tīkla maksimālais iespējamais ātrums. Ja ir iespēja, labāk izvēlēties kādu citu pieslēguma veidu.

Wi-Fi standarts : Wi-Fi 6 (802.11ax)
Funkcionalitāte
3G/4G atbalsts USB dongle option

Iespēja maršrutētājā ievietot mobilo operatoru SIM karti, vai arī USB Dongle adapteri, kas nodrošina piekļuvi 3G mobilajam internetam.

Pirms iegādāties maršrutētāju ar 3G atbalstu, lūdzam ražotāja mājaslapā pārliecināties, vai šī iekārta atbalsta konkrētā mobilo sakaru operatora 3G USB Dongle uztvērēju.

Band mode Dual-Band

SingleBand ir standarta 2.4GHz bezvadu tehnoloģija, kas raksturīga visām mūsdienu bezvadu iekārtām.

DualBand ir 2.4GHz ar papildu 5.0GHz kanālu, kas nodrošina labāku signāla uztveramību un stabilāku ātrdarbību. Lai izmantotu šo funkciju abām iekārtām - maršrutētājam un bezvadu tīkla kartei ir jāatbalsta DualBand režīms.

Ethernet 100/1000

LAN, jeb ethernet kabeļu pieslēgvietu darbības režīms.

10/100 MB.s ir standarta ātrums, kas raksturīgs praktiski visiem maršrutētājiem.

10/100/1000 MB.s, jeb GigaBit ir desmit reižu ātrāks standarts, kas, savienojumā ar GigaBit LAN tīkla kartēm, sniedz lielas datu pārsūtīšanas ātruma priekšrocības starp iekšējā tīklā saslēgtiem datoriem. Šāds risinājums parasti nepieciešams birojos, kur starp datoriem tiek bieži kopēti lieli failu apjomi vai tiek lietots ātrs interneta pieslēgums (no ~30 MB/s) vairākos datoros vienlaicīgi.

 

Pieslēgvietas un aprīkojums
LAN porti : 5
Wireless card
Papildus specifikācija
1. kategorija - Tīkls
2. kategorija - Piekļuves punkti
10/100/1000M LAN porti - 5
Antena - Noņemams ārējais
Antena > Antenas tips - Ārējās antenas
Antenas - Antenas daudzums - 2
Antenas - Antenas dizains - Ārējais
Antenas - Antenas pastiprinājuma līmenis (maks.) - 5.5 dBi
Antenas pastiprinājums - 5.5 dBi
Antenas tips - Daudzvirzienu
Antenu skaits - 2
Apraksts - hAP ax3 ir mūsu jaudīgākā AX ierīce ar līdz šim labāko bezvadu pārklājumu. Tai ir moderns četrkodolu ARM procesors ar frekvenci 1,8 GHz un pietiekami daudz atmiņas (1 GB RAM + 128 MB NAND), lai veiktu lielāko daļu uzdevumu. Sarežģīti ugunsmūra noteikumi, IPsec aparatūras šifrēšana, Wireguard, BGP, uzlabota maršrutēšana vai vairāki VPN tuneļi attālinātam darbam netraucēs jūsu ģimenei ērti pārlūkot, straumēt, spēlēt spēles utt. Aprēķinu jaudas pietiks ikvienam.
Apraksts - Lielākā jauda visam jūsu namam hAP ax³ ir mūsu jaudīgākā AX ierīce ar līdz šim labāko bezvadu tīkla pārklājumu. Tai ir moderns četrkodolu ARM procesors ar 1,8 GHz frekvenci un pietiekami daudz atmiņas (1 GB RAM + 128 MB NAND) lielākajai daļai uzdevumu. Sarežģīti ugunsmūra noteikumi, IPsec aparatūras šifrēšana, Wireguard, BGP, uzlabota maršrutēšana vai vairāki attālināta darba VPN tuneļi netraucēs jūsu ģimenei ērti pārlūkot, straumēt, spēlēt spēles utt. Apstrādes jaudas pietiek ikvienam. Un mēs esam pievienojuši ātru USB 3 pieslēgvietu visiem jūsu datu glabāšanas nolūkiem vai papildu LTE modemu. AX bezvadu tīkls - spēcīgs kā vērsis Atkarībā no jūsu kopējās konfigurācijas mūsu AX produktu saime piedāvā līdz pat 40 % lielāku ātrumu 5 GHz frekvenču joslā un līdz pat 90 % lielāku ātrumu 2,4 GHz frekvenču spektrā! Spēcīgās ārējās antenas ļauj sasniegt pastiprinājumu līdz pat 5,5 dBi, tāpēc varat aizmirst par Wi-Fi pastiprinātājiem un citiem trikiem. Vienmērīgs un ātrs savienojums visā dzīvoklī - tieši tā darbojas hAP ax³. Mājas tīkla ātrums kļūst nopietns. Ir 4x Gigabit Ethernet pieslēgvietas un īpaši ātra 2,5 Gigabit pieslēgvieta. Daudzējādā ziņā drošāks hAP ax³ var atvieglot jūsu prātu vairākos līmeņos vienlaikus. Eiropā bāzēta ražošana, mūsu slavenā Ziemeļvalstu darba ētika un sadarbība ar ES likumdevējiem nodrošina pilnīgu atbilstību visām nepieciešamajām drošības politikām. Vairākas barošanas iespējas (DC Jack un PoE-in) ļauj mazāk uztraukties par iespējamām dīkstāvēm. Jaunākie RouterOS v7 atjauninājumi un WPA3 uzlabotas šifrēšanas atbalsts nodrošina vēl nebijušu programmatūras drošību. Rezumējot - hAP ax³ ir viens no ātrākajiem, drošākajiem un jaudīgākajiem mājas piekļuves punktiem pasaulē. Ar vadu vai bezvadu savienojumu. Un tam ir pievienota vismodernākā tīkla programmatūra tirgū - RouterOS. Atšķirībā no daudziem citiem ražotājiem mēs neierobežojam jūsu iespējas. Nav maksas sienu vai mulsinošu abonementu. Visām mūsu ierīcēm ir viena un tā pati neierobežota operētājsistēma. Vienīgais ierobežojums ir iztēle. Daži varētu jautāt - kāpēc mums vispār ir vajadzīgs lielāks bezvadu ātrums? Nu, neskaitāmus izmantošanas gadījumus iepriekš nebija iespējams vai bija grūti īstenot. Piemēram, darbs ar lieliem multivides failiem bezvadu tīklā - bez nepieciešamības visu lejupielādēt un augšupielādēt. Vai jums tiešām ir laiks gaidīt? Paņemiet hAP ax³ un ietaupiet vairāk laika būtiskākajām lietām dzīvē.
augstums - 0.066 m
Barošana - Power over Ethernet (PoE) - Jā
Barošanas avota prasības - DC 12-28 V / PoE 18-28 V
Barošanas avots -
Bezvadu LAN funkcijas - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi josla - Divu joslu (2,4 GHz / 5 GHz)
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi standarti - 802.11b
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi standarti - 802.11g
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Bezvadu LAN funkcijas - WLAN datu pārraides ātrums (maks.) - 1200 Mbit/s
Bezvadu LAN funkcijas - WLAN datu pārraides ātrums (otrā josla) - 1200 Mbit/s
Bezvadu LAN funkcijas - WLAN datu pārraides ātrums (pirmā josla) - 574 Mbit/s
Bezvadu LAN funkcijas > Wi-Fi josla - 802.11ax
Bezvadu LAN funkcijas > Wi-Fi standarti - 802.11ax
Citas funkcijas -
Citas funkcijas > Ethernet LAN (RJ-45) porti - 5
Darbības frekvence - 2,4 GHz
Darbības frekvence - 5 GHz
Datu pārraides ātrums - 1800 Mbps
dimensijas dziļums - 55 mm
dimensionalWeight - 799
Dizains - Indikācijas gaisma - Jā
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Produkta veids - Galda galda maršrutētājs
Drošība - WPA3
EAN - 4752224007940
ean - 4752224007940
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - -40 - 70 °C
Enerģija - barošanas avota tips - DC, PoE
Funkcijas - Flash atmiņa - 128 MB
Funkcijas - Iebūvēts procesors - Jā
Funkcijas - Iekšējā atmiņa - 1024 MB
Funkcijas - Procesora frekvence - 1800 MHz
Funkcijas - Procesora kodoli - 4
Funkcijas - Procesora ražotājs - Qualcomm
Funkcijas > Acu tīklveida atbalsts - Nē
Funkcijas > Mobilā platjosla - Nav mobilās platjoslas
Funkcijas > MU-MiMO - Jā
Garantija - 12
garantija - 12
Garantija - 12 mēneši
Garantija - 12 mēneši
garantijas_tips - normāli
garantijaType - F
garums - 0.37 m
guaranteeLength - 24
I/O porti - 1 x 10/100/1000/2500 RJ-45 port
I/O porti - 1 x A tipa USB 3.0
I/O porti - 4 x 10/100/1000 Mbit/s
IEEE 802.11 b/g tīkla standarts - Jā
IEEE 802.11ac tīkla standarts - Jā
IEEE 802.11ax tīkla standarts - Jā
IEEE 802.11n tīkla standarts - Jā
Iekļautie piederumi -
Iekļautie piederumi - barošanas adapteris, stiprinājumu komplekts, HGO iekštelpu antenas komplekts, Korpusa pamatne
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 530 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 100.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 50.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 251.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 130.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 20.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.12 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Izmēri - 251 x 130 x 39 mm
izmērs augstums - 370 mm
izmērs platums - 200 mm
izmērs svars - 1000 g
kategorija - MikroTik > Wi-Fi mājai un ofisam > hAP
Kategorijas kods - WRO
Kods - C53UiG+5HPaxD2HPaxD
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsa - Black
Modelis - C53UiG+5HPaxD2HPaxD
Modeļa nosaukums - hAP ax³
mpn - C53UiG+5HPaxD2HPaxD
MPN - C53UIG+5HPAXD2HPAXD
Nosaukums - MikroTik C53UiG+5HPaxD2HPaxD
nosaukums - MikroTik maršrutētājs hAP ax3 C53UiG+5HPaxD2HPaxD
Nosaukums - MikroTik | hAP ax | C53UiG+5HPaxD2HPaxD | 802.11ax | Mbit/s | 10/100/1000 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietu 5 | Mesh atbalsts Nē | MU-MiMO Jā | Nav mobilo platjoslas pakalpojumu | Antenas tips Ārējās antenas | PoE ieeja/izeja
PDF - https://www.blobs.lt/products/6/0/2/6/7/3/0618947f7946349bdb1f34ccd2115f83/original.pdf
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 19.5 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 37.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 5.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 1.044 kg
Pieslēgvietas un saskarnes - Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietas - 4
Pilna apraksta līnija - hAP ax³|Bezvadu maršrutētājs|Datu pārraides ātrums 1800 Mb/s|IEEE 802.11 b/g|IEEE 802.11n|IEEE 802.11ac|IEEE 802.11ax|IEEE 802.11ax|USB 3.0|5x10/100/1000M|Antenas tips Omni-Directional|Antenu skaits 2|Ietverto piederumu komplekts, stiprinājumu komplekts, HGO iekštelpu antenas komplekts, korpusa pamatne|Patēriņš DC 12-28 V / PoE 18-28 V|Krāsa melna|Izmēri 251 x 130 x 39 mm
platums - 0.2 m
producerCode - C53UiG+5HPaxD2HPaxD
productName - MikroTik hAP ax C53UiG+5HPaxD2HPaxD 802.11ax, 10/100/1000 Mbit/s, Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietu skaits 5, antenas tips Ārējās antenas, PoE in/out
productSize - Parasts
Programmatūra -
Pārvaldība, uzraudzība, konfigurācija -
Ražotāja produkta nosaukums - C53UiG+5HPaxD2HPaxD
Ražotāja produktu grupa - hAP ass
ražotājs - MikroTik
Ražotājs - MikroTik
Savienojamie porti un interfeisi > POE - PoE in/out
Savienojamība - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) A tipa pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un interfeisi - DC-in ligzda - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Sertifikāti - CE, FCC, IC, EAC, ROHS
Sistēmas prasības -
sizeX - 200
sizeY - 54
sizeZ - 370
Standarti - 802.11a
Standarti - 802.11ac
Standarti - 802.11ax
Standarti - 802.11b
Standarti - 802.11g
Standarti - 802.11n
Svars - 1.04
svars - 1.23 kg
svars - 1100
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.94 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.82 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - MikroTik
Tīkla arhitektūra - GigabitEthernet
Tīkla ierīces tips - Bezvadu maršrutētājs
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10
Tīkls - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 100 Mbit/s
Tīkls - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 1000
Tīkls - Ethernet LAN interfeisa tips - Gigabit Ethernet
USB 3.0 fiksētie porti - Jā
Veiktspēja > Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10/100/1000 Mbit/s
vendpn - C53UiG+5HPaxD2HPaxD
Vides prasības -
Vienība Neto svars - 0.3 kg
Vienības bruto svars - 1.04 kg
Vienības kastes augstums - 0.195
Vienības kastes garums - 0.375
Vienības kastes platums - 0.055
Vienība Slikts tilpums - 0,004022 kubikmetru
virsraksts - MikroTik hAP ax3
zīmols - MikroTik
Īpašās funkcijas -
Category 1 - Netzwerk
Category 2 - Accesspoints
10/100/1000M LAN Ports - 5
Antenna - Detachable external
Antenna > Antenna type - External antennas
Antenna - Antennas quantity - 2
Antenna - Antenna design - External
Antenna - Antenna gain level (max) - 5.5 dBi
Antenna gain - 5.5 dBi
Antenna Type - Omni-Directional
Number of antennas - 2
Description - hAP ax3 is our most powerful AX device with the best wireless coverage yet. It has a modern quad-core ARM processor operating at 1.8 GHz and enough memory (1 GB RAM + 128 MB NAND) for most tasks. Complex firewall rules, IPsec hardware encryption, Wireguard, BGP, advanced routing or multiple VPN tunnels for remote work will not prevent your family from conveniently browsing, streaming, gaming and so on. There is enough computing power for everyone.
Description - Ultimate power for your whole home hAP ax³ is our most powerful AX device with the best wireless network coverage so far. It features a modern quad-core ARM CPU running at 1.8 GHz and enough memory (1GB RAM + 128 MB NAND) for most tasks. Complex firewall rules, IPsec hardware encryption, Wireguard, BGP, advanced routing, or multiple remote work VPN tunnels won’t stop your family from comfortable browsing, streaming, gaming, and so on. There’s enough processing power for everyone. And we’ve added a speedy USB 3 port for all your storage purposes or an additional LTE modem. AX wireless – as strong as an ox Depending on your overall setup, our AX product family offers up to 40% higher speed in the 5 GHz and up to 90% higher speed in the 2.4 GHz spectrum! Potent external antennas allow reaching gain up to 5.5 dBi, so you can forget about Wi-Fi Boosters and other tricks. Smooth and fast connectivity for your whole apartment – that’s just how hAP ax³ works. Home network speeds are getting serious. There are 4x Gigabit Ethernet ports and an ultra-fast 2.5 Gigabit port. Safer in many ways hAP ax³ can ease your mind on multiple levels simultaneously. European-based production, our famous Nordic work ethic, and cooperation with the EU lawmakers ensure full compliance with all the necessary safety policies. Multiple power options (DC Jack & PoE-in) result in fewer worries about potential downtime. The latest RouterOS v7 updates and the addition of WPA3 advanced encryption support bring unprecedented software security. To sum things up - hAP ax³ is among the fastest, safest, and most powerful choices in the home access point world. Wired or wireless. And it comes with the most advanced networking software on the market – RouterOS. Unlike many other vendors, we don’t limit what you can do. There are no paywalls or confusing subscriptions. All our devices share the same limitless operating system. Imagination is the only limitation. Some might ask – why do we even need higher wireless speeds? Well, countless use cases have been previously impossible or difficult to pull off. For example, working with large media files over the wireless network – without the need to download and upload everything. Do you really have the time to wait? Grab a hAP ax³ and save more time for the essential things in life.
height - 0.066 m
Power - Power over Ethernet (PoE) - Yes
Power supply requirements - DC 12-28 V / PoE 18-28 V
Power supply -
Wireless LAN features - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Wireless LAN features - Wi-Fi band - Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)
Wireless LAN features - Wi-Fi standards - 802.11b
Wireless LAN features - Wi-Fi standards - 802.11g
Wireless LAN features - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
Wireless LAN features - Wi-Fi standards - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless LAN features - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Wireless LAN features - WLAN data transfer rate (max) - 1200 Mbit/s
Wireless LAN features - WLAN data transfer rate (second band) - 1200 Mbit/s
Wireless LAN features - WLAN data transfer rate (first band) - 574 Mbit/s
Wireless LAN features > Wi-Fi band - 802.11ax
Wireless LAN features > Wi-Fi standards - 802.11ax
Other features -
Other features > Ethernet LAN (RJ-45) ports - 5
Operating frequency - 2,4 GHz
Operating frequency - 5 GHz
Data transmission speed - 1800 Mbps
dimension depth - 55 mm
dimensionalWeight - 799
Design - Indication light - Yes
Design - Product colour - Black
Design - Product type - Tabletop router
Security - WPA3
EAN - 4752224007940
ean - 4752224007940
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - -40 - 70 °C
Power - Power source type - DC, PoE
Features - Flash memory - 128 MB
Features - Built-in processor - Yes
Features - Internal memory - 1024 MB
Features - Processor frequency - 1800 MHz
Features - Processor cores - 4
Features - Processor manufacturer - Qualcomm
Features > Mesh Support - No
Features > Mobile Broadband - No mobile broadband
Features > MU-MiMO - Yes
Warranty - 12
guarantee - 12
Warranty - 12 month(s)
Warranty - 12 months
guarantee_type - normal
warrantyType - F
length - 0.37 m
warrantyLength - 24
I/O ports - 1 x 10/100/1000/2500 RJ-45 port
I/O ports - 1 x USB 3.0 Type A
I/O ports - 4 x 10/100/1000 Mbit/s
IEEE 802.11 b/g Network standard - Yes
IEEE 802.11ac Network standard - Yes
IEEE 802.11ax Network standard - Yes
IEEE 802.11n Network standard - Yes
Accessories included -
Included Accessories - power adapter, fastening set, HGO indoor antenna kit, Case base
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 530 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 100.00 g
Package features > Gross height (mm) - 50.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 251.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 130.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 20.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.12 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Dimensions - 251 x 130 x 39 mm
dimension height - 370 mm
dimension width - 200 mm
dimension weight - 1000 g
category - MikroTik > Wi-Fi mājai un ofisam > hAP
Category Code - WRO
Code - C53UiG+5HPaxD2HPaxD
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Colour - Black
Color - Black
Model - C53UiG+5HPaxD2HPaxD
Model name - hAP ax³
mpn - C53UiG+5HPaxD2HPaxD
MPN - C53UIG+5HPAXD2HPAXD
Name - MikroTik C53UiG+5HPaxD2HPaxD
name - MikroTik Router hAP ax3 C53UiG+5HPaxD2HPaxD
Name - MikroTik | hAP ax | C53UiG+5HPaxD2HPaxD | 802.11ax | Mbit/s | 10/100/1000 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) ports 5 | Mesh Support No | MU-MiMO Yes | No mobile broadband | Antenna type External antennas | PoE in/out
PDF - https://www.blobs.lt/products/6/0/2/6/7/3/0618947f7946349bdb1f34ccd2115f83/original.pdf
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 19.5 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 37.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 5.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 1.044 kg
Ports & interfaces - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 4
Full Description Line - hAP ax³|Wireless Router|Data transmission speed 1800 Mbps|IEEE 802.11 b/g|IEEE 802.11n|IEEE 802.11ac|IEEE 802.11ax|USB 3.0|5x10/100/1000M|Antenna Type Omni-Directional|Number of antennas 2|Included Accessories power adapter, fastening set, HGO indoor antenna kit, Case base|Power supply requirements DC 12-28 V / PoE 18-28 V|Colour Black|Dimensions 251 x 130 x 39 mm
width - 0.2 m
producerCode - C53UiG+5HPaxD2HPaxD
productName - MikroTik hAP ax C53UiG+5HPaxD2HPaxD 802.11ax, 10/100/1000 Mbit/s, Ethernet LAN (RJ-45) ports 5, Antenna type External antennas, PoE in/out
productSize - Normal
Software -
Management, monitoring, configuration -
Producer product name - C53UiG+5HPaxD2HPaxD
Producer product family - hAP ax
producer - MikroTik
Manufacturer - MikroTik
Ports & interfaces > POE - PoE in/out
Ports & interfaces - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity - 1
Ports & interfaces - DC-in jack - Yes
Ports & interfaces - USB port - Yes
Certificates - CE, FCC, IC, EAC, ROHS
System Requirements -
sizeX - 200
sizeY - 54
sizeZ - 370
Standards - 802.11a
Standards - 802.11ac
Standards - 802.11ax
Standards - 802.11b
Standards - 802.11g
Standards - 802.11n
Weight - 1.04
weight - 1.23 kg
weight - 1100
Technical details > Gross weight - 0.94 kg
Technical details > Net weight - 0.82 kg
Technical details > Producer - MikroTik
Network architecture - GigabitEthernet
Network Device Type - Wireless Router
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Ethernet LAN data rates - 10
Network - Ethernet LAN data rates - 100 Mbit/s
Network - Ethernet LAN data rates - 1000
Network - Ethernet LAN interface type - Gigabit Ethernet
USB 3.0 Fixed ports - Yes
Performance > Ethernet LAN data rates - 10/100/1000 Mbit/s
vendpn - C53UiG+5HPaxD2HPaxD
Environment requirements -
Unit Net Weight - 0.3 kg
Unit Gross Weight - 1.04 kg
Unit Box Height - 0.195
Unit Box Length - 0.375
Unit Box Width - 0.055
Unit Brutto Volume - 0.004022 cubm
title - MikroTik hAP ax3
brand - MikroTik
Special functions -
137,73 €
MikroTik hAP ax³
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas