TP-LINK Archer A64

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 781379 Preces kods: Archer A64
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Datu pārraides ātrums, Mbps: 1200
  • Iekārtas tips: Router
  • Wi-Fi standarts: Wi-Fi 5 (802.11ac)
Līdzīgi produkti
Šis produkts TP-LINK Archer A64
Ieteicams TP-LINK Archer T6E
Ieteicams TP-LINK Archer T4E
Ieteicams TP-LINK Archer T2U Nano
Ieteicams TP-LINK Archer TX20U Plus
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
42,30 €
47,97 €
34,50 €
19,38 €
44,52 €
Pamatinformācija
Datu pārraides ātrums, Mbps 1200 1300 1200 600 1800
Iekārtas tips Router WiFi Adapter PCI-E 1x WiFi Adapter PCI-E 1x WiFi Adapter USB WiFi Adapter USB
Wi-Fi standarts Wi-Fi 5 (802.11ac) Wi-Fi 5 (802.11ac) Wi-Fi 5 (802.11ac) Wi-Fi 5 (802.11ac) Wi-Fi 6 (802.11ax)
Funkcionalitāte
3G/4G atbalsts Nav Nav Nav Nav Nav
Band mode Dual-Band Dual-Band Dual-Band Dual-Band Dual-Band
Ethernet 100/1000 N/A N/A N/A N/A
Pieslēgvietas un aprīkojums
LAN porti 5 0 0 0 0
Pamatinformācija
Datu pārraides ātrums, Mbps : 1200
Iekārtas tips Router

Access Point - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina kabeļu tīkla paplašināšanas pārraidi bezvadu tīklā izmantojot vienu LAN pieslēgvietu. Access point nav rūteris, un nespēj sadalīt vienu interneta pieslēguma adresi vairākiem datoriem, tamdēļ šo iekārtu slēdziet tikai aiz esoša kabeļu rūtera.

Router, jeb maršrutētājs - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina viena interneta pieslēguma sadalīšanu vairākiem datoriem, gan caur tīkla vadiem, gan bezvadu tīklā. Parasti bezvadu maršrutētājam ir viena kabeļu interneta pieslēgvieta, četras datoru pieslēgvietas (kuras var papildināt, izmantojot switch komutatoru) un antenas, kas nodrošina apraidi datoriem un citām WiFi iekārtām.

Range Extender - bezvadu tīkla apraides attāluma pastiprinātājs. Paredzēts esoša signāla pastiprināšanai, lai palielinātu uzveršanas un pārraides attālumu.

Wifi adapter - Bezvadu tīkla karte, paredzēta datora pieslēgšanai pie bezvadu WiFi rūtera vai piekļuves punkta. PCI, PCI-E ir paredzēti galddatoriem, savukārt PCMCIA un USB - portatīvajiem datoriem. Jāpiebilst, ka lielākā daļa portatīvo datoru jau rūpnīcā tiek komplektēti ar bezvadu tīkla kartēm.

USB tīkla karte ir pēdējā izvēle, jo USB2.0 caurlaidības ātrums ir samērā zems ~22MB/s, kas nozīmē to, ka netiks izmantots bezvadu tīkla maksimālais iespējamais ātrums. Ja ir iespēja, labāk izvēlēties kādu citu pieslēguma veidu.

Wi-Fi standarts : Wi-Fi 5 (802.11ac)
Funkcionalitāte
3G/4G atbalsts Nav

Iespēja maršrutētājā ievietot mobilo operatoru SIM karti, vai arī USB Dongle adapteri, kas nodrošina piekļuvi 3G mobilajam internetam.

Pirms iegādāties maršrutētāju ar 3G atbalstu, lūdzam ražotāja mājaslapā pārliecināties, vai šī iekārta atbalsta konkrētā mobilo sakaru operatora 3G USB Dongle uztvērēju.

Band mode Dual-Band

SingleBand ir standarta 2.4GHz bezvadu tehnoloģija, kas raksturīga visām mūsdienu bezvadu iekārtām.

DualBand ir 2.4GHz ar papildu 5.0GHz kanālu, kas nodrošina labāku signāla uztveramību un stabilāku ātrdarbību. Lai izmantotu šo funkciju abām iekārtām - maršrutētājam un bezvadu tīkla kartei ir jāatbalsta DualBand režīms.

Ethernet 100/1000

LAN, jeb ethernet kabeļu pieslēgvietu darbības režīms.

10/100 MB.s ir standarta ātrums, kas raksturīgs praktiski visiem maršrutētājiem.

10/100/1000 MB.s, jeb GigaBit ir desmit reižu ātrāks standarts, kas, savienojumā ar GigaBit LAN tīkla kartēm, sniedz lielas datu pārsūtīšanas ātruma priekšrocības starp iekšējā tīklā saslēgtiem datoriem. Šāds risinājums parasti nepieciešams birojos, kur starp datoriem tiek bieži kopēti lieli failu apjomi vai tiek lietots ātrs interneta pieslēgums (no ~30 MB/s) vairākos datoros vienlaicīgi.

 

Pieslēgvietas un aprīkojums
LAN porti : 5
Papildus specifikācija
1 WAN fiksētie porti - Jā
10/100/1000M LAN porti - 4
Antena - noņemama(-as) antena(-as) - Nē
Antenas - Antenas daudzums - 4
Antenas - Antenas dizains - Ārējais
Antenas - raidīšanas jauda - Apraksts - Archer A64 AC1200 bezvadu MU-MIMO WiFi maršrutētājs - 802.11ac Wave2 WiFi - 867 Mb/s 5 GHz joslā un 400 Mb/s 2.4 GHz joslā† - Pastiprināts WiFi pārklājums - 4 antenas nodrošina stabilu bezvadu savienojumu un optimālu pārklājumu - MU-MIMO - Viegla tīkla pārvaldība rokas stiepiena attālumā ar TP-Link TetherMU-MIMO nodrošina 2X efektivitāti, komunicējot ar līdz pat 2 ierīcēm vienlaicīgi‡ - Beamforming - Beamforming tehnoloģija nodrošina ļoti efektīvu bezvadu savienojumu -. AP režīms - atbalsta piekļuves punkta režīmu, lai izveidotu jaunu WiFi piekļuves punktu - inteliģents savienojums - Smart Connect novirza klientus uz mazāk noslogotu joslu un Airtime Fairness optimizē laika izmantošanu - vienkārša iestatīšana - vienkārša tīkla pārvaldība, kas ir pa rokai ar TP-Link Tether.
Apraksts - Portu ātrums: 10/100/1000 Mb/s, Tips: LAN, WAN, WiFi protokoli: IEEE 802.11a/b/g/n/ac, WiFi ātrums: 867 Mb/s, WiFi frekvenču josla: 2.4 GHz / 5 GHz (Divu joslu), LAN portu skaits: 4, Ugunsmūris | Firewall: Ir, Garantija: 2 gadi
Barošanas avota prasības - 12V, 1A
Bezvadu frekvenču diapazons - 2.4 and 5 GHz
Bezvadu LAN funkcijas - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi josla - Divu joslu (2,4 GHz / 5 GHz)
Bezvadu LAN funkcijas - Wi-Fi standarti - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac).
Bezvadu LAN funkcijas - WLAN datu pārraides ātrums (maks.) - 867 Mbit/s
Bezvadu LAN funkcijas - WLAN datu pārraides ātrums (otrā josla) - 867 Mbit/s
Bezvadu LAN funkcijas - WLAN datu pārraides ātrums (pirmā josla) - 400 Mbit/s
BrandPartCode - ARCHER A64
Darba apstākļi - Uzglabāšanas relatīvais mitrums (H-H) - 5 - 90%
Datu pārraides ātrums - 867 Mb/s
Dizains - ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis - Jā
Dizains - LED indikatori - LAN, Power, WLAN
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Produkta veids - Galda galda maršrutētājs
Drošība - DMZ atbalsts - Jā
Drošība - Drošības algoritmi - WPA, WPA2, WPA2-Enterprise, WPA3
Drošība - pakešu pārbaude (SPI) - Jā
Drošība - Ugunsmūris - Jā
Drošība - URL filtrēšana - Jā
Drošība - Vecāku kontrole - Jā
EAN - 4897098687529
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 90%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Enerģija - barošanas avota tips - DC
Funkcijas - 4K straumēšana - Jā
Funkcijas - Iebūvēts procesors - Jā
Funkcijas - Procesora frekvence - 1200 MHz
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija - 2 gadi
GTIN - 4897098687529
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - LAN (RJ-45)
Iepakojuma saturs - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Jā
Iepakojuma saturs - Ātrā uzstādīšanas rokasgrāmata - Jā
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - RoHS
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_85333_1.jpeg
Izmēri - 120 × 120 × 27.9 mm
Jauda - izejas spriegums - 12 V
Jauda - izejas strāva - 1 A
Kategorija - Bezvadu maršrutētāji
Kategorija - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Maršrutētāji / Rūteri
Kategorijas kods - WRO
Kods - ARCHER A64
LargeDescHTML -
LongDesc - Augstas veiktspējas WiFi gigabitu tīklamDivu joslu | Full Gigabit AC1200 MU-MIMO WiFi maršrutētājs Archer A64AC1200 Dual Band WiFi atbilst jūsu vienmērīgajām tīkla vajadzībāmArcher A64 ļauj savienot vairāk ierīču un straumēt vienlaikus, izmantojot divas 2,4GHz un 5GHz frekvenču joslas. 2,4GHz josla nodrošina uzticamus savienojumus e-pasta vēstuļu sūtīšanai, tīmekļa pārlūkošanai un citiem vienkāršiem uzdevumiem. 5 GHz josla nodrošina ātrumu līdz 867 Mb/s, kas ir lieliski piemērots tādām intensīvām multivides lietojumprogrammām kā video straumēšana un tiešsaistes spēles. Ar savienojumu bez kavēšanās jūs vairs nekad nepalaidīsit garām.Izvirziet tīkla drošību jaunā līmenīNovākais WiFi drošības protokols WPA3 sniedz jaunas iespējas, lai uzlabotu kiberdrošību personīgajos tīklos. Drošāka WiFi paroļu drošības šifrēšana un uzlabota aizsardzība pret brute-force uzbrukumiem kopā aizsargā jūsu mājas WiFi.Plašs WiFi pārklājums visā mājoklīAr 4 augstas veiktspējas ārējām antenām Archer A64 pastiprina WiFi signālu visā mājoklī. Beamforming tehnoloģija nosaka ierīces un koncentrē bezvadu signāla stiprumu uz tām, īpaši iepriekš grūti sasniedzamām kontaktligzdām.Vienlaicīga straumēšana uz vairākām ierīcēm ar MU-MIMOAC1200 WiFi ar MU-MIMO, tas izveido vairākus vienlaicīgus savienojumus, lai jūs varētu baudīt lielāku ātrumu un lielāku stabilitāti. Nekādu joslas platuma pārslodzes vai aizkavēšanās. Izbaudiet nepārtrauktu izklaidi visās ierīcēs - bez kavēšanās.10 × ātrāks - vadu vai bezvaduGigabitu Ethernet pieslēgvietas (1 WAN + 4 LAN) nodrošina līdz pat 10 × lielāku ātrumu nekā standarta Ethernet savienojumi. Pieslēdziet savus personālos datorus, viedos televizorus un spēļu konsoles, lai iegūtu ātrus un uzticamus savienojumus.Archer A64 ir jūsu labākā izvēle augstas veiktspējas gigabitu tīkla ievadei ar konkurētspējīgu cenu priekšrocību, pilnas Gigabit Ethernet pieslēgvietas nodrošina jūsu ierīcēm maksimālu veiktspēju.Pieejas punkta darba režīmsPārslēdziet Archer A64 no maršrutētāja darba režīma uz piekļuves punkta režīmu, lai pārveidotu savu esošo vadu tīklu par bezvadu tīklu.Laiga iestatīšana rokas stiepiena attālumāIestatiet Archer A64 dažu minūšu laikā, izmantojot tā intuitīvo tīmekļa saskarni vai jaudīgo Tether lietotni. Ar Tether varat arī pārvaldīt tā tīkla iestatījumus no jebkuras Android vai iOS ierīces.
LongProductName - Archer A64, AC1200, bezvadu, MU-MIMO, 4 ārējās antenas, piekļuves punkta režīms
LongSummaryDescription - TP-Link ARCHER A64. WAN savienojuma tips: RJ-45. Wi-Fi josla: Divu joslu (2,4 GHz / 5 GHz), Top Wi-Fi standarts: Wi-Fi 5 (802.11ac), WLAN datu pārsūtīšanas ātrums (maks.): 867 Mbit/s. Ethernet LAN interfeisa tips: Gigabit Ethernet, Ethernet LAN datu pārraides ātrums: 10,100,1000 Mbit/s, kabeļu tehnoloģija: 10/100/1000Base-T(X). Drošības algoritmi: WPA, WPA2, WPA2-Enterprise, WPA3. Izstrādājuma tips: Izstrādājuma krāsa: melna, LED indikatori: LED indikatori: LAN, Power, WLAN.
Mobilais tīkls - 3G - Nē
Mobilais tīkls - 4G - Nē
Mobilais tīkls - 5G - Nē
Nosaukums - TP-Link ARCHER A64
Nosaukums - TP-Link ARCHER A64 bezvadu maršrutētājs Gigabit Ethernet Dual-band (2,4 GHz / 5 GHz) Black
Pieejamais joslas platums - 1200 Mbps
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 22.3 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 30 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 7.6 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.636 kg
Pieslēgvietas un saskarnes - Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietas - 4
Pilna apraksta līnija - Bezvadu maršrutētājs|Pieejamais joslas platums 1200 Mb/s|Datu pārraides ātrums 867 Mb/s|1 WAN|4x10/100/1000M|Bezvadu frekvenču diapazons 2,4 un 5 GHz|Pieprasītais barošanas avots 12V, 1A|Izmēri 120 × 120 × 27,9 mm
Produkta nosaukums - ARCHER A64
Protocols - DHCP server - Jā
Protokoli - DHCP klients - Jā
Protokoli - Universal Plug and Play (UPnP) - Jā
Pārdevēja mājas lapa - www.tp-link.com/en/home-networking/wifi-router/archer-a64/
Pārvaldības funkcijas - Atiestatīšanas poga - Jā
Pārvaldības funkcijas - MIMO - Jā
Pārvaldības funkcijas - MU-MIMO tehnoloģija - Jā
Pārvaldības funkcijas - Pakalpojumu kvalitātes (QoS) atbalsts - Jā
Pārvaldības funkcijas - pārvaldība, kas balstīta uz tīmekļa resursiem - Jā
Pārvaldības funkcijas - WPS poga - Jā
Savienojamības porti un interfeisi - DC-in ligzda - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Nē
ShortSummaryDescription - TP-Link ARCHER A64, Wi-Fi 5 (802.11ac), divjoslu (2,4 GHz / 5 GHz), Ethernet LAN, melns, galda maršrutētājs
Sistēmas prasības - Atbalstītais pārlūks - Internet Explorer 11+, Firefox 12.0+, Chrome 20.0+, Safari 4.0+ vai citu pārlūkprogrammu, kurās ir iespējots JavaScript.
Svars un izmēri - Augstums - 27.9 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 120 mm
Svars un izmēri - Platums - 120 mm
Tīkla ierīces tips - Bezvadu maršrutētājs
Tīkls - Dinamiskā DNS (DDNS) - Jā
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10,100,1000 Mbit/s
Tīkls - Ethernet LAN interfeisa tips - Gigabit Ethernet
Tīkls - kabeļu tehnoloģija - 10/100/1000Base-T(X)
Tīkls - ostas aktivizēšana - Jā
Tīkls - Ostu pārsūtīšana - Jā
Tīkls - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Tīkls - uztvērēja jutība - 5 GHz: 11a 6Mbps:-95dBm, 11a 54Mbps-77dBm, 11ac VHT20 MCS8-71dBm, 11ac VHT40 MCS9-67dBm, 11ac VHT80 MCS9-63dBm 2.4 GHz: 11g 6Mbps -96dBm, 11g 54Mbps -78dBm, 11n HT20 MCS7-77dBm, 11n HT40 MCS7-74dBm, 11ac VHT20 MCS8-73dBm, 11ac VHT40 MCS9-68dBm
Tīkls - viesu tīklu skaits (2,4 GHz) - 1
Tīkls - viesu tīklu skaits (5 GHz) - 1
URL - https://www.tp-link.com/bg/home-networking/wifi-router/archer-a64/
Vienība Neto svars - 0.51 kg
Vienības bruto svars - 0.636 kg
Vienības kastes augstums - 0.223
Vienības kastes garums - 0.3
Vienības kastes platums - 0.076
Vienība Slikts tilpums - 0,005084 kubikmetru
WAN savienojums - 3G/4G USB modema saderība - Nē
WAN savienojums - DSL WAN - Nē
WAN savienojums - Ethernet WAN - Jā
WAN savienojums - SIM kartes slots - Nē
WAN savienojums - WAN savienojuma tips - RJ-45
Zīmols - TP-Link
1 WAN Fixed ports - Yes
10/100/1000M LAN Ports - 4
Antenna - Detachable antenna(s) - No
Antenna - Antennas quantity - 4
Antenna - Antenna design - External
Antenna - Transmit power - Description - Archer A64 AC1200 Wireless MU-MIMO WiFi Router - 802.11ac Wave2 WiFi – 867 Mbps on the 5 GHz band and 400 Mbps on the 2.4 GHz band† - Boosted WiFi Coverage – 4 antennas provide stable wireless connections and optimal coverage - MU-MIMO – Easy network management at your fingertips with TP-Link TetherMU-MIMO achieves 2X efficiency by communicating with up to 2 devices at once‡ - Beamforming – Beamforming technology delivers a highly efficient wireless connection - AP Mode – Supports Access Point mode to create a new WiFi access point - Intelligent Connection – Smart Connect directs clients to the less congested band and Airtime Fairness optimizes the time usage - Easy Setup – Easy network management at your fingertips with TP-Link Tether
Desc - Portu ātrums: 10/100/1000 Mb/s, Tips: LAN, WAN, WiFi protokoli: IEEE 802.11a/b/g/n/ac, WiFi ātrums: 867 Mb/s, WiFi frekvenču josla: 2.4 GHz / 5 GHz (Divu joslu), LAN portu skaits: 4, Ugunsmūris | Firewall: Ir, Garantija: 2 gadi
Power supply requirements - 12V, 1A
Wireless Frequency Range - 2.4 and 5 GHz
Wireless LAN features - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless LAN features - Wi-Fi band - Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)
Wireless LAN features - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless LAN features - WLAN data transfer rate (max) - 867 Mbit/s
Wireless LAN features - WLAN data transfer rate (second band) - 867 Mbit/s
Wireless LAN features - WLAN data transfer rate (first band) - 400 Mbit/s
BrandPartCode - ARCHER A64
Operational conditions - Storage relative humidity (H-H) - 5 - 90%
Data transmission speed - 867 Mbps
Design - On/off switch - Yes
Design - LED indicators - LAN, Power, WLAN
Design - Product colour - Black
Design - Product type - Tabletop router
Security - DMZ support - Yes
Security - Security algorithms - WPA, WPA2, WPA2-Enterprise, WPA3
Security - Stateful Packet Inspection (SPI) - Yes
Security - Firewall - Yes
Security - URL filtering - Yes
Security - Parental control - Yes
EAN - 4897098687529
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 90%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Power - Power source type - DC
Features - 4K streaming - Yes
Features - Built-in processor - Yes
Features - Processor frequency - 1200 MHz
Warranty - 36 months
WarrantyInfo - 2 Years
GTIN - 4897098687529
Packaging content - Cables included - LAN (RJ-45)
Packaging content - AC adapter included - Yes
Packaging content - Quick installation guide - Yes
Sustainability - Sustainability certificates - RoHS
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_85333_1.jpeg
Dimensions - 120 × 120 × 27.9 mm
Power - Output voltage - 12 V
Power - Output current - 1 A
Category - Wireless Routers
Category - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Maršrutētāji / Rūteri
Category Code - WRO
Code - ARCHER A64
LargeDescHTML -
LongDesc - High-Performance WiFi for Gigabit Network EntryDual Band | Full Gigabit AC1200 MU-MIMO WiFi Router Archer A64AC1200 Dual Band WiFi Meets Your Smooth Network NeedsThe Archer A64 allows you to connect more devices and stream simultaneously with its dual 2.4GHz and 5GHz bands. The 2.4GHz band provides reliable connections for sending emails, web browsing and other simple tasks. The 5GHz band delivers speed up to 867Mpbs, great for media-intense applications like video streaming and online gaming. With a lag-free connection, you will never miss out again.Take Your Network Security to the Next LevelThe latest WiFi security protocol, WPA3, brings new capabilities to improve cybersecurity in personal networks. More secure encryption in WiFi password safety and enhanced protection against brute-force attacks combine to safeguard your home WiFi.Extensive WiFi Coverage Throughout Your HomeWith 4 high-performance external antennas, Archer A64 boosts WiFi signals throughout your home. Beamforming technology detects devices and concentrates wireless signal strength towards them, particularly for previously hard to reach outlets.Simultaneously Streaming to Multiple Devices with MU-MIMOAC1200 WiFi with MU-MIMO, it establishes multiple simultaneous connection for you to enjoy higher speeds and greater stability. No more bandwidth congestion or latency. Enjoy non-stop entertainment on all your devices - lag free.10 × Faster - Wired or WirelessGigabit Ethernet ports (1 WAN + 4 LAN) deliver speeds up to 10 × faster than standard Ethernet connections. Plug in your PCs, smart TVs, and game consoles for fast and reliable connections.Archer A64 is your best choice for high-performance Gigabit network entry, with a competitive price advantage, full Gigabit Ethernets ports drive your devices to peak performance.Access Point Working ModeSwitch Archer A64 from router working mode to Access Point mode, to transform your existing wired network into a wireless one.Easy Setup at Your FingertipsSet up Archer A64 in minutes via its intuitive web interface or the powerful Tether app. Tether also lets you manage its network settings from any Android or iOS device.
LongProductName - Archer A64, AC1200, Wireless, MU-MIMO, 4 External Antennas, Access Point Mode
LongSummaryDescription - TP-Link ARCHER A64. WAN connection type: RJ-45. Wi-Fi band: Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz), Top Wi-Fi standard: Wi-Fi 5 (802.11ac), WLAN data transfer rate (max): 867 Mbit/s. Ethernet LAN interface type: Gigabit Ethernet, Ethernet LAN data rates: 10,100,1000 Mbit/s, Cabling technology: 10/100/1000Base-T(X). Security algorithms: WPA, WPA2, WPA2-Enterprise, WPA3. Product type: Tabletop router, Product colour: Black, LED indicators: LAN, Power, WLAN
Mobile network - 3G - No
Mobile network - 4G - No
Mobile network - 5G - No
Name - TP-Link ARCHER A64
Title - TP-Link ARCHER A64 wireless router Gigabit Ethernet Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Black
Available bandwidth - 1200 Mbps
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 22.3 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 30 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 7.6 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.636 kg
Ports & interfaces - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 4
Full Description Line - Wireless Router|Available bandwidth 1200 Mbps|Data transmission speed 867 Mbps|1 WAN|4x10/100/1000M|Wireless Frequency Range 2.4 and 5 GHz|Power supply requirements 12V, 1A|Dimensions 120 × 120 × 27.9 mm
ProductName - ARCHER A64
Protocols - DHCP server - Yes
Protocols - DHCP client - Yes
Protocols - Universal Plug and Play (UPnP) - Yes
Vendor Homepage - www.tp-link.com/en/home-networking/wifi-router/archer-a64/
Management features - Reset button - Yes
Management features - MIMO - Yes
Management features - MU-MIMO technology - Yes
Management features - Quality of Service (QoS) support - Yes
Management features - Web-based management - Yes
Management features - WPS push button - Yes
Ports & interfaces - DC-in jack - Yes
Ports & interfaces - USB port - No
ShortSummaryDescription - TP-Link ARCHER A64, Wi-Fi 5 (802.11ac), Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz), Ethernet LAN, Black, Tabletop router
System requirements - Browser supported - Internet Explorer 11+, Firefox 12.0+, Chrome 20.0+, Safari 4.0+, or other JavaScript-enabled
Weight & dimensions - Height - 27.9 mm
Weight & dimensions - Depth - 120 mm
Weight & dimensions - Width - 120 mm
Network Device Type - Wireless Router
Network - Dynamic DNS (DDNS) - Yes
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
Network - Ethernet LAN interface type - Gigabit Ethernet
Network - Cabling technology - 10/100/1000Base-T(X)
Network - Port triggering - Yes
Network - Port forwarding - Yes
Network - Networking standards - IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Network - Receiver sensitivity - 5 GHz: 11a 6Mbps:-95dBm, 11a 54Mbps-77dBm, 11ac VHT20 MCS8-71dBm, 11ac VHT40 MCS9-67dBm, 11ac VHT80 MCS9-63dBm
2.4 GHz: 11g 6Mbps -96dBm, 11g 54Mbps -78dBm, 11n HT20 MCS7-77dBm, 11n HT40 MCS7-74dBm, 11ac VHT20 MCS8-73dBm, 11ac VHT40 MCS9-68dBm
Network - Number of guest networks (2.4 GHz) - 1
Network - Number of guest networks (5 GHz) - 1
URL - https://www.tp-link.com/bg/home-networking/wifi-router/archer-a64/
Unit Net Weight - 0.51 kg
Unit Gross Weight - 0.636 kg
Unit Box Height - 0.223
Unit Box Length - 0.3
Unit Box Width - 0.076
Unit Brutto Volume - 0.005084 cubm
WAN connection - 3G/4G USB modem compatibility - No
WAN connection - DSL WAN - No
WAN connection - Ethernet WAN - Yes
WAN connection - SIM card slot - No
WAN connection - WAN connection type - RJ-45
Brand - TP-Link
42,30 €
TP-LINK Archer A64
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas