TP-LINK EAP615-Wall

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 771705 Preces kods: EAP615-Wall
Noliktavā 7 gab.
Garantija: 3 gadi
102,91 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: trešdien, 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Datu pārraides ātrums, Mbps: 1800
  • Iekārtas tips: Access Point
  • Wi-Fi standarts: Wi-Fi 6 (802.11ax)
Pamatinformācija
Datu pārraides ātrums, Mbps : 1800
Iekārtas tips Access Point

Access Point - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina kabeļu tīkla paplašināšanas pārraidi bezvadu tīklā izmantojot vienu LAN pieslēgvietu. Access point nav rūteris, un nespēj sadalīt vienu interneta pieslēguma adresi vairākiem datoriem, tamdēļ šo iekārtu slēdziet tikai aiz esoša kabeļu rūtera.

Router, jeb maršrutētājs - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina viena interneta pieslēguma sadalīšanu vairākiem datoriem, gan caur tīkla vadiem, gan bezvadu tīklā. Parasti bezvadu maršrutētājam ir viena kabeļu interneta pieslēgvieta, četras datoru pieslēgvietas (kuras var papildināt, izmantojot switch komutatoru) un antenas, kas nodrošina apraidi datoriem un citām WiFi iekārtām.

Range Extender - bezvadu tīkla apraides attāluma pastiprinātājs. Paredzēts esoša signāla pastiprināšanai, lai palielinātu uzveršanas un pārraides attālumu.

Wifi adapter - Bezvadu tīkla karte, paredzēta datora pieslēgšanai pie bezvadu WiFi rūtera vai piekļuves punkta. PCI, PCI-E ir paredzēti galddatoriem, savukārt PCMCIA un USB - portatīvajiem datoriem. Jāpiebilst, ka lielākā daļa portatīvo datoru jau rūpnīcā tiek komplektēti ar bezvadu tīkla kartēm.

USB tīkla karte ir pēdējā izvēle, jo USB2.0 caurlaidības ātrums ir samērā zems ~22MB/s, kas nozīmē to, ka netiks izmantots bezvadu tīkla maksimālais iespējamais ātrums. Ja ir iespēja, labāk izvēlēties kādu citu pieslēguma veidu.

Wi-Fi standarts : Wi-Fi 6 (802.11ax)
Funkcionalitāte
3G/4G atbalsts Nav

Iespēja maršrutētājā ievietot mobilo operatoru SIM karti, vai arī USB Dongle adapteri, kas nodrošina piekļuvi 3G mobilajam internetam.

Pirms iegādāties maršrutētāju ar 3G atbalstu, lūdzam ražotāja mājaslapā pārliecināties, vai šī iekārta atbalsta konkrētā mobilo sakaru operatora 3G USB Dongle uztvērēju.

Band mode Dual-Band

SingleBand ir standarta 2.4GHz bezvadu tehnoloģija, kas raksturīga visām mūsdienu bezvadu iekārtām.

DualBand ir 2.4GHz ar papildu 5.0GHz kanālu, kas nodrošina labāku signāla uztveramību un stabilāku ātrdarbību. Lai izmantotu šo funkciju abām iekārtām - maršrutētājam un bezvadu tīkla kartei ir jāatbalsta DualBand režīms.

Ethernet 100/1000

LAN, jeb ethernet kabeļu pieslēgvietu darbības režīms.

10/100 MB.s ir standarta ātrums, kas raksturīgs praktiski visiem maršrutētājiem.

10/100/1000 MB.s,jeb GigaBitir desmit reižu ātrāks standarts, kas, savienojumā ar GigaBit LAN tīkla kartēm, sniedz lielas datu pārsūtīšanas ātruma priekšrocības starp iekšējā tīklā saslēgtiem datoriem. Šāds risinājums parasti nepieciešams birojos, kur starp datoriem tiek bieži kopēti lieli failu apjomi vai tiek lietots ātrs interneta pieslēgums (no ~30 MB/s) vairākos datoros vienlaicīgi.

 

Pieslēgvietas un aprīkojums
LAN porti : 4
Wireless
Papildus specifikācija
1. kategorija - Tīkls
2. kategorija - Piekļuves punkti
Antena - Iebūvēts
Antenas - Antenas daudzums - 4
Antenas - Antenas pastiprinājuma līmenis (maks.) - 4 dBi
Antenas - Antenas tips - Iekšējais
Antenas pastiprinājums - 21 dBi
Antenu skaits - 2
Apraksts - AX1800 Wall Plate WiFi 6 piekļuves punkts - Superior WiFi 6 ātrumi: Vienlaicīga 574 Mb/s 2,4 GHz frekvencē un 1201 Mb/s 5 GHz frekvencē nodrošina 1775 Mb/s Wi-Fi ātrumu.** - Augstas veiktspējas savienojamība: Garantē augstāku tīkla efektivitāti un zemāku latentumu. - Četri gigabitu porti: 4 Gigabit Ethernet pieslēgvietas (1 × augšupsaite + 3 × lejupsaite), no kurām viena lejupsaites pieslēgvieta atbalsta PoE caurlaides funkciju, lai nodrošinātu vadu ierīces barošanu.‡ - Centralizēta pārvaldība: Integrējas Omada SDN, lai nodrošinātu piekļuvi mākonim un attālinātu pārvaldību. - Drošs viesu tīkls: Kopā ar vairākām autentifikācijas iespējām (SMS/Facebook Wi-Fi/Voucher u.c.) un bagātīgām bezvadu drošības tehnoloģijām.† - Viegla uzstādīšana un PoE atbalsts: Viegli uzstādāms dizains, saderīgs ar 86 mm un ES un ASV standarta sadales kārbu, kā arī 802.3af/at PoE atbalsts.
Apraksts - Bezvadu sienas WiFi piekļuves punkts 6, AX1800 Lielisks WiFi ātrums 6: vienlaicīgs atbalsts līdz 574 Mb/s ātrumam 2,4 GHz frekvenču joslā un 1201 Mb/s ātrumam 5 GHz frekvenču joslā, kopā līdz 1775 Mb/s.** Augsta savienojuma veiktspēja: Garantē lielāku tīkla veiktspēju un mazāku latentumu. Četri gigabitu pieslēgvietas: 4 Gigabit Ethernet pieslēgvietas (1x Uplink un 3x Downlink), tostarp viena Downlink pieslēgvieta ar PoE Pass-Through atbalstu nodrošina vadu ierīces barošanu. Centralizēta pārvaldība: integrācija ar Omada SDN platformu nodrošina mākoņpieeju un attālinātu pārvaldību. Drošs tīkls viesiem: Bezvadu piekļuves aizsardzībai ir pieejamas vairākas autentifikācijas metodes (SMS/Facebook Wi-Fi/Voucher u. c.) un daudzas tehnoloģijas. Viegla uzstādīšana un PoE atbalsts: konstrukcija nodrošina vieglu uzstādīšanu, saderību ar 86 mm uzstādīšanas kārbu un standarta ES un ASV uzstādīšanas kastēm, kā arī 802.3af/at PoE barošanas atbalstu. Lielisks Wi-Fi ātrums 6 Atbilst prasībām, kas saistītas ar vienmērīgu darbību tiešsaistē un vairāk pieslēgtām ierīcēm. Jaunākās 802.11ax* tehnoloģijas, piemēram, 1024 QAM un Long Symbol OFDM, ļauj EAP sasniegt ātrumu līdz 1775 Mbps. Lielāka lietotāja pieredze Jaunākā WiFi 6 tehnoloģija piedāvā uzlabotas bezvadu tīkla funkcijas, kas garantē lielāku tīkla veiktspēju un mazāku aizkavēšanos. Integrācija ar Omada SDN platformu Omada SDN (Software Defined Networking) platforma integrē tīkla ierīces, piemēram, piekļuves punktus, komutatorus un maršrutētājus, lai nodrošinātu 100% mākoņcentrisku pārvaldību un īpaši mērogojamu tīklu, kas tiek pārvaldīts no vienas saskarnes. Ne tikai ātrums, bet arī drošība Nodrošiniet savu tīklu un tā datus pret Brute Force un Snooping uzbrukumiem, izmantojot uzņēmuma klases WPA3 šifrēšanu, portāla autentifikāciju un viesu tīkla nošķiršanu. Bezrūpīga uzstādīšana ar PoE barošanu Pateicoties 802.3af/802.3at PoE atbalstam, ēkā nav nepieciešami papildu kabeļi. Vienkārši izmantojiet esošos Ethernet kabeļus, un ierīces ir gatavas lietošanai. Gigabit tīkla pieslēguma porti Vadu ierīces, piemēram, IP telefonus, var barot bez papildu elektrības kabeļiem. Četri porti (1 augšupsaites + 3 lejupsaites) pārraida datus ar gigabitu ātrumu. Viens no lejupsaites pieslēgvietām nodrošina PoE Pass-Through funkcionalitāti, lai novērstu nepieciešamību pēc papildu pieslēgvietas strāvas padevei. Ātra un vienkārša uzstādīšana Pateicoties viegli uzstādāmajam dizainam, nav nepieciešams tērēt laiku un naudu speciālistam, lai uzstādītu mūsu EAP. Viegla pārvaldība, izmantojot Omada lietotni Tīkla iestatīšana, izmantojot lietotni, aizņem tikai dažas minūtes. Omada ļauj pielāgot iestatījumus atbilstoši jūsu vēlmēm, pārraudzīt tīkla stāvokli un pārvaldīt pievienotos klientus - un to visu varat veikt, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru.
Apraksts - WiFi protokoli: IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax, WiFi ātrums: 1201 Mb/s, Frekvence: 2.4Ghz un 5.0Ghz, Interfeisa tips: 1x 10/100/1000 Port, Šifrēšanas tipi: WPA/WPA2/WPA3, Piekļuves punkta jauda: 21dBm, Garantija: 2 gadi
Barošana - Power over Ethernet (PoE) - Jā
Barošanas avots - Jaudas patēriņš 10 W
Bezvadu LAN funkcijas > Wi-Fi josla - 802.11ax
BrandPartCode - EAP615-WALL
Bruto svars Kg - 0,36
Citas funkcijas - Darba vide Pieļaujamā darba temperatūra: 040 (32104 ) Pieļaujamā uzglabāšanas temperatūra: -4070 (-40158 ) Pieļaujamais mitrums: 1090% bez kondensācijas; pieļaujamā glabāšanas temperatūra: 590% bez kondensācijas
Darba apstākļi - Uzglabāšanas relatīvais mitrums (H-H) - 5 - 90%
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -40 - 70 °C
Darba apstākļi > Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 90 % bez kondensācijas %
Darba apstākļi > Darba temperatūra (T-T) - 0 to 40 °C
Darbības frekvence - 2,4 GHz
Darbības frekvence - 5 GHz
dimensijas dziļums - 35 mm
dimensionalWeight - 155
Dizains - Atiestatīšanas poga - Jā
Dizains - ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis - Jā
Dizains - izvietojums - Siena
Dizains - LED indikatori - Power
Dizains - Produkta krāsa - White
Dizains - Sertifikācija - CE, FCC, RoHS
Dizains > Uzstādīšanas veids - Sienas/galda (komplektos ietilpst)
Drošība - Sagaidāmās lapas autentifikācija Piekļuves kontrole MAC adrešu filtrēšana Bezvadu klientu VLAN izolācija Neautorizēta piekļuves punkta atklāšana 802.1X atbalsts WPA-Personal/Enterprise, WPA2-Personal/Enterprise, WPA3-Personal/Enterprise šifrēšana.
Drošība - Atbalstīto SSID skaits - 16
Drošība - Drošības algoritmi - WPA
Drošība - Drošības algoritmi - WPA, WPA2, WPA3
Drošība - Drošības algoritmi - WPA2
Drošība - Drošības algoritmi - WPA3
Drošība - pakalpojumu kopas identifikatora (SSID) funkcijas - Vairāki SSID
Drošība - piekļuves kontroles saraksts (ACL) - Jā
Drošība - Tālvadības autentifikācijas iekasēšanas lietotāja pakalpojums (RADIUS) - Jā
EAN - 4897098683606
ean - 4897098683606
EANCode - 4897098683606
Eans - 4897098683606
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 90%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Funkcijas - 2,4 GHz - Jā
Funkcijas - 5 GHz - Jā
Funkcijas - 6 GHz - Nē
Funkcijas - Automātiska kanālu izvēle - Jā
Funkcijas - Automātiska kanālu skenēšana - Jā
Funkcijas - BeamForming - Jā
Funkcijas - Bezvadu izolācija - Jā
Funkcijas - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10
Funkcijas - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10,100,1000 Mbit/s
Funkcijas - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 100
Funkcijas - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 1000 Mbit/s
Funkcijas - Gaisa laika godīgums (ATF) - Jā
Funkcijas - joslas stūrēšana - Jā
Funkcijas - Kabeļu tehnoloģija - 10/100/1000Base-T(X)
Funkcijas - Maksimālais datu pārraides ātrums (2,4 GHz) - 574 Mbit/s
Funkcijas - Maksimālais datu pārraides ātrums (5 GHz) - 1201 Mbit/s
Funkcijas - Maksimālais datu pārsūtīšanas ātrums - 1774 Mbit/s
Funkcijas - MIMO - Jā
Funkcijas - MIMO tips - Vairāku lietotāju MIMO
Funkcijas - Pakalpojumu kvalitātes (QoS) atbalsts - Jā
Funkcijas - raidīšanas jauda (CE) - 20 dBm
Funkcijas - raidīšanas jauda (FCC) - 21 dBm
Funkcijas - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11a
Funkcijas - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Funkcijas - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11ac
Funkcijas - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11ax
Funkcijas - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11b
Funkcijas - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11g
Funkcijas - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11n
Funkcijas - VLAN atbalsts - Jā
Funkcijas - ātruma ierobežošana - Jā
Funkcijas > MU-MiMO - Jā
Garantija - 60
garantija - 60
Garantija - 60 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
GRUPA1 - Tīkls
GRUPA2 - Bezvadu Lan Ap
GTIN - 0840030703607
GTIN - 840030703607
GTIN - 4897098682128
GTIN - 4897098683606
guaranteeLength - 36
HST NUMERIS - EAP615-WALL
I/O porti - 1 x 10/100/1000 Mbps
I/O porti - 3 x 10/100/1000 Mbps PoE
Iekļautie piederumi - EAP615-Wall Uzstādīšanas rokasgrāmata Uzstādīšanas komplekts
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 210 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 495 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 385 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 330 g
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 768 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 70.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 150.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 50.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 150.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.08 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_94273_1.jpg
Izmēri - 143 × 86 × 19,7 mm
Izmēri - 143 × 86 × 20 mm
izmērs augstums - 185 mm
izmērs platums - 115 mm
izmērs svars - 358 g
IZSTRĀDĒTĀJS - TP-LINK
Jauda > Enerģijas patēriņš (maks.) - 10 W
Kategorija - Bezvadu piekļuves punkti
Kategorija - Saknes/Elektronika/Tīkls un sakari/pieejas punkti
Kategorija - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Bezvadu piekļuves punkti (Access Point)
Kategorijas kods - WAP
Kods - EAP615-WALL
Kods - EAP615-Wall
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
LargeDescHTML -
LongDesc - Izgudrāks mākoņrisinājums biznesa tīklam.AX1800 WiFi 6 piekļuves punkts ar sienas plāksniParedziet savu tīklu ar WiFi 6 pieslēgumuSavietojiet vairāk ierīču vienlaicīgi ar WiFi 6 ātrumu līdz 1800 Mb/s.Iekštelpu WiFi pārklājums no stūra līdz stūrimViesu viesi var baudīt spēcīgus privātos tīklus, kas pārklāj visu telpu, uzstādot EAP615-Walls katrā viesu istabā.
LongProductName - IEEE 802.11ax/ac/n/g/b/, 2,4/5 GHz, 574/1201 Mb/s, 802.3af/at PoE, 143 × 86 × 20 mm
LongSummaryDescription - TP-Link Omada AX3000 sienas plāksne WiFi 6 piekļuves punkts. Maksimālais datu pārraides ātrums: 1774 Mbit/s, Maksimālais datu pārraides ātrums (2,4 GHz): 574 Mbit/s, Maksimālais datu pārsūtīšanas ātrums (5 GHz): 1201 Mbit/s. Drošības algoritmi: WPA, WPA2, WPA3, pakalpojumu kopuma identifikatora (SSID) funkcijas: Vairāki SSID. Izvietojums: Izstrādājuma krāsa: balta, LED indikatori: LED indikatori: Barošanas indikators. Antenas tips: Antenas pastiprinājuma līmenis (maks.): Maksimālais antenas pieslēguma līmenis (1): 4 dBi. Platums: 143 mm, dziļums: 86 mm, augstums: 20 mm.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85176990
Modeļa nosaukums - EAP615-WALL
MPN - EAP615-WALL
Nosaukums - TP-Link EAP615 siena
nosaukums - TP-Link EAP615-Wall 1GE PoE AX1800
Nosaukums - TP-LINK EAP615-Wall V1
Nosaukums - TP-Link Omada AX3000 sienas plāksne WiFi 6 piekļuves punkts
Nosaukums - TP-LINK | EAP615-Wall | AX1800 Wall-Plate Divjoslu Wi-Fi 6 piekļuves punkts | 802.11ax | Mbit/s | 10/100/1000 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietu 4 | MU-MiMO Jā | PoE izeja
PANTS1 - AX1800 SIENAS PLATE WI-FI 6 AP
PANTS2 - DUAL-BAND
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 22 cm
Piegādes kastes daudzums - 40
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 50 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 39 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 14.7 kg
Pieslēgvietas un saskarnes - Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietas - 4
Pilna apraksta līnija - Omada|EAP615-WALL|Tipsis Bezvadu piekļuves punkts|Antenu skaits 2|Izmēri 143 × 86 × 20 mm
producerCode - EAP615-WALL
ProducerCode - EAP615-Wall
productName - TP-LINK AX1800 sienas plate WiFi 6 piekļuves punkts
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - AX3000 sienas plate WiFi 6 piekļuves punkts
Programmatūra - Sistēmas prasības Microsoft Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows10
Protokoli - STelnet, izmantojot SSH v2 - Jā
Pārdevēja mājas lapa - www.tp-link.com/baltic/business-networking/omada-sdn-access-point/eap615-wall/
Pārvaldība, uzraudzība, konfigurācija -
Pārvaldības funkcijas - Programmatūras atjaunināšana - Jā
Pārvaldības funkcijas - Syslog - Jā
Ražotāja kods - EAP615-WALL
Ražotāja nosaukums - TP-LINK
Ražotāja produkta nosaukums - EAP615-Wall
Ražotāja produktu grupa - AX1800 Piekļuves punkts AX1800 Wall-Plate Dual-Band Wi-Fi 6
ražotājs - TP-LINK
Ražotājs - TP-Link
Ražotājs - TP-Link
Saite - https://www.tp-link.com/us/business-networking/omada-sdn-access-point/eap615-wall/
Savienojamie porti un interfeisi > POE - PoE izeja
Savienojamība > Ethernet LAN (RJ-45) porti - 4
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - TP-Link Omada AX3000 WiFi 6 piekļuves punkts, 1774 Mbit/s, 574 Mbit/s, 1201 Mbit/s, 10,100,1000 Mbit/s, IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, 10/100/1000Base-T(X)
Sistēmas prasības -
sizeX - 120
sizeY - 185
sizeZ - 35
Standarti - 802.3af
Standarti - 802.3at
Standarti - 802.11a
Standarti - 802.11ac
Standarti - 802.11ax
Standarti - 802.11b
Standarti - 802.11g
Standarti - 802.11n
Starling - Y
Stck_Kart - 40
Stck_Pal - 0
Svars - 0.34
svars - 350
Svars un izmēri - Augstums - 20 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 86 mm
Svars un izmēri - Platums - 143 mm
Sērija - Pašu
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.18 kg
Tehniskā informācija > Garantija - 60 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.10 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - TP-LINK
Tīkla arhitektūra - GigabitEthernet
Tīkla ierīces tips - Bezvadu piekļuves punkts
Tīklošana > Wi-Fi standarti - 802.11ax
URL - https://www.tp-link.com/uk/business-networking/omada-sdn-access-point/eap615-wall/
Veiktspēja > 2,4 GHz - Jā
Veiktspēja > 5 GHz - Jā
Veiktspēja > Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10/100/1000 Mbit/s
Veiktspēja > Sertifikācija - CE, FCC, RoHS
vendpn - EAP615-Wall
Vienība Neto svars - 0.21 kg
Vienības bruto svars - 0.367 kg
Vienības kastes augstums - 0.04
Vienības kastes garums - 0.185
Vienības kastes platums - 0.12
Vienība Slikts tilpums - 0,001073 kubikmetru
Zīmols - TP-Link
Īpašās funkcijas - Bezvadu apraides funkcijas 16 SSID līdz 8 SSID katrā joslā Bezvadu tīkla izslēgšana Automātiska kanālu atlase Pārraides jaudas kontrole QoS (WMM) Nevainojama viesabonēšana Beamforming MU-MIMO Ātruma ierobežojums Gaisa laika taisnīgums Slodzes balansēšana Joslas platuma kontrole Restarta grafiks Bezvadu tīkla grafiks RADIUS uzskaite MAC autentifikācija Bezvadu statistika Statiskais IP, Dinamiskais IP
Īss apraksts - TP-LINK WLAN AX1800 divjoslu piekļuves punkts EAP615-Wall ar sienas stiprinājumu
Category 1 - Netzwerk
Category 2 - Accesspoints
Antenna - Built-in
Antenna - Antennas quantity - 4
Antenna - Antenna gain level (max) - 4 dBi
Antenna - Antenna type - Internal
Antenna gain - 21 dBi
Number of antennas - 2
Description - AX1800 Wall Plate WiFi 6 Access Point - Superior WiFi 6 Speeds: Simultaneous 574 Mbps on 2.4 GHz and 1201 Mbps on 5 GHz totals 1775 Mbps Wi-Fi speeds.** - High-Performance Connectivity: Guarantee higher network efficiency and lower latency. - Four Gigabit Ports: 4 Gigabit Ethernet ports (1× uplink + 3× downlink), with one downlink port supporting PoE pass-through to provide power for wired device.‡ - Centralized Management: Integrates into Omada SDN for cloud access and remote management. - Secure Guest Network: Along with multiple authentication options (SMS/Facebook Wi-Fi/ Voucher, etc.) and abundant wireless security technologies.† - Easy Installation and PoE Support: Easy-to-install design, compatible with 86 mm & EU & US standard junction box, and 802.3af/at PoE support.
Description - Bezprzewodowy, naścienny punkt dostępowy WiFi 6, AX1800 Znakomita prędkość WiFi 6: Jednoczesna obsługa prędkości dochodzących do 574 Mb/s w paśmie 2,4 GHz i 1201 Mb/s w paśmie 5 GHz, co daje łącznie nawet 1775 Mb/s.** Wysoka wydajność połączeń: Gwarancja wyższej wydajności sieci i niższych opóźnień. Cztery Gigabitowe porty: 4 Gigabitowe porty Ethernet (1x Uplink i 3x Downlink), w tym jeden Downlink wspierający PoE Pass-Through zapewnia zasilanie przewodowemu urządzeniu. Scentralizowane zarządzanie: Integracja z platformą Omada SDN zapewnia dostęp w Chmurze i zarządzanie zdalne. Bezpieczna sieć dla gości: Do dyspozycji jest wiele metod uwierzytelniania (SMS/Facebook Wi-Fi/ Voucher, itp.) oraz liczne technologie, które chronią dostępu do sieci bezprzewodowych. Prosty montaż i wsparcie PoE: Konstrukcja zapewnia łatwość montażu dzięki kompatybilności z puszką instalacyjną 86mm oraz standardową puszką instalacyjną UE i USA oraz wsparciu zasilania PoE 802.3af/at. Znakomita prędkość WiFi 6 Sprostaj wymaganiom płynnych działań online oraz większej liczby połączonych urządzeń. Najnowsze technologie 802.11ax*, takie jak 1024 QAM i Długi Symbol OFDM pozwalają EAP osiągnąć prędkości do 1775Mb/s. Większy komfort użytkowników Najnowsza technologia WiFi 6 oferuje zaawansowane funkcje sieci bezprzewodowej gwranantujące wyższą wydajność sieci i niższe opóźnienia. Integracja z platformą Omada SDN Platforma Omada Software Defined Networking (SDN) integruje ze sobą urządzenia sieciowe takie jak Punkty dostępowe, przełączniki i routery aby zapewnić w 100% scentralizowane zarządzanie w chmurze i wysoce skalowalną sieć zarządzaną z jednego interfejsu. Nie tylko Prędkość, ale również Bezpieczeństwo Zabezpiecz swoją sieć i jej dane przeciwko atakom typu Brute Force i Snoopingiem za pomocą szyfrowania WPA3 klasy Enterprise, autoryzacji poprzez portal i segregacją sieci dla Gości. Bezproblemowy montaż dzięki zasilaniu PoE Dzięki wsparciu PoE 802.3af/802.3at nie ma konieczności prowadzenia dodatkowych przewodów w budynku. Wykorzystaj istniejące kable Ethernet i już możesz korzystać z urządzeń. Gigabitowe porty podłączenie do sieci Urządzenia przewodowe takie jak Telefony IP mogą być zasilane bez dodatkowych przewodów elektrycznych. Cztery porty (1 uplink + 3 downlink) przekazują dane o szybkości Gigabita. Jeden z portów wyjściowych oferuje funkcję PoE Pass-Through aby wyeliminować potrzebe zakładania kolejnego portu do zasilania. Szybka i prosta instalacja Dzięki łatwej w montażu konstrukcji, nie ma potrzeby spędzania czasu i wydawania pieniędzy na specjalistę który zainstaluje naszego EAP. Łatwe zarządzanie poprzez aplikację Omada Konfiguracja sieci poprzez aplikację trwa zaledwie kilka minut. Omada pozwala na dostosowanie ustawień do swoich preferencji, monitorowanie stanu sieci oraz zarządzanie połączonymi klientami - a wszystko to z poziomu smartfona lub tableta.
Desc - WiFi protokoli: IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax, WiFi ātrums: 1201 Mb/s, Frekvence: 2.4Ghz un 5.0Ghz, Interfeisa tips: 1x 10/100/1000 Port, Šifrēšanas tipi: WPA/WPA2/WPA3, Piekļuves punkta jauda: 21dBm, Garantija: 2 gadi
Power - Power over Ethernet (PoE) - Yes
Power supply - Pobór mocy 10 W
Wireless LAN features > Wi-Fi band - 802.11ax
BrandPartCode - EAP615-WALL
Gross Weight Kg - 0,36
Other features - Środowisko pracy Dopuszczalna temperatura pracy: 040 (32104 ) Dopuszczalna temperatura przechowywania: -4070 (-40158 ) Dopuszczalna wilgotność powietrza: 1090% niekondensująca; Dopuszczalna temperatura przechowywania: 590% niekondensująca
Operational conditions - Storage relative humidity (H-H) - 5 - 90%
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -40 - 70 °C
Operational conditions > Operating relative humidity (H-H) - 10 - 90% Noncondensing %
Operational conditions > Operating temperature (T-T) - 0 to 40 °C
Operating frequency - 2,4 GHz
Operating frequency - 5 GHz
dimension depth - 35 mm
dimensionalWeight - 155
Design - Reset button - Yes
Design - On/off switch - Yes
Design - Placement - Wall
Design - LED indicators - Power
Design - Product colour - White
Design - Certification - CE, FCC, RoHS
Design > Mounting type - Wall/Ceiling (Kits Included)
Security - Uwierzytelnianie przy pomocy strony powitalnej Kontrola dostępu Filtrowanie adresów MAC Izolacja klientów sieci bezprzewodowej VLAN Wykrywanie nieautoryzowanych AP Obsługa 802.1X Szyfrowanie WPA-Personal/Enterprise, WPA2-Personal/Enterprise, WPA3-Personal/Enterprise
Security - Number of SSID supported - 16
Security - Security algorithms - WPA
Security - Security algorithms - WPA, WPA2, WPA3
Security - Security algorithms - WPA2
Security - Security algorithms - WPA3
Security - Service Set Identifier (SSID) features - Multiple SSIDs
Security - Access Control List (ACL) - Yes
Security - Remote Authentication Dial-In User Service (RADIUS) - Yes
EAN - 4897098683606
ean - 4897098683606
EANCode - 4897098683606
Eans - 4897098683606
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 90%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Features - 2.4 GHz - Yes
Features - 5 GHz - Yes
Features - 6 GHz - No
Features - Automatic channel selection - Yes
Features - Automatic channel scanning - Yes
Features - BeamForming - Yes
Features - Wireless isolation - Yes
Features - Ethernet LAN data rates - 10
Features - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
Features - Ethernet LAN data rates - 100
Features - Ethernet LAN data rates - 1000 Mbit/s
Features - Airtime Fairness (ATF) - Yes
Features - Band steering - Yes
Features - Cabling technology - 10/100/1000Base-T(X)
Features - Maximum data transfer rate (2.4 GHz) - 574 Mbit/s
Features - Maximum data transfer rate (5 GHz) - 1201 Mbit/s
Features - Maximum data transfer rate - 1774 Mbit/s
Features - MIMO - Yes
Features - MIMO type - Multi User MIMO
Features - Quality of Service (QoS) support - Yes
Features - Transmitting power (CE) - 20 dBm
Features - Transmitting power (FCC) - 21 dBm
Features - Networking standards - IEEE 802.11a
Features - Networking standards - IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Features - Networking standards - IEEE 802.11ac
Features - Networking standards - IEEE 802.11ax
Features - Networking standards - IEEE 802.11b
Features - Networking standards - IEEE 802.11g
Features - Networking standards - IEEE 802.11n
Features - VLAN support - Yes
Features - Rate limiting - Yes
Features > MU-MiMO - Yes
Warranty - 60
guarantee - 60
Warranty - 60 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
GRUPPE1 - Network
GRUPPE2 - Wireless Lan Ap
GTIN - 0840030703607
GTIN - 840030703607
GTIN - 4897098682128
GTIN - 4897098683606
warrantyLength - 36
HSTNUMMER - EAP615-WALL
I/O ports - 1 x 10/100/1000 Mbit/s
I/O ports - 3 x 10/100/1000 Mbit/s PoE
Accessories included - EAP615-Wall Instrukcja instalacji Zestaw montażowy
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 210 mm
Packaging data - Package depth - 495 mm
Packaging data - Package width - 385 mm
Packaging data - Package weight - 330 g
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 768 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 70.00 g
Package features > Gross height (mm) - 150.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 50.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 150.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.08 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_94273_1.jpg
Dimensions - 143 × 86 × 19.7mm 
Dimensions - 143 × 86 × 20 mm
dimension height - 185 mm
dimension width - 115 mm
dimension weight - 358 g
HERSTELLER - TP-LINK
Power > Power consumption (max) - 10 W
Category - Wireless Access Points
Category - Root/Electronics/Networks and communication/Access points
Category - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Bezvadu piekļuves punkti (Access Point)
Category Code - WAP
Code - EAP615-WALL
Code - EAP615-Wall
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
LargeDescHTML -
LongDesc - The Smarter Cloud Solution for Business Networking.AX1800 Wall Plate WiFi 6 Access PointFutureproof Your Network with WiFi 6 ConnectivityConnect more devices at the same time with WiFi 6 speeds of up to 1800 Mbps..Corner-to-Corner Indoor WiFi CoverageGuests can enjoy strong private networks that paint their entire space by installing EAP615-Walls in each guest room.
LongProductName - IEEE 802.11ax/ac/n/g/b/, 2.4 / 5GHz, 574 / 1201Mbps, 802.3af/at PoE, 143 × 86 × 20 mm
LongSummaryDescription - TP-Link Omada AX3000 Wall Plate WiFi 6 Access Point. Maximum data transfer rate: 1774 Mbit/s, Maximum data transfer rate (2.4 GHz): 574 Mbit/s, Maximum data transfer rate (5 GHz): 1201 Mbit/s. Security algorithms: WPA, WPA2, WPA3, Service Set Identifier (SSID) features: Multiple SSIDs. Placement: Wall, Product colour: White, LED indicators: Power. Antenna type: Internal, Antenna gain level (max): 4 dBi. Width: 143 mm, Depth: 86 mm, Height: 20 mm
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85176990
Model name - EAP615-WALL
MPN - EAP615-WALL
Name - TP-Link EAP615-Wall
name - TP-Link EAP615-Wall 1GE PoE AX1800
Name - TP-LINK EAP615-Wall V1
Title - TP-Link Omada AX3000 Wall Plate WiFi 6 Access Point
Name - TP-LINK | EAP615-Wall | AX1800 Wall-Plate Dual-Band Wi-Fi 6 Access Point | 802.11ax | Mbit/s | 10/100/1000 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) ports 4 | MU-MiMO Yes | PoE out
ARTIKEL1 - AX1800 WALL-PLATE WI-FI 6 AP
ARTIKEL2 - DUAL-BAND
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 22 cm
Shipping box quantity - 40
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 50 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 39 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 14.7 kg
Ports & interfaces - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 4
Full Description Line - Omada|EAP615-WALL|Type Wireless Access Point|Number of antennas 2|Dimensions 143 × 86 × 20 mm
producerCode - EAP615-WALL
ProducerCode - EAP615-Wall
productName - TP-LINK AX1800 Wall Plate WiFi 6 Access Point
productSize - Normal
ProductName - AX3000 Wall Plate WiFi 6 Access Point
Software - Wymagania systemowe Microsoft Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows10
Protocols - STelnet using SSH v2 - Yes
Vendor Homepage - www.tp-link.com/baltic/business-networking/omada-sdn-access-point/eap615-wall/
Management, monitoring, configuration -
Management features - Firmware upgradeable - Yes
Management features - Syslog - Yes
Manufacturer Code - EAP615-WALL
Manufacturer Name - TP-LINK
Producer product name - EAP615-Wall
Producer product family - AX1800 Wall-Plate Dual-Band Wi-Fi 6 Access Point
producer - TP-LINK
Producer - TP-Link
Manufacturer - TP-Link
Link - https://www.tp-link.com/us/business-networking/omada-sdn-access-point/eap615-wall/
Ports & interfaces > POE - PoE out
Ports & interfaces > Ethernet LAN (RJ-45) ports - 4
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - TP-Link Omada AX3000 Wall Plate WiFi 6 Access Point, 1774 Mbit/s, 574 Mbit/s, 1201 Mbit/s, 10,100,1000 Mbit/s, IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, 10/100/1000Base-T(X)
System Requirements -
sizeX - 120
sizeY - 185
sizeZ - 35
Standards - 802.3af
Standards - 802.3at
Standards - 802.11a
Standards - 802.11ac
Standards - 802.11ax
Standards - 802.11b
Standards - 802.11g
Standards - 802.11n
Storno - Y
Stck_Kart - 40
Stck_Pal - 0
Weight - 0.34
weight - 350
Weight & dimensions - Height - 20 mm
Weight & dimensions - Depth - 86 mm
Weight & dimensions - Width - 143 mm
Series - Omada
Technical details > Gross weight - 0.18 kg
Technical details > Warranty - 60 month(s)
Technical details > Net weight - 0.10 kg
Technical details > Producer - TP-LINK
Network architecture - GigabitEthernet
Network Device Type - Wireless Access Point
Networking > Wi-Fi standards - 802.11ax
URL - https://www.tp-link.com/uk/business-networking/omada-sdn-access-point/eap615-wall/
Performance > 2.4 GHz - Yes
Performance > 5 GHz - Yes
Performance > Ethernet LAN data rates - 10/100/1000 Mbit/s
Performance > Certification - CE, FCC, RoHS
vendpn - EAP615-Wall
Unit Net Weight - 0.21 kg
Unit Gross Weight - 0.367 kg
Unit Box Height - 0.04
Unit Box Length - 0.185
Unit Box Width - 0.12
Unit Brutto Volume - 0.001073 cubm
Brand - TP-Link
Special functions - Funkcje transmisji bezprzewodowej 16 SSIDdo 8 SSID na każdym paśmie Wyłączanie sieci bezprzewodowej Automatyczny wybór kanału Kontrola mocy transmisji QoS (WMM) Płynny roaming Beamforming MU-MIMO Limit prędkości Równoważenie obciążenia pasma Airtime Fairness Sterowanie pasmem Harmonogram restartu Harmonogram sieci bezprzewodowej RADIUS Accounting Autoryzacja MAC Statystyki sieci bezprzewodowej Statyczne IP, Dynamiczne IP
Short description - TP-LINK WLAN AX1800 Access Point Dualband Wall-Mount EAP615-Wall
102,91 €
TP-LINK EAP615-Wall
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas