Netgear AX1800 WIFI 6 MESH EXTENDER 4-STREAM WALL PLUG IN

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 624875 Preces kods: EAX15-100PES
Pasūtāms 61 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
71,87 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 22.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 22.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 20.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Datu pārraides ātrums, Mbps: 1800
  • Iekārtas tips: Range Extender
  • Wi-Fi standarts: Wi-Fi 6 (802.11ax)
Pamatinformācija
Datu pārraides ātrums, Mbps : 1800
Iekārtas tips Range Extender

Access Point - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina kabeļu tīkla paplašināšanas pārraidi bezvadu tīklā izmantojot vienu LAN pieslēgvietu. Access point nav rūteris, un nespēj sadalīt vienu interneta pieslēguma adresi vairākiem datoriem, tamdēļ šo iekārtu slēdziet tikai aiz esoša kabeļu rūtera.

Router, jeb maršrutētājs - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina viena interneta pieslēguma sadalīšanu vairākiem datoriem, gan caur tīkla vadiem, gan bezvadu tīklā. Parasti bezvadu maršrutētājam ir viena kabeļu interneta pieslēgvieta, četras datoru pieslēgvietas (kuras var papildināt, izmantojot switch komutatoru) un antenas, kas nodrošina apraidi datoriem un citām WiFi iekārtām.

Range Extender - bezvadu tīkla apraides attāluma pastiprinātājs. Paredzēts esoša signāla pastiprināšanai, lai palielinātu uzveršanas un pārraides attālumu.

Wifi adapter - Bezvadu tīkla karte, paredzēta datora pieslēgšanai pie bezvadu WiFi rūtera vai piekļuves punkta. PCI, PCI-E ir paredzēti galddatoriem, savukārt PCMCIA un USB - portatīvajiem datoriem. Jāpiebilst, ka lielākā daļa portatīvo datoru jau rūpnīcā tiek komplektēti ar bezvadu tīkla kartēm.

USB tīkla karte ir pēdējā izvēle, jo USB2.0 caurlaidības ātrums ir samērā zems ~22MB/s, kas nozīmē to, ka netiks izmantots bezvadu tīkla maksimālais iespējamais ātrums. Ja ir iespēja, labāk izvēlēties kādu citu pieslēguma veidu.

Wi-Fi standarts : Wi-Fi 6 (802.11ax)
Funkcionalitāte
3G/4G atbalsts Nav

Iespēja maršrutētājā ievietot mobilo operatoru SIM karti, vai arī USB Dongle adapteri, kas nodrošina piekļuvi 3G mobilajam internetam.

Pirms iegādāties maršrutētāju ar 3G atbalstu, lūdzam ražotāja mājaslapā pārliecināties, vai šī iekārta atbalsta konkrētā mobilo sakaru operatora 3G USB Dongle uztvērēju.

Band mode N/A

SingleBand ir standarta 2.4GHz bezvadu tehnoloģija, kas raksturīga visām mūsdienu bezvadu iekārtām.

DualBand ir 2.4GHz ar papildu 5.0GHz kanālu, kas nodrošina labāku signāla uztveramību un stabilāku ātrdarbību. Lai izmantotu šo funkciju abām iekārtām - maršrutētājam un bezvadu tīkla kartei ir jāatbalsta DualBand režīms.

Ethernet 100/1000

LAN, jeb ethernet kabeļu pieslēgvietu darbības režīms.

10/100 MB.s ir standarta ātrums, kas raksturīgs praktiski visiem maršrutētājiem.

10/100/1000 MB.s, jeb GigaBit ir desmit reižu ātrāks standarts, kas, savienojumā ar GigaBit LAN tīkla kartēm, sniedz lielas datu pārsūtīšanas ātruma priekšrocības starp iekšējā tīklā saslēgtiem datoriem. Šāds risinājums parasti nepieciešams birojos, kur starp datoriem tiek bieži kopēti lieli failu apjomi vai tiek lietots ātrs interneta pieslēgums (no ~30 MB/s) vairākos datoros vienlaicīgi.

 

Pieslēgvietas un aprīkojums
LAN porti : 1
Papildus specifikācija
Antena - Iebūvēts
Antenas - Antenas daudzums - 2
Antenas - Antenas tips - Iekšējais
Antenu skaits - 2
Apraksts - WiFi 6 4 plūsmu tīkla pastiprinātājs. Jaunās WiFi 6 ēras vēstnesis NETGEAR AX1800 4 straumju Mesh Extender (EAX15) atbalsta jaunākās paaudzes WiFi 6 standartu (802.11ax). Šis jaudīgais Mesh Extender ir veidots nākotnes WiFi, nodrošinot lielu jaudu, lielu ātrumu un lielāku diapazonu. Izbaudiet jaudīgu Wi-Fi tīklu ar vairāk ierīcēm un nepārtrauktu pārklājumu jūsu mājās ar ātrumu līdz 1,8 Gbps. Izmantojot vēl 4 straumes, tas nodrošina lielāku pieejamo joslas platumu un mazāku pārslodzi visām ierīcēm jūsu Wi-Fi tīklā. Ierīce ir ideāli piemērota mazām un vidēji lielām mājām ar ne vairāk kā 4 guļamistabām, nodrošinot jaudīgu Wi-Fi tīklu katrā mājas stūrī un ļaujot izmantot vislielāko platjoslas ātrumu, par kuru galu galā maksājat. Aizstājiet savu parasto WiFi tīkla pastiprinātāju ar WiFi 6 Mesh tīkla pastiprinātāju, lai baudītu visātrāko WiFi ātrumu un līdz pat 1,5 reizēm lielāku jaudu nekā WiFi 5, kas ļauj WiFi tīklam pieslēgt vairāk ierīču gan šodien, gan nākotnē. Viegli izveidojiet WiFi 6 sistēmu, izmantojot savu pašreizējo maršrutētāju Palieliniet sava esošā maršrutētāja darbības lauku, izmantojot savu pašreizējo WiFi tīkla nosaukumu un paroli. Šim galddatora dizainam ir divas jaudīgas iekšējās antenas, kas paplašina jūsu WiFi signālu līdz vietām, kuras nav sasniedzamas ar maršrutētāja signālu. AX1800 Mesh Extender ir savietojams ar iepriekšējo paaudžu WiFi tīkliem (11a/b/g/n/ac) un darbojas ar visām esošajām ar internetu savienotajām ierīcēm. Liels ātrums un diapazons bez traucējumiem Uzlabotā WiFi tehnoloģija ļauj bez traucējumiem straumēt Ultra HD saturu uz jauno Smart TV, klausīties mūziku, izmantojot ar WiFi savienotos skaļruņus, un spēlēt tiešsaistes spēles visā mājoklī.
Aizmirstiet par WiFi tīkla nosaukumu pārslēgšanu AX1800 4 plūsmu tīkla Mesh Signal Booster izveido viengabalainu mājas tīklu, izmantojot to pašu WiFi tīkla nosaukumu (SSID), ko jūsu maršrutētājs. WiFi ierīces, piemēram, viedtālruņi un klēpjdatori, paliks pieslēgtas tīklam ar to pašu nosaukumu bez atvienošanās un atkārtotas pieslēgšanās, pārvietojoties pa mājām un pagalmu. Bez traucējumu pārklājums mobilajām ierīcēm Smart Roaming nodrošina, ka jūsu mobilās ierīces ir inteliģenti pieslēgtas optimālajam WiFi tīklam, ļaujot jums straumēt 4K kvalitātes datus, sērfot tīmeklī un veikt citas funkcijas. Tagad varat skatīties YouTube un Netflix videoklipus bez pārtraukumiem, pat pārvietojoties pa māju. Viedo viesabonēšanu atbalsta 802.11 k ierīces. Nighthawk maršrutētājs + tīkla paplašinātājs Vai jums patīk jūsu Nighthawk maršrutētājs? Tagad varat viegli izveidot savu jaudīgu Nighthawk tīklu ar plašu pārklājumu. Izmantojiet visas Nighthawk piedāvātās augsto tehnoloģiju funkcijas un izveidojiet savu jaudīgu WiFi tīkla sistēmu. EAX15 ir saderīgs ar jebkuru WiFi maršrutētāju, taču vislabāko tīkla veiktspēju nodrošina Nighthawk WiFi 6 maršrutētāji.
Barošanas avots -
BrandPartCode - EAX15-100PES
Citas funkcijas -
Darbības frekvence - 2,4 GHz
Darbības frekvence - 5 GHz
dimensijas dziļums - 110 mm
Dizains - Atiestatīšanas poga - Jā
Dizains - Produkta krāsa - White
Drošība - WiFi drošība, pamatojoties uz 802.11i un 128 bitu AES šifrēšanu ar PSK
ean - 606449150025
EANCode - 0606449150025
Eans - 606449150025
EAN_kods - 0606449150025
garantija - 24
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
GRUPA1 - Tīkls
GRUPA2 - Bezvadu Lan Ap
GTIN - 0606449150025
GTIN - 606449150025
HST NUMERIS - EAX15-100PES
I/O porti - 1 x 10/100/1000 Mbps
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma saturs - Ātrā lietošanas pamācība - Jā
Izmēri - 149 x 68.4 x 52,3 mm
izmērs augstums - 185 mm
izmērs platums - 120 mm
izmērs svars - 409 g
IZSTRĀDĒTĀJS - NETGEAR
Kategorija - Saknes/Smarthome/Tīkls un komunikācija/Diapazona paplašinātāji
Kategorija - Tīkla pagarinātāji
Kategorija_1 - Tīkls un serveri
Kategorija_2 - Tīkls - Tīkla piederumi
Krāsa - White
LongDesc - Izveidojiet jaudīgu WIFI 6 MESH SISTĒMUNETGEAR® AX1800 4 straumju Mesh Extender (EAX15) atbalsta jaunākās paaudzes WiFi 6 (802.11ax) standartu. Šis jaudīgais Mesh Extender ir radīts WiFi nākotnei, nodrošinot lielu jaudu, lielu ātrumu un plašāku pārklājumu. izbaudiet jaudīgu WiFi ar vairāk ierīcēm un nepārtrauktu pārklājumu jūsu mājās ar ātrumu līdz 1,8 Gbps. Ar 4 straumēm vairāk WiFi telpisko plūsmu nodrošina lielāku pieejamo joslas platumu un mazāku pārslodzi visām WiFi tīkla ierīcēm. Ideāli piemērots mazām un vidēja lieluma mājām ar līdz 4 guļamistabām, lai paplašinātu jaudīgu WiFi līdz katram stūrītim un izmantotu priekšrocības, ko sniedz vislielākais pieejamais platjoslas ātrums, lai iegūtu ātrumu, par kādu maksājat. Modernizējiet WiFi 6 Mesh Extender, lai izbaudītu visātrāko WiFi ātrumu un līdz pat 1,5 reizes lielāku tīkla kapacitāti nekā WiFi 5, tāpēc varat bez raizēm pieslēgt arvien vairāk ierīču savam WiFi šodien un rīt.Lielā veidā izveidojiet Mesh WiFi 6 sistēmu ar esošo maršrutētājuPaplašiniet esošā maršrutētāja pārklājumu, izmantojot savu pašreizējo WiFi nosaukumu un paroli. Šim galddatora dizainam ir divas jaudīgas iekšējās antenas, kas paplašina WiFi signālus uz vietām, kur jūsu maršrutētāja WiFi nesasniedz. Šis AX1800 Mesh Extender ir savietojams ar iepriekšējām WiFi paaudzēm (11a/b/g/n/ac) un darbosies ar visām jūsu esošajām ar internetu savienotajām ierīcēm.Liels ātrums un diapazons bez joslas platuma samazināšanāsJūsu uzlabotā WiFi pieredze nodrošinās vienmērīgu ultra HD satura straumēšanu jūsu jaunajā viedajā televizorā, mūzikas atskaņošanu jūsu WiFi pieslēgtajiem skaļruņiem un ātru tiešsaistes spēļu spēlēšanu visā mājā.Novirziet WiFi tīkla nosaukumu pārslēgšanuAX1800 4 straumju Mesh Extender izveido viengabalainu tīklu visā mājoklī, izmantojot to pašu WiFi tīkla nosaukumu (SSID), ko jūsu maršrutētājs. Jūsu WiFi ierīces, piemēram, viedtālruņi un klēpjdatori, paliks savienotas ar vienu un to pašu tīkla nosaukumu, nepārtraucot un atkārtoti pieslēdzoties, pārvietojoties pa mājām un pagalmu.Nevainojams pārklājums jūsu mobilajām ierīcēmSmart Roaming inteliģenti savieno jūsu mobilās ierīces ar optimālo WiFi, lai nodrošinātu 4K straumēšanu, sērfošanu un citas funkcijas. Tagad varat baudīt nepārtrauktu straumēšanu YouTube vai Netflix, pat pārvietojoties pa māju.Smart Roaming ir paredzēts ierīcēm, kas atbalsta 802.11k standartu.L'extender mesh Wi-Fi 6 a 4 flussi NETGEAR (EAX15) crea una potente rete Mesh WiFi per una maggiore copertura domestica. Il WiFi 6 (802.11ax) di ultima generazione offre un WiFi notvolmente più veloce in un pratico form factor con presa a muro. È retrocompatibile con router e dispositivi di generazione precedente e attuale (standard WiFi 5 e WiFi di generazione precedente).
LongProductName - Wi-Fi , 222g, 802.11 b/g/n/ax 2,4GHz, 802.11 a/n/ac/ax 5GHz, balts
LongSummaryDescription - NETGEAR 4 STRAUMJU WIFI 6 ACS PAPLAŠINĀTĀJS. Tips: Tīkla atkārtotājs, Ethernet LAN datu pārraides ātrums: 10,100,1000 Mbit/s. Antenas tips: iekšējā antena. Tīkla standarti: IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11i, IEEE 802.11i, Wi-Fi standarti: 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi josla: divjoslu (2,4 GHz / 5 GHz). Produkta krāsa: balta. Platums: 149 mm, dziļums: 68,4 mm, augstums: 52,3 mm.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85176990
Nosaukums - NETGEAR 4 STRAUMJU WIFI 6 ACS PAPLAŠINĀTĀJS
Nosaukums - Netgear EAX15 AX1800 4Stream WiFi Mesh paplašinājums
nosaukums - Netgear EAX15 WiFi AX18 00 WiFi 6 Mesh Extender
Nosaukums - Netgear EAX15-100PES
PANTS1 - AX1800 WIFI 6 ACS PAPLAŠINĀTĀJS
PANTS2 - 4 PLŪSMU SIENAS KONTAKTDAKŠA
Pieslēgvietas un saskarnes - Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietas - 1
ProducerCode - EAX15-100PES
Produkta nosaukums - 4 STRAUMJU WIFI 6 ACS PAPLAŠINĀTĀJS
Programmatūra -
Pārvaldība, uzraudzība, konfigurācija -
Ražotāja_kods - EAX15-100PES
ražotājs - Netgear
Ražotājs - Netgear
Ražotājs - Netgear
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - NETGEAR 4-STREAM WIFI 6 MESH EXTENDER, Tīkla retranslators, 10,100,1000 Mbps, Iekšējs, IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11i, IEEE 802.11i, IEEE..., 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Divjoslu (2,4 GHz / 5 GHz).
Sistēmas prasības - Wi-Fi maršrutētājs vai vārtejas, kas darbojas 2,4 un/vai 5 GHz frekvenču joslās 802.11 a/b/g/n/ac/ax Microsoft Internet Explorer 8.0, Firefox 20, Safari 5.1 vai Google Chrome 25.0 vai jaunāka versija.
Standarti - 802.11a
Standarti - 802.11ac
Standarti - 802.11ax
Standarti - 802.11b
Standarti - 802.11g
Standarti - 802.11k
Standarti - 802.11n
Starling - Y
Stck_Kart - 6
Stck_Pal - 348
Svars - 0,40
Svars - 22 g
Svars un izmēri - Augstums - 52.3 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 68.4 mm
Svars un izmēri - Platums - 149 mm
Svars un izmēri - Svars - 222 g
Tīkla arhitektūra - GigabitEthernet
Tīkls - Drošības algoritmi - 128 bitu AES, WPA3
Tīkls - Tīklošanas standarti - IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11g, IEEE 802.11i, IEEE 802.11k, IEEE 802.11n.
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi josla - Divu joslu (2,4 GHz / 5 GHz)
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax).
URL - https://www.netgear.com/home/products/networking/wifi-range-extenders/eax15.aspx
Veiktspēja - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10,100,1000 Mbit/s
Veiktspēja - Veids - Tīkla retranslators
Veiktspēja - WPS poga - Jā
vendpn - EAX15-100PES
Zīmols - NETGEAR
Īpašās funkcijas -
Antenna - Built-in
Antenna - Antennas quantity - 2
Antenna - Antenna type - Internal
Number of antennas - 2
Description - Wzmacniacz sygnału sieci WiFi 6
4-strumieniowy wzmacniacz sygnału sieci WiFi 6 Mesh. Zwiastun nowej ery sieci WiFi 6
Urządzenie NETGEAR AX1800 4-Stream Mesh Extender (EAX15) obsługuje najnowszą generację standardu WiFi 6 (802.11ax). Ten potężny Mesh Extender został stworzony z myślą o przyszłości WiFi, zapewniając dużą pojemność, dużą szybkość i większy zasięg. Doświadcz potężnej sieci Wi-Fi z większą liczbą urządzeń i płynnym zasięgiem w domu dzięki prędkości do 1,8 Gb/s. Dzięki 4-strumieniom więcej zapewnia większą dostępną przepustowość i mniejsze zatory dla wszystkich urządzeń w sieci WiFi. Urządzenie jest idealne do małych i średnich domów nawet z 4 sypialniami, zapewniając wydajną sieć WiFi w każdym zakątku domu i umożliwiając wykorzystanie największych szerokopasmowych prędkości, za które przecież płacisz. Wymień swój zwykły wzmacniacz sieci WiFi na wzmacniacz sieci WiFi 6 Mesh, aby korzystać z największej szybkości sieci WiFi i nawet 1,5-krotnie większej pojemności niż w przypadku sieci WiFi 5, co pozwoli podłączyć do sieci WiFi więcej urządzeń dzisiaj i w przyszłości.
Łatwe tworzenie systemu WiFi 6 przy użyciu istniejącego routera
Zwiększ zasięg swojego istniejącego routera, korzystając z aktualnej nazwy sieci WiFi i hasła. Ta stacjonarna konstrukcja jest wyposażona w dwie wydajne anteny wewnętrzne, które rozszerzają sygnał sieci WiFi do miejsc nieosiągalnych dla sygnału routera. Urządzenie AX1800 Mesh Extender jest wstecznie zgodne z poprzednimi generacjami sieci WiFi (11a/b/g/n/ac) i współpracuje ze wszystkimi istniejącymi urządzeniami podłączonymi do Internetu.
Wysoka prędkość i zasięg bez zakłóceń
Ulepszona technologia WiFi umożliwia płynne przesyłanie treści w jakości Ultra HD na Twój nowy telewizor typu Smart TV, słuchanie muzyki przez podłączone do sieci WiFi głośniki i granie w gry online w całym domu.
Zapomnij o przełączaniu pomiędzy nazwami sieci WiFi
4-strumieniowy wzmacniacz sygnału sieci Mesh AX1800 tworzy płynnie działającą sieć domową, korzystając z tej samej nazwy sieci WiFi (SSID) co router. Urządzenia WiFi, takie jak smartfony i laptopy, pozostaną podłączone do sieci o tej samej nazwie bez rozłączania i ponownego łączenia się podczas poruszania się po domu i podwórku.
Zasięg bez zakłóceń dla urządzeń mobilnych
Funkcja Smart Roaming zapewnia inteligentne połączenie urządzeń mobilnych z optymalną siecią WiFi, umożliwiając przesyłanie strumieniowe danych w jakości 4K, surfowanie po sieci i wiele więcej. Możesz teraz oglądać filmy w serwisach YouTube i Netflix bez zakłóceń, nawet jeśli poruszasz się po domu. Funkcja Smart Roaming jest obsługiwana przez urządzenia obsługujące standard 802.11 k.
Router Nighthawk + ekstender sieci
Lubisz swój router Nighthawk? Teraz możesz łatwo stworzyć własną, potężną sieć Nighthawk o szerokim zasięgu.
Korzystaj ze wszystkich zaawansowanych technologicznie funkcji, które zapewnia urządzenie Nighthawk, i stwórz własny wydajny system sieci WiFi. Urządzenie EAX15 jest zgodne z każdym routerem WiFi, ale zapewnia najlepszą wydajność sieci dzięki routerom Nighthawk WiFi 6.
Power supply -
BrandPartCode - EAX15-100PES
Other features -
Operating frequency - 2,4 GHz
Operating frequency - 5 GHz
dimension depth - 110 mm
Design - Reset button - Yes
Design - Product colour - White
Security - Zabezpieczenia WiFi oparte na standardach 802.11i oraz 128-bitowym szyfrowaniu AES z PSK
ean - 606449150025
EANCode - 0606449150025
Eans - 606449150025
EAN_code - 0606449150025
guarantee - 24
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
GRUPPE1 - Network
GRUPPE2 - Wireless Lan Ap
GTIN - 0606449150025
GTIN - 606449150025
HSTNUMMER - EAX15-100PES
I/O ports - 1 x 10/100/1000 Mbit/s
Accessories included -
Packaging content - Quick start guide - Yes
Dimensions - 149 x 68.4 x 52,3 mm
dimension height - 185 mm
dimension width - 120 mm
dimension weight - 409 g
HERSTELLER - NETGEAR
Category - Root/Smarthome/Networks and communication/Range expenders
Category - Network Extenders
Category_1 - Network and Servers
Category_2 - Network - Network Accessories
Color - White
LongDesc - CREATE A POWERFUL WIFI 6 MESH SYSTEMNETGEAR® AX1800 4-Stream Mesh Extender (EAX15) supports the latest generation WiFi 6 (802.11ax) standard. This powerful Mesh Extender is built for the future of WiFi delivering great capacity, fast speed and more coverage.Experience powerful WiFi with more devices and seamless coverage in your home with speeds up to 1.8Gbps. With 4-streams more WiFi spatial streams provide more available bandwidth and less congestion for all the devices in the WiFi network. Ideal for small to medium-sized homes with up to 4 bedrooms, you can extend powerful WiFi to every corner and take advantage of the fastest broadband speeds available to get the speeds you pay for. Upgrade to a WiFi 6 Mesh Extender to experience the fastest WiFi speeds and up to 1.5-times greater network capacity than WiFi 5, so you can connect more and more devices on your WiFi today and tomorrow without worry.Easily Create a Mesh WiFi 6 System with your Existing RouterExpand coverage of your Existing Router using your current WiFi name and password. This desktop design has two powerful internal antennas that extend WiFi signals to where your router WiFi cannot reach. This AX1800 Mesh Extender is backward compatible with previous WiFi generations (11a/b/g/n/ac) and will work with all your existing internet-connected devices.Great Speed and Range without Bandwidth DropYour upgraded WiFi experience will deliver smooth streaming of ultra HD content on your new smart TV, music for your WiFi connected speakers, and fast online game play throughout your home.No More Switching WiFi Network NamesAX1800 4-Stream Mesh Extender creates a seamless network throughout your home by using the same WiFi network name (SSID) as your router. Your WiFi devices such as smartphones and laptops will remain connected to the same network name without disconnect and reconnect as you move around your home and yard.Seamless Coverage for Your Mobile DevicesSmart Roaming intelligently connects your mobile devices to the optimal WiFi for 4K streaming, surfing and more. Now you can enjoy uninterrupted streaming on YouTube or Netflix, even as you move around the house.Smart Roaming is designed for devices that support the 802.11k standard.L'extender mesh Wi-Fi 6 a 4 flussi NETGEAR (EAX15) crea una potente rete Mesh WiFi per una maggiore copertura domestica. Il WiFi 6 (802.11ax) di ultima generazione offre un WiFi notevolmente più veloce in un pratico form factor con presa a muro. È retrocompatibile con router e dispositivi di generazione precedente e attuale (standard WiFi 5 e WiFi di generazione precedente).
LongProductName - Wi-Fi , 222g, 802.11 b/g/n/ax 2.4GHz, 802.11 a/n/ac/ax 5GHz, white
LongSummaryDescription - NETGEAR 4-STREAM WIFI 6 MESH EXTENDER. Type: Network repeater, Ethernet LAN data rates: 10,100,1000 Mbit/s. Antenna type: Internal. Networking standards: IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11i, IEEE..., Wi-Fi standards: 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi band: Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz). Product colour: White. Width: 149 mm, Depth: 68.4 mm, Height: 52.3 mm
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85176990
Title - NETGEAR 4-STREAM WIFI 6 MESH EXTENDER
Name - Netgear EAX15 AX1800 4Stream WiFi Mesh Exten
name - Netgear EAX15 WiFi AX18 00 WiFi 6 Mesh Extender
Name - Netgear EAX15-100PES
ARTIKEL1 - AX1800 WIFI 6 MESH EXTENDER
ARTIKEL2 - 4-STREAM WALL PLUG
Ports & interfaces - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
ProducerCode - EAX15-100PES
ProductName - 4-STREAM WIFI 6 MESH EXTENDER
Software -
Management, monitoring, configuration -
Manufacturer_code - EAX15-100PES
producer - Netgear
Producer - Netgear
Manufacturer - Netgear
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - NETGEAR 4-STREAM WIFI 6 MESH EXTENDER, Network repeater, 10,100,1000 Mbit/s, Internal, IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11i, IEEE..., 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)
System Requirements - Router WiFi lub brama pracująca w pasmach 2,4 i/lub 5 GHz w standardzie 802.11 a/b/g/n/ac/ax Przeglądarka Microsoft Internet Explorer 8.0, Firefox 20, Safari 5.1 lub Google Chrome 25.0 lub nowsza
Standards - 802.11a
Standards - 802.11ac
Standards - 802.11ax
Standards - 802.11b
Standards - 802.11g
Standards - 802.11k
Standards - 802.11n
Storno - Y
Stck_Kart - 6
Stck_Pal - 348
Weight - 0,40
Weight - 22 g
Weight & dimensions - Height - 52.3 mm
Weight & dimensions - Depth - 68.4 mm
Weight & dimensions - Width - 149 mm
Weight & dimensions - Weight - 222 g
Network architecture - GigabitEthernet
Network - Security algorithms - 128-bit AES, WPA3
Network - Networking standards - IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11i, IEEE 802.11k, IEEE 802.11n
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi band - Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)
Network - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax)
URL - https://www.netgear.com/home/products/networking/wifi-range-extenders/eax15.aspx
Performance - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
Performance - Type - Network repeater
Performance - WPS push button - Yes
vendpn - EAX15-100PES
Brand - NETGEAR
Special functions -
71,87 €
Netgear AX1800 WIFI 6 MESH EXTENDER 4-STREAM WALL PLUG IN
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas