Xiaomi Mi Router 4C, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 539912 Preces kods: 25091
Noliktavā 10 gab.
Garantija: 2 gadi
25,00 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 30.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Datu pārraides ātrums, Mbps: 300
  • Iekārtas tips: Router
  • Wi-Fi standarts: Wi-Fi 4 (802.11n)
Pamatinformācija
Datu pārraides ātrums, Mbps : 300
Iekārtas tips Router

Access Point - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina kabeļu tīkla paplašināšanas pārraidi bezvadu tīklā izmantojot vienu LAN pieslēgvietu. Access point nav rūteris, un nespēj sadalīt vienu interneta pieslēguma adresi vairākiem datoriem, tamdēļ šo iekārtu slēdziet tikai aiz esoša kabeļu rūtera.

Router, jeb maršrutētājs - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina viena interneta pieslēguma sadalīšanu vairākiem datoriem, gan caur tīkla vadiem, gan bezvadu tīklā. Parasti bezvadu maršrutētājam ir viena kabeļu interneta pieslēgvieta, četras datoru pieslēgvietas (kuras var papildināt, izmantojot switch komutatoru) un antenas, kas nodrošina apraidi datoriem un citām WiFi iekārtām.

Range Extender - bezvadu tīkla apraides attāluma pastiprinātājs. Paredzēts esoša signāla pastiprināšanai, lai palielinātu uzveršanas un pārraides attālumu.

Wifi adapter - Bezvadu tīkla karte, paredzēta datora pieslēgšanai pie bezvadu WiFi rūtera vai piekļuves punkta. PCI, PCI-E ir paredzēti galddatoriem, savukārt PCMCIA un USB - portatīvajiem datoriem. Jāpiebilst, ka lielākā daļa portatīvo datoru jau rūpnīcā tiek komplektēti ar bezvadu tīkla kartēm.

USB tīkla karte ir pēdējā izvēle, jo USB2.0 caurlaidības ātrums ir samērā zems ~22MB/s, kas nozīmē to, ka netiks izmantots bezvadu tīkla maksimālais iespējamais ātrums. Ja ir iespēja, labāk izvēlēties kādu citu pieslēguma veidu.

Wi-Fi standarts : Wi-Fi 4 (802.11n)
Funkcionalitāte
3G/4G atbalsts Nav

Iespēja maršrutētājā ievietot mobilo operatoru SIM karti, vai arī USB Dongle adapteri, kas nodrošina piekļuvi 3G mobilajam internetam.

Pirms iegādāties maršrutētāju ar 3G atbalstu, lūdzam ražotāja mājaslapā pārliecināties, vai šī iekārta atbalsta konkrētā mobilo sakaru operatora 3G USB Dongle uztvērēju.

Band mode Single Band

SingleBand ir standarta 2.4GHz bezvadu tehnoloģija, kas raksturīga visām mūsdienu bezvadu iekārtām.

DualBand ir 2.4GHz ar papildu 5.0GHz kanālu, kas nodrošina labāku signāla uztveramību un stabilāku ātrdarbību. Lai izmantotu šo funkciju abām iekārtām - maršrutētājam un bezvadu tīkla kartei ir jāatbalsta DualBand režīms.

Ethernet 10/100

LAN, jeb ethernet kabeļu pieslēgvietu darbības režīms.

10/100 MB.s ir standarta ātrums, kas raksturīgs praktiski visiem maršrutētājiem.

10/100/1000 MB.s, jeb GigaBit ir desmit reižu ātrāks standarts, kas, savienojumā ar GigaBit LAN tīkla kartēm, sniedz lielas datu pārsūtīšanas ātruma priekšrocības starp iekšējā tīklā saslēgtiem datoriem. Šāds risinājums parasti nepieciešams birojos, kur starp datoriem tiek bieži kopēti lieli failu apjomi vai tiek lietots ātrs interneta pieslēgums (no ~30 MB/s) vairākos datoros vienlaicīgi.

 

Pieslēgvietas un aprīkojums
LAN porti : 3
Wireless card
Papildus specifikācija
Antena - Fiksēta ārējā
Antena > Antenas tips - 4 ārējās antenas
Antenas > Antenas daudzums - 4
Antenas pastiprinājums - 5 dBi
Antenu skaits - 4
Apraksts - Mi 4C maršrutētājs (balts) 4 visvirziena antenas ātrākai un gudrākai darbībai Ārējās antenas lielākam signāla stiprumam 64 MB atmiņa stabilai darbībai Viedā pārvaldība, izmantojot lietotni 4 ārējās antenas Spēcīgi signāli, liels darbības rādiuss un ātra pārraide 4 visvirziena ārējās antenas ar 5 dBi signāla pastiprinājumu var efektīvi pastiprināt signālu un tādējādi palielināt pārraides efektivitāti. Antenas var viegli izmantot dažādās sarežģītās reālās vidēs. Liela 64 MB atmiņa nodrošina ātru apstrādi un stabilu darbību Līdz 64 MB atmiņas nodrošina stabilāku datu pārraidi, nodrošinot vienmērīgu vairāku funkciju darbību un nepārtrauktu vairāk viedierīču savienojumu. Var pieslēgt līdz pat 64 ierīcēm, padarot ierīci par centrālo ierīci Xiaomi Smart Home sistēmā. Inteliģentā ātruma ierobežošana nodrošina ātrāku piekļuvi internetam Varat izvēlēties konfigurēt maršrutētāju atbilstoši lietojumprogrammu tirgum vai ļaut maršrutētājam Mi 4C veikt inteliģento optimizāciju, lai nodrošinātu vienmērīgāku spēļu spēlēšanu, filmu skatīšanos vai interneta pārlūkošanu. Varat arī noteikt tīkla joslas platuma prioritāti vienai ierīcei, lai nodrošinātu labāku interneta lietošanas pieredzi. Inteliģenta neautorizētas piekļuves novēršana Lielāka interneta ātruma nodrošināšana Lielākā daļa neautorizētas piekļuves Wi-Fi tīkliem notiek pārāk vienkāršas paroles vai tīkla koplietošanas programmatūras instalēšanas dēļ. Mi 4C maršrutētājs var jūs brīdināt, kad jūsu tīklam pievienojas jauna ierīce. Ja aizdomīga ierīce mēģina pieslēgties tīklam, atkarībā no tās drošības līmeņa tās savienojums tiks bloķēts vai arī jums tiks piedāvāts pievienot ierīci melnajam sarakstam. Wi-Fi optimizācija Lai palielinātu tīkla ātrumu, atveriet lietotni Mi WiFi, atveriet rīku komplektu un noklikšķiniet uz opcijas "Wi-Fi optimizācija", kas automātiski uzraudzīs un optimizēs Wi-Fi kanālu vairākos aspektos.
Tālvadības pārvaldība Mājokļa tīkls rokas stiepiena attālumā Jebkurā laikā varat pārvaldīt savu mājas tīklu, izmantojot Mi WiFi lietotni, kas ļauj pārbaudīt mājas tīkla stāvokli pat tad, ja neesat mājās. Vienkāršs dizains lieliski iederas jebkurā mājoklī Mi 4C maršrutētāja korpusam ir diskrēts ģeometriskais dizains un nematēts matēts balts plastmasas apvalks. Ierīces vienkāršais, dabiskais izskats ļauj to novietot jebkurā mājas telpā.
Apraksts - Portu ātrums: 10/100 Mb/s, Tips: LAN/Wifi, WiFi protokoli: IEEE 802.11b/g/n, WiFi ātrums: 300 Mb/s, Bāzes portu skaits: 2, Ugunsmūris | Firewall: Ir, Garantija: 2 gadi
Atbalstītās operētājsistēmas - Android
Atbalstītās operētājsistēmas - iOS
augstums - 3.7
Barošanas avots - Ārējais barošanas avots 5V/1A
Bezvadu LAN funkcijas > Wi-Fi josla - 802.11n
Bezvadu LAN funkcijas > Wi-Fi standarti - 802.11b/g/n
category_en - Datori un komponenti > Tīkla produkti > Maršrutētāji (Wi-Fi)
category_en - Tīklošana
category_et - Tīkla aprīkojums
category_lv - Datortehnika > Tīkla produkti > Maršrutētāji (Wi-Fi)
category_lv - Tīkla iekārtas
category_ru - Datortehnika > Tīkla produkti > Maršrutētāji (Wi-Fi)
category_ru - Tīkla aprīkojums
Citas funkcijas - RAM: 64 MB DDR2 Procesors: MediaTek MT7628DA
Citas funkcijas > Ethernet LAN (RJ-45) porti - 3
Darbības frekvence - 2,4 GHz
description_et - IEEE 802.11 b/g/n atbilstība Datu pārraides ātrums līdz 300 Mb/s 2 × 10/100 Mb/s LAN ligzdas 4 × antena Atbalsta WPA-PSK, WPA2-PSK šifrēšanu Maina maršrutētāja iestatījumus no mobilās lietotnes
description_lv -
description_lv - Bezvadu tīkla joslas atbalsts: 802.11b/g/n Antenas: 4 antenas plašākam tīkla pārklājumam Maksimālais bezvadu datu pārraides ātrums: 300 Mb/s LAN pieslēgvietas: Ātra un vienkārša ierīču iestatīšana Qos - pārvaldiet jebkuras ierīces joslu atbilstoši jūsu vajadzībām Wi-Fi drošība: 2 LAN pieslēgvietu maksimālais datu pārraides ātrums: 100 Mbps: Plašas tīkla aizsardzības iespējas un filtri, lai bloķētu interneta atkarību App Control - Iespēja kontrolēt un iestatīt maršrutētāju ar Mi Home lietotni
description_lv - Stilīgs un kompakts N300 klases darbvirsmas bezvadu maršrutētājs ar WiFi 4 (802.11 b / g / n) un trim Fast Ethernet tīkla portiem (viens WAN un divi LAN, līdz 100 Mbps). Xiaomi Mi Router 4C var apstrādāt arī neliela biroja vajadzības (līdz diviem galddatoriem un līdz 64 bezvadu savienojumiem ar klēpjdatoriem, viedtālruņiem, planšetdatoriem un citām saderīgām viedierīcēm). Stilīgs balts korpuss būs piemērots jebkuram mūsdienu interjeram. Antenu skaits: 4,00 Atbalstītie standarti: IEEE 802.11 b / g / n; IEEE 802.3 / 3u
description_lv - Stilīgs un kompakts N300 klases galddatora bezvadu maršrutētājs ar Wi-Fi 4 (802.11b/g/n) un trim Fast Ethernet tīkla pieslēgvietām (viena WAN un divas LAN, līdz 100 Mbps). Xiaomi Mi Router 4C var nodrošināt arī neliela biroja vajadzības (līdz diviem galddatoriem un līdz 64 bezvadu savienojumiem ar klēpjdatoriem, viedtālruņiem, planšetdatoriem un citām saderīgām viedierīcēm). Stilīgais baltais korpuss būs piemērots jebkuram mūsdienīgam interjeram. Antenu skaits : 4,00 Atbalstītie standarti : IEEE 802.11b/g/n; IEEE 802.3/3u
description_ru -
description_ru - Stilīgs un kompakts N300 klases galddatora bezvadu maršrutētājs ar Wi-Fi 4 (802.11b/g/n) un trim Fast Ethernet tīkla pieslēgvietām (viena WAN un divas LAN, līdz 100 Mbps). Xiaomi Mi Router 4C var apmierināt arī neliela biroja vajadzības (līdz diviem galddatoriem un līdz 64 bezvadu savienojumiem klēpjdatoriem, viedtālruņiem, planšetdatoriem un citām saderīgām viedierīcēm). Stilīgais baltais korpuss iederēsies jebkurā modernā interjerā. Antenu skaits : 4.00 Atbalstītie standarti : IEEE 802.11b/g/n; IEEE 802.3/3u.
description_short_en - 300 Mbps WiFi maršrutētājs IEEE 802.11 b/g/n WPA-PSK, WPA2-PSK atbalsts 4 antenas 2 LAN pieslēgvietas
description_short_et - 300 Mbps WiFi maršrutētājs IEEE 802.11 b/g/n WPA-PSK, WPA2-PSK atbalsts 4 antenas 2 LAN slots
description_short_lv -
description_short_ru - 300 Mbps WiFi maršrutētājs IEEE 802.11 b/g/n Atbalsta WPA-PSK, WPA2-PSK 4 antenas 2 LAN rozetes
dimensijas dziļums - 30 mm
dimensionalWeight - 902
dziļums - 35
EAN - 6970244525529
ean - 6970244525529
Eans - 6970244525529
feature_group_et - Maršrutētāji
feature_group_ln - Maršrutētāji
feature_group_lv - Rūteri
feature_group_ru - Maršrutētāji
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
gross_weight - 0.35 kg
gross_weight - 0.47
guaranteeLength - 24
I/O porti - 1 x 10/100 Mbit/s WAN
I/O porti - 2 x 10/100 Mbit/s
Iekļautie piederumi - Mi 4C maršrutētājs Lietotāja rokasgrāmata Strāvas adapteris
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 688 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 95.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 37 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 350 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 194 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto svars - 0.47 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.105 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.0025123 m³
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_55350_1.jpg
Izmēri -
izmērs augstums - 90 mm
izmērs platums - 350 mm
izmērs svars - 0.4 g
Kategorija - Root/Elektronika/Tīkli un sakari/Routeri
Kategorija - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Maršrutētāji / Rūteri
Kods - DVB4231GL
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Krāsa - White
LargeDescHTML -
Modelis - 4C
Modelis - DVB4231GL
name_et - Xiaomi Wi-Fi maršrutētājs Mi 4C, balts
nosaukums - Maršrutētājs 4C balts
Nosaukums - Mi Router 4C | 802.11n | 300 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietas 3 | MU-MiMO | Antenas tips 4 Ārējās antenas
Nosaukums - Xiaomi Mi 4C (R4CM)
Nosaukums - Xiaomi Mi maršrutētājs 4C
nosaukums_lv - Xiaomi WiFi maršrutētājs Mi 4C, balts
nosaukums_lv - Xiaomi WiFi maršrutētājs Mi 4C, balts
nosaukums_ru - Xiaomi WiFi maršrutētājs Mi 4C, balts
platums - 19.4
producerCode - DVB4231GL
ProducerCode - Mi maršrutētājs 4C
productName - Xiaomi WiFi maršrutētājs 4С bezvadu maršrutētājs Fast Ethernet vienjoslas (2,4 GHz) Balts
productSize - Parasts
Programmatūra - OpenWRT
Pārvaldība, uzraudzība, konfigurācija -
Ražotāja produkta nosaukums - Mi maršrutētājs 4C
ražotāja_kods - DVB4231GL
ražotājs - XIAOMI
Ražotājs - Xiaomi
Saite - https://www.mi.com/global/mi-router-4c
Sertifikāti - GB4943.1 GB9254-2008 YD/T993-1998
ShortDescription -
Sistēmas prasības -
sizeX - 320
sizeY - 60
sizeZ - 235
Standarti - 802.3
Standarti - 802.3u
Standarti - 802.11a
Standarti - 802.11b
Standarti - 802.11g
Standarti - 802.11n
svars - 0.3 kg
svars - 520
svītrkods - 6970244525529
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.365 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Xiaomi
Tips - xDSL
title_lv - Xiaomi Mi 4C maršrutētājs
title_lv - Xiaomi Mi 4C maršrutētājs
title_ru - Xiaomi Mi 4C maršrutētājs
Tīkla arhitektūra - FastEthernet
Veiktspēja > Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 300 Mbit/s
vendpn - 25091
Vides prasības - Darba temperatūra: 0-40°C Uzglabāšanas temperatūra: -40 līdz 70°C Darba mitrums: 10-90% relatīvais mitrums (bez kondensācijas) Uzglabāšanas mitrums: 5-90% relatīvais mitrums (bez kondensācijas)
Vispārīgi - WiFi standarti - WiFi 4 (802.11n)
Vispārīgi - WiFi standarti - WiFi 4 (802.11n)
Vispārīgi - WiFi standarti - WiFi 4 (802.11n)
zīmols - Xiaomi
Īpašās funkcijas - SSID slēpšana WPA-PSK WPA2-PSK
Antenna - Fixed external
Antenna > Antenna type - 4 External Antennas
Antenna > Antennas quantity - 4
Antenna gain - 5 dBi
Number of antennas - 4
Description - Router Mi 4C (biały)
4 anteny dookólne zapewniają szybsze i inteligentniejsze działanie Anteny zewnętrzne zapewniające większą siłę sygnału Pamięć 64 MB zapewniająca stabilne działanie Inteligentne zarządzanie za pośrednictwem aplikacji 4 anteny zewnętrzne
Silne sygnały, duży zasięg i szybka transmisja
4 dookólne anteny zewnętrzne o wzmocnieniu sygnału 5 dBi mogą skutecznie wzmocnić sygnał, a więc również skuteczność transmisji. Anteny mogą być z łatwością używane w różnych złożonych środowiskach rzeczywistych.
Duża pamięć 64 MB zapewnia szybkie przetwarzanie i stabilne działanie
Nawet 64 MB pamięci zapewnia, że transmisja danych jest stabilniejsza, co zapewnia płynne działanie większej liczby funkcji oraz niezakłócone połączenie większej liczby inteligentnych urządzeń. Można podłączyć do 64 urządzeń, przez co urządzenie stanowi centralne urządzenie domowego systemu Xiaomi Smart Home.
Inteligentne ograniczenie prędkości zapewnia szybszy dostęp do Internetu
Można wybrać konfigurację routera zgodnie z rynkiem aplikacji lub pozwolić na przeprowadzenie przez router Mi 4C inteligentnej optymalizacji w celu uzyskania płynniejszego funkcjonowania gier, oglądanie filmów lub przeglądanie Internetu. Dla lepszego korzystania z Internetu można również nadać priorytet szerokości pasma sieci jednemu urządzeniu.
Inteligentne zapobieganie nieupoważnionemu dostępowi
Większa gwarancja prędkości Internetu
Większość nieautoryzowanego dostępu do sieci Wi-Fi wynika ze zbyt prostego hasła lub zainstalowania oprogramowania do udostępniania w sieci. Router Mi 4C może ostrzegać o podłączeniu nowego urządzenia do sieci. Jeśli podejrzane urządzenie spróbuje połączyć się z siecią, w zależności od poziomu zabezpieczeń jego połączenie zostanie zablokowane lub pojawi się monit o dodanie urządzenia do czarnej listy.
Optymalizacja Wi-Fi
Aby zwiększyć prędkość sieci, otwórz aplikację Mi WiFi, przejdź do przybornika i kliknij opcję "Optymalizacja Wi-Fi", co pozwoli automatycznie monitorować i optymalizować kanał Wi-Fi w wielu wymiarach.
Zdalne zarządzanie
Sieć domowa w zasięgu ręki
W każdej chwili możesz zarządzać siecią domową za pomocą aplikacji Mi WiFi umożliwiającej sprawdzanie stanu sieci domowej, nawet jeśli jesteś poza domem.
Prosta konstrukcja doskonale pasuje do każdego domu
Obudowa routera Mi 4C charakteryzuje się dyskretnym, geometrycznym wyglądem i niepowlekaną, matową, białą powłoką z tworzywa sztucznego. Prosty, naturalny wygląd urządzenia pozwala na umieszczenie go w każdym pomieszczeniu w domu.
Desc - Portu ātrums: 10/100 Mb/s, Tips: LAN/Wifi, WiFi protokoli: IEEE 802.11b/g/n, WiFi ātrums: 300 Mb/s, Bāzes portu skaits: 2, Ugunsmūris | Firewall: Ir, Garantija: 2 gadi
Supported operating systems - Android
Supported operating systems - iOS
height - 3.7
Power supply - Zasilacz zewnętrzny 5V/1A
Wireless LAN features > Wi-Fi band - 802.11n
Wireless LAN features > Wi-Fi standards - 802.11b/g/n
category_en - Computers & Components > Network products > Routers (Wi-Fi)
category_en - Networking
category_et - Võrguseadmed
category_lv - Datortehnika > Tīkla produkti > Maršrutētāji (Wi-Fi)
category_lv - Tīkla iekārtas
category_ru - Datortehnika > Tīkla produkti > Maršrutētāji (Wi-Fi)
category_ru - Cетевое оборудование
Other features - Pamięć RAM: 64 MB DDR2 Procesor: MediaTek MT7628DA
Other features > Ethernet LAN (RJ-45) ports - 3
Operating frequency - 2,4 GHz
description_et - IEEE 802.11 b/g/n vastavus Andmeedastuskiirus kuni 300 Mbps 2 × 10/100 Mbps LAN pesa 4 × antenni Toetab WPA-PSK, WPA2-PSK krüpteeringut Ruuteri seadete muutmine mobiilsest rakendusest
description_lv -
description_en - Wireless Network Band support: Wi-Fi 2.4G 802.11b/g/n Antennas: 4 Antennas for wider network coverage Max speed of wireless data rate: 300 Mbps LAN ports: 2 LAN Port max data rate speed: 100Mbps Fast and Easy device set up Qos - Manage the band the of any device as per you need Wi-Fi Security: Wide possibility of network protection and filters to block prevent internet addiction App Control - Possibility to control and set up router with Mi Home App
description_lv - Stilīgs un kompakts N300 klases darbvirsmas bezvadu maršrutētājs ar WiFi 4 (802.11 b / g / n) un trim Fast Ethernet tīkla portiem (viens WAN un divi LAN, līdz 100 Mbps). Xiaomi Mi Router 4C var apstrādāt arī neliela biroja vajadzības (līdz diviem galddatoriem un līdz 64 bezvadu savienojumiem ar klēpjdatoriem, viedtālruņiem, planšetdatoriem un citām saderīgām viedierīcēm). Stilīgs balts korpuss būs piemērots jebkuram mūsdienu interjeram.
Antenu skaits: 4,00
Atbalstītie standarti: IEEE 802.11 b / g / n; IEEE 802.3 / 3u
description_en - Stylish and compact N300 class desktop wireless router with Wi-Fi 4 (802.11b / g / n) and three Fast Ethernet network ports (one WAN and two LAN, up to 100 Mbps). Xiaomi Mi Router 4C can also handle the needs of a small office (up to two desktops and up to 64 wireless connections to laptops, smartphones, tablets and other compatible smart devices). The stylish white housing will suit any modern interior. Antennas number : 4,00
Supported standards : IEEE 802.11b/g/n; IEEE 802.3/3u
description_ru -
description_ru - Стильный и компактный настольный беспроводной маршрутизатор класса N300 с Wi-Fi 4 (802.11b / g / n) и тремя сетевыми портами Fast Ethernet (один WAN и два LAN, скорость до 100 Мбит/с). Xiaomi Mi Router 4C также может удовлетворить потребности небольшого офиса (до двух настольных компьютеров и до 64 беспроводных подключений к ноутбукам, смартфонам, планшетам и другим совместимым интеллектуальным устройствам). Стильный белый корпус подойдет к любому современному интерьеру.
Количество антенн : 4,00
Поддерживаемые стандарты: IEEE 802.11b/g/n; IEEE 802.3/3u
description_short_en - 300 Mbps WiFi router IEEE 802.11 b/g/n WPA-PSK, WPA2-PSK support 4 antenna 2 LAN port
description_short_et - 300 Mbps WiFi ruuter IEEE 802.11 b/g/n WPA-PSK, WPA2-PSK tugi 4 antenniga 2 LAN pesa
description_short_lv -
description_short_ru - 300 Mbps WiFi рутер IEEE 802.11 b/g/n Поддержка WPA-PSK, WPA2-PSK 4 антенный 2 гнезда LAN
dimension depth - 30 mm
dimensionalWeight - 902
depth - 35
EAN - 6970244525529
ean - 6970244525529
Eans - 6970244525529
feature_group_et - Ruuterid
feature_group_en - Routers
feature_group_lv - Rūteri
feature_group_ru - Роутеры
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee_type - external
warrantyType - G
gross_weight - 0.35 kg
gross_weight - 0.47
warrantyLength - 24
I/O ports - 1 x 10/100 Mbit/s WAN
I/O ports - 2 x 10/100 Mbit/s
Accessories included - Router Mi 4C Instrukcja obsługi Zasilacz sieciowy
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 688 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 95.00 g
Package features > Gross height (mm) - 37 mm
Package features > Gross depth (mm) - 350 mm
Package features > Gross width (mm) - 194 mm
Package features > Gross weight - 0.47 kg
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.105 kg
Package features > Volume (m3) - 0.0025123 m³
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_55350_1.jpg
Dimensions -
dimension height - 90 mm
dimension width - 350 mm
dimension weight - 0.4 g
Category - Root/Electronics/Networks and communication/Routers
Category - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Maršrutētāji / Rūteri
Code - DVB4231GL
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Color - White
LargeDescHTML -
Model - 4C
Model - DVB4231GL
name_et - Xiaomi WiFi ruuter Mi 4C, valge
name - Router 4C white
Name - Mi Router 4C | 802.11n | 300 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) ports 3 | MU-MiMO | Antenna type 4 External Antennas
Name - Xiaomi Mi 4C (R4CM)
Name - Xiaomi Mi Router 4C
name_en - Xiaomi WiFi router Mi 4C, white
name_lv - Xiaomi WiFi router Mi 4C, white
name_ru - Xiaomi WiFi рутер Mi 4C, белый
width - 19.4
producerCode - DVB4231GL
ProducerCode - Mi Router 4C
productName - Xiaomi WiFi Router 4С wireless router Fast Ethernet Single-band (2.4 GHz) White
productSize - Normal
Software - OpenWRT
Management, monitoring, configuration -
Producer product name - Mi Router 4C
manufacturer_code - DVB4231GL
producer - XIAOMI
Producer - Xiaomi
Link - https://www.mi.com/global/mi-router-4c
Certificates - GB4943.1 GB9254-2008 YD/T993-1998
ShortDescription -
System Requirements -
sizeX - 320
sizeY - 60
sizeZ - 235
Standards - 802.3
Standards - 802.3u
Standards - 802.11a
Standards - 802.11b
Standards - 802.11g
Standards - 802.11n
weight - 0.3 kg
weight - 520
barcode - 6970244525529
Technical details > Net weight - 0.365 kg
Technical details > Producer - Xiaomi
Type - xDSL
title_en - Xiaomi Mi 4C Router
title_lv - Xiaomi Mi 4C Rūteris
title_ru - Xiaomi Mi 4C Роутер
Network architecture - FastEthernet
Performance > Ethernet LAN data rates - 300 Mbit/s
vendpn - 25091
Environment requirements - Temperatura pracy: 0-40°C Temperatura przechowywania: od -40 do 70°C Wilgotność robocza: 10-90% wilgotności względnej (bez kondensacji) Wilgotność podczas przechowywania: 5-90% wilgotności względnej (bez kondensacji)
Üldine - WiFi standards - WiFi 4 (802.11n)
Üldine - WiFi standardid - WiFi 4 (802.11n)
Общее - WiFi стандарты - WiFi 4 (802.11n)
brand - Xiaomi
Special functions - Ukrywanie SSID WPA-PSK WPA2-PSK
25,00 €
Xiaomi Mi Router 4C, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas