Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 539911 Preces kods: 26676
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Datu pārraides ātrums, Mbps: N/A
  • Iekārtas tips: Range Extender
  • Wi-Fi standarts: Wi-Fi 4 (802.11n)
Līdzīgi produkti
Šis produkts Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro, Black
Alfa WiFi Camp-Pro 2 - Long-Range Wi-Fi 802.11b/g/n Extender
TP-LINK Archer AX72 Pro AX5400 Multi-Gigabit WiFi 6 Router
Ieteicams Gembird Adapter Mini USB WiFi 300 Mbps
Ieteicams TP-LINK TL-WN781ND, PCI-E x1 WiFi Adapter
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
22,43 €
99,00 €
140,60 €
14,88 €
19,57 €
Pamatinformācija
Datu pārraides ātrums, Mbps N/A 300 5400 300 150
Iekārtas tips Range Extender Range Extender Router WiFi Adapter USB WiFi Adapter PCI-E 1x
Wi-Fi standarts Wi-Fi 4 (802.11n) Wi-Fi 4 (802.11n) Wi-Fi 6 (802.11ax) Wi-Fi 4 (802.11n) Wi-Fi 4 (802.11n)
Funkcionalitāte
3G/4G atbalsts Nav Nav Nav Nav Nav
Band mode Single Band Single Band Dual-Band Single Band Single Band
Ethernet N/A N/A 100/1000 N/A N/A
Pieslēgvietas un aprīkojums
LAN porti 0 0 4 0 0
Pamatinformācija
Datu pārraides ātrums, Mbps : N/A
Iekārtas tips Range Extender

Access Point - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina kabeļu tīkla paplašināšanas pārraidi bezvadu tīklā izmantojot vienu LAN pieslēgvietu. Access point nav rūteris, un nespēj sadalīt vienu interneta pieslēguma adresi vairākiem datoriem, tamdēļ šo iekārtu slēdziet tikai aiz esoša kabeļu rūtera.

Router, jeb maršrutētājs - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina viena interneta pieslēguma sadalīšanu vairākiem datoriem, gan caur tīkla vadiem, gan bezvadu tīklā. Parasti bezvadu maršrutētājam ir viena kabeļu interneta pieslēgvieta, četras datoru pieslēgvietas (kuras var papildināt, izmantojot switch komutatoru) un antenas, kas nodrošina apraidi datoriem un citām WiFi iekārtām.

Range Extender - bezvadu tīkla apraides attāluma pastiprinātājs. Paredzēts esoša signāla pastiprināšanai, lai palielinātu uzveršanas un pārraides attālumu.

Wifi adapter - Bezvadu tīkla karte, paredzēta datora pieslēgšanai pie bezvadu WiFi rūtera vai piekļuves punkta. PCI, PCI-E ir paredzēti galddatoriem, savukārt PCMCIA un USB - portatīvajiem datoriem. Jāpiebilst, ka lielākā daļa portatīvo datoru jau rūpnīcā tiek komplektēti ar bezvadu tīkla kartēm.

USB tīkla karte ir pēdējā izvēle, jo USB2.0 caurlaidības ātrums ir samērā zems ~22MB/s, kas nozīmē to, ka netiks izmantots bezvadu tīkla maksimālais iespējamais ātrums. Ja ir iespēja, labāk izvēlēties kādu citu pieslēguma veidu.

Wi-Fi standarts : Wi-Fi 4 (802.11n)
Funkcionalitāte
3G/4G atbalsts Nav

Iespēja maršrutētājā ievietot mobilo operatoru SIM karti, vai arī USB Dongle adapteri, kas nodrošina piekļuvi 3G mobilajam internetam.

Pirms iegādāties maršrutētāju ar 3G atbalstu, lūdzam ražotāja mājaslapā pārliecināties, vai šī iekārta atbalsta konkrētā mobilo sakaru operatora 3G USB Dongle uztvērēju.

Band mode Single Band

SingleBand ir standarta 2.4GHz bezvadu tehnoloģija, kas raksturīga visām mūsdienu bezvadu iekārtām.

DualBand ir 2.4GHz ar papildu 5.0GHz kanālu, kas nodrošina labāku signāla uztveramību un stabilāku ātrdarbību. Lai izmantotu šo funkciju abām iekārtām - maršrutētājam un bezvadu tīkla kartei ir jāatbalsta DualBand režīms.

Ethernet N/A

LAN, jeb ethernet kabeļu pieslēgvietu darbības režīms.

10/100 MB.s ir standarta ātrums, kas raksturīgs praktiski visiem maršrutētājiem.

10/100/1000 MB.s, jeb GigaBit ir desmit reižu ātrāks standarts, kas, savienojumā ar GigaBit LAN tīkla kartēm, sniedz lielas datu pārsūtīšanas ātruma priekšrocības starp iekšējā tīklā saslēgtiem datoriem. Šāds risinājums parasti nepieciešams birojos, kur starp datoriem tiek bieži kopēti lieli failu apjomi vai tiek lietots ātrs interneta pieslēgums (no ~30 MB/s) vairākos datoros vienlaicīgi.

 

Pieslēgvietas un aprīkojums
LAN porti : 0
Papildus specifikācija
Apraksts - Produkta veids: Bezvadu signāla pastiprinātāji, Ātrums: 300 Mb/s, WiFi protokoli: IEEE 802.11b/g/n, Band: Single band, Garantija: 2 gadi
augstums - 9
category_en - Tīklošana
category_et - Tīkla aprīkojums
category_lv - Tīkla iekārtas
category_ru - Tīkla aprīkojums
description_et - IEEE 802.11 802.11 b/g/n saderīgs Multiplikatora režīms palielina WiFi signāla pārklājumu Viegla uzstādīšana, izmantojot QR kodu un mobilo lietotni Viedās ierīces lietotne parāda labāko signāla stipruma atrašanās vietu 2,4 GHz frekvenču tīkls, datu pārraides ātrums līdz 300 Mbps 2 × integrēta antena Viegla uzstādīšana sienas kontaktā
description_lv -
description_lv - Noguris no Wi-Fi "mirušās zonas"? Mi Wi-Fi Range Extender Pro var palīdzēt jums viegli izveidot savienojumu ar tīklu. Novietojiet paplašinātāju pie maršrutētāja, ieslēdziet strāvas padevi un pagaidiet, līdz sāks mirgot dzeltenā indikatora lampiņa. Noskenējiet QR kodu, lai instalētu lietotni, un sekojiet norādījumiem, lai pievienotu ierīci. Kad indikatora gaisma kļūst zila, savienošana ir pabeigta. Tagad varat vienkārši atvienot un pieslēgt Mi Wi-Fi Range Extender Pro vietā, lai nodrošinātu vislabāko signāla kvalitāti un pārklājumu jūsu mājā, bez nepieciešamības vēlreiz konfigurēt paplašinātāju. Izstrādājuma modelis: R03 Izmēri: 80 × 54 × 70 mm ROM: 2 MB RAM: 8 MB Antenas tips: R03 R03: 2 ārējās antenas Bezvadu standarts: IEEE 802.11b/g/n Vienreizējais ātrums: IEEE 802.11b/g/n Vienreizējais ātrums: 2,4 GHz, līdz 300 Mb/s Bezvadu drošība: 2,4 GHz, līdz 300 Mb/s Bezvadu drošība: 2,4 GHz, līdz 300 Mb/s: WPA-PSK/ WPA2-PSK šifrēšana Barošanas avots: WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA2-PSK: BAROŠANAS AVOTS: 100-240 V/0,35 A
description_ru - Plašs Wi-Fi signāla pārklājumsSienas, necaurlaidīgas durvis, stikla logi un citi priekšmeti dzīvoklī var radīt vāju Wi-Fi signālu. Tādā gadījumā ir pienācis laiks izmantot Xiaomi Mi Wi-Fi Amplifier PRO. Novietojiet to blakus maršrutētājam un pagaidiet, līdz ieslēgsies dzeltenā lampiņa. Noskenējiet QR kodu, instalējiet mobilo lietotni un izpildiet norādījumus, lai savienotu pastiprinātāju. Uzstādīšana ir pabeigta, kad parādās zila gaismiņa. Stabils signāls pat lielās telpāsJa pārklājums joprojām šķiet nepietiekams, varat uzstādīt veselu maršrutētāju un vairākus pastiprinātājus. Savienojiet pastiprinātājus ar galveno maršrutētāju un novietojiet tos starp to un vāja signāla vietām. Kad maršrutētājs un pastiprinātājs ir savienoti, signāls tiek izplatīts visā dzīvoklī. Ierīces darbosies bez aizķeršanās. Skatieties TV uz dīvāna viesistabā, skatieties seriālus zem segas guļamistabā, skatieties video vannas istabā vai kopā ar bērniem skatieties multfilmas. 2x2 ārējās antenasPieslēdzot pastiprinātāju, izbaudiet spēles un filmas, kas "lido". Uzlabotais Xiaomi Mi Wi-Fi Amplifier PRO ir aprīkots ar 2x2 ārējām antenām, kas nodrošina datu pārraides ātrumu līdz 300 Mb/s un signāla stabilitāti. Pastiprinātājs var patstāvīgi pieslēgties labākajam signālam, lai netraucētu jūsu atpūtai un darbam.Programmatūras, aparatūras un antenu optimizācija ir nodrošinājusi paplašinātu signāla pārklājumu, lai nodrošinātu savienojumu pat visattālākajā istabas stūrī. Pastiprinātāju izmanto kopā ar mājas maršrutētāju, lai paplašinātu Wi-Fi signālu. TV raidījums guļamistabā, filma viesistabā, videočats uz balkona - pastiprinātājs nepazīst pārslodzi. Viedas pārbaudesIzveidojoties tīkla problēmai, pastiprinātājs nosūtīs brīdinājumu un ieteiks algoritmus problēmas risināšanai. Precīza pašreizējā signāla un savienojuma stāvokļa pārbaude norāda, kur novietot pastiprinātāju.Standarta strāvas padeves savienotājsUzpaudējs ir ērti novietojams pie sienas. Pēc sākotnējā savienojuma nav nepieciešama atkārtota konfigurācija: pārvietojiet pastiprinātāju uz vajadzīgo vietu. Pastiprinātājs aizņem maz vietas, taču sniedz daudz ērtību un brīvības. Nav nepieciešama iestatīšanaAutomātiska sistēmas atjaunināšanaSistēmas optimizācija notiek bez jūsu līdzdalības. Pastiprinātājs automātiski izvēlas vislabāko laiku ar iespējami mazāku slodzi, lai atjauninātu. Nekādu mulsinošu operāciju vairs nav.
description_short_en - Kompakts WiFi paplašinātājs Viegli lietojams Līdz 300Mbps datu pārraides ātrums 2 integrētas antenas Iespraužams tieši sienas kontaktligzdā
description_short_et - Stilīgs WiFi tīkla paplašinātājs Viegli uzstādāms un lietojams Līdz 300 Mb/s datu pārraide 2 integrētās antenas Savienojams tieši ar sienas kontaktligzdu
description_short_lv -
description_short_ru - Stilīgs WiFi paplašinātājs Viegli uzstādāms un lietojams Datu pārraide līdz 300 Mb/s 2 iebūvētas antenas Plug and play
dziļums - 10
EAN - 6934177716492
Eans - 6934177716492
Eans - 6934177789328
feature_group_et - WiFi karstie punkti
feature_group_ln - Bezvadu pagarinātāji
feature_group_lv - Bezvadu tīkla paplašinātāji
feature_group_ru - Bezvadu tīkla pagarinātāji
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_71278_1.png
Kategorija - Saknes/Smarthome/Tīkls un sakari/pieejas punkti
Kategorija - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Signāla pastiprinātāji (Range Extenders)
Kods - DVB4235GL
LargeDescHTML - Viegla Wi-Fi paplašināšanaNoguris no Wi-Fi "mirušās zonas"? Mi Wi-Fi Range Extender Pro var palīdzēt jums viegli izveidot savienojumu ar tīklu. Novietojiet paplašinātāju pie maršrutētāja, ieslēdziet strāvas padevi un gaidiet, kad sāks mirgot dzeltenā indikatora lampiņa. Noskenējiet QR kodu, lai instalētu lietotni, un sekojiet norādījumiem, lai pievienotu ierīci. Kad indikatora lampiņa kļūst zila, savienošana ir pabeigta. Tagad varat vienkārši atvienot un pievienot Mi Wi-Fi Range Extender Pro vietā, kur jūsu mājā ir vislabākā signāla kvalitāte un pārklājums, un paplašinātājs vairs nebūs jākonfigurē.Pastipriniet savu bezvadu tīkluMi Wi-Fi Range Extender Pro savienojas ar jūsu maršrutētāju bezvadu režīmā, pastiprinot un paplašinot tā signālu līdz katram mājas stūrītim - pat līdz grūti sasniedzamām vietām, piemēram, vannas istabām, balkoniem, guļamistabām. Tas nodrošina lielāku pārklājumu ar uzticamu un ātrdarbīgu internetu tādām ierīcēm kā piezīmjdatori, planšetdatori, viedtālruņi, spēļu konsoles un viedie televizori.2×2 ārējā antena ar pārraides ātrumu līdz pat 300 Mb/sPapildiniet Wi-Fi pagarinātāju, lai ievērojami paātrinātu spēļu un filmu skatīšanās pieredzi. Tagad Mi Wi-Fi Range Extender Pro ir aprīkots ar 2 ×2 ārējo antenu, kas nodrošina 300 Mb/s pārraides ātrumu, vienlaikus palielinot signāla stabilitāti.2×2 ārējā antena300 MbpsWi-Fi paplašināts pārklājums Atbalsta līdz 16 vienlaicīgi savienotām ierīcēmSavienojumā ar esošo maršrutētāju vienmēr iegūsiet uzticamu savienojumu neatkarīgi no tā, kur skatāties TV, skatāties jaunākos seriālus vai dalāties priecīgās atmiņās ar bērniem, izmantojot videozvanu.Atrodiet labāko atrašanās vietu ar lietotni Mi HomeLai sasniegtu vislabākos rezultātus, Mi Wi-Fi Range Extender Pro ir jānovieto kaut kur starp maršrutētāju un nedzīvo zonu un ar spēcīgu un stabilu maršrutētāja signālu - to varat pārbaudīt, izmantojot lietotni Mi Home.
name_et - Xiaomi Mi WiFi repeater Pro, melns
Nosaukums - Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro
Nosaukums - Xiaomi Mi WiFi Range Extender Pro
nosaukums_lv - Xiaomi Mi WiFi repeater Pro, melns
nosaukums_lv - Xiaomi Mi WiFi repeater Pro, melns
nosaukums_ru - Xiaomi Mi WiFi Pro signāla pastiprinātājs, melns
ProducerCode - Range Extender Pro
ražotāja_kods - DVB4235GL
Ražotājs - Xiaomi
ShortDescription -
svītrkods - 6934177716492
zīmols - Xiaomi
Desc - Produkta veids: Bezvadu signāla pastiprinātāji, Ātrums: 300 Mb/s, WiFi protokoli: IEEE 802.11b/g/n, Band: Single band, Garantija: 2 gadi
height - 9
category_en - Networking
category_et - Võrguseadmed
category_lv - Tīkla iekārtas
category_ru - Cетевое оборудование
description_et - IEEE 802.11 b/g/n vastavus Kordaja režiim võimendab WiFi signaali leviala Lihtne paigaldada kasutades QR koodi ja mobiilset rakendust Nutiseadme rakendus näitab parima signaalitugevusega asukoha 2,4 GHz sagedusel võrk, andmeedastuskiirus kuni 300 Mbps 2 × integreeritud antenni Ülilihtne paigaldus seinakontakti
description_lv -
description_en - Tired of Wi-Fi “dead zone”? Mi Wi-Fi Range Extender Pro can help you easily connect to the network. Put the extender near the router, turn the power on and wait for the yellow indicator light to start flashing. Scan the QR code to install the app and follow the instructions to add the device. When the indicator light turns blue, pairing is complete. Now you can simply unplug and plug the Mi Wi-Fi Range Extender Pro in a location for the best signal quality and coverage in your house, without needing to configure the extender again. Product Model: R03 Dimensions: 80×54×70 mm ROM: 2MB RAM: 8MB Antenna Type: 2 external antennas Wireless Standards: IEEE 802.11b/g/n Singal Rate: 2.4 GHz, up to 300 Mbps Wireless Security: WPA-PSK/ WPA2-PSK encryption Power Supply: 100-240 V/0.35 A
description_ru - Широкая зона покрытия Wi-Fi сигналаНесущие стены, плотные двери, стеклянные окна и другие предметы в квартире могут стать причиной плохого Wi-Fi сигнала. В таком случае самое время прибегнуть к помощи усилителя сигнала Xiaomi Mi Wi-Fi Amplifier PRO. Поместите его рядом с роутером, дождитесь появления желтого огонька после включения. Отсканируйте QR-код, установите мобильное приложение и следуйте инструкциям для подключения усилителя. Установка будет завершена после появления синего светового индикатора. Стабильный сигнал даже в больших помещенияхЕсли зона покрытия все еще кажется недостаточной, можно установить целую цепь из роутера и нескольких усилителей. Подключите усилители к основному роутеру и расставьте их между ним и зонами слабого сигнала. Повторных настроек после первого подключения не требуется, усилители можно перемещать по всему помещению.После сопряжения роутера и усилителя сигнал будет распространен по всей квартире. Работа устройств будет осуществляться без зависаний. Смотрите телевизор на диване в гостиной, сериалы под одеялом в спальне, видеоролики в ванной или веселитесь с детьми за мультиками. Внешние антенны 2х2Подключите усилитель и наслаждайтесь играми и фильмами, которые будут «летать». Усовершенствованный усилитель Xiaomi Mi Wi-Fi Amplifier PRO оснащен внешними антеннами 2х2, которые обеспечили скорость передачи данных до 300Mbps и стабильность сигнала. Усилитель может самостоятельно подключаться к наилучшему сигналу, чтобы не мешать Вам отдыхать и работать.Оптимизация программного, аппаратного обеспечения и антенн обеспечили расширенную зону покрытия сигнала, чтобы поддержать связь даже в самом удаленном уголке помещения. Усилитель используется совместно с домашним роутером для расширения Wi-Fi сигнала. Сериал в спальне, фильм в гостиной, видеочат на балконе – усилитель не знает, что такое перегрузка. Умные проверкиПри возникновении неполадок с сетью усилитель отправит Вам предупреждение и предложит алгоритмы решения проблемы. Точная проверка текущего состояния сигнала и подключения подскажет предпочтительное место установки усилителя.Стандартный разъем под источник питанияУсилитель удобно размещается на стене. Не требует повторной настройки после первого подключения: переносите устройство туда, куда требуется. Усилитель занимает мало места, но приносит много удобства и свободы. Не требует настройкиАвтоматическое обновление системыОптимизация системы происходит без Вашего участия. Усилитель самостоятельно выберет подходящее время с минимальной нагрузкой для обновления. Больше никаких запутанных операций.
description_short_en - Compact WiFi extender Easy to use Up to 300Mbps data rate 2 integrated antennas Plugs right into wall outlet
description_short_et - Stiilne WiFi võrgu laiendaja Lihtne paigaldada & kasutada Kuni 300 Mbps andmeedastus 2 integreeritud antenni Ühendub otse seinakontakti
description_short_lv -
description_short_ru - Стильный расширитель сети WiFi Легко устанавливать & использовать Передача данных до 300 Mbps 2 встроенные антенны Подключается к розетке
depth - 10
EAN - 6934177716492
Eans - 6934177716492
Eans - 6934177789328
feature_group_et - WiFi leviala laiendajad
feature_group_en - Wireless extenders
feature_group_lv - Bezvadu tīkla paplašinātāji
feature_group_ru - Беспроводные расширители сети
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_71278_1.png
Category - Root/Smarthome/Networks and communication/Access points
Category - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Signāla pastiprinātāji (Range Extenders)
Code - DVB4235GL
LargeDescHTML - Easy Wi-Fi extensionTired of Wi-Fi “dead zone”? Mi Wi-Fi Range Extender Pro can help you easily connect to the network.
Put the extender near the router, turn the power on and wait for the yellow indicator light to start flashing.
Scan the QR code to install the app and follow the instructions to add the device.
When the indicator light turns blue, pairing is complete.
Now you can simply unplug and plug the Mi Wi-Fi Range Extender Pro in a location for the best signal quality and coverage in your house, without needing to configure the extender again.Boost your wireless networkMi Wi-Fi Range Extender Pro connects to your router wirelessly, strengthening and expanding its signal to every corner of the home – even to those, hard-to-reach spots, such as bathrooms, balconies, bedrooms.
This ensures an increased coverage of reliable and high-speed Internet for devices such as notebooks, tablets, smartphones, game consoles and smart TVs.2×2 external antenna, with a transmission rate of up to 300MbpsAdd Wi-Fi extenders to vastly speed up your gaming and movie-watching experience.
The Mi Wi-Fi Range Extender Pro now comes with a 2×2 external antenna to maintain a transmission rate of 300Mbps while also increasing signal stability.2×2 External antenna300 MbpsWi-Fi Enhanced coverage Support up to 16 devices connected simultaneouslyOnce connected with an existing router, you always get a reliable connection wherever you watch TV, catch up with the latest series or share happy memories with the kids via video call.Find the best location with Mi Home appFor the best results, Mi Wi-Fi Range Extender Pro needs to be placed somewhere between the router and the dead zone and with a strong and stable router signal — you can check this through Mi Home app.
name_et - Xiaomi Mi WiFi repeater Pro, must
Name - Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro
Name - Xiaomi Mi WiFi Range Extender Pro
name_en - Xiaomi Mi WiFi repeater Pro, black
name_lv - Xiaomi Mi WiFi repeater Pro, black
name_ru - Xiaomi Mi WiFi Pro усилитель сигнала, черный
ProducerCode - Range Extender Pro
manufacturer_code - DVB4235GL
Producer - Xiaomi
ShortDescription -
barcode - 6934177716492
brand - Xiaomi
22,43 €
Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas