TP-LINK Archer AX17 AX1500 Wi-Fi 6 Router

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1049448 Preces kods: ARCHERAX17
Noliktavā 37 gab.
Garantija: 2 gadi
50,54 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: trešdien, 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Datu pārraides ātrums, Mbps: 1500
  • Iekārtas tips: Router
  • Wi-Fi standarts: Wi-Fi 6 (802.11ax)
Pamatinformācija
Datu pārraides ātrums, Mbps : 1500
Iekārtas tips Router

Access Point - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina kabeļu tīkla paplašināšanas pārraidi bezvadu tīklā izmantojot vienu LAN pieslēgvietu. Access point nav rūteris, un nespēj sadalīt vienu interneta pieslēguma adresi vairākiem datoriem, tamdēļ šo iekārtu slēdziet tikai aiz esoša kabeļu rūtera.

Router, jeb maršrutētājs - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina viena interneta pieslēguma sadalīšanu vairākiem datoriem, gan caur tīkla vadiem, gan bezvadu tīklā. Parasti bezvadu maršrutētājam ir viena kabeļu interneta pieslēgvieta, četras datoru pieslēgvietas (kuras var papildināt, izmantojot switch komutatoru) un antenas, kas nodrošina apraidi datoriem un citām WiFi iekārtām.

Range Extender - bezvadu tīkla apraides attāluma pastiprinātājs. Paredzēts esoša signāla pastiprināšanai, lai palielinātu uzveršanas un pārraides attālumu.

Wifi adapter - Bezvadu tīkla karte, paredzēta datora pieslēgšanai pie bezvadu WiFi rūtera vai piekļuves punkta. PCI, PCI-E ir paredzēti galddatoriem, savukārt PCMCIA un USB - portatīvajiem datoriem. Jāpiebilst, ka lielākā daļa portatīvo datoru jau rūpnīcā tiek komplektēti ar bezvadu tīkla kartēm.

USB tīkla karte ir pēdējā izvēle, jo USB2.0 caurlaidības ātrums ir samērā zems ~22MB/s, kas nozīmē to, ka netiks izmantots bezvadu tīkla maksimālais iespējamais ātrums. Ja ir iespēja, labāk izvēlēties kādu citu pieslēguma veidu.

Wi-Fi standarts : Wi-Fi 6 (802.11ax)
Funkcionalitāte
3G/4G atbalsts Nav

Iespēja maršrutētājā ievietot mobilo operatoru SIM karti, vai arī USB Dongle adapteri, kas nodrošina piekļuvi 3G mobilajam internetam.

Pirms iegādāties maršrutētāju ar 3G atbalstu, lūdzam ražotāja mājaslapā pārliecināties, vai šī iekārta atbalsta konkrētā mobilo sakaru operatora 3G USB Dongle uztvērēju.

Band mode Dual-Band

SingleBand ir standarta 2.4GHz bezvadu tehnoloģija, kas raksturīga visām mūsdienu bezvadu iekārtām.

DualBand ir 2.4GHz ar papildu 5.0GHz kanālu, kas nodrošina labāku signāla uztveramību un stabilāku ātrdarbību. Lai izmantotu šo funkciju abām iekārtām - maršrutētājam un bezvadu tīkla kartei ir jāatbalsta DualBand režīms.

Ethernet 100/1000

LAN, jeb ethernet kabeļu pieslēgvietu darbības režīms.

10/100 MB.s ir standarta ātrums, kas raksturīgs praktiski visiem maršrutētājiem.

10/100/1000 MB.s, jeb GigaBit ir desmit reižu ātrāks standarts, kas, savienojumā ar GigaBit LAN tīkla kartēm, sniedz lielas datu pārsūtīšanas ātruma priekšrocības starp iekšējā tīklā saslēgtiem datoriem. Šāds risinājums parasti nepieciešams birojos, kur starp datoriem tiek bieži kopēti lieli failu apjomi vai tiek lietots ātrs interneta pieslēgums (no ~30 MB/s) vairākos datoros vienlaicīgi.

 

Pieslēgvietas un aprīkojums
LAN porti : 3
Wireless card
Papildus specifikācija
1 WAN fiksētie porti - Jā
10/100/1000M LAN porti - 3
Antena > Antenas tips - Fiksēts
Antenas > Antenas daudzums - 4
Antenas tips - Daudzvirzienu
Antenu skaits - 4
Apraksts - Archer AX17 AX1500 Wi-Fi 6 maršrutētājs - Wi-Fi 6 tehnoloģija: Archer AX17 ir aprīkots ar jaunāko bezvadu tehnoloģiju Wi-Fi 6, kas nodrošina lielāku ātrumu, lielāku jaudu un mazāku tīkla pārslodzi. - Nākamās paaudzes 1,5 Gbps ātrums: Archer AX17 divjoslu maršrutētājs sasniedz vēl lielāku ātrumu - līdz pat 1,5 Gbps (1201 Mbps 5 GHz frekvenču joslā un 300 Mbps 2,4 GHz frekvenču joslā) - Savienojiet vairāk ierīču: Wi-Fi 6 tehnoloģija nodrošina lielāku datu pārraidi uz vairāk ierīcēm, izmantojot revolucionāro OFDMA un MU-MIMO tehnoloģiju, vienlaikus samazinot kavēšanos. - Uzticamāks pārklājums: Archer AX17 nodrošina spēcīgāko un uzticamāko Wi-Fi pārklājumu, jo, izmantojot Beamforming tehnoloģiju un četras antenas, tas koncentrē signāla spēku uz jūsu ierīcēm. - Lielāks akumulatora darbības laiks: Target Wake Time tehnoloģija samazina jūsu ierīču enerģijas patēriņu, tādējādi pagarinot to akumulatora darbības laiku. - Viegla iestatīšana: Uzstādiet savu maršrutētāju dažu minūšu laikā, izmantojot jaudīgo TP-Link Tether lietotni. - Atpakaļejoša saderība: Archer AX17 atbalsta visus iepriekšējos 802.11 standartus un visas WiFi ierīces.
Barošanas avota prasības - 12V 1A
Bezvadu frekvenču diapazons - 2.4 & 5GHz
Bezvadu LAN funkcijas > Wi-Fi josla - 802.11ax
category_en - Tīklošana
category_et - Tīkla aprīkojums
category_lv - Tīkla iekārtas
category_ru - Tīkla aprīkojums
Citas funkcijas > Ethernet LAN (RJ-45) porti - 3
Datu pārraides ātrums - 1200 Mbps
description_et - WiFi 6 tehnoloģija TP-Link Archer AX17 ir aprīkots ar jaunāko WiFi 6 bezvadu tehnoloģiju. Tas nozīmē ātrāku internetu, lielāku jaudu un mazāku slodzi jūsu tīklam. Jaunākās paaudzes 1,5 Gb/s ātrums TP-Link maršrutētāji spēj nodrošināt ātrumu līdz 1,5 Gb/s (1201 Mb/s pie 5 GHz frekvences un 300 Mb/s pie 2,4 GHz frekvences). Gigabitu platjoslas internets Gigabitu Ethernet pieslēgvietas ļauj pilnībā izmantot līdz pat 1 Gbps ātrumu. Savienojiet datorus, viedos televizorus un spēļu konsoles ar vienu no trim Gigabit Ethernet LAN pieslēgvietām, lai nodrošinātu ātrus un uzticamus vadu savienojumus. WiFi pārklājums visā mājoklī 4 augstas veiktspējas ārējās antenas pastiprina WiFi signālus visā mājoklī. Beamforming tehnoloģija nosaka ierīces un koncentrē bezvadu signālu to virzienā, lai nodrošinātu visspēcīgāko un uzticamāko WiFi pārklājumu. WiFi 6 tehnoloģija ļauj vienlaikus pieslēgt vēl vairāk ierīču. WPA3 - jauns kiberdrošības līmenis Jaunākais WiFi drošības protokols WPA3 piedāvā jaunus veidus, kā uzlabot personisko tīklu kiberdrošību. Drošāka WiFi paroļu šifrēšana un uzlabota aizsardzība pret uzbrukumiem nodrošinās jūsu mājas WiFi savienojumu. Ilgs akumulatora darbības laiks Mērķtiecīga modināšanas laika tehnoloģija samazina ierīces enerģijas patēriņu, lai pagarinātu akumulatora darbības laiku. Viegla iestatīšana Maršrutētāja iestatīšana ir vienkārša un aizņem tikai dažas minūtes, izmantojot TP-Link Tether lietotni. Archer AX17 atbalsta visus vecākos 802.11 standartus un WiFi ierīces.
description_lv -
description_lv - Wi-Fi 6 tehnoloģija TP-Link Archer AX17 ir aprīkots ar jaunāko Wi-Fi 6 bezvadu tehnoloģiju. Tas nozīmē ātrāku internetu, lielāku jaudu un mazāku tīkla noslodzi. Jaunākās paaudzes 1,5 Gb/s ātrums TP-Link maršrutētājs spēj sasniegt ātrumu līdz pat 1,5 Gb/s (1201 Mb/s 5 GHz frekvencē un 300 Mb/s 2,4 GHz frekvencē). Gigabitu platjoslas internets Gigabitu Ethernet pieslēgvietas ļauj pilnībā izmantot līdz pat 1 Gbps ātrumu. Savienojiet datorus, viedos televizorus un spēļu konsoles ar vienu no trim Gigabit Ethernet LAN pieslēgvietām, lai nodrošinātu ātru un uzticamu vadu savienojumu. Wi-Fi pārklājums visā mājoklī 4 augstas veiktspējas ārējās antenas pastiprina Wi-Fi signālus visā mājoklī. Staru kūļa formēšanas tehnoloģija nosaka ierīces un fokusē bezvadu signālu uz tām, lai panāktu visspēcīgāko un uzticamāko Wi-Fi pārklājumu. WiFi 6 tehnoloģija ļauj vienlaicīgi pieslēgt vēl vairāk ierīču. WPA3 - jauns kiberdrošības līmenis Jaunākais Wi-Fi drošības protokols WPA3 sniedz jaunas iespējas uzlabot personisko tīklu kiberdrošību. Drošāka Wi-Fi paroles šifrēšana un uzlabota aizsardzība pret uzbrukumiem aizsargā jūsu mājas Wi-Fi savienojumu. Ilgstoša akumulatora darbība Mērķtiecīga modināšanas laika tehnoloģija samazina ierīces enerģijas patēriņu, lai pagarinātu akumulatora darbības laiku. Viegla iestatīšana Maršrutētāja iestatīšana ir vienkārša un aizņem tikai dažas minūtes, izmantojot TP-Link Tether lietotni. Archer AX17 atbalsta visus iepriekšējos 802.11 standartus un Wi-Fi ierīces.
description_ru -
description_short_en - WiFi 6 maršrutētājs ar jaunākajām tehnoloģijām Ātrums līdz 1201 Mbps (5 GHz) un 300 Mbps (2,4 GHz) 4 antenas pastiprina signālu visā mājoklī Trīs gigabitu LAN un viens WAN ports Uzlabota kiberdrošība, ērta tālruņa lietotne
description_short_et - Modernākais WiFi 6 maršrutētājs Ātrums līdz 1201 Mbps (5 GHz) un 300 Mbps (2,4 GHz) 4 antenas pastiprina signālu visā mājoklī Trīs gigabitu LAN un viena WAN ligzda Uzlabota kiberdrošība, viedas lietojumprogrammas.
description_short_lv -
description_short_ru - WiFi 6 maršrutētājs ar jaunākajām tehnoloģijāmātrums līdz 1201 Mbps (5 GHz) un 300 Mbps (2,4 GHz)4 antenas uzlabo signālu visā mājoklīTrīs gigabitu LAN un viens WAN savienotājsPielabota kiberdrošība, viedā lietotne.
dimensionalWeight - 1230
EAN - 4895252503807
feature_group_et - Maršrutētāji
feature_group_ln - Maršrutētāji
feature_group_lv - Rūteri
feature_group_ru - Maršrutētāji
Funkcijas > Acu tīklveida atbalsts - Jā
Funkcijas > Mobilā platjosla - Nav mobilās platjoslas
Funkcijas > MU-MiMO - Jā
Garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
Garantija - 36 mēneši
garantijaType - G
guaranteeLength - 24
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 288 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 190.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 82.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 305.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 240.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.20 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.01 m³
Izmēri - 215 × 117 × 32 mm
Kategorijas kods - WRO
Kods - Archer AX17
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Modeļa nosaukums - Archer AX17
name_et - TP-Link maršrutētājs Archer AX17 WiFi 6
Nosaukums - AX1500 Wi-Fi 6 maršrutētājs | Archer AX17 | 802.11ax | 10/100/1000 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietas 3 | Mesh atbalsts Jā | MU-MiMO Jā | Nav mobilo platjoslas pakalpojumu | Antenas tips Fiksētā antena
nosaukums_lv - TP-Link maršrutētājs Archer AX17 WiFi 6
nosaukums_lv - TP-Link maršrutētājs Archer AX17 WiFi 6
nosaukums_ru - TP-Link maršrutētājs Archer AX17 WiFi 6
Pieejamais joslas platums - 1500 Mbps
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 43 cm
Piegādes kastes daudzums - 10
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 51 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 33 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8.55 kg
Pilna apraksta līnija - Archer AX17|Bezvadu maršrutētājs|Pieejamais joslas platums 1500 Mbps|Datu pārraides ātrums 1200 Mbps|Wi-Fi 6|1 WAN|3x10/100/1000M|Antenas tips Omni-Directional|Antenu skaits 4|Bezvadu frekvenču diapazons 2,4 un 5 GHz|Pieprasītais barošanas avots 12V 1A|Izmēri 215 × 117 × 32 mm
producerCode - Archer AX17
productName - TP-LINK | AX1500 Wi-Fi 6 maršrutētājs | Archer AX17 | 802.11ax | 10/100/1000 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietas 3 | Mesh atbalsts Jā | MU-MiMO Jā | Nav mobilo platjoslas pakalpojumu | Antenas tips Fiksētā antena
productSize - Parasts
Pārdevēja mājas lapa - www.tp-link.com
Ražotāja produkta nosaukums - Archer AX17
Ražotāja produktu grupa - AX1500 Wi-Fi 6 maršrutētājs
ražotāja_kods - ARCHERAX17
sizeX - 310
sizeY - 82
sizeZ - 242
svars - 735
svītrkods - 4895252503807
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.93 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.73 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - TP-LINK
Tīkla ierīces tips - Bezvadu maršrutētājs
Veiktspēja > Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10/100/1000 Mbit/s
Vienība Neto svars - 0.7 kg
Vienības bruto svars - 0.855 kg
Vienības kastes augstums - 0.08
Vienības kastes garums - 0.31
Vienības kastes platums - 0.24
Vienība Slikts tilpums - 0,007237 kubikmetru
Vispārīgi - Datu pārraides ātrums - 1201 Mb/s
Vispārīgi - Datu pārsūtīšanas ātrums - 1201 Mb/s
Vispārīgi - Ligzdas - 1 × WAN
Vispārīgi - Ligzdas - 1 × WAN
Vispārīgi - Ligzdas - 3 × LAN
Vispārīgi - Ligzdas - 3 × LAN
Vispārīgi - Ostas - 1 × WAN
Vispārīgi - Ostas - 3 × LAN
Vispārīgi - WiFi standarti - WiFi 6 (802.11ax)
Vispārīgi - WiFi standarti - WiFi 6 (802.11ax)
Vispārīgi - WiFi standarti - WiFi 6 (802.11ax)
Wi-Fi 6 Tīkla standarts - Jā
zīmols - TP-Link
Üldine - Datu pārraides ātrums - 1201 Mb/s
Üldine - Datu pārsūtīšanas ātrums - 1201 Mb/s
1 WAN Fixed ports - Yes
10/100/1000M LAN Ports - 3
Antenna > Antenna type - Fixed
Antenna > Antennas quantity - 4
Antenna Type - Omni-Directional
Number of antennas - 4
Description - Archer AX17 AX1500 Wi-Fi 6 Router - Wi-Fi 6 Technology: Archer AX17 comes equipped with the latest wireless technology, Wi-Fi 6, for faster speeds, greater capacity and reduced network congestion. - Next-Gen 1.5 Gbps Speeds: Archer AX17 dual-band router reaches even faster speeds up to 1.5 Gbps (1201 Mbps on 5 GHz band and 300 Mbps on 2.4 GHz band) - Connect More Devices: Wi-Fi 6 technology communicates more data to more devices using revolutionary OFDMA and MU-MIMO technology while simultaneously reducing lag. - More Reliable Coverage: Achieve the strongest, most reliable WiFi coverage with Archer AX17 as it focuses signal strength to your devices using Beamforming technology and four antennas. - Increased Battery Life: Target Wake Time technology reduces your devices' power consumption to extend their battery life. - Easy Setup: Set up your router in minutes with the powerful TP-Link Tether App. - Backward Compatible: Archer AX17 supports all previous 802.11 standards and all WiFi devices.
Power supply requirements - 12V 1A
Wireless Frequency Range - 2.4 & 5GHz
Wireless LAN features > Wi-Fi band - 802.11ax
category_en - Networking
category_et - Võrguseadmed
category_lv - Tīkla iekārtas
category_ru - Cетевое оборудование
Other features > Ethernet LAN (RJ-45) ports - 3
Data transmission speed - 1200 Mbps
description_et - WiFi 6 tehnoloogia
TP-Link Archer AX17 on varustatud uusima WiFi 6 juhtmevaba tehnoloogiaga. See tähendab kiiremat interneti, suuremat võimsust ja väiksemat koormust võrgule. Järgmise generatsiooni 1,5 Gbps kiirused
TP-Link ruuter on suuteline saavutama kuni 1,5 Gbps kiiruseid (1201 Mbps 5 GHz sagedusel ning 300 Mbps 2,4 GHz sagedusel). Gigabit Broadband Internet
Gigabit Ethernet pordid võimaldava kuni 1 Gbps kiirust täielikult ära kasutada. Kiire ja usaldusväärse juhtmega ühenduse loomiseks ühenda oma arvutid, nutitelerid ja mängukonsoolid ühte kolmest Gigabit Ethernet LAN-pordist. WiFi levi terves kodus
4 suure jõudlusega välist antenni võimendavad WiFi signaale üle terve kodu. Beamforming tehnoloogia tuvastab seadmed ja koondab juhtmevaba signaali nende suunas, et saavutada kõige tugevam ja usaldusväärsem WiFi leviala. WiFi 6 tehnoloogia lubab samaaegselt ühendada veelgi rohkem seadmeid. WPA3 – küberturvalisuse uus tase
Uusim WiFi turvaprotokoll WPA3 toob uusi võimalusi isiklike võrkude küberturvalisuse parandamiseks. Turvalisem krüptimine WiFi parooliohutuses ja täiustatud kaitse rünnakute eest kaitsevad Su kodu WiFi ühendust. Kauakestev aku
Target Wake Time tehnoloogia vähendab seadme energiatarbimist, et pikendada aku kasutusaega. Lihtne seadistamine
Ruuteri seadistamine on lihtne ja võtab aega vaid mõne minuti kasutades TP-Link Tether rakendust. Archer AX17 toetab kõiki varasemaid 802.11 standardeid ja WiFi seadmeid.
description_lv -
description_en - Wi-Fi 6 technology
TP-Link Archer AX17 is equipped with the latest Wi-Fi 6 wireless technology. This means faster internet, more capacity and less load on the network. Next generation 1.5 Gbps speeds
The TP-Link router is capable of reaching speeds of up to 1.5 Gbps (1201 Mbps on the 5 GHz frequency and 300 Mbps on the 2.4 GHz frequency). Gigabit Broadband Internet
Gigabit Ethernet ports allow up to 1 Gbps speed to be fully utilized. Connect your computers, smart TVs and game consoles to one of the three Gigabit Ethernet LAN ports for a fast and reliable wired connection. Wi-Fi coverage throughout the home
4 high-performance external antennas amplify Wi-Fi signals throughout the home. Beamforming technology detects devices and focuses the wireless signal towards them to achieve the strongest and most reliable WiFi coverage. WiFi 6 technology allows even more devices to be connected at the same time. WPA3 - The new level of cyber security
The latest Wi-Fi security protocol, WPA3, brings new opportunities to improve the cyber security of personal networks. More secure encryption in Wi-Fi password security and advanced protection against attacks protect your home Wi-Fi connection. Long-lasting battery
Target Wake Time technology reduces device power consumption to extend battery life. Easy setup
Setting up the router is easy and only takes a few minutes using the TP-Link Tether app. Archer AX17 supports all previous 802.11 standards and Wi-Fi devices.
description_ru -
description_short_en - WiFi 6 router with the latest technology Speeds up to 1201 Mbps (5 GHz) & 300 Mbps (2.4 GHz) 4 antennas amplify the signal over the entire home Three Gigabit LAN & one WAN port Improved cyber security, handy phone app
description_short_et - Uusima tehnoloogiaga WiFi 6 ruuter Kiirus kuni 1201 Mbps (5 GHz) & 300 Mbps (2,4 GHz) 4 antenni võimendavad signaali üle terve kodu Kolm Gigabit LAN & üks WAN pesa Parendatud küberturvalisus, nutirakendus
description_short_lv -
description_short_ru - Маршрутизатор WiFi 6 с новейшими технологиямиСкорость до 1201 Мбит/с (5 ГГц) и 300 Мбит/с (2,4 ГГц)4 антенны усиливают сигнал по всему домуТри разъема Gigabit LAN и один разъем WANУлучшенная кибербезопасность, смарт-приложение
dimensionalWeight - 1230
EAN - 4895252503807
feature_group_et - Ruuterid
feature_group_en - Routers
feature_group_lv - Rūteri
feature_group_ru - Роутеры
Features > Mesh Support - Yes
Features > Mobile Broadband - No mobile broadband
Features > MU-MiMO - Yes
Warranty - 36
Warranty - 36 month(s)
Warranty - 36 months
warrantyType - G
warrantyLength - 24
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 288 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 190.00 g
Package features > Gross height (mm) - 82.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 305.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 240.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.20 kg
Package features > Volume (m3) - 0.01 m³
Dimensions - 215 × 117 × 32 mm
Category Code - WRO
Code - Archer AX17
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Model name - Archer AX17
name_et - TP-Link ruuter Archer AX17 WiFi 6
Name - AX1500 Wi-Fi 6 Router | Archer AX17 | 802.11ax | 10/100/1000 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) ports 3 | Mesh Support Yes | MU-MiMO Yes | No mobile broadband | Antenna type Fixed
name_en - TP-Link router Archer AX17 WiFi 6
name_lv - TP-Link router Archer AX17 WiFi 6
name_ru - TP-Link рутер Archer AX17 WiFi 6
Available bandwidth - 1500 Mbps
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 43 cm
Shipping box quantity - 10
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 51 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 33 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 8.55 kg
Full Description Line - Archer AX17|Wireless Router|Available bandwidth 1500 Mbps|Data transmission speed 1200 Mbps|Wi-Fi 6|1 WAN|3x10/100/1000M|Antenna Type Omni-Directional|Number of antennas 4|Wireless Frequency Range 2.4 & 5GHz|Power supply requirements 12V 1A|Dimensions 215 × 117 × 32 mm
producerCode - Archer AX17
productName - TP-LINK | AX1500 Wi-Fi 6 Router | Archer AX17 | 802.11ax | 10/100/1000 Mbit/s | Ethernet LAN (RJ-45) ports 3 | Mesh Support Yes | MU-MiMO Yes | No mobile broadband | Antenna type Fixed
productSize - Normal
Vendor Homepage - www.tp-link.com
Producer product name - Archer AX17
Producer product family - AX1500 Wi-Fi 6 Router
manufacturer_code - ARCHERAX17
sizeX - 310
sizeY - 82
sizeZ - 242
weight - 735
barcode - 4895252503807
Technical details > Gross weight - 0.93 kg
Technical details > Net weight - 0.73 kg
Technical details > Producer - TP-LINK
Network Device Type - Wireless Router
Performance > Ethernet LAN data rates - 10/100/1000 Mbit/s
Unit Net Weight - 0.7 kg
Unit Gross Weight - 0.855 kg
Unit Box Height - 0.08
Unit Box Length - 0.31
Unit Box Width - 0.24
Unit Brutto Volume - 0.007237 cubm
Общее - Скорость передачи данных - 1201 Mb/s
Üldine - Andmeedastuskiirus - 1201 Mb/s
Üldine - Pesad - 1 × WAN
Общее - Гнезда - 1 × WAN
Üldine - Pesad - 3 × LAN
Общее - Гнезда - 3 × LAN
Üldine - Ports - 1 × WAN
Üldine - Ports - 3 × LAN
Üldine - WiFi standards - WiFi 6 (802.11ax)
Üldine - WiFi standardid - WiFi 6 (802.11ax)
Общее - WiFi стандарты - WiFi 6 (802.11ax)
Wi-Fi 6 Network standard - Yes
brand - TP-Link
Üldine - Datu pārraides ātrums - 1201 Mb/s
Üldine - Data transfer speed - 1201 Mb/s
50,54 €
TP-LINK Archer AX17 AX1500 Wi-Fi 6 Router
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas