Logitech Brio 500, Graphite

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
Ieteicams
ID: 888998 Preces kods: 960-001422
Noliktavā 4 gab.
Garantija: 2 gadi
124,21 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: otrdien, 30.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: otrdien, 30.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: otrdien, 30.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: otrdien, 30.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: otrdien, 30.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 26.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Maksimālā video izšķirtspēja: 1920 x 1080
  • Pieslēgums: USB-C
Pamatinformācija
FPS pie maksimālās izšķirtspējas : 30
Iebūvēts mikrofons : Ir
Maksimālā video izšķirtspēja : 1920 x 1080
Pieslēgums USB-C
Webkameras vada savienojums ar datoru. Pirms iegādāties webkameru pārliecinieties, vai jūsu datoram ir atbilstošs savienojuma vieds kameras pieslēgšanai.
Papildus specifikācija
1. kategorija - Multimediji
2. kategorija - Webkameras
Apraksts - BRIO 500 Full HD 1080p tīmekļa kamera ar intensitātes korekciju, automātisko kadrēšanu un rādīšanas režīmu. RĀDĪT PARĀDĪT SAVU PARĀDĪTĀKO PUSI Jūtieties pārliecināti jebkurā hibrīdā tikšanās reizē, izmantojot tīmekļa kameru, kas piešķir jūsu biroja darba vietai personīgumu un brīvību. Automātiskā gaismas korekcija un trokšņu slāpēšanas mikrofoni nodrošina, ka katrā sanāksmē izskatīsieties un skanēsiet skaidri un dabiski. PILNĪGI PIEDIENOTIES Pievienojieties jebkurai lietišķai sanāksmei ar pārliecību, apņēmību un autentiskumu, izmantojot tīmekļa kameru, kas ļauj jums parādīt sevi no labākās puses. AUTOMĀTISKA APGAISMES KOREKCIJA Brio 500 kamerā izmantotā RightLight 4 tehnoloģija automātiski pielāgo vidi, lai jūsu siluets izskatītos labi izgaismots pat vājā apgaismojumā. UZLĪGTA VĪIDA KVALITĀTE Full HD 1080p izšķirtspēja un uz mākslīgo intelektu balstīta sejas attēla korekcija nodrošina pārsteidzošu attēla kvalitāti, lai citi jūs redzētu vēl skaidrāk. AUTOMĀTISKA RĀMĒŠANA RightSight 4 automātiskā kadrēšana centrē objektīvu uz jums, ļaujot jums tikšanās laikā piecelties un pārvietoties, neatstājot kadru. Lejupielādējiet Logi Tune bez maksas, lai iespējotu uzlabotas sanāksmju lietojamības funkcijas, piemēram, RightSight automātisko kadrēšanu. Paaugstiniet savu balsi Esiet droši, ka kolēģi dzirdēs, ko vēlaties pateikt, pat ja pašlaik neizmantojat austiņas vai austiņas. Trokšņu slāpēšanas mikrofoni filtrē fona trokšņus un pastiprina jūsu balsi, lai tā būtu skaidri dzirdama un izceltos virs fona trokšņiem. RĀDĪT SAVU DARBU Izmantojiet inovatīvo jauno rādīšanas režīmu, lai noliektu kameru uz leju un parādītu skices, lietas, pie kurām strādājat, un citus priekšmetus uz sava galda. Komplektā iekļautajam stiprinājumam ir mikrošķērsgrieziena spilventiņš, kas piestiprina kameru monitora aizmugurē un ļauj to ātri noregulēt ar vienu roku. Lejupielādējiet Logi Tune bez maksas, lai iespējotu demonstrēšanas režīmu. PIEMĒROTS SAIETĒM Viegli pievienojieties sanāksmei, izmantojot vēlamo videokonferenču lietotni. Brio 500 kamera ir saderīga ar lielāko daļu sanāksmju un tērzēšanas platformu un ir sertificēta Microsoft Teams, Google Meet, Zoom atbalstam. PRIVĀTUMS ŠEIT UN TAGAD Pagrieziet iebūvēto slēdža vāciņu, lai pilnībā aizklātu objektīvu, kad nevēlaties, lai tas būtu redzams. Izstrādāts, domājot par privātumu. Izstrādāts ērtai lietošanai.
Apraksts - LOGITECH BRIO 500, FHD, MELNS - TĪMEKĻA KAMERA
Apraksts - Video izšķirtspēja: 1920 x 1080, Foto izšķirtspēja: 4.0 Mpx, Redzamības leņķis: 78°, Auto fokuss: Ir, Iebūvēts mikrofons: Ir, Pieslēgums: USB-C, Vada garums: 1.5 m, OS savietojamība: Windows/Mac OS/Chrome OS, Garantija: 2 gadi
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/362x362x362x362/220913160020627474.jpg
augstums - 18
Augstums - 56.000000
BrandPartCode - 960-001422
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Papildu ierīces
Citas - Krāsains - Black
Citas funkcijas - Kameras megapikseļi: 4 MP Diagonālais redzamības lauks (dFoV): Automātiskā tālummaiņa: 90°/78°/65° Digitālā 4x tālummaiņa Automātiskā fokusēšana Stikla objektīvs Integrēts slēdža pārsegs USB savienojums Plug-and-play Atbalsta Logi Tune Stereo mikrofons Mikrofona diapazons: 1: Līdz 1,22 m
Citas funkcijas - Augstums (ar statīvu) - 51.5 mm
Citas funkcijas - Dziļums (ar statīvu) - 45 mm
Citas funkcijas - Platums (ar statīvu) - 110 mm
Citi - Kabeļa garums - 150 cm
Citi - Kabeļa garums - 150 cm
Citi - Krāsa - Melna / sudrabota
Citi - Mount - Statīvs
Citi - Mount - Uzturēt
Citi - Savienojums - USB-C
Citi - Stiprinājums - Pīrāgu monitori
Citi - Stiprinājums - Statīvs
Cits - Savienojums - USB-C
Darbības rādītāji - Diagonālais redzes lauks - 90°
Darbības rādītāji - Megapikseļi (aptuveni) - 4 MP
Darbības rādītāji - Redzamības lauka režīmi daudzums - 3
Darbības rādītāji - Regulējams redzes lauks - Jā
description_et - Izskatieties pēc labākās sirdsapziņas Katrā virtuālajā tikšanās reizē jūtieties pārliecināti, pateicoties tīmekļa kamerai, kas jūsu mājas birojam piešķir personīgumu un vienkāršību. Automātiskā gaismas korekcija un trokšņus slāpējošie mikrofoni nodrošina, ka katrā sanāksmē izskatīsieties un skanēsiet skaidri un dabiski. Brio 500 RightLight 4 automātiski pielāgojas videi, lai jūs būtu labi apgaismots pat vājā apgaismojumā. Uzlabota attēla kvalitāte. RightSight 4 automātiskā kadrēšanas funkcija koncentrē kameru uz jums, ļaujot jums sanāksmju laikā stāvēt un kustēties, neatstājot kadru. *Šai funkcijai ir nepieciešams lejupielādēt un izmantot Logi Tune. Logi Tune nav pieejams Chrome OS. Runājiet skaidri, nepaaugstinot balsi Pārliecinieties, ka kolēģi var dzirdēt, ko sakāt, pat ja jums nav austiņu vai austiņu. Trokšņu slāpēšanas mikrofoni filtrē fona troksni un uzlabo jūsu balsi, lai jūs skaidri dzirdētu bez apkārtējā trokšņa. Parādiet savu darbu Izmantojiet inovatīvo prezentācijas režīmu, lai noliektu kameru uz leju un parādītu skices, nepabeigtos darbus un citus uz galda esošos priekšmetus. Komplektā iekļautajam stiprinājumam ir mikrotīkla poga, ar kuru tīmekļa kamera tiek piestiprināta monitora aizmugurē, ļaujot to ātri noregulēt ar vienu roku. Lejupielādēt Logi Tune bez maksas, lai iespējotu Rādīšanas režīmu. Paredzēts sanāksmēm Viegli pievienojieties jebkurai sanāksmei - Brio 500 ir saderīgs ar lielāko daļu sanāksmju un balss platformu un ir sertificēts lietošanai ar Microsoft Teams, Google Meet un Zoom. Tūlītēja konfidencialitāte Ja nevēlaties, lai jūs redzētu, varat pagriezt iebūvēto privātuma aizsegu, lai pilnībā bloķētu kameru. Brio 500 ir izstrādāts, lai aizsargātu jūsu konfidencialitāti.
description_lv -
description_lv - Izpaudiet sevi no labākās puses Jūtieties pārliecināti katrā hibrīdsanāksmē, izmantojot tīmekļa kameru, kas piešķir birojam personiskumu un vieglumu. Automātiskā gaismas korekcija un trokšņus slāpējošie mikrofoni nodrošina, ka katrā tikšanās reizē izskatīsieties un skanēsiet skaidri un dabiski. Esiet pilnībā klātesošs Pievienojieties jebkurai lietišķai sanāksmei, jūtoties pārliecinoši, iesaistīti un autentiski, izmantojot tīmekļa kameru, kas ļauj jums būt pašiem saviem labākajiem. Automātiskā gaismas korekcija: Brio 500 RightLight 4 automātiski pielāgojas videi, lai jūs izskatītos labi izgaismots pat sliktā apgaismojumā. Uzlabota attēla kvalitāte: Full HD 1080p izšķirtspēja un uz mākslīgo intelektu balstīta sejas attēla korekcija nodrošina izcilu attēla kvalitāti, lai citi varētu jūs saskatīt skaidrāk. Automātiskā kadrēšana: RightSight 4 automātiskā kadrēšana centrē kameru uz jums, ļaujot jums stāvēt un kustēties sanāksmju laikā, neizejot no kadra. *Šai funkcijai ir nepieciešams, lai lietotāji lejupielādētu un izmantotu Logi Tune. Logi Tune nav pieejams Chrome OS. Paaugstiniet balsi Pārliecinieties, ka kolēģi dzird jūsu teikto, pat ja esat bez austiņām vai austiņām. Trokšņus slāpējošie mikrofoni filtrē fona skaņu un uzlabo jūsu balsi, lai jūs tiktu skaidri sadzirdēts, nevis apkārtējais troksnis. Rādiet savu darbu Izmantojiet jauno inovatīvo Rādīšanas režīmu, lai noliektu kameru uz leju un parādītu skices, nepabeigtos darbus un citus objektus uz sava galda. Komplektā iekļautajā stiprinājumā ir mikro piesūcekņu spilventiņš, kas nostiprina tīmekļa kameru monitora aizmugurē, ļaujot veikt ātrus pielāgojumus ar vienu roku. Lejupielādējiet Logi Tune bez maksas, lai iespējotu Rādīšanas režīmu. Radīts sanāksmēm Viegli pievienojieties sanāksmei, izmantojot vēlamo videokonferenču programmu. Brio 500 ir saderīga ar lielāko daļu sanāksmju un zvanu platformu un ir sertificēta lietošanai ar Microsoft Teams, Google Meet, Zoom. Tūlītējs privātums Pagrieziet integrēto privātuma slēģi, lai pilnībā bloķētu kameru, kad nevēlaties, lai jūs redzētu. Izstrādāts, lai aizsargātu jūsu privātumu. Izstrādāts ērtai lietošanai.
description_ru -
description_short_en - Tīmekļa kamera profesionāliem videozaruniem Vienmērīgs un ass FullHD 1080p 30 kadru/s video Uzlabota attēla kvalitāte un automātiskā korekcija Divi iebūvēti trokšņu slāpēšanas mikrofoni Ērts klipa stiprinājums un privātuma aizslēga
description_short_et - Tīmekļa kamera profesionāliem videozvaniem Augstas kvalitātes FullHD 1080p 30 kadru/s video attēls Uzlabota attēla kvalitāte un automātiskā korekcija Divi integrēti trokšņu slāpēšanas mikrofoni Ērts stiprinājums un privātuma aizsegs.
description_short_lv -
description_short_ru - Tīmekļa kamera profesionāliem videozaruniemVisaugstas kvalitātes FullHD 1080p 30 kadru/s video attēliIzcila attēla kvalitāte un automātiskā korekcijaDivi iebūvēti trokšņu slāpēšanas mikrofoniKomfortabls aizdares klips un aizsargvāciņš.
dimensijas dziļums - 58 mm
Dizains - ar USB barošanu - Jā
Dizains - Iebūvēta zibspuldze - Nē
Dizains - Iebūvēts mikrofons - Jā
Dizains - Kabeļa garums - 1.5 m
Dizains - LED indikatori - Jā
Dizains - Mikrofona uztveršanas diapazons - 1.22 m
Dizains - Mikrofonu skaits - 2
Dizains - Objektīva materiāls - Stikls
Dizains - Produkta krāsa - Grafīts
Dizains - saskarne - USB-C
Dizains - Trokšņu slāpēšana - Jā
dziļums - 10
EAN - 5099206104914
ean - 5099206104914
EANCode - 5099206104914
EAN kods - 5099206104914
Eans - 5099206104914
feature_group_et - Tīmekļa kameras
feature_group_ln - Tīmekļa kameras
feature_group_lv - Tīmekļkameras
feature_group_ru - Веб-камеры
Funkcijas un funkcijas - digitālā tālummaiņa
Funkcijas un funkcijas - iebūvēts mikrofons
Gabali iepakojumā - 1
garantija - 12
GarantijaInformācija -
Garantija Produkti atgriežami - Jā
Garantijas apstiprināšanas kritēriji - Sērijas numurs
Garantijas termiņš - 3 Y
Garantijas termiņš (mēnesis) - 24 mēneši
garantijas_tips - ārējais
Garums - 128.000000
GRUPA1 - Multimediji un spēles
GRUPA2 - Webkamera
GTIN - 5099206104914
HST NUMERIS - 960-001422
Iebūvētās ierīces - USB
Iekļauta programmatūra -
Iekļautie piederumi - Brio 500 kamera ar iekļauto USB-C kabeli Montāžas klips ar noņemamu roktura adapteri Produkta dokumentācija
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma augstums (mm) - 56 mm
Iepakojuma dati - daudzums - 1
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 84.5 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 130 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 56.5 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 197 g
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Nē
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 1600,00 pcs
Iepakojuma garums (mm) - 130 mm
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 16.00 g
Iepakojuma platums (mm) - 84.5 mm
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - C tipa USB
Iepakojuma saturs - LCD skava - Jā
Iepakojuma svars Brutto (kg) - 0.197 kg
Iepakojuma svars neto (kg) - 0.1576 kg
Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 90.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 50.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 120.00 mm
Iepakojuma īpašības > PET - 0.20 g
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 3.70 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.02 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojumi kastē - 8
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - Mežu apsaimniekošanas padome (FSC)
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_96089_1.jpg
Izmēri - Kamera: 31,5 x 110 x 31,5 mm Webkamera + kronšteins: 51,5 x 110 x 45 mm Montāžas skava: 25 x 45,8 x 65,1 mm Iekļautais kabeļa garums: 1,5 m
izmērs augstums - 129 mm
izmērs platums - 87 mm
izmērs svars - 200 g
IZSTRĀDĒTĀJS - LOGITECH
Kadri sekundē - 60
Kastes augstums (mm) - 130 mm
Kastes garums (mm) - 270 mm
Kastes platums (mm) - 180 mm
Kastes svars Brutto (kg) - 1.94 kg
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Web Kameras
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/interneta kameras
Kategorija - Tīmekļa kameras
Kods - 960-001422
Konstrukcija - montāžas veids - Klips
Krāsa - Grafīts
LargeDescHTML -
LongDesc - Izskatieties un jūtieties kā savējais katrā tikšanās reizē ar Brio 500. Neatkarīgi no tā, vai apgaismojums jūsu telpā ir pārāk blāvs vai pārāk spilgts, Brio 500 automātiski koriģē gaismu, lai citi varētu jūs skaidri saskatīt. Automātiskā kadrēšana fokusē kameru uz jums, ļaujot jums stāvēt un kustēties sanāksmju laikā. Trokšņus slāpējošie mikrofoni nodrošina, ka jūsu balss skan dabiski. Rādīšanas režīms ļauj videozvanos iekļaut fiziskus priekšmetus, noliecot kameru uz leju, lai parādītu nepabeigtu darbu vai citus objektus. Izbaudiet autentiskāku tikšanās pieredzi un parādiet sevi no labākās puses.Uzlabota attēla kvalitātePilna HD 1080p izšķirtspēja nodrošina izcilu attēla kvalitāti, lai ikviens varētu jūs skaidri redzēt sanāksmju laikāAutomātiskā apgaismojuma korekcija (RightLight 4)Automātiskā apgaismojuma tehnoloģija RightLight 4 automātiski pielāgojas vides apgaismojumam, lai jūs būtu skaidri redzams pat vājā apgaismojumāAutomātiskā kadrēšana (RightSight)Automātiskā kadrēšana centrē videokameru uz jums, ļaujot jums sanāksmju laikā stāvēt un kustēties, neizejot no kadraRādīšanas režīmsPrezentējiet savu darbu vai citus objektus uz galda, izmantojot rādīšanas režīmu, kas ļauj jums ar vienu roku noliekt tīmekļa kameru uz augšu vai uz lejuDuālie trokšņu slāpēšanas mikrofoniBūsiet skaidri dzirdami trokšņainā vidē, pateicoties trokšņu slāpēšanas mikrofoniem, kas filtrē fona skaņu zvanu laikāVietes kamera ar privātuma pārseguLai aizsargātu jūsu privātumu starp sanāksmēm, vienkārši pagrieziet iebūvēto tīmekļa kameras privātuma aizslēgu, lai pilnībā aizsegtu kameru90 grādu redzamības lauksŠaurāks nekā parasti FOV sniedz jums papildu vietu, lai varētu pārvietoties vai kopā ar jums kamerā būtu otrs cilvēks; izmantojiet Logi Tune, lai pietuvinātu vai attālinātu attēlu līdz 90º platumamLogi TuneSadarbojoties ar Logi Tune, varat pielāgot Logitech tīmekļa kameras lietošanas pieredzi; pietuvināt vai attālināt attēlu, izslēgt mikrofonu, pielāgot krāsu un attēla izšķirtspēju, pārvaldīt automātisko kadrēšanu un iestatīt automātiskos atjauninājumus.
LongProductName - Brio 500 Full HD tīmekļa kamera
LongSummaryDescription - Logitech Brio 500 Full HD tīmekļa kamera. Megapikseļi (aptuveni): Maksimālā video izšķirtspēja: 1920 x 1080 pikseļu, Kameras HD tips: Full HD. Interfeiss: USB-C, Produkta krāsa: Stiprinājums: klips. Atbalstītās Windows operētājsistēmas: Atbalstītās operētājsistēmas: Windows 10, Windows 11, Windows 8, Windows 8.1, Mac: Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High..., citas atbalstītās operētājsistēmas: ChromeOS. Ilgtspējas sertifikāti: Mežu apsaimniekošanas padome (FSC). Platums: 110 mm, dziļums: 31,5 mm, augstums: 31,5 mm.
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes bruto svars - 1.8 kg
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas augstums - 130 mm
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kārbas garums - 270 mm
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas platums - 180 mm
MPN - 960-001422
name_et - Logitech Brio 500 tīmekļa kamera, melna
nosaukums - Kamera Brio 500 Graphite 960-001422
Nosaukums - Logitech BRIO 500 1920 x 1080 grafīts
Nosaukums - Logitech Brio 500 Full HD tīmekļa kamera
Nosaukums - Logitech Brio 500 Graphite
Nosaukums - Web kamera Logitech BRIO 500 Graphite
nosaukums_lv - Logitech tīmekļa kamera Brio 500, melna
nosaukums_lv - Logitech tīmekļa kamera Brio 500, melna
nosaukums_ru - Logitech tīmekļa kamera Brio 500, melna
PANTS1 - LOGITECH BRIO 500 TĪMEKĻA KAMERA
PANTS2 - GRAFĪTS - EMEA28
platums - 10
Platums - 83.000000
Preces kods - 960-001422
ProducerCode - 960-001422
Produkta apraksts - LOGITECH BRIO 500 - GRAFĪTS - USB - EMEA28
Produkta karteKarte - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=220720135742759551&THEME=asbis&LANG=lv
Produkta kategorija - Aksesuāri
Produkta nosaukums - Brio 500 Full HD tīmekļa kamera
Produkta tips - Tīmekļa kamera
Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, Mac OS X 10.15.3 Catalina, Mac OS X 11.0 Big Sur, Mac OS X 12.0 Monterey
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 11, Windows 8, Windows 8.1
Programmatūra - Citas atbalstītās operētājsistēmas - ChromeOS
Pārdevējs - LOGITECH
ražotāja_kods - 960-001422
Ražotājs - LOGITECH
ražotājs - Logitech
Ražotājs - Logitech
Ražotājs - Logitech
RažotājsPartNumber - 960-001422
Rezolūcija - Full HD 1080p
Rezolūcija - HD 720p
Saskarne - USB
Saīsināts apraksts - BRIO 500
Sensors -
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Logitech Brio 500 Full HD tīmekļa kamera, 4 MP, 1920 x 1080 pikseļu, Full HD, 60 kadri sekundē, 1280x720@60fps, 1920x1080@30fps, 1080p, 720p
Sistēmas prasības - Minimālā RAM - 2000 MB
Sistēmas prasības - nepieciešams interneta savienojums - Jā
Specifikācijas - autorizācija - [FullHD] 1920 × 1080
Specifikācijas - Digitālā tālummaiņa - 4
Specifikācijas - Digitālā tālummaiņa - 4
Specifikācijas - Digitālā tālummaiņa - 4×
Specifikācijas - fokusēšana - Autofokuss
Specifikācijas - fokusēšana - Autofokuss
Specifikācijas - Fokusēšana - Autofokuss
Specifikācijas - izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
Specifikācijas - Izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
Specifikācijas - Mikrofons - 2 staru kūļa formēšanas mikrofoni
Specifikācijas - Mikrofons - 2 × staru kūļa formēšanas mikrofons
Specifikācijas - Mikrofons - 2 × staru kūļa formēšanas mikrofons
Specifikācijas - Mikrofons - Ar trokšņu samazināšanu
Specifikācijas - Mikrofons - Ar trokšņu slāpēšanu
Specifikācijas - Mikrofons - Ar trokšņu slāpēšanu
Specifikācijas - Redzamības lauks - 90°
Specifikācijas - Redzes lauks - 90°
Specifikācijas - sejas izsekošana - Jā
Specifikācijas - sejas izsekošana - Jā
Specifikācijas - Sejas izsekošana - Jā
Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 60p
Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 60p
Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 60p
Specifikācijas - Vizuālais lauks - 90°
Starling - Y
Stck_Kart - 0
Stck_Pal - 0
Svars - 0.197
Svars - 0.230000
Svars - 121 g
Svars un izmēri - Augstums - 31.5 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 31.5 mm
Svars un izmēri - Platums - 110 mm
Svars un izmēri - Skavas izmēri (W x D x H) - 45.8 x 65.1 x 25 mm
Svars un izmēri - Svars - 121 g
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 121 g
svītrkods - 5099206104914
Tehniskie dati - sejas izsekošana - Jah
Tehniskie dati - Šķīdināšanas jauda - [FullHD] 1920 × 1080
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.20 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.18 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Logitech
Tehniskās specifikācijas - Digitālā tālummaiņa - 4×
Tehniskās specifikācijas - Fokusēšana - Autofookus
Tehniskās specifikācijas - Mikrofons - 2 × staru kūļa formēšanas mikrofons
Tehniskās specifikācijas - Mikrofons - Ar trokšņu slāpēšanu
Tehniskās specifikācijas - Redzamības lauks - 90°
Tehniskās specifikācijas - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Tehniskās specifikācijas - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 60p
URL - https://www.logitech.com/
Veiktspēja - Atbalstītie video režīmi - 1080p, 720p
Veiktspēja - Automātiskā fokusēšana - Jā
Veiktspēja - Automātiskā gaismas korekcija - Jā
Veiktspēja - Baltā balansēšana - Automašīna
Veiktspēja - Digitālā tālummaiņa - 4x
Veiktspēja - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1280x720@60fps, 1920x1080@30fps
Veiktspēja - Kameras HD tips - Full HD
Veiktspēja - Konfidencialitātes kamera - Jā
Veiktspēja - Maksimālais kadru nomaiņas ātrums - 60 kadri sekundē
Veiktspēja - Maksimālā video izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
Veiktspēja - Plug and Play - Jā
Veiktspēja - privātuma tips - Konfidencialitātes slēģis
Veiktspēja - sejas izsekošana - Jā
Veiktspēja - tālummaiņas iespējas - Jā
vendpn - 960-001422
Videokonferences risinājuma veids - Tīmekļa kamera
Vispārīgi - Apstiprinājums - Monitori
Vispārīgi - Apstiprinājums - Statīvam
Vispārīgi - Fiksēšana - Uz monitora
Vispārīgi - Fiksēšana - Uz statīva
Vispārīgi - Kabeļa garums - 150 cm
Vispārīgi - Kabeļa garums - 150 cm
Vispārīgi - Kopiena - USB-C
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Savienojums - USB-C
Zīmols - Logitech
zīmols - Logitech
Ārējā krāsa - Grafīts
Category 1 - Multimedia
Category 2 - WebCams
Description - BRIO 500 Full HD 1080p webcam with intensity correction, automatic framing and show mode. SHOW OFF YOUR BEST SIDE Feel confident in any hybrid meeting with a webcam that adds personality and freedom to your office workstation. Automatic light correction and noise canceling microphones ensure you look and sound clear and natural in every meeting. BEING FULLY PRESENT Join any business meeting with confidence, commitment and authenticity with a webcam that lets you show your best side. AUTOMATIC LIGHT CORRECTION The RightLight 4 technology in the Brio 500 camera automatically adjusts the environment so that your silhouette looks well lit even in poor lighting. ADVANCED IMAGE QUALITY Full HD 1080p resolution and AI-based facial image correction provide amazing image quality so others see you even more clearly. AUTOMATIC FRAMING RightSight 4 auto-framing centres the lens on you, allowing you to stand up and move around during meetings without leaving the frame. Download Logi Tune for free to enable advanced meeting usability features such as RightSight's automatic framing. RAISE YOUR VOICE Have the confidence that your colleagues will hear what you have to say, even if you are not currently using a headset or earphones. Noise-cancelling microphones filter out background noise and amplify your voice so it comes through clearly and stands out above the background noise. SHOW OFF YOUR WORK Use the innovative new show mode to tilt the camera down and show off sketches, things you're working on and other items on your desk. The included mount has a micro-swivel pad that attaches the camera to the back of the monitor and allows quick one-handed adjustment. Download Logi Tune for free to enable demonstration mode. MADE FOR MEETINGS Easily join a meeting using your preferred video conferencing app. The Brio 500 camera is compatible with most meeting and chat platforms and is certified to support Microsoft Teams, Google Meet, Zoom. PRIVACY HERE AND NOW Rotate the integrated shutter cover to completely cover the lens when you don't want to be in view. Designed with privacy in mind. Designed for ease of use.
Description - LOGITECH BRIO 500, FHD, BLACK - WEBCAM
Desc - Video izšķirtspēja: 1920 x 1080, Foto izšķirtspēja: 4.0 Mpx, Redzamības leņķis: 78°, Auto fokuss: Ir, Iebūvēts mikrofons: Ir, Pieslēgums: USB-C, Vada garums: 1.5 m, OS savietojamība: Windows/Mac OS/Chrome OS, Garantija: 2 gadi
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/362x362x362x362/220913160020627474.jpg
height - 18
Height - 56.000000
BrandPartCode - 960-001422
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Дополнительные устройства
Other - Color - Black
Other features - Camera megapixels: 4MP Diagonal field of view (dFoV): 90°/78°/65° Digital 4x zoom Automatic focus Glass lens Integrated shutter hood Plug-and-play USB connection Supported by Logi Tune Stereo microphone Microphone range: Up to 1.22 m
Other features - Height (with stand) - 51.5 mm
Other features - Depth (with stand) - 45 mm
Other features - Width (with stand) - 110 mm
Other - Cable length - 150 cm
Citi - Kabeļa garums - 150 cm
Citi - Krāsa - Melna / sudrabota
Other - Mount - Tripod
Other - Mount - Monitor
Citi - Savienojums - USB-C
Citi - Stiprinājums - Pie monitora
Citi - Stiprinājums - Tripod
Other - Connection - USB-C
Performance - Diagonal field of view - 90°
Performance - Megapixel (approx.) - 4 MP
Performance - Field of view modes quantity - 3
Performance - Adjustable field of view - Yes
description_et - Näita end oma parimast küljest
Tunne end igal virtuaalkoosolekul enesekindlalt tänu veebikaamerale, mis toob Su kodukontorisse isikupära ja lihtsuse. Automaatne valguse korrigeerimine ja müra vähendavad mikrofonid tagavad, et näed ja kõlad selgelt ja loomulikult igal koosolekul. Ole täielikult kohal Automaatne valguse korrigeerimine: Brio 500 RightLight 4 kohandub automaatselt Sinu keskkonnaga, nii et oled isegi halbades valgustingimustes hästi valgustatud. Täiustatud pildikvaliteet: Full HD 1080p eraldusvõime ja AI-põhine näokujutise korrigeerimine tagavad suurepärase pildikvaliteedi, et teised näeksid Sind suurema selgusega. Automaatne kadreerimine: RightSight 4 automaatne kadreerimine tsentreerib kaamera Sinule, võimaldades koosolekute ajal seista ja liikuda kaadrist lahkumata. *See funktsioon vajab Logi Tune allalaadimist ja kasutamist. Logi Tune ei ole saadaval Chrome OS-i jaoks. Kõla selgelt ilma häält tõstmata
Veendu, et Su kolleegid kuulevad, mida Sul öelda on, isegi kui Sul pole peakomplekti või kõrvaklappe. Müra vähendavad mikrofonid filtreerivad välja taustaheli ja täiustavad Su häält, nii et oled selgelt kuuldav ilma ümbritseva mürata. Näita oma tööd
Kasuta uuenduslikku esitusrežiimi, et kallutada kaamera alla ja esitada visandeid, pooleliolevaid töid ja muid objekte oma laual. Kaasasoleval kinnitusel on mikro-iminapp, mis kinnitab veebikaamera monitori tagaküljele, võimaldades seda ühe käega kiiresti reguleerida. Show Mode lubamiseks lae tasuta alla Logi Tune. Loodud koosolekute jaoks
Liitu hõlpsalt mis tahes koosolekuga – Brio 500 ühildub enamiku koosoleku- ja kõneplatvormidega ning on sertifitseeritud kasutamiseks koos Microsoft Teamsi, Google Meeti ja Zoomiga. Kohene privaatsus
Kui Sa ei soovi, et oleksid nähtav, saad integreeritud privaatsuskatte ette pöörata, et kaamera täielikult blokeerida. Brio 500 on loodud Sinu privaatsuse kaitsmiseks.
description_lv -
description_en - Put your best self forward
Feel confident in every hybrid meeting with a webcam that brings personality and ease to your office setup. Auto light correction and noise-reducing mics ensure you look and sound clear and natural in every meeting you join. Be fully present
Join any business meeting feeling confident, engaged, and authentic with a webcam that lets you be your best self. Auto Light Correction: Brio 500 RightLight 4 automatically adjusts to your environment so you appear well-lit even in poor lighting conditions. Advanced Image Quality: Full HD 1080p resolution and AI-based face image correction provides outstanding image quality so others can see you with greater clarity. Auto-Framing: RightSight 4 auto-framing centers the camera on you, allowing you to stand and move during meetings without leaving the frame.
*This feature requires users to download and use Logi Tune. Logi Tune not available for Chrome OS. Lift your voice
Be sure your colleagues hear what you have to say, even when you’re without your headset or earbuds. Noise-reducing mics filter out background sound and enhance your voice so you're heard clearly and not the noise around you. Show your work
Use the innovative new Show Mode to tilt the camera down and present sketches, work in progress, and other objects on your desk. The included mount features a micro-suction pad that secures the webcam to the back of your monitor, allowing you to make quick adjustments with one hand. Download Logi Tune for free to enable Show Mode. Made for meetings
Easily join a meeting using your preferred video meeting app. Brio 500 is compatible with most meeting and calling platforms and is certified for use with Microsoft Teams, Google Meet, Zoom. Instant privacy
Rotate the integrated privacy shutter to completely block the camera when you don’t wish to be seen. Designed to protect your privacy. Engineered for easy operation.
description_ru -
description_short_en - Web camera for professional video calls Smooth and sharp FullHD 1080p 30 fps video Advanced image quality & auto correction Two built-in noise-cancelling microphones Handy clip mount & privacy shutter
description_short_et - Veebikaamera professionaalseteks videokõnedeks Kvaliteetne FullHD 1080p 30 fps videopilt Täiustatud pildikvaliteet & automaatne korrektsioon Kaks integreeritud müravähendusega mikrofoni Mugav klamberkinnitus & privaatsuskate
description_short_lv -
description_short_ru - Веб-камера для профессиональных видеозвонковВысококачественное видеоизображение FullHD 1080p 30 кадров в секундуУлучшенное качество изображения и автоматическая коррекцияДва встроенных микрофона с шумоподавлениемУдобная застежка-клипса и защитная крышка
dimension depth - 58 mm
Design - USB powered - Yes
Design - Built-in flash - No
Design - Built-in microphone - Yes
Design - Cable length - 1.5 m
Design - LED indicators - Yes
Design - Microphone pick-up range - 1.22 m
Design - Number of microphones - 2
Design - Lens material - Glass
Design - Product colour - Graphite
Design - Interface - USB-C
Design - Noise-canceling - Yes
depth - 10
EAN - 5099206104914
ean - 5099206104914
EANCode - 5099206104914
EAN Code - 5099206104914
Eans - 5099206104914
feature_group_et - Veebikaamerad
feature_group_en - Webcams
feature_group_lv - Tīmekļkameras
feature_group_ru - Веб-камеры
Features and Functions - digital zoom
Features and Functions - built-in microphone
Pieces in pack - 1
guarantee - 12
WarrantyInfo -
Warranty Products Returnable - Yes
Warranty validation Criteria - Serial Number
PeriodofWarranty - 3 Y
Warranty Term (month) - 24 mēneši
guarantee_type - external
Length - 128.000000
GRUPPE1 - Multimedia & Games
GRUPPE2 - Webcamera
GTIN - 5099206104914
HSTNUMMER - 960-001422
Built-in Devices - USB
Software included -
Accessories included - Brio 500 camera with included USB-C cable Mounting clip with removable handle adapter Product documentation
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Pack Height (mm) - 56 mm
Packaging data - Quantity - 1
Packaging data - Package height - 84.5 mm
Packaging data - Package depth - 130 mm
Packaging data - Package width - 56.5 mm
Packaging data - Package weight - 197 g
Package features > WEEE tax - No
Package features > Palette Qty - 1600.00 pc(s)
Pack Length (mm) - 130 mm
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 16.00 g
Pack Width (mm) - 84.5 mm
Packaging content - Cables included - USB Type C
Packaging content - LCD clamp - Yes
Pack Weight Brutto (kg) - 0.197 kg
Pack Weight Netto (kg) - 0.1576 kg
Package Type - Box
Package features > Gross height (mm) - 90.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 50.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 120.00 mm
Package features > PET - 0.20 g
Package features > Plastic (No PET) - 3.70 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.02 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Packs in Box - 8
Sustainability - Sustainability certificates - Forest Stewardship Council (FSC)
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_96089_1.jpg
Dimensions - Camera: 31.5 x 110 x 31.5 mm Webcam + bracket: 51.5 x 110 x 45 mm Mounting clamp: 25 x 45.8 x 65.1 mm Included cable length: 1.5 m
dimension height - 129 mm
dimension width - 87 mm
dimension weight - 200 g
HERSTELLER - LOGITECH
Frames per second - 60
Box Height (mm) - 130 mm
Box Length (mm) - 270 mm
Box Width (mm) - 180 mm
Box Weight Brutto (kg) - 1.94 kg
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Web Kameras
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Internet cameras
Category - Webcams
Code - 960-001422
Design - Mounting type - Clip
Color - Graphite
LargeDescHTML -
LongDesc - Look and feel like your authentic self in every meeting with Brio 500. Whether the lighting in your space is too dim or too bright, Brio 500 auto-corrects so others can see you clearly. Auto-framing centers the camera on you, allowing you to stand and move during meetings. Noise-reducing mics make your voice sound natural. Show Mode lets you include physical items in video calls by tilting the camera down to present work in progress or other objects. Enjoy a more authentic meeting experience and put your best self forward.Advanced Image QualityFull HD 1080p webcam resolution provides outstanding image quality so everyone can see you clearly during meetingsAuto Light Correction (RightLight 4)RightLight 4 video lighting technology automatically adjusts to the lighting in your environment, so you can be seen clearly even in low lightAuto-Framing (RightSight)Auto-framing centers the video camera on you, allowing you to stand and move during meetings without leaving the frameShow ModePresent your work or other objects on your desk with Show Mode, which lets you tilt the web camera up or down with one handDual Noise Reduction MicrophonesBe heard clearly in noisy environments thanks to noise canceling mics that filter out background sound during callsWebcam with Privacy CoverTo protect your privacy between meetings, simply rotate the integrated webcam privacy shutter to completely block the camera90-Degree Field of ViewA wider-than-normal FOV gives you extra space to move around or have a second person on the camera with you; use Logi Tune to zoom in or out to a full 90º widthLogi TunePair with Logi Tune to customize your Logitech Webcam experience; zoom in or out, mute the microphone, adjust color and image resolution, manage auto-frame, and set automatic updates
LongProductName - Brio 500 Full HD Webcam
LongSummaryDescription - Logitech Brio 500 Full HD Webcam. Megapixel (approx.): 4 MP, Maximum video resolution: 1920 x 1080 pixels, Camera HD type: Full HD. Interface: USB-C, Product colour: Graphite, Mounting type: Clip. Windows operating systems supported: Windows 10, Windows 11, Windows 8, Windows 8.1, Mac operating systems supported: Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High..., Other operating systems supported: ChromeOS. Sustainability certificates: Forest Stewardship Council (FSC). Width: 110 mm, Depth: 31.5 mm, Height: 31.5 mm
Logistics data - Master (outer) case gross weight - 1.8 kg
Logistics data - Master (outer) case height - 130 mm
Logistics data - Master (outer) case length - 270 mm
Logistics data - Master (outer) case width - 180 mm
MPN - 960-001422
name_et - Logitech veebikaamera Brio 500, must
name - Camera Brio 500 Graphite 960-001422
Name - Logitech BRIO 500 1920 x 1080 grafit
Title - Logitech Brio 500 Full HD Webcam
Name - Logitech Brio 500 Grafitowy
Name - Web kamera Logitech BRIO 500 Graphite
name_en - Logitech webcam Brio 500, black
name_lv - Logitech webcam Brio 500, black
name_ru - Logitech веб-камера Brio 500, черный
ARTIKEL1 - LOGITECH BRIO 500 WEBCAM
ARTIKEL2 - GRAPHITE - EMEA28
width - 10
Width - 83.000000
ProductCode - 960-001422
ProducerCode - 960-001422
ProductDescription - LOGITECH BRIO 500 - GRAPHITE - USB - EMEA28
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=220720135742759551&THEME=asbis&LANG=lv
ProductCategory - Aksesuāri
ProductName - Brio 500 Full HD Webcam
ProductType - Web Camera
Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, Mac OS X 10.15.3 Catalina, Mac OS X 11.0 Big Sur, Mac OS X 12.0 Monterey
Software - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 11, Windows 8, Windows 8.1
Software - Other operating systems supported - ChromeOS
Vendor - LOGITECH
manufacturer_code - 960-001422
Manufacturer - LOGITECH
producer - Logitech
Producer - Logitech
Manufacturer - Logitech
ManufacturerPartNumber - 960-001422
Resolution - Full HD 1080p
Resolution - HD 720p
Interface - USB
Abbreviated Description - BRIO 500
Sensor -
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Logitech Brio 500 Full HD Webcam, 4 MP, 1920 x 1080 pixels, Full HD, 60 fps, 1280x720@60fps, 1920x1080@30fps, 1080p, 720p
System requirements - Minimum RAM - 2000 MB
System requirements - Internet connection required - Yes
Спецификации - Разрешение - [FullHD] 1920 × 1080
Спецификации - Цифровой зум - 4
Specifikācijas - Digitālā tālummaiņa - 4
Specifications - Digital zoom - 4×
Спецификации - Фокусировка - Автофокус
Specifications - Focusing - Autofocus
Specifikācijas - Fokusēšana - Autofokuss
Specifications - Resolution - [FullHD] 1920 × 1080
Specifikācijas - Izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
Спецификации - Микрофон - 2 микрофона beamforming
Specifications - Microphone - 2 × beamforming microphone
Specifikācijas - Mikrofons - 2 × beamforming microphone
Спецификации - Микрофон - С шумоподавлением
Specifications - Microphone - With noise-cancelling
Specifikācijas - Mikrofons - With noise-cancelling
Specifications - Field of view - 90°
Specifikācijas - Redzes lauks - 90°
Specifications - Face tracking - Yes
Спецификации - Отслеживание лиц - Да
Specifikācijas - Sejas izsekošana - Yes
Specifications - Video resolution - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Спецификации - Разрешение видео - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Specifications - Video resolution - [HD] 1280 × 720 60p
Спецификации - Разрешение видео - [HD] 1280 × 720 60p
Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 60p
Спецификации - Поле зрения - 90°
Storno - Y
Stck_Kart - 0
Stck_Pal - 0
Weight - 0.197
Weight - 0.230000
Weight - 121 g
Weight & dimensions - Height - 31.5 mm
Weight & dimensions - Depth - 31.5 mm
Weight & dimensions - Width - 110 mm
Weight & dimensions - Clamp dimensions (W x D x H) - 45.8 x 65.1 x 25 mm
Weight & dimensions - Weight - 121 g
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 121 g
barcode - 5099206104914
Tehnilised andmed - Näo jälgimine - Jah
Tehnilised andmed - Lahutusvõime - [FullHD] 1920 × 1080
Technical details > Gross weight - 0.20 kg
Technical details > Net weight - 0.18 kg
Technical details > Producer - Logitech
Tehnilised andmed - Digitaalne suum - 4×
Tehnilised andmed - Teravustamine - Autofookus
Tehnilised andmed - Mikrofon - 2 × beamforming mikrofon
Tehnilised andmed - Mikrofon - Mürasummutusega
Tehnilised andmed - Vaateväli - 90°
Tehnilised andmed - Video lahutusvõime - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Tehnilised andmed - Video lahutusvõime - [HD] 1280 × 720 60p
URL - https://www.logitech.com/
Performance - Supported video modes - 1080p, 720p
Performance - Auto focus - Yes
Performance - Automatic light correction - Yes
Performance - White balance - Auto
Performance - Digital zoom - 4x
Performance - Resolution at capture speed - 1280x720@60fps, 1920x1080@30fps
Performance - Camera HD type - Full HD
Performance - Privacy camera - Yes
Performance - Maximum frame rate - 60 fps
Performance - Maximum video resolution - 1920 x 1080 pixels
Performance - Plug and Play - Yes
Performance - Privacy type - Privacy shutter
Performance - Face tracking - Yes
Performance - Zoom capability - Yes
vendpn - 960-001422
Type of Video Conference Solution - Web Camera
Üldine - Kinnitus - Monitorile
Üldine - Kinnitus - Statiivile
Общее - Крепление - На монитор
Общее - Крепление - На штатив
Üldine - Juhtme pikkus - 150 cm
Общее - Длина кабеля - 150 см
Üldine - Ühendus - USB-C
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
Общее - Соединение - USB-C
Brand - Logitech
brand - Logitech
External Color - Graphite
124,21 €
Logitech Brio 500, Graphite
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas