Samsung Flap ECO-Leather Case do Galaxy Flip 5 black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1006941 Preces kods: EF-VF731PBEGWW
Pasūtāms 2 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
91,04 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 24.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 24.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 24.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 24.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 24.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 22.05.2024 pēc 15:00
Pamatinformācija
Ražotājs : Samsung
Papildus specifikācija
BrandPartCode - EF-VF731PBEGWW
category_en - GSM aksesuāri > Korpusi > Mobiliem tālruņiem
category_lv - GSM aksesuāri > Maciņi > Telefonu maciņi
category_ru - GSM aksesuāri > Maciņi > Telefonu maciņi
description_lv - Samsung Eco-Leather Case Flap Eco-Leather Case aizsargvāciņš ir priekšlikums ikvienam, kas meklē izsmalcinātu un klasisku vāciņu savam Samsung Galaxy Flip5 tālrunim. Šīs kolekcijas futrāļi ir izgatavoti no augstākās kvalitātes eko-ādas, kas ir ļoti izturīga pret bojājumiem un ārējiem faktoriem. Materiāls ir patīkams pieskārienam un droši iekļaujas rokā, tāpēc lietotājam nav jāuztraucas, ka telefons nejauši izslīdēs no rokas. Tāpat kā ikviens Samsung oriģinālais aksesuārs, arī Flap Eco-Leather Case ir perfekti izgatavots un lieliski piemērots viedtālrunim. Futrālī ir visi nepieciešamie izgriezumi portiņām un integrēti pogu vāciņi, kas nodrošina ērtu piekļuvi visām ierīces funkcijām. Samsung Galaxy Z Flip5 viru aizsargā ādas atloks, kas palīdz novērst bojājumus un kalpo arī kā papildu augstākās kvalitātes aizsardzības slānis.
Aizsargvāciņu Flap Eco-Leather Case vāciņu kolekcija tiek ražota pieklusinātās, klasiskās krāsās, tāpēc šie unikālie vāciņi izceļ lietotāja izsmalcināto stilu un kļūst par elegantu aksesuāru. Visi Samsung Galaxy Flip5 vāciņi tagad ir izgatavoti no pārstrādātiem materiāliem ar UL sertifikātu, kas patērētāju atkritumus pārvērš nozīmīgā vērtībā, samazinot izmešu daudzumu, palielinot efektivitāti un taupot mūsu vērtīgos resursus. Tehniskie dati Kolekcijas atloks Eko āda Tips Cietais futrālis Materiāls Eko āda Krāsa Melna Savietojamība Samsung Galaxy Z Flip5 F731
description_lv - Samsung eko-ādas futrālis Flap Eco-Leather Case aizsargmaciņš ir priekšlikums ikvienam, kas meklē izsmalcinātu un klasisku vāciņu savam Samsung Galaxy Flip5 tālrunim. Korpusu kolekcija ir izgatavota no augstākās kvalitātes eko ādas, kas ir ļoti izturīga pret bojājumiem un ārējiem faktoriem. Materiāls ir patīkams taustei un droši iegulst rokā, tāpēc lietotājam nav jāuztraucas, ka telefons nejauši izslīd no rokas. Tāpat kā katrs oriģinālais Samsung izgatavotais aksesuārs, arī Flap Eco-Leather Case ir lieliski izstrādāts un lieliski piemērots viedtālrunim. Korpusam ir visi nepieciešamie izgriezumi pieslēgvietām un integrēti pogu vāciņi, nodrošinot ērtu piekļuvi visām ierīces funkcijām. Samsung Galaxy Z Flip5 eņģe ir aizsargāta ar ādas atloku, kas palīdz novērst bojājumus un kalpo arī kā papildu augstākās kvalitātes aizsardzības slānis.
Aizsargājošo Flap Eco-Leather Case vāciņu kolekcija ir ražota pieklusinātās, klasiskās krāsās, liekot šiem unikālajiem futrāļiem izcelt lietotāja izsmalcināto stilu un kļūt par elegantu aksesuāru. Visi Samsung Galaxy Flip5 maciņi tagad ir izgatavoti no otrreizēji pārstrādātiem materiāliem ar UL sertifikātu, kas pārvērš patērētāju atkritumus par būtisku vērtību, samazinot emisijas, palielinot efektivitāti un ietaupot mūsu vērtīgos resursus. Tehniskie dati Kolekcija Atloks Eko-āda Tips Cietais futrālis Materiāls Eko āda Krāsa Melns Saderība Samsung Galaxy Z Flip5 F731
description_ru - Samsung Eco-Leather Case Aizsargvāciņš Flap Eco-Leather Case ir piedāvājums tiem, kuri meklē izsmalcinātu un klasisku vāciņu savam Samsung Galaxy Flip5 tālrunim. Šīs kolekcijas futrāļi ir izgatavoti no augstākās kvalitātes eko-ādas, kas ir ļoti izturīga pret bojājumiem un ārējiem faktoriem. Materiāls ir patīkams pieskārienam un droši iekļaujas rokā, tāpēc lietotājam nebūs jāuztraucas, ka telefons nejauši izslīdēs no rokām. Tāpat kā jebkurš oriģināls Samsung aksesuārs, arī Flap eko-ādas futrālis ir perfekti izgatavots un lieliski pieguļ viedtālrunim. Futrālī ir visi nepieciešamie ostu izgriezumi un integrēti pogu vāciņi, kas nodrošina ērtu piekļuvi visām ierīces funkcijām. Samsung Galaxy Z Flip5 viru aizsargā ādas aizdare, kas palīdz novērst bojājumus un kalpo arī kā papildu augstākās kvalitātes aizsardzības slānis. Flap eko-ādas futrāļu kolekcijas Flap aizsargvāciņi ir pieejami pieklusinātās, klasiskās krāsās, tāpēc šie unikālie futrāļi akcentē lietotāja izsmalcināto stilu un kļūst par elegantu aksesuāru. Visi Samsung Galaxy Flip5 futrāļi tagad ir izgatavoti no pārstrādāta m Tehniskie dati Kolekcija Kolekcija Flap eko āda Tips Cietais korpuss Materiāls Materiāls Eko āda Krāsa Melna Savietojamība Samsung Galaxy Z Flip5 F731
EAN - 8806095070940
Eans - 8806095070940
Funkcijas - Aizsardzības funkcijas - Izturīgs pret skrāpējumiem
Funkcijas - Korpusa tips - Flip case
Funkcijas - Maksimālais ekrāna izmērs - 17 cm (6,7")
Funkcijas - Materiāls - PU āda
Funkcijas - Produkta krāsa - Black
Funkcijas - savietojamība - Galaxy Z Flip5
Funkcijas - Zīmolu saderība - Samsung
GarantijaInformācija -
gross_weight - 0.15 kg
GTIN - 8806095070940
Iepakojuma dati - daudzums iepakojumā - 1 gab.
Kategorija - Mobilo tālruņu futrāļi
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izmantošana/GSM piederumi/Kasete
LongDesc - Aizsardzība no iekšpuses un ārpusesFeška iekšpusē ir mīksts oderējums, kas nodrošina aizsardzību, neapdraudot stilu. Atvākojums nodrošina papildu drošības slāni, lai pasargātu eņģi un jūs varētu droši lietot ierīci, zinot, ka tā ir labi aizsargāta.
LongProductName - Atvāžamais eko ādas futrālis priekš Z Flip5, melns
LongSummaryDescription - Samsung EF-VF731PBEGWWW. Korpusa tips: Zīmolu saderība: Flip case, Zīmolu saderība: Samsung, saderība: Samsung, saderība: Maksimālais ekrāna izmērs: 17 cm (6,7"), Produkta krāsa: melna.
Modelis - Z Flip5
Nosaukums - Samsung EF-VF731PBEGWW mobilā tālruņa futrālis 17 cm (6,7") Flip case Black
Nosaukums - Samsung Flap ECO-ādas futrālis līdz Galaxy Flip 5 melns
ProducerCode - EF-VF731PBEGWW
Produkta nosaukums - EF-VF731PBEGWW
Ražotājs - Samsung
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Samsung EF-VF731PBEGWWW, Flip case, Samsung, Galaxy Z Flip5, 17 cm (6,7"), melns
svars - 0.065 kg
title_lv - Samsung Z Flip5 Flap ECO ādas futrālis
title_lv - Samsung Z Flip5 Flap ECO ādas futrālis Maks Telefonam
title_ru - Samsung Z Flip5 Flap ECO-Leather ādas futrālis Telefona futrālis
URL - https://www.samsung.com/uk/mobile-accessories/galaxy-z-flip5-flap-eco-leather-case-black-ef-vf731pbegww/
Zīmols - Samsung
BrandPartCode - EF-VF731PBEGWW
category_en - GSM Accessories > Cases > For Mobile Phones
category_lv - GSM aksesuāri > Maciņi > Telefonu maciņi
category_ru - GSM aksesuāri > Maciņi > Telefonu maciņi
description_en - Samsung Eco-Leather Case
The Flap Eco-Leather Case protective case is a proposal for anyone looking for a sophisticated and classic cover for their Samsung Galaxy Flip5 phone. The collection of cases is made from the highest quality eco-leather, which is very resistant to damage and external factors. The material is pleasant to the touch and securely fits in the hand, so the user does not have to worry about the phone accidentally slipping out of their hand. Like every original accessory made by Samsung, the Flap Eco-Leather Case is perfectly crafted and perfectly fitted to the smartphone. The case has all necessary cutouts for ports and integrated button covers, providing easy access to all device functions.
The hinge of the Samsung Galaxy Z Flip5 is protected by a leather flap, which helps prevent damage and also serves as an additional layer of premium protection.
The collection of protective Flap Eco-Leather Case covers is produced in subdued, classic colors, making these unique cases emphasize the user's refined style and become an elegant accessory.
All Samsung Galaxy Flip5 cases are now made from recycled materials with UL certification, which transforms consumer waste into significant value, reducing emissions, increasing efficiency, and saving our precious resources. Technical Data Collection
Flap Eco-Leather Type
Hardcase Material
Eco-leather Color
Black Compatibility
Samsung Galaxy Z Flip5 F731
description_lv - Samsung eko-ādas futrālis
Flap Eco-Leather Case aizsargmaciņš ir priekšlikums ikvienam, kas meklē izsmalcinātu un klasisku vāciņu savam Samsung Galaxy Flip5 tālrunim. Korpusu kolekcija ir izgatavota no augstākās kvalitātes eko ādas, kas ir ļoti izturīga pret bojājumiem un ārējiem faktoriem. Materiāls ir patīkams taustei un droši iegulst rokā, tāpēc lietotājam nav jāuztraucas, ka telefons nejauši izslīd no rokas. Tāpat kā katrs oriģinālais Samsung izgatavotais aksesuārs, arī Flap Eco-Leather Case ir lieliski izstrādāts un lieliski piemērots viedtālrunim. Korpusam ir visi nepieciešamie izgriezumi pieslēgvietām un integrēti pogu vāciņi, nodrošinot ērtu piekļuvi visām ierīces funkcijām.
Samsung Galaxy Z Flip5 eņģe ir aizsargāta ar ādas atloku, kas palīdz novērst bojājumus un kalpo arī kā papildu augstākās kvalitātes aizsardzības slānis.
Aizsargājošo Flap Eco-Leather Case vāciņu kolekcija ir ražota pieklusinātās, klasiskās krāsās, liekot šiem unikālajiem futrāļiem izcelt lietotāja izsmalcināto stilu un kļūt par elegantu aksesuāru.
Visi Samsung Galaxy Flip5 maciņi tagad ir izgatavoti no otrreizēji pārstrādātiem materiāliem ar UL sertifikātu, kas pārvērš patērētāju atkritumus par būtisku vērtību, samazinot emisijas, palielinot efektivitāti un ietaupot mūsu vērtīgos resursus. Tehniskie dati Kolekcija
Atloks Eko-āda Tips
Cietais futrālis Materiāls
Eko āda Krāsa
Melns Saderība
Samsung Galaxy Z Flip5 F731
description_ru - Чехол Samsung из эко-кожи
Защитный чехол Flap Eco-Leather Case — это предложение для тех, кто ищет изысканный и классический чехол для своего телефона Samsung Galaxy Flip5. Коллекция чехлов изготовлена ​​из эко-кожи высочайшего качества, которая очень устойчива к повреждениям и внешним факторам. Материал приятен на ощупь и надежно лежит в руке, поэтому пользователю не придется беспокоиться о том, что телефон случайно выскользнет из рук. Как и любой оригинальный аксессуар Samsung, чехол Flap из экокожи идеально изготовлен и идеально подходит для смартфона. В корпусе имеются все необходимые вырезы для портов и встроенные крышки кнопок, обеспечивающие легкий доступ ко всем функциям устройства.
Шарнир Samsung Galaxy Z Flip5 защищен кожаной застежкой, которая помогает предотвратить повреждения, а также служит дополнительным уровнем защиты премиум-класса.
Коллекция защитных чехлов Flap Eco-Leather Case выполнена в приглушенных, классических цветах, благодаря чему эти уникальные чехлы подчеркивают изысканный стиль пользователя и становятся элегантным аксессуаром.
Все чехлы Samsung Galaxy Flip5 теперь изготовлены из переработанных материалов и сертифицированы UL, что превращает потребительские отходы в значительную ценность, снижает выбросы, повышает эффективность и экономит наши драгоценные ресурсы. Технические данные Коллекция
Лоскут из эко-кожи Тип
Трудный случай Материал
Экокожа Цвет
Черный Совместимость
Samsung Galaxy Z Flip5 F731
EAN - 8806095070940
Eans - 8806095070940
Features - Protection features - Scratch resistant
Features - Case type - Flip case
Features - Maximum screen size - 17 cm (6.7")
Features - Material - PU leather
Features - Product colour - Black
Features - Compatibility - Galaxy Z Flip5
Features - Brand compatibility - Samsung
WarrantyInfo -
gross_weight - 0.15 kg
GTIN - 8806095070940
Packaging data - Quantity per pack - 1 pc(s)
Category - Mobile Phone Cases
Category - Root/Accessories | Exploitation/GSM accessories/Case
LongDesc - Protection inside and outThe case features soft lining on the inside to provide protection without compromising on style. The flap adds an extra layer of security to safeguard the hinge so you can use your device with confidence, knowing that it's well-protected.
LongProductName - Flap Eco-Leather Case for Z Flip5, Black
LongSummaryDescription - Samsung EF-VF731PBEGWW. Case type: Flip case, Brand compatibility: Samsung, Compatibility: Galaxy Z Flip5, Maximum screen size: 17 cm (6.7"), Product colour: Black
Model - Z Flip5
Title - Samsung EF-VF731PBEGWW mobile phone case 17 cm (6.7") Flip case Black
Name - Samsung Flap ECO-Leather Case do Galaxy Flip 5 black
ProducerCode - EF-VF731PBEGWW
ProductName - EF-VF731PBEGWW
Producer - Samsung
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Samsung EF-VF731PBEGWW, Flip case, Samsung, Galaxy Z Flip5, 17 cm (6.7"), Black
weight - 0.065 kg
title_en - Samsung Z Flip5 Flap ECO-Leather Case
title_lv - Samsung Z Flip5 Flap ECO-Leather Case Maks Telefonam
title_ru - Samsung Z Flip5 Flap ECO-Leather Case Чехол для Телефона
URL - https://www.samsung.com/uk/mobile-accessories/galaxy-z-flip5-flap-eco-leather-case-black-ef-vf731pbegww/
Brand - Samsung
91,04 €
Samsung Flap ECO-Leather Case do Galaxy Flip 5 black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas