Honor 90 Lite, 8GB/256GB, Midnight Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 987520 Preces kods: 5109ASWC
Noliktavā 50 gab.
Garantija: 2 gadi
319,67 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: trešdien, 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 6.7"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1080 x 2388
  • Ekrāna tips: IPS LCD
  • Refresh rate: 90Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 256GB
  • Operētājsistēma: Android 13
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 100 MPix
  • Akumulators: 4500 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība N/A
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 6.7"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 1080 x 2388
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips IPS LCD
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 90Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 256GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Melna
Modelis : Honor 90 Lite
Svars : 179g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Mediatek Dimensity 6020
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 8GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 13
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Nav
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda Nav
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Ir
Bluetooth 5.1
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Nav
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 100 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 3
Makro kamera : 2 MPix
Priekšējā kamera (videozvans) 16 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : 5 MPix
Video ieraksta kvalitāte Full HD (1920 x 1080)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 4500 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
4G datu pārraide - Jā
5G dati - Jā
Akumulatora ietilpība - 4500 mAh
Akumulators - Litija jonu uzlādējams
Apraksts - HONOR 90 Lite 8GB+256GB/Midnight Black/100MP Ultra kamera
Atmiņa (RAM) - 8GB
Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
category_en - Viedtālruņi, viedpulksteņi un aksesuāri > Mobilie tālruņi
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
CPU - MediaTek Dimensity 6020
Datu standarti - GSM / HSPA / LTE / 5G
description_lv - Baudījums, Jautrība Ārpus Iztēles Gluda un maiga virsma neuztver zīmes un pirkstu nospiedumus, flicking jūsu heartstrings ar izsmalcinātu noapaļotiem stūriem. Pusnakts Melns Mieriniet sirdi dziļākajā naktī. Capture dabas skaistumu, iedegties izsmalcinātu eleganci. 6.7 " bez malām Acu Komforta Displejs Autentiska krāsu prezentācija uzplauks visus pasaules brīnumus, ļaujot parādīties visiem dzīves priekiem. Viens pieskāriens, lai šedevrs, Jauna Vlog valstība Bagātīgās veidnes un skaņu celiņus var saskaņot ar pieskārienu, izveidojot savu šedevru tikai dažu sekunžu laikā.
GODA GRIEZUMS, Vienkārši Sāciet To Daudzie veidne ļauj rediģēt un izveidot pēc vēlēšanās, padarot savu aizraujošu video. Kino līmeņa pieredze, Tiecas pēc kvalitātes Izmantojot divkāršo Hi-Res sertifikātu, lieliskā skaņas kvalitāte var sildīt atmosfēru. Liela skaļuma režīms, skaļāks un skaidrāks Liela skaļuma režīmu var aktivizēt multivides atskaņošanai un audio/ video zvaniem, kas ausīm ir skaļāks un skaidrāks. Tāpat kā celt mini skaļruni apkārt, nekad garām vārdu trokšņainā vidē 4500mAh liels akumulators, 22.5 W HONOR SuperCharge Kad 4500mAh lielais akumulators tiek savienots pārī ar 22.5 W HONOR SuperCharge, pusstundas laikā varat uzlādēt līdz 53% 11, vairs neveicot īkšķi ar ātru uzlādi un ilgstošu veiktspēju
description_lv - Izklaide, jautrība, kas pārsniedz iztēli Gludā un maigā virsma neķer nekādas pēdas un pirkstu nospiedumus, ar izsmalcinātajiem noapaļotajiem stūriem saviļņojot jūsu sirds stīgas. Pusnakts melnā Miers sirdī nakts dziļumā. Iemūžiniet dabas skaistumu, izgaismojiet izsmalcinātu eleganci. 6,7" displejs bez malām, kas nodrošina acu komfortu Autentisks krāsu attēlojums izgaismo visus pasaules brīnumus, ļaujot izpausties dzīves priekam. Viens pieskāriens līdz šedevram, jauna vloga valstība Ar vienu pieskārienu var pieskaņot bagātīgos šablonus un skaņu celiņus, radot savu šedevru vien dažu sekunžu laikā.
HONOR CUT, vienkārši sāciet to Daudzie šabloni ļauj rediģēt un veidot pēc saviem ieskatiem, veidojot savus aizraujošos videoklipus. Kino līmeņa pieredze, tiecas pēc kvalitātes Ar dubulto Hi-Res sertifikātu lieliskā skaņas kvalitāte var uzkarsēt atmosfēru. Augstas skaļuma pakāpes režīms, skaļāks un skaidrāks Mediju atskaņošanai un audio/ video zvaniem var aktivizēt augstas skaļuma pakāpes režīmu, kas ir skaļāks un ausīm saprotamāks. Gluži tāpat kā ņemot līdzi mini skaļruni, trokšņainā vidē nekad nepalaistu garām nevienu vārdu 4500 mAh lielā baterija, 22,5 W HONOR SuperCharge Kad 4500 mAh lielā baterija ir savienota ar 22,5 W HONOR SuperCharge, varat uzlādēt līdz 53%11 pusstundas laikā, vairs nav jāgriež īkšķi, jo uzlāde ir ātra un ilgstoša.
description_ru - Izbaudiet, Izklaide ārpus iztēles Gludā un maigā virsma neatstāj pēdas vai pirkstu nospiedumus, savelkot jūsu sirds stīgas ar izsmalcinātiem noapaļotiem stūriem.Pusnakts melnā Miers jūsu sirdij biezā naktī. Iemūžiniet dabas skaistumu, akcentējiet izsmalcinātu eleganci. 6,7" displejs bez malām Acij draudzīgs displejs Autentiska krāsu pasniegšana ļaus uzplaukt visiem pasaules brīnumiem, ļaujot izpausties visai dzīves jautrībai. Ar vienu pieskārienu līdz šedevram - jauna videoblogošanas valstība Ar vienu pieskārienu var izvēlēties daudzus veidnes un skaņu celiņus, radot savu šedevru vien dažu sekunžu laikā.
PORES HONORA, vienkārši palaidiet to Daudzās veidnes ļauj rediģēt un veidot pēc vēlēšanās, radot savus elpu aizraujošus videoklipus. kino līmeņa pieredze, apņemšanās nodrošināt kvalitāti Ar dubulto Hi-Res sertifikāciju, izcila skaņas kvalitāte var uzkarsēt atmosfēru. Augsta skaļuma režīms, skaļāk un skaidrāk Augsta skaļuma režīms, var aktivizēt, lai atskaņotu multivides un audio/video zvanus, kas ausij skan skaļāk un skaidrāk. Tāpat kā nēsājot līdzi mini skaļruni, jūs nekad nepalaistu garām nevienu vārdu trokšņainā vidē Liels 4500 mAh akumulators, 22,5 W HONOR SuperCharge Kad 4500 mAh akumulators ir savienots ar 22,5 W HONOR SuperCharge, jūs varat uzlādēt līdz 53%11 pusstundas laikā, vairs neķerot īkšķi pie tempļa, pateicoties ātrai uzlādei un ilgstošai darbībai.
Displeja tehnoloģija - IPS-LCD
EAN - 6936520825103
EAN_kods - 6936520825103
Ekrāna izmērs - 6.7"
Ekrāna izšķirtspēja - 1080 x 2388
Formas faktors - Bārs
Galvenās kameras f numurs - f/1,9; f/2,2; f/2,4
Garantija - 24 mēneši
GPS/ģeotagēšana - Jā
gross_weight - 0.2 kg
Iebūvēta atmiņa - 256 GB
Izmēri - 162.9x74.5x7.48mm
Kamera - 100MP+5MP+2MP
Kategorijas kods - MPH
Kategorija_1 - Tālruņi un navigācija
Kategorija_2 - Mobilie tālruņi
Krāsa - Pusnakts melnā
LTE dati - Jā
Mobilā operētājsistēma - Android 13.0
Modelis - Honor 90 Lite
Modeļa nosaukums - 90 Lite
Nosaukums - Honor 90 Lite - 6.7 - 256GB, mobilais tālrunis (Midnight Black, Android 13)
Noņemams akumulators - Nē
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 3.5 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 17.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.31 kg
Pilna apraksta līnija - Modelis 90 Lite|Iebūvēta atmiņa 256 GB|RAM 8 GB|Pusnakts melna|LTE|4G|5G|OS Android 13.0|ekrāns 6.7"|1080 x 2388|IPS-LCD|CPU MediaTek Dimensity 6020|Dual SIM|1xUSB-C|Kamera 100MP+5MP+2MP|Pirmā kamera 16MP|Bluetooth/USB/Wi-Fi|Bluetooth 5.3|GPS/ģeotagging|Baterijas ietilpība 4500 mAh|Izmērs 162,9x74,5x7,48 mm|Svars 0,179 kg
Pirkstu nospiedumu lasītājs - Jā
Priekšējā kamera - 16MP
Priekšējās kameras f numurs - f/2.45
Pārdevēja mājas lapa - www.hihonor.com/uk/phones/honor-90-lite/buy/
Ražotāja_kods - 5109ASWC
Ražotājs - Gods
Ražotājs - Huawei
Sensori - Pirkstu nospiedums (sānos), akselerometrs, kompass ; Virtuālā tuvuma noteikšana
SIM karšu skaits - Divas SIM kartes
Svars - 0,31
svars - 0.185 kg
title_lv - Honor 90 Lite 5G mobilais tālrunis 8GB / 256GB / DS
title_lv - Honor 90 Lite 5G Mobilie telefoni 8GB / 256GB / DS
title_ru - Honor 90 Lite 5G mobilais tālrunis 8GB / 256GB / DS
Tālruņa savienojumi - Bluetooth/USB/Wi-Fi
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 1
Video ierakstīšanas izšķirtspēja - 1920 x 1080
Vienība Neto svars - 0.179 kg
Vienības bruto svars - 0.31 kg
Vienības kastes augstums - 0.035
Vienības kastes garums - 0.175
Vienības kastes platums - 0.085
Vienība Slikts tilpums - 0,0005206 kubikmetru
4G Data - Yes
5G Data - Yes
Battery capacity - 4500 mAh
Battery - Lithium-Ion rechargeable
Description - HONOR 90 Lite 8GB+256GB/Midnight Black/100MP Ultra Camera
Memory (RAM) - 8GB
Bluetooth version - Bluetooth 5.3
category_en - Smartphones, smartwatches and accessories > Mobile phones
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
CPU - MediaTek Dimensity 6020
Data standards - GSM / HSPA / LTE / 5G
description_lv - Baudījums, Jautrība Ārpus Iztēles
Gluda un maiga virsma neuztver zīmes un pirkstu nospiedumus,
flicking jūsu heartstrings ar izsmalcinātu noapaļotiem stūriem.
Pusnakts Melns
Mieriniet sirdi dziļākajā naktī. Capture dabas skaistumu, iedegties izsmalcinātu eleganci.
6.7 " bez malām
Acu Komforta Displejs
Autentiska krāsu prezentācija uzplauks visus pasaules brīnumus, ļaujot parādīties visiem dzīves priekiem.
Viens pieskāriens, lai šedevrs,
Jauna Vlog valstība
Bagātīgās veidnes un skaņu celiņus var saskaņot ar pieskārienu, izveidojot savu šedevru tikai dažu sekunžu laikā.
GODA GRIEZUMS,
Vienkārši Sāciet To
Daudzie veidne ļauj rediģēt un izveidot pēc vēlēšanās, padarot savu aizraujošu video.
Kino līmeņa pieredze,
Tiecas pēc kvalitātes
Izmantojot divkāršo Hi-Res sertifikātu, lieliskā skaņas kvalitāte var sildīt atmosfēru.
Liela skaļuma režīms, skaļāks un skaidrāks
Liela skaļuma režīmu var aktivizēt multivides atskaņošanai un audio/ video zvaniem, kas ausīm ir skaļāks un skaidrāks. Tāpat kā celt mini skaļruni apkārt, nekad garām vārdu trokšņainā vidē
4500mAh liels akumulators,
22.5 W HONOR SuperCharge
Kad 4500mAh lielais akumulators tiek savienots pārī ar 22.5 W HONOR SuperCharge, pusstundas laikā varat uzlādēt līdz 53% 11, vairs neveicot īkšķi ar ātru uzlādi un ilgstošu veiktspēju
description_en - Enjoyment, Fun Beyond Imagination
The smooth and delicate surface catches no marks and fingerprints,
flicking your heartstrings with the exquisite rounded corners.
Midnight Black
Peace the heart in the deepening night. Capture the Natural Beauty, Light up the Exquisite Elegance.
6.7" Edgeless
Eye-Comfort Display
The authentic presentation of colors will flourish all wonders of the world, letting all the fun of life emerge.
One Tap to Masterpiece,
a New Realm of Vlog
The abundant templates and soundtracks can be matched with a tap, creating your masterpiece in mere seconds.
HONOR CUT,
Just Start It
The numerous template allows you edit and create at will, making your own exciting videos.
Cinema-level Experience,
Strives for Quality
With the dual Hi-Res certification, the excellent sound quality can heat the atmosphere up.
High-volume Mode, Louder & Clearer
The high-volume mode can be activated for media playback and audio/ video calls, which is louder and clearer to the ears. Just like bringing a mini speaker around, never miss a word in noisy environments
4500mAh Large Battery,
22.5W HONOR SuperCharge
When the 4500mAh large battery pairs with the 22.5W HONOR SuperCharge, you can charge up to 53%11 in half an hour, no more thumb twiddling with fast charging and long lasting performance
description_ru - Наслаждение, Веселье за гранью воображения
Гладкая и нежная поверхность не оставляет следов и отпечатков пальцев,
задевая струны вашего сердца изысканными закругленными углами.
Полуночно-черный
Умиротвори сердце в сгущающейся ночи. Запечатлейте естественную красоту, подчеркните изысканную элегантность.
6,7" Без кромок
Удобный для глаз дисплей
Аутентичная подача цветов позволит расцвести всем чудесам света, позволяя проявиться всему веселью жизни.
Одно касание к шедевру -
новому царству видеоблогов
Множество шаблонов и саундтреков можно подобрать одним касанием, создав свой шедевр всего за несколько секунд.
ПОРЕЗ ЧЕСТИ,
Просто запусти Его
Многочисленные шаблоны позволяют вам редактировать и создавать по своему желанию, создавая свои собственные захватывающие видеоролики.
Опыт работы на уровне кинотеатра,
стремление к качеству
Благодаря двойной сертификации Hi-Res превосходное качество звука может накалить атмосферу.
Режим высокой громкости, громче и четче
Режим высокой громкости может быть активирован для воспроизведения мультимедиа и аудио / видеозвонков, которые звучат громче и четче для слуха. Точно так же, как носить с собой мини-динамик, вы никогда не пропустите ни слова в шумной обстановке
Большая батарея емкостью 4500 мАч,
22,5 Вт HONOR SuperCharge
Когда аккумулятор емкостью 4500 мАч соединяется с HONOR SuperCharge мощностью 22,5 Вт, вы можете зарядить до 53%11 за полчаса, больше не крутя пальцем у виска, благодаря быстрой зарядке и длительной работе.
Display technology - IPS-LCD
EAN - 6936520825103
EAN_code - 6936520825103
Screen size - 6.7"
Screen resolution - 1080 x 2388
Form Factor - Bar
Main camera f number - f/1.9; f/2.2; f/2.4
Warranty - 24 months
GPS / geotagging - Yes
gross_weight - 0.2 kg
Built-in Memory - 256 GB
Dimensions - 162.9x74.5x7.48mm
Camera - 100MP+5MP+2MP
Category Code - MPH
Category_1 - Phones and Navigation
Category_2 - Mobile Phones
Colour - Midnight Black
LTE Data - Yes
Mobile OS - Android 13.0
Model - Honor 90 Lite
Model name - 90 Lite
Name - Honor 90 Lite - 6.7 - 256GB, mobile phone (Midnight Black, Android 13)
Removeable battery - No
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 3.5 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 17.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 8.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.31 kg
Full Description Line - Model 90 Lite|Built-in Memory 256 GB|RAM 8GB|Midnight Black|LTE|4G|5G|OS Android 13.0|Screen 6.7"|1080 x 2388|IPS-LCD|CPU MediaTek Dimensity 6020|Dual SIM|1xUSB-C|Camera 100MP+5MP+2MP|Front-facing Camera 16MP|Bluetooth/USB/Wi-Fi|Bluetooth 5.3|GPS / geotagging|Battery capacity 4500 mAh|Dimensions 162.9x74.5x7.48mm|Weight 0.179 kg
Fingerprint reader - Yes
Front-facing Camera - 16MP
Front camera f number - f/2.45
Vendor Homepage - www.hihonor.com/uk/phones/honor-90-lite/buy/
Manufacturer_code - 5109ASWC
Manufacturer - Honor
Producer - Huawei
Sensors - Fingerprint (side-mounted), accelerometer, compass ; Virtual proximity sensing
Number of SIM - Dual SIM
Weight - 0,31
weight - 0.185 kg
title_en - Honor 90 Lite 5G Mobile Phone 8GB / 256GB / DS
title_lv - Honor 90 Lite 5G Mobilais Telefons 8GB / 256GB / DS
title_ru - Honor 90 Lite 5G Мобильный Телефон 8GB / 256GB / DS
Phone connections - Bluetooth/USB/Wi-Fi
USB-C Input/Output connectors - 1
Video recording resolution - 1920 x 1080
Unit Net Weight - 0.179 kg
Unit Gross Weight - 0.31 kg
Unit Box Height - 0.035
Unit Box Length - 0.175
Unit Box Width - 0.085
Unit Brutto Volume - 0.0005206 cubm
319,67 €
Honor 90 Lite, 8GB/256GB, Midnight Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas