Xiaomi Redmi 12, 8GB/256GB, Sky Blue

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 987258 Preces kods: 49116
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
160,29 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 10.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 10.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 08.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 6.79"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1080 x 2460
  • Ekrāna tips: IPS LCD
  • Refresh rate: 90Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 256GB
  • Operētājsistēma: Android 13
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 50 MPix
  • Akumulators: 5000 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība N/A
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 6.79"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 1080 x 2460
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips IPS LCD
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 90Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 256GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Zila
Modelis : Xiaomi Redmi 12
Svars : 199g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : MediaTek Helio G88
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 8GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 13
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Ir
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda microSD (shared with SIM)
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Nav
Bluetooth 5.3
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Nav
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 50 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 3
Makro kamera : 2 MPix
Priekšējā kamera (videozvans) 8 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : 8 MPix
Video ieraksta kvalitāte Full HD (1920 x 1080)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 5000 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
Akumulators - Akumulatora ietilpība - 5000 mAh
Akumulators > Akumulatora ietilpība - 5000 mAh
category_en - Viedtālruņi, viedpulksteņi un aksesuāri > Mobilie tālruņi
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
description_lv - Izsmalcināts stikla dizains Premium, plānāks Tikai 8.17 mm plāns, Redmi 12 rada pilnīgi jaunu nozīmi, lai izskatītos un justos labi ar savu stilīgo un izturīgo stikla aizmugures dizainu. Infinite camera deco dizains, atveriet savu iztēli Ar nemanāmi integrētām kamerām un izcilu stikla aizmuguri Redmi 12 patiesi izceļas no sacensībām. IP53 izturīgs pret putekļiem un šļakatām Ar IP53 aizsardzību Redmi 12 ir vēl izturīgāks pret šļakatām un putekļiem. Nesvīstiet sīkumus un izbaudiet Redmi 12 lietošanu bez raizēm. 6.79 " FHD+ DotDisplay Šokējoši liels redzes lauks Izbaudiet dzīvi ar lielu ekrānu, pateicoties Redmi 12 iespaidīgajam un gludajam 90Hz 6.79" FHD+ displejam, kas ir ideāli piemērots visam, sākot no videoklipu skatīšanās līdz sociālo mediju pārlūkošanai. SGS zema zilā gaismas sertifikācija Izmantojot gan SGS Low Blue Light sertifikāciju, gan Reading mode 3.0, Redmi 12 palīdz jums vēl vairāk izbaudīt vizuālo pieredzi, vēl ilgāk, samazinot zilo gaismu un vizuālo nogurumu un saglabājot acis aizsargātas. Gluda pieredze visu laiku Redmi 12 jūtas super gluda un patīkami izmantot, vai jūs esat spēlētājs, sociālo mediju zvaigzne, vai vienkārši baudīt ar ātru un sparīgs pieredzi. Un, pateicoties AdaptiveSync, Redmi 12 automātiski optimizēs atsvaidzes intensitāti neatkarīgi no tā, ko jūs darāt. 1217 skaļrunis Pieredze pieaugums immersive skaņu filmCamera Septiņi klasiskie filmu filtri, kas veic pikseļu līmeņa aprēķinu un reāllaika priekšskatījumu, dodot vintage vibe un pārvēršot savu fotoattēlu par šedevru uzreiz.
Īpaši ilgs akumulatora darbības laiks, lai nodrošinātu mieru 5000mAh super jauda kopā ar 18W ātru uzlādi, nodrošinot ilgāku lietošanu un ātrāku uzlādi un palīdzot atbrīvoties no strāvas trauksmes.
Octa-core procesors, nodrošinot vienmērīgāku pieredzi Redmi 12 nodrošina pārsteidzošu jaudas un efektivitātes līdzsvaru, pateicoties MediaTek Helio G88 procesoram, nodrošinot vienmērīgu un stabilu veiktspēju katru dienu. Darīt vairāk, skatīties vairāk, baudīt vairāk Redmi 12 ir aprīkots ar maksimālo ietilpību 256 GB, kas izceļas no sacensībām. Ar līdz pat 1 TB paplašināmu krātuvi Redmi 12 ļauj ērti saglabāt visus nepieciešamos fotoattēlus, videoklipus un failus, lai kur jūs dotos. Izbaudiet vienmērīgāku pieredzi Redmi 12 padara lietas vieglu un gludu, ļaujot jums paplašināt RAM līdz pat 16GB (ieskaitot 8GB paplašināto RAM)* maksimālajam ātrumam, kad tas ir nepieciešams.
description_lv - Izsmalcināts stikla dizains Premium klases, plānāks Redmi 12 ir tikai 8,17 mm plāns, un ar savu stilīgo un izturīgo stikla aizmugures dizainu tas piešķir pavisam jaunu nozīmi tam, kā labi izskatīties un justies. Bezgalīgs kameras dekora dizains, pavērs vaļā jūsu iztēli Ar nevainojami integrētām kamerām un augstākās kvalitātes stikla aizmuguri Redmi 12 patiesi izceļas uz konkurentu fona. IP53 putekļu un šļakatu izturība Pateicoties IP53 aizsardzībai, Redmi 12 ir vēl izturīgāks pret šļakatām un putekļiem. Neuztraucieties par sīkumiem un izbaudiet Redmi 12 lietošanu bez raizēm. 6,79" FHD+ DotDisplay Satriecoši liels redzamības lauks Izbaudiet dzīvi ar lielu ekrānu, pateicoties Redmi 12 aizraujošajam un vienmērīgajam 90 Hz 6,79" FHD+ displejam, kas lieliski piemērots visam, sākot no video skatīšanās līdz sociālo mediju pārlūkošanai. SGS Low Blue Light sertifikāts Ar SGS Low Blue Light sertifikātu un lasīšanas režīmu 3.0 Redmi 12 palīdz vēl ilgāk baudīt vizuālo pieredzi, samazinot zilās gaismas un redzes nogurumu, kā arī aizsargājot acis. Vienmēr vienmērīga pieredze Redmi 12 lietošana ir īpaši vienmērīga un patīkama, neatkarīgi no tā, vai esat spēlētājs, sociālo tīklu zvaigzne vai vienkārši izbaudāt ātru un raitu lietošanu. Pateicoties AdaptiveSync, Redmi 12 automātiski optimizēs atsvaidzināšanas ātrumu neatkarīgi no tā, ko jūs darāt. 1217 skaļais skaļrunis Izbaudiet aizraujošas skaņas uzplaiksnījumu filmCamera Septiņi klasiskie filmu filtri, kas veic pikseļu līmeņa aprēķinus un reāllaika priekšskatījumu, piešķirot vintage noskaņu un uzreiz pārvēršot jūsu fotoattēlu par šedevru. Īpaši ilgs akumulatora darbības laiks, lai būtu mierā 5000 mAh superjauda kopā ar 18 W ātro uzlādi, kas nodrošina ilgāku lietošanu un ātrāku uzlādi, kā arī palīdz atbrīvoties no trauksmes par strāvas patēriņu. Astoņkodolu procesors, kas nodrošina vienmērīgāku pieredzi Redmi 12 nodrošina pārsteidzošu jaudas un efektivitātes līdzsvaru, pateicoties MediaTek Helio G88 procesoram, kas nodrošina vienmērīgu un stabilu darbību katru dienu. Dariet vairāk, skatieties vairāk, izbaudiet vairāk Redmi 12 ir aprīkots ar 256 GB maksimālo ietilpību, izceļoties starp konkurentiem. Un ar līdz pat 1 TB paplašināmās atmiņas, Redmi 12 ļauj ērti saglabāt visas nepieciešamās fotogrāfijas, videoklipus un failus, lai kurp jūs dotos. Izbaudiet vienmērīgāku pieredzi Redmi 12 padara darbu vienkāršu un vienmērīgu, ļaujot paplašināt operatīvo atmiņu līdz 16 GB (tostarp 8 GB paplašināto operatīvo atmiņu)*, lai nodrošinātu maksimālu ātrumu, kad tas jums nepieciešams.
description_ru - Izsmalcināts augstākās kvalitātes stikla dizains, plānāks Ar tikai 8,17 mm biezumu Redmi 12 piešķir pavisam jaunu nozīmi tam, kā labi izskatīties un justies, pateicoties stilīgajam un izturīgajam stikla aizmugures dizainam. Bezgalīgs deko kameras dizains, atraisiet savu iztēli Ar nevainojami integrētām kamerām un augstākās kvalitātes stikla aizmugures paneli Redmi 12 patiešām izceļas starp konkurentiem. IP53 aizsardzība pret putekļiem un šļakatām Ar IP53 aizsardzību Redmi 12 ir vēl izturīgāks pret šļakstiem un putekļiem. Neuztraucieties par sīkumiem un izbaudiet bezrūpīgu pieredzi ar Redmi 12. 6,79" 6,79" FHD + punktveida displejs Satriecoši liels redzes lauks Izbaudiet dzīvi ar lielu ekrānu, pateicoties Redmi 12 aizraujošajam un vienmērīgajam 90 Hz 6,79" FHD + displejam, kas ir ideāli piemērots visam, sākot no videoklipu skatīšanās līdz sociālo mediju pārlūkošanai. SGS Low Blue Light sertifikāts Ar SGS Low Blue Light sertifikātu un lasīšanas režīmu 3.0 Redmi 12 palīdz vēl vairāk un ilgāk izbaudīt vizuālo pieredzi, jo samazina zilās gaismas un redzes nogurumu, kā arī aizsargā acis. Vienmēr vienmērīga pieredze Redmi 12 ir ļoti ērts lietotājam neatkarīgi no tā, vai esat spēlētājs, sociālo tīklu zvaigzne vai vienkārši izbaudāt ātru un neaizmirstamu saskarni. Un, pateicoties AdaptiveSync, Redmi 12 automātiski optimizē atsvaidzināšanas ātrumu neatkarīgi no tā, ko darāt.1217 Skaļrunis Izbaudiet aizraujošu kino skaņas uzplaiksnījumuKamera Septiņi klasiskie filmu filtri, kas veic pikseļu līmeņa aprēķinus un reāllaika priekšskatījumus, rada senatnīgu noskaņu un acumirklī pārvērš jūsu fotoattēlu par šedevru.Īpaši ilgs akumulatora darbības laiks, lai būtu mierā Īpaši jaudīgs 5000 mAh akumulators un 18 W ātrā uzlāde nodrošina ilgāku lietošanas laiku. Un ar līdz pat 1 TB paplašināmās atmiņas, Redmi 12 ļauj ērti saglabāt visas nepieciešamās fotogrāfijas, videoklipus un failus, lai kurp jūs dotos. Izbaudiet vienmērīgāku pieredzi Redmi 12 nodrošina vienkāršu un vienmērīgu darbību, ļaujot paplašināt līdz pat 16 GB RAM (tostarp 8 GB paplašinātās RAM)*, lai nodrošinātu maksimālu ātrumu, kad tas jums nepieciešams.
dimensionalWeight - 129
Displejs - Displeja diagonāle - 17,2 cm (6,79")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 2460 x 1080 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums - 550 cd/m²
Displejs - Displeja tips - IPS
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1500:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 90 Hz
Displejs - Pikseļu blīvums - 396 ppi
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs > Displeja diagonāle - 6.79 "
Displejs > Displeja tips - IPS LCD
Displejs > Displejs - 1080 x 2460
Dizains - Krāsas nosaukums - Debesu zilais
Dizains - Produkta krāsa - Zilais
Dizains > Pirkstu nospiedumu lasītājs - Sānu uzstādīšana
Dizains > Produkta krāsa - Debesu zilais
EAN - 6941812739747
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantijaType - G
gross_weight - 0.22 kg
guaranteeLength - 24
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 250 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 90.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB
Iepakojuma saturs - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Nē
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 180 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 10 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 90 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.000162 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.07 kg
Kamera - Aizmugures kameras tips - Trīskāršā kamera
Kamera - Aizmugurējās kameras apertūras numurs - 1.8
Kamera - aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 50 MP
Kamera - aizmugurējās kameras zibspuldze - Jā
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@60fps
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras apertūras numurs - 2.2
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 8 MP
Kamera - Priekšējās kameras apertūras numurs - 2.1
Kamera - Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 8 MP
Kamera - Priekšējās kameras tips - Viena kamera
Kamera - Trešās aizmugurējās kameras apertūras numurs - 2.4
Kamera - Trešās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 2 MP
Kamera - Video ierakstīšanas režīmi - 1080p
Kamera > Galvenās kameras izšķirtspēja - 50+8+2 MP
Kamera > Iebūvēta zibspuldze - LED zibspuldze
Kamera > Otrējās kameras izšķirtspēja - 8 MP
Kamera > Sekundārā kamera - Jā
Kamera > Video ierakstīšanas režīmi - 1080p ar 30 kadriem sekundē
Kods - 49116
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Modelis - MZB0ETBEU
Multimediji - FM radio - Jā
Multimediji - Skaļruņi - stereo
Navigācija - Atrašanās vieta - Jā
Navigācija - BeiDou - Jā
Navigācija - Elektroniskais kompass - Jā
Navigācija - Galileo - Jā
Navigācija - GLONASS - Jā
Navigācija - GPS (satelīts) - Jā
Nosaukums - Xiaomi | Redmi | 12 | Sky Blue | 6,79 " | IPS LCD | 1080 x 2460 | Mediatek | Helio G88 (12 nm) | Iekšējā RAM 8 GB | 256 GB | MicroSDXC | Dual SIM | Nano-SIM | 4G | Galvenā kamera 50+8+2 MP | Papildus kamera 8 MP | MIUI | 14 | 5000 mAh
Procesors - Procesora krāsas - 8
Procesors - Procesora modelis - Helio G88
Procesors - procesoru saime - MediaTek
Procesors > Procesora frekvence - 2x2,0 GHz + 6x1,8 GHz
Procesors > Procesora krāsas - 8
Procesors > Procesora modelis - Helio G88 (12 nm)
Procesors > Procesoru ģimenes procesori - Mediatek
productName - Xiaomi Redmi 12 8/256GB Sky Blue
productSize - Parasts
Programmatūra - instalētā operētājsistēma - Android 13
Programmatūra - Operētājsistēmas dakša - MIUI 14
Programmatūra - Platforma - Android
Ražotāja produkta nosaukums - 12
Ražotāja produktu grupa - Redmi
Ražotājs - Xiaomi
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotāja tips - USB Type-C
sizeX - 180
sizeY - 40
sizeZ - 90
svars - 0.18 kg
svars - 380
Svars un izmēri - Augstums - 168.6 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 8.17 mm
Svars un izmēri - Platums - 76.3 mm
Svars un izmēri - Svars - 198 g
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.299 kg
Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.199 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Xiaomi
title_lv - Xiaomi Redmi 12 mobilais tālrunis 8GB / 256GB / NFC / DS
title_lv - Xiaomi Redmi 12 mobilais tālrunis 8GB / 256GB / NFC / DS
title_ru - Xiaomi Redmi 12 mobilais tālrunis 8GB / 256GB / NFC / DS
Tīkla tīkli > SIM kartes iespējas - Divas SIM kartes
Tīkla tīkli > SIM kartes tips - Nano-SIM
Tīklošana > 4G - Jā
Tīklošana > 5G - Nē
Tīklošana > Bluetooth - Jā
Tīklošana > Bluetooth versija - 5.3
Tīklošana > Wi-Fi - Jā
Tīklošana > Wi-Fi standarti - 802.11 a/b/g/n/ac
Tīkls - 3G standarti - WCDMA
Tīkls - 4G standarts - LTE-TDD UN LTE-FDD
Tīkls - 5G standarts - Nav atbalstīts
Tīkls - balss pār LTE (VoLTE) atbalsts - Jā
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.3
Tīkls - Mobilā tīkla izveide - 4G
Tīkls - SIM kartes iespēja - Divu SIM karšu hibrīds
Tīkls - SIM kartes tips - NanoSIM
Tīkls - tuvo lauku komunikācija (NFC) - Jā
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11g
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Uzglabāšana - Atmiņas kartes slota tips - Hibrīda slots
Uzglabāšana - Iekšējās atmiņas ietilpība - 256 GB
Uzglabāšana - Lietotāja atmiņa - 110.5 GB
Uzglabāšana - Maksimālais atmiņas kartes izmērs - 512 GB
Uzglabāšana - RAM ietilpība - 8 GB
Uzglabāšana - RAM tips - LPDDR4X
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - MicroSD (TransFlash)
Uzglabāšana > Iekšējā RAM - 8 GB
Uzglabāšana > Iekšējās atmiņas ietilpība - 256 GB
Uzglabāšana > Saderīgās atmiņas kartes - MicroSDXC
Veiktspēja - sejas atpazīšana - Jā
Veiktspēja - USB On-The-Go atbalsts - Jā
Veiktspēja - Ātra uzlāde - Jā
Veiktspēja > Instalētā operētājsistēma - MIUI
Veiktspēja > Operētājsistēmas versija - 14
Battery - Battery capacity - 5000 mAh
Battery > Battery capacity - 5000 mAh
category_en - Smartphones, smartwatches and accessories > Mobile phones
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
description_lv - Izsmalcināts stikla dizains
Premium, plānāks
Tikai 8.17 mm plāns, Redmi 12 rada pilnīgi jaunu nozīmi, lai izskatītos un justos labi ar savu stilīgo un izturīgo stikla aizmugures dizainu.
Infinite camera deco dizains, atveriet savu iztēli
Ar nemanāmi integrētām kamerām un izcilu stikla aizmuguri Redmi 12 patiesi izceļas no sacensībām.
IP53 izturīgs pret putekļiem un šļakatām
Ar IP53 aizsardzību Redmi 12 ir vēl izturīgāks pret šļakatām un putekļiem. Nesvīstiet sīkumus un izbaudiet Redmi 12 lietošanu bez raizēm.
6.79 " FHD+ DotDisplay
Šokējoši liels redzes lauks
Izbaudiet dzīvi ar lielu ekrānu, pateicoties Redmi 12 iespaidīgajam un gludajam 90Hz 6.79" FHD+ displejam, kas ir ideāli piemērots visam, sākot no videoklipu skatīšanās līdz sociālo mediju pārlūkošanai.
SGS zema zilā gaismas sertifikācija
Izmantojot gan SGS Low Blue Light sertifikāciju, gan Reading mode 3.0, Redmi 12 palīdz jums vēl vairāk izbaudīt vizuālo pieredzi, vēl ilgāk, samazinot zilo gaismu un vizuālo nogurumu un saglabājot acis aizsargātas.
Gluda pieredze visu laiku
Redmi 12 jūtas super gluda un patīkami izmantot, vai jūs esat spēlētājs, sociālo mediju zvaigzne, vai vienkārši baudīt ar ātru un sparīgs pieredzi. Un, pateicoties AdaptiveSync, Redmi 12 automātiski optimizēs atsvaidzes intensitāti neatkarīgi no tā, ko jūs darāt.
1217 skaļrunis
Pieredze pieaugums immersive skaņu
filmCamera
Septiņi klasiskie filmu filtri, kas veic pikseļu līmeņa aprēķinu un reāllaika priekšskatījumu, dodot vintage vibe un pārvēršot savu fotoattēlu par šedevru uzreiz.
Īpaši ilgs akumulatora darbības laiks, lai nodrošinātu mieru
5000mAh super jauda kopā ar 18W ātru uzlādi, nodrošinot ilgāku lietošanu un ātrāku uzlādi un palīdzot atbrīvoties no strāvas trauksmes.
Octa-core procesors, nodrošinot vienmērīgāku pieredzi
Redmi 12 nodrošina pārsteidzošu jaudas un efektivitātes līdzsvaru, pateicoties MediaTek Helio G88 procesoram, nodrošinot vienmērīgu un stabilu veiktspēju katru dienu.
Darīt vairāk, skatīties vairāk, baudīt vairāk
Redmi 12 ir aprīkots ar maksimālo ietilpību 256 GB, kas izceļas no sacensībām. Ar līdz pat 1 TB paplašināmu krātuvi Redmi 12 ļauj ērti saglabāt visus nepieciešamos fotoattēlus, videoklipus un failus, lai kur jūs dotos.
Izbaudiet vienmērīgāku pieredzi
Redmi 12 padara lietas vieglu un gludu, ļaujot jums paplašināt RAM līdz pat 16GB (ieskaitot 8GB paplašināto RAM)* maksimālajam ātrumam, kad tas ir nepieciešams.
description_en - Exquisite glass design
Premium, slimmer
Measuring just 8.17mm thin, Redmi 12 brings an all-new meaning to looking and feeling good with its stylish and durable glass back design. Infinite camera deco design, open up your imagination
With seamlessly integrated cameras and a premium glass back, Redmi 12 truly stands out from the competition. IP53 dust and splash resistant
With IP53 protection, Redmi 12 is even more durable against splash and dust. Don't sweat the small stuff and enjoy using Redmi 12 worry-free. 6.79" FHD+ DotDisplay
A shockingly large field of vision
Enjoy life with a big screen thanks to Redmi 12's immersive and smooth 90Hz 6.79" FHD+ display, perfect for everything from watching videos to browsing social media. SGS Low Blue Light Certification
With both SGS Low Blue Light Certification and Reading mode 3.0, Redmi 12 helps you enjoy your visual experience even more, for even longer, reducing blue light and visual fatigue, and keeping your eyes protected. Smooth experience at all times
Redmi 12 feels super smooth and satisfying to use, whether you're a gamer, a social media star, or just enjoy having a fast and snappy experience. And, thanks to AdaptiveSync, Redmi 12 will automatically optimize its refresh rate for whatever you're doing. 1217 loud speaker
Experience a surge in immersive sound filmCamera
Seven classic film filters, performing pixel-level calculation and real-time preview, giving off a vintage vibe and turning your photo into a masterpiece right away. Extra long battery life for peace of mind
The 5000mAh super power along with the 18W fast charge, ensuring a longer use and faster charge and helping you get rid of power anxiety. Octa-core processor, bringing a smoother experience
Redmi 12 delivers an amazing balance of power and efficiency thanks to its MediaTek Helio G88 processor, delivering smooth and stable performance day in, day out. Do more, watch more, enjoy more
Redmi 12 comes with a maximum capacity of 256GB, standing out from the competition. And with up to 1TB of expandable storage, Redmi 12 makes it easy to keep all the photos, videos, and files you need with you, wherever you go. Enjoy a smoother experience
Redmi 12 makes things easy and smooth, allowing you to expand the RAM to up to 16GB (including 8GB extended RAM)* for maximum speed when you need it.
description_ru - Изысканный дизайн из стекла
Премиум-класс, более тонкий
Имея толщину всего 8,17 мм, Redmi 12 придает совершенно новый смысл хорошему внешнему виду и самочувствию благодаря стильному и прочному дизайну задней панели из стекла.
Бесконечный дизайн камеры в стиле деко, раскройте свое воображение
Благодаря легко интегрированным камерам и задней панели из высококачественного стекла Redmi 12 действительно выделяется на фоне конкурентов.
Степень защиты IP53 от пыли и брызг
Благодаря защите IP53 Redmi 12 еще более устойчив к брызгам и пыли. Не переживайте из-за мелочей и наслаждайтесь беззаботным использованием Redmi 12.
6,79" FHD + точечный дисплей
Потрясающе большое поле зрения
Наслаждайтесь жизнью с большим экраном благодаря иммерсивному и плавному дисплею Redmi 12 с разрешением 90 Гц 6,79 " FHD +, идеально подходящему для всего - от просмотра видео до просмотра социальных сетей.
Сертификация SGS с низким уровнем синего света
Благодаря сертификату SGS Low Blue Light Certification и режиму чтения 3.0 Redmi 12 помогает вам наслаждаться визуальными впечатлениями еще больше и дольше, снижая уровень синего света и зрительную усталость, а также защищая ваши глаза.
Плавный опыт в любое время
Redmi 12 очень удобен в использовании, независимо от того, являетесь ли вы геймером, звездой социальных сетей или просто наслаждаетесь быстрым и запоминающимся интерфейсом. И, благодаря AdaptiveSync, Redmi 12 автоматически оптимизирует частоту обновления для того, что бы вы ни делали.
1217 громкоговоритель
Ощутите прилив захватывающего звука
киноКамера
Семь классических пленочных фильтров, выполняющих расчет на уровне пикселей и предварительный просмотр в режиме реального времени, создают винтажную атмосферу и сразу превращают вашу фотографию в шедевр.
Сверхдлинное время автономной работы для душевного спокойствия
Сверхмощный аккумулятор емкостью 5000 мАч и быстрая зарядка мощностью 18 Вт обеспечивают более длительное использование и быструю зарядку, а также помогают вам избавиться от беспокойства по поводу энергопотребления.
Восьмиядерный процессор, обеспечивающий более плавную работу
Redmi 12 обеспечивает удивительный баланс мощности и эффективности благодаря процессору MediaTek Helio G88, обеспечивающему плавную и стабильную работу изо дня в день.
Делай больше, смотри больше, наслаждайся больше
Redmi 12 поставляется с максимальной емкостью 256 ГБ, выделяясь на фоне конкурентов. А благодаря возможности расширения памяти до 1 ТБ Redmi 12 позволяет легко хранить все необходимые фотографии, видео и файлы при себе, куда бы вы ни отправились.
Наслаждайтесь более плавным процессом
Redmi 12 делает работу простой и плавной, позволяя вам увеличить объем оперативной памяти до 16 ГБ (включая 8 ГБ расширенной оперативной памяти) * для достижения максимальной скорости, когда вам это нужно.
dimensionalWeight - 129
Display - Display diagonal - 17.2 cm (6.79")
Display - Display resolution - 2460 x 1080 pixels
Display - Display brightness - 550 cd/m²
Display - Display type - IPS
Display - Contrast ratio (typical) - 1500:1
Display - Maximum refresh rate - 90 Hz
Display - Pixel density - 396 ppi
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display > Display diagonal - 6.79 "
Display > Display type - IPS LCD
Display > Display - 1080 x 2460
Design - Colour name - Sky Blue
Design - Product colour - Blue
Design > Fingerprint reader - Side-mounted
Design > Colour of product - Sky Blue
EAN - 6941812739747
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
warrantyType - G
gross_weight - 0.22 kg
warrantyLength - 24
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 250 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 90.00 g
Packaging content - Cables included - USB
Packaging content - AC adapter included - No
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 180 mm
Package features > Gross depth (mm) - 10 mm
Package features > Gross width (mm) - 90 mm
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
Package features > Volume (m3) - 0.000162 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.07 kg
Camera - Rear camera type - Triple camera
Camera - Rear camera aperture number - 1.8
Camera - Rear camera resolution (numeric) - 50 MP
Camera - Rear camera flash - Yes
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@60fps
Camera - Second rear camera aperture number - 2.2
Camera - Second rear camera resolution (numeric) - 8 MP
Camera - Front camera aperture number - 2.1
Camera - Front camera resolution (numeric) - 8 MP
Camera - Front camera type - Single camera
Camera - Third rear camera aperture number - 2.4
Camera - Third rear camera resolution (numeric) - 2 MP
Camera - Video recording modes - 1080p
Camera > Main camera resolution - 50+8+2 MP
Camera > Built-in flash - LED flash
Camera > Secondary camera resolution - 8 MP
Camera > Secondary camera - Yes
Camera > Video recording modes - 1080p at 30fps
Code - 49116
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Model - MZB0ETBEU
Multimedia - FM radio - Yes
Multimedia - Speakers - stereo
Navigation - Position location - Yes
Navigation - BeiDou - Yes
Navigation - Electronic compass - Yes
Navigation - Galileo - Yes
Navigation - GLONASS - Yes
Navigation - GPS (satellite) - Yes
Name - Xiaomi | Redmi | 12 | Sky Blue | 6.79 " | IPS LCD | 1080 x 2460 | Mediatek | Helio G88 (12nm) | Internal RAM 8 GB | 256 GB | MicroSDXC | Dual SIM | Nano-SIM | 4G | Main camera 50+8+2 MP | Secondary camera 8 MP | MIUI | 14 | 5000 mAh
Processor - Processor cores - 8
Processor - Processor model - Helio G88
Processor - Processor family - MediaTek
Processor > Processor frequency - 2x2.0 GHz + 6x1.8 GHz GHz
Processor > Processor cores - 8
Processor > Processor model - Helio G88 (12nm)
Processor > Processor family - Mediatek
productName - Xiaomi Redmi 12 8/256GB Sky Blue
productSize - Normal
Software - Operating system installed - Android 13
Software - Operating system fork - MIUI 14
Software - Platform - Android
Producer product name - 12
Producer product family - Redmi
Producer - Xiaomi
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector type - USB Type-C
sizeX - 180
sizeY - 40
sizeZ - 90
weight - 0.18 kg
weight - 380
Weight & dimensions - Height - 168.6 mm
Weight & dimensions - Depth - 8.17 mm
Weight & dimensions - Width - 76.3 mm
Weight & dimensions - Weight - 198 g
Technical details > Gross weight - 0.299 kg
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 0.199 kg
Technical details > Producer - Xiaomi
title_en - Xiaomi Redmi 12 Mobile Phone 8GB / 256GB / NFC / DS
title_lv - Xiaomi Redmi 12 Mobilais Telefons 8GB / 256GB / NFC / DS
title_ru - Xiaomi Redmi 12 Мобильный Телефон 8GB / 256GB / NFC / DS
Networking > SIM card capability - Dual SIM
Networking > SIM card type - Nano-SIM
Networking > 4G - Yes
Networking > 5G - No
Networking > Bluetooth - Yes
Networking > Bluetooth version - 5.3
Networking > Wi-Fi - Yes
Networking > Wi-Fi standards - 802.11 a/b/g/n/ac
Network - 3G standards - WCDMA
Network - 4G standard - LTE-TDD & LTE-FDD
Network - 5G standard - Not supported
Network - Voice over LTE (VoLTE) supported - Yes
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.3
Network - Mobile network generation - 4G
Network - SIM card capability - Hybrid Dual SIM
Network - SIM card type - NanoSIM
Network - Near Field Communication (NFC) - Yes
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a
Network - Wi-Fi standards - 802.11b
Network - Wi-Fi standards - 802.11g
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Storage - Memory card slot type - Hybrid slot
Storage - Internal storage capacity - 256 GB
Storage - User memory - 110.5 GB
Storage - Maximum memory card size - 512 GB
Storage - RAM capacity - 8 GB
Storage - RAM type - LPDDR4X
Storage - Compatible memory cards - MicroSD (TransFlash)
Storage > Internal RAM - 8 GB
Storage > Internal storage capacity - 256 GB
Storage > Compatible memory cards - MicroSDXC
Performance - Face recognition - Yes
Performance - USB On-The-Go support - Yes
Performance - Fast charging - Yes
Performance > Operating system installed - MIUI
Performance > Operating system version - 14
160,29 €
Xiaomi Redmi 12, 8GB/256GB, Sky Blue
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas