Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, 8/256GB, Dual SIM, Midnight Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 963774 Preces kods: MZB0D30EU
Pasūtāms 1 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
302,18 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 6.67"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1080 x 2400
  • Ekrāna tips: OLED
  • Refresh rate: 120Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 256GB
  • Operētājsistēma: Android 12
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 50 MPix
  • Akumulators: 5000 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība Gorilla Glass 5
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 6.67"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 1080 x 2400
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips OLED
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 120Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 256GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Melna
Modelis : Xiaomi Redmi Note 12 Pro
Svars : 187g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Mediatek MT6877V (Dimensity 1080)
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 8GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 12
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Ir
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda Nav
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Ir
Bluetooth 5.2
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Nav
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 6 (802.11ax)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 50 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 3
Makro kamera : 2 MPix
Priekšējā kamera (videozvans) 16 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : 8 MPix
Video ieraksta kvalitāte 4K (3840 x 2160)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 5000 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
category_en - Viedtālruņi, viedpulksteņi un aksesuāri > Mobilie tālruņi
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
description_lv - DISPLEJS Kontrasta attiecība (tipiskā) 5000000:1 Ekrāna veids AMOLED Pikseļu blīvums 394 pikseļu collā Ekrāna forma Plakana virsma Displeja stikla veids Gorilla Glass Gorilla Glass versija Gorilla Glass 5 Atbalsta HDR Jā Maksimālais atjauninājuma ātrums 120 Hz High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus), Dolby Vision Displeja diagonāle 16,9 cm (6.67") Ekrāna izšķirtspēja 2400 x 1080 pikseļi Maksimālais displeja spilgtums (ārpus telpām) 900 cd/m² PROCESORS Procesora modelis 1080 Multikodola tips 8 Procesora tips MediaTek Dimensity Procesora pastiprinātā režīma frekvence 2,6 GHz KAMERA Auto fokuss Jā Video ierakstīšanas režīmi 720p, 1080p Attēla stabilizētājs Jā Nakts režīms Jā Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 50 MP Priekšējā kameras izšķirtspēja (ciparu) 16 MP Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 8 MP Aizmugurējās kameras apertūru skaits 1,88 Otrās aizmugurējās kameras apertūru skaits 2,2 Priekšējās kameras veids Viena kamera Palēnināts režīms Jā Trešās aizmugures kameras izšķirtspēja (ciparu) 2 MP Trešās aizmugures kameras atvēruma numurs 2,4 Aizmugurējās kameras zibspuldze Jā Aizmugures kameras pikseļu izmērs 2 µm Otras aizmugures kameras redzes lauka (FOV) leņķis 119° Aizmugures kameras sensora izmērs 1/1.56" Aizmugures kameras lēcas elementi 6-elementu lēca Attēla stabilizētāja tips Optical Image Stabilization (OIS) Panorāma Jā Aizmugurējās kameras veids Trīskāršā kamera Portreta režīms Jā Makro fotografēšana Jā DATU UZGLABĀŠANAS LĪDZEKĻI RAM veids LPDDR4X Iekšējās glabātuves ietilpība 256 GB RAM ietilpība 8 GB TĪKLOŠANA Wi-Fi Jā Wi-Fi standartu 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax) Bluetooth Jā Bluetooth versija 5.2 SIM kartes veids NanoSIM Near Field Communication (NFC) Jā 3G standarti WCDMA 4G standarti LTE-TDD & LTE-FDD SIM kartes spējas Divas SIM kartes Mobilā tīkla paaudze 5G 5G standarts NR SAVIENOJAMĪBA USB savienotājs USB Veids-C Austiņu savienojamība 3,5 mm USB pieslēgvieta Jā DIZAINS Krāsas nosaukums Midnight Black Formas faktors Bārs Produkta krāsa Melns DARBĪBAS RĀDĪTĀJI Vibrējošs signāls Jā Pirkstu nospiedumu nolasītājs Jā Grafiskais adapteris Mali-G68 MC4 Ātrā uzlāde Jā Sejas atpazīšana Jā NAVIGĀCIJA Elektroniskais kompass Jā GPS Jā GLONASS Jā BeiDou Jā Galileo Jā GPS Jā MULTIMEDIJI Atbalstītie audio formāti MP3, FLAC, AAC, APE, WAV, AMR, AWB, OGG Atbalstītie video formāti AVI, MKV, M4V, MP4, 3G2, 3GP Audio sistēma Dolby Atmos PROGRAMMATŪRA Nodrošināta operētājsistēma Android 12 Platforma Android Operētājsistēmas sazarojums MIUI 14 BATERIJA Baterijas performance 5000 mAh
description_lv - IZVEIDROJUMS Kontrasta attiecība (tipiska) 5000000:1 Displeja tips AMOLED Pikseļu blīvums 394 ppi Ekrāna forma Plakana ekrāna forma Ekrāna stikla tips Gorilla Glass Gorilla Glass Gorilla Glass versija Gorilla Glass 5 Atbalsta augstu dinamisko diapazonu (HDR) Jā Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums 120 Hz Augsta dinamiskā diapazona (HDR) tehnoloģija High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus), Dolby Vision Displeja diagonāle 16.9 cm (6,67") Displeja izšķirtspēja 2400 x 1080 pikseļu Maksimālais displeja spilgtums (ārpus telpām) 900 cd/m² PROCESORS Procesora modelis 1080 Procesora kodoli 8 Procesora tips MediaTek Dimensity Procesora palielināšanas frekvence 2.6 GHz KAMERA Automātiskā fokusēšana Jā Video ierakstīšanas režīmi 720p, 1080p Attēla stabilizators Jā Nakts režīms Jā Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 50 MP Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 16 MP Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 8 MP Aizmugurējās kameras diafragmas numurs 1,88 Otrās aizmugurējās kameras diafragmas numurs 2,2 Priekšējās kameras tips Viena kamera Laikmeta režīms Jā Trešās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 2 MP Otrās aizmugurējās kameras diafragmas numurs 2,4 Aizmugures kameras zibspuldze Jā Aizmugures kameras pikseļu izmērs 2 µm Otrās aizmugures kameras redzamības leņķa (FOV) 119° Aizmugures kameras sensora izmērs 1/1.56" Aizmugurējās kameras objektīva elementi 6 elementu objektīvs Attēla stabilizatora tips Optiskā attēla stabilizācija (OIS) Panorāma Jā Aizmugurējās kameras tips Trīskāršā kamera Portretu režīms Jā Makrofotogrāfija Jā GLABĀŠANA RAM tips LPDDR4X Iekšējās atmiņas ietilpība 256 GB RAM ietilpība 8 GB TĪKLS Wi-Fi Jā Wi-Fi standarti 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax) Bluetooth Jā Bluetooth versija 5.2 SIM kartes tips NanoSIM Near Field Communication (NFC) Jā 3G standarti WCDMA 4G standarts LTE-TDD un LTE-FDD SIM kartes iespēja Dual SIM Mobilā tīkla paaudze 5G 5G standarts NR PORTI UN INTERFACE USB savienotāja tips USB Type-C Austiņu savienojamība 3.5 mm USB pieslēgvieta Jā DIZAINS Krāsas nosaukums Midnight Black Formas faktors Bar Produkta krāsa Black IZVEIDOJUMS Vibrējošs brīdinājums Jā Pirkstu nospiedumu lasītājs Jā Grafiskā karte Mali-G68 MC4 Ātra uzlāde Jā Sejas atpazīšana Jā NAVIGĀCIJA Elektroniskais kompass Jā GPS (satelīts) Jā GLONASS Jā BeiDou Jā Galileo Jā Atrašanās vietas noteikšana Jā MULTIMEDIA Atbalstītie audio formāti MP3, FLAC, AAC, APE, WAV, AMR, AWB, OGG Atbalstītie video formāti AVI, MKV, M4V, MP4, 3G2, 3GP Audio sistēma Dolby Atmos PROGRAMMATŪRA Instalētā operētājsistēma Android 12 Platforma Android Operētājsistēmas dakša MIUI 14 BATERIJA Baterijas ietilpība 5000 mAh
description_lv - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Ekrāna diagonāle: 16,9 cm (6,67") Ekrāna izšķirtspēja: 2400 x 1080 pikseļu Ekrāna tips: AMOLED Procesora tips: AMOLED Procesora tips: AMOLED: Procesora modelis: MediaTek Dimensity: Operatīvās atmiņas (RAM) tips: 8 GB Operatīvās atmiņas (RAM) tips: 8 GB Operatīvās atmiņas (RAM) ietilpība: 8 GB: Iekšējās atmiņas ietilpība: 256 GB Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (digitālā): SIM kartes atbalsts: 50 MP Digitālā (digitālā) kamera (digitālais): 50 MP: Svars: 187g Operētājsistēma: Android 12 Baterijas ietilpība: 5000 mAh Krāsa: melna Svars: 187g.
description_lv - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Ekrāna diagonāle: 16,9 cm (6.67") Ekrāna izšķirtspēja: 2400 x 1080 pikseļi Displeja tips: AMOLED Procesoru saime: MediaTek Dimensity Procesora modelis: 1080 RAM ietilpība: 8 GB RAM atmiņas tips: LPDDR4 Iekšējās atmiņas ietilpība: 256GB Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu): 50MP SIM karšu atbalsts: Divas SIM kartes Instalētā operētājsistēma: Android 12 Akumulatora ietilpība: 5000 mAh Krāsa: melna Svars: 18g
description_ru - Ekrāna kontrasts (tipisks) 5000000:1 Ekrāna tips AMOLED Pikseļu blīvums 394 ppi Ekrāna forma Plakana ekrāna stikla tips Gorilla Glass Gorilla Glass Gorilla Glass Gorilla Glass 5 Gorilla Glass Gorilla Glass 5 HDR (High Dynamic Range) tehnoloģijas atbalsts Jā Maksimālais atjaunošanas ātrums 120 Hz HDR (High Dynamic Range) tehnoloģija High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus), Dolby Vision Ekrāna diagonāle 16,9 cm (6.67") Ekrāna izšķirtspēja 2400 x 1080 pikseļu Maksimālais displeja spilgtums (ārpus telpām) 900 cd/m² PROCESORS Procesora modelis 1080 Procesora kodolu skaits 8 Procesora tips MediaTek Dimensity Palielinātā procesora frekvence 2,6 GHz KAMERA Automātiskā fokusēšana Jā Video ierakstīšanas režīmi 720p, 1080p Attēla stabilizators Jā Nakts režīms Jā Aizmugures kameras izšķirtspēja (skaitliskā) 50 MP Priekšējās kameras izšķirtspēja (skaitliskā) 16 MP Otrās aizmugures kameras izšķirtspēja (skaitliskā) 8 MP Aizmugures kameras apertūras skaits 1. 88 Aizmugures kameras apertūras skaits 1,88 Otrās aizmugurējās kameras diafragmu skaits 2.2. Priekšējās kameras tips Viena kamera Palēninātas kustības režīms Jā Trešās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliskā) 2 MP Trešās aizmugurējās kameras diafragmu skaits 2.4. Aizmugurējās kameras zibspuldze Jā Aizmugurējās kameras pikseļu izmērs 2 µm Otrās aizmugurējās kameras redzes leņķis 119° Aizmugurējās kameras sensora izmērs 1/1.56" Aizmugurējās kameras objektīva elementi 6 elementu objektīvs Optiskā attēla stabilizācija (OIS) Attēla stabilizatora tips Panorāma Jā Aizmugurējās kameras tips Trīs kameras portreta režīms Jā Makrorežīms Jā DATU GLABĀŠANAS IEKĀRTAS Datu glabāšanas veids RAM atmiņas tips LPDDR4X Iekšējās atmiņas ietilpība 256 GB RAM ietilpība 8 GB TĪKLS Wi-Fi Jā Wi-Fi standarti 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax) Bluetooth Jā Bluetooth versija 5.2 SIM kartes tips NanoSIM NFC tehnoloģija Jā 3G WCDMA standarti 4G LTE-TDD un LTE-FDD SIM karšu atbalsts Divas SIM kartes Mobilā tīkla paaudze 5G standarts 5G NR PORTI UN INTERFACE USB savienotāja tips USB Type-C Austiņu ports 3,5 mm USB ports Jā DIZAINS Krāsas nosaukums Midnight Black Formāts Monobloks Produkta krāsa Black PRODUKCIJA Vibrējošs zvana signāls Jā Pirkstu nospiedumu skeneris Jā Videokarte Mali-G68 MC4 Ātra uzlāde Jā Sejas atpazīšana Jā NAVIGĀCIJA Elektroniskais kompass Jā GPS (satelīts) Jā GLONASS atbalsts Jā Baydow Jā Galileo Jā Atrašanās vietas noteikšana Jā MULTIMEDIA Atbalstītie audio formāti MP3, FLAC, AAC, APE, APE, WAV, AMR, AWB, OGG Atbalstītie video formāti AVI, MKV, M4V, MP4, 3G2, 3GP Audio Dolby Atmos PROGRAMMATŪRA Android 12 Android operētājsistēmas dakša MIUI 14 BATERIJA Akumulatora ietilpība 5000 mAh
description_ru - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Ekrāna diagonāle: 16.9cm (6.67in) Ekrāna izšķirtspēja: 2400 x 1080 pikseļu Ekrāna tips: AMOLED Procesora tips: MediaTek Dimensity Procesora tips: 1080 Operatīvās atmiņas ietilpība: 8GB Operatīvās atmiņas tips: LPDDR4 Iekšējās atmiņas ietilpība: 256GB Aizmugures kameras izšķirtspēja (digitālā): Akumulatora ietilpība: 5000 mAh Melna krāsa Svars: 187 g Svars: 187 g.
EAN - 6941812709634
EAN - 6941812709696
Eans - 6941812709696
EAN_kods - 6941812709634
gross_weight - 0.2 kg
gross_weight - 0.3 kg
Kategorija - Saknes/telefoni | SmartWatche/telefons un viedtālruņi
Kategorija_1 - Tālruņi un navigācija
Kategorija_2 - Mobilie tālruņi
Modelis - MZB0D2UEU
Modelis - Redmi Note 12 Pro 5G
Nosaukums - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 8/256GB Midnight Black
Nosaukums - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 256/8GB melns
ProducerCode - 44892
Ražotāja_kods - MZB0D30EU
Ražotājs - Xiaomi
Ražotājs - Xiaomi
ShortDescription - 6.67" FHD+ AMOLED | MTK Dimensity 1080 | 8GB+256GB | 50MP+8MP+2MP | 13MP | 5G | NFC | 67W ātrā uzlāde
Svars - 0,53
svars - 0.25 kg
svars - 0.187 kg
title_lv - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G mobilais telefons Dual SIM / 8GB / 256GB
title_lv - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Mobilais Telefons Dual SIM / 8GB / 256GB
title_lv - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G mobilais tālrunis 8GB / 256GB
title_lv - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Viedtālrunis 8GB / 256GB
title_ru - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Dual SIM / 8GB / 256GB Mobilais telefons
title_ru - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G mobilais tālrunis 8GB / 256GB
category_en - Smartphones, smartwatches and accessories > Mobile phones
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
description_lv - DISPLEJS Kontrasta attiecība (tipiskā)
5000000:1 Ekrāna veids
AMOLED Pikseļu blīvums
394 pikseļu collā Ekrāna forma
Plakana virsma Displeja stikla veids
Gorilla Glass Gorilla Glass versija
Gorilla Glass 5 Atbalsta HDR
Jā Maksimālais atjauninājuma ātrums
120 Hz High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija
High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus), Dolby Vision Displeja diagonāle
16,9 cm (6.67") Ekrāna izšķirtspēja
2400 x 1080 pikseļi Maksimālais displeja spilgtums (ārpus telpām)
900 cd/m² PROCESORS Procesora modelis
1080 Multikodola tips
8 Procesora tips
MediaTek Dimensity Procesora pastiprinātā režīma frekvence
2,6 GHz KAMERA Auto fokuss
Jā Video ierakstīšanas režīmi
720p, 1080p Attēla stabilizētājs
Jā Nakts režīms
Jā Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu)
50 MP Priekšējā kameras izšķirtspēja (ciparu)
16 MP Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu)
8 MP Aizmugurējās kameras apertūru skaits
1,88 Otrās aizmugurējās kameras apertūru skaits
2,2 Priekšējās kameras veids
Viena kamera Palēnināts režīms
Jā Trešās aizmugures kameras izšķirtspēja (ciparu)
2 MP Trešās aizmugures kameras atvēruma numurs
2,4 Aizmugurējās kameras zibspuldze
Jā Aizmugures kameras pikseļu izmērs
2 µm Otras aizmugures kameras redzes lauka (FOV) leņķis
119° Aizmugures kameras sensora izmērs
1/1.56" Aizmugures kameras lēcas elementi
6-elementu lēca Attēla stabilizētāja tips
Optical Image Stabilization (OIS) Panorāma
Jā Aizmugurējās kameras veids
Trīskāršā kamera Portreta režīms
Jā Makro fotografēšana
Jā DATU UZGLABĀŠANAS LĪDZEKĻI RAM veids
LPDDR4X Iekšējās glabātuves ietilpība
256 GB RAM ietilpība
8 GB TĪKLOŠANA Wi-Fi
Jā Wi-Fi standartu
802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax) Bluetooth
Jā Bluetooth versija
5.2
SIM kartes veids
NanoSIM
Near Field Communication (NFC)

3G standarti
WCDMA
4G standarti
LTE-TDD & LTE-FDD
SIM kartes spējas
Divas SIM kartes
Mobilā tīkla paaudze
5G
5G standarts
NR
SAVIENOJAMĪBA
USB savienotājs
USB Veids-C
Austiņu savienojamība
3,5 mm
USB pieslēgvieta

DIZAINS
Krāsas nosaukums
Midnight Black
Formas faktors
Bārs
Produkta krāsa
Melns
DARBĪBAS RĀDĪTĀJI
Vibrējošs signāls

Pirkstu nospiedumu nolasītājs

Grafiskais adapteris
Mali-G68 MC4
Ātrā uzlāde

Sejas atpazīšana

NAVIGĀCIJA
Elektroniskais kompass

GPS

GLONASS

BeiDou

Galileo

GPS

MULTIMEDIJI
Atbalstītie audio formāti
MP3, FLAC, AAC, APE, WAV, AMR, AWB, OGG
Atbalstītie video formāti
AVI, MKV, M4V, MP4, 3G2, 3GP
Audio sistēma
Dolby Atmos
PROGRAMMATŪRA
Nodrošināta operētājsistēma
Android 12
Platforma
Android
Operētājsistēmas sazarojums
MIUI 14
BATERIJA
Baterijas performance
5000 mAh
description_en - DISPLAY Contrast ratio (typical)
5000000:1 Display type
AMOLED Pixel density
394 ppi Screen shape
Flat Display glass type
Gorilla Glass Gorilla Glass version
Gorilla Glass 5 High Dynamic Range (HDR) supported
Yes Maximum refresh rate
120 Hz High Dynamic Range (HDR) technology
High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus), Dolby Vision Display diagonal
16.9 cm (6.67") Display resolution
2400 x 1080 pixels Maximum display brightness (Outdoor)
900 cd/m² PROCESSOR Processor model
1080 Processor cores
8 Processor family
MediaTek Dimensity Processor boost frequency
2.6 GHz CAMERA Auto focus
Yes Video recording modes
720p, 1080p Image stabilizer
Yes Night mode
Yes Rear camera resolution (numeric)
50 MP Front camera resolution (numeric)
16 MP Second rear camera resolution (numeric)
8 MP Rear camera aperture number
1.88 Second rear camera aperture number
2.2 Front camera type
Single camera Time lapse mode
Yes Third rear camera resolution (numeric)
2 MP Third rear camera aperture number
2.4 Rear camera flash
Yes Rear camera pixel size
2 µm Second rear camera field of view (FOV) angle
119° Rear camera sensor size
1/1.56" Rear camera lens elements
6-element lens Image stabilizer type
Optical Image Stabilization (OIS) Panorama
Yes Rear camera type
Triple camera Portrait mode
Yes Macro photography
Yes STORAGE RAM type
LPDDR4X Internal storage capacity
256 GB RAM capacity
8 GB NETWORK Wi-Fi
Yes Wi-Fi standards
802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax) Bluetooth
Yes Bluetooth version
5.2
SIM card type
NanoSIM
Near Field Communication (NFC)
Yes
3G standards
WCDMA
4G standard
LTE-TDD & LTE-FDD
SIM card capability
Dual SIM
Mobile network generation
5G
5G standard
NR
PORTS & INTERFACES
USB connector type
USB Type-C
Headphone connectivity
3.5 mm
USB port
Yes
DESIGN
Colour name
Midnight Black
Form factor
Bar
Product colour
Black
PERFORMANCE
Vibrating alert
Yes
Fingerprint reader
Yes
Graphics card
Mali-G68 MC4
Fast charging
Yes
Face recognition
Yes
NAVIGATION
Electronic compass
Yes
GPS (satellite)
Yes
GLONASS
Yes
BeiDou
Yes
Galileo
Yes
Position location
Yes
MULTIMEDIA
Audio formats supported
MP3, FLAC, AAC, APE, WAV, AMR, AWB, OGG
Video formats supported
AVI, MKV, M4V, MP4, 3G2, 3GP
Audio system
Dolby Atmos
SOFTWARE
Operating system installed
Android 12
Platform
Android
Operating system fork
MIUI 14
BATTERY
Battery capacity
5000 mAh
description_en - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Screen diagonal: 16.9 cm (6.67")
Screen resolution: 2400 x 1080 pixels
Display type: AMOLED
Processor family: MediaTek Dimensity
Processor model: 1080
RAM capacity: 8 GB
RAM memory type: LPDDR4
Internal memory capacity: 256GB
Rear camera resolution (digital): 50MP
SIM card support: Two SIM cards
Installed operating system: Android 12
Battery capacity: 5000 mAh
Color: black
Weight: 187g
description_lv - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Ekrāna diagonāle: 16,9 cm (6.67")
Ekrāna izšķirtspēja: 2400 x 1080 pikseļi
Displeja tips: AMOLED
Procesoru saime: MediaTek Dimensity
Procesora modelis: 1080
RAM ietilpība: 8 GB
RAM atmiņas tips: LPDDR4
Iekšējās atmiņas ietilpība: 256GB
Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu): 50MP
SIM karšu atbalsts: Divas SIM kartes
Instalētā operētājsistēma: Android 12
Akumulatora ietilpība: 5000 mAh
Krāsa: melna
Svars: 18g
description_ru - ЭКРАН Контрастность (типичная)
5000000:1 Тип дисплея
AMOLED Плотность пикселей
394 ppi Форма экрана
Плоский Тип стекла дисплея
Gorilla Glass Версия стекла Gorilla Glass
Gorilla Glass 5 Поддержка технологии HDR (High Dynamic Range)
Да Максимальная частота обновления
120 Hz Технология HDR (High Dynamic Range)
High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus), Dolby Vision Диагональ экрана
16,9 cm (6.67") Разрешение экрана
2400 x 1080 пикселей Максимальная яркость дисплея (вне помещения)
900 cd/m² ПРОЦЕССОР Модель процессора
1080 Количество ядер процессора
8 Семейство процессоров
MediaTek Dimensity Повышеная частота процессора
2,6 GHz КАМЕРА Автофокусировка
Да Режимы видеозаписи
720p, 1080p Стабилизатор изображения
Да Ночной режим
Да Разрешение задней камеры (числовое)
50 MP Разрешение фронтальной камеры (числовое)
16 MP Разрешение второй задней камеры (числовое)
8 MP Число диафрагмы задней камеры
1,88 Количество отверстий второй задней камеры
2,2 Тип передней камеры
Одна камера Режим замедленной съемки
Да Разрешение третьей задней камеры (числовое)
2 MP Апертурное число третьей задней камеры
2,4 Вспышка задней камеры
Да Размер пиксела задней камеры
2 µm Угол поля обзора второй задней камеры
119° Размер матрицы задней камеры
1/1.56" Элементы объектива задней камеры
6-элементный объектив Тип стабилизатора изображения
Optical Image Stabilization (OIS) Панорама
Да Тип задней камеры
Тройная камера Портретный режим
Да Макросъемка
Да УСТРОЙСТВА ХРАНЕНИЯ ДАННЫХ Тип RAM-памяти
LPDDR4X Емкость встроенной памяти
256 GB Емкость RAM
8 GB СЕТЬ Wi-Fi
Да Wi-Fi стандартов
802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax) Bluetooth
Да Версия Bluetooth
5.2
Тип SIM карты
NanoSIM
Технология NFC
Да
Стандарты 3G
WCDMA
Стандарт 4G
LTE-TDD & LTE-FDD
Поддержка SIM-карт
Две SIM-карты
Поколение сети мобильной связи
5G
Стандарт 5G
NR
ПОРТЫ И ИНТЕРФЕЙСЫ
Тип USB коннектора
USB Type-C
Порт подключения наушников
3,5 мм
USB порт
Да
ДИЗАЙН
Название цвета
Midnight Black
Формат
Моноблок
Цвет товара
Черный
ПРОИЗВОДИТЕЛЬНОСТЬ
Виброзвонок
Да
Сканер отпечатков пальцев
Да
Видеокарта
Mali-G68 MC4
Быстрая зарядка
Да
Распознавание лиц
Да
НАВИГАЦИЯ
Электронный компас
Да
GPS (спутниковый)
Да
Поддрежка ГЛОНАСС
Да
Бэйдоу
Да
Galileo
Да
Определение местоположения
Да
МУЛЬТИМЕДИА
Поддерживаемые форматы аудио
MP3, FLAC, AAC, APE, WAV, AMR, AWB, OGG
Поддерживаемый видеоформат
AVI, MKV, M4V, MP4, 3G2, 3GP
Аудиосистема
Dolby Atmos
ПРОГРАММНОЕ ОБЕСПЕЧЕНИЕ
Установленная операционная система
Android 12
Платформа
Android
Operating system fork
MIUI 14
БАТАРЕЯ
Емкость батареи
5000 mAh
description_ru - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Диагональ экрана: 16,9 см (6,67 дюйма)
Разрешение экрана: 2400 x 1080 пикселей.
Тип дисплея: AMOLED
Семейство процессоров: MediaTek Dimensity.
Модель процессора: 1080
Объем оперативной памяти: 8 ГБ
Тип оперативной памяти: LPDDR4
Объем внутренней памяти: 256 ГБ
Разрешение задней камеры (цифровой): 50MP
Поддержка SIM-карт: две SIM-карты
Установленная операционная система: Android 12.
Емкость аккумулятора: 5000 мАч
Черный цвет
Вес: 187 г
EAN - 6941812709634
EAN - 6941812709696
Eans - 6941812709696
EAN_code - 6941812709634
gross_weight - 0.2 kg
gross_weight - 0.3 kg
Category - Root/Phones | Smartwatche/Phone and Smartphones
Category_1 - Phones and Navigation
Category_2 - Mobile Phones
Model - MZB0D2UEU
Model - Redmi Note 12 Pro 5G
Name - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 8/256GB Midnight Black
Name - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 256/8GB Black
ProducerCode - 44892
Manufacturer_code - MZB0D30EU
Producer - Xiaomi
Manufacturer - Xiaomi
ShortDescription - 6.67" FHD+ AMOLED | MTK Dimensity 1080 | 8GB+256GB | 50MP+8MP+2MP | 13MP | 5G | NFC | szybkie ładowanie 67W
Weight - 0,53
weight - 0.25 kg
weight - 0.187 kg
title_en - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Mobile Phone Dual SIM / 8GB / 256GB
title_lv - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Mobilais Telefons Dual SIM / 8GB / 256GB
title_en - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Mobile Phone 8GB / 256GB
title_lv - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Viedtālrunis 8GB / 256GB
title_ru - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Мобильный Телефон Dual SIM / 8GB / 256GB
title_ru - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Мобильный Телефон 8GB / 256GB
302,18 €
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, 8/256GB, Dual SIM, Midnight Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas