Motorola Edge 40 Pro, 12/256GB, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 963705 Preces kods: PAWE0002PL
Pasūtāms 18 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
815,22 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 07.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 6.67"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1080 x 2400
  • Ekrāna tips: OLED
  • Refresh rate: 165Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 256GB
  • Operētājsistēma: Android 13
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 50 MPix
  • Akumulators: 4600 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība Gorilla Glass Victus
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 6.67"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 1080 x 2400
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips OLED
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 165Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 256GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Melna
Modelis : Motorola Edge 40 Pro
Svars : 199g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Snapdragon 8 Gen 2
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 12GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 13
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Nav
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda Nav
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Ir
Bluetooth 5.3
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Nav
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 7 (802.11be)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 50 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 3
Priekšējā kamera (videozvans) 60 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Video ieraksta kvalitāte 8K (7680 × 4320)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 4600 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
Abonēšana - Abonēšanas veids - Nav abonēšanas
Akumulators - Akumulatora ietilpība - 4600 mAh
BrandPartCode - PAWE0002PL
dimensionalWeight - 210
Displejs - dabiskais malu attiecība - 20:9
Displejs - Displeja diagonāle - 16,9 cm (6,67")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 2400 x 1080 pikseļu
Displejs - Displeja tips - P-OLED
Displejs - Ekrāna forma - Izliektas malas ekrāns
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 165 Hz
Displejs - paneļa tips - P-OLED
Dizains - Aizsardzības funkcijas - Ūdensnecaurlaidīgs
Dizains - formas faktors - Bārs
Dizains - Krāsas nosaukums - Kvarca melnais
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Starptautiskās aizsardzības (IP) kods - IP68
Eans - 840023237263
GarantijaInformācija -
garantijaType - G
GTIN - 0840023237263
GTIN - 840023237263
guaranteeLength - 24
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB Type-C
Iepakojuma saturs - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Jā
Iepakojuma saturs - maiņstrāvas adaptera barošanas avots - 125 W
Iepakojuma saturs - SIM kartes izņemšanas tapa - Jā
Iepakojuma saturs - Ātrā lietošanas pamācība - Jā
Kamera - Aizmugures kameras tips - Trīskāršā kamera
Kamera - Aizmugurējās kameras apertūras numurs - 1.8
Kamera - aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 50 MP
Kamera - aizmugurējās kameras pikseļu izmērs - 10 µm
Kamera - aizmugurējās kameras zibspuldze - Jā
Kamera - Attēla stabilizatora tips - Optiskā attēla stabilizācija (OIS)
Kamera - Attēla stabilizators - Jā
Kamera - Automātiskā fokusēšana - Jā
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras apertūras numurs - 2.2
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 50 MP
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras pikseļu izmērs - 0,64 µm
Kamera - Priekšējās kameras apertūras numurs - 2.2
Kamera - Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 60 MP
Kamera - Priekšējās kameras pikseļu izmērs - 0,61 µm
Kamera - Priekšējās kameras tips - Viena kamera
Kamera - Trešais aizmugurējās kameras pikseļu izmērs - 1,22 µm
Kamera - Trešās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 12 MP
Kamera - zibspuldzes tips - LED
Kategorija - Saknes/telefoni | SmartWatche/telefons un viedtālruņi
Kategorija - Viedtālruņi
LongDesc - Izliekts un izliekts, lai būtu ērtiSimetriski perfekti izgatavots, edge 40 pro ir gluds uz tausti un ērti iekļaujas rokā.Anti-atspīdīgs matēts stikls nodrošina zīdainu aizmugurējās puses sajūtu, bet Corning® Gorilla® Glass Victus® aizsargā bezrāmju displeju pret skrāpējumiem un triecieniem.Lielā 5G ātrumsIelejiet raidījumus dažu sekunžu laikā, straumējiet ar mazāku buferizāciju un paātriniet savu pieredzi ar Snapdragon® 8 Gen 2 mobilo platformu.Uzlabotie savienojumiSastipriniet bezvadu savienojumu ar Wi-Fi 6E3. Un esiet gatavi rītdienas tīkliem ar saderību ar Wi-Fi 7.Lielā piekļuve daudz vietasApmiņa ir ātrāka un efektīvāka ar līdz pat 12 GB jaunākās paaudzes LPDDR5X atmiņas. Un jums būs pietiekami daudz atmiņas ar līdz pat 512 GB UFS 4.0.Trīskameras radošumsKrāšņi portreti, iespaidīgi plaši kadri, detalizēti tuvplāni, kinematogrāfiski videoklipi - to visu nodrošina daudzpusīga trīs kameru sistēma.Neierobežotas iespējasFotografējiet asas detaļas dienas gaismā un spilgtas detaļas vājā apgaismojumā. Optiskā attēla stabilizācija (OIS) nodrošina, ka jūsu kadri nav satricināti, un sniedz kristāldzidrus rezultātus.Jaukāks, plašāks horizontsUzņemiet plašāku skatu, kadram paplašinoties ar 50 MP izšķirtspēju, izmantojot īpaši platleņķa objektīvu.Maigs fokuss uz fonaLai 2x telefoto objektīvs atklāj skaistus sejas vaibstus, fotografējot portretus ar plašu diafragmu un mazu lauka dziļumuSkatieties sevi skaidriJaunuma jutība pret zemu apgaismojuma līmeni nodrošina jums pašportretu mirdzumu jebkurā apgaismojumā un jebkurā vidē. Varat arī vienlaikus ierakstīt augstas izšķirtspējas ierakstus no aizmugurējās un pašportretu kameras, lai jūsu reakcija kļūtu par daļu no darbības.IP68 zemūdens aizsardzībaJūsu tālrunis ir konstruēts tā, lai izturētu putekļu, netīrumu un smilšu iedarbību, kā arī iegremdēšanu seklā ūdenī līdz pat 30 minūtēm.Degviela jūsu iedvesmaiJaunāk nekā jebkad agrākSaņemiet enerģiju ar ātru 125 W TurboPower™ uzlādi vai atbrīvojieties no vadiem ar 15 W bezvadu uzlādi.Būsiet spēlēDariet visu, ko vēlaties darīt, ar jaudīgu 4600 mAh akumulatoru, kas uzlādi notur vairāk nekā 30 stundas.
LongProductName - 6,67" FHD+ (1080 x 2400) 165 Hz, Qualcomm Snapdragon 8 Gen2, 12 GB LDDR5x, 256 GB UFS 4, 5G, Dual SIM, WiFi 7, Bluetooth 5.3, NFC, 50+50+12 MP/60 Mp, Android 13
LongSummaryDescription - Motorola Edge 40 Pro . Displeja diagonāle: 16,9 cm (6,67"), Displeja izšķirtspēja: 2400 x 1080 pikseļu. Procesoru saime: Qualcomm Snapdragon, procesora modelis: Qualcomm Snapdragon, procesora modelis: 8. RAM ietilpība: 12 GB, RAM tips: LPDDR5X, Iekšējās atmiņas ietilpība: 256 GB. Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu): Aizmugurējās kameras tips (ciparu (ciparu (ciparu)): 50 MP, aizmugurējās kameras tips: Trīs kameras tips. SIM kartes iespēja: Divu SIM karšu karte. Instalētā operētājsistēma: Android 13. Akumulatora ietilpība: 4600 mAh. Izstrādājuma krāsa: melna. Svars: 197 g
Multimediji - Skaļruņi - stereo
Multivides - Audio sistēma - Dolby Atmos
Navigācija - Atrašanās vieta - Jā
Navigācija - Galileo - Jā
Navigācija - GLONASS - Jā
Navigācija - GPS (satelīts) - Jā
Nosaukums - Motorola Edge 40 Pro 12/256GB Czarny
Nosaukums - Motorola Edge 40 Pro 16,9 cm (6,67") Dual SIM Android 13 5G USB Type-C 12 GB 256 GB 4600 mAh Melns
Procesors - Procesora modelis - 8 Dzimtas 2
Procesors - Procesora modelis - 8+ 2. paaudzes
Procesors - procesora paaugstināšanas frekvence - 3.36 GHz
Procesors - procesoru saime - Qualcomm Snapdragon
producerCode - PAWE0002PL
ProducerCode - PAWE0002PL
productName - Motorola Edge 40 Pro 16,9 cm (6,67") Dual SIM Android 13 5G USB Type-C 12 GB 256 GB 4600 mAh Melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - Edge 40 Pro
Programmatūra - instalētā operētājsistēma - Android 13
Programmatūra - Platforma - Android
Programmatūra - Virtuālais asistents - Google palīgs
Ražotājs - Motorola
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotāja tips - USB Type-C
Savienojamības porti un saskarnes - USB versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - Apkārtējās gaismas sensors - Jā
Sensori - Tuvuma sensors - Jā
ShortDescription - 6,67" pOLED 165 Hz | Snapdragon 8 Gen 2 | 12/256 GB | 5G | 50+50+12Mpx | NFC | Android 13
ShortSummaryDescription - Motorola Edge 40 Pro , 16,9 cm (6,67"), 12 GB, 256 GB, 50 MP, Android 13, melns
sizeX - 180
sizeY - 90
sizeZ - 65
svars - 620
Svars un izmēri - Augstums - 161.2 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 8.59 mm
Svars un izmēri - Platums - 74 mm
Svars un izmēri - Svars - 197 g
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.3
Tīkls - Mobilā tīkla izveide - 5G
Tīkls - SIM kartes iespēja - Divas SIM kartes
Tīkls - SIM kartes tips - NanoSIM
Tīkls - tuvo lauku komunikācija (NFC) - Jā
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6E (802.11ax)
URL - https://www.motorola.com/we/smartphones-motorola-edge-40-pro/p?skuId=511
Uzglabāšana - Iekšējās atmiņas ietilpība - 256 GB
Uzglabāšana - RAM ietilpība - 12 GB
Uzglabāšana - RAM tips - LPDDR5X
Veiktspēja - Balss komandas - Jā
Veiktspēja - Pirkstu nospiedumu lasītājs - Jā
Veiktspēja - sejas atpazīšana - Jā
Veiktspēja - Skaļruņu tālrunis - Jā
Veiktspēja - Vibrējošs brīdinājums - Jā
Veiktspēja - Videozvans - Jā
Veiktspēja - Ātra uzlāde - Jā
Ziņapmaiņa - E-pasts - Jā
Ziņapmaiņa - multivides ziņapmaiņas pakalpojums (MMS) - Jā
Ziņapmaiņa - īsziņu dienests (SMS) - Jā
Zīmols - Motorola
Subscription - Subscription type - No subscription
Battery - Battery capacity - 4600 mAh
BrandPartCode - PAWE0002PL
dimensionalWeight - 210
Display - Native aspect ratio - 20:9
Display - Display diagonal - 16.9 cm (6.67")
Display - Display resolution - 2400 x 1080 pixels
Display - Display type - P-OLED
Display - Screen shape - Curved edge screen
Display - Maximum refresh rate - 165 Hz
Display - Panel type - P-OLED
Design - Protection features - Waterproof
Design - Form factor - Bar
Design - Colour name - Quartz Black
Design - Product colour - Black
Design - International Protection (IP) code - IP68
Eans - 840023237263
WarrantyInfo -
warrantyType - G
GTIN - 0840023237263
GTIN - 840023237263
warrantyLength - 24
Packaging content - Cables included - USB Type-C
Packaging content - AC adapter included - Yes
Packaging content - AC adapter power - 125 W
Packaging content - SIM card ejector pin - Yes
Packaging content - Quick start guide - Yes
Camera - Rear camera type - Triple camera
Camera - Rear camera aperture number - 1.8
Camera - Rear camera resolution (numeric) - 50 MP
Camera - Rear camera pixel size - 10 µm
Camera - Rear camera flash - Yes
Camera - Image stabilizer type - Optical Image Stabilization (OIS)
Camera - Image stabilizer - Yes
Camera - Auto focus - Yes
Camera - Second rear camera aperture number - 2.2
Camera - Second rear camera resolution (numeric) - 50 MP
Camera - Second rear camera pixel size - 0.64 µm
Camera - Front camera aperture number - 2.2
Camera - Front camera resolution (numeric) - 60 MP
Camera - Front camera pixel size - 0.61 µm
Camera - Front camera type - Single camera
Camera - Third rear camera pixel size - 1.22 µm
Camera - Third rear camera resolution (numeric) - 12 MP
Camera - Flash type - LED
Category - Root/Phones | Smartwatche/Phone and Smartphones
Category - Smartphones
LongDesc - Curved & contoured for comfortCrafted to symmetrical perfection, edge 40 pro is smooth to the touch and fits comfortably in your hand.Anti-glare matte glass provides a silky feel to the back, while Corning® Gorilla® Glass Victus® protects the borderless display against scratches and impacts.Blazing 5G speedDownload shows in seconds, stream with less buffering, and accelerate your experience with the Snapdragon® 8 Gen 2 mobile platform.Enhanced connectionsStrengthen your wireless connection with Wi-Fi 6E3. And be ready for the networks of tomorrow with Wi-Fi 7 compatibility.Easy access to lots of spaceMemory is faster and more efficient with up to 12GB of the latest generation LPDDR5X. And you’ll have plenty of storage with up to 512GB of UFS 4.0.Triple camera creativityGorgeous portraits, spectacular wide shots, detailed close-ups, cinematic videos – all brought to you by a versatile triple camera system.Infinite possibilitiesCapture sharp details in daylight and bright details in low light. Optical image stabilisation (OIS) keeps your shots shake-free for crystal-clear results.Brighter, broader horizonCapture a wider view as your frame expands in 50MP resolution with the ultra-wide-angle lens.Soft-focus backgroundLet the 2x telephoto lens reveal beautiful facial features as you shoot portraits with a wide aperture and narrow depth of fieldSee yourself clearlyLow-light sensitivity brings you selfie brilliance in any light, any setting. You can also record in high resolution from the rear and selfie cameras at the same time, to make your reaction part of the action.IP68 underwater protectionYour phone is built to withstand exposure to dust, dirt, and sand, along with submersion in shallow water for up to 30 minutes.Fuel for your inspirationFaster than everPower up with speedy 125W TurboPower™ charging, or free yourself from the cords with 15W wireless charging.Stay in the gameDo all the things you want to do with a powerful 4600mAh battery that holds its charge for over 30 hours.
LongProductName - 6.67" FHD+ (1080 x 2400) 165 Hz, Qualcomm Snapdragon 8 Gen2, 12 GB LDDR5x, 256 GB UFS 4, 5G, Dual SIM, WiFi 7, Bluetooth 5.3, NFC, 50+50+12 MP/60 Mp, Android 13
LongSummaryDescription - Motorola Edge 40 Pro . Display diagonal: 16.9 cm (6.67"), Display resolution: 2400 x 1080 pixels. Processor family: Qualcomm Snapdragon, Processor model: 8 Gen 2. RAM capacity: 12 GB, RAM type: LPDDR5X, Internal storage capacity: 256 GB. Rear camera resolution (numeric): 50 MP, Rear camera type: Triple camera. SIM card capability: Dual SIM. Operating system installed: Android 13. Battery capacity: 4600 mAh. Product colour: Black. Weight: 197 g
Multimedia - Speakers - stereo
Multimedia - Audio system - Dolby Atmos
Navigation - Position location - Yes
Navigation - Galileo - Yes
Navigation - GLONASS - Yes
Navigation - GPS (satellite) - Yes
Name - Motorola Edge 40 Pro 12/256GB Czarny
Title - Motorola Edge 40 Pro 16.9 cm (6.67") Dual SIM Android 13 5G USB Type-C 12 GB 256 GB 4600 mAh Black
Processor - Processor model - 8 Gen 2
Processor - Processor model - 8+ Gen 2
Processor - Processor boost frequency - 3.36 GHz
Processor - Processor family - Qualcomm Snapdragon
producerCode - PAWE0002PL
ProducerCode - PAWE0002PL
productName - Motorola Edge 40 Pro 16.9 cm (6.67") Dual SIM Android 13 5G USB Type-C 12 GB 256 GB 4600 mAh Black
productSize - Normal
ProductName - Edge 40 Pro
Software - Operating system installed - Android 13
Software - Platform - Android
Software - Virtual assistant - Google Assistant
Producer - Motorola
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector type - USB Type-C
Ports & interfaces - USB version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Sensors - Accelerometer - Yes
Sensors - Ambient light sensor - Yes
Sensors - Proximity sensor - Yes
ShortDescription - 6,67" pOLED 165Hz | Snapdragon 8 Gen 2 | 12/256GB | 5G | 50+50+12Mpx | NFC | Android 13
ShortSummaryDescription - Motorola Edge 40 Pro , 16.9 cm (6.67"), 12 GB, 256 GB, 50 MP, Android 13, Black
sizeX - 180
sizeY - 90
sizeZ - 65
weight - 620
Weight & dimensions - Height - 161.2 mm
Weight & dimensions - Depth - 8.59 mm
Weight & dimensions - Width - 74 mm
Weight & dimensions - Weight - 197 g
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.3
Network - Mobile network generation - 5G
Network - SIM card capability - Dual SIM
Network - SIM card type - NanoSIM
Network - Near Field Communication (NFC) - Yes
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6E (802.11ax)
URL - https://www.motorola.com/we/smartphones-motorola-edge-40-pro/p?skuId=511
Storage - Internal storage capacity - 256 GB
Storage - RAM capacity - 12 GB
Storage - RAM type - LPDDR5X
Performance - Voice commands - Yes
Performance - Fingerprint reader - Yes
Performance - Face recognition - Yes
Performance - Speakerphone - Yes
Performance - Vibrating alert - Yes
Performance - Video call - Yes
Performance - Fast charging - Yes
Messaging - E-mail - Yes
Messaging - Multimedia Messaging Service (MMS) - Yes
Messaging - Short Message Service (SMS) - Yes
Brand - Motorola
815,22 €
Motorola Edge 40 Pro, 12/256GB, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas