Xiaomi Redmi Note 12 Pro+, 8GB/256GB, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 963153 Preces kods: MZB0DE7EU
Birojā 1 gab.
Garantija: 2 gadi
374,66 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: ceturtdien, 02.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: pirmdien, 29.04.2024 sākot no 9:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 6.67"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1080 x 2400
  • Ekrāna tips: OLED
  • Refresh rate: 120Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 256GB
  • Operētājsistēma: Android 12
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 200 MPix
  • Akumulators: 5000 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība Gorilla Glass 5
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 6.67"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 1080 x 2400
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips OLED
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 120Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 256GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Melna
Modelis : Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Svars : 210g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Mediatek Dimensity 1080
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 8GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 12
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Ir
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda Nav
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Ir
Bluetooth 5.2
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Nav
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 6 (802.11ax)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 200 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 3
Makro kamera : 2 MPix
Priekšējā kamera (videozvans) 16 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : 8 MPix
Video ieraksta kvalitāte 4K (3840 x 2160)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 5000 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
Akumulators - Akumulatora ietilpība - 5000 mAh
category_en - Viedtālruņi, viedpulksteņi un aksesuāri > Mobilie tālruņi
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
description_lv - DISPLEJS Kontrasta attiecība (tipiskā) 5000000:1 Ekrāna spilgtums 500 cd/m² Ekrāna veids AMOLED Pikseļu blīvums 394 pikseļu collā Displeja krāsu skaits 1,07 miljardi krāsu Ekrāna forma Plakana virsma Displeja stikla veids Gorilla Glass Gorilla Glass versija Gorilla Glass 5 Atbalsta HDR Jā Maksimālais atjauninājuma ātrums 120 Hz High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus), Dolby Vision Projektora formātu attiecība 20:9 Displeja diagonāle 16,9 cm (6.67") Ekrāna izšķirtspēja 2400 x 1080 pikseļi Maksimālais displeja spilgtums (ārpus telpām) 900 cd/m² PROCESORS Procesora modelis 1080 Procesora arhitektūra ARM Cortex-A78+Cortex-A55 Multikodola tips 8 Procesora tips MediaTek Dimensity Procesora pastiprinātā režīma frekvence 2,6 GHz KAMERA Zibspuldzes tips LED Auto fokuss Jā Video ierakstīšanas režīmi 720p, 1080p Maksimālais kadru ātrums 960 fps Attēla stabilizētājs Jā Nakts režīms Jā Izšķirtspēja pie tveršanas ātruma 1920x1080@30fps, 1920x1080@120fps, 1920x1080@60fps, 1280x720@30fps, 1280x720@960fps, 1280x720@120fps, 1280x720@240fps Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 200 MP Priekšējā kameras izšķirtspēja (ciparu) 16 MP Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 8 MP Aizmugurējās kameras apertūru skaits 1,65 Otrās aizmugurējās kameras apertūru skaits 2,2 Priekšējās kameras apertūru skaits 2,45 Priekšējās kameras veids Viena kamera Palēnināts režīms Jā Trešās aizmugures kameras izšķirtspēja (ciparu) 2 MP Trešās aizmugures kameras atvēruma numurs 2,4 Aizmugurējās kameras zibspuldze Jā Aizmugures kameras pikseļu izmērs 0,56 µm Otras aizmugures kameras redzes lauka (FOV) leņķis 120° Aizmugures kameras lēcas elementi 7 elementu lēca Attēla stabilizētāja tips Optical Image Stabilization (OIS) Panorāma Jā Aizmugurējās kameras veids Trīskāršā kamera Portreta režīms Jā DATU UZGLABĀŠANAS LĪDZEKĻI Saderīgās atmiņas kartes Netiek atbalstīts RAM veids LPDDR4X Iekšējās glabātuves ietilpība 256 GB RAM ietilpība 8 GB TĪKLOŠANA Wi-Fi Jā Wi-Fi standartu 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax) Bluetooth Jā Bluetooth versija 5.2 SIM kartes veids NanoSIM Near Field Communication (NFC) Jā 3G standarti WCDMA 4G standarti LTE-TDD & LTE-FDD SIM kartes spējas Divas SIM kartes Mobilā tīkla paaudze 5G SAVIENOJAMĪBA USB savienotājs USB Veids-C Austiņu savienojamība 3,5 mm USB pieslēgvieta Jā ZIŅOJUMAPMAIŅA MMS (Multimedia Messaging Service) Jā Īssziņu serviss (SMS) Jā E–pasts Jā DIZAINS International Protection (IP) code IP53 Krāsas nosaukums Midnight Black Formas faktors Bārs Produkta krāsa Melns DARBĪBAS RĀDĪTĀJI Video zvans Jā Telefons ar mkrofonu un skaļruni Jā Vibrējošs signāls Jā Pirkstu nospiedumu nolasītājs Jā Grafiskais adapteris Mali-G68 MC4 Ātrā uzlāde Jā Sejas atpazīšana Jā Ātrās uzlādes tehnoloģija Hypercharge NAVIGĀCIJA Elektroniskais kompass Jā GPS Jā GLONASS Jā BeiDou Jā Galileo Jā GPS Jā MULTIMEDIJI Skaļruņi Stereo Audio sistēma Dolby Atmos PROGRAMMATŪRA Nodrošināta operētājsistēma Android 12 Platforma Android Operētājsistēmas sazarojums MIUI 14 BATERIJA Baterijas performance 5000 mAh SVARS&DIMENSIJAS Platums 76 mm Dziļums 8,98 mm Augstums 162,9 mm Svars 210,5 g IEPAKOJUMA SATURS Ātrās startēšanas gids Jā Pievienoti kabeļi USB Veids-C Garantijas karte Jā AC adaperis komplektā Jā Izgrūšanas tapiņa Jā AC adaptera jaudas izkliedēšana 120 W ABONĒŠANA Abonēšanas veids Bez abonēšanas SENSORI Tuvuma sensors Jā Akselerometrs Jā Apkārtējās gaismas sensors Jā Gyroscope Jā Ģeomagnētiskais sensors Jā Infrasarkanais sensors Jā
description_lv - DIZAINS Kontrasta attiecība (tipiska) 5000000:1 Displeja spilgtums 500 cd/m² Displeja tips AMOLED Pikseļu blīvums 394 ppi Krāsu skaits 1,07 miljardi krāsu Ekrāna forma Plakanā ekrāna forma Ekrāna stikla tips Gorilla Glass Gorilla Glass stikla versija Gorilla Glass 5 Atbalsta HDR (High Dynamic Range) Jā Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums 120 Hz HDR (High Dynamic Range) tehnoloģija High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus), Dolby Vision Dinamiskais ekrāna malu attiecība 20:9 Displeja diagonāle 16.9 cm (6,67") Displeja izšķirtspēja 2400 x 1080 pikseļu Maksimālais displeja spilgtums (ārpus telpām) 900 cd/m² PROCESORS Procesora modelis 1080 Procesora arhitektūra ARM Cortex-A78+Cortex-A55 Procesora kodoli 8 Procesora tips MediaTek Dimensity Procesora palielināšanas frekvence 2.6 GHz KAMERA Zibspuldzes tips LED Automātiskā fokusēšana Jā Video ierakstīšanas režīmi 720p, 1080p Maksimālais kadru uzņemšanas ātrums 960 kadru/s Attēla stabilizators Jā Nakts režīms Jā Izšķirtspēja uzņemšanas ātrumā 1920x1080@30fps, 1920x1080@120fps, 1920x1080@60fps, 1280x720@30fps, 1280x720@960fps, 1280x720@120fps, 1280x720@240fps Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliski) 200 MP Priekšējās kameras izšķirtspēja (skaitliski) 16 MP Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliski) 8 MP Aizmugurējās kameras diafragmas skaits 1.65 Otrās aizmugurējās kameras apertūras numurs 2,2 Priekšējās kameras apertūras numurs 2.45 Priekšējās kameras tips Viena kamera Laikmeta režīms Jā Trešās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 2 MP Trešās aizmugurējās kameras apertūras numurs 2,4 Aizmugurējās kameras zibspuldze Jā Aizmugurējās kameras pikseļu izmērs 0,56 µm Otrās aizmugurējās kameras skata leņķis 120° Aizmugurējās kameras objektīva elementi 7 elementu objektīvs Attēla stabilizatora tips Optiskā attēla stabilizācija (OIS) Panorāma Jā Aizmugurējās kameras tips Trīs kameras Portreta režīms Jā GLABĀDE Saderīgas atmiņas kartes Nav atbalstītas RAM tips LPDDR4X Iekšējās atmiņas apjoms 256 GB RAM apjoms 8 GB TĪKLS Wi-Fi Jā Wi-Fi standarti 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax) Bluetooth Jā Bluetooth versija 5.2 SIM kartes tips NanoSIM Near Field Communication (NFC) Jā 3G standarti WCDMA 4G standarts LTE-TDD un LTE-FDD SIM kartes iespēja Dual SIM Mobilā tīkla paaudze 5G PORTI UN INTERFACE USB savienotāja tips USB Type-C Austiņu savienojums 3.5 mm USB ports Jā ZĪMOJUMI Multimediju ziņojumapmaiņas pakalpojums (MMS) Jā Īso ziņu dienests (SMS) Jā E-pasts Jā DIZAINS Starptautiskais aizsardzības (IP) kods IP53 Krāsas nosaukums Midnight Black Formas faktors Bar Produkta krāsa Black IZVEIDOJUMS Videozvans Jā Skaļrunis Jā Vibrācijas signāls Jā Pirkstu nospiedumu lasītājs Jā Grafiskā karte Mali-G68 MC4 Ātrā uzlāde Jā Sejas atpazīšana Jā Ātrā uzlādes tehnoloģija Hypercharge NAVIGĀCIJA Elektroniskais kompass Jā GPS (satelītu) Jā GLONASS Jā GLONASS Jā BeiDou Jā Galileo Jā Atrašanās vietas noteikšana Jā MULTIMEDIJU Skaļruņi stereo Audio sistēma Dolby Atmos PROGRAMMATŪRA Instalētā operētājsistēma Android 12 Platforma Android Operētājsistēmas dakša MIUI 14 BATERIJA Baterijas ietilpība 5000 mAh SVARS UN IZMĒRI Platums 76 mm Dziļums 8.98 mm Augstums 162,9 mm Svars 210,5 g SASTĀVDAĻAS SASTĀVDAĻAS Sīkās lietošanas pamācība Jā Komplektā iekļauti kabeļi USB Type-C Garantijas karte Jā Maiņstrāvas adapteris iekļauts komplektā Jā SIM kartes izstumšanas tapa Jā Maiņstrāvas adaptera jauda 120 W abonēšanas veids Nav abonēšanas SENSORI Tuvuma sensors Jā Akselerometrs Jā Apkārtējās gaismas sensors Jā Žiroskops Jā Ģiroskops Jā Ģeomagnētiskais sensors Jā Infrasarkanais sensors Jā
description_ru - Ekrāna kontrasts (tipisks) 5000000:1 Ekrāna spilgtums 500 cd/m² Ekrāna tips AMOLED Pikseļu blīvums 394 ppi Ekrāna krāsu skaits 1,07 miljardi krāsu Ekrāna forma Plakana ekrāna forma Ekrāna stikla tips Gorilla Glass Gorilla Glass Gorilla Glass Gorilla Glass Gorilla Glass versija Gorilla Glass Gorilla Glass 5 HDR (High Dynamic Range) tehnoloģijas atbalsts Jā Maksimālais atjaunošanas ātrums 120 Hz HDR (High Dynamic Range) tehnoloģija High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus), Dolby Vision Ekrāna malu attiecība 20:9 Ekrāna diagonāle 16,9 cm (6. 67").67") Ekrāna izšķirtspēja 2400 x 1080 pikseļu Maksimālais displeja spilgtums (ārpus telpām) 900 cd/m² PROCESORS Procesora modelis Procesors 1080 Procesora arhitektūra ARM Cortex-A78+Cortex-A55 Procesora arhitektūra ARM Cortex-A78+Cortex-A55 Procesora kodolu skaits 8 Procesora saime MediaTek Dimensity Procesora palielinātais frekvenču skaits 2,6 GHz KAMERA Zibspuldzes tips LED Automātiskā fokusēšana Jā Videoieraksta režīmi 720p, 1080p Maksimālais kadru uzņemšanas ātrums 960 kadri sekundē Attēla stabilizators Jā Nakts režīms Jā Izšķirtspēja uzņemšanas režīmā 1920x1080@30fps, 1920x1080@120fps, 1920x1080@60fps, 1280x720@30fps, 1280x720@960fps, 1280x720@120fps, 1280x720@240fps Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliski) 200 MP Priekšējās kameras izšķirtspēja (skaitliski) 16 MP Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliski) 8 MP Aizmugurējās kameras diafragmas skaits 1,65 Otrās aizmugurējās kameras diafragmu skaits 2,2 Priekšējās kameras diafragmu skaits 2,45 Priekšējās kameras tips Viena kamera Palēninātas kustības režīms Jā Trešās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliskā) 2 MP Trešās aizmugurējās kameras diafragmu skaits 2,4 Aizmugurējās kameras zibspuldze Jā Aizmugurējās kameras pikseļu izmērs 0,56 µm Otrās aizmugurējās kameras redzamības lauks 120° Aizmugurējās kameras objektīva elementi 7 elementu objektīvs Optiskā attēla stabilizācija (OIS) Attēla stabilizatora tips Panorāma Jā Trīs kameru aizmugurējās kameras tips Portreta režīms Jā Datu glabāšanas iestatījumi Saderīgās atmiņas kartes Nav atbalstītas RAM atmiņas tips LPDDR4X Iekšējās atmiņas ietilpība 256 GB RAM ietilpība 8 GB TĪKLS Wi-Fi Jā Wi-Fi standarti 802. 11a, 802.11b, 802.11a, 802.11b.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax) Bluetooth Jā Bluetooth versija 5.2 SIM kartes tips NanoSIM NFC tehnoloģija Jā 3G WCDMA standarti 4G LTE-TDD un LTE-FDD SIM karšu atbalsts Divu SIM karšu atbalsts Mobilā tīkla paaudze 5G PORTI UN INTERFACES USB savienotāja tips USB Type-C Austiņu ports 3,5 mm USB ports Jā MMS (multivides ziņapmaiņas pakalpojums) Jā Īso ziņu dienests (SMS) Jā E-pasts Jā DIZAINS Starptautiskais aizsardzības (IP) kods IP53 Krāsas nosaukums Midnight Black Formāts Monobloks Izstrādājuma krāsa Black PRODUKCIJA Videozvans Jā Skaļrunis Jā Vibrēšana Jā Pirkstu nospiedumu skeneris Jā Video karte Mali-G68 MC4 Ātrā uzlāde Jā Sejas atpazīšana Jā Hypercharge ātrās uzlādes tehnoloģija NAVIGĀCIJA Elektroniskais kompass Jā GPS (satelīts) Jā GLONASS atbalsts Jā Baydow Jā Galileo Jā Atrašanās vietas noteikšana Jā MULTIMEDIA Atrašanās vietas noteikšana Jā MULTIMEDIA Skaļruņi Stereo audio Dolby Atmos PROGRAMMATŪRA Android 12 Platforma Android Operētājsistēmas dakša MIUI 14 BATERIJA Baterijas ietilpība 5000 mAh Svars un izmērs Platums 76 mm Dziļums 8,98 mm Augstums 162,9 mm Svars 210,5 g SASTĀVDAĻAS SASTĀVDAĻAS Satura apraksts Ātrā lietotāja rokasgrāmata Jā Komplektācijā ir C tipa USB kabeļi Garantijas karte Jā Garantijas karte Jā Maiņstrāvas adapteris iekļauts Jā SIM kartes izstumšanas tapa Jā Maiņstrāvas adaptera jaudas izkliedēšana 120 W Savienojums Savienojuma veids (abonements) Nav savienojuma (abonements) SENSORI Attāluma sensors Jā Akselerometrs Jā Kliedētas gaismas sensors Jā Žiroskops Jā Ģiroskops Jā Ģeomagnētiskais sensors Jā Infrasarkanais sensors Jā
dimensionalWeight - 222
Displejs - dabiskais malu attiecība - 20:9
Displejs - Displeja diagonāle - 16,9 cm (6,67")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 2400 x 1080 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums - 500 cd/m²
Displejs - Displeja stikla tips - Gorilla Glass
Displejs - Displeja tips - AMOLED
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,07 miljardi krāsu
Displejs - Gorilla Glass versija - Gorilla Glass 5
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons 10+ (HDR10 Plus)
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Dolby Vision
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 5000000:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 120 Hz
Displejs - Maksimālais displeja spilgtums (ārā) - 900 cd/m²
Displejs - Pikseļu blīvums - 394 ppi
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Dizains - Krāsas nosaukums - Pusnakts melnā
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Starptautiskās aizsardzības (IP) kods - IP53
EAN - 6941812713716
EAN_kods - 6941812713983
garantijaType - G
gross_weight - 0.25 kg
guaranteeLength - 24
Iepakojuma saturs - Garantijas karte - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB Type-C
Iepakojuma saturs - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Jā
Iepakojuma saturs - maiņstrāvas adaptera barošanas avots - 120 W
Iepakojuma saturs - SIM kartes izņemšanas tapa - Jā
Iepakojuma saturs - Ātrā lietošanas pamācība - Jā
Kamera - Aizmugures kameras tips - Trīskāršā kamera
Kamera - Aizmugurējās kameras apertūras numurs - 1.65
Kamera - aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 200 MP
Kamera - aizmugurējās kameras objektīva elementi - 7 elementu objektīvs
Kamera - aizmugurējās kameras zibspuldze - Jā
Kamera - Attēla stabilizatora tips - Optiskā attēla stabilizācija (OIS)
Kamera - Attēla stabilizators - Jā
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1280x720@30fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1280x720@120fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1280x720@240fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1280x720@960fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@30fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@60fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@120fps
Kamera - Maksimālais kadru nomaiņas ātrums - 960 kadru sekundē
Kamera - nakts režīms - Jā
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras apertūras numurs - 2.2
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 8 MP
Kamera - otrās aizmugurējās kameras skata leņķis (FOV) - 120°
Kamera - Panorāma - Jā
Kamera - Portreta režīms - Jā
Kamera - Priekšējās kameras apertūras numurs - 2.45
Kamera - Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 16 MP
Kamera - Priekšējās kameras tips - Viena kamera
Kamera - Time lapse režīms - Jā
Kamera - Trešās aizmugurējās kameras apertūras numurs - 2.4
Kamera - Trešās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 2 MP
Kamera - Video ierakstīšanas režīmi - 720p
Kamera - Video ierakstīšanas režīmi - 1080p
Kamera - zibspuldzes tips - LED
Kategorija_1 - Tālruņi un navigācija
Kategorija_2 - Mobilie tālruņi
Modelis - Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Multimediji - Skaļruņi - stereo
Multivides - Audio sistēma - Dolby Atmos
Navigācija - Atrašanās vieta - Jā
Navigācija - BeiDou - Jā
Navigācija - Elektroniskais kompass - Jā
Navigācija - Galileo - Jā
Navigācija - GLONASS - Jā
Navigācija - GPS (satelīts) - Jā
Nosaukums - Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 256GB, Mobilais tālrunis (Midnight Black, Android 12, Dual SIM)
Procesors - Procesora arhitektūra - ARM Cortex-A78+Cortex-A55
Procesors - Procesora krāsas - 8
Procesors - Procesora modelis - 1080
Procesors - procesora paaugstināšanas frekvence - 2.6 GHz
Procesors - procesoru saime - MediaTek Dimensity
productName - Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256G Midnight Black
productSize - Parasts
Programmatūra - instalētā operētājsistēma - Android 12
Programmatūra - Operētājsistēmas dakša - MIUI 14
Programmatūra - Platforma - Android
Ražotāja_kods - MZB0DE7EU
Ražotājs - Xiaomi
Ražotājs - Xiaomi
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotāja tips - USB Type-C
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - Apkārtējās gaismas sensors - Jā
Sensori - Infrasarkanais sensors - Jā
Sensori - Tuvuma sensors - Jā
Sensori - Ģeomagnētiskais sensors - Jā
Sensori - Žiroskops - Jā
sizeX - 190
sizeY - 65
sizeZ - 90
Svars - 0,67
svars - 0.2 kg
svars - 660
Svars un izmēri - Augstums - 162.9 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 8.98 mm
Svars un izmēri - Platums - 76 mm
Svars un izmēri - Svars - 210.5 g
title_lv - Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ mobilais telefons 5G / 8GB / 256GB
title_lv - Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ mobilais tālrunis 5G / 8GB / 256GB
title_ru - Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ mobilais tālrunis 5G / 8GB / 256GB
Tīkls - 3G standarti - WCDMA
Tīkls - 4G standarts - LTE-TDD UN LTE-FDD
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.2
Tīkls - Mobilā tīkla izveide - 5G
Tīkls - SIM kartes iespēja - Divas SIM kartes
Tīkls - SIM kartes tips - NanoSIM
Tīkls - tuvo lauku komunikācija (NFC) - Jā
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11g
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Uzglabāšana - Iekšējās atmiņas ietilpība - 256 GB
Uzglabāšana - RAM ietilpība - 8 GB
Uzglabāšana - RAM tips - LPDDR4X
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - Nav atbalstīts
Veiktspēja - Grafiskā karte - Mali-G68 MC4
Veiktspēja - Pirkstu nospiedumu lasītājs - Jā
Veiktspēja - sejas atpazīšana - Jā
Veiktspēja - Skaļruņu tālrunis - Jā
Veiktspēja - Vibrējošs brīdinājums - Jā
Veiktspēja - Videozvans - Jā
Veiktspēja - Ātra uzlāde - Jā
Veiktspēja - Ātrās uzlādes tehnoloģija - Hypercharge
Ziņapmaiņa - E-pasts - Jā
Ziņapmaiņa - multivides ziņapmaiņas pakalpojums (MMS) - Jā
Ziņapmaiņa - īsziņu dienests (SMS) - Jā
Battery - Battery capacity - 5000 mAh
category_en - Smartphones, smartwatches and accessories > Mobile phones
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
description_lv - DISPLEJS Kontrasta attiecība (tipiskā)
5000000:1 Ekrāna spilgtums
500 cd/m² Ekrāna veids
AMOLED Pikseļu blīvums
394 pikseļu collā Displeja krāsu skaits
1,07 miljardi krāsu Ekrāna forma
Plakana virsma Displeja stikla veids
Gorilla Glass Gorilla Glass versija
Gorilla Glass 5 Atbalsta HDR
Jā Maksimālais atjauninājuma ātrums
120 Hz High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija
High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus), Dolby Vision Projektora formātu attiecība
20:9 Displeja diagonāle
16,9 cm (6.67") Ekrāna izšķirtspēja
2400 x 1080 pikseļi Maksimālais displeja spilgtums (ārpus telpām)
900 cd/m² PROCESORS Procesora modelis
1080 Procesora arhitektūra
ARM Cortex-A78+Cortex-A55 Multikodola tips
8 Procesora tips
MediaTek Dimensity Procesora pastiprinātā režīma frekvence
2,6 GHz KAMERA Zibspuldzes tips
LED Auto fokuss
Jā Video ierakstīšanas režīmi
720p, 1080p Maksimālais kadru ātrums
960 fps Attēla stabilizētājs
Jā Nakts režīms
Jā Izšķirtspēja pie tveršanas ātruma
1920x1080@30fps, 1920x1080@120fps, 1920x1080@60fps, 1280x720@30fps, 1280x720@960fps, 1280x720@120fps, 1280x720@240fps Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu)
200 MP Priekšējā kameras izšķirtspēja (ciparu)
16 MP Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu)
8 MP Aizmugurējās kameras apertūru skaits
1,65 Otrās aizmugurējās kameras apertūru skaits
2,2 Priekšējās kameras apertūru skaits
2,45 Priekšējās kameras veids
Viena kamera Palēnināts režīms
Jā Trešās aizmugures kameras izšķirtspēja (ciparu)
2 MP Trešās aizmugures kameras atvēruma numurs
2,4 Aizmugurējās kameras zibspuldze
Jā Aizmugures kameras pikseļu izmērs
0,56 µm Otras aizmugures kameras redzes lauka (FOV) leņķis
120° Aizmugures kameras lēcas elementi
7 elementu lēca Attēla stabilizētāja tips
Optical Image Stabilization (OIS) Panorāma
Jā Aizmugurējās kameras veids
Trīskāršā kamera Portreta režīms
Jā DATU UZGLABĀŠANAS LĪDZEKĻI Saderīgās atmiņas kartes
Netiek atbalstīts RAM veids
LPDDR4X
Iekšējās glabātuves ietilpība
256 GB
RAM ietilpība
8 GB
TĪKLOŠANA
Wi-Fi

Wi-Fi standartu
802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax)
Bluetooth

Bluetooth versija
5.2
SIM kartes veids
NanoSIM
Near Field Communication (NFC)

3G standarti
WCDMA
4G standarti
LTE-TDD & LTE-FDD
SIM kartes spējas
Divas SIM kartes
Mobilā tīkla paaudze
5G
SAVIENOJAMĪBA
USB savienotājs
USB Veids-C
Austiņu savienojamība
3,5 mm
USB pieslēgvieta

ZIŅOJUMAPMAIŅA
MMS (Multimedia Messaging Service)

Īssziņu serviss (SMS)

E–pasts

DIZAINS
International Protection (IP) code
IP53
Krāsas nosaukums
Midnight Black
Formas faktors
Bārs
Produkta krāsa
Melns
DARBĪBAS RĀDĪTĀJI
Video zvans

Telefons ar mkrofonu un skaļruni

Vibrējošs signāls

Pirkstu nospiedumu nolasītājs

Grafiskais adapteris
Mali-G68 MC4
Ātrā uzlāde

Sejas atpazīšana

Ātrās uzlādes tehnoloģija
Hypercharge
NAVIGĀCIJA
Elektroniskais kompass

GPS

GLONASS

BeiDou

Galileo

GPS

MULTIMEDIJI
Skaļruņi
Stereo
Audio sistēma
Dolby Atmos
PROGRAMMATŪRA
Nodrošināta operētājsistēma
Android 12
Platforma
Android
Operētājsistēmas sazarojums
MIUI 14
BATERIJA
Baterijas performance
5000 mAh
SVARS&DIMENSIJAS
Platums
76 mm
Dziļums
8,98 mm
Augstums
162,9 mm
Svars
210,5 g
IEPAKOJUMA SATURS
Ātrās startēšanas gids

Pievienoti kabeļi
USB Veids-C
Garantijas karte

AC adaperis komplektā

Izgrūšanas tapiņa

AC adaptera jaudas izkliedēšana
120 W
ABONĒŠANA
Abonēšanas veids
Bez abonēšanas
SENSORI
Tuvuma sensors

Akselerometrs

Apkārtējās gaismas sensors

Gyroscope

Ģeomagnētiskais sensors

Infrasarkanais sensors

description_en - DISPLAY Contrast ratio (typical)
5000000:1 Display brightness
500 cd/m² Display type
AMOLED Pixel density
394 ppi Display number of colours
1.07 billion colours Screen shape
Flat Display glass type
Gorilla Glass Gorilla Glass version
Gorilla Glass 5 High Dynamic Range (HDR) supported
Yes Maximum refresh rate
120 Hz High Dynamic Range (HDR) technology
High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus), Dolby Vision Native aspect ratio
20:9 Display diagonal
16.9 cm (6.67") Display resolution
2400 x 1080 pixels Maximum display brightness (Outdoor)
900 cd/m² PROCESSOR Processor model
1080 Processor architecture
ARM Cortex-A78+Cortex-A55 Processor cores
8 Processor family
MediaTek Dimensity Processor boost frequency
2.6 GHz CAMERA Flash type
LED Auto focus
Yes Video recording modes
720p, 1080p Maximum frame rate
960 fps Image stabilizer
Yes Night mode
Yes Resolution at capture speed
1920x1080@30fps, 1920x1080@120fps, 1920x1080@60fps, 1280x720@30fps, 1280x720@960fps, 1280x720@120fps, 1280x720@240fps Rear camera resolution (numeric)
200 MP Front camera resolution (numeric)
16 MP Second rear camera resolution (numeric)
8 MP Rear camera aperture number
1.65 Second rear camera aperture number
2.2 Front camera aperture number
2.45 Front camera type
Single camera Time lapse mode
Yes Third rear camera resolution (numeric)
2 MP Third rear camera aperture number
2.4 Rear camera flash
Yes Rear camera pixel size
0.56 µm Second rear camera field of view (FOV) angle
120° Rear camera lens elements
7-element lens Image stabilizer type
Optical Image Stabilization (OIS) Panorama
Yes Rear camera type
Triple camera Portrait mode
Yes STORAGE Compatible memory cards
Not supported RAM type
LPDDR4X
Internal storage capacity
256 GB
RAM capacity
8 GB
NETWORK
Wi-Fi
Yes
Wi-Fi standards
802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax)
Bluetooth
Yes
Bluetooth version
5.2
SIM card type
NanoSIM
Near Field Communication (NFC)
Yes
3G standards
WCDMA
4G standard
LTE-TDD & LTE-FDD
SIM card capability
Dual SIM
Mobile network generation
5G
PORTS & INTERFACES
USB connector type
USB Type-C
Headphone connectivity
3.5 mm
USB port
Yes
MESSAGING
Multimedia Messaging Service (MMS)
Yes
Short Message Service (SMS)
Yes
E-mail
Yes
DESIGN
International Protection (IP) code
IP53
Colour name
Midnight Black
Form factor
Bar
Product colour
Black
PERFORMANCE
Video call
Yes
Speakerphone
Yes
Vibrating alert
Yes
Fingerprint reader
Yes
Graphics card
Mali-G68 MC4
Fast charging
Yes
Face recognition
Yes
Fast charging technology
Hypercharge
NAVIGATION
Electronic compass
Yes
GPS (satellite)
Yes
GLONASS
Yes
BeiDou
Yes
Galileo
Yes
Position location
Yes
MULTIMEDIA
Speakers
stereo
Audio system
Dolby Atmos
SOFTWARE
Operating system installed
Android 12
Platform
Android
Operating system fork
MIUI 14
BATTERY
Battery capacity
5000 mAh
WEIGHT & DIMENSIONS
Width
76 mm
Depth
8.98 mm
Height
162.9 mm
Weight
210.5 g
PACKAGING CONTENT
Quick start guide
Yes
Cables included
USB Type-C
Warranty card
Yes
AC adapter included
Yes
SIM card ejector pin
Yes
AC adapter power
120 W
SUBSCRIPTION
Subscription type
No subscription
SENSORS
Proximity sensor
Yes
Accelerometer
Yes
Ambient light sensor
Yes
Gyroscope
Yes
Geomagnetic sensor
Yes
Infrared sensor
Yes
description_ru - ЭКРАН Контрастность (типичная)
5000000:1 Яркость дисплея
500 cd/m² Тип дисплея
AMOLED Плотность пикселей
394 ppi Количество цветов экрана
1,07 миллиардов цветов Форма экрана
Плоский Тип стекла дисплея
Gorilla Glass Версия стекла Gorilla Glass
Gorilla Glass 5 Поддержка технологии HDR (High Dynamic Range)
Да Максимальная частота обновления
120 Hz Технология HDR (High Dynamic Range)
High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus), Dolby Vision Собственное форматное соотношение
20:9 Диагональ экрана
16,9 cm (6.67") Разрешение экрана
2400 x 1080 пикселей Максимальная яркость дисплея (вне помещения)
900 cd/m² ПРОЦЕССОР Модель процессора
1080 Архитектура процессора
ARM Cortex-A78+Cortex-A55 Количество ядер процессора
8 Семейство процессоров
MediaTek Dimensity Повышеная частота процессора
2,6 GHz КАМЕРА Тип вспышки
LED Автофокусировка
Да Режимы видеозаписи
720p, 1080p Максимальная частота кадров
960 fps Стабилизатор изображения
Да Ночной режим
Да Разрешение при скорости захвата
1920x1080@30fps, 1920x1080@120fps, 1920x1080@60fps, 1280x720@30fps, 1280x720@960fps, 1280x720@120fps, 1280x720@240fps Разрешение задней камеры (числовое)
200 MP Разрешение фронтальной камеры (числовое)
16 MP Разрешение второй задней камеры (числовое)
8 MP Число диафрагмы задней камеры
1,65 Количество отверстий второй задней камеры
2,2 Число диафрагмы передней камеры
2,45 Тип передней камеры
Одна камера Режим замедленной съемки
Да Разрешение третьей задней камеры (числовое)
2 MP Апертурное число третьей задней камеры
2,4 Вспышка задней камеры
Да Размер пиксела задней камеры
0,56 µm Угол поля обзора второй задней камеры
120° Элементы объектива задней камеры
7-элементный объектив Тип стабилизатора изображения
Optical Image Stabilization (OIS) Панорама
Да Тип задней камеры
Тройная камера Портретный режим
Да УСТРОЙСТВА ХРАНЕНИЯ ДАННЫХ Совместимые карты памяти
Не поддерживается Тип RAM-памяти
LPDDR4X
Емкость встроенной памяти
256 GB
Емкость RAM
8 GB
СЕТЬ
Wi-Fi
Да
Wi-Fi стандартов
802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax)
Bluetooth
Да
Версия Bluetooth
5.2
Тип SIM карты
NanoSIM
Технология NFC
Да
Стандарты 3G
WCDMA
Стандарт 4G
LTE-TDD & LTE-FDD
Поддержка SIM-карт
Две SIM-карты
Поколение сети мобильной связи
5G
ПОРТЫ И ИНТЕРФЕЙСЫ
Тип USB коннектора
USB Type-C
Порт подключения наушников
3,5 мм
USB порт
Да
ОБМЕН СООБЩЕНИЯМИ
ММС ( Служба обмена мультимедийными сообщениями)
Да
Служба коротких сообщений (SMS)
Да
Электронная почта
Да
ДИЗАЙН
International Protection (IP) код
IP53
Название цвета
Midnight Black
Формат
Моноблок
Цвет товара
Черный
ПРОИЗВОДИТЕЛЬНОСТЬ
Видеозвонок
Да
Громкоговоритель
Да
Виброзвонок
Да
Сканер отпечатков пальцев
Да
Видеокарта
Mali-G68 MC4
Быстрая зарядка
Да
Распознавание лиц
Да
Технология быстрой зарядки
Hypercharge
НАВИГАЦИЯ
Электронный компас
Да
GPS (спутниковый)
Да
Поддрежка ГЛОНАСС
Да
Бэйдоу
Да
Galileo
Да
Определение местоположения
Да
МУЛЬТИМЕДИА
Колонки
Стерео
Аудиосистема
Dolby Atmos
ПРОГРАММНОЕ ОБЕСПЕЧЕНИЕ
Установленная операционная система
Android 12
Платформа
Android
Operating system fork
MIUI 14
БАТАРЕЯ
Емкость батареи
5000 mAh
ВЕС И РАЗМЕРЫ
Ширина
76 mm
Глубина
8,98 mm
Высота
162,9 mm
Вес
210,5 g
СОДЕРЖИМОЕ УПАКОВКИ
Краткая инструкция пользователя
Да
Поставляемые кабели
USB Type-C
Гарантийная карточка
Да
Сетевой адаптер в комплекте
Да
Штырь для извлечения сим-карты
Да
Рассеиваемая мощность адаптера переменного тока
120 W
ПОДКЛЮЧЕНИЕ
Тип подключения (подписки)
Без подключения (подписки)
СЕНСОРЫ
Датчик расстояния
Да
Акселерометр
Да
Сенсор рассеянного света
Да
Гироскоп
Да
Геомагнитный датчик
Да
Инфракрасный датчик
Да
dimensionalWeight - 222
Display - Native aspect ratio - 20:9
Display - Display diagonal - 16.9 cm (6.67")
Display - Display resolution - 2400 x 1080 pixels
Display - Display brightness - 500 cd/m²
Display - Display glass type - Gorilla Glass
Display - Display type - AMOLED
Display - Display number of colours - 1.07 billion colours
Display - Gorilla Glass version - Gorilla Glass 5
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus)
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - Dolby Vision
Display - Contrast ratio (typical) - 5000000:1
Display - Maximum refresh rate - 120 Hz
Display - Maximum display brightness (Outdoor) - 900 cd/m²
Display - Pixel density - 394 ppi
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Design - Colour name - Midnight Black
Design - Product colour - Black
Design - International Protection (IP) code - IP53
EAN - 6941812713716
EAN_code - 6941812713983
warrantyType - G
gross_weight - 0.25 kg
warrantyLength - 24
Packaging content - Warranty card - Yes
Packaging content - Cables included - USB Type-C
Packaging content - AC adapter included - Yes
Packaging content - AC adapter power - 120 W
Packaging content - SIM card ejector pin - Yes
Packaging content - Quick start guide - Yes
Camera - Rear camera type - Triple camera
Camera - Rear camera aperture number - 1.65
Camera - Rear camera resolution (numeric) - 200 MP
Camera - Rear camera lens elements - 7-element lens
Camera - Rear camera flash - Yes
Camera - Image stabilizer type - Optical Image Stabilization (OIS)
Camera - Image stabilizer - Yes
Camera - Resolution at capture speed - 1280x720@30fps
Camera - Resolution at capture speed - 1280x720@120fps
Camera - Resolution at capture speed - 1280x720@240fps
Camera - Resolution at capture speed - 1280x720@960fps
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@30fps
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@60fps
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@120fps
Camera - Maximum frame rate - 960 fps
Camera - Night mode - Yes
Camera - Second rear camera aperture number - 2.2
Camera - Second rear camera resolution (numeric) - 8 MP
Camera - Second rear camera field of view (FOV) angle - 120°
Camera - Panorama - Yes
Camera - Portrait mode - Yes
Camera - Front camera aperture number - 2.45
Camera - Front camera resolution (numeric) - 16 MP
Camera - Front camera type - Single camera
Camera - Time lapse mode - Yes
Camera - Third rear camera aperture number - 2.4
Camera - Third rear camera resolution (numeric) - 2 MP
Camera - Video recording modes - 720p
Camera - Video recording modes - 1080p
Camera - Flash type - LED
Category_1 - Phones and Navigation
Category_2 - Mobile Phones
Model - Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Multimedia - Speakers - stereo
Multimedia - Audio system - Dolby Atmos
Navigation - Position location - Yes
Navigation - BeiDou - Yes
Navigation - Electronic compass - Yes
Navigation - Galileo - Yes
Navigation - GLONASS - Yes
Navigation - GPS (satellite) - Yes
Name - Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 256GB, Mobile Phone (Midnight Black, Android 12, Dual SIM)
Processor - Processor architecture - ARM Cortex-A78+Cortex-A55
Processor - Processor cores - 8
Processor - Processor model - 1080
Processor - Processor boost frequency - 2.6 GHz
Processor - Processor family - MediaTek Dimensity
productName - Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256G Midnight Black
productSize - Normal
Software - Operating system installed - Android 12
Software - Operating system fork - MIUI 14
Software - Platform - Android
Manufacturer_code - MZB0DE7EU
Producer - Xiaomi
Manufacturer - Xiaomi
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector type - USB Type-C
Sensors - Accelerometer - Yes
Sensors - Ambient light sensor - Yes
Sensors - Infrared sensor - Yes
Sensors - Proximity sensor - Yes
Sensors - Geomagnetic sensor - Yes
Sensors - Gyroscope - Yes
sizeX - 190
sizeY - 65
sizeZ - 90
Weight - 0,67
weight - 0.2 kg
weight - 660
Weight & dimensions - Height - 162.9 mm
Weight & dimensions - Depth - 8.98 mm
Weight & dimensions - Width - 76 mm
Weight & dimensions - Weight - 210.5 g
title_lv - Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ Mobilais Telefons 5G / 8GB / 256GB
title_en - Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ Mobile Phone 5G / 8GB / 256GB
title_ru - Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ Мобильный Телефон 5G / 8GB / 256GB
Network - 3G standards - WCDMA
Network - 4G standard - LTE-TDD & LTE-FDD
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.2
Network - Mobile network generation - 5G
Network - SIM card capability - Dual SIM
Network - SIM card type - NanoSIM
Network - Near Field Communication (NFC) - Yes
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a
Network - Wi-Fi standards - 802.11b
Network - Wi-Fi standards - 802.11g
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Storage - Internal storage capacity - 256 GB
Storage - RAM capacity - 8 GB
Storage - RAM type - LPDDR4X
Storage - Compatible memory cards - Not supported
Performance - Graphics card - Mali-G68 MC4
Performance - Fingerprint reader - Yes
Performance - Face recognition - Yes
Performance - Speakerphone - Yes
Performance - Vibrating alert - Yes
Performance - Video call - Yes
Performance - Fast charging - Yes
Performance - Fast charging technology - Hypercharge
Messaging - E-mail - Yes
Messaging - Multimedia Messaging Service (MMS) - Yes
Messaging - Short Message Service (SMS) - Yes
374,66 €
Xiaomi Redmi Note 12 Pro+, 8GB/256GB, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas