Ulefone Power Armor 16 Pro, 4GB/64GB, Orange

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 919793 Preces kods: UF-PA16P/OE
Pasūtāms 50 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
176,15 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 21.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 21.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 21.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 21.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 21.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 16.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 5.93"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 720 x 1440
  • Ekrāna tips: IPS LCD
  • Refresh rate: 60Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 64GB
  • Operētājsistēma: Android 12
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 16 MPix
  • Akumulators: 9600 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība N/A
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 5.93"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 720 x 1440
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips IPS LCD
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 60Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 64GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Oranža
Modelis : Ulefone Power Armor 16 Pro
Svars : 405g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Mediatek Helio G25
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 4GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 12
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Ir
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda microSD
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Nav
Bluetooth 5.0
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Ir
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 16 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 2
Makro kamera : 2 MPix
Priekšējā kamera (videozvans) 8 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : Nav
Video ieraksta kvalitāte Full HD (1920 x 1080)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 9600 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
5G atbalsts - Nē
Aizmugurējā kamera - 16 Mpix
Akumulatora ietilpība - 9600 mAh
Apraksts - HiFi kvalitāte Skaļākais skaļrunis Šis, iespējams, ir lielākais skaļrunis viedtālrunī - tā diametrs sasniedz 36 mm un skaņas dobumā ir 11,5 cm3. Ar 3,5 W nominālo jaudu tas garantē līdz pat 122 dB skaļumu! Pilnas frekvences trieciena skaļrunis ir ne tikai īpaši skaļš, bet arī nodrošina HiFi kvalitātes skaņu. Katra frekvence izklausās brīnišķīgi Brīnišķīga skaņa Zemo frekvenču pastiprinājums ir ļoti patīkams, vidējās frekvences izklausās siltas un bagātīgas, precīzas, dabiskas un pilnas, bet augstās - ļoti atklātas un plašas. Katrs frekvenču diapazons darbojas ļoti labi un pat pie visaugstākā skaļuma saglabā lielisku konsekvenci. Kopējais toņu līdzsvars ir lielisks. Labāka skaņa nekā ārējiem zemo frekvenču skaļruņiem Ar Power Armor 16 Pro jūs atteiksieties no domas iegādāties papildu ārējo skaļruni. Tā skaļrunim ir izcila skaņas kvalitāte un lieliska izturība pret ūdeni un kritieniem. Neatkarīgi no tā, vai esat lielās ballītēs vai ārpus telpām, mūzika skanēs perfekti. Pateicoties īpaši skaļam zvanam, jūs nekad vairs nepalaistu garām zvanu, pat dodoties pārgājienā brīvā dabā. Iebūvēts spožais lukturītis Lukturītis ir novietots Power Armor 16 Pro augšpusē, un tā gaisma ir ļoti spilgta, nemirgojot. Pastaigājoties ar suni naktī, varat paļauties uz to, ka tas izgaismos ceļu. To var izmantot jebkurā laikā un jebkurā vietā, lai nevajadzētu nēsāt līdzi papildu rokas lukturīti. Tas ir ideāli piemērots lietošanai ikdienā, brīvā dabā, kempingā, pārgājienos utt. Militārās klases drošības funkcijas IP68/IP69K/MIL-STD-810G sertifikācija Atbilstoši IP68, IP69K, MIL-STD-810G sertifikācijas standartiem šis izturīgais tālrunis var izturēt 1,5 m dziļumu zem ūdens, augstu spiedienu, putekļus, kritienus, triecienus un ekstrēmas temperatūras - 20°C-55°C. Tā ir lieliska izvēle celtniekiem, piedzīvojumu meklētājiem, alpīnistiem, kalnračiem un citiem āra aktivitāšu entuziastiem. Papildus aizsardzība Pielāgots futrālis Power Armor 16 Pro futrālis ir pielāgots dažādām prasībām, nodrošinot lielāku ierīces aizsardzību pret skrāpējumiem, asiem kritieniem un citiem bojājumiem. Tas aprīkots ar 180 grādu leņķī rotējošu aizmugurējo skavu un vienu karabīni, ko var piestiprināt pie jostas, instrumentu somas, mugursomas, lai atbrīvotu rokas. *Minētais futrālis kombinācijā ar aizmugurējo skavu un karabīni vienā komplektā tiek pārdots atsevišķi. uSmart paplašināšanas savienotājs *Lai apskatītu vairāk ierīču, kas ir saderīgas ar uSmart paplašināšanas savienotāju, iesakām iepazīties ar mūsu piederumu sarakstu. Papildu ierīces ir jāiegādājas atsevišķi. Uzlādējams milzīgs 9600 mAh akumulators Īpaši lielais 9600 mAh akumulators nodrošina 528 stundas gaidīšanas režīmā un 52 stundas sarunu laikā. Milzīgā ietilpība ļauj iegremdēties internetā, klausīties mūziku, skatīties video un spēlēt spēles stundām ilgi bez uzlādes. Turklāt Power Armor 16 Pro atbalsta OTG reverso uzlādi viedtālruņiem, klēpjdatoriem utt. Doka lādētājs Šis ir ne tikai lādētājs, bet arī ērts tālruņa turētājs ar 5 V/2 A uzlādi, izmantojot pogo tapas. *Dock lādētājs tiek pārdots atsevišķi. Komforta un izcilas kvalitātes kombinācija 5,93" displejs Displeja diagonāle ir 5,93 collas, 720 x 1440 HD+ izšķirtspēja, 270 PPI, plaša krāsu gamma un 10x multi-touch. Tas nodrošina izcilu un skaidru vizuālo pieredzi. Uzlabota produktivitāte 64 GB ROM ar iespēju paplašināt līdz 128 GB Power Armor 16 Pro ar 3 slotu dizainu ir 4 GB RAM, 64 GB iekšējās atmiņas un 128 GB paplašināmās atmiņas, tāpēc jums netrūks atmiņas vietas. MediaTek Hello G25 mikroshēma, astoņkodolu procesors un 200 Hz frekvence garantē vienmērīgu darbību. *Micro SD karte nav iekļauta komplektācijā, tā jāiegādājas atsevišķi. Fotogrāfijas var būt tik skaistas 16 MP + 2 MP aizmugurējā kamera 16 MP galvenā kamera un 2 MP makro objektīvs ļauj iemūžināt vairāk detaļu. Uzņemiet elpu aizraujošas ainavas, mīļoto cilvēku portretus un daudz ko citu. 8 MP priekšējā kamera Priekšējais objektīvs ir paredzēts apbrīnojamu selfiju uzņemšanai, videozvaniem, tiešraidei un daudz kam citam. Attēlu kvalitāte ir ļoti skaidra un lieliski piemērota ierakstīšanai. Atklājiet zemūdens pasauli Zemūdens kamera Izmantojiet zemūdens kameras režīmu un fotografējiet vai ierakstiet videoklipus, nospiežot skaļuma pogu. Lūdzu, ņemiet vērā: ikdienas lietošanas vai nopietnu kritienu radītais nolietojums var vājināt vai pilnībā padarīt tālruni ūdensizturīgu. Uzlabota mijiedarbība Android 12 operētājsistēma Ar operētājsistēmu Android 12 jūs iegūstat vairāk privātuma funkciju. Sistēmai ir vienkāršāki un personalizētāki risinājumi, kas lietotājiem piedāvā gudrāku, efektīvāku un ērtāku lietošanas pieredzi. Vieta bērniem Kā palīdzēt bērnam saprātīgi lietot tālruni? Varat aktivizēt bērnu telpas režīmu, lai ierobežotu viņu ierīces un atsevišķu lietotņu lietošanas laiku. Drošība un ērtības Sejas un pirkstu nospiedumu atbloķēšana Piekļuve tālrunim ir droša, izmantojot sejas vai pirkstu nospiedumu atbloķēšanu. Pirkstu nospieduma identifikācija, kas integrēta ieslēgšanas pogā, atvieglo atbloķēšanu. Pārklājums jebkurā vietā Plaši globālie tīkli Daudzas frekvenču joslas ātrai interneta sērfošanai un vienmērīgam HD savienojumam.
Atmiņas karte - microSD
Atmiņas karšu lasītājs - Jā
Atmiņas standarts - SDXC
Augstums - 173.4 mm
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Bezvadu komunikācija - LTE
Bezvadu komunikācija - NFC
Bezvadu komunikācija - WiFi
Citas funkcijas - Sensori: Paātrinājuma sensors, gaismas sensors, tuvuma sensors, ģeomagnētiskais sensors, pedometrs, e-kompass Navigācija un pozicionēšana: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, atbalsta digitālo kompasu.
Citi displeja parametri - LCD Multi-Touch displejs ar IPS tehnoloģiju 271 ppi
CPU - cita informācija - MediaTek Helio G25 procesors: 4 x Cortex-A53 2,0 GHz + 4 x Cortex-A53 1,5 GHz, 12 nm GPU: MediaTek MT6762 VWB: 4x Cortex-A53 2,0 GHz + 4x Cortex-A53 1,5 GHz, 12 nm: GPU: IMG PowerVR GE8320 GPU frekvence: 520MHz
Datu pārraide - EDGE
Datu pārraide - GPRS
Datu pārraide - HSPA
Datu pārraide - HSPA+
Datu pārraide - LTE
Datu pārraide - UMTS
Datu pārraide - WAP
Detalizētas kameras specifikācijas - 16 MP galvenā kamera Samsung S5K2P7 Sensors 1,12 m, FOV 77,7°/1,8 liela diafragma, 6 elementu objektīvs Foto izšķirtspēja: līdz 3456x4608 pikseļi Video izšķirtspēja: līdz 1920x1080 pikseļi LED zibspuldze 8 MP pašportretu kamera Samsung S5K4H8 Sensors 1,12 m, 4 elementu objektīvs, FOV 86,4°, /2,0 liela diafragma
Diagonālais ekrāns - 5,93"
dimensijas dziļums - 75 mm
dimensionalWeight - 289
Divas SIM kartes - Jā
Dziļums - 18.3 mm
ean - 6937748734840
Eans - 6937748734840
Gaidīšanas laiks (maks.) - 528 h
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
GPS uztvērējs - Jā
GSM tīkls - 850 MHz
GSM tīkls - 900 MHz
GSM tīkls - 1800 MHz
GSM tīkls - 1900 MHz
guaranteeLength - 24
Iekļautie piederumi - Power Armor 16 Pro maiņstrāvas lādētājs Datu kabelis Aizsargplēve (iepriekš instalēta) Rāvējslēdzēja aizsargplēve (iepriekš instalēta) Rāvējslēdzēja aizsargplēve no rūdīta stikla Ekrāna aizsargs Kakla siksniņa SIM adata Lietošanas pamācība vairākās valodās Daudzfunkciju lietošanas instrukcija Garantijas karte Uzlādes instrukcija Drošības pamācības karte
Iekšējā atmiņa - 64 GB
Induktīvā uzlāde - nav
izmērs augstums - 200 mm
izmērs platums - 105 mm
izmērs svars - 757 g
Kamera - Jā
Kategorija - Saknes/telefoni | SmartWatche/telefons un viedtālruņi
Krāsa - Orange
LTE tīkls - 700 MHz
LTE tīkls - 800 MHz
LTE tīkls - 850 MHz
LTE tīkls - 900 MHz
LTE tīkls - 1700 MHz
LTE tīkls - 1800 MHz
LTE tīkls - 1900 MHz
LTE tīkls - 2100 MHz
LTE tīkls - 2600 MHz
Modelis - Power Armor 16 Pro
Nosaukums - Ulefone Power Armor 16 Pro Dual SIM (oranža)
nosaukums - Viedtālrunis Power Armor 16 PRO 4/64GB Orange
Operētājsistēma - Android 12
Otrā aizmugurējā kamera - 2 Mpix
Platums - 83.35 mm
Priekšējā kamera - 8 Mpix
Procesora frekvence - 2 GHz
Procesors - Otrkodolu kodols
producerCode - UF-PA16P/OE
ProducerCode - UF-PA16P/OE
productName - Viedtālrunis Ulefone Power Armor 16 Pro 4GB/64GB (Orange)
productSize - Parasts
RAM - 4 GB
ražotājs - ULEFONE
Ražotājs - Ulefone
Rezolūcija - 1440 x 720
Sarunas laiks (maks.) - 52 h
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Savienotāji - 3,5 mm minijack
Savienotāji - microSD
Savienotāji - nanoSIM
ShortDescription - 5,93" | Helio G25 | 4GB/64GB | 8MP+(16MP+2MP) | LTE | microSD | NFC | IP68 | IP69K | Android 12
SIM karte - Nano
sizeX - 102
sizeY - 197
sizeZ - 72
Svars - 405 g
svars - 745
UMTS tīkls - 850 MHz
UMTS tīkls - 900 MHz
UMTS tīkls - 1700 MHz
UMTS tīkls - 1900 MHz
UMTS tīkls - 2100 MHz
vendpn - UF-PA16P/OE
Šūnas tips - Li-ion (iekšējais akumulators)
Šūnas tips - Li-poly (iekšējais akumulators)
5G support - No
Rear camera - 16 Mpix
Battery capacity - 9600 mAh
Description - HiFi quality The loudest speaker This is probably the largest speaker on a smartphone, with a diameter of up to 36mm and a large sound cavity of 11.5cm3. With 3.5W of rated power, it guarantees up to 122dB of volume ! The full-frequency shock speaker is not only super loud, but also brings HiFi quality sound. Every frequency sounds wonderful Delightful sound The bass boost is very pleasant, the mids sound warm and rich, precise, natural and full, and the highs sound very open and spacious. Each frequency range performs very well and even at the highest volume maintains great consistency. The overall tonal balance is excellent. Better sound than external bass speakers With the Power Armor 16 Pro you will abandon the thought of buying an additional external speaker. Its speaker has brilliant sound quality with excellent water and drop resistance. Whether at a big party or outdoors, the music will sound perfect. With its super-loud ringer, you'll never miss a call again, even when hiking in the great outdoors. Built-in Glare torch The torch has been placed on top of the Power Armor 16 Pro, and its light has a high brightness without flickering. When walking your dog at night, you can rely on it to light the way. It can be used anytime, anywhere, without having to carry an extra handheld torch. It is ideal for everyday use, outdoors, camping, hiking, etc. Military-grade safety features IP68/IP69K/MIL-STD-810G certification Meeting IP68, IP69K, MIL-STD-810G certification standards, this rugged phone can withstand 1.5m underwater, high pressure, dust, drops, impacts and extreme temperatures-20°C-55°C. It is the perfect choice for construction workers, adventurers, climbers, miners and other outdoor activity enthusiasts. Extra protection Customised Case The case for the Power Armor 16 Pro is tailored to suit a variety of requirements, providing more protection for your device from scratches, sharp drops and more. It features a 180-degree rotating rear clip and one carabiner that can be attached to a belt, tool bag, backpack to free up your hands. *The above-mentioned case in combination with the rear clip and carabiner in one set is sold separately. uSmart expansion connector *To see more devices that are compatible with the uSmart Expansion Connector, we recommend checking out our accessories list. Additional devices require a separate purchase. Rechargeable Huge 9600mA battery The super-sized 9600mAh battery provides 528 hours of standby and 52 hours of talk time. The huge capacity allows you to immerse yourself in the internet, listen to music, watch videos and play games for hours without charging. In addition, the Power Armor 16 Pro supports OTG reverse charging for smartphones, laptops, etc. Dock charger This is not only a charger, but also a convenient phone holder with 5V/2A charging via pogo pins. *Dock charger is sold separately. Combination of comfort and exceptional quality 5.93" display The display is 5.93 inches diagonal, with 720 x 1440 HD+ resolution, 270 PPI, wide colour gamut and 10x multi-touch. It offers a brilliant and clear visual experience. Enhanced productivity 64GB ROM expandable by 128GB The Power Armor 16 Pro with 3-slot design has 4GB RAM, 64GB internal memory and 128GB expandable memory, so you won't run out of storage space. The MediaTek Hello G25 chipset, octa-core processor and 200Hz frequency guarantee smooth performance. *Micro SD card not included and must be purchased separately. Photos can be so beautiful 16MP + 2MP Rear camera The 16MP main camera and 2MP macro lens let you capture more detail. Take breathtaking pictures of landscapes, portraits of loved ones and much more. 8MP front camera The front lens is designed for taking amazing selfies, video calls, live streaming and more. The image quality is very clear and great for recording. Discover the underwater world Underwater camera Use the underwater camera mode and take photos or record videos by pressing the volume button. Please note: wear and tear from daily use or serious drops can weaken or completely render the phone waterproof. Enhanced interaction Android 12 OS With Android 12 you get more privacy features. The system has simpler and more personalised solutions, offering users a smarter, more efficient and more convenient user experience. Space for children How do you help your child use your phone sensibly? You can enable the Kids' Space mode to limit their time using the device and individual apps. Security and convenience Face and fingerprint unlock Access to your phone is secure with face or fingerprint unlocking. Fingerprint identification integrated into the power button makes unlocking easy. Coverage anywhere Wide global networks Plenty of frequency bands for fast internet surfing and smooth HD connections.
Memory card - microSD
Memory card reader - Yes
Memory standard - SDXC
Height - 173.4 mm
Wireless communication - Bluetooth
Wireless communication - LTE
Wireless communication - NFC
Wireless communication - WiFi
Other features - Sensors: Acceleration Sensor, Light sensor, Proximity sensor, Geomagnetic sensor, Pedometer, E-compass Navigation and positioning: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, Supports Digital Compass
Other display parameters - All-screen LCD Multi-Touch display with IPS technology 271 ppi
CPU - other information - MediaTek Helio G25 CPU: MediaTek MT6762 VWB: 4x Cortex-A53 2.0GHz + 4x Cortex-A53 1.5GHz, 12nm GPU: IMG PowerVR GE8320 GPU frequency: 520MHz
Data transmission - EDGE
Data transmission - GPRS
Data transmission - HSPA
Data transmission - HSPA+
Data transmission - LTE
Data transmission - UMTS
Data transmission - WAP
Detailed camera specifications - 16MP Main Camera Samsung S5K2P7 Sensor 1.12m, FOV 77.7°/1.8 large aperture, 6 piece lens Photo resolution: up to 3456x4608 pixels Video resolution: up to 1920x1080 pixels LED Flash 8MP selfie camera Samsung S5K4H8 Sensor 1.12m, 4 piece lens, FOV 86.4°, /2.0 large aperture
Diagonal screen - 5,93"
dimension depth - 75 mm
dimensionalWeight - 289
Dual SIM - Yes
Depth - 18.3 mm
ean - 6937748734840
Eans - 6937748734840
Standby time (max) - 528 h
guarantee - 24
guarantee_type - external
warrantyType - G
GPS receiver - Yes
GSM network - 850 MHz
GSM network - 900 MHz
GSM network - 1800 MHz
GSM network - 1900 MHz
warrantyLength - 24
Accessories included - Power Armor 16 Pro AC Power Charger Data Cable Protective Film(Pre-installed) Tempered Glass Screen Protector Lanyard SIM Needle Multi-language user manual Multi Function Instruction card Warranty card Charging Instruction card Safety Prompt card
Internal memory - 64 GB
Inductive charging - no
dimension height - 200 mm
dimension width - 105 mm
dimension weight - 757 g
Camera - Yes
Category - Root/Phones | Smartwatche/Phone and Smartphones
Color - Orange
LTE network - 700 MHz
LTE network - 800 MHz
LTE network - 850 MHz
LTE network - 900 MHz
LTE network - 1700 MHz
LTE network - 1800 MHz
LTE network - 1900 MHz
LTE network - 2100 MHz
LTE network - 2600 MHz
Model - Power Armor 16 Pro
Name - Ulefone Power Armor 16 Pro Dual SIM (orange)
name - Smartphone Power Armor 16 PRO 4/64GB Orange
Operating System - Android 12
Second rear camera - 2 Mpix
Width - 83.35 mm
Front camera - 8 Mpix
CPU frequency - 2 GHz
Processor - Octa Core
producerCode - UF-PA16P/OE
ProducerCode - UF-PA16P/OE
productName - Smartphone Ulefone Power Armor 16 Pro 4GB/64GB (Orange)
productSize - Normal
RAM - 4 GB
producer - ULEFONE
Producer - Ulefone
Resolution - 1440 x 720
Talk time (max) - 52 h
Connectors - 1 x USB (Type C)
Connectors - 3,5 mm minijack
Connectors - microSD
Connectors - nanoSIM
ShortDescription - 5.93" | Helio G25 | 4GB/64GB | 8MP+(16MP+2MP) | LTE | microSD | NFC | IP68 | IP69K | Android 12
SIM card - Nano
sizeX - 102
sizeY - 197
sizeZ - 72
Weight - 405 g
weight - 745
UMTS network - 850 MHz
UMTS network - 900 MHz
UMTS network - 1700 MHz
UMTS network - 1900 MHz
UMTS network - 2100 MHz
vendpn - UF-PA16P/OE
Cell type - Li-ion (internal battery)
Cell type - Li-poly (internal battery)
176,15 €
Ulefone Power Armor 16 Pro, 4GB/64GB, Orange
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas