Ulefone Armor 15, 6/128GB, Dual SIM, Blue

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 913192 Preces kods: UF-A15/BE
Pasūtāms 1 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
213,76 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 5.45"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 720 x 1440
  • Ekrāna tips: IPS LCD
  • Refresh rate: 60Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 128GB
  • Operētājsistēma: Android 12
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 12 MPix
  • Akumulators: 6600 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība N/A
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 5.45"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 720 x 1440
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips IPS LCD
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 60Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 128GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Zila
Modelis : Ulefone Armor 15
Svars : 346g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Mediatek Helio G35
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 6GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 12
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Nav
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda microSD
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Nav
Bluetooth 5.0
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Ir
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 12 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 2
Makro kamera : Nav
Priekšējā kamera (videozvans) 16 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : 13 MPix
Video ieraksta kvalitāte Full HD (1920 x 1080)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 6600 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
5G atbalsts - Nē
Aizmugurējā kamera - 12 Mpix
Akumulatora ietilpība - 6600 mAh
Apraksts - Kopējais akumulatora darbības laiks 505H Iebūvētas TWS austiņas Armor 15 ir pasaulē pirmais izturīgais tālrunis ar iebūvētām bezvadu austiņām. Tālruņa akumulators nodrošina līdz pat 100 austiņu uzlādēšanas reizēm, kas nodrošina līdz pat 505 stundām lietošanas. Tiklīdz noņemat austiņas, tās automātiski savienojas ar tālruni. Jūsu austiņas vienmēr būs ar jums. Kad izturība iet roku rokā ar modi. Unikāls stils. Unikālajam Armor 15 dizainam ir izturīgi stūri, kas nodrošina vēl lielāku aizsardzību. Armor 15 ir vēl izturīgākas pret kritieniem. Divi priekšējie skaļruņi. Izcila stereo kvalitāte. Armor 15 ir aprīkots ar diviem simetriskiem priekšējiem Smart PA skaļruņiem, 100 dB, maks. 1,7 W, kas nodrošina vislabāko stereo skaņas kvalitāti. Turklāt tas atbalsta FM radio bez nepieciešamības pievienot austiņas. IP68/IP69K un MIL-STD-810G sertifikāts. Pilnīga aizsardzība. Armor 15 ir IP68/IP69K un MIL-STD-810G sertifikāts, un tas ir izturīgs pret ūdeni, putekļiem un pēkšņiem triecieniem. Tam nekaitēs pat spēcīgs ūdens spiediens vai skarbas vides apstākļi. Tas ir ļoti noderīgs ceļojumu entuziastiem, celtniekiem vai kalnračiem. Atbilstošs futrālis. Vēl lielāka aizsardzība Futrālis nodrošina papildu aizsardzību pret skrāpējumiem un kritieniem. Tas aprīkots ar 180 grādu leņķī rotējošu klipu un āķi, kas nodrošina vēl lielāku brīvību. 6 GB RAM + 128 GB ROM. Jaudīga veiktspēja Ulefone Armor 15 darbina astoņkodolu MediaTek Helio G35 procesors ar frekvenci līdz 2,3 GHz. Tas garantē neticamu veiktspēju, padarot lejupielādes un augšupielādi zibensātru. Kopā ar 6 GB RAM un 128 GB ROM tas nodrošina vietu lejupielādēto lietotņu, video, attēlu un mūzikas uzglabāšanai. Jaudīgs 6600 mAh akumulators. Neticams jaudas palielinājums. Aizmirstiet par biežu uzlādi. Uzlādējiet iebūvētās austiņas, spēlējiet spēles, skatieties video un klausieties mūziku visu dienu ar vienu uzlādi! Lielisks 5,45" displejs Armor 15 ir aprīkots ar 5,45 collu Full HD+ displeju ar 720 x 1440 izšķirtspēju. Tālrunis ērti iekļaujas rokā un nodrošina pārsteidzošu vizuālo pieredzi. Tas atbalsta arī ļoti atsaucīgu multi-touch sistēmu. Dubultā 12 MP + 13 MP kamera. Plaša perspektīva. Armor 15 ir aprīkots ar 12 MP galveno kameru un 13 MP platleņķa objektīvu, kas ļauj fotografēt plašākā perspektīvā, lai iegūtu vēl labāku panorāmas efektu. 16 MP priekšējā kamera. Skaisti selfiji 16 MP priekšējā kamera ļauj uzņemt augstas kvalitātes fotoattēlus un veikt videozvanus. Kameras poga Fotografējiet ar vienu pieskārienu un iemūžiniet visus lieliskos mirkļus Kameras poga labajā pusē ir paredzēta fotografēšanai ar vienu klikšķi. Neatkarīgi no tā, ko darāt tālrunī un vai tālrunis ir bloķēts, pietiks ar vienu nospiešanu, lai uzņemtu skaistu fotoattēlu. Zemūdens kamera Kamerai Armor 15 ir lieliska ūdensizturība, tāpēc varat droši ar to peldēties. Uzņemiet pārsteidzošus zemūdens fotoattēlus, izmantojot mehānisko kameras pogu Atjaunināts Android 12. Drošāka, personalizētāka un īpaši uzticama. Adroid 12 garantē lielāku privātumu, lielāku drošību un izcilu veiktspēju. Space for Kids māca bērniem saprātīgi lietot mobilo tālruni un palīdz viņiem attīstīt pareizus ieradumus. Easy Launcher ir vecāka gadagājuma cilvēkiem draudzīgs režīms, kas atvieglo tālruņa lietošanu vecākiem cilvēkiem. Praktiskais elektronisko rīku komplekts kalpo kā daudzfunkcionāls palīgs dažādos ikdienas dzīves aspektos. Viedā daudzfunkcionālā NFC Ar NFC aprīkots Armor 15 ļauj ar tālruni veikt bezskaidras naudas norēķinus, izmantot elektroniskās biļetes, kontrolēt piekļuvi un atpazīt identitāti. Programmējama poga. Viegla piekļuve jebkurai lietojumprogrammai Programmējamo pogu kreisajā pusē var izmantot kā īsceļu uz PTT interkomu (Zello), lukturīti, ekrānuzņēmumiem un citām regulāri lietotām lietojumprogrammām. Vienkārši attiecīgi konfigurējiet to lietotnē Iestatījumi. Sejas atbloķēšana un pirkstu nospiedumu sensors. Tūlītēja piekļuve tālrunim. Ieslēgšanas taustiņš labajā pusē ir integrēts ar pirkstu nospiedumu identifikācijas funkciju. Plaši globālie tīkli. Labākā zvanu kvalitāte. Plašas globālās frekvenču joslas un dubultā 4G Dual VoLTE* garantē augstas kvalitātes balss zvanus HD kvalitātē. Trīs karšu slotu konstrukcija nodrošina divus SIM karšu slotus, un brīvā vieta microSD kartei ļauj paplašināt atmiņu vēl par 256 GB. Jums vairs nav jāizšķiras starp divām SIM kartēm un lielāku krātuvi. GPS | GLONASS | Beidou | Galileo | QZSS | QZSS | Digitālais kompass Navigācija, lai noteiktu savu tiešo ģeogrāfisko atrašanās vietu. Ceļojiet droši ar Armor 15, kas piedāvā līdz pat 6 navigācijas sistēmām, lai jūs nekad nepazustu.
Atmiņas karte - microSD
Atmiņas karšu lasītājs - Jā
Atmiņas standarts - SDXC
Augstums - 170.2 mm
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Bezvadu komunikācija - LTE
Bezvadu komunikācija - NFC
Bezvadu komunikācija - WiFi
Citas funkcijas - Sensori: Tuvuma, gaismas, akselerometrs, žiroskops, barometriskais sensors, pedometrs Pozicionēšana: GPS, GLONASS, Galileo, BEIDOU, elektroniskais kompass.
Citi displeja parametri - IPS LCD
CPU - cita informācija - MediaTek Helio G35 procesors: GPU: MediaTek MT6765V/WBCPU: IMG PowerVR GE8320 GPU frekvence: 680MHz
Datu pārraide - EDGE
Datu pārraide - GPRS
Datu pārraide - HSPA
Datu pārraide - HSPA+
Datu pārraide - LTE
Datu pārraide - UMTS
Datu pārraide - WAP
Detalizētas kameras specifikācijas - 12 MP SONY IMX363 1,4 m, skata leņķis 78° /1,8, 6 elementu objektīvs Īpaši platleņķa kamera: 13 MP FOV: 106°, /2,4 Attēlu izšķirtspēja līdz 3024x4032 pikseļi Video izšķirtspēja līdz 1920x1080 pikseļi LED zibspuldze
Diagonālais ekrāns - 5,45"
dimensijas dziļums - 40 mm
dimensionalWeight - 378
Divas SIM kartes - Jā
Dziļums - 18.2 mm
ean - 6937748734789
Gaidīšanas laiks (maks.) - 360 h
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
GPS uztvērējs - Jā
GSM tīkls - 850 MHz
GSM tīkls - 900 MHz
GSM tīkls - 1800 MHz
GSM tīkls - 1900 MHz
guaranteeLength - 24
Iekļautie piederumi - Armor 15 TWS austiņas Lādētājs 18 W (ES kontaktdakša) USB kabelis Specializēts rūdīts stikls SIM atslēga Lietotāja rokasgrāmata Garantijas karte
Iekšējā atmiņa - 128 GB
Induktīvā uzlāde - nav
izmērs augstums - 205 mm
izmērs platums - 205 mm
izmērs svars - 735 g
Kamera - Jā
Krāsa - Zilais
LTE tīkls - 700 MHz
LTE tīkls - 800 MHz
LTE tīkls - 850 MHz
LTE tīkls - 900 MHz
LTE tīkls - 1700 MHz
LTE tīkls - 1800 MHz
LTE tīkls - 1900 MHz
LTE tīkls - 2100 MHz
LTE tīkls - 2300 MHz
LTE tīkls - 2500 MHz
LTE tīkls - 2600 MHz
Modelis - Bruņas 15
nosaukums - Armor 15 LTE 6GB/128GB Zils
Operētājsistēma - Android 12
Otrā aizmugurējā kamera - 13 Mpix
Platums - 79.6 mm
Priekšējā kamera - 16 Mpix
Procesora frekvence - 2.3 GHz
Procesors - Otrkodolu kodols
producerCode - UF-A15/BE
productName - Viedtālrunis Ulefone Armor 15 6GB/128GB (Zils)
productSize - Parasts
RAM - 6 GB
ražotājs - ULEFONE
Rezolūcija - 1440 x 720
Sarunas laiks (maks.) - 36 h
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Savienotāji - microUSB
SIM karte - Nano
sizeX - 205
sizeY - 205
sizeZ - 45
Svars - 346 g
svars - 725
UMTS tīkls - 850 MHz
UMTS tīkls - 900 MHz
UMTS tīkls - 1700 MHz
UMTS tīkls - 1900 MHz
UMTS tīkls - 2100 MHz
vendpn - UF-A15/BE
Šūnas tips - Li-poly (iekšējais akumulators)
5G support - No
Rear camera - 12 Mpix
Battery capacity - 6600 mAh
Description - Total battery life 505H Built-in TWS headphones Armor 15 is the world's first rugged phone with built-in wireless headphones. The phone's battery provides up to 100 headphone charges, giving you up to 505 hours of use. As soon as you remove the headphone, it automatically connects to your phone. Your headphones will always be with you. When durability goes hand in hand with fashion. Unique style. The unique design of the Armor 15 features rugged corners for even more protection. Armor 15 is even more resistant to drops. Dual front-facing speakers. Outstanding stereo quality. Equipped with two symmetrical front-facing Smart PA speakers, 100dB, max 1.7W, the Armor 15 offers the best stereo sound quality. In addition, it supports FM radio without the need to connect a headset. IP68/IP69K and MIL-STD-810G certified. Total protection. Armor 15 is IP68/IP69K and MIL-STD-810G certified and is resistant to water, dust and sudden shocks. Even strong water pressure or harsh environments will not harm it. This is extremely useful for travel enthusiasts, construction workers or miners. Matching case. Even more protection The case provides extra protection against scratches and drops. It features a 180-degree rotating clip and snap hook for even more freedom. 6GB RAM + 128GB ROM. Powerful performance The Ulefone Armor 15 is powered by an octa-core MediaTek Helio G35 processor with up to 2.3GHz. It guarantees incredible performance, making downloads and uploads lightning fast. Together with 6GB RAM and 128GB ROM, it provides space for downloaded apps, videos, images and music storage. Powerful 6600mAh battery. An incredible power boost. Forget about frequent charging. Charge your built-in headphones, play games, watch videos and listen to music all day on a single charge! Superb 5.45" display The Armor 15 features a 5.45-inch Full HD+ display with a resolution of 720 x 1440. The phone fits comfortably in the hand and provides an amazing visual experience. It also supports a highly responsive multi-touch system. Dual 12MP + 13MP camera. Wide perspective. The Armor 15 is equipped with a 12MP main camera and a 13MP wide-angle lens, which allows you to take photos in a wider perspective for an even better panoramic effect. 16MP front camera. Beautiful selfies The 16MP front camera allows you to take high-quality photos and video calls. Camera button Take one-touch photos and capture all the great moments The camera button on the right is for one-click shooting. No matter what you're doing on your phone and whether your phone is locked, one press is all it takes to take a beautiful photo. Underwater camera The Armor 15 has great water resistance so you can safely swim with it. Take amazing underwater photos using the mechanical camera button Updated Android 12. More secure, more personalised and extremely reliable. Adroid 12 guarantees greater privacy, more security and outstanding performance. Space for Kids teaches children to use their mobile phones sensibly and helps them develop good habits. Easy Launcher is an age-friendly mode that makes it easier for older people to use the phone. The practical set of electronic tools serves as a multifunctional assistant in various aspects of daily life. Intelligent multifunctional NFC The NFC-enabled Armor 15 enables cashless payments, use of electronic tickets, access control and identity recognition with the phone. Programmable button. Easy access to any application The programmable button on the left side can be used as a shortcut to PTT Intercom (Zello), torch, screenshots and other regularly used applications. Just configure it accordingly in the Settings app. Face unlock and fingerprint sensor. Instant access to your phone. The power key on the right is integrated with the fingerprint identification function. Wide global networks. Best call quality. Wide global frequency bands and dual 4G Dual VoLTE* guarantee high-quality voice calls in HD. The triple card slot design provides two SIM card slots, and the free space for a microSD card allows you to expand the memory by another 256GB. You no longer have to decide between two SIM cards and more storage. GPS | GLONASS | Beidou | Galileo | QZSS | Digital Compass Navigate to your direct geographical position. Travel safely with the Armor 15, which offers up to 6 navigation systems so you never get lost.
Memory card - microSD
Memory card reader - Yes
Memory standard - SDXC
Height - 170.2 mm
Wireless communication - Bluetooth
Wireless communication - LTE
Wireless communication - NFC
Wireless communication - WiFi
Other features - Sensors: Proximity, light, accelerometer, gyroscope, barometric sensor, pedometer Positioning: GPS, GLONASS, Galileo, BEIDOU, Electronic compass
Other display parameters - LCD IPS
CPU - other information - MediaTek Helio G35 CPU: MediaTek MT6765V/WBCPU GPU: IMG PowerVR GE8320 GPU frequency: 680MHz
Data transmission - EDGE
Data transmission - GPRS
Data transmission - HSPA
Data transmission - HSPA+
Data transmission - LTE
Data transmission - UMTS
Data transmission - WAP
Detailed camera specifications - 12MP SONY IMX363 1.4m, viewing angle 78° /1.8, 6-element lens Ultra Wide Angle Camera: 13MP FOV: 106°, /2.4 Still image resolution up to 3024x4032 pixels Video resolution up to 1920x1080 pixels Flash LED
Diagonal screen - 5,45"
dimension depth - 40 mm
dimensionalWeight - 378
Dual SIM - Yes
Depth - 18.2 mm
ean - 6937748734789
Standby time (max) - 360 h
guarantee - 24
guarantee_type - external
warrantyType - G
GPS receiver - Yes
GSM network - 850 MHz
GSM network - 900 MHz
GSM network - 1800 MHz
GSM network - 1900 MHz
warrantyLength - 24
Accessories included - Armor 15 TWS headphones Charger 18W (EU plug) USB cable Dedicated tempered glass SIM key User manual Warranty card
Internal memory - 128 GB
Inductive charging - no
dimension height - 205 mm
dimension width - 205 mm
dimension weight - 735 g
Camera - Yes
Color - Blue
LTE network - 700 MHz
LTE network - 800 MHz
LTE network - 850 MHz
LTE network - 900 MHz
LTE network - 1700 MHz
LTE network - 1800 MHz
LTE network - 1900 MHz
LTE network - 2100 MHz
LTE network - 2300 MHz
LTE network - 2500 MHz
LTE network - 2600 MHz
Model - Armor 15
name - Armor 15 LTE 6GB/128GB Blue
Operating System - Android 12
Second rear camera - 13 Mpix
Width - 79.6 mm
Front camera - 16 Mpix
CPU frequency - 2.3 GHz
Processor - Octa Core
producerCode - UF-A15/BE
productName - Smartphone Ulefone Armor 15 6GB/128GB (Blue)
productSize - Normal
RAM - 6 GB
producer - ULEFONE
Resolution - 1440 x 720
Talk time (max) - 36 h
Connectors - 1 x USB (Type C)
Connectors - microUSB
SIM card - Nano
sizeX - 205
sizeY - 205
sizeZ - 45
Weight - 346 g
weight - 725
UMTS network - 850 MHz
UMTS network - 900 MHz
UMTS network - 1700 MHz
UMTS network - 1900 MHz
UMTS network - 2100 MHz
vendpn - UF-A15/BE
Cell type - Li-poly (internal battery)
213,76 €
Ulefone Armor 15, 6/128GB, Dual SIM, Blue
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas