Samsung Galaxy A04s, 3/32GB, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 904040 Preces kods: SM-A047FZWUEUE
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
122,88 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: ceturtdien, 04.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: ceturtdien, 04.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: ceturtdien, 04.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: ceturtdien, 04.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: ceturtdien, 04.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 02.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 6.5"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 720 x 1600
  • Ekrāna tips: PLS
  • Refresh rate: 60Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 32GB
  • Operētājsistēma: Android 12
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 50 MPix
  • Akumulators: 5000 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība Gorilla Glass 3
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 6.5"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 720 x 1600
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips PLS
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 60Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 32GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Balta
Modelis : Samsung Galaxy A04s
Svars : 200g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Exynos 850
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 3GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 12
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Ir
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda microSD
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Nav
Bluetooth 5.0
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Nav
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 50 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 3
Makro kamera : 2 MPix
Priekšējā kamera (videozvans) 5 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : Nav
Video ieraksta kvalitāte Full HD (1920 x 1080)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 5000 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
- ƒ/1.8 diafragmaƒ/2.4 diafragmaƒ/2.2 diafragma
1. kategorija - Tabletes un viedtālruņi
2. kategorija - Viedtālruņi
3G dati - Jā
4G datu pārraide - Jā
Abonēšana - Abonēšanas veids - Nav abonēšanas
Akumulatora ietilpība - 5000 mAh
Akumulatora ietilpība - 5000 mAh
Akumulators - Litija jonu uzlādējams
Akumulators - Akumulatora ietilpība - 5000 mAh
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks - 90 h
Akumulators - nepārtrauktas video atskaņošanas laiks - 22 h
Akumulators - pārlūkošanas laiks (4G) - 21 h
Akumulators - pārlūkošanas laiks (Wi-Fi) - 21 h
Akumulators - sarunu laiks (4G) - 54 h
Akumulators > Akumulatora ietilpība - 5000 mAh
Akumulatoru tehnoloģija - Litija polimēra
Apraksts - Galaxy A04s - 6,5"" Infinity-V displejs - 50 MP kamera - 5000 mAh akumulators
Apraksts - Telefona tips: Viedtālrunis, Krāsa: Balta, Sim karšu skaits: 2, Paaugstināta izturīguma ekrāns: Nav, OS: Android, Operētājsistēmas versija: 12, Ekrāna izmērs: 6.5", Izšķirtspēja: 720 x 1600, Ekrāna tehnoloģija: PLS LCD, Procesora kodoli: 8, Operatīvā atmiņa: 3 GB, Atmiņa iekārtai: 32 GB, Atmiņas karte (max): 1 TB, Videokameras max izšķirtspēja: 1080p, 4G atbalsts: Ir, 5G atbalsts: Nav, WiFi atbalsts: Ir, Wifi protokoli: IEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth: Ir, NFC: Ir, USB porti: Type C, Audio ligzda austiņām: 3.5mm, GPS: Ir, FM radio: Nav, Garantija: 2 gadi
Atbalstītie audio formāti - MP3, AAC, FLAC, WAV, OGG, AMR, MIDI, M4A, 3GA, OGA, AWB, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Atbalstītie video formāti - AVI, 3GP, MP4, FLV, MKV, WebM, 3G2, M4V, 3G2, M4V
Atbalstītā zibatmiņas karte - Micro SDXC
Atmiņa (RAM) - 3GB
Atmiņas kartes tips - Micro SD
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/221212170024644478.jpg
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/221212170024669483.jpg
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/221212170024707158.jpg
Audio - 3,5 mm mini savienotājs
Audio atskaņošanas laiks - 90 stundas
Augstums - 164.7 mm
Bluetooth - Bluetooth 5.0
Bluetooth profili - A2DP, LE
Bluetooth versija - Bluetooth 5
BrandPartCode - SM-A047FZWUEUE
Būvniecība - Monobloks
category_en - Viedtālruņi, viedpulksteņi un aksesuāri > Mobilie tālruņi
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
CPU - Astoņkodolu (4x2,0 GHz Cortex-A55 un 4x2,0 GHz Cortex-A55)
CPU - Samsung Exynos 850
Datu saskarne - C tipa USB
Datu standarti - 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD
description_lv - DISPLEJS Kontrasta attiecība (tipiskā) 1200:1 Ekrāna spilgtums 400 cd/m² Skārienjutīga ekrāna veids Kapacitīvs Ekrāna veids PLS Pikseļu blīvums 269 pikseļu collā Displeja krāsu skaits 16 miljoni krāsu Ekrāna forma Plakana virsma Noapaļoti displeja stūri Jā Displeja stikla veids Gorilla Glass Gorilla Glass versija Gorilla Glass 3 Maksimālais atjauninājuma ātrums 90 Hz Projektora formātu attiecība 20:9 Displeja diagonāle 16,5 cm (6.5") Ekrāna izšķirtspēja 1600 x 720 pikseļi PROCESORS Procesora modelis 850 Procesora frekvence 2 GHz Multikodola tips 8 Procesora tips Samsung Exynos KAMERA Zibspuldzes tips LED Auto fokuss Jā Maksimālais kadru ātrums 30 fps Digitālā tālummaiņa 10x Video tveršanas izšķirtspēja 1920 x 1080 pikseļi Izšķirtspēja pie tveršanas ātruma 1920x1080@30fps Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 50 MP Priekšējā kameras izšķirtspēja (ciparu) 5 MP Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 2 MP Aizmugurējās kameras apertūru skaits 1,8 Otrās aizmugurējās kameras apertūru skaits 2,4 Priekšējās kameras apertūru skaits 2,2 Priekšējās kameras veids Viena kamera Trešās aizmugures kameras izšķirtspēja (ciparu) 2 MP Trešās aizmugures kameras atvēruma numurs 2,4 Aizmugurējās kameras zibspuldze Jā Aizmugurējās kameras veids Trīskāršā kamera DATU UZGLABĀŠANAS LĪDZEKĻI Saderīgās atmiņas kartes MicroSD (TransFlash) Maksimālais atmiņas kartes izmērs 1024 GB Lietotāja atmiņa 19,2 GB Iekšējās glabātuves ietilpība 32 GB RAM ietilpība 3 GB TĪKLOŠANA Wi-Fi Jā Wi-Fi standartu 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac) Bluetooth Jā Bluetooth versija 5.0 Bluetooth profili A2DP Tethering (modema režīms) Jā SIM kartes veids NanoSIM Near Field Communication (NFC) Jā Atbalsta 4G joslas 700, 850, 1800, 2100, 2500, 2600, 900, 2300, 800 3G standarti UMTS 4G standarti LTE-TDD & LTE-FDD Atbalsta 3G joslas 850, 900, 1800 Wi-Fi Direct Jā Tiek atbalstīta balss pār LTE (VoLTE) Jā SIM kartes spējas Divas SIM kartes Mobilā tīkla paaudze 4G SAVIENOJAMĪBA USB savienotājs USB Veids-C Austiņu savienojamība 3,5 mm USB versija 2.0 USB pieslēgvieta Jā ZIŅOJUMAPMAIŅA MMS (Multimedia Messaging Service) Jā E–pasts Jā DIZAINS Apvalka materiāls Polikarbonāts (PC) Formas faktors Bārs DARBĪBAS RĀDĪTĀJI Video zvans Jā Telefons ar mkrofonu un skaļruni Jā Vibrējošs signāls Jā Pirkstu nospiedumu nolasītājs Jā NAVIGĀCIJA GPS Jā GLONASS Jā BeiDou Jā Quasi-Zenith satelīta sistēma (QZSS) Jā Galileo Jā GPS Jā MULTIMEDIJI Atbalstītie audio formāti MP3, FLAC, AAC, M4A, WAV, AMR, AWB, OGG, 3GA, IMY, Vidējais korpuss, MIDI, MXMF, OGA, OTA, RTTTL, RTX, XMF Atbalstītie video formāti AVI, MKV, FLV, M4V, MP4, WEBM, 3G2, 3GP Skaļruņi Mono Audio sistēma Dolby Atmos PROGRAMMATŪRA Platforma Android BATERIJA Nepārtraukts audio atskaņošanas laiks 90 h Nepārtrauktas video reproducēšanas laiks 22 h Pārlūkošanas laiks (Wi-Fi) 21 h Pārlūkošanas laiks (4G) 21 h Sarunu laiks (4G) 54 h Baterijas performance 5000 mAh
description_lv - DIZAINS Kontrasta attiecība (tipiska) 1200:1 Ekrāna spilgtums 400 cd/m² Skārienjūtīgā ekrāna tips Kapacitatīvais ekrāna tips PLS Pikseļu blīvums 269 ppi Ekrāna krāsu skaits 16 miljoni krāsu Ekrāna forma Plakanā ekrāna forma Noapaļoti displeja stūri Jā Ekrāna stikla tips Gorilla Glass Gorilla Glass Gorilla Glass versija Gorilla Glass 3 Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums 90 Hz Projektora dabiskais malu attiecība 20:9 Ekrāna diagonāle 16,5 cm (6.5") Displeja izšķirtspēja 1600 x 720 pikseļi PROCESORS Procesora modelis 850 Procesora frekvence 2 GHz Procesora kodolu grupa 8 Procesora tips Samsung Exynos KAMERA Zibspuldzes tips LED Automātiskā fokusēšana Y Maksimālais kadru uzņemšanas ātrums 30 kadri sekundē Digitālā tālummaiņa 10x Video uzņemšanas izšķirtspēja (maks.) 1920 x 1080 pikseļu Izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma 1920x1080@30fps Aizmugures kameras izšķirtspēja (ciparu) 50 MP Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 5 MP Otra aizmugures kameras izšķirtspēja (ciparu) 2 MP Aizmugures kameras diafragmas skaits 1.8 Otrās aizmugurējās kameras apertūras numurs 2,4 Priekšējās kameras apertūras numurs 2,2 Priekšējās kameras tips Viena kamera Trešās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliskā) 2 MP Trešās aizmugurējās kameras apertūras numurs 2,4 Aizmugurējās kameras zibspuldze Y Aizmugurējās kameras tips Trīs kameras SKAITĪTNE Saderīgās atmiņas kartes MicroSD (TransFlash) Maksimālais atmiņas kartes izmērs 1024 GB Lietotāja atmiņa 19,2 GB Iekšējās atmiņas ietilpība 32 GB RAM ietilpība 3 GB TĪKLS Wi-Fi Jā Wi-Fi standarti 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac) Bluetooth Jā Bluetooth versija 5.0 Bluetooth profili A2DP Tethering (modema režīmā) Jā SIM kartes tips NanoSIM Near Field Communication (NFC) Jā Tiek atbalstītas 4G joslas 700, 850, 1800, 2100, 2500, 2600, 900, 2300, 800 3G standarti UMTS 4G standarts LTE-TDD un LTE-FDD 3G joslas 850, 900, 1800 Wi-Fi Direct Jā Tiek atbalstīta balss pār LTE (VoLTE) Y SIM kartes iespējamība Dual SIM Mobilā tīkla paaudze 4G PORTI UN INTERFAKTI USB savienotāja tips USB Type-C Austiņu savienojums 3,5 mm USB versija 2.0 USB ports Y MESSAGING Multimediju ziņojumapmaiņas pakalpojums (MMS) Y E-pasts Y DIZAINS Korpusa materiāls Polikarbonāts (PC) Formas faktors Bārs PERFORMANCE Videozvans Y Skaļruņa Y Skaļruņa Y Vibrējošs brīdinājums Y Pirkstu nospiedumu lasītājs Jā NAVIGĀCIJA GPS (satelītu) Y GLONASS Y BeiDou Y Kvazi-zenīta satelītu sistēma (QZSS) Y Galileo Jā Atrašanās vietas noteikšana Y MULTIMEDIA Atbalstītie audio formāti MP3, FLAC, AAC, M4A, WAV, AMR, AWB, OGG, 3GA, IMY, Mid, MIDI, MXMF, OGA, OTA, RTTTL, RTX, XMF Atbalstītie video formāti AVI, MKV, FLV, M4V, MP4, WEBM, 3G2, 3GP Skaļruņi Mono Audio sistēma Dolby Atmos PROGRAMMATŪRAS platforma Android ATKLĀŠANAS ATBALSTS Nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks 90 h Nepārtrauktas video atskaņošanas laiks 22 h Pārlūkošanas laiks (Wi-Fi) 21 h Pārlūkošanas laiks (4G) 21 h Sarunu laiks (4G) 54 h Akumulatora ietilpība 5000 mAh
description_ru - Ekrāna kontrasts (tipisks) 1200:1 Ekrāna spilgtums 400 cd/m² Skārienjūtīgais ekrāns Kapacitatīvais ekrāna tips PLS displejs Pikseļu blīvums 269 ppi Ekrāna krāsu skaits 16 miljoni krāsu Ekrāna forma Plakana ekrāna forma Noapaļoti displeja stūri Jā Ekrāna stikla tips Gorilla Glass Stikla versija Gorilla Glass Gorilla Glass Gorilla Glass 3 Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums 90 Hz Ekrāna malu attiecība 20:9 Ekrāna diagonāle 16,5 cm (6.5") Ekrāna izšķirtspēja 1600 x 720 pikseļi PROCESORS Procesora modelis Procesors 850 Procesora taktātrums 2 GHz Procesora kodolu skaits 8 Procesora tips Samsung Exynos KAMERA Zibspuldzes tips LED Autofokuss Jā Maksimālais kadru uzņemšanas ātrums 30 kadru/s Digitālā tālummaiņa 10x Video uzņemšanas izšķirtspēja 1920 x 1080 pikseļu Izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma 1920x1080@30fps Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliski) 50 MP Priekšējās kameras izšķirtspēja (skaitliski) 5 MP Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliski) 2 MP Aizmugurējās kameras diafragmu skaits 1,8 Otrās aizmugurējās kameras diafragmu skaits 2,4 Priekšējās kameras diafragmu skaits 2,2 Priekšējās kameras tips Viena kamera Trešās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliskā) 2 MP Trešās aizmugurējās kameras diafragmu skaits 2,4 Aizmugurējās kameras zibspuldze Jā Aizmugurējās kameras tips Trīs kameras Datu glabāšanas iestatījumi Saderīga MicroSD (TransFlash) atmiņas karte Maksimālā zibatmiņas kartes ietilpība 1024 GB Lietotāja atmiņa 19,2 GB Iekšējās atmiņas ietilpība 32 GB RAM ietilpība 3 GB TĪKLS Wi-Fi Jā Wi-Fi standarti 802. 11a, 802.11b, 802.11a, 802.11b.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac) Bluetooth Jā Bluetooth versija 5.0 Bluetooth profili A2DP Tethering (modema režīms) Jā SIM kartes tips NanoSIM NFC tehnoloģija Jā Atbalstītās 4G frekvences 700, 850, 1800, 1800, 2100, 2100, 2500, 2600, 900, 2300, 800 3G UMTS standarts 4G LTE-TDD un LTE-FDD Atbalsta 3G frekvenču joslas 850, 900, 1800 Wi-Fi Direct Jā Atbalsts balss pārraidei LTE (VoLTE) Jā SIM karšu atbalsts Divas SIM kartes Mobilā tīkla 4G paaudzes porti un interfeisi USB savienotāja tips USB Type-C austiņu ports 3,5 mm austiņu ports Versija USB 2.0 USB ports Jā MMS (multivides ziņojumapmaiņas pakalpojums) Jā E-pasts Jā Dizains Polikarbonāta korpusa materiāls Monobloka formāts PRODUKCIJA Videozvans Jā Skaļrunis Jā Vibrējošs zvans Jā Pirkstu nospiedumu skeneris Jā NAVIGĀCIJA GPS (satelītu) Jā GLONASS atbalsts Jā Beidou Jā QZSS Jā Galileo Jā Atrašanās vieta Jā MULTIMEDIA Atbalstītie audio formāti MP3, FLAC, AAC, M4A, WAV, AMR, AWB, OGG, 3GA, IMY, Medium, MIDI, MXMF, OGA, OTA, RTTTL, RTX, XMF Atbalstītie video formāti AVI, MKV, FLV, M4V, MP4, WEBM, 3G2, 3GP Skaļruņi Mono audio sistēma Dolby Atmos PROGRAMMATŪRA Android platforma BATERIJA Audio nepārtrauktas atskaņošanas laiks 90 h Video nepārtrauktas atskaņošanas laiks 22 h Meklēšanas laiks (Wi-Fi) 21 h Meklēšanas laiks (4G) 21 h Sarunu laiks (4G) 54 h Akumulatora ietilpība 5000 mAh
Displeja funkcijas - 90 Hz atsvaidzināšanas ātrums
Displeja izšķirtspēja - 720x1600
Displeja krāsu dziļums - 16M
Displeja lielums - 6.50"
Displeja tehnoloģija - PLS
Displejs - dabiskais malu attiecība - 20:9
Displejs - Displeja diagonāle - 16,5 cm (6,5")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1600 x 720 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums - 400 cd/m²
Displejs - Displeja stikla tips - Gorilla Glass
Displejs - Displeja tips - PLS
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Gorilla Glass versija - Gorilla Glass 3
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1200:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 90 Hz
Displejs - Noapaļoti displeja stūri - Jā
Displejs - Pikseļu blīvums - 269 ppi
Displejs - skārienjūtīgā ekrāna tips - Kapacitatīvais
Displejs > Displeja diagonāle - 6.5 "
Displejs > Displeja tips - PLS LCD
Displejs > Displejs - 720 x 1600
Dizains - formas faktors - Bārs
Dizains - Korpusa materiāls - Polikarbonāts (PC)
Dizains - Krāsas nosaukums - White
Dizains - Produkta krāsa - White
Dizains > Pirkstu nospiedumu lasītājs - Sānu uzstādīšana
Dizains > Produkta krāsa - White
Dziļums - 9.1 mm
EAN - 8806094581904
EAN kods - 8806094581904
Ekrāna izmērs - 6.5"
Ekrāna izšķirtspēja - 720 x 1600
Ekrāna skārienekrāns - Kapacitatīvais, Multi-touch
Flash - LED zibspuldze
Formas faktors - Bārs
Gabali iepakojumā - 1
Galvenās kameras f numurs - F1.8 , F2.4 , F2.4
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
Garantija - 24 mēneši
Garantija Produkti atgriežami - Jā
Garantijas apstiprināšanas kritēriji - Sērijas numurs
Garantijas termiņš (mēnesis) - 24 mēneši
GPS - GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS
GPS/ģeotagēšana - Jā
GPU - Mali-G52
gross_weight - 0.25 kg
GTIN - 8806094581904
Iebūvēta atmiņa - 32 GB
Iekļautie piederumi - USB kabelis, lādētājs, īss ceļvedis, izstumšanas tapa
Iekšējās atmiņas lielums - 32 GB
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 3390 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 90.00 g
Iepakojuma svars Brutto (kg) - 0.195 kg
Iepakojuma svars neto (kg) - 0.1 kg
Iepakojuma veids - Mazumtirdzniecība
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 170.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 10.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 80.00 mm
Iepakojuma īpašības > PET - 15 g
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.07 kg
Iepakojumi kastē - 1
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_97114_1.jpg
Izmēri - 164.7 x 76.7 x 9.1mm
Kamera - 50MP+2MP+2MP
Kamera - Aizmugures kameras tips - Trīskāršā kamera
Kamera - Aizmugurējās kameras apertūras numurs - 1.8
Kamera - aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 50 MP
Kamera - aizmugurējās kameras zibspuldze - Jā
Kamera - Automātiskā fokusēšana - Jā
Kamera - Digitālā tālummaiņa - 10x
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@30fps
Kamera - Maksimālais kadru nomaiņas ātrums - 30 kadri sekundē
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras apertūras numurs - 2.4
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 2 MP
Kamera - Priekšējās kameras apertūras numurs - 2.2
Kamera - Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 5 MP
Kamera - Priekšējās kameras tips - Viena kamera
Kamera - Trešās aizmugurējās kameras apertūras numurs - 2.4
Kamera - Trešās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 2 MP
Kamera - Video ierakstīšanas režīmi - 1080p
Kamera - video uzņemšanas izšķirtspēja (maks.) - 1920 x 1080 pikseļu
Kamera - zibspuldzes tips - LED
Kamera > Galvenās kameras izšķirtspēja - 50+2+2 MP
Kamera > Iebūvēta zibspuldze - LED zibspuldze
Kamera > Otrējās kameras izšķirtspēja - 5 MP
Kamera > Sekundārā kamera - Jā
Kamera > Video ierakstīšanas režīmi - 1080p ar 30 kadriem sekundē
Kameras funkcijas - AutofokussHDRPanorāmaFāzes noteikšanas automātiskā fokusēšana (PDAF)MakrorežīmsGeles sensorsDigitālā tālummaiņa līdz 10xKamera ar plašu ekrānu
Kameras izšķirtspēja - 50 Mpixel + 2 Mpixel
Kastes svars Brutto (kg) - 0.195 kg
Kategorija - Telefoni, Viedpulksteņi :: Mobilie telefoni un viedtālruņi
Kategorija - Viedtālruņi
Kategorijas kods - MPH
Kods - SM-A04s Balts
Kods - SM-A047FZWUEUE
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Krāsa - White
LargeDescHTML -
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy A04s SM-A047F/DSN. Displeja diagonāle: 16,5 cm (6,5"), Displeja izšķirtspēja: Displeja izšķirtspēja: 1600 x 720 pikseļi, Displeja tips: DISPLEJA TIPS: PLS. Procesora frekvence: 2 GHz, Procesoru grupa: Samsung Exynos, Procesora modelis: Samsung Exynos, Procesora tips: 1: 850. RAM ietilpība: 3 GB, Iekšējās atmiņas ietilpība: 32 GB. Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu): Aizmugurējās kameras tips: 50 MP, aizmugurējās kameras tips: Priekšējā aizmugurējā kamera, tips: trīskāršā kamera. SIM kartes iespēja: Divu SIM karšu karte. Akumulatora ietilpība: 5000 mAh. Izstrādājuma krāsa: balta. Svars: 195 g
LTE dati - Jā
Materiāls - Plastmasa, stikls
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Kartons - 0.1 kg
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Plastmasa - 0.1 kg
Mobilā operētājsistēma - Android 12.0
Modelis - Samsung Galaxy A04s
Modeļa nosaukums - Galaxy A04s
MPN - SM-A047FZWUEUE
Multimediji - Skaļruņi - Mono
Multivides - Atbalstītie audio formāti - 3GA, AAC, AMR, AWB, FLAC, IMY, M4A, Mid, MIDI, MP3, MXMF, OGA, OGG, OTA, RTTTL, RTX, RTX, WAV, XMF, XMF.
Multivides - Atbalstītie video formāti - 3G2, 3GP, AVI, FLV, M4V, MKV, MP4, WEBM
Multivides - Audio sistēma - Dolby Atmos
Nano-SIM karšu paplāte Ieejas/izejas savienotāji - 2
Navigācija - Atrašanās vieta - Jā
Navigācija - BeiDou - Jā
Navigācija - Galileo - Jā
Navigācija - GLONASS - Jā
Navigācija - GPS (satelīts) - Jā
Navigācija - Kvazizenīta satelītu sistēma (QZSS) - Jā
NFC - Jā
Nosaukums - Samsung Galaxy A04s 4G 32GB White
Nosaukums - Samsung Galaxy A04s SM-A047F/DSN 16,5 cm (6,5") Dual SIM 4G USB Type-C 3 GB 32 GB 5000 mAh White
Nosaukums - Samsung | Galaxy | A04s (A047) | Balts | 6,5 " | PLS LCD | Exynos 850 (8 nm) | Iekšējā RAM 3 GB | 32 GB | Dual SIM | Nano-SIM | 4G | Galvenā kamera 50+2+2 MP | Papildus kamera 5 MP | Android | 12 | 5000 mAh
Nosaukums - Viedtālrunis Samsung Galaxy A04s 32GB White
Noņemams akumulators - Nē
Pieejamā atmiņa - 19.2 GB
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 3 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 17 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.28 kg
Pikseļu blīvums - 270 ppi
Pilna apraksta līnija - Modelis Galaxy A04s|Iebūvēta atmiņa 32 GB|RAM 3GB|balts|3G|LTE|4G|OS Android 12.0|ekrāns 6,5"|720 x 1600|CPU Octa-core (4x2,0 GHz Cortex-A55 & 4x2,0 GHz Cortex-A55)|Atmiņas karte Micro SD|Dual SIM|1xUSB-C|1xStereo jack 3.5mm|2xNano-SIM karšu paplātes|Kameras 50MP+2MP+2MP|Pārējās kameras 5MP|Bluetooth/USB/NFC/Wi-Fi/Wi-Fi Direct|Bluetooth profili A2DP, LE|Bluetooth 5|GPS/ģeotagging|Baterijas ietilpība 5000 mAh|Izmēri 164,7 x 76,7 x 9,1 mm|Svars 0,195 kg
Pirkstu nospiedumu lasītājs - Jā
Platforma - Android
Platums - 76.7 mm
Preces kods - SM-A047FZWUEUE
Priekšējā kamera - 5 megapikseļi
Priekšējā kamera - 5MP
Priekšējās kameras f numurs - F2.2
Procesora iekšējais taktēšanas ātrums - 2.00 GHz
Procesora kodolu skaits - 8
Procesors - Procesora frekvence - 2 GHz
Procesors - Procesora krāsas - 8
Procesors - Procesora modelis - 850
Procesors - procesoru saime - Samsung Exynos
Procesors > Procesora frekvence - 4x2,0 GHz + 4x2,0 GHz
Procesors > Procesora krāsas - 8
Procesors > Procesora modelis - Exynos 850 (8 nm)
Produkta apraksts - Samsung Galaxy A04s 32GB 3GB Lielisks balts
Produkta karteKarte - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=221208094723093863&THEME=asbis&LANG=lv
Produkta kategorija - Telefonija
Produkta nosaukums - SM-A047F/DSN
Produkta tips - Viedtālrunis
Produkta veids - Mobilais tālrunis
Programmatūra - Operētājsistēmas dakša - One UI 4.1
Programmatūra - Platforma - Android
Protokoli - GSM, UMTS, 3G, 4G, WCDMA, FDD-LTE, TDD-LTE
Pārdevēja mājas lapa - www.samsung.com
Pārdevējs - SAMSUNG
Raksts no - SM-A047FZWUEUE
Ražotāja produkta nosaukums - A04s (A047)
Ražotāja produktu grupa - Galaxy
Ražotājs - Samsung
Ražotājs - SAMSUNG
Saite - https://www.samsung.com/uk/smartphones/galaxy-a/galaxy-a04s-black-beauty-32gb-sm-a047fzkueub/
Sarunu laiks - 54 stundas
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotāja tips - USB Type-C
Savienojamības porti un saskarnes - USB versija - 2.0
Sensori - Pirkstu nospiedums (sānos), akselerometrs
Sensori - Tuvuma sensors, akselerometrs, gaismas sensors, pirkstu nospiedumu identitātes sensors
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - Apkārtējās gaismas sensors - Jā
Sensori - Tuvuma sensors - Jā
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy A04s SM-A047F/DSN, 16,5 cm (6,5"), 1600 x 720 pikseļi, 3 GB, 32 GB, 50 MP, balts
SIM karte - Dual Sim
SIM kartes tips - Nano-SIM
SIM karšu skaits - Divas SIM kartes
Spilgtums - 400 cd/m^2
Stereo jack 3,5 mm ieejas/izejas savienotāji - 1
svars - 0.2 kg
Svars - 0.195 kg
Svars - 0.281
Svars un izmēri - Augstums - 164.7 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 9.1 mm
Svars un izmēri - Platums - 76.7 mm
Svars un izmēri - Svars - 195 g
Sērfošana internetā - 21 stunda
Sērija - Galaxy A04s
Tehniskā informācija - Remontējamības indekss - 7.9
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.30 kg
Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.20 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Samsung
title_lv - Samsung Galaxy A04s Mobilais telefons 3GB / 32GB / DS
title_lv - Samsung Galaxy A04s Mobilais tālrunis 3GB / 32GB / DS
title_ru - Samsung Galaxy A04s Mobilais tālrunis 3GB / 32GB / DS
Tālruņa savienojumi - Bluetooth/NFC/USB/Wi-Fi/Wi-Fi Direct
Tīkla tīkli > SIM kartes iespējas - Divas SIM kartes
Tīkla tīkli > SIM kartes tips - Nano-SIM
Tīklošana > 4G - Jā
Tīklošana > 5G - Nē
Tīklošana > Bluetooth - Jā
Tīklošana > Bluetooth versija - 5.0
Tīklošana > Wi-Fi - Jā
Tīklošana > Wi-Fi standarti - 802.11 a/b/g/n/ac
Tīkls - 3G standarti - UMTS
Tīkls - 4G standarts - LTE-TDD UN LTE-FDD
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 850,900,1800 MHz
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 700,800,850,900,1800,2100,2300,2500,2600 MHz
Tīkls - balss pār LTE (VoLTE) atbalsts - Jā
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth profili - A2DP
Tīkls - Bluetooth versija - 5.0
Tīkls - Mobilā tīkla izveide - 4G
Tīkls - pieslēgšana (modema režīmā) - Jā
Tīkls - SIM kartes iespēja - Divas SIM kartes
Tīkls - SIM kartes tips - NanoSIM
Tīkls - tuvo lauku komunikācija (NFC) - Jā
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi Direct - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac).
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 1
Uzglabāšana - Iekšējās atmiņas ietilpība - 32 GB
Uzglabāšana - Lietotāja atmiņa - 19.2 GB
Uzglabāšana - Maksimālais atmiņas kartes izmērs - 1 TB
Uzglabāšana - RAM ietilpība - 3 GB
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - MicroSD (TransFlash)
Uzglabāšana > Iekšējā RAM - 3 GB
Uzglabāšana > Iekšējās atmiņas ietilpība - 32 GB
Uzstādītās RAM atmiņas ietilpība - 3 GB
Veiktspēja - Pirkstu nospiedumu lasītājs - Jā
Veiktspēja - Skaļruņu tālrunis - Jā
Veiktspēja - Vibrējošs brīdinājums - Jā
Veiktspēja - Videozvans - Jā
Veiktspēja > Instalētā operētājsistēma - Android
Veiktspēja > Operētājsistēmas versija - 12
Video atskaņošanas laiks - 22 stundas
Video ierakstīšanas izšķirtspēja - 1920 x 1080
Video izšķirtspēja - 1920х1080
Video kadru nomaiņas ātrums - 30 kadri sekundē
Vienība Neto svars - 0.195 kg
Vienības bruto svars - 0.28 kg
Vienības kastes augstums - 0.03
Vienības kastes garums - 0.17
Vienības kastes platums - 0.08
Vienība Slikts tilpums - 0,000408 kubikmetru
Wi-Fi - IEEE 802.11bIEEE 802.11gIEEE 802.11n Wi-Fi 4IEEE 802.11ac Wi-Fi 5
Wi-Fi Direct - Jā
Wi-Fi Hotspot - Jā
Ziņapmaiņa - E-pasts - Jā
Ziņapmaiņa - multivides ziņapmaiņas pakalpojums (MMS) - Jā
Zīmols - Samsung
Ārējā krāsa - Lielisks balts
- ƒ/1.8 Apertureƒ/2.4 apertureƒ/2.2 aperture
Category 1 - Tablets & Smartphones
Category 2 - Smartphones
3G Data - Yes
4G Data - Yes
Subscription - Subscription type - No subscription
Battery capacity - 5000 mAh
Battery Capacity - 5000 mAh
Battery - Lithium-Ion rechargeable
Battery - Battery capacity - 5000 mAh
Battery - Continuous audio playback time - 90 h
Battery - Continuous video playback time - 22 h
Battery - Browsing time (4G) - 21 h
Battery - Browsing time (Wi-Fi) - 21 h
Battery - Talk time (4G) - 54 h
Battery > Battery capacity - 5000 mAh
Battery Technology - Litija polimēra
Description - Galaxy A04s - 6.5"" Infinity-V Display - 50MP Camera - 5000mAh Battery
Desc - Telefona tips: Viedtālrunis, Krāsa: Balta, Sim karšu skaits: 2, Paaugstināta izturīguma ekrāns: Nav, OS: Android, Operētājsistēmas versija: 12, Ekrāna izmērs: 6.5", Izšķirtspēja: 720 x 1600, Ekrāna tehnoloģija: PLS LCD, Procesora kodoli: 8, Operatīvā atmiņa: 3 GB, Atmiņa iekārtai: 32 GB, Atmiņas karte (max): 1 TB, Videokameras max izšķirtspēja: 1080p, 4G atbalsts: Ir, 5G atbalsts: Nav, WiFi atbalsts: Ir, Wifi protokoli: IEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth: Ir, NFC: Ir, USB porti: Type C, Audio ligzda austiņām: 3.5mm, GPS: Ir, FM radio: Nav, Garantija: 2 gadi
Supported Audio Formats - MP3, AAC, FLAC, WAV, OGG, AMR, MIDI, M4A, 3GA, OGA, AWB, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Supported Video Formats - AVI, 3GP, MP4, FLV, MKV, WebM, 3G2, M4V
Supported Flash Card - Micro SDXC
Memory (RAM) - 3GB
Memory Card Type - Micro SD
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/221212170024644478.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/221212170024669483.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/221212170024707158.jpg
Audio - 3.5mm mini-jack
Audio Playback Time - 90 Hours
Height - 164.7 mm
Bluetooth - Bluetooth 5.0
Bluetooth profiles - A2DP, LE
Bluetooth version - Bluetooth 5
BrandPartCode - SM-A047FZWUEUE
Construction - Monoblock
category_en - Smartphones, smartwatches and accessories > Mobile phones
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
CPU - Octa-core (4x2.0 GHz Cortex-A55 & 4x2.0 GHz Cortex-A55)
CPU - Samsung Exynos 850
Data Interface - USB Type C
Data standards - 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD
description_lv - DISPLEJS
Kontrasta attiecība (tipiskā) 1200:1
Ekrāna spilgtums 400 cd/m²
Skārienjutīga ekrāna veids Kapacitīvs
Ekrāna veids PLS
Pikseļu blīvums 269 pikseļu collā
Displeja krāsu skaits 16 miljoni krāsu
Ekrāna forma Plakana virsma
Noapaļoti displeja stūri Jā
Displeja stikla veids Gorilla Glass
Gorilla Glass versija Gorilla Glass 3
Maksimālais atjauninājuma ātrums 90 Hz
Projektora formātu attiecība 20:9
Displeja diagonāle 16,5 cm (6.5")
Ekrāna izšķirtspēja 1600 x 720 pikseļi
PROCESORS
Procesora modelis 850
Procesora frekvence 2 GHz
Multikodola tips 8
Procesora tips Samsung Exynos
KAMERA
Zibspuldzes tips LED
Auto fokuss Jā
Maksimālais kadru ātrums 30 fps
Digitālā tālummaiņa 10x
Video tveršanas izšķirtspēja 1920 x 1080 pikseļi
Izšķirtspēja pie tveršanas ātruma 1920x1080@30fps
Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 50 MP
Priekšējā kameras izšķirtspēja (ciparu) 5 MP
Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 2 MP
Aizmugurējās kameras apertūru skaits 1,8
Otrās aizmugurējās kameras apertūru skaits 2,4
Priekšējās kameras apertūru skaits 2,2
Priekšējās kameras veids Viena kamera
Trešās aizmugures kameras izšķirtspēja (ciparu) 2 MP
Trešās aizmugures kameras atvēruma numurs 2,4
Aizmugurējās kameras zibspuldze Jā
Aizmugurējās kameras veids Trīskāršā kamera
DATU UZGLABĀŠANAS LĪDZEKĻI
Saderīgās atmiņas kartes MicroSD (TransFlash)
Maksimālais atmiņas kartes izmērs 1024 GB
Lietotāja atmiņa 19,2 GB
Iekšējās glabātuves ietilpība 32 GB
RAM ietilpība 3 GB
TĪKLOŠANA
Wi-Fi Jā
Wi-Fi standartu 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth Jā
Bluetooth versija 5.0
Bluetooth profili A2DP
Tethering (modema režīms) Jā
SIM kartes veids NanoSIM
Near Field Communication (NFC) Jā
Atbalsta 4G joslas 700, 850, 1800, 2100, 2500, 2600, 900, 2300, 800
3G standarti UMTS
4G standarti LTE-TDD & LTE-FDD
Atbalsta 3G joslas 850, 900, 1800
Wi-Fi Direct Jā
Tiek atbalstīta balss pār LTE (VoLTE) Jā
SIM kartes spējas Divas SIM kartes
Mobilā tīkla paaudze 4G
SAVIENOJAMĪBA
USB savienotājs USB Veids-C
Austiņu savienojamība 3,5 mm
USB versija 2.0
USB pieslēgvieta Jā
ZIŅOJUMAPMAIŅA
MMS (Multimedia Messaging Service) Jā
E–pasts Jā
DIZAINS
Apvalka materiāls Polikarbonāts (PC)
Formas faktors Bārs
DARBĪBAS RĀDĪTĀJI
Video zvans Jā
Telefons ar mkrofonu un skaļruni Jā
Vibrējošs signāls Jā
Pirkstu nospiedumu nolasītājs Jā
NAVIGĀCIJA
GPS Jā
GLONASS Jā
BeiDou Jā
Quasi-Zenith satelīta sistēma (QZSS) Jā
Galileo Jā
GPS Jā
MULTIMEDIJI
Atbalstītie audio formāti MP3, FLAC, AAC, M4A, WAV, AMR, AWB, OGG, 3GA, IMY, Vidējais korpuss, MIDI, MXMF, OGA, OTA, RTTTL, RTX, XMF
Atbalstītie video formāti AVI, MKV, FLV, M4V, MP4, WEBM, 3G2, 3GP
Skaļruņi Mono
Audio sistēma Dolby Atmos
PROGRAMMATŪRA
Platforma Android
BATERIJA
Nepārtraukts audio atskaņošanas laiks 90 h
Nepārtrauktas video reproducēšanas laiks 22 h
Pārlūkošanas laiks (Wi-Fi) 21 h
Pārlūkošanas laiks (4G) 21 h
Sarunu laiks (4G) 54 h
Baterijas performance 5000 mAh
description_en - DISPLAY
Contrast ratio (typical) 1200:1
Display brightness 400 cd/m²
Touchscreen type Capacitive
Display type PLS
Pixel density 269 ppi
Display number of colours 16 million colours
Screen shape Flat
Rounded display corners Yes
Display glass type Gorilla Glass
Gorilla Glass version Gorilla Glass 3
Maximum refresh rate 90 Hz
Native aspect ratio 20:9
Display diagonal 16.5 cm (6.5")
Display resolution 1600 x 720 pixels
PROCESSOR
Processor model 850
Processor frequency 2 GHz
Processor cores 8
Processor family Samsung Exynos
CAMERA
Flash type LED
Auto focus Y
Maximum frame rate 30 fps
Digital zoom 10x
Video capture resolution (max) 1920 x 1080 pixels
Resolution at capture speed 1920x1080@30fps
Rear camera resolution (numeric) 50 MP
Front camera resolution (numeric) 5 MP
Second rear camera resolution (numeric) 2 MP
Rear camera aperture number 1.8
Second rear camera aperture number 2.4
Front camera aperture number 2.2
Front camera type Single camera
Third rear camera resolution (numeric) 2 MP
Third rear camera aperture number 2.4
Rear camera flash Y
Rear camera type Triple camera
STORAGE
Compatible memory cards MicroSD (TransFlash)
Maximum memory card size 1024 GB
User memory 19.2 GB
Internal storage capacity 32 GB
RAM capacity 3 GB
NETWORK
Wi-Fi Yes
Wi-Fi standards 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth Yes
Bluetooth version 5.0
Bluetooth profiles A2DP
Tethering (modem-mode) Y
SIM card type NanoSIM
Near Field Communication (NFC) Yes
4G bands supported 700, 850, 1800, 2100, 2500, 2600, 900, 2300, 800
3G standards UMTS
4G standard LTE-TDD & LTE-FDD
3G bands supported 850, 900, 1800
Wi-Fi Direct Yes
Voice over LTE (VoLTE) supported Y
SIM card capability Dual SIM
Mobile network generation 4G
PORTS & INTERFACES
USB connector type USB Type-C
Headphone connectivity 3.5 mm
USB version 2.0
USB port Y
MESSAGING
Multimedia Messaging Service (MMS) Y
E-mail Y
DESIGN
Housing material Polycarbonate (PC)
Form factor Bar
PERFORMANCE
Video call Y
Speakerphone Y
Vibrating alert Y
Fingerprint reader Yes
NAVIGATION
GPS (satellite) Y
GLONASS Y
BeiDou Y
Quasi-Zenith Satellite System (QZSS) Y
Galileo Yes
Position location Y
MULTIMEDIA
Audio formats supported MP3, FLAC, AAC, M4A, WAV, AMR, AWB, OGG, 3GA, IMY, Mid, MIDI, MXMF, OGA, OTA, RTTTL, RTX, XMF
Video formats supported AVI, MKV, FLV, M4V, MP4, WEBM, 3G2, 3GP
Speakers Mono
Audio system Dolby Atmos
SOFTWARE
Platform Android
BATTERY
Continuous audio playback time 90 h
Continuous video playback time 22 h
Browsing time (Wi-Fi) 21 h
Browsing time (4G) 21 h
Talk time (4G) 54 h
Battery capacity 5000 mAh
description_ru - ЭКРАН
Контрастность (типичная) 1200:1
Яркость дисплея 400 cd/m²
Тип сенсорного экрана Емкостный
Тип дисплея PLS
Плотность пикселей 269 ppi
Количество цветов экрана 16 миллионов цветов
Форма экрана Плоский
Округлые углы дисплея Да
Тип стекла дисплея Gorilla Glass
Версия стекла Gorilla Glass Gorilla Glass 3
Максимальная частота обновления 90 Hz
Собственное форматное соотношение 20:9
Диагональ экрана 16,5 cm (6.5")
Разрешение экрана 1600 x 720 пикселей
ПРОЦЕССОР
Модель процессора 850
Тактовая частота процессора 2 GHz
Количество ядер процессора 8
Семейство процессоров Samsung Exynos
КАМЕРА
Тип вспышки LED
Автофокусировка Да
Максимальная частота кадров 30 fps
Цифровой зум 10x
Разрешение видеозахвата 1920 x 1080 пикселей
Разрешение при скорости захвата 1920x1080@30fps
Разрешение задней камеры (числовое) 50 MP
Разрешение фронтальной камеры (числовое) 5 MP
Разрешение второй задней камеры (числовое) 2 MP
Число диафрагмы задней камеры 1,8
Количество отверстий второй задней камеры 2,4
Число диафрагмы передней камеры 2,2
Тип передней камеры Одна камера
Разрешение третьей задней камеры (числовое) 2 MP
Апертурное число третьей задней камеры 2,4
Вспышка задней камеры Да
Тип задней камеры Тройная камера
УСТРОЙСТВА ХРАНЕНИЯ ДАННЫХ
Совместимые карты памяти MicroSD (TransFlash)
Максимальный объем флеш-карты 1024 GB
Пользовательская память 19,2 GB
Емкость встроенной памяти 32 GB
Емкость RAM 3 GB
СЕТЬ
Wi-Fi Да
Wi-Fi стандартов 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth Да
Версия Bluetooth 5.0
Профили Bluetooth A2DP
Тетеринг (режим модема) Да
Тип SIM карты NanoSIM
Технология NFC Да
Поддерживаемые 4G частоты 700, 850, 1800, 2100, 2500, 2600, 900, 2300, 800
Стандарты 3G UMTS
Стандарт 4G LTE-TDD & LTE-FDD
Поддержка 3G полос 850, 900, 1800
Wi-Fi Direct Да
Поддержка голосовой связи в сетях LTE (VoLTE) Да
Поддержка SIM-карт Две SIM-карты
Поколение сети мобильной связи 4G
ПОРТЫ И ИНТЕРФЕЙСЫ
Тип USB коннектора USB Type-C
Порт подключения наушников 3,5 мм
Версия USB 2.0
USB порт Да
ОБМЕН СООБЩЕНИЯМИ
ММС ( Служба обмена мультимедийными сообщениями) Да
Электронная почта Да
ДИЗАЙН
Материал корпуса Поликарбонат
Формат Моноблок
ПРОИЗВОДИТЕЛЬНОСТЬ
Видеозвонок Да
Громкоговоритель Да
Виброзвонок Да
Сканер отпечатков пальцев Да
НАВИГАЦИЯ
GPS (спутниковый) Да
Поддрежка ГЛОНАСС Да
Бэйдоу Да
Квазизенитная спутниковая система (QZSS) Да
Galileo Да
Определение местоположения Да
МУЛЬТИМЕДИА
Поддерживаемые форматы аудио MP3, FLAC, AAC, M4A, WAV, AMR, AWB, OGG, 3GA, IMY, Средний, MIDI, MXMF, OGA, OTA, RTTTL, RTX, XMF
Поддерживаемый видеоформат AVI, MKV, FLV, M4V, MP4, WEBM, 3G2, 3GP
Колонки Моно
Аудиосистема Dolby Atmos
ПРОГРАММНОЕ ОБЕСПЕЧЕНИЕ
Платформа Android
БАТАРЕЯ
Время непрерывного воспроизведения аудио 90 h
Время непрерывного воспроизведения видео 22 h
Время поиска (Wi-Fi) 21 h
Время поиска (4G) 21 h
Время разговора (4G) 54 h
Емкость батареи 5000 mAh
Display Features - 90 Hz Refresh Rate
Display Resolution - 720x1600
Display Color Depth - 16M
Display Size - 6.50"
Display Technology - PLS
Display - Native aspect ratio - 20:9
Display - Display diagonal - 16.5 cm (6.5")
Display - Display resolution - 1600 x 720 pixels
Display - Display brightness - 400 cd/m²
Display - Display glass type - Gorilla Glass
Display - Display type - PLS
Display - Display number of colours - 16 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - Gorilla Glass version - Gorilla Glass 3
Display - Contrast ratio (typical) - 1200:1
Display - Maximum refresh rate - 90 Hz
Display - Rounded display corners - Yes
Display - Pixel density - 269 ppi
Display - Touchscreen type - Capacitive
Display > Display diagonal - 6.5 "
Display > Display type - PLS LCD
Display > Display - 720 x 1600
Design - Form factor - Bar
Design - Housing material - Polycarbonate (PC)
Design - Colour name - White
Design - Product colour - White
Design > Fingerprint reader - Side-mounted
Design > Colour of product - White
Depth - 9.1 mm
EAN - 8806094581904
EAN Code - 8806094581904
Screen size - 6.5"
Screen resolution - 720 x 1600
Display Touchscreen - Capacitive, Multi-touch
Flash - LED flash
Form Factor - Bar
Pieces in pack - 1
Main camera f number - F1.8 , F2.4 , F2.4
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
Warranty - 24 months
Warranty Products Returnable - Yes
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 24 mēneši
GPS - GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS
GPS / geotagging - Yes
GPU - Mali-G52
gross_weight - 0.25 kg
GTIN - 8806094581904
Built-in Memory - 32 GB
Included Accessories - USB Cable, Charger, Quick Guide, Ejection Pin
Internal Memory Size - 32 GB
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 3390 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 90.00 g
Pack Weight Brutto (kg) - 0.195 kg
Pack Weight Netto (kg) - 0.1 kg
Package Type - Retail
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 170.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 10.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 80.00 mm
Package features > PET - 15 g
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.07 kg
Packs in Box - 1
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_97114_1.jpg
Dimensions - 164.7 x 76.7 x 9.1mm
Camera - 50MP+2MP+2MP
Camera - Rear camera type - Triple camera
Camera - Rear camera aperture number - 1.8
Camera - Rear camera resolution (numeric) - 50 MP
Camera - Rear camera flash - Yes
Camera - Auto focus - Yes
Camera - Digital zoom - 10x
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@30fps
Camera - Maximum frame rate - 30 fps
Camera - Second rear camera aperture number - 2.4
Camera - Second rear camera resolution (numeric) - 2 MP
Camera - Front camera aperture number - 2.2
Camera - Front camera resolution (numeric) - 5 MP
Camera - Front camera type - Single camera
Camera - Third rear camera aperture number - 2.4
Camera - Third rear camera resolution (numeric) - 2 MP
Camera - Video recording modes - 1080p
Camera - Video capture resolution (max) - 1920 x 1080 pixels
Camera - Flash type - LED
Camera > Main camera resolution - 50+2+2 MP
Camera > Built-in flash - LED flash
Camera > Secondary camera resolution - 5 MP
Camera > Secondary camera - Yes
Camera > Video recording modes - 1080p at 30fps
Camera Features - AutofocusHDRPanoramaPhase Detection Auto Focus (PDAF)Macro modeDepth SensorDigital Zoom up to 10xWide Camera
Camera Resolution - 50 Mpixel + 2 Mpixel + 2 Mpixel
Box Weight Brutto (kg) - 0.195 kg
Category - Telefoni, Viedpulksteņi :: Mobilie telefoni un viedtālruņi
Category - Smartphones
Category Code - MPH
Code - SM-A04s White
Code - SM-A047FZWUEUE
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Colour - White
LargeDescHTML -
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy A04s SM-A047F/DSN. Display diagonal: 16.5 cm (6.5"), Display resolution: 1600 x 720 pixels, Display type: PLS. Processor frequency: 2 GHz, Processor family: Samsung Exynos, Processor model: 850. RAM capacity: 3 GB, Internal storage capacity: 32 GB. Rear camera resolution (numeric): 50 MP, Rear camera type: Triple camera. SIM card capability: Dual SIM. Battery capacity: 5000 mAh. Product colour: White. Weight: 195 g
LTE Data - Yes
Material - Plastic, Glass
Retail Packaging Net Weight Carton - 0.1 kg
Retail Packaging Net Weight Plastic - 0.1 kg
Mobile OS - Android 12.0
Model - Samsung Galaxy A04s
Model name - Galaxy A04s
MPN - SM-A047FZWUEUE
Multimedia - Speakers - Mono
Multimedia - Audio formats supported - 3GA, AAC, AMR, AWB, FLAC, IMY, M4A, Mid, MIDI, MP3, MXMF, OGA, OGG, OTA, RTTTL, RTX, WAV, XMF
Multimedia - Video formats supported - 3G2, 3GP, AVI, FLV, M4V, MKV, MP4, WEBM
Multimedia - Audio system - Dolby Atmos
Nano-SIM card tray Input/Output connectors - 2
Navigation - Position location - Yes
Navigation - BeiDou - Yes
Navigation - Galileo - Yes
Navigation - GLONASS - Yes
Navigation - GPS (satellite) - Yes
Navigation - Quasi-Zenith Satellite System (QZSS) - Yes
NFC - Yes
Name - Samsung Galaxy A04s 4G 32GB White
Title - Samsung Galaxy A04s SM-A047F/DSN 16.5 cm (6.5") Dual SIM 4G USB Type-C 3 GB 32 GB 5000 mAh White
Name - Samsung | Galaxy | A04s (A047) | White | 6.5 " | PLS LCD | Exynos 850 (8nm) | Internal RAM 3 GB | 32 GB | Dual SIM | Nano-SIM | 4G | Main camera 50+2+2 MP | Secondary camera 5 MP | Android | 12 | 5000 mAh
Name - Viedtālrunis Samsung Galaxy A04s 32GB White
Removeable battery - No
Available memory - 19.2 GB
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 3 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 17 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 8 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.28 kg
Pixel Density - 270 ppi
Full Description Line - Model Galaxy A04s|Built-in Memory 32 GB|RAM 3GB|White|3G|LTE|4G|OS Android 12.0|Screen 6.5"|720 x 1600|CPU Octa-core (4x2.0 GHz Cortex-A55 & 4x2.0 GHz Cortex-A55)|Memory Card Micro SD|Dual SIM|1xUSB-C|1xStereo jack 3.5mm|2xNano-SIM card tray|Camera 50MP+2MP+2MP|Front-facing Camera 5MP|Bluetooth/USB/NFC/Wi-Fi/Wi-Fi Direct|Bluetooth profiles A2DP, LE|Bluetooth 5|GPS / geotagging|Battery capacity 5000 mAh|Dimensions 164.7 x 76.7 x 9.1mm|Weight 0.195 kg
Fingerprint reader - Yes
Platform - Android
Width - 76.7 mm
ProductCode - SM-A047FZWUEUE
Front Camera - 5 Mpixel
Front-facing Camera - 5MP
Front camera f number - F2.2
CPU Internal Clock Rate - 2.00 GHz
CPU Core Quantity - 8
Processor - Processor frequency - 2 GHz
Processor - Processor cores - 8
Processor - Processor model - 850
Processor - Processor family - Samsung Exynos
Processor > Processor frequency - 4x2.0 GHz + 4x2.0 GHz GHz
Processor > Processor cores - 8
Processor > Processor model - Exynos 850 (8nm)
ProductDescription - Samsung Galaxy A04s 32GB 3GB Awesome White
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=221208094723093863&THEME=asbis&LANG=lv
ProductCategory - Telefoni
ProductName - SM-A047F/DSN
ProductType - Smartphone
Product Type - Cellular Phone
Software - Operating system fork - One UI 4.1
Software - Platform - Android
Protocols - GSM, UMTS, 3G, 4G, WCDMA, FDD-LTE, TDD-LTE
Vendor Homepage - www.samsung.com
Vendor - SAMSUNG
Artikuls - SM-A047FZWUEUE
Producer product name - A04s (A047)
Producer product family - Galaxy
Producer - Samsung
Manufacturer - SAMSUNG
Link - https://www.samsung.com/uk/smartphones/galaxy-a/galaxy-a04s-black-beauty-32gb-sm-a047fzkueub/
Talk Time - 54 Hours
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector type - USB Type-C
Ports & interfaces - USB version - 2.0
Sensors - Fingerprint (side-mounted), accelerometer
Sensors - Proximity Sensor, Accelerometer, Light Sensor, Fingerprint Identity Sensor
Sensors - Accelerometer - Yes
Sensors - Ambient light sensor - Yes
Sensors - Proximity sensor - Yes
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy A04s SM-A047F/DSN, 16.5 cm (6.5"), 1600 x 720 pixels, 3 GB, 32 GB, 50 MP, White
SIM Card - Dual Sim
SIM Card Type - Nano-SIM
Number of SIM - Dual SIM
Brightness - 400 cd/m^2
Stereo jack 3.5mm Input/Output connectors - 1
weight - 0.2 kg
Weight - 0.195 kg
Weight - 0.281
Weight & dimensions - Height - 164.7 mm
Weight & dimensions - Depth - 9.1 mm
Weight & dimensions - Width - 76.7 mm
Weight & dimensions - Weight - 195 g
Internet Surfing - 21 Hours
Series - Galaxy A04s
Technical details - Repairability index - 7.9
Technical details > Gross weight - 0.30 kg
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 0.20 kg
Technical details > Producer - Samsung
title_lv - Samsung Galaxy A04s Mobilais Telefons 3GB / 32GB / DS
title_en - Samsung Galaxy A04s Mobile Phone 3GB / 32GB / DS
title_ru - Samsung Galaxy A04s Мобильный Телефон 3GB / 32GB / DS
Phone connections - Bluetooth/NFC/USB/Wi-Fi/Wi-Fi Direct
Networking > SIM card capability - Dual SIM
Networking > SIM card type - Nano-SIM
Networking > 4G - Yes
Networking > 5G - No
Networking > Bluetooth - Yes
Networking > Bluetooth version - 5.0
Networking > Wi-Fi - Yes
Networking > Wi-Fi standards - 802.11 a/b/g/n/ac
Network - 3G standards - UMTS
Network - 4G standard - LTE-TDD & LTE-FDD
Network - 3G bands supported - 850,900,1800 MHz
Network - 4G bands supported - 700,800,850,900,1800,2100,2300,2500,2600 MHz
Network - Voice over LTE (VoLTE) supported - Yes
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth profiles - A2DP
Network - Bluetooth version - 5.0
Network - Mobile network generation - 4G
Network - Tethering (modem-mode) - Yes
Network - SIM card capability - Dual SIM
Network - SIM card type - NanoSIM
Network - Near Field Communication (NFC) - Yes
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi Direct - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
USB-C Input/Output connectors - 1
Storage - Internal storage capacity - 32 GB
Storage - User memory - 19.2 GB
Storage - Maximum memory card size - 1 TB
Storage - RAM capacity - 3 GB
Storage - Compatible memory cards - MicroSD (TransFlash)
Storage > Internal RAM - 3 GB
Storage > Internal storage capacity - 32 GB
Installed RAM Storage Capacity - 3 GB
Performance - Fingerprint reader - Yes
Performance - Speakerphone - Yes
Performance - Vibrating alert - Yes
Performance - Video call - Yes
Performance > Operating system installed - Android
Performance > Operating system version - 12
Video Playback Time - 22 Hours
Video recording resolution - 1920 x 1080
Video Resolution - 1920х1080
Video Frame rate - 30 fps
Unit Net Weight - 0.195 kg
Unit Gross Weight - 0.28 kg
Unit Box Height - 0.03
Unit Box Length - 0.17
Unit Box Width - 0.08
Unit Brutto Volume - 0.000408 cubm
Wi-Fi - IEEE 802.11bIEEE 802.11gIEEE 802.11n Wi-Fi 4IEEE 802.11ac Wi-Fi 5
Wi-Fi Direct - Yes
Wi-Fi Hotspot - Yes
Messaging - E-mail - Yes
Messaging - Multimedia Messaging Service (MMS) - Yes
Brand - Samsung
External Color - Awesome White
122,88 €
Samsung Galaxy A04s, 3/32GB, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas