Xiaomi Redmi Note 11S, 6GB/128GB, Dual SIM, Graphite Gray

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 823403 Preces kods: MZB0AQPEU
Pasūtāms 15 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
164,22 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 20.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 20.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 20.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 20.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 20.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 16.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 6.43"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1080 x 2400
  • Ekrāna tips: AMOLED
  • Refresh rate: 90Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 128GB
  • Operētājsistēma: Android 11
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 108 MPix
  • Akumulators: 5000 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība Gorilla Glass 3
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 6.43"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 1080 x 2400
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips AMOLED
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 90Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 128GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Pelēka
Modelis : Xiaomi Redmi Note 11S
Svars : 179g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Mediatek Helio G96
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 6GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 11
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Ir
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda microSD
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Nav
Bluetooth 5.0
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Ir
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 108 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 4
Makro kamera : 2 MPix
Priekšējā kamera (videozvans) 16 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : 8 MPix
Video ieraksta kvalitāte Full HD (1920 x 1080)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 5000 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
Aizsardzība no vides ietekmes - Izturība pret šļakatām
Akumulatora ietilpība - 5000 mAh
Akumulators - Akumulatora ietilpība - 5000 mAh
Akumulatoru tehnoloģija - Litija polimēra
Atbalstītā zibatmiņas karte - Micro SD (SDHC/SDXC standarts) līdz 1 TB
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/230126150017526771.jpg
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/230126150017583726.jpg
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/230126150017639215.jpg
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/230407140019737665.jpg
Attēlu kontrasts - 4 500 000:1
Audio - 3,5 mm mini savienotājs
Augstums - 159.87 mm
Bluetooth - Bluetooth 5.0
Būvniecība - Monobloks
category_en - Viedtālruņi, viedpulksteņi un aksesuāri > Mobilie tālruņi
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
Citas funkcijas - Skārienjūtīgais ekrāns - Jā
CPU - MediaTek Helio G96
Datu saskarne - C tipa USB
description_lv - DISPLEJS Displeja spilgtums 700 cd/m² Skārienjūtīgais ekrāna tips Kapacitatīvais ekrāna tips AMOLED Ekrāna forma Plakanā ekrāna forma Noapaļoti displeja stūri Y Displeja stikla tips Gorilla Glass Gorilla Glass Gorilla Glass versija Gorilla Glass 3 Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums 90 Hz Displeja diagonāle 16,3 cm (6,43") Displeja izšķirtspēja 2400 x 1080 pikseļu PROCESORS Procesora modelis Helio G96 Procesora kodoli 8 Procesora tips MediaTek Procesora palielināšanas frekvence 2.05 GHz KAMERA Zibspuldzes tips LED Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliski) 108 MP Priekšējās kameras izšķirtspēja (skaitliski) 16 MP Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliski) 8 MP Aizmugurējās kameras apertūras skaits 1,8 Otrās aizmugurējās kameras apertūras skaits 2,2 Priekšējās kameras apertūras skaits 2.4 Priekšējās kameras tips Viena kamera Trešās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliskā) 2 MP Trešās aizmugurējās kameras apertūras numurs 2,4 Aizmugurējās kameras zibspuldze Y Aizmugurējās kameras pikseļu izmērs 2,1 µm Otrais aizmugurējās kameras redzeslauka (FOV) leņķis 118° Ceturtās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliskā) 2 MP Ceturtās aizmugurējās kameras apertūras numurs 2.4 Aizmugurējās kameras tips Četru kameras tips Kvadrokamera GLABĀDE Saderīgās atmiņas kartes MicroSD (TransFlash) RAM tips LPDDR4X Iekšējās atmiņas ietilpība 128 GB RAM ietilpība 6 GB TĪKLS Wi-Fi Y Wi-Fi standarti 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac) Bluetooth Y Bluetooth versija 5.0 SIM kartes tips NanoSIM Tuvo lauku komunikācija (NFC) Y 3G standarti WCDMA 4G standarts LTE-TDD un LTE-FDD SIM kartes iespēja Dual SIM Mobilā tīkla 4G paaudzes 4G PORTI UN INTERFACES USB savienotāja tips USB Type-C Austiņu savienojums 3,5 mm USB versija 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) USB pieslēgvieta Y SŪKSTĪŠANA Multimediju ziņojumapmaiņas pakalpojums (MMS) Y Īsziņu dienests (SMS) Y E-pasts Y DIZAINS Starptautiskais aizsardzības (IP) kods IP53 Krāsas nosaukums Twilight Blue Formas faktors Bar PERFORMANCE Skaļruņa Y Vibrācijas brīdinājums Y Balss komandas Y Pirkstu nospiedumu lasītājs Y Grafiskā karte Mali-G57 MC2 NAVIGĀCIJA GPS (satelītu) Y GLONASS Y BeiDou Y Galileo Y Atrašanās vieta Y PROGRAMMATŪRA Programmu izplatīšanas platforma Google Play Instalētā operētājsistēma Android 11 Platforma Android ATBALSTS Baterijas ietilpība 5000 mAh
description_lv - EKRANS Displeja spilgtums 700 cd / m2 Touchscreen tips Capacitive Displeja tips AMOLED Ekrāna forma Plakana Noapaļoti displeja stūri Jā Displeja stikla Tips Gorilla Glass Gorilla Glass versija Gorilla Glass 3 Maksimālais atsvaidzes intensitāte 90 Hz Displeja diagonāle 16,3 cm (6,43") Displeja izšķirtspēja 2400 x 1080 pikseļi PROCESORS Procesora modelis Helio G96 Procesora kodoli 8 Procesoru ģimene MediaTek Procesora pastiprināšanas frekvence 2.05 GHz FOTOKAMERA Zibspuldzes tipa LED Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 108 MP Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 16 MP Otrā aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 8 MP Aizmugurējās kameras diafragmas atvēruma numurs 1.8 Otrā aizmugurējās kameras apertūras numurs 2.2 Priekšējās kameras apertūras numurs 2.4 Priekšējā kamera tipa Viena kamera Trešā aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 2 MP Trešā aizmugurējās kameras diafragmas atvēruma numurs 2.4 Aizmugures kameras zibspuldze Jā Aizmugurējās kameras pikseļu izmērs 2.1 µm Otrā aizmugurējās kameras redzes lauka (FOV) leņķis 118° Ceturtā aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 2 MP Ceturtā aizmugurējās kameras diafragmas atvēruma numurs 2.4 Aizmugurējās kameras tipa četrkameru Kamera UZGLABĀŠANA Saderīgas Atmiņas kartes MicroSD (TransFlash) RAM tips LPDDR4X Iekšējās atmiņas ietilpība 128 GB RAM ietilpība 6 GB TĪKLS Wi-Fi Jā Wi-Fi standarti 802.11 a, 802.11 b, 802.11 g, Wi-Fi 4 (802.11 n), Wi-Fi 5 (802.11 ac) Bluetooth Jā Bluetooth versija 5.0 SIM kartes tips NanoSIM Near Field Communication (NFC) Y 3G standarti WCDMA 4G standarta LTE-TDD & LTE-FDD SIM kartes iespējas Dual SIM Mobilā tīkla ģenerēšana 4G OSTAS UN SASKARNES USB savienotājs Tips USB tips-C Austiņu savienojums 3.5 mm USB versija 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) USB ports Jā ZIŅOJUMAPMAIŅAS Multivides ziņapmaiņas pakalpojums (MMS) Jā Īsziņu pakalpojums (SMS) Y E-pasts Jā DIZAINS Starptautiskās aizsardzības (IP) kods IP53 Krāsas nosaukums Krēslas Zils Formas faktora josla VEIKTSPĒJA Skaļrunis Jā Vibrējošais brīdinājums Jā Balss komandas Jā Pirkstu nospiedumu lasītājs Jā Grafikas karte Mali-G57 MC2 NAVIGĀCIJA GPS (satelīts) Jā GLONASS Jā BeiDou Jā Galileo Jā Atrašanās vieta Jā PROGRAMMATŪRA Lietotņu izplatīšanas platforma Google Play Operētājsistēma instalēta Android 11 Platforma Android AKUMULATORS Akumulatora ietilpība 5000 mAh
description_ru - displejs Displejs Spilgtums 700 cd/m2 Kapacitatīvais skārienjūtīgais ekrāns Displeja tips AMOLED Ekrāna forma plakana Ekrāna noapaļotie stūri jā Gorilla Glass Ekrāna tips Gorilla Glass Versija Gorilla Glass Gorilla Glass 3 Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums 90 Hz Displeja diagonāle 16,3 cm (6,43 collas) Displeja izšķirtspēja 2400 x 1080 pikseļu Procesors Procesora modelis Helio G96 Procesora kodoli 8 Procesora kodolu saime MediaTek procesoru saimes Palielinātā procesora frekvence 2,05 GHz Kameras LED zibspuldzes tips Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliski) 108 MP Priekšējās kameras izšķirtspēja (skaitliski) 16 MP Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliski) 8 MP Aizmugurējās kameras apertūras skaits 1.8 Otrās aizmugurējās kameras apertūras numurs 2,2 Priekšējās kameras apertūras numurs 2,4 Priekšējās kameras tips Viena kamera Trešās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliskā) 2 MP Trešās aizmugurējās kameras apertūras numurs 2,4 Aizmugurējās kameras zibspuldze jā Aizmugurējās kameras pikseļu izmērs 2,1 µm Otrās aizmugurējās kameras skata leņķis (FOV) 118° Ceturtās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliskā) 2 MP Ceturtās aizmugurējās kameras apertūras numurs 2.4 Četrkodolu aizmugurējā kamera glabāšanas vieta Saderīgas microSD (TransFlash) atmiņas kartes RAM tips LPDDR4X RAM 128 GB Iekšējās atmiņas ietilpība 6 GB RAM Tīkls Wi-Fi jā Wi-Fi standarti 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac) Bluetooth jā Bluetooth versija 5.0 SIM kartes tips nanoSIM Tuvo lauku komunikācija (NFC) Jā 3G WCDMA standarti 4G LTE-TDD un LTE-FDD Divu SIM karšu darbība 4G mobilo tīklu paaudzes PORTI UN INTERFACI USB savienotāja tips USB Type-C austiņu savienojums 3,5 mm USB versija 3.2 Gen 1 (3. 1 Gen 1) USB porta tips USB Type-C austiņu savienojums 3,5 mm USB versija 3.2 Gen 1 (3. 1 Gen 1) USB versija 3.2 Gen 1.1 Gen 1) USB ports jā ZĪMOJUMI Multimediju ziņojumapmaiņas pakalpojums (MMS) jā Īso ziņu dienests (SMS) Jā E-pasts: jā Dizains Starptautiskais aizsardzības kods (IP) IP53 Starptautiskais aizsardzības kods (IP) IP53 Krāsas nosaukums Twilight Blue Prezentācija Formas faktors panelis Handsfree ir Vibrācija ir jā Balss komandas ir jā Pirkstu nospiedumu lasītājs ir jā Videokarte Mali-G57 MC2 navigācija GPS (satelītu) ir jā GLONASS ir jā Beidou, jā Galileo ir jā Atrašanās vietas noteikšana ir jā Programmatūra Lietojumprogrammu izplatīšanas platforma Google Play lietotņu izplatīšanas platforma Android 11 instalētā operētājsistēma Android platforma Akumulators Baterijas ietilpība 5000 mAh
dimensionalWeight - 194
Displeja funkcijas - Corning Gorilla Glass 3, zilās gaismas filtrs, 90 Hz atjaunināšanas frekvence
Displeja izšķirtspēja - 1080x2400
Displeja lielums - 6.43"
Displeja tehnoloģija - AMOLED
Displejs - Displeja diagonāle - 16,3 cm (6,43")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 2400 x 1080 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums - 700 cd/m²
Displejs - Displeja stikla tips - Gorilla Glass
Displejs - Displeja tips - AMOLED
Displejs - Gorilla Glass versija - Gorilla Glass 3
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 90 Hz
Displejs - Noapaļoti displeja stūri - Jā
Displejs - skārienjūtīgā ekrāna tips - Kapacitatīvais
Dizains - Krāsas nosaukums - Grafīta pelēks
Dizains - Produkta krāsa - Pelēks
Dizains - Starptautiskās aizsardzības (IP) kods - IP53
Dziļums - 8.09 mm
EAN - 6934177769245
EAN kods - 6934177769245
EAN_kods - 6934177769245
Ekrāna skārienekrāns - Kapacitatīvais, Multi-touch
Flash - LED zibspuldze
Funkcijas - Ātrā uzlādeOTGātrā uzlāde 3.0Power Delivery 3.0
Gabali iepakojumā - 1
Garantija Produkti atgriežami - Jā
Garantijas apstiprināšanas kritēriji - Sērijas numurs
Garantijas termiņš (mēnesis) - 24 mēneši
garantijaType - G
GPS - GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo
GPU - Mali-G57 MC2
gross_weight - 0.22 kg
guaranteeLength - 24
Iekļautie piederumi - Uzlādes ierīce, ātrais ceļvedis, izstumšanas tapa
Iekšējās atmiņas lielums - 128 GB
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB Type-C
Iepakojuma saturs - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Jā
Iepakojuma saturs - maiņstrāvas adaptera barošanas avots - 33 W
Iepakojuma saturs - SIM kartes izņemšanas tapa - Jā
Iepakojuma svars Brutto (kg) - 0.1 kg
Iepakojuma svars neto (kg) - 0.1 kg
Iepakojuma veids - Mazumtirdzniecība
Iepakojumi kastē - 1
Kamera - Aizmugures kameras tips - Četrvietīga kamera
Kamera - Aizmugurējās kameras apertūras numurs - 1.8
Kamera - aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 108 MP
Kamera - aizmugurējās kameras zibspuldze - Jā
Kamera - ceturtās aizmugurējās kameras apertūras numurs - 2.4
Kamera - ceturtās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 2 MP
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras apertūras numurs - 2.2
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 8 MP
Kamera - otrās aizmugurējās kameras skata leņķis (FOV) - 118°
Kamera - Priekšējās kameras apertūras numurs - 2.4
Kamera - Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 16 MP
Kamera - Priekšējās kameras tips - Viena kamera
Kamera - Trešās aizmugurējās kameras apertūras numurs - 2.4
Kamera - Trešās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 2 MP
Kamera - zibspuldzes tips - LED
Kameras funkcijas - Automātiskā fokusēšanaHDRPanorāmaMakrorežīmsPortreta režīmsGeles sensorsLaika intervālsNakts režīms
Kameras izšķirtspēja - 108 megapikseļi + 8 megapikseļi + 2 megapikseļi + 2 megapikseļi + 2 megapikseļi
Kameru tehnoloģija - CMOS
Kastes svars Brutto (kg) - 0.1 kg
Kategorija_1 - Tālruņi un navigācija
Kategorija_2 - Mobilie tālruņi
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Kartons - 0.1 kg
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Plastmasa - 0.1 kg
Modelis - MZB0AQPEU
Navigācija - Atrašanās vieta - Jā
Navigācija - BeiDou - Jā
Navigācija - Galileo - Jā
Navigācija - GLONASS - Jā
Navigācija - GPS (satelīts) - Jā
NFC - Jā
Nosaukums - Xiaomi Xia Redmi Note 11S - 6.43 -128-6-4G - Android pelēks
Pikseļu blīvums - 409 ppi
Platforma - Android
Platums - 73.87 mm
Preces kods - 37944
Preces kods - 6934177769245
Priekšējā kamera - 16 megapikseļu
Procesora iekšējais taktēšanas ātrums - 2.05 GHz
Procesora kodolu skaits - 8
Procesors - Procesora krāsas - 8
Procesors - Procesora modelis - Helio G96
Procesors - procesora paaugstināšanas frekvence - 2.05 GHz
Procesors - procesoru saime - MediaTek
producerCode - MZB0AQPEU
productName - Xiaomi Redmi Note 11S 6/128GB grafīta pelēks
productSize - Parasts
Produkta apraksts - Xiaomi Redmi Note 11S 6+128GB 6,43" grafīta pelēks
Produkta apraksts - Xiaomi Redmi Note 11S 6+128GB 6,43'' grafīta pelēks
Produkta karteKarte - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=230124103956826426&THEME=asbis&LANG=lv
Produkta karteKarte - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=230309080313720558&THEME=asbis&LANG=lv
Produkta kategorija - Telefonija
Produkta tips - Viedtālrunis
Produkta veids - Mobilais tālrunis
Programmatūra - instalētā operētājsistēma - Android 11
Programmatūra - lietotņu izplatīšanas platforma - Google Play
Programmatūra - Platforma - Android
Protokoli - HSPA, HSDPA, GSM, 3G, 4G, LTE
Pārdevējs - XIAOMI
Raksts no - 37944
Raksts no - 6934177769245
Ražotāja_kods - MZB0AQPEU
Ražotājs - Xiaomi
Ražotājs - Xiaomi
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotāja tips - USB Type-C
Savienojamības porti un saskarnes - USB versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Sensori - Žiroskops, apkārtējās gaismas sensors, tuvuma sensors, akselerometrs, e-kompass, pirkstu nospiedumu identitātes sensors, infrasarkanais sensors, sejas atbloķēšana
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - Apkārtējās gaismas sensors - Jā
Sensori - Tuvuma sensors - Jā
Sensori - Žiroskops - Jā
SIM karte - Dual Sim
SIM kartes tips - Nano-SIM
sizeX - 180
sizeY - 90
sizeZ - 60
Spilgtums - 1000 cd/m^2
Svars - 0,48
svars - 0.18 kg
Svars - 179 g
svars - 480
Svars un izmēri - Augstums - 159.9 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 8.09 mm
Svars un izmēri - Platums - 73.9 mm
Svars un izmēri - Svars - 179 g
Sērija - Redmi Note 11S
Sērija - Redmi Note 11s
Tehniskā_details - Redmi Note 11S 128GB, mobilais tālrunis Xiaomi Redmi Note 11S ir aprīkots ar 6,43" (16,33 cm) AMOLED displeju, kas apvienojumā ar plānu rāmja dizainu ļauj maksimāli izmantot katru ekrāna collu. Ar plašāku, bagātīgu krāsu paleti ekrāns piedāvā pilnīgi jaunu vizuālo pieredzi. Turklāt tam ir SGS sertifikāts, kas nodrošina acīm draudzīgu displeju, 90 Hz atsvaidzināšanas frekvenci un jauno lasīšanas režīmu 3.0, kas piedāvā grāmatu lasīšanai līdzīgu pieredzi. 33 W ātrās uzlādes funkcija apvienojumā ar 5000 mAh ietilpīgo akumulatoru nodrošina ilgstošu veiktspēju, lai jūs vienmēr varētu maksimāli izmantot laiku, ko pavadāt ar savu tālruni.MediaTek Helio G96 mobilā platforma ir izstrādāta, lai nodrošinātu uzticamu veiktspēju dinamiskai izklaides pieredzei. CPU un GPU veiktspējas palielinājums nodrošina uzlabotu spēļu, fotografēšanas, straumēšanas un citu funkciju pieredzi, bet ātrā UFS 2.2 atmiņa un DDR4x RAM nodrošina lielāku jaudu zem pārsega. Redmi Note 11S ir aprīkots ar mākslīgā intelekta četru kameru, kas ļauj jums kļūt par pētnieku un detalizēti iemūžināt katru ikdienas dzīves mirkli. Neatkarīgi no tā, vai fotografējat lielus kalnu masīvus, tālus orientierus vai tuvplānus, iemūžināšana ir vienkārša. Pateicoties rāmim, viedtālrunis izskatās vēl plānāks, nekā tas ir patiesībā. Redmi Note 11S sver mazāk nekā 180 g, tāpēc tas ir nekomplicēts sabiedrotais. Tips: viedtālrunis Krāsa: tumši pelēka EAN: 6934177769245 Ražotāja numurs: MZB0AQPEU Sērija: Sērijas numurs: Redmi Note 11 Procesors: Procesors: Procesora tips | MediaTek Helio G96 Procesors: procesora kodoli | skaits | 8 kodoli Procesors: taktēšanas frekvence | Bāzes takts 2,05 GHz Procesors: kodola tips 1 | Performance, 2 kodoli Procesors: taktēšanas frekvence | Bāzes takts 2,05 GHz Procesors: kodola tips 2 | Efektivitāte, 6 kodoli Procesors: taktēšanas frekvence | Bāzes takts 2 GHz Sim Slot: Nano SIM slots, Dual SIM Simlokacija: bez SIM bloķēšanas Atmiņa: Kapacitāte | Kopā | 6 GB DDR4X (no kuriem 6 GB iebūvēti) Displejs: Attēls | 16,33 cm (6,43 collas) Displejs: Izšķirtspēja | 2400 x 1080 pikseļu Displejs: Frekvence | 90 Hz Displejs: Spilgtums | 1000 cd/m2 Displejs: Kontrasts | 4500000:1 Displejs: Skārienjūtīgais ekrāns | ir Displejs: Veids | AMOLED Grafika: Tips | Mali G57 Cietais disks: skaits | 1 Cietais disks: Kopējā ietilpība | 128 GB Pastāvīgā atmiņa: Atmiņa: 1 | 128GB [UFS2.2, zibspuldze] Kamera: Aizmugurējā | Objektīvu skaits | 4 Kamera: Aizmugurējā | Izšķirtspēja 1 | 108 megapikseļi Kamera: Aizmugurējā | Izšķirtspēja 2 | 8 megapikseļi Kamera: Aizmugurējā | 3. izšķirtspēja | 2 megapikseļi Kamera: Aizmugurējā | 4 izšķirtspēja | 2 megapikseļi Kamera: Aizmugurējā | Funkcijas | 4k video, autofokuss, bokeh, HDR, platleņķis, makro Kamera: Priekšējā | Objektīvu skaits | 1 Kamera: Priekšējā | Izšķirtspēja 1 | 16 megapikseļi Kamera: Priekšējā | Funkcijas | HDR, portreta režīms Skaņa: skaļrunis | 2.0 kanāls Skaņa: Mikrofons | ir Karšu lasītājs: microSD, microSDHC, microSDXC Karšu lasītājs: maksimālais atbalstītais kartes izmērs | 1024 GB Savienojamība: Wi-Fi | Wi-Fi 3 (802.11a), Wi-Fi 3 (802.11b), Wi-Fi 3 (802.11g), Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac) Savienojamība: Bluetooth | Bluetooth 5.0 Savienojamība: Savienojamība: infrasarkanais savienojums | ir Savienojamība: Mobilo sakaru standarts | LTE B1 (2100MHz), LTE B2 (1900MHz), LTE B3 (1800MHz), LTE B4 (1700MHz), LTE B5 (850MHz), LTE B7 (2600MHz), LTE B8 (900MHz), LTE B20 (800MHz), LTE B28 (700MHz), LTE B32 (1500MHz), LTE B38 (2600MHz), LTE B40 (2300MHz), LTE B41 (2500MHz), 3G/UMTS, Edge, GPRS, GSM (1800MHz), GSM (1900MHz), GSM (850MHz), GSM (900MHz) Tips: atrašanās vieta: viedtālrunis: Funkcijas: radio, akselerometrs, kompass (magnetometrs), attāluma sensors, apkārtējās gaismas sensors, 3 asu žiro sensors, pirkstu nospiedumu sensors Operētājsistēma: GPS, GLONASS, Beidou, Galileo: Android 11 Operētājsistēma: Papildu informācija | MIUI 13 Aizsardzības funkcijas: Pret apkārtējās vides iedarbību | Splashproof korpuss Saskarnes: 1x USB-C 2.0, 1x austiņu/mikrofona kombinētā pieslēgvieta Barošanas avots: akumulators | ietilpība | 5000mAh Funkcija: IP53 noturība pret šļakatām Aksesuāri: pieejami | USB-C kabelis, 33 W strāvas adapteris, aizsargvāciņš, SIM rīks, ātras lietošanas pamācība Izmēri: Platums: 73,87 mm x augstums: 159,87 mm x dziļums/garums: 8,09 mm Svars: 179 grami
title_lv - Xiaomi Redmi Note 11S Mobilais telefons 6GB / 128GB / DS / NFCy
title_lv - Xiaomi Redmi Note 11S mobilais tālrunis 6GB / 128GB / DS / NFC
title_ru - Xiaomi Redmi Note 11S mobilais tālrunis 6GB / 128GB / DS / NFC
Tīkls - 3G standarti - WCDMA
Tīkls - 4G standarts - LTE-TDD UN LTE-FDD
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.0
Tīkls - Mobilā tīkla izveide - 4G
Tīkls - SIM kartes iespēja - Divas SIM kartes
Tīkls - SIM kartes tips - NanoSIM
Tīkls - tuvo lauku komunikācija (NFC) - Jā
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11g
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Uzglabāšana - Iekšējās atmiņas ietilpība - 128 GB
Uzglabāšana - RAM ietilpība - 6 GB
Uzglabāšana - RAM tips - LPDDR4X
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - MicroSD (TransFlash)
Uzstādītās RAM atmiņas ietilpība - 6 GB
Veiktspēja - Balss komandas - Jā
Veiktspēja - Grafiskā karte - Mali-G57 MC2
Veiktspēja - Pirkstu nospiedumu lasītājs - Jā
Veiktspēja - Skaļruņu tālrunis - Jā
Veiktspēja - Vibrējošs brīdinājums - Jā
Video ieraksts - 1920x1080
Video kadru nomaiņas ātrums - 30 kadri sekundē
Wi-Fi - IEEE 802.11aIEEE 802.11bIEEE 802.11gIEEE 802.11n Wi-Fi 4IEEE 802.11ac Wi-Fi 5
Wi-Fi Direct - Jā
Wi-Fi Hotspot - Jā
Ziņapmaiņa - E-pasts - Jā
Ziņapmaiņa - multivides ziņapmaiņas pakalpojums (MMS) - Jā
Ziņapmaiņa - īsziņu dienests (SMS) - Jā
Ārējā krāsa - Grafīta pelēks
Ārējā krāsa - Granīta pelēks
Protection From Enviromental Effects - Splash Resistance
Battery Capacity - 5000 mAh
Battery - Battery capacity - 5000 mAh
Battery Technology - Litija polimēra
Supported Flash Card - Micro SD (SDHC/SDXC standard) up to 1TB
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/230126150017526771.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/230126150017583726.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/230126150017639215.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/230407140019737665.jpg
Image Contrast - 4 500 000:1
Audio - 3.5mm mini-jack
Height - 159.87 mm
Bluetooth - Bluetooth 5.0
Construction - Monoblock
category_en - Smartphones, smartwatches and accessories > Mobile phones
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
Other features - Touchscreen - Yes
CPU - MediaTek Helio G96
Data Interface - USB Type C
description_en - DISPLAY
Display brightness 700 cd/m²
Touchscreen type Capacitive
Display type AMOLED
Screen shape Flat
Rounded display corners Y
Display glass type Gorilla Glass
Gorilla Glass version Gorilla Glass 3
Maximum refresh rate 90 Hz
Display diagonal 16.3 cm (6.43")
Display resolution 2400 x 1080 pixels
PROCESSOR
Processor model Helio G96
Processor cores 8
Processor family MediaTek
Processor boost frequency 2.05 GHz
CAMERA
Flash type LED
Rear camera resolution (numeric) 108 MP
Front camera resolution (numeric) 16 MP
Second rear camera resolution (numeric) 8 MP
Rear camera aperture number 1.8
Second rear camera aperture number 2.2
Front camera aperture number 2.4
Front camera type Single camera
Third rear camera resolution (numeric) 2 MP
Third rear camera aperture number 2.4
Rear camera flash Y
Rear camera pixel size 2.1 µm
Second rear camera field of view (FOV) angle 118°
Fourth rear camera resolution (numeric) 2 MP
Fourth rear camera aperture number 2.4
Rear camera type Quad camera
STORAGE
Compatible memory cards MicroSD (TransFlash)
RAM type LPDDR4X
Internal storage capacity 128 GB
RAM capacity 6 GB
NETWORK
Wi-Fi Y
Wi-Fi standards 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth Y
Bluetooth version 5.0
SIM card type NanoSIM
Near Field Communication (NFC) Y
3G standards WCDMA
4G standard LTE-TDD & LTE-FDD
SIM card capability Dual SIM
Mobile network generation 4G
PORTS & INTERFACES
USB connector type USB Type-C
Headphone connectivity 3.5 mm
USB version 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
USB port Y
MESSAGING
Multimedia Messaging Service (MMS) Y
Short Message Service (SMS) Y
E-mail Y
DESIGN
International Protection (IP) code IP53
Colour name Twilight Blue
Form factor Bar
PERFORMANCE
Speakerphone Y
Vibrating alert Y
Voice commands Y
Fingerprint reader Y
Graphics card Mali-G57 MC2
NAVIGATION
GPS (satellite) Y
GLONASS Y
BeiDou Y
Galileo Y
Position location Y
SOFTWARE
App distribution platform Google Play
Operating system installed Android 11
Platform Android
BATTERY
Battery capacity 5000 mAh
description_lv - EKRANS
Displeja spilgtums 700 cd / m2
Touchscreen tips Capacitive
Displeja tips AMOLED
Ekrāna forma Plakana
Noapaļoti displeja stūri Jā
Displeja stikla Tips Gorilla Glass
Gorilla Glass versija Gorilla Glass 3
Maksimālais atsvaidzes intensitāte 90 Hz
Displeja diagonāle 16,3 cm (6,43")
Displeja izšķirtspēja 2400 x 1080 pikseļi
PROCESORS
Procesora modelis Helio G96
Procesora kodoli 8
Procesoru ģimene MediaTek
Procesora pastiprināšanas frekvence 2.05 GHz
FOTOKAMERA
Zibspuldzes tipa LED
Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 108 MP
Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 16 MP
Otrā aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 8 MP
Aizmugurējās kameras diafragmas atvēruma numurs 1.8
Otrā aizmugurējās kameras apertūras numurs 2.2
Priekšējās kameras apertūras numurs 2.4
Priekšējā kamera tipa Viena kamera
Trešā aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 2 MP
Trešā aizmugurējās kameras diafragmas atvēruma numurs 2.4
Aizmugures kameras zibspuldze Jā
Aizmugurējās kameras pikseļu izmērs 2.1 µm
Otrā aizmugurējās kameras redzes lauka (FOV) leņķis 118°
Ceturtā aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu) 2 MP
Ceturtā aizmugurējās kameras diafragmas atvēruma numurs 2.4
Aizmugurējās kameras tipa četrkameru Kamera
UZGLABĀŠANA
Saderīgas Atmiņas kartes MicroSD (TransFlash)
RAM tips LPDDR4X
Iekšējās atmiņas ietilpība 128 GB
RAM ietilpība 6 GB
TĪKLS
Wi-Fi Jā
Wi-Fi standarti 802.11 a, 802.11 b, 802.11 g, Wi-Fi 4 (802.11 n), Wi-Fi 5 (802.11 ac)
Bluetooth Jā
Bluetooth versija 5.0
SIM kartes tips NanoSIM
Near Field Communication (NFC) Y
3G standarti WCDMA
4G standarta LTE-TDD & LTE-FDD
SIM kartes iespējas Dual SIM
Mobilā tīkla ģenerēšana 4G
OSTAS UN SASKARNES
USB savienotājs Tips USB tips-C
Austiņu savienojums 3.5 mm
USB versija 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
USB ports Jā
ZIŅOJUMAPMAIŅAS
Multivides ziņapmaiņas pakalpojums (MMS) Jā
Īsziņu pakalpojums (SMS) Y
E-pasts Jā
DIZAINS
Starptautiskās aizsardzības (IP) kods IP53
Krāsas nosaukums Krēslas Zils
Formas faktora josla
VEIKTSPĒJA
Skaļrunis Jā
Vibrējošais brīdinājums Jā
Balss komandas Jā
Pirkstu nospiedumu lasītājs Jā
Grafikas karte Mali-G57 MC2
NAVIGĀCIJA
GPS (satelīts) Jā
GLONASS Jā
BeiDou Jā
Galileo Jā
Atrašanās vieta Jā
PROGRAMMATŪRA
Lietotņu izplatīšanas platforma Google Play
Operētājsistēma instalēta Android 11
Platforma Android
AKUMULATORS
Akumulatora ietilpība 5000 mAh
description_ru - дисплей
Яркость дисплея 700 кд/м2
Сенсорный экран емкостного типа
Тип дисплея AMOLED
Форма экрана плоская
Закругленные углы дисплея да
Стекло для дисплея типа Gorilla Glass
Версия Gorilla Glass Gorilla Glass 3
Максимальная частота обновления 90 Гц
Диагональ дисплея 16,3 см (6,43 дюйма)
Разрешение дисплея 2400 x 1080 пикселей
процессор
Модель процессора Helio G96
Процессорных ядер 8
Семейство процессоров MediaTek
Повышенная частота процессора 2,05 ГГц
камера
Светодиод типа вспышки
Разрешение задней камеры (числовое) 108 Мп
Разрешение фронтальной камеры (числовое) 16 Мп
Разрешение второй камеры заднего вида (числовое) 8 Мп
Число диафрагм задней камеры 1.8
Номер диафрагмы второй камеры заднего вида 2.2
Число диафрагм фронтальной камеры 2.4
Тип фронтальной камеры Одиночная камера
Разрешение третьей камеры заднего вида (числовое) 2 Мп
Третья камера заднего вида с диафрагмой 2.4
Вспышка задней камеры да
Размер пикселя задней камеры 2,1 мкм
Угол обзора второй камеры заднего вида (FOV) 118°
Разрешение четвертой камеры заднего вида (числовое) 2 Мп
Четвертая диафрагма задней камеры с номером 2.4
Четырехъядерная камера заднего вида
место хранения
Совместимые карты памяти microSD (TransFlash)
Тип оперативной памяти LPDDR4X
Объем встроенной памяти 128 ГБ
Объем оперативной памяти 6 ГБ
сеть
Wi-Fi да
Стандарты Wi-Fi 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth да
Версия Bluetooth 5.0
Тип SIM-карты nanoSIM
Связь ближнего поля (NFC) Y
Стандарты 3G WCDMA
Стандарт 4G LTE-TDD и LTE-FDD
Возможность использования SIM-карты Dual SIM
Поколение мобильной сети 4G
ПОРТЫ И ИНТЕРФЕЙСЫ
Тип USB-разъема USB Type-C
Подключение наушников 3,5 мм
USB версии 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
USB-порт да
ОБМЕН СООБЩЕНИЯМИ
Служба мультимедийных сообщений (MMS) да
Служба коротких сообщений (SMS) Y
Электронная почта: да
дизайн
Международный код защиты (IP) IP53
Название цвета Сумеречно-голубой
Панель форм-фактора
представление
Громкая связь есть
Вибросигнал да
Голосовые команды да
Считыватель отпечатков пальцев да
Видеокарта Mali-G57 MC2
навигация
GPS (спутниковый) да
ГЛОНАСС да
Бейду, да
Галилей, да
Позиция местоположение да
программное обеспечение
Платформа распространения приложений Google Play
Установлена операционная система Android 11
Платформа Android
батарея
Емкость аккумулятора 5000 мАч
dimensionalWeight - 194
Display Features - Corning Gorilla Glass 3, Blue Light Filter, 90 Hz Refresh Rate
Display Resolution - 1080x2400
Display Size - 6.43"
Display Technology - AMOLED
Display - Display diagonal - 16.3 cm (6.43")
Display - Display resolution - 2400 x 1080 pixels
Display - Display brightness - 700 cd/m²
Display - Display glass type - Gorilla Glass
Display - Display type - AMOLED
Display - Gorilla Glass version - Gorilla Glass 3
Display - Maximum refresh rate - 90 Hz
Display - Rounded display corners - Yes
Display - Touchscreen type - Capacitive
Design - Colour name - Graphite Gray
Design - Product colour - Grey
Design - International Protection (IP) code - IP53
Depth - 8.09 mm
EAN - 6934177769245
EAN Code - 6934177769245
EAN_code - 6934177769245
Display Touchscreen - Capacitive, Multi-touch
Flash - LED flash
Features - Fast-chargeOTGQuick Charge 3.0Power Delivery 3.0
Pieces in pack - 1
Warranty Products Returnable - Yes
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 24 mēneši
warrantyType - G
GPS - GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo
GPU - Mali-G57 MC2
gross_weight - 0.22 kg
warrantyLength - 24
Included Accessories - Charging Device, Quick Guide, Ejection Pin
Internal Memory Size - 128 GB
Packaging content - Cables included - USB Type-C
Packaging content - AC adapter included - Yes
Packaging content - AC adapter power - 33 W
Packaging content - SIM card ejector pin - Yes
Pack Weight Brutto (kg) - 0.1 kg
Pack Weight Netto (kg) - 0.1 kg
Package Type - Retail
Packs in Box - 1
Camera - Rear camera type - Quad camera
Camera - Rear camera aperture number - 1.8
Camera - Rear camera resolution (numeric) - 108 MP
Camera - Rear camera flash - Yes
Camera - Fourth rear camera aperture number - 2.4
Camera - Fourth rear camera resolution (numeric) - 2 MP
Camera - Second rear camera aperture number - 2.2
Camera - Second rear camera resolution (numeric) - 8 MP
Camera - Second rear camera field of view (FOV) angle - 118°
Camera - Front camera aperture number - 2.4
Camera - Front camera resolution (numeric) - 16 MP
Camera - Front camera type - Single camera
Camera - Third rear camera aperture number - 2.4
Camera - Third rear camera resolution (numeric) - 2 MP
Camera - Flash type - LED
Camera Features - AutofocusHDRPanoramaMacro modePortrait modeDepth SensorTime LapseNight Mode
Camera Resolution - 108 Mpixel + 8 Mpixel + 2 Mpixel + 2 Mpixel
Camera Technology - CMOS
Box Weight Brutto (kg) - 0.1 kg
Category_1 - Phones and Navigation
Category_2 - Mobile Phones
Retail Packaging Net Weight Carton - 0.1 kg
Retail Packaging Net Weight Plastic - 0.1 kg
Model - MZB0AQPEU
Navigation - Position location - Yes
Navigation - BeiDou - Yes
Navigation - Galileo - Yes
Navigation - GLONASS - Yes
Navigation - GPS (satellite) - Yes
NFC - Yes
Name - Xiaomi Xia Redmi Note 11S - 6.43 -128-6-4G - Android grey
Pixel Density - 409 ppi
Platform - Android
Width - 73.87 mm
ProductCode - 37944
ProductCode - 6934177769245
Front Camera - 16 Mpixel
CPU Internal Clock Rate - 2.05 GHz
CPU Core Quantity - 8
Processor - Processor cores - 8
Processor - Processor model - Helio G96
Processor - Processor boost frequency - 2.05 GHz
Processor - Processor family - MediaTek
producerCode - MZB0AQPEU
productName - Xiaomi Redmi Note 11S 6/128GB Graphite Gray
productSize - Normal
ProductDescription - Xiaomi Redmi Note 11S 6+128GB 6.43" Graphite Gray
ProductDescription - Xiaomi Redmi Note 11S 6+128GB 6.43'' Graphite Gray
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=230124103956826426&THEME=asbis&LANG=lv
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=230309080313720558&THEME=asbis&LANG=lv
ProductCategory - Telefoni
ProductType - Smartphone
Product Type - Cellular Phone
Software - Operating system installed - Android 11
Software - App distribution platform - Google Play
Software - Platform - Android
Protocols - HSPA, HSDPA, GSM, 3G, 4G, LTE
Vendor - XIAOMI
Artikuls - 37944
Artikuls - 6934177769245
Manufacturer_code - MZB0AQPEU
Producer - Xiaomi
Manufacturer - Xiaomi
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector type - USB Type-C
Ports & interfaces - USB version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Sensors - Gyroscope, Ambient Light Sensor, Proximity Sensor, Accelerometer, E-Compass, Fingerprint Identity Sensor, Infrared Sensor, Face Unlock
Sensors - Accelerometer - Yes
Sensors - Ambient light sensor - Yes
Sensors - Proximity sensor - Yes
Sensors - Gyroscope - Yes
SIM Card - Dual Sim
SIM Card Type - Nano-SIM
sizeX - 180
sizeY - 90
sizeZ - 60
Brightness - 1000 cd/m^2
Weight - 0,48
weight - 0.18 kg
Weight - 179 g
weight - 480
Weight & dimensions - Height - 159.9 mm
Weight & dimensions - Depth - 8.09 mm
Weight & dimensions - Width - 73.9 mm
Weight & dimensions - Weight - 179 g
Series - Redmi Note 11S
Series - Redmi Note 11s
Technical_details - Redmi Note 11S 128GB, mobile phone Equipped with a 6.43" (16.33 cm) AMOLED display in combination with the slim frame design, the Xiaomi Redmi Note 11S makes the most of every inch of the screen. With a wider, rich color palette, the screen offers a completely new visual experience. Additionally it has SGS certification for an eye-friendly display, 90Hz refresh rate and the new Reading Mode 3.0 that offers a book-like reading experience.The 33W fast charge function combined with the 5,000 mAh high-capacity battery ensures lasting performance, so you can always make the most of your time on your phone.The mobile platform of the MediaTek Helio G96 is designed to ensure reliable performance for a dynamic entertainment experience.An increase in CPU and GPU performance ensures an improved experience in gaming, photography, streaming and more, and the fast UFS 2.2 memory and DDR4x RAM ensure more power under the hood. The Redmi Note 11S is equipped with an AI quad camera that allows you to become an explorer and capture every moment of daily life in detail. Whether you're shooting large mountain ranges, distant landmarks or close-ups, capturing is easy. The frame makes the smartphone look even slimmer than it is. With a weight of less than 180g, the Redmi Note 11S is an uncomplicated companion. Type: smart phone Colour: dark grey EAN: 6934177769245 Manufacturer No.: MZB0AQPEU Series: Redmi Note 11 Processor: Designation | MediaTek Helio G96 Processor: processor cores | number | 8 cores Processor: clock frequency | Base clock 2.05 GHz Processor: core type 1 | Performance, 2 cores Processor: clock frequency | Base clock 2.05 GHz Processor: core type 2 | Efficiency, 6 cores Processor: clock frequency | Base clock 2 GHz Sim Slot: Nano SIM Slot, Dual SIM Simlock: without SIM lock Memory: Capacity | Total | 6 GB DDR4X (of which 6 GB built-in) Display: Image | 16.33 cm (6.43 in) Display: Resolution | 2,400 x 1,080 pixels Display: Frequency | 90Hz Display: Brightness | 1000 cd/m2 Display: Contrast | 4500000:1 Display: Touchscreen | present Display: Type | AMOLED Graphic: Type | Mali G57 Hard disk: number | 1 Hard Drive: Total Capacity | 128GB Permanent memory: Memory 1 | 128GB [UFS2.2, Flash] Camera: Rear | Number of lenses | 4 Camera: Rear | Resolution 1 | 108 megapixels Camera: Rear | Resolution 2 | 8 megapixels Camera: Rear | Resolution 3 | 2 megapixels Camera: Rear | Resolution 4 | 2 megapixels Camera: Rear | Features | 4k video, auto focus, bokeh, HDR, wide angle, macro Camera: Front | Number of lenses | 1 Camera: Front | Resolution 1 | 16 megapixels Camera: Front | Features | HDR, portrait mode Sound: speaker | 2.0 channel Sound: Microphone | present Card reader: microSD, microSDHC, microSDXC Card reader: maximum supported card size | 1024GB Connectivity: WiFi | Wi-Fi 3 (802.11a), Wi-Fi 3 (802.11b), Wi-Fi 3 (802.11g), Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac) Connectivity: Bluetooth | Bluetooth 5.0 Connectivity: Infrared | present Connectivity: Cellular Standard | LTE B1 (2100MHz), LTE B2 (1900MHz), LTE B3 (1800MHz), LTE B4 (1700MHz), LTE B5 (850MHz), LTE B7 (2600MHz), LTE B8 (900MHz), LTE B20 (800MHz), LTE B28 (700MHz), LTE B32 (1500MHz), LTE B38 (2600MHz), LTE B40 (2300MHz), LTE B41 (2500MHz), 3G/UMTS, Edge, GPRS, GSM (1800MHz), GSM (1900MHz), GSM (850MHz), GSM (900MHz) Type: smartphone Location: GPS, GLONASS, Beidou, Galileo Functions: radio, accelerometer, compass (magnetometer), distance sensor, ambient light sensor, 3-axis gyro sensor, fingerprint sensor Operating system: Android 11 Operating System: Additional Info | MIUI 13 Protective functions: Against environmental influences | Splashproof housing Interfaces: 1x USB-C 2.0, 1x headphone/microphone combo port
Power supply: battery | capacity | 5000mAh
Feature: IP53 splash-proof
Accessories: available | USB-C cable, 33Watt mains adapter, protective cover, SIM tool, quick start guide
Dimensions: Width: 73.87mm x Height: 159.87mm x Depth/Length: 8.09mm
Weight: 179 grams
title_en - Xiaomi Redmi Note 11S Mobile Phone 6GB / 128GB / DS / NFCy
title_lv - Xiaomi Redmi Note 11S Mobilais Telefons 6GB / 128GB / DS / NFC
title_ru - Xiaomi Redmi Note 11S Мобильный Телефон 6GB / 128GB / DS / NFC
Network - 3G standards - WCDMA
Network - 4G standard - LTE-TDD & LTE-FDD
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.0
Network - Mobile network generation - 4G
Network - SIM card capability - Dual SIM
Network - SIM card type - NanoSIM
Network - Near Field Communication (NFC) - Yes
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a
Network - Wi-Fi standards - 802.11b
Network - Wi-Fi standards - 802.11g
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Storage - Internal storage capacity - 128 GB
Storage - RAM capacity - 6 GB
Storage - RAM type - LPDDR4X
Storage - Compatible memory cards - MicroSD (TransFlash)
Installed RAM Storage Capacity - 6 GB
Performance - Voice commands - Yes
Performance - Graphics card - Mali-G57 MC2
Performance - Fingerprint reader - Yes
Performance - Speakerphone - Yes
Performance - Vibrating alert - Yes
Video Record - 1920x1080
Video Frame rate - 30 fps
Wi-Fi - IEEE 802.11aIEEE 802.11bIEEE 802.11gIEEE 802.11n Wi-Fi 4IEEE 802.11ac Wi-Fi 5
Wi-Fi Direct - Yes
Wi-Fi Hotspot - Yes
Messaging - E-mail - Yes
Messaging - Multimedia Messaging Service (MMS) - Yes
Messaging - Short Message Service (SMS) - Yes
External Color - Graphite Grey
External Color - Granite Gray
164,22 €
Xiaomi Redmi Note 11S, 6GB/128GB, Dual SIM, Graphite Gray
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas