Ulefone Armor X9, 3GB/32GB, Red

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 820043 Preces kods: UF-AX9/RD
Pasūtāms 7 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
129,72 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 5.5"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 720 x 1440
  • Ekrāna tips: IPS LCD
  • Refresh rate: 60Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 32GB
  • Operētājsistēma: Android 11
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 13 MPix
  • Akumulators: 5000 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība N/A
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 5.5"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 720 x 1440
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips IPS LCD
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 60Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 32GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Sarkana
Modelis : Ulefone Armor X9
Svars : 235g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : MediaTek MT6762V (Helio A25)
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 3GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 11
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Ir
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda microSD
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda microUSB
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Nav
Bluetooth 5.0
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Ir
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 13 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 2
Makro kamera : Nav
Priekšējā kamera (videozvans) 5 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : Nav
Video ieraksta kvalitāte Full HD (1920 x 1080)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 5000 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
5G atbalsts - Nē
Aizmugurējā kamera - 13 Mpix
Akumulatora ietilpība - 5000 mAh
Apraksts - Izbaudiet jaunu Android pieredzi Jaunākais Android 11 Darbojas ar tīru Android 11 sistēmu, kurā ir kodolīgs lietotāja interfeiss, optimizēta gan datu konfidencialitāte, gan lietošanas pieredze, padarot jūsu darbības pieredzi un vizuālo baudījumu pavisam jaunā līmenī. Tas ir vienkārši labākais izturīgais tālrunis Android cienītājiem. Iztur izturīgus izaicinājumus IP68/IP69K aizsardzības pakāpe Sertificēts atbilstoši augstākajam IP68/IP69K novērtējumam, tas spēj izturēt 30 minūšu iegremdēšanu 1,5 metru ūdenī, 24 stundu iegremdēšanu 1 metra dziļumā betonā un lielus kritienus līdz 1,2 metru augstumam. Tas ir izturējis arī stingro MIL-STD-810G sertifikāciju, kas ļauj tam izturēt vairākus temperatūras un transporta triecienu, mitruma, pelējuma, sāls izsmidzināšanas korozijas, sprādzienbīstamas gāzes, vibrācijas u. c. testus. Neatkarīgi no tā, cik smagi ir apstākļi, Armor X9 aizsargās sevi visapkārt un pēc tam būs jūsu pusē, lai jūs atbalstītu. Jūsu personīgā dzīves palīga rīku komplekts + profesionāls sensors Armor X9 ir aprīkots ar daudzpusīgiem praktiskiem rīkiem un profesionāliem sensoriem, lai palīdzētu jums turpināt pētījumus brīvā dabā. Lai kas jums būtu nepieciešams, to visu atradīsiet telefonā. Ar šo tālruni rokā viss jūsu piedzīvojumā būs gluds. Iztur augstas/zemas temperatūras -20 ~ 60 Darba temperatūras diapazons Armor X9 ir izgatavots tā, lai izturētu ekstremālas temperatūras. Ar plašu darba temperatūras diapazonu no -20 līdz 60, tas var izturēt dažādas āra vides, kad atrodaties gelidīgā Arktikā vai karstā Sahārā. Ideāli piemērots darbam ārpus telpām vai tiem, kas veic sarežģītus darbus. Izcils materiāls, izcila izturība 360° visu veidu aizsardzības konstrukcija Pieņemot mīkstu TPU un alumīnija sakausējuma pastiprinātu polikarbonāta materiālu, Armor X9 ir ne tikai izturīga struktūra iekšpusē, bet arī ar cietu virsmu ārpusē, kas kopā aizsargā no spēcīgiem triecieniem, ripošanas un vērpes. Turklāt izliektais dizains četros stūros un slīpais dizains aizmugurējā vāciņā efektīvi novērš bojājumus, kas radušies krītot. Ūdensnecaurlaidīga konstrukcija un sastāvdaļas izolē no iegremdēšanas ūdenī Armor X9 ir rūpīgi izstrādāts, lai sasniegtu IP68 līmeņa putekļu un ūdensizturību. Pateicoties kompaktajai iekšējai struktūrai un pareizi novietotai ūdensnecaurlaidīgai membrānai, tā ir perfekti hermētiski noslēgta, tāpēc iekšpusē neiekļūst ūdens, kas varētu radīt bojājumus. Savukārt ārpasaulei pakļautajām sastāvdaļām ir augsta blīvuma makromolekulārais pārklājums, kas nodrošina to ūdensnecaurlaidību. Pielāgojiet savu ideālo saīsnes taustiņu Pielāgotā taustiņa Kreisajā pusē esošā pielāgojamā taustiņa ļauj iestatīt to kā PTT (Push-to-talk) pogu, izbaudiet efektīvu un ekonomisku saziņu bez aizķeršanās, padarot jūsu Armor X9 par būtisku rīku āra aktivitātēm. Viss, kas jums nepieciešams, ir tikai atvērt Zello, pieteikties, un tad varat uzturēt saikni ar citiem neatkarīgi no atrašanās vietas bez attāluma ierobežojuma. Vai arī pēc izvēles varat iestatīt pogas ātro piekļuvi balss ierakstīšanai, lukturītim, ekrānšāviņam, zemūdens kamerai, SOS avārijas izsaukumam un daudzām citām lietotnēm, kuras var palaist ar vienu nospiešanu. Ideāli piemērots ekstrēmā vidē Cimdu režīms Cimdu režīms ļauj strādāt ar ierīces skārienekrānu, nēsājot cimdus. Pirms tālruņa lietošanas nav nepieciešams noņemt cimdus. Tas atbalsta ne tikai visus tirgū pieejamos skārienekrāna cimdus, bet arī dažus parastus kokvilnas cimdus 1,5 mm biezumā un dažus ādas cimdus*. Viss kļūst vienkāršāk. Ērts veids, kā ņemt tālruni līdzi Vairāki saderīgi aksesuāri Ņemot vērā pārnēsājamību, varat pievienot Armor X9 jostas somu, taktisko somu, rokas siksnu vai velosipēda tālruņa turētāju, kad atrodaties dabā vai braucat ar velosipēdu. Šie piederumi palīdz tālruni pareizi un ērti turēt līdzi. Uzņemiet krāšņas ainavas Dubultā aizmugurējā kamera Ar 13 MP + 2 MP dubulto aizmugurējo kameru Armor X9 ļauj jums uzņemt satriecošas fotogrāfijas pat zem ūdens. Tālrunis ir aprīkots arī ar dubulto aizmugurējo zibspuldzi, lai izgaismotu nakts fotoattēlus, un uz sejas vērstu 5 MP kameru sejas atbloķēšanai un selfiju uzņemšanai. Unikāla zemūdens pieredze Zemūdens kamera Armor X9 atbalsta jaunu, radošu zemūdens fotografēšanu, kas ļauj ērti fotografēt un ierakstīt video zem ūdens, un jūs pat varat veikt visas darbības ar vienu roku. Tā viegli iemūžinās ikvienu brīnišķīgu mirkli neatkarīgi no tā, vai peldat vai nirstat. Izbaudiet ērtāku un gudrāku dzīvi NFC un Google Pay NFC funkcija var pārvērst jūsu Armor X9 par bankas karti, autobusa karti un durvju piekļuves karti, ļaujot jums braukt ar autobusu/metro, veikt maksājumus, kontrolēt piekļuvi durvīm un daudz ko citu, izmantojot tālruni. Tā ir saderīga arī ar Google Pay, kas ir ātrs un vienkāršs veids, kā norēķināties. Efektivitātes un produktivitātes palielināšana Sadalītā ekrāna funkcija Darbs ar sadalīto ekrānu ir lieliski piemērots vairāku uzdevumu veikšanai un produktivitātes nodrošināšanai, ir daudz vieglāk strādāt pie vairākiem dažādiem uzdevumiem un ātri tos visus paveikt, ja tos var skatīt blakus, nevis ienirt un iziet no tiem. Atbloķēšana ar zibens ātrumu Face Unlock Atbloķēšana ar paroli? Atbloķēšana pēc parauga? Pārāk novecojusi! Tagad ir sejas atpazīšanas ēra! Sejas atpazīšana, unikāls un drošāks veids ir pieejams tieši tad, kad tas ir nepieciešams. Paplašina redzesloku 5,5 collu 18:9 All Screen Aprīkots ar 5,5 collu All-screen displeju ar 18:9 malu attiecību, Armor X9 parādīs vairāk satura un plašāku redzesloku nekā citi, kad lasīsiet rakstu vai pārlūkosiet sociālos medijus. Ar lielisku spēju atveidot oriģinālās krāsas, tas nodrošinās jums spilgtu un augstu krāsu piesātinājumu. Energoefektīvs, bet jaudīgs astoņkodolu procesors 12 nm astoņkodolu procesors ļauj veikt vairākus uzdevumus, skatīties filmas un spēlēt sarežģītas spēles, nekad nepalēninot tālruņa darbību. 3 GB RAM un 32 GB iekšējās atmiņas var pilnībā uzlabot lietotņu darbības ātrumu un saglabāt nepieciešamos failus, attēlus, mūziku, turklāt tas atbalsta arī 256 GB atmiņas paplašināšanas karti, lai tajā varētu saglabāt visu, ko vēlaties. Vienmēr enerģijas pilns 5000 mAh liels akumulators 5000 mAh akumulators nodrošina ilgu gaidīšanas un sarunu laiku. Tā vienmēr ir gatava kalpot jums darbā vai ceļojumā, ļauj jums pietiekami daudz laika, lai iegremdētos tālruņa izklaidēs. Jūsu brīvais laiks ir atkarīgs no jums! Augstas tehnoloģijas padara dzīvi ērtāku OTG funkcija un reversā uzlāde OTG izmantošana ļauj tālrunim tieši apmainīties ar datiem starp dažādām ierīcēm bez datora kā saimnieka, padarot jūsu dzīvi maksimāli efektīvu un lietderīgu. Tā atbalsta arī reverso uzlādi, ja vēlaties ārkārtas gadījumos uzlādēt citas ierīces, tādējādi vienkāršojot savu dzīvi. Izbaudiet savu mīļoto mūziku Viedā audioierīce Ulefone Armor X9 ir aprīkots ar Hi-Fi mikroshēmu ar 0,02% īpaši zemu THD, kas nodrošina augstas kvalitātes mūzikas baudījumu. Augstas kvalitātes un skaidra skaņa vienmēr būs ar jums ceļojumā. Precīza, precīza, ātra GPS+Glonass+Beidou+Galileo Šīs četras satelītnavigācijas sistēmas nodrošina precīzāku pozicionēšanu un ātru pozicionēšanas ātrumu, palīdz precīzāk noteikt savu atrašanās vietu un plānot maršrutu, lai sasniegtu galamērķi, pat apbūvētu pilsētu vai attālu kalnu apvidu, kas ir diezgan praktiski brīvdabas pētniekiem.
Atmiņas karte - microSD
Atmiņas karšu lasītājs - Jā
Atmiņas standarts - SDXC
Augstums - 158 mm
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Bezvadu komunikācija - LTE
Bezvadu komunikācija - NFC
Bezvadu komunikācija - WiFi
Citas funkcijas - Sensori: Akselerācijas sensors, P-sensors, L-sensors Navigācija un pozicionēšana: GPS, GLONASS, Galileo, BEIDOU.
Citi displeja parametri - LCD Multi-Touch displejs ar IPS tehnoloģiju, 293 PPI
CPU - cita informācija - MediaTek Helio A25: MediaTek MT6762
Datu pārraide - EDGE
Datu pārraide - GPRS
Datu pārraide - HSDPA
Datu pārraide - HSPA
Datu pārraide - HSPA+
Datu pārraide - HSUPA
Datu pārraide - LTE
Datu pārraide - WAP
Detalizētas kameras specifikācijas - Aizmugurējā kamera: /1.8, 5 elementu objektīvs Divu LED zibspuldze Priekšējā kamera: /2.0, 4 elementu objektīvs Atbalsta foto un video uzņemšanu Sākas / apstājas zem ūdens Atbalsta ātru režīmu pārslēgšanu fotografēšanai zem ūdens.
Diagonālais ekrāns - 5,5''
dimensijas dziļums - 50 mm
dimensionalWeight - 153
Divas SIM kartes - Jā
Dziļums - 13.85 mm
ean - 6937748734420
Eans - 6937748734420
Gaidīšanas laiks (maks.) - 440 h
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
GPS uztvērējs - Jā
GSM tīkls - 850 MHz
GSM tīkls - 900 MHz
GSM tīkls - 1800 MHz
GSM tīkls - 1900 MHz
guaranteeLength - 24
Iekļautie piederumi - Armor X9 maiņstrāvas lādētāja adapteris Datu kabelis Aizsargplēve (iepriekš instalēta) Rūdīta stikla ekrāna aizsargplēve SIM adata Vairāku valodu rokasgrāmata Garantijas karte
Iekšējā atmiņa - 32 KB
Induktīvā uzlāde - nav
izmērs augstums - 170 mm
izmērs platums - 95 mm
izmērs svars - 490 g
Kamera - Jā
Kategorija - Saknes/telefoni | SmartWatche/telefons un viedtālruņi
Krāsa - Sarkanais
LTE tīkls - 700 MHz
LTE tīkls - 800 MHz
LTE tīkls - 850 MHz
LTE tīkls - 900 MHz
LTE tīkls - 1700 MHz
LTE tīkls - 1800 MHz
LTE tīkls - 1900 MHz
LTE tīkls - 2100 MHz
LTE tīkls - 2600 MHz
Modelis - Ulefone Armor X9 3/32GB IP68/IP69K LTE DS 5000 mAh Sarkans
Nosaukums - Ulefone Armor X9 3/32GB (sarkans)
nosaukums - Ulefone Armor X9 3/32GB IP68/IP69K LTE DS sarkans
Operētājsistēma - Android 11
Otrā aizmugurējā kamera - 2 Mpix
Platums - 77.5 mm
Priekšējā kamera - 5 Mpix
Procesora frekvence - 1.8 GHz
Procesors - Otrkodolu kodols
producerCode - UF-AX9/RD
ProducerCode - UF-AX9/RD
productName - Viedtālrunis Ulefone Armor X9 3GB/32GB (Sarkans)
productSize - Parasts
RAM - 3 KB
ražotājs - ULEFONE
Ražotājs - Ulefone
Rezolūcija - 1440 x 720
Sarunas laiks (maks.) - 25 h
Savienotāji - 3,5 mm minijack
Savienotāji - microSD
Savienotāji - microUSB
Savienotāji - nanoSIM
ShortDescription - 5,5" | Helio A25 | 3/32GB | 5MP+(13MP+2MP) | microSD | IP68/IP69K | NFC | Android 11
SIM karte - Nano
sizeX - 50
sizeY - 90
sizeZ - 170
Svars - 235 kg
svars - 485
UMTS tīkls - 850 MHz
UMTS tīkls - 900 MHz
UMTS tīkls - 1700 MHz
UMTS tīkls - 1900 MHz
UMTS tīkls - 2100 MHz
vendpn - UF-AX9/RD
Šūnas tips - Li-poly (iekšējais akumulators)
5G support - No
Rear camera - 13 Mpix
Battery capacity - 5000 mAh
Description - Enjoy New Android Experience Latest Android 11 Runs on pure Android 11 system featuring a concise user interface, both data privacy and using experience are optimized, taking your operating experience and visual enjoyment to a whole new level. It is just the best rugged phone for Android lovers hands-down.   Handle Tough Challenges IP68/IP69K Protection Grade Certified to highest IP68/IP69K rating, it can handle 30 minutes of immersion in 1.5 meters of water, 24 hours of submersion in 1 meter of concrete and big drops up to 1.2 meters. It also passed the strict MIL-STD-810G certification, which enables it to survive from multiple tests of temperature & transport shocks, humidity, mold, salt spray corrosion, explosive gas, shooting vibration, etc. No matter how hard the condition is, Armor X9 will protect itself all round and then standby your side to support you.   Your Personal Life Assistant Toolkit + Professional Sensor Armor X9 equips versatile practical tools and professional sensors to help you explore further at outdoors. Whatever you need, you can find it all in the phone. With this phone in hand, everything shall be smooth in your adventure.   Withstand High/Low Temperature -20~ 60 Working Temperature Range Armor X9 is made to stand up to extreme temperatures. With a wide operating temperature range of -20 to 60, it can handle different outdoor environment when you're out in the gelid Arctic or hot Sahara. Perfect for outdoors or those with demanding jobs.   Superior Material, Superb Durability 360° All Protection Design Adopting soft TPU and aluminium alloy reinforced polycarbonate material, Armor X9 not only has sturdy structure inside but also with solid surface outside, which work together to protect from violent crash, rolling and torsion. Besides, the convex design on four corners and the slant design on back cover prevent dropping damage effectively.   Waterproof Structure and Components Insulate from Water Immersion The Armor X9 is carefully designed to achieve IP68 level dust-resistance and water resistance. With compact internal structure, and properly placed waterproof membrane, its perfectly sealed off, so no water will get into the internal to cause any damage. And components exposed to the outside world have a high-density macro-molecule coating to make them waterproof.   Custom Your Ideal Shortcut Key Custom Key The custom key on the left enables you to set it as a PTT (Push-to-talk) button, enjoy effective and economical communications without a hitch, making your Armor X9 an essential tool for outdoor activities. All you need is just to open the Zello, log in, and then you can stay in touch with others no matter where you are, without distance restriction. Or you can also optionally set the button quick access to voice recording, flashlight, screenshot, underwater camera, SOS emergency call and many other apps can be run with a single press.   Perfect for Extreme Environment Gloves Mode The gloves mode allows you to work with the touch screen of your device while wearing the gloves. No need to take off your gloves before using the phone. It not only supports all the touch-screen gloves in the market, also supports some normal cotton gloves within 1.5mm thickness and some leather gloves*. Everything becomes easier.   Convenient Way to Take the Phone Multiple Accessories Compatible Considering for portability, you can add waist pack, tactical pack, arm band or bike phone holder for Armor X9 while you are outdoors or cycling. These accessories help you keep the phone with you properly and conveniently.   Capture Splendid Scenery Dual Rear Camera Packed with 13MP+2MP dual rear camera, Armor X9 enables you to take stunning photos even below the water. Different modes for your option, the phone also equips dual rear flash to light up your night photos and a face-fronting 5MP camera for face unlocking and selfie.   Bring You Unique Underwater Experience Underwater Camera Armor X9 supports new, creative underwater photography, which enables you to conveniently take pictures and video recording underwater, and you can even complete all the operations with single hand. It will easily capture every wonderful moment for you whether you are swimming or diving.   Enjoy More Convenient and Smarter Life NFC & Google Pay The NFC function can turn your Armor X9 into your bank card, bus card and door access card, allowing you to take bus/metro, make payments, control access to doors and more by using your phone. It also compatible with Google Pay, a fast, simple way to pay.   Increase in Efficiency and Productivity Split-Screen Function Working with a split screen is perfect for multi-tasking and productivity purposes, it's a way easier to work on a number of different tasks and get them all done quickly when you can see them side-by-side instead of dipping in and out of them.   Unlocking with Lightning Speed Face Unlock Password unlocking? Pattern unlocking? Too dated! Now its the face recognition era! A face glimpse, the unique and safer way is right there when you need it.   Broaden Your Vision 5.5-inch 18:9 All Screen Equipped with 5.5-inch all-screen display with 18:9 aspect ratio, Armor X9 would show more content and wider vision than others when you are reading an article or browsing social media. With excellent ability in reproducing original color, it will bring you vivid and high color saturation.   Power-Efficient Yet Powerful Octa-core Processor Powered by 12nm octa-core processor, it enables you to run multitasks, watch movies, and play demanding games without ever slowing down your phone. 3GB of RAM and 32GB of internal storage can fully improve the running speed of apps and store the files, images, music you want, while it also supports 256GB storage expansion card for containing all of what you want.   Always Full of Power 5000mAh Large Battery 5000mAh battery brings long hours of standby time and talk time. It is always ready to serve you in work or journey, allows you having enough time to immerse yourself in phone entertainment. Your leisure time is up to you!   High-Tech Makes Life More Convenient OTG Function & Reverse Charge The adoption of OTG allows your phone directly exchange data between different devices without a computer as the host, making your life as effective and efficient as it can be. And it also supports reverse charging if you want to charge other devices in emergency, simplify your life.   Enjoy Your Loved Music Smart Audio Ulefone Armor X9 packs Hi-Fi chip with 0.02% ultra-low THD, brings you high quality music enjoyments. High quality and clear sound are always with you in the journey.   Precise, Accurate, Fast GPS+Glonass+Beidou+Galileo These four satellite navigation systems provide you with more accurate positioning and fast positioning speed, help to know your exact position with greater precision and plan a route to reach your destinations, even in the building surrounded city or faraway mountain area, quite practical for outdoor explorers.
Memory card - microSD
Memory card reader - Yes
Memory standard - SDXC
Height - 158 mm
Wireless communication - Bluetooth
Wireless communication - LTE
Wireless communication - NFC
Wireless communication - WiFi
Other features - Sensors: Acceleration Sensor, P-sensor, L-sensor Navigation and positioning: GPS, GLONASS, Galileo, BEIDOU
Other display parameters - All-screen LCD Multi-Touch display with IPS technology, 293 PPI
CPU - other information - MediaTek Helio A25: MediaTek MT6762
Data transmission - EDGE
Data transmission - GPRS
Data transmission - HSDPA
Data transmission - HSPA
Data transmission - HSPA+
Data transmission - HSUPA
Data transmission - LTE
Data transmission - WAP
Detailed camera specifications - Aparat tylny: /1.8, 5-częściowy obiektyw Podwójna lampa LED Aparat przedni: /2.0, 4-częściowy obiektyw Obsługuje robienie zdjęć i nagrywanie wideo Rozpoczęcie / zakończenie pracy pod wodą Obsługuje szybkie przełączanie trybów fotografowania pod wodą
Diagonal screen - 5,5''
dimension depth - 50 mm
dimensionalWeight - 153
Dual SIM - Yes
Depth - 13.85 mm
ean - 6937748734420
Eans - 6937748734420
Standby time (max) - 440 h
guarantee - 24
guarantee_type - external
warrantyType - G
GPS receiver - Yes
GSM network - 850 MHz
GSM network - 900 MHz
GSM network - 1800 MHz
GSM network - 1900 MHz
warrantyLength - 24
Accessories included - Armor X9 AC Power Charger Adapter Data Cable Protective Film(Pre-installed) Tempered Glass Screen Protector SIM Needle Multiple Languages Manual Warranty card
Internal memory - 32 KB
Inductive charging - no
dimension height - 170 mm
dimension width - 95 mm
dimension weight - 490 g
Camera - Yes
Category - Root/Phones | Smartwatche/Phone and Smartphones
Color - Red
LTE network - 700 MHz
LTE network - 800 MHz
LTE network - 850 MHz
LTE network - 900 MHz
LTE network - 1700 MHz
LTE network - 1800 MHz
LTE network - 1900 MHz
LTE network - 2100 MHz
LTE network - 2600 MHz
Model - Ulefone Armor X9 3/32GB IP68/IP69K LTE DS 5000 mAh Red
Name - Ulefone Armor X9 3/32GB (red)
name - Ulefone Armor X9 3/32GB IP68/IP69K LTE DS Red
Operating System - Android 11
Second rear camera - 2 Mpix
Width - 77.5 mm
Front camera - 5 Mpix
CPU frequency - 1.8 GHz
Processor - Octa Core
producerCode - UF-AX9/RD
ProducerCode - UF-AX9/RD
productName - Smartphone Ulefone Armor X9 3GB/32GB (Red)
productSize - Normal
RAM - 3 KB
producer - ULEFONE
Producer - Ulefone
Resolution - 1440 x 720
Talk time (max) - 25 h
Connectors - 3,5 mm minijack
Connectors - microSD
Connectors - microUSB
Connectors - nanoSIM
ShortDescription - 5,5" | Helio A25 | 3/32GB | 5MP+(13MP+2MP) | microSD | IP68/IP69K | NFC | Android 11
SIM card - Nano
sizeX - 50
sizeY - 90
sizeZ - 170
Weight - 235 kg
weight - 485
UMTS network - 850 MHz
UMTS network - 900 MHz
UMTS network - 1700 MHz
UMTS network - 1900 MHz
UMTS network - 2100 MHz
vendpn - UF-AX9/RD
Cell type - Li-poly (internal battery)
129,72 €
Ulefone Armor X9, 3GB/32GB, Red
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas