Apple iPhone 12, 64GB, Purple

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 704945 Preces kods: MJNM3ET/A
Noliktavā 4 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
578,61 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: ceturtdien, 04.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: ceturtdien, 04.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: ceturtdien, 04.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: ceturtdien, 04.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: ceturtdien, 04.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 02.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 6.1"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1170 x 2532
  • Ekrāna tips: Super Retina XDR OLED
  • Refresh rate: 60Hz
  • Dual Sim: Nav
  • Iebūvēta atmiņa: 64GB
  • Operētājsistēma: iOS 14
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 12 MPix
  • Akumulators: 2815 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība Ceramic Shield
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 6.1"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 1170 x 2532
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips Super Retina XDR OLED
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 60Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Nav
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 64GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Violeta
Modelis : Apple iPhone 12
Svars : 164g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 6 (Hexa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Apple A14 Bionic
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 4GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma iOS 14
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Nav
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda Nav
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Lightning
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Ir
Bluetooth 5.0
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Nav
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 6 (802.11ax)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 12 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 2
Makro kamera : Nav
Priekšējā kamera (videozvans) 12 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : 12 MPix
Video ieraksta kvalitāte 4K (3840 x 2160)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 2815 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
5G atbalsts - Jā
Abonēšana - Abonēšanas veids - Nav abonēšanas
Akumulators - Akumulatoru tehnoloģija - Litija jonu (Li-ion)
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks - 65 h
Akumulators - nepārtrauktas video atskaņošanas laiks - 17 h
Akumulators > Akumulatora ietilpība - 2815 mAh
Apraksts - Apple iPhone 12 5G ātrums. A14 Bionic - ātrākais viedtālruņos zināmais procesors. OLED displejs no malas līdz malai. Keramiskais vairogs, kas ir četras reizes izturīgāks pret kritieniem. Un nakts režīms visās kamerās. iPhone 12 dara visu. Divos ideālos izmēros. 5G ātrums. 5G iPhone ir ekspress. Tādējādi varat lejupielādēt filmas īsā laikā. Straumējiet video ar augstāku izšķirtspēju. Un veiciet HD FaceTime zvanus mobilajā tīklā. Ar minimālu kavēšanos. Un daudzās jaunās vietās, jo iPhone 12 ir pasaulē lielākais 5G pārklājums. A14 Bionic ir ātrākais viedtālrunī jebkad iebūvētais procesors. Tas spēj lietas, par kurām nekad neiedomājies. Piemēram, ar Neural Engine apstrādā triljonus darījumu sekundē. Vai arī varat uzņemt video Dolby Vision režīmā, ko nespēj pat profesionālas kameras. Turklāt tas ir īpaši efektīvs, tāpēc neizlādē akumulatoru. Šī mikroshēma apsteidz savu laiku. Jo tā ir gatava tam, kas gaidāms šodien. Labākais displejs, kāds jebkad ir bijis iPhone. Daudz lielāks kontrasts, neticami precīzas krāsas un milzīgs pikseļu blīvuma lēciens. Jūs vienkārši nevarat novērsties. Spilgtums ir spilgtāks, melnā krāsa ir tumšāka, un visi attēli ir ar augstāku izšķirtspēju. Tas ir labākais iPhone displejs, kādu jebkad esam izgatavojuši. Līdz pašai malai. Tagad varat uzņemt 4K HDR video Dolby Vision formātā. Pēc tam rediģējiet to programmā Photos vai iMovie. Pēc tam atskaņojiet to savā televizorā, izmantojot AirPlay6, lai redzētu vēl vairāk krāsu un detaļu. Tikai ar iPhone vari radīt kā īsts režisors. Jebkurā laikā un uzreiz pēc izņemšanas no iepakojuma. Piemēram, kad jūsu suns dara kaut ko smieklīgu. Uzņemiet nakts selfiju. Tu labi izskaties tumsā. Šī ir jauna selfiju diena. Ņem vienu naktī. Tas tāpēc, ka priekšējā kamera tagad piedāvā nakts režīmu un virkni citu lielisku funkciju. Piemēram, Deep Fusion, Intelligent HDR 3 un Dolby Vision video ierakstīšana. Jūs spīdēsiet. Iebūvēta konfidencialitāte. iPhone ir izstrādāts tā, lai saglabātu jūsu personisko informāciju drošībā. Sejas ID dati nekad neiziet no iPhone, un tie nekad netiek pārnesti uz iCloud vai citur. iOS pirms lejupielādes parāda lietotnes konfidencialitātes politiku. Maksājot ar Apple Pay, jūsu kartes numurs netiek izpausts tirgotājiem. Un tie ir tikai daži piemēri. Mazāk ir mazāk. iPhone 12 darbojas ar esošajiem barošanas adapteriem, austiņām EarPods un USB-A uz Lightning kabeļiem. To ir daudz, tāpēc jaunas bieži vien nonāk skapja aizmugurē. Tāpēc esam pārtraukuši pievienot kastē jaunus strāvas adapterus, austiņas un kabeļus, tāpēc iepakojums ir mazāks un vairāk kastu vienā sūtījumā nozīmē mazāku sūtījumu skaitu kopumā. Tādējādi mēs arī samazinām oglekļa dioksīda emisijas, kā arī vērtīgu izejvielu ieguvi un pārstrādi. Un ražotnes, ar kurām sadarbojamies, pāriet uz atjaunojamo enerģiju. Kopumā mēs esam samazinājuši oglekļa dioksīda emisijas par 2 miljoniem tonnu gadā. Savu jauno iPhone joprojām vari uzlādēt, izmantojot USB-A uz Lightning kabeli. Ātrai uzlādei vari izmantot USB-C uz Lightning kabeli, kas ir saderīgs ar USB-C strāvas adapteriem un datora pieslēgvietām katrā iepakojumā.
Atmiņas karšu lasītājs - Nē
Augstums - 146.7 mm
Bezvadu komunikācija - 5G
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Bezvadu komunikācija - LTE
Bezvadu komunikācija - NFC
Bezvadu komunikācija - UMTS
Bezvadu komunikācija - WiFi
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Skārienjūtīgais ekrāns - Jā
Citi displeja parametri - Super Retina XDR OLED HDR True Tone tehnoloģija Plaša krāsu gamma (P3) Haptic Touch Kontrasts 2 000 000:1 (tipisks) Maksimālais spilgtums 625 nitu (tipisks); maksimālais spilgtums 1 200 nitu (HDR) Oleofobisks pārklājums, noturīgs pret pirkstu nospiedumiem Vienlaicīga informācijas attēlošana vairākās valodās un rakstzīmju kopās
CPU - cita informācija - Czip A14 Bionic
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -20 - 45 °C
Datu pārraide - Ev-DO
Datu pārraide - HSDPA
Datu pārraide - HSPA+
Datu pārraide - LTE
Datu pārraide - UMTS
Detalizētas kameras specifikācijas - 12 MP dubultkameru sistēma (īpaši platleņķa un platleņķa) Īpaši platleņķa objektīvs: diafragma /2,4 un 120° redzes lauks Platleņķa objektīvs: diafragma /1,6 2x optiskā tālummaiņa (tālummaiņa) Maks. 5x digitālā tālummaiņa Portreta režīms ar uzlabotu bokeh efektu un lauka dziļuma kontroli Portreta apgaismojums ar sešiem efektiem (dabiskā gaisma, studija, kontūrs, aina, aina mono, High Key mono) Optiskā attēla stabilizācija (platleņķa) Piecu elementu objektīvs (īpaši platleņķa) 7 elementu objektīvs (platleņķa) Spēcīgāka True Tone zibspuldze ar lēnās sinhronizācijas funkciju Panorāmas režīms (līdz 63 MP) Safīra stikla objektīva pārsegs 100% fokusa pikseļi (platleņķa) Nakts režīms (īpaši platleņķa un platleņķa) Deep Fusion (īpaši platleņķa un platleņķa) un platleņķa) Inteliģentais HDR 3 ar ainas noteikšanu Plaša krāsu gamma fotogrāfijās un Live Photo Objektīva korekcija (īpaši platleņķa) Uzlabota sarkano acu efekta samazināšana Automātiska attēla stabilizācija Nepārtrauktas uzņemšanas režīms Ģeogrāfisko norāžu pievienošana fotogrāfijām Saglabātie fotoattēlu formāti: HEIF un JPEG
Diagonālais ekrāns - 6,1''
dimensijas dziļums - 30 mm
dimensionalWeight - 89
Displejs - Displeja diagonāle - 15,5 cm (6,1")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 2532 x 1170 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums - 625 cd/m²
Displejs - Displeja stikla tips - Keramiskais vairogs
Displejs - Displeja tips - OLED
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Ekstrēmais dinamiskais diapazons (XDR)
Displejs - Izturīgs pret pirkstu nospiedumiem - Jā
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 2000000:1
Displejs - Noapaļoti displeja stūri - Jā
Displejs - Pikseļu blīvums - 460 ppi
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs > Displeja diagonāle - 6.1 "
Displejs > Displeja tips - Super Retina XDR OLED
Displejs > Displejs - 1170 x 2532 pikseļi
Divas SIM kartes - Jā
Dizains - Aizsardzības funkcijas - Izturība pret šļakatām
Dizains - Aizsardzības funkcijas - Pret putekļiem izturīgs
Dizains - Aizsardzības funkcijas - Ūdensizturīgs
Dizains - formas faktors - Bārs
Dizains - Korpusa materiāls - Alumīnijs, stikls
Dizains - Produkta krāsa - Violeta
Dizains - Starptautiskās aizsardzības (IP) kods - IP68
Dizains > Pirkstu nospiedumu lasītājs - Nē
Dizains > Produkta krāsa - Violeta
Dziļums - 7.4 mm
EAN - 194252429853
ean - 194252429969
EANCode - 0194252430071
Eans - 194252429969
Ekspluatācijas apstākļi - Darba augstums - 0 - 3000 m
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 5 - 95%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 35 °C
Garantija - 12
garantija - 12
Garantijas noteikumi - 12 mēneši
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - F
GPS uztvērējs - Jā
GRUPA1 - Mobilitāte
GRUPA2 - Viedtālruņi
GSM tīkls - 850 MHz
GSM tīkls - 900 MHz
GSM tīkls - 1800 MHz
GSM tīkls - 1900 MHz
guaranteeLength - 12
HST NUMERIS - MJNM3ZD/A
Iekļautie piederumi - USB-C uz Lightning kabelis Dokumentācija
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati > Bruto augstums (mm) - 28.00 mm
Iepakojuma dati > Bruto dziļums (mm) - 165.00 mm
Iepakojuma dati > Bruto platums (mm) - 89.00 mm
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 127.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB Type-C uz Lightning
Iepakojuma saturs - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Nē
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 28.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 165.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 89.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 31.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.16 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.04 kg
Induktīvā uzlāde - jā
Informācija par iepakojumu > Bruto svars (kg) - 0.32 kg
izmērs augstums - 165 mm
izmērs platums - 90 mm
izmērs svars - 320 g
IZSTRĀDĒTĀJS - APPLE
Kamera - Jā
Kamera - Aizmugures kameras tips - Divas kameras
Kamera - Aizmugurējās kameras apertūras numurs - 2.4
Kamera - aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 12 MP
Kamera - aizmugurējās kameras objektīva elementi - 5 elementu objektīvs
Kamera - aizmugurējās kameras redzamības leņķis (FOV) - 120°
Kamera - aizmugurējās kameras zibspuldze - Jā
Kamera - Attēla stabilizators - Jā
Kamera - Automātiskā fokusēšana - Jā
Kamera - Daudzkadru uzņemšana - Jā
Kamera - Digitālā tālummaiņa - 5x
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@30fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@60fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@120fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@240fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 3840x2160@24fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 3840x2160@30fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 3840x2160@60fps
Kamera - Maksimālais kadru nomaiņas ātrums - 240 kadri sekundē
Kamera - nakts režīms - Jā
Kamera - optiskā tālummaiņa - 2x
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras apertūras numurs - 1.6
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 12 MP
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras objektīva elementi - 7 elementu objektīvs
Kamera - Pašspiediena uzņemšana - Jā
Kamera - Priekšējās kameras apertūras numurs - 2.2
Kamera - Priekšējās kameras sensora izmērs - 12"
Kamera - Priekšējās kameras tips - Viena kamera
Kamera - sejas noteikšana - Jā
Kamera - Time lapse režīms - Jā
Kamera - Video ierakstīšanas režīmi - 720p
Kamera - Video ierakstīšanas režīmi - 1080p
Kamera - Video ierakstīšanas režīmi - 2160p
Kamera - Video stabilizators - Jā
Kamera - video uzņemšanas izšķirtspēja (maks.) - 3840 x 2160 pikseļi
Kamera - zibspuldzes tips - LED
Kamera - Ģeotagošana - Jā
Kamera > Automātiskā fokusēšana - Jā
Kamera > Galvenās kameras izšķirtspēja - 12+12 MP
Kamera > Iebūvēta zibspuldze - Divu LED divu toņu zibspuldze
Kamera > Otrējās kameras izšķirtspēja - 12 MP
Kamera > Sekundārā kamera - Jā
Kamera > Video ierakstīšanas režīmi - 4K ar ātrumu 24/30/60 kadri sekundē, 1080p ar ātrumu 30/60/120/240 kadri sekundē
Kategorija - Saknes/telefoni | SmartWatche/telefons un viedtālruņi
Kods - MJNM3ET/A
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Krāsa - Violeta
LTE tīkls - 700 MHz
LTE tīkls - 800 MHz
LTE tīkls - 850 MHz
LTE tīkls - 900 MHz
LTE tīkls - 1700 MHz
LTE tīkls - 1800 MHz
LTE tīkls - 1900 MHz
LTE tīkls - 2100 MHz
LTE tīkls - 2300 MHz
LTE tīkls - 2500 MHz
LTE tīkls - 2600 MHz
LTE tīkls - 3400 MHz
Modelis - iPhone 12
Multimediji - FM radio - Nē
Multimediji - Skaļruņi - stereo
Multivides - Atbalstītie audio formāti - AAC-LC
Multivides - Atbalstītie audio formāti - AAX
Multivides - Atbalstītie audio formāti - AAX+
Multivides - Atbalstītie audio formāti - AC3
Multivides - Atbalstītie audio formāti - ALAC
Multivides - Atbalstītie audio formāti - EAC3
Multivides - Atbalstītie audio formāti - FLAC
Multivides - Atbalstītie audio formāti - HE-AAC
Multivides - Atbalstītie audio formāti - HE-AAC v2
Multivides - Atbalstītie audio formāti - LPCM
Multivides - Atbalstītie audio formāti - MP3
Multivides - Atbalstītie video formāti - H.264
Multivides - Atbalstītie video formāti - HEVC
Multivides - Atbalstītie video formāti - M-JPEG
Multivides - Atbalstītie video formāti - MPEG-4 2. daļa
Navigācija - Atrašanās vieta - Jā
Navigācija - BeiDou - Jā
Navigācija - Elektroniskais kompass - Jā
Navigācija - Galileo - Jā
Navigācija - GLONASS - Jā
Navigācija - GPS (satelīts) - Jā
Navigācija - Kvazizenīta satelītu sistēma (QZSS) - Jā
Navigācija - Wi-Fi pozicionēšana - Jā
Nosaukums - Apple iPhone 12 64GB Fioletowy
Nosaukums - Apple | iPhone 12 | Violeta | 6,1 " | Super Retina XDR OLED | Apple | A14 Bionic | Iekšējā RAM 4 GB | 64 GB | Dual SIM | Nano-SIM | 3G | 4G | 5G | Galvenā kamera 12+12 MP | Papildus kamera 12 MP | iOS | 14.1 | 2815 mAh
nosaukums - iPhone 12 64GB - Violets
Nosaukums - iPhone 12 64GB violets
Operētājsistēma - iOS 14
Otrā priekšējā kamera - 12 Mpix
PANTS1 - IPHONE 12 64GB VIOLETS
PANTS2 - .
Platums - 71.5 mm
Priekšējā kamera - 12 Mpix
Procesora frekvence - 1.8 GHz
Procesors - kopprocesora modelis - Neironu dzinējs
Procesors - kopprocesors - Jā
Procesors - Procesora krāsas - 6
Procesors - Procesora modelis - A14
Procesors - procesoru saime - Apple
Procesors > Procesora frekvence - 2x3.1 GHz & 4x1.8 GHz
Procesors > Procesora krāsas - 6
Procesors > Procesora modelis - A14 Bionic
Procesors > Procesoru ģimenes procesori - Apple
ProducerCode - MJNM3PM/A
producerCode - MJNM3ZD/A
productName - Apple iPhone 12 15,5 cm (6,1") Dual SIM iOS 14 5G 64 GB Violets
productSize - Parasts
Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Jā
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Jā
Programmatūra - instalētā operētājsistēma - iOS 14
Programmatūra - lietotņu izplatīšanas platforma - Apple App Store
Programmatūra - Platforma - iOS
Programmatūra - Virtuālais asistents - Apple Siri
RAM - 64 GB
Ražotāja produkta nosaukums - iPhone 12
ražotājs - Apple
Ražotājs - Apple
Rezolūcija - 2532 x 1170
Saite - https://www.apple.com/iphone-12/key-features/
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - Zibens
Savienojamības porti un saskarnes - Lightning savienotājs - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Nē
Savienotāji - Zibens
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - Apkārtējās gaismas sensors - Jā
Sensori - Orientācijas sensors - Jā
Sensori - Tuvuma sensors - Jā
Sensori - Žiroskops - Jā
Sensors - Barometer - Jā
Sertifikāti - Body SAR (ES) - 0.99 W/kg
Sertifikāti - Head SAR (ES) - 0.98 W/kg
ShortDescription - 6,1" | A14 | 64 GB | LTE | 2 x 12 MP kamera | iOS 14
SIM karte - eSIM
SIM karte - Nano
sizeX - 90
sizeY - 165
sizeZ - 30
Starling - N
Stck_Kart - 0
Stck_Pal - 0
Svars - 162 g
svars - 325
Svars un izmēri - Augstums - 146.7 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 7.4 mm
Svars un izmēri - Platums - 71.5 mm
Svars un izmēri - Svars - 164 g
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.32 kg
Tehniskā informācija > Garantija - 12 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.16 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Apple
Tehniskā specifikācija > Enerģija - Video atskaņošana: Video atskaņošana (straumēta): līdz 17 stundām: Līdz 11 stundām; audio atskaņošana: Līdz 65 stundām; iespēja ātri uzlādēt: Līdz 50 % uzlāde 30 minūtēs ar 20 W vai jaudīgāku adapteri (iegādājams atsevišķi).
Tehniskās specifikācijas > Displejs - Super Retina XDR displejs 6,1 collas (pa diagonāli) OLED displejs 2532 × 1170 pikseļu izšķirtspēja ar 460 ppi; HDR displejs True Tone Wide color (P3) Haptic Touch 2 000 000:1 kontrasta attiecība (tipiska) 625 nitu maksimālais spilgtums (tipisks); 1200 nitu maksimālais spilgtums (HDR) Pret pirkstu nospiedumiem izturīgs oleofobisks pārklājums Atbalsta vairāku valodu un rakstzīmju vienlaicīgu rādīšanu
Tehniskās specifikācijas > Izmērs - 146.7x71.5x7.4 mm
Tehniskās specifikācijas > Jauda - 64GB
Tehniskās specifikācijas > Kamera - Divu 12 MP kameru sistēma: Ultraplatleņķa un platleņķa kameras Ultraplatleņķa: ƒ/2,4 apertūra un 120° redzamības lauks Platleņķa: ƒ/1.6 diafragma 2x optiskā tālummaiņa Digitālā tālummaiņa līdz 5x Portreta režīms ar uzlabotu bokeh efektu un dziļuma kontroli Portreta apgaismojums ar sešiem efektiem (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono, High-Key Mono) Optiskā attēla stabilizācija (platleņķa) Piecu elementu objektīvs (Ultra Wide); septiņu elementu objektīvs (platleņķa) Spēcīgāka True Tone zibspuldze ar lēnu sinhronizāciju Panorāma (līdz 63 MP) Safīra kristāla objektīva vāciņš 100% fokusa pikseļi (platleņķa) Nakts režīms (īpaši platleņķa, platleņķa) Deep Fusion (īpaši platleņķa, platleņķa) Smart HDR 3 ar skatuves noteikšanu Plaša krāsu uzņemšana fotogrāfijām un Live Photos Objektīva korekcija (īpaši platleņķa) Uzlabota sarkano acu efekta korekcija Automātiska attēla stabilizācija Sēriju režīms Fotoattēlu ģeotagēšana Uzņemtie attēlu formāti: HEIF un JPEG
Tehniskās specifikācijas > Krāsa - Violeta
Tehniskās specifikācijas > Mikroshēmas - iOS 14 iOS ir pasaulē personīgākā un drošākā mobilā operētājsistēma, kas aprīkota ar jaudīgām funkcijām un izstrādāta, lai aizsargātu tavu konfidencialitāti.
Tehniskās specifikācijas > Operētājsistēma - iOS 14
Tehniskās specifikācijas > Sensori - Sejas ID Barometrs Trīsasu žiroskops Akselerometrs Tuvuma sensors Apkārtējās gaismas sensors
Tehniskās specifikācijas > SIM kartes tips - nano-SIM
Tehniskās specifikācijas > Svars - 164g
Tehniskās specifikācijas > Uzglabāšana - 64GB
Tehniskās specifikācijas > Video - HDR video ierakstīšana ar Dolby Vision līdz 30 kadriem sekundē 4K video ierakstīšana ar ātrumu 24 kadri sekundē, 30 kadri sekundē vai 60 kadri sekundē 1080p HD video ierakstīšana ar ātrumu 30 kadri sekundē vai 60 kadri sekundē 720p HD video ierakstīšana ar ātrumu 30 kadri sekundē Optiskā attēla stabilizācija video (platleņķa) 2x optiskā tālummaiņa ārā Digitālā tālummaiņa līdz 3x Audio tālummaiņa Spilgtāka True Tone zibspuldze QuickTake video Slo-mo video atbalsts 1080p ar ātrumu 120 kadri sekundē vai 240 kadri sekundē Time-lapse video ar stabilizāciju Nakts režīms Time-lapse Paplašināts dinamiskais diapazons video līdz 60 kadriem sekundē Kino video stabilizācija (4K, 1080p un 720p) Nepārtraukts autofokusa video Veidot 8 MP fotoattēlus, vienlaikus ierakstot 4K video Atskaņošanas tālummaiņa Ierakstītie video formāti: HEVC un H.264 Stereo ierakstīšana
Tīkla tīkli > SIM kartes iespējas - Divas SIM kartes
Tīkla tīkli > SIM kartes tips - Nano-SIM
Tīklošana > 3G - Jā
Tīklošana > 4G - Jā
Tīklošana > 5G - Jā
Tīklošana > Bluetooth - Jā
Tīklošana > Bluetooth versija - 5.0
Tīklošana > Wi-Fi - Jā
Tīklošana > Wi-Fi standarti - 802.11ax
Tīkls - 3G standarti - DC-HSDPA
Tīkls - 3G standarti - HSPA+
Tīkls - 3G standarti - UMTS
Tīkls - 4G standarts - LTE
Tīkls - AirPlay - Jā
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 800
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 850
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 900
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 1700
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 1900
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 2100 MHz
Tīkls - balss pār LTE (VoLTE) atbalsts - Jā
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.0
Tīkls - iBeacon - Jā
Tīkls - MIMO - Jā
Tīkls - Mobilā tīkla izveide - 5G
Tīkls - SIM kartes iespēja - Divas SIM kartes
Tīkls - SIM kartes tips - NanoSIM + eSIM
Tīkls - tuvo lauku komunikācija (NFC) - Jā
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6 (802.11ax)
UMTS tīkls - 850 MHz
UMTS tīkls - 900 MHz
UMTS tīkls - 1700 MHz
UMTS tīkls - 1900 MHz
UMTS tīkls - 2100 MHz
Uzglabāšana - Iekšējās atmiņas ietilpība - 64 GB
Uzglabāšana - RAM ietilpība - 4 GB
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - Nav atbalstīts
Uzglabāšana > Iekšējā RAM - 4 GB
Uzglabāšana > Iekšējās atmiņas ietilpība - 64 GB
Veiktspēja - Balss komandas - Jā
Veiktspēja - balss zvanīšana - Jā
Veiktspēja - Bezvadu uzlāde - Jā
Veiktspēja - Dzirdes aparātu saderība - Jā
Veiktspēja - Grafiskās kartes kodoli - 4
Veiktspēja - sejas atpazīšana - Jā
Veiktspēja - Skaļruņu tālrunis - Jā
Veiktspēja - Vibrējošs brīdinājums - Jā
Veiktspēja - Videozvans - Jā
Veiktspēja - Ātra uzlāde - Jā
Veiktspēja > Instalētā operētājsistēma - iOS
Veiktspēja > Operētājsistēmas versija - 14.1
vendpn - MJNM3PM/A
Ziņapmaiņa - E-pasts - Jā
Ziņapmaiņa - multivides ziņapmaiņas pakalpojums (MMS) - Jā
Ziņapmaiņa - īsziņu dienests (SMS) - Jā
Šūnas tips - Li-ion (iekšējais akumulators)
5G support - Yes
Subscription - Subscription type - No subscription
Battery - Battery technology - Lithium-Ion (Li-Ion)
Battery - Continuous audio playback time - 65 h
Battery - Continuous video playback time - 17 h
Battery > Battery capacity - 2815 mAh
Description - Apple iPhone 12
Prędkość 5G. A14 Bionic, najszybszy czip znany smartfonom. Wyświetlacz OLED po same krawędzie. Warstwa Ceramic Shield czterokrotnie zwiększająca odporność na upadki. I tryb nocny we wszystkich aparatach. iPhone 12 mieści to wszystko. W dwóch idealnych rozmiarach. Predkość 5G.
5G na iPhonie działa ekspresowo. Więc filmy pobierasz w okamgnieniu. Wideo strumieniujesz w wyższej rozdzielczości. A przez FaceTime rozmawiasz w jakości HD, korzystając z sieci komórkowej. Ze znikomymi opóźnieniami. I to w wielu nowych miejscach, bo iPhone 12 ma największy zasięg w sieciach 5G na świecie. A14 Bionic to najszybszy czip kiedykolwiek użyty w smartfonie.
Umożliwia rzeczy dotąd niemożliwe. Na przykład przetwarzanie bilionów operacji na sekundę przez system Neural Engine. Albo kręcenie filmów w Dolby Vision, czego nie potrafią nawet profesjonalne kamery. A do tego jest superoszczędny, więc nie drenuje baterii. Ten czip wyprzedza swoje czasy. Bo na to, co dopiero nadejdzie, jest gotowy już dziś. Najlepszy wyświetlacz w historii iPhonea.
Wyraźnie większy kontrast, niesamowita wierność kolorów, wielki skok w gęstości pikseli5. Po prostu nie da się oderwać wzroku. Jasność jest jaśniejsza, czernie ciemniejsze, a każdy obraz wyświetlany jest w wyższej rozdzielczości. To najlepszy ekran iPhonea, jaki kiedykolwiek stworzyliśmy. Po całości, do samych krawędzi. Pstryk i masz studio filmowe.
Możesz teraz nagrać wideo HDR w rozdzielczości 4K i formacie Dolby Vision. Zmontować je w apce Zdjęcia lub iMovie. A potem odtworzyć na ekranie telewizora przez AirPlay6, żeby wyraźniej zobaczyć bogactwo kolorów i detali. Tylko na iPhonie możesz tworzyć jak prawdziwi filmowcy. Od ręki, w każdej chwili. Na przykład kiedy Twój pies zrobi coś śmiesznego. Selfie w trybie nocnym. W zmroku Ci do twarzy.
Nadchodzi nowy dzień dla selfie. Robionych w nocy. A to dlatego, że przedni aparat oferuje teraz tryb nocny i całą masę innych fantastycznych funkcji. Na przykład Deep Fusion, Inteligentny HDR 3 czy możliwość nagrywania wideo Dolby Vision. Zabłyśniesz. Wbudowana ochrona prywatności.
iPhone jest projektowany z myślą o bezpieczeństwie Twoich prywatnych informacji. Dane z Face ID nigdy nie opuszczają iPhonea i nie są przesyłane do iCloud ani nigdzie indziej. iOS pokazuje Ci politykę prywatności apki, zanim ją pobierzesz. Kiedy płacisz za pomocą Apple Pay, numer Twojej karty nie jest udostępniany sprzedawcom. A to tylko kilka przykładów. Mniej znaczy mniej. Emisji CO2.
iPhone 12 działa z dotychczasowymi zasilaczami, słuchawkami EarPods i przewodami z USB-A na Lightning. Na świecie jest ich mnóstwo, więc nowe często kończą w szufladzie. Dlatego przestaliśmy dodawać nowe zasilacze, słuchawki i przewody do pudełka, dzięki czemu opakowanie jest mniejsze, a więcej pudełek w jednej dostawie oznacza mniej dostaw ogółem. W ten sposób ograniczamy także emisję dwutlenku węgla oraz wydobycie i przetwórstwo cennych surowców. A współpracujące z nami zakłady produkcyjne przechodzą na energię odnawialną. Dlatego w sumie udało nam się zmniejszyć emisję dwutlenku węgla o 2 miliony ton rocznie. Energię nowego iPhonea możesz nadal uzupełniać przy użyciu przewodu z USB-A na Lightning. A do szybkiego ładowania wykorzystasz przewód z USB-C na Lightning zgodny z zasilaczami USB-C i portami w komputerach który znajdziesz w każdym pudełku.
Memory card reader - No
Height - 146.7 mm
Wireless communication - 5G
Wireless communication - Bluetooth
Wireless communication - LTE
Wireless communication - NFC
Wireless communication - UMTS
Wireless communication - WiFi
Other features -
Other features - Touchscreen - Yes
Other display parameters - Super Retina XDR OLED Technologia HDR True Tone Szeroka gama kolorów (P3) Haptic Touch Kontrast 2 000 000:1 (typowo) Jasność maks. 625 nitów (typowo); jasność maks. 1200 nitów (HDR) Powłoka oleofobowa odporna na odciski palców Jednoczesne wyświetlanie informacji w wielu językach i zestawach znaków
CPU - other information - Czip A14 Bionic
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 45 °C
Data transmission - Ev-DO
Data transmission - HSDPA
Data transmission - HSPA+
Data transmission - LTE
Data transmission - UMTS
Detailed camera specifications - System dwóch aparatów 12 MP (z obiektywem ultraszeroko­kątnym i szeroko­kątnym) Obiektyw ultraszerokokątny: przysłona /2,4 i pole widzenia 120° Obiektyw szerokokątny: przysłona /1,6 2-krotny zoom optyczny (oddalanie) Maks. 5-krotny zoom cyfrowy Tryb portretowy z zaawanso­wanym efektem bokeh i funkcją kontroli głębi ostrości Oświetlenie portretowe z sześcioma efektami (światło naturalne, studyjne, konturowe, sceniczne, sceniczne  mono, High Key  mono) Optyczna stabilizacja obrazu (obiektyw szerokokątny) Pięcio­elementowy obiektyw (ultraszerokokątny), siedmioelementowy obiektyw (szerokokątny) Jaśniejszy flesz True Tone z trybem Slow Sync Panorama (do 63 MP) Osłona obiektywu ze szkła szafirowego Funkcja 100% Focus Pixels (obiektyw szerokokątny) Tryb nocny (z obiektywem ultraszeroko­kątnym i szeroko­kątnym) Deep Fusion (z obiektywem ultraszeroko­kątnym i szeroko­kątnym) Inteligentny HDR 3 z wykrywaniem sceny Szeroka gama kolorów na zdjęciach i Live Photo Korekta obiektywu (ultraszerokokątnego) Zaawansowana redukcja efektu czerwonych oczu Automatyczna stabilizacja obrazu Tryb zdjęć seryjnych Dodawanie geoznaczników do zdjęć Zapisywane formaty zdjęć: HEIF i JPEG
Diagonal screen - 6,1''
dimension depth - 30 mm
dimensionalWeight - 89
Display - Display diagonal - 15.5 cm (6.1")
Display - Display resolution - 2532 x 1170 pixels
Display - Display brightness - 625 cd/m²
Display - Display glass type - Ceramic Shield
Display - Display type - OLED
Display - Screen shape - Flat
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - Extreme Dynamic Range (XDR)
Display - Fingerprint resistant - Yes
Display - Contrast ratio (typical) - 2000000:1
Display - Rounded display corners - Yes
Display - Pixel density - 460 ppi
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display > Display diagonal - 6.1 "
Display > Display type - Super Retina XDR OLED
Display > Display - 1170 x 2532 pixels
Dual SIM - Yes
Design - Protection features - Splash proof
Design - Protection features - Dust resistant
Design - Protection features - Water resistant
Design - Form factor - Bar
Design - Housing material - Aluminium, Glass
Design - Product colour - Purple
Design - International Protection (IP) code - IP68
Design > Fingerprint reader - No
Design > Colour of product - Purple
Depth - 7.4 mm
EAN - 194252429853
ean - 194252429969
EANCode - 0194252430071
Eans - 194252429969
Operational conditions - Operating altitude - 0 - 3000 m
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 5 - 95%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 35 °C
Warranty - 12
guarantee - 12
Warranty Terms - 12 month(s)
guarantee_type - external
warrantyType - F
GPS receiver - Yes
GRUPPE1 - Mobility
GRUPPE2 - Smart Phones
GSM network - 850 MHz
GSM network - 900 MHz
GSM network - 1800 MHz
GSM network - 1900 MHz
warrantyLength - 12
HSTNUMMER - MJNM3ZD/A
Accessories included - Przewód z USB-C na Lightning Dokumentacja
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data > Gross height (mm) - 28.00 mm
Packaging data > Gross depth (mm) - 165.00 mm
Packaging data > Gross width (mm) - 89.00 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 127.00 g
Packaging content - Cables included - USB Type-C to Lightning
Packaging content - AC adapter included - No
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 28.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 165.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 89.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 31.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.16 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.04 kg
Inductive charging - yes
Packaging data > Gross weight (kg) - 0.32 kg
dimension height - 165 mm
dimension width - 90 mm
dimension weight - 320 g
HERSTELLER - APPLE
Camera - Yes
Camera - Rear camera type - Dual camera
Camera - Rear camera aperture number - 2.4
Camera - Rear camera resolution (numeric) - 12 MP
Camera - Rear camera lens elements - 5-element lens
Camera - Rear camera field of view (FOV) angle - 120°
Camera - Rear camera flash - Yes
Camera - Image stabilizer - Yes
Camera - Auto focus - Yes
Camera - Multi-shot - Yes
Camera - Digital zoom - 5x
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@30fps
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@60fps
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@120fps
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@240fps
Camera - Resolution at capture speed - 3840x2160@24fps
Camera - Resolution at capture speed - 3840x2160@30fps
Camera - Resolution at capture speed - 3840x2160@60fps
Camera - Maximum frame rate - 240 fps
Camera - Night mode - Yes
Camera - Optical zoom - 2x
Camera - Second rear camera aperture number - 1.6
Camera - Second rear camera resolution (numeric) - 12 MP
Camera - Second rear camera lens elements - 7-element lens
Camera - Self-timer - Yes
Camera - Front camera aperture number - 2.2
Camera - Front camera sensor size - 12"
Camera - Front camera type - Single camera
Camera - Face detection - Yes
Camera - Time lapse mode - Yes
Camera - Video recording modes - 720p
Camera - Video recording modes - 1080p
Camera - Video recording modes - 2160p
Camera - Video stabilizer - Yes
Camera - Video capture resolution (max) - 3840 x 2160 pixels
Camera - Flash type - LED
Camera - Geotagging - Yes
Camera > Auto focus - Yes
Camera > Main camera resolution - 12+12 MP
Camera > Built-in flash - Dual-LED dual-tone flash
Camera > Secondary camera resolution - 12 MP
Camera > Secondary camera - Yes
Camera > Video recording modes - 4K at 24/30/60fps, 1080p at 30/60/120/240fps
Category - Root/Phones | Smartwatche/Phone and Smartphones
Code - MJNM3ET/A
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Color - Violet
LTE network - 700 MHz
LTE network - 800 MHz
LTE network - 850 MHz
LTE network - 900 MHz
LTE network - 1700 MHz
LTE network - 1800 MHz
LTE network - 1900 MHz
LTE network - 2100 MHz
LTE network - 2300 MHz
LTE network - 2500 MHz
LTE network - 2600 MHz
LTE network - 3400 MHz
Model - iPhone 12
Multimedia - FM radio - No
Multimedia - Speakers - stereo
Multimedia - Audio formats supported - AAC-LC
Multimedia - Audio formats supported - AAX
Multimedia - Audio formats supported - AAX+
Multimedia - Audio formats supported - AC3
Multimedia - Audio formats supported - ALAC
Multimedia - Audio formats supported - EAC3
Multimedia - Audio formats supported - FLAC
Multimedia - Audio formats supported - HE-AAC
Multimedia - Audio formats supported - HE-AAC v2
Multimedia - Audio formats supported - LPCM
Multimedia - Audio formats supported - MP3
Multimedia - Video formats supported - H.264
Multimedia - Video formats supported - HEVC
Multimedia - Video formats supported - M-JPEG
Multimedia - Video formats supported - MPEG‑4 Part 2
Navigation - Position location - Yes
Navigation - BeiDou - Yes
Navigation - Electronic compass - Yes
Navigation - Galileo - Yes
Navigation - GLONASS - Yes
Navigation - GPS (satellite) - Yes
Navigation - Quasi-Zenith Satellite System (QZSS) - Yes
Navigation - Wi-Fi positioning - Yes
Name - Apple iPhone 12 64GB Fioletowy
Name - Apple | iPhone 12 | Purple | 6.1 " | Super Retina XDR OLED | Apple | A14 Bionic | Internal RAM 4 GB | 64 GB | Dual SIM | Nano-SIM | 3G | 4G | 5G | Main camera 12+12 MP | Secondary camera 12 MP | iOS | 14.1 | 2815 mAh
name - iPhone 12 64GB - Purple
Name - iPhone 12 64GB Purple
Operating System - iOS 14
Second front camera - 12 Mpix
ARTIKEL1 - IPHONE 12 64GB PURPLE
ARTIKEL2 - .
Width - 71.5 mm
Front camera - 12 Mpix
CPU frequency - 1.8 GHz
Processor - Coprocessor model - Neural Engine
Processor - Coprocessor - Yes
Processor - Processor cores - 6
Processor - Processor model - A14
Processor - Processor family - Apple
Processor > Processor frequency - 2x3.1 GHz & 4x1.8 GHz
Processor > Processor cores - 6
Processor > Processor model - A14 Bionic
Processor > Processor family - Apple
ProducerCode - MJNM3PM/A
producerCode - MJNM3ZD/A
productName - Apple iPhone 12 15.5 cm (6.1") Dual SIM iOS 14 5G 64 GB Purple
productSize - Normal
Software - Mac operating systems supported - Yes
Software - Windows operating systems supported - Yes
Software - Operating system installed - iOS 14
Software - App distribution platform - Apple App Store
Software - Platform - iOS
Software - Virtual assistant - Apple Siri
RAM - 64 GB
Producer product name - iPhone 12
producer - Apple
Producer - Apple
Resolution - 2532 x 1170
Link - https://www.apple.com/iphone-12/key-features/
Ports & interfaces - Headphone connectivity - Lightning
Ports & interfaces - Lightning connector - Yes
Ports & interfaces - USB port - No
Connectors - Lightning
Sensors - Accelerometer - Yes
Sensors - Ambient light sensor - Yes
Sensors - Orientation sensor - Yes
Sensors - Proximity sensor - Yes
Sensors - Gyroscope - Yes
Sensors - Barometer - Yes
Certificates - Body SAR (EU) - 0.99 W/kg
Certificates - Head SAR (EU) - 0.98 W/kg
ShortDescription - 6.1" | A14 | 64GB | LTE | 2 x Kamera 12MP | iOS 14
SIM card - eSIM
SIM card - Nano
sizeX - 90
sizeY - 165
sizeZ - 30
Storno - N
Stck_Kart - 0
Stck_Pal - 0
Weight - 162 g
weight - 325
Weight & dimensions - Height - 146.7 mm
Weight & dimensions - Depth - 7.4 mm
Weight & dimensions - Width - 71.5 mm
Weight & dimensions - Weight - 164 g
Technical details > Gross weight - 0.32 kg
Technical details > Warranty - 12 month(s)
Technical details > Net weight - 0.16 kg
Technical details > Producer - Apple
Technical Specifications > Power - Video playback: Up to 17 hours; Video playback (streamed): Up to 11 hours; Audio playback: Up to 65 hours; Fast-charge capable: Up to 50% charge in 30 minutes with 20W adapter or higher (sold separately)
Technical Specifications > Display - Super Retina XDR display 6.1‑inch (diagonal) all‑screen OLED display 2532‑by‑1170-pixel resolution at 460 ppi; HDR display True Tone Wide color (P3) Haptic Touch 2,000,000:1 contrast ratio (typical) 625 nits max brightness (typical); 1200 nits max brightness (HDR) Fingerprint-resistant oleophobic coating Support for display of multiple languages and characters simultaneously
Technical Specifications > Size - 146.7x71.5x7.4 mm
Technical Specifications > Capacity - 64GB
Technical Specifications > Camera - Dual 12MP camera system: Ultra Wide and Wide cameras Ultra Wide: ƒ/2.4 aperture and 120° field of view Wide: ƒ/1.6 aperture 2x optical zoom out Digital zoom up to 5x Portrait mode with advanced bokeh and Depth Control Portrait Lighting with six effects (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono, High‑Key Mono) Optical image stabilization (Wide) Five‑element lens (Ultra Wide); seven‑element lens (Wide) Brighter True Tone flash with Slow Sync Panorama (up to 63MP) Sapphire crystal lens cover 100% Focus Pixels (Wide) Night mode (Ultra Wide, Wide) Deep Fusion (Ultra Wide, Wide) Smart HDR 3 with Scene Detection Wide color capture for photos and Live Photos Lens correction (Ultra Wide) Advanced red‑eye correction Auto image stabilization Burst mode Photo geotagging Image formats captured: HEIF and JPEG
Technical Specifications > Colour - Purple
Technical Specifications > Chipset - iOS 14 iOS is the world’s most personal and secure mobile operating system, packed with powerful features and designed to protect your privacy.
Technical Specifications > Operating System - iOS 14
Technical Specifications > Sensors - Face ID Barometer Three‑axis gyro Accelerometer Proximity sensor Ambient light sensor
Technical Specifications > SIM type - nano-SIM
Technical Specifications > Weight - 164g
Technical Specifications > Storage - 64GB
Technical Specifications > Video - HDR video recording with Dolby Vision up to 30 fps 4K video recording at 24 fps, 30 fps, or 60 fps 1080p HD video recording at 30 fps or 60 fps 720p HD video recording at 30 fps Optical image stabilization for video (Wide) 2x optical zoom out Digital zoom up to 3x Audio zoom Brighter True Tone flash QuickTake video Slo‑mo video support for 1080p at 120 fps or 240 fps Time‑lapse video with stabilization Night mode Time‑lapse Extended dynamic range for video up to 60 fps Cinematic video stabilization (4K, 1080p, and 720p) Continuous autofocus video Take 8MP still photos while recording 4K video Playback zoom Video formats recorded: HEVC and H.264 Stereo recording
Networking > SIM card capability - Dual SIM
Networking > SIM card type - Nano-SIM
Networking > 3G - Yes
Networking > 4G - Yes
Networking > 5G - Yes
Networking > Bluetooth - Yes
Networking > Bluetooth version - 5.0
Networking > Wi-Fi - Yes
Networking > Wi-Fi standards - 802.11ax
Network - 3G standards - DC-HSDPA
Network - 3G standards - HSPA+
Network - 3G standards - UMTS
Network - 4G standard - LTE
Network - AirPlay - Yes
Network - 3G bands supported - 800
Network - 3G bands supported - 850
Network - 3G bands supported - 900
Network - 3G bands supported - 1700
Network - 3G bands supported - 1900
Network - 3G bands supported - 2100 MHz
Network - Voice over LTE (VoLTE) supported - Yes
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.0
Network - iBeacon - Yes
Network - MIMO - Yes
Network - Mobile network generation - 5G
Network - SIM card capability - Dual SIM
Network - SIM card type - NanoSIM + eSIM
Network - Near Field Communication (NFC) - Yes
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6 (802.11ax)
UMTS network - 850 MHz
UMTS network - 900 MHz
UMTS network - 1700 MHz
UMTS network - 1900 MHz
UMTS network - 2100 MHz
Storage - Internal storage capacity - 64 GB
Storage - RAM capacity - 4 GB
Storage - Compatible memory cards - Not supported
Storage > Internal RAM - 4 GB
Storage > Internal storage capacity - 64 GB
Performance - Voice commands - Yes
Performance - Voice dialling - Yes
Performance - Wireless charging - Yes
Performance - Hearing aid compatibility - Yes
Performance - Graphics card cores - 4
Performance - Face recognition - Yes
Performance - Speakerphone - Yes
Performance - Vibrating alert - Yes
Performance - Video call - Yes
Performance - Fast charging - Yes
Performance > Operating system installed - iOS
Performance > Operating system version - 14.1
vendpn - MJNM3PM/A
Messaging - E-mail - Yes
Messaging - Multimedia Messaging Service (MMS) - Yes
Messaging - Short Message Service (SMS) - Yes
Cell type - Li-ion (internal battery)
578,61 €
Apple iPhone 12, 64GB, Purple
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas