Panasonic KX-TU110, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 258879 Preces kods: KX-TU110EX BLACK
Noliktavā 8 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
45,84 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: pirmdien, 29.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: pirmdien, 29.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: pirmdien, 29.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: pirmdien, 29.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: pirmdien, 29.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 25.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 1.77"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 128 x 160
  • Ekrāna tips: TFT
  • Dual Sim: Nav
  • Iebūvēta atmiņa: 32MB
  • Operētājsistēma: Alcatel
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 0.1 MPix
  • Akumulators: 1000 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība N/A
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 1.77"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 128 x 160
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips TFT
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Pamatinformācija
Dual Sim Nav
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 32MB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Melna
Modelis : KX-TU110
Svars : 82g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits N/A
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : N/A
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) Nav norādīts
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Alcatel
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Ir
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda microSD
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs N/A
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda microUSB
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Nav
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Nav
Bluetooth N/A
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Nav
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Nav
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Nav
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Nav
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 0.1 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 1
Priekšējā kamera (videozvans) Nav
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Video ieraksta kvalitāte Nav norādīts
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Nav
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 1000 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
Akumulatora ietilpība - 1000 mAh
Akumulators - Litija jonu uzlādējams
Apraksts - Panasonic Kx-tu110exb Black Easy Phone 1,77'' - Optiskā sensora izšķirtspēja: Atmiņas ietilpība paplašināma ar microSD 32 GB Pieejamās valodas: - Angļu - angļu - Lielbritānijas angļu - spāņu - franču - vācu - itāļu - holandiešu - čehu - poļu - ungāru - slovāku - horvātu - rumāņu - bulgāru - slovēņu - slovēņu - serbu - latviešu - igauņu - grieķu - turku - krievu - (NAV LT valodas).
Atmiņas kartes tips - Micro SDHC
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 1000 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 1000 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 1000 mAh
Barošanas avots - Gaidīšanas laiks - 225 stundas
Barošanas avots - runas laiks - 5 stundas
Barošanas avots - sarunu laiks - 5 stundas
Barošanas avots - sarunu laiks - 5 stundas
Bluetooth versija - Bluetooth 3.0
category_en - Tālruņi
category_et - Tālruņa ID
category_lv - Telefonija
category_ru - Tālruņi
Citas - Krāsains - Black
Citas - Krāsains - Black
Citas - Krāsains - Must
Citi - Iepakojuma saturs - Akumulatora lādētājs
Citi - Iepakojuma saturs - Mobilais tālrunis
Citi - Iepakojumā ietilpst - Akumulatora lādētājs
Citi - Iepakojumā ietilpst - Mobilais tālrunis
Citi - Komplekta saturs - Akumulatora lādētājs
Citi - Komplekta saturs - Mobilais tālrunis
Citi - Krāsa - Melna / sudrabota
Datu pārraide - Bluetooth - Jah
Datu standarti - 2G
Dažādi - Pabeigšana - Lādētājs
Dažādi - Pabeigšana - Mobilais tālrunis
description_et - Panasonic KX-TU110 pogas tālrunim ir liels krāsu ekrāns, lielas pogas un ergonomisks, triecienizturīgs dizains, kas nodrošina ērtu un ērtu lietošanu. Tālruņa dzidrais ekrāns nodrošina, ka burti un cipari ir viegli salasāmi bez brillēm, savukārt ciparu tastatūra ir ērti liela un ar aizmugurējo apgaismojumu, lai cipari būtu redzami vājā apgaismojumā. Avārijas gadījumā tālrunim ir SOS poga, kuru nospiežot, automātiski tiek uzzvanīts iepriekš iestatīts numurs - kopā var konfigurēt līdz pieciem kontaktiem. Tālrunī ir arī spilgts LED lukturītis, kas palīdz atrast, piemēram, atslēgas, kad mājās ierodaties tumsā, vai brilles tumšā istabas stūrī. PS! Tālrunī ir arī angļu valodas izvēlne!
description_lv - KX-TU110 ir tik viegli lietojams - ar to ir patīkami veikt zvanus, pateicoties tādām funkcijām kā brīvroku zvani, lielam displejam, triecienizturīgam dizainam un ilgi kalpojošam akumulatoram. Spilgts 1,77" TFT LCD displejs Lielas pogas un SOS poga LED lukturītis Vairākas izvēlņu valodas
description_lv - Panasonic KX-TU110 ir ļoti ērts lietošanā — veikt zvanus ar to ir tīrā bauda, pateicoties tādām funkcijām kā brīvroku zvani, liels ekrāns, triecienizturīgs dizains un ilgstošas darbības akumulators. Spilgts 1,77 collu TFT LCD ekrāns Lieli taustiņi un SOS poga LED lukturītis Vairākas izvēlnes valodas
description_ru - Panasonic KX-TU110 pogas tālrunim ir liels krāsu ekrāns, lielas pogas un ergonomisks triecienizturīgs dizains, kas nodrošina ātru un ērtu tālruņa lietošanu. Skaidrais displejs ir viegli salasāms bez briļļu lietošanas, savukārt cipari uz taustiņiem ir pietiekami lieli un ar apgaismojumu, lai tos varētu saskatīt arī tumsā. Avārijas situācijās tālrunim ir SOS poga, kuru nospiežot, tiek automātiski piezvanīts uz iestatīto numuru - kopā var iestatīt līdz pieciem kontaktiem. Turklāt tālrunis ir aprīkots ar spilgtu LED lukturīti, kas palīdz, piemēram, atrast atslēgas, vakarā atgriežoties mājās, vai atrast brilles tumšā telpā.
description_short_en - Spilgts 1,77" TFT LCD displejs Liela tastatūra un SOS poga LED lukturītis Vairākas izvēlnes valodas
description_short_et - Spilgts 1,77" TFT LCD ekrāns Lieli taustiņi un SOS poga Lukturis Angļu valodas izvēlne
description_short_lv - Spilgts 1,77 collu TFT LCD ekrāns Lieli taustiņi un SOS poga LED lukturītis Vairākas izvēlnes valodas
description_short_ru - Spilgts 1,77" TFT LCD ekrāns Lielas pogas un SOS poga Lukturis Igauņu valodas izvēlne
Displeja tehnoloģija - TFT-LCD
Displejs - Displeja izmērs - 1.77"
Displejs - Displeja tips - TFT LCD
Displejs - Ekrāna izmērs - 1,77"
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 128 × 160
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 128 × 160
Displejs - Ekrāna tips - TFT LCD
Ekrāna izmērs - 1.77"
Ekrāna izšķirtspēja - 128 x 160
Ekrāns - Ekrāna diagonāle - 1,77"
Ekrāns - Ekrāna izmērs - 1,77"
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 128 × 160
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 128 × 160
Ekrāns - Ekrāna tips - TFT LCD
Ekrāns - Ekrāna veids - TFT LCD
Elastic mobilie tālruņi - Ekrāna izmērs - 1,77"
Elastic mobilie tālruņi - Savienojamība - Bluetooth
Elastīgie mobilie tālruņi - Displeja izmērs - 1.77"
Elastīgie mobilie tālruņi - Ekrāna diagonāle - 1,77"
Elastīgie mobilie tālruņi - Savienojamība - Bluetooth
Elastīgie mobilie tālruņi - Savienojumi - Bluetooth
Elastīgie mobilie tālruņi - Savienojums - Bluetooth
Elastīgi mobilie tālruņi - Ekrāna izmērs - 1,77"
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 1000 mAh
Enerģijas avots - Gaidīšanas laiks - 225 mirkļi
Enerģijas avots - gaidīšanas laiks - 225 stundas
Enerģijas avots - Gaidīšanas laiks - 225 stundas
Enerģijas avots - Sarunu laiks - 5 mirkļi
feature_group_et - Mobilie tālruņi
feature_group_ln - Mobilie tālruņi
feature_group_lv - Mēbeļu tālruņi
feature_group_ru - Mobilie tālruņi
Formas faktors - Bārs
Gaidīšanas laiks - 225 stundas
Garantija - 12/24 mēneši
Izmēri - 114mm x 51mm x13.5mm
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 114
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 114
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 114
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 114
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 13,5
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 13,5
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 13,5
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 13.5
Izmēri un svars - Platums (mm) - 51
Izmēri un svars - Platums (mm) - 51
Izmēri un svars - Platums (mm) - 51
Izmēri un svars - Platums (mm) - 51
Kamera - Jā
Kategorijas kods - MPF
Krāsa - Black
Micro-USB ieejas/izejas savienotāji - 1
MicroSD kartes slots Ieejas/izejas savienotāji - 1
Modeļa nosaukums - KX-TU110EXB (NAV LT valodas)
name_et - Panasonic KX-TU110, jābūt
nosaukums_lv - Panasonic KX-TU110, melns
nosaukums_lv - Panasonic KX-TU110, melns
nosaukums_ru - Panasonic KX-TU110, melns
Noņemams akumulators - Jā
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 6.5 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 13 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 9.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.284 kg
Pilna apraksta līnija - Modelis KX-TU110EXB (NAV LT valodas)|Color Black|Form Factor Bar|Screen 1.77"|Ekrāna izšķirtspēja 128 x 160|Displejā tehnoloģija TFT-LCD|Atmiņas kartes Micro SDHC|SIM karšu skaits Viena SIM karte|Sarunu laiks 5 stundas|Gaidīšanas laiks 225 stundas|1xMicro-USB|1xMicroSD kartes ligzda|Kamera|Telefona savienojumi Bluetooth/USB|Baterijas ietilpība 1000 mAh|Izmēri 114 mm x 51 mm x 13,5 mm|Svars 0,0815 kg
Pārdevēja mājas lapa - shop.panasonic.com/
ražotāja_kods - KX-TU110EXB
Sarunu laiks - 5 stundas
Savienojamība - SIM kartes ligzda - miniSIM
Savienojamība - SIM kartes slots - miniSIM
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm kombinētais austiņu izeja/mikrosignāla ieeja
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm kombinētā austiņu izeja/mikrofona ieeja
Savienojamība - USB - microUSB 2.0
Savienojamība - USB - microUSB 2.0
Savienojumi - SIM kartes slots - miniSIM
Savienojumi - SIM kartes slots - miniSIM
Savienojumi - Skaņa - 3,5 mm audio ieejas/izejas savienojums "divi vienā
Savienojumi - Skaņa - 3,5 mm kombinētā audio ieeja/izeja
Savienojumi - USB - microUSB 2.0
Savienojumi - USB - microUSB 2.0
SIM karšu skaits - Viena SIM karte
svītrkods - 5025232891856
Tālruņa savienojumi - Bluetooth/USB
Tīkli - Bluetooth - Jā
Tīkli - Bluetooth - Jā
Tīkli - Bluetooth - Jā
Vienība Neto svars - 0.0815 kg
Vienības bruto svars - 0.284 kg
Vienības kastes augstums - 0.065
Vienības kastes garums - 0.13
Vienības kastes platums - 0.095
Vienība Slikts tilpums - 0,0008027 kubikmetru
zīmols - Panasonic
Battery capacity - 1000 mAh
Battery - Lithium-Ion rechargeable
Description - Panasonic Kx-tu110exb Black Easy Phone 1.77'' - Optical sensor resolution: 0.3 MP - Memory capacity expandable with microSD 32 GB Available languages: - English - UK English - Spanish - French - German - Italian - Dutch - Czech - Polish - Hungarian - Slovak - Croatian - Romanian - Bulgarian - Slovenian - Serbian - Latvian - Estonian - Greek - Turkish - Russian - (NO LT language)
Memory Card Type - Micro SDHC
Power source - Battery capacity - 1000 mAh
Vooluallikas - Aku mahutavus - 1000 mAh
Источник питания - Емкость аккумулятора - 1000 mAh
Источник питания - Время ожидания - 225 часов
Vooluallikas - Kõneaeg - 5 tundi
Power source - Talk time - 5 hours
Источник питания - Разговорное время - 5 часов
Bluetooth version - Bluetooth 3.0
category_en - Phones
category_et - Telefonid
category_lv - Telefoni
category_ru - Телефоны
Other - Color - Black
Прочее - Цвет - Черный
Muu - Värvus - Must
Other - Package contents - Battery charger
Other - Package contents - Cellphone
Citi - Iepakojumā ietilpst - Akumulatora lādētājs
Citi - Iepakojumā ietilpst - Mobilais telefons
Muu - Komplekti sisu - Akulaadija
Muu - Komplekti sisu - Mobiiltelefon
Citi - Krāsa - Melna / sudrabota
Andmeside - Bluetooth - Jah
Data standards - 2G
Прочее - Комплектация - Зарядное устройство
Прочее - Комплектация - Мобильный телефон
description_et - Panasonic KX-TU110 nuputelefon on varustatud suure värvilise ekraani, suurte nuppude ja ergonoomilise põrutuskindla disainiga, mis teevad telefoni kasutamise hõlpsaks ja mugavaks. Telefoni selgelt ekraanilt on tähed ja numbrid kergesti loetavad ka ilma prillideta, samas kui numbriklahvistik on mugavalt suur ning varustatud taustvalgustusega, et numbreid oleks näha ka hämaras. Hädaolukorraks on telefonil SOS-nupp, millele vajutades helistab telefon automaatselt eelseadistatud numbrile – kokku saab seadistada kuni viis kontakti. Lisaks on telefonil ere LED taskulamp, mis aitab näiteks pimedas koju saabudes võtmeid otsida või hämaras toanurgas prille leida. PS! Telefonil on ka eestikeelne menüü!
description_en - The KX-TU110 is so easy to use – it is pleasant to make calls thanks to features such as hands-free calls, a large display, shockproof design and a long-lasting battery. Bright 1,77" TFT LCD display Large buttons & SOS button LED flashlight Multiple menu languages
description_lv - Panasonic KX-TU110 ir ļoti ērts lietošanā — veikt zvanus ar to ir tīrā bauda, pateicoties tādām funkcijām kā brīvroku zvani, liels ekrāns, triecienizturīgs dizains un ilgstošas darbības akumulators. Spilgts 1,77 collu TFT LCD ekrāns Lieli taustiņi un SOS poga LED lukturītis Vairākas izvēlnes valodas
description_ru - Кнопочный телефон Panasonic KX-TU110 оснащен большим цветным экраном, большими кнопками и эргономичным устойчивым к ударам дизайном, что делает использование телефона быстрым и удобным. На четком экране телефона буквы и цифры хорошо видны даже без использования очков, в то же время цифры на кнопках достаточно большие и оснащены подсветкой, чтобы цифры были видны даже в темноте. Для экстренной ситуации в телефоне есть кнопка SOS, при нажатии на которую телефон автоматически звонит на установленный номер - в целом можно установить до пяти контактов. Кроме того, телефон оснащен ярким LED фонариком, который помогает, например, найти ключи возвращаясь вечером домой, или отыскать очки в темной комнате.
description_short_en - Bright 1.77" TFT LCD display Large keypad & SOS button LED flashlight Multiple menu languages
description_short_et - Ere 1,77" TFT LCD ekraan Suured klahvid & SOS nupp Taskulamp Eestikeelne menüü
description_short_lv - Spilgts 1,77 collu TFT LCD ekrāns Lieli taustiņi un SOS poga LED lukturītis Vairākas izvēlnes valodas
description_short_ru - Яркий 1,77" TFT ЖК-экран Большие кнопки & кнопка SOS Фонарик Меню на эстонском языке
Display technology - TFT-LCD
Display - Display size - 1.77"
Display - Display type - TFT LCD
Displejs - Ekrāna izmērs - 1,77"
Display - Screen resolution - 128 × 160
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 128 × 160
Displejs - Ekrāna tips - TFT LCD
Screen size - 1.77"
Screen resolution - 128 x 160
Ekraan - Ekraani diagonaal - 1,77"
Экран - Размер экрана - 1,77"
Ekraan - Ekraani lahutusvõime - 128 × 160
Экран - Разрешение экрана - 128 × 160
Ekraan - Ekraani tüüp - TFT LCD
Экран - Тип экрана - TFT LCD
Elastic mobilie tālruņi - Ekrāna izmērs - 1,77"
Elastic mobilie tālruņi - Savienojamība - Bluetooth
Elastic cellphones - Display size - 1.77"
Elastic mobiiltelefonid - Ekraani diagonaal - 1,77"
Elastic cellphones - Connectivity - Bluetooth
Elastic mobiiltelefonid - Ühendused - Bluetooth
Elastic мобильные телефоны - Соединение - Bluetooth
Elastic мобильные телефоны - Размер экрана - 1,77"
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 1000 mAh
Enerģijas avots - Gaidīšanas laiks - 225 stundas
Power source - Stand by time - 225 hours
Vooluallikas - Ooteaeg - 225 tundi
Enerģijas avots - Sarunu laiks - 5 stundas
feature_group_et - Mobiiltelefonid
feature_group_en - Cellphones
feature_group_lv - Mobilie telefoni
feature_group_ru - Мобильные телефоны
Form Factor - Bar
Standby time - 225 hours
Warranty - 12/24 months
Dimensions - 114mm x 51mm x13.5mm
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 114
Размеры и вес - Высота (мм) - 114
Dimensions and weight - Height (mm) - 114
Mõõdud ja kaal - Kõrgus (mm) - 114
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 13,5
Mõõdud ja kaal - Sügavus (mm) - 13,5
Размеры и вес - Глубина (мм) - 13,5
Dimensions and weight - Depth (mm) - 13.5
Izmēri un svars - Platums (mm) - 51
Размеры и вес - Ширина (мм) - 51
Dimensions and weight - Width (mm) - 51
Mõõdud ja kaal - Laius (mm) - 51
Camera - Yes
Category Code - MPF
Colour - Black
Micro-USB Input/Output connectors - 1
MicroSD Card Slot Input/Output connectors - 1
Model name - KX-TU110EXB (NO LT language)
name_et - Panasonic KX-TU110, must
name_en - Panasonic KX-TU110, black
name_lv - Panasonic KX-TU110, melns
name_ru - Panasonic KX-TU110, black
Removeable battery - Yes
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 6.5 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 13 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 9.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.284 kg
Full Description Line - Model KX-TU110EXB (NO LT language)|Colour Black|Form Factor Bar|Screen 1.77"|Screen resolution 128 x 160|Display technology TFT-LCD|Memory Card Micro SDHC|Number of SIM Single SIM|Talk time 5 hours|Standby time 225 hours|1xMicro-USB|1xMicroSD Card Slot|Camera|Phone connections Bluetooth/USB|Battery capacity 1000 mAh|Dimensions 114mm x 51mm x13.5mm|Weight 0.0815 kg
Vendor Homepage - shop.panasonic.com/
manufacturer_code - KX-TU110EXB
Talk time - 5 hours
Savienojamība - SIM kartes ligzda - miniSIM
Connectivity - SIM card slot - miniSIM
Connectivity - Sound - 3.5 mm combined headphones out/mic in
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm kombinētā austiņu izeja/mikrofona ieeja
Connectivity - USB - microUSB 2.0
Savienojamība - USB - microUSB 2.0
Ühendused - SIM kaardi pesa - miniSIM
Соединения - Гнездо для SIM карты - miniSIM
Соединения - Звук - 3,5 мм два в одном аудио вход/выход
Ühendused - Heli - 3,5 mm kombineeritud heli sisend/väljund
Ühendused - USB - microUSB 2.0
Соединения - USB - microUSB 2.0
Number of SIM - Single SIM
barcode - 5025232891856
Phone connections - Bluetooth/USB
Networks - Bluetooth - Yes
Tīkli - Bluetooth - Jā
Сети - Bluetooth - Да
Unit Net Weight - 0.0815 kg
Unit Gross Weight - 0.284 kg
Unit Box Height - 0.065
Unit Box Length - 0.13
Unit Box Width - 0.095
Unit Brutto Volume - 0.0008027 cubm
brand - Panasonic
45,84 €
Panasonic KX-TU110, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas