Nokia 3310, Dual Sim, Blue

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 151394 Preces kods: A00028110
Noliktavā 15 gab.
Garantija: 2 gadi
68,17 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: trešdien, 24.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: trešdien, 24.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: trešdien, 24.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: trešdien, 24.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: trešdien, 24.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: pirmdien, 22.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 2.4"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 240 x 320
  • Ekrāna tips: TFT
  • Refresh rate: N/A
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 16MB
  • Operētājsistēma: Nokia Series 30+
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 2 MPix
  • Akumulators: 1200 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība N/A
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 2.4"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 240 x 320
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips TFT
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : N/A
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 16MB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Zila
Modelis : Nokia 3310
Svars : 79g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits N/A
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : N/A
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) Nav norādīts
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Nokia Series 30+
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Ir
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda microSD
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Mini-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Ir
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Nav
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Nav
Bluetooth 3.0
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Ir
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Nav
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Nav
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Nav
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 2 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 1
Priekšējā kamera (videozvans) Nav
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Video ieraksta kvalitāte Nav norādīts
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 1200 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Ir
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
Akumulators > Akumulatora ietilpība - 1200 mAh
Apraksts - Telefona tips: Klasisks, Krāsa: Zila, Sim karšu skaits: 2, OS: Ražotāja standarts, Operētājsistēmas versija: Nav zināms, Ekrāna izmērs: 2.4", Izšķirtspēja: 240 x 320, Ekrāna tehnoloģija: TFT, Paaugstināta izturīguma ekrāna tips: Nav, Procesora kodoli: 1, Operatīvā atmiņa: Nav zināms, Atmiņa iekārtai: 16 MB, Paplašināma atmiņa (tips): 32 GB, Videokameras max izšķirtspēja: Nav zināms, 4G atbalsts: Nav, 5G atbalsts: Nav, WiFi atbalsts: Nav, Wifi protokoli: Nav, USB porti: Micro USB, Audio ligzda austiņām: 3.5mm, GPS: Nav, FM radio: Ir, Garantija: 2 gadi
Atmiņa > Iekšējā atmiņa - N/A MB
Atmiņa > Maksimālais atmiņas kartes izmērs - 32 GB
Bruto svars - 0.201 kg
category_en - Viedtālruņi, viedpulksteņi un aksesuāri > Mobilie tālruņi
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
Datu pārraide > Bluetooth - Jā
Datu pārraide > Bluetooth versija - 3.0
description_lv - Krāsa: zila SIM karšu skaits: 2 Ekrāna izmērs: 2,4" Izšķirtspēja: 240 x 320 Ekrāna tehnoloģija: Procesora kodi: TFT: Paplašināmā atmiņa (tips): 1 Ierīces atmiņa: 16 MB Paplašināmā atmiņa (tips): 32 GB 4G /5G atbalsts: 4G /5G atbalsts: Wi-Fi atbalsts: Nē: USB pieslēgvietu skaits: Nē: FM radio: 3,5 mm, FM radio: 3,5 mm: Jā:
description_lv - Krāsa: Zils SIM karšu skaits: 2 Ekrāna izmērs: 2,4" Izšķirtspēja: 240 x 320 Ekrāna tehnoloģija: TFT CPU kodoli: 1 Ierīces atmiņa: 16 MB Paplašināma atmiņa (tips): 32GB 4G /5G atbalsts: Nē Wi-Fi atbalsts: Nē USB porti: Micro USB Austiņu audio ligzda: 3,5 mm, FM radio: Jā
description_ru - Krāsa zila SIM karšu skaits: 2 Ekrāna izmērs: 2,4 collas Izšķirtspēja: 240 x 320 Ekrāna tehnoloģija: TFT Procesora kodoli: 1 Ierīces atmiņa: 16 MB Paplašināmā atmiņa (tips): USB porti: micro-USB austiņu audio ligzda: 3,5 mm, FM radio: Jā.
Displejs > Displeja diagonāle - 2.4 "
Displejs > Displeja tips - TFT
Displejs > Displejs - 240 x 320
EAN - 6438409600639
Garantija - 24
gross_weight - 0.11 kg
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 10 gab.
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 2490 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 150 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 280 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 128 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.069 kg
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 135 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 75 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 55 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 165 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 2 kg
Iepakojuma īpašības > PET - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.138 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.000556875 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.02 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_27453_1.jpg
Kamera > Galvenās kameras izšķirtspēja - 2 MP
Kamera > Iebūvēta zibspuldze - LED zibspuldze
Kamera > Iebūvētā kamera - Jā
Kamera > Sekundārā kamera - Nē
Kamera > Video ierakstīšanas režīmi - Jā
Kategorija - Telefoni, Viedpulksteņi :: Mobilie telefoni un viedtālruņi
Kods - A00028110
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
LargeDescHTML - Dizains Ikoniskā noapaļotā forma, atjaunināta Jaunais Nokia 3310 pārņem oriģinālā tālruņa ikonisko siluetu un pārveido to 2017. gadam. Pielāgota dizaina lietotāja saskarne piešķir klasikai svaigu izskatu, savukārt 2,4" polarizētais un izliektais ekrāna logs nodrošina labāku lasāmību saules gaismā.

Akumulators dienām Bezgalīgs akumulators Atceraties laiku, kad varēja iziet no mājas bez lādētāja? Ar jauno Nokia 3310 jūs to varat. Tam ir ilgi kalpojošs akumulators, tāpēc varat runāt visu dienu2 vai atstāt tālruni gaidīšanas režīmā līdz pat mēnesim3. Vajadzības gadījumā Micro-USB pieslēgvieta nodrošina vienkāršu uzlādi. Spēlējiet spēles Snake apkārt! Spēlējiet leģendāro Snake. Tā ir atgriezusies ar nelielu atjauninājumu, kas padara spēlēšanu uz krāsu ekrāna vēl jautrāku. Vai joprojām atceraties savu augsto rezultātu? Vai domājat, ka varat to pārspēt? Iedalīta krāsa Četri lieliski toņi, no kuriem izvēlēties Nokia 3310 ir veidots tā, lai atbilstu jūsu stilam. Tā ir pieejama četrās atšķirīgās krāsās: Silti sarkanā un dzeltenā krāsā, abas ar spīdīgu apdari, un tumši zilā un pelēkā krāsā, abas ar matētu apdari. Vislabākais ir tas, ka krāsa izplūst cauri materiālam, tāpēc tas ilgāk izskatās labāk.
Modelis - A00028110
Nosaukums - Nokia 3310 (2017) Dual SIM tumši zils
Nosaukums - Nokia | 3310 (2017) | Tumši zils | 2,4 " | TFT | 240 x 320 | N/A MB | 16 MB | Dual SIM | Micro-SIM | Bluetooth | 3.0 | USB versija microUSB 2.0 | Iebūvēta kamera | Galvenā kamera 2 MP | 1200 mAh
Ražotāja produktu grupa - 3310 (2017)
Ražotājs - Nokia
Savienojamība > USB versija - microUSB 2.0
svars - 0.07 kg
Svars un izmēri > Augstums - 11.56 cm
Svars un izmēri > Dziļums - 1.28 cm
Svars un izmēri > Platums - 5.1 cm
Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.063 kg
Tehniskā informācija > Produkta krāsa - Tumši zils
Tehniskā informācija > Ražotājs - Nokia
title_lv - Nokia 3310 (2017) Divu SIM karšu mobilie tālruņi
title_lv - Nokia 3310 (2017) Dual SIM Mobilais tālrunis
title_ru - Nokia 3310 (2017) Divu SIM karšu mobilais tālrunis
Tīkla tīkli > SIM kartes iespējas - Divas SIM kartes
Tīkla tīkli > SIM kartes tips - Micro-SIM
Tīklošana > 3G - Nē
Uzglabāšana > Iekšējās atmiņas ietilpība - 16 MB
Uzglabāšana > Saderīgās atmiņas kartes - microSD
Battery > Battery capacity - 1200 mAh
Desc - Telefona tips: Klasisks, Krāsa: Zila, Sim karšu skaits: 2, OS: Ražotāja standarts, Operētājsistēmas versija: Nav zināms, Ekrāna izmērs: 2.4", Izšķirtspēja: 240 x 320, Ekrāna tehnoloģija: TFT, Paaugstināta izturīguma ekrāna tips: Nav, Procesora kodoli: 1, Operatīvā atmiņa: Nav zināms, Atmiņa iekārtai: 16 MB, Paplašināma atmiņa (tips): 32 GB, Videokameras max izšķirtspēja: Nav zināms, 4G atbalsts: Nav, 5G atbalsts: Nav, WiFi atbalsts: Nav, Wifi protokoli: Nav, USB porti: Micro USB, Audio ligzda austiņām: 3.5mm, GPS: Nav, FM radio: Ir, Garantija: 2 gadi
Memory > Internal memory - N/A MB
Memory > Maximum memory card size - 32 GB
Gross weight - 0.201 kg
category_en - Smartphones, smartwatches and accessories > Mobile phones
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
Data transmission > Bluetooth - Yes
Data transmission > Bluetooth version - 3.0
description_en - Color: Blue
Number of SIM cards: 2
Screen size: 2.4"
Resolution: 240 x 320
Screen technology: TFT
CPU cores: 1
Device memory: 16 MB
Expandable memory (type): 32GB
4G /5G support: No
Wi-Fi support: No
USB ports: Micro USB
Headphone audio jack: 3.5 mm,
FM radio: Yes
description_lv - Krāsa: Zils
SIM karšu skaits: 2
Ekrāna izmērs: 2,4"
Izšķirtspēja: 240 x 320
Ekrāna tehnoloģija: TFT
CPU kodoli: 1
Ierīces atmiņa: 16 MB
Paplašināma atmiņa (tips): 32GB
4G /5G atbalsts: Nē
Wi-Fi atbalsts: Nē
USB porti: Micro USB
Austiņu audio ligzda: 3,5 mm,
FM radio: Jā
description_ru - Цвет синий
Количество SIM-карт: 2
Размер экрана: 2,4 дюйма
Разрешение: 240 х 320
Технология экрана: TFT
Ядра процессора: 1
Память устройства: 16 МБ
Расширяемая память (тип): 32 ГБ
Поддержка 4G/5G: Нет
Поддержка Wi-Fi: Нет
USB-порты: микро-USB
Аудиоразъем для наушников: 3,5 мм,
FM-радио: Да
Display > Display diagonal - 2.4 "
Display > Display type - TFT
Display > Display - 240 x 320
EAN - 6438409600639
Warranty - 24
gross_weight - 0.11 kg
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 10 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 2490 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Gross height master carton - 150 mm
Package features > Gross depth master carton - 280 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 128 g
Package features > Tare weight master carton - 0.069 kg
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 135 mm
Package features > Gross depth (mm) - 75 mm
Package features > Gross width (mm) - 55 mm
Package features > Gross width master carton - 165 mm
Package features > Net weight master carton - 2 kg
Package features > PET - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.138 kg
Package features > Volume (m3) - 0.000556875 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.02 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_27453_1.jpg
Camera > Main camera resolution - 2 MP
Camera > Built-in flash - LED flash
Camera > Built-in camera - Yes
Camera > Secondary camera - No
Camera > Video recording modes - Yes
Category - Telefoni, Viedpulksteņi :: Mobilie telefoni un viedtālruņi
Code - A00028110
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
LargeDescHTML - The design
Iconic rounded form, updated
The new Nokia 3310 takes the iconic silhouette of the original and reimagines it for 2017. The custom designed user interface brings a fresh look to a classic, whilst the 2.4” polarized and curved screen window makes for better readability in sunlight. 
 
Battery for days
Boundless battery
Remember when you could leave the house without a charger? Well, with the new Nokia 3310, you can. It comes with a long-lasting battery, so you can talk all day2, or leave the phone on standby for up to a month3. When needed, a Micro-USB port makes charging simple.
 
Play games
Snake around!
Play the legendary Snake. It’s back with a little update that makes it even more fun to play on the color screen. Do you still remember your high score? Think you can beat it?
Inherent color
Four great shades to choose from
Nokia 3310 is made to fit your style. It comes in four distinct colors: Warm Red and Yellow, both with a gloss finish, and Dark Blue and Grey both with a matte finish. What’s best, the color runs through the material, so it looks better for longer.
 
Model - A00028110
Name - Nokia 3310 (2017) Dual SIM Dark Blue
Name - Nokia | 3310 (2017) | Dark Blue | 2.4 " | TFT | 240 x 320 | N/A MB | 16 MB | Dual SIM | Micro-SIM | Bluetooth | 3.0 | USB version microUSB 2.0 | Built-in camera | Main camera 2 MP | 1200 mAh
Producer product family - 3310 (2017)
Producer - Nokia
Ports & interfaces > USB version - microUSB 2.0
weight - 0.07 kg
Weight & dimensions > Height - 11.56 cm
Weight & dimensions > Depth - 1.28 cm
Weight & dimensions > Width - 5.1 cm
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 0.063 kg
Technical details > Colour of product - Dark Blue
Technical details > Producer - Nokia
title_lv - Nokia 3310 (2017) Dual SIM Mobilais telefons
title_en - Nokia 3310 (2017) Dual SIM Mobile phone
title_ru - Nokia 3310 (2017) Dual SIM Мобильный телефон
Networking > SIM card capability - Dual SIM
Networking > SIM card type - Micro-SIM
Networking > 3G - No
Storage > Internal storage capacity - 16 MB
Storage > Compatible memory cards - microSD
68,17 €
Nokia 3310, Dual Sim, Blue
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas