Apple iPhone 15 Pro, 128GB, Natural Titanium

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1008131 Preces kods: MTUX3ZD/A
Noliktavā 6 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
1 296,08 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 10.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 10.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 08.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 6.1"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1179 x 2556
  • Ekrāna tips: LTPO Super Retina XDR OLED
  • Refresh rate: 120Hz
  • Dual Sim: Nav
  • Iebūvēta atmiņa: 128GB
  • Operētājsistēma: iOS 17
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 48 MPix
  • Akumulators: 3274 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība Ceramic Shield
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 6.1"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 1179 x 2556
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips LTPO Super Retina XDR OLED
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 120Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Nav
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 128GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Pelēka
Modelis : Apple iPhone 15 Pro
Svars : 187g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 6 (Hexa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Apple A17 Pro
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 8GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma iOS 17
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Nav
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda Nav
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM/eSIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Ir
Bluetooth 5.3
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Nav
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 6E (802.11ax)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 48 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 3
Makro kamera : Nav
Priekšējā kamera (videozvans) 12 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : 12 MPix
Ultra platlenķa kamera : 12 MPix
Video ieraksta kvalitāte 4K (3840 x 2160)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 3274 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
1. kategorija - Apple
2. kategorija - iPhone
3. kategorija - iPhone 15 Pro
4G datu pārraide - Jā
5G atbalsts - Jā
5G dati - Jā
Abonēšana - Abonēšanas veids - Nav abonēšanas
Aizdevums - 0.16
Aizmugurējā kamera - 48 Mpix
Aizmugurējās kameras izšķirtspēja, MP - 48 + 12 + 12
Akumulators - Litija jonu uzlādējams
Akumulators - Akumulatoru tehnoloģija - Litija jonu (Li-ion)
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks - 75 h
Akumulators - nepārtrauktas video atskaņošanas laiks - 23 h
Apraksts - - 6,1 collu Super Retina XDR displeja pamatne ar ProMotion, Always-On un Dynamic Island funkcijām - Spēcīgs un viegls titāna dizains ar Action pogu - ātrs ceļš uz jūsu iecienītāko funkciju - 48 MP galvenā kamera īpaši augstas izšķirtspējas fotogrāfijām un 3x telefoto kamera - A17 Pro procesors nodrošina milzīgu lēcienu grafikas veiktspējā, pārveidojot mobilās spēles - USB-C savienotājs ar USB 3 līdz pat 20x ātrākai pārsūtīšanai un jaunām profesionālām darba plūsmām
Apraksts - APPLE IPHONE 15 PRO 6.1" 8/128GB 3274MAH NATURAL TITANIUM
Apraksts - iPhone. Izkalts no titāna. iPhone 15 Pro ir pirmais iPhone, kam ir titāna konstrukcija, kas piemērota izmantošanai kosmosā, izmantojot to pašu sakausējumu, ko izmanto kosmosa kuģu lidojumiem uz Marsu. Titānam ir viens no labākajiem stiprības un svara attiecību rādītājiem starp visiem metāliem, tāpēc šie ir mūsu līdz šim vieglākie Pro modeļi. Jūs pamanīsiet atšķirību, tiklīdz paņemsiet vienu no tiem rokās. Titāna josla ir savienota ar jauno iekšējo alumīnija rāmi, izmantojot cietvielu difūziju. Tas ir nozares pirmais jaunievedums, izmantojot termomehānisku procesu, kas savieno šos divus metālus ar neticamu izturību. Iekšējais rāmis ir izgatavots arī no 100% pārstrādāta alumīnija, kas veicina mūsu kopējo pārstrādāto materiālu izmantošanu un palīdz mums sasniegt 2030. gada klimata mērķus. Izturīgs trifekts. Spēcīga titāna josla. Izturīgākais aizmugurējais stikls viedtālrunī. Un priekšējais stikls Ceramic Shield, kas ir vēl izturīgāks nekā jebkurš cits viedtālruņa stikls. Izcili izturīgs. iPhone ir noturīgs pret šļakatām, ūdeni un putekļiem. Kāds atvieglojums. Patiesa intelekta displejs. iPhone 15 Pro ir uzlabots Super Retina XDR displejs ar ProMotion. Tas palielina atsvaidzināšanas frekvenci līdz 120 Hz, kad nepieciešama izcila grafikas veiktspēja. Un samazina, lai taupītu enerģiju, kad tas nav nepieciešams. Dinamiskā sala uzburbuļo brīdinājumus un tiešraides aktivitātes, lai jūs tos nepalaistu garām, kamēr darāt kaut ko citu. Varat viegli sekot līdzi nākamajam braucienam, sporta rezultātiem, lidojuma statusam un daudz kam citam. Izmantojot Always-On displeju, bloķēšanas ekrāns ir viegli pārskatāms, tāpēc jums nav jāpieskaras tam, lai uzzinātu visu nepieciešamo informāciju. Izmantojot gudrus algoritmus, iPhone nosaka, kad tas ir kabatā vai novietots uz leju, un kļūst tumšs, lai taupītu akumulatora enerģiju. Gaidīšanas režīms Gaidīšanas režīms pārvērš jūsu iPhone jaunā, pilna ekrāna ekrānā ar uzskates informāciju, ko varat redzēt no attāluma. Vienkārši novieto to uz sāniem, kamēr tas uzlādēts, lai rādītu laiku, demonstrētu iecienītākās fotogrāfijas vai sekotu līdzi saviem logrīkiem. Pateicoties AlwaysOn displejam, tas ir noturīgs. Bet naktī ekrāns izdziest, lai jūs varētu mierīgi gulēt. A17 Pro mikroshēma. Milzu uzvara spēlēs. Tas ir šeit. Lielākais pārveidojums Apple GPU vēsturē. A17 Pro ir pilnīgi jaunas klases iPhone procesors, kas nodrošina līdz šim labāko grafikas veiktspēju. Mobilās spēles izskatīsies un būs tik aizraujošas, ar neticami detalizētu vidi un reālistiskākiem varoņiem. Turklāt A17 Pro nodrošina nozarē labāko ātrumu un efektivitāti, tāpēc A17 Pro ir ātrs un darbojas ar to. iPhone 15 Pro pirmo reizi izmanto aparatūras paātrinātu staru izsekošanu, kas ir līdz pat četrām reizēm ātrāka nekā programmatūrā izmantotā staru izsekošana, nodrošinot plūstošāku grafiku un truetolife apgaismojumu. Tā ir visātrākā staru izsekošanas veiktspēja viedtālrunī. MetalFX Upscaling apvieno GPU un Neural Engine veiktspēju, lai radītu augstas izšķirtspējas grafiku, patērējot daudz mazāk enerģijas. Tādējādi jūs varat spēlēt vēl un vēl. Kamera, kas iemūžinās jūsu visdrosmīgāko iztēli. No dramatiskas kadrēšanas elastības līdz nākamās paaudzes portretiem - skatiet, ko varat paveikt ar mūsu jaudīgāko iPhone kameru sistēmu. Kamera, kas pārņem jūsu mežonīgāko iztēli. 48 MP kamera. Megjaudīga. Uzlabotais četru pikseļu sensors maksimāli izmanto 48 megapikseļus, pielāgojoties tam, ko fotografējat, lai iegūtu fotogrāfijas vājā apgaismojumā ar fenomenālu detalizāciju. Tas ļauj arī pietuvoties tuvāk ar papildu 2x telefoto. Jaunais Photonic Engine apvieno labākos pikseļus no īpaši augstas izšķirtspējas attēla ar citiem pikseļiem, kas optimizēti gaismas uzņemšanai. Tādējādi jūs automātiski iegūstat 24 MP fotoattēlus, kuru izšķirtspēja ir divreiz lielāka nekā iepriekš, lai ikdienā uzņemtu īpaši detalizētus kadrus. Brīžos, kad vēlaties dot priekšroku detaļām, varat izvēlēties no vairāk profesionālām iespējām. 48 MP HEIF nodrošina četras reizes lielāku izšķirtspēju nekā iepriekš, turklāt formātā, kas ir gatavs koplietošanai. Vai arī uzņemiet 48 MP ProRAW formātā, lai precīzi kontrolētu krāsas, detalizāciju un dinamisko diapazonu. Kāds ir jūsu galvenais mm? Tagad varat izvēlēties noklusējuma galveno kameras objektīvu 24 mm, 28 mm vai 35 mm, un jums nav jānēsā līdzi papildu aprīkojums. Tas ir skaitļošanas fotogrāfijas spēks. Nākamās paaudzes portreti. Photonic Engine uzlabo jūsu portretu uzņemšanu, sniedzot jums skaistu detalizāciju, reālistiskas krāsas, nulles aizvara aizvēršanas aizkavēšanos un līdz pat divām reizēm labāku veiktspēju vājā apgaismojumā. Tagad portreti var būt arī Live Photos. Un jūs pat varat mainīt fokusu starp objektiem pēc uzņemšanas. Maģija ir radīta arī aiz kameras. Ne tikai portreti gūst labumu no Photonic Engine. Nakts režīms tagad ļauj labāk saskatīt objektus tumšākās ainās ar palielinātu dinamisko diapazonu. Ja apgaismojums ir spilgts vai nevienmērīgs, jaunākais Smart HDR inteliģenti optimizē gan jūsu objektu, gan fonu, nodrošinot fotogrāfijas ar krāšņām krāsām un precīzākiem ādas toņiem. TrueDepth kamera izmanto arī jaunākos Smart HDR, nakts režīmu un portretu uzlabojumus. Tādējādi jūs iegūsiet līdz šim labākos selfijus. Pro video. Tagad ar vairāk Pro. Jaunā Log kodēšana padara ProRes vēl jaudīgāku, nodrošinot lielāku diapazonu un elastību vizuālo efektu un krāsu uzlabošanai pēc filmas uzņemšanas. iPhone 15 Pro ir pirmais viedtālrunis, kas atbalsta ACES Academy Color Encoding System - globālo krāsu standartu lielākajām filmu produkcijām. Dariet savu darbu, režisori. Augstākās kvalitātes video viedtālrunī Tetraprism. Vēl foršāk, nekā tas izklausās Mēs izveidojām vismodernāko tetraprīmas konstrukciju - zem objektīva izvietota salocīta stikla struktūra, kas četras reizes atstaro gaismas starus. Tas ļauj gaismai ceļot ilgāk tajā pašā telpā, nodrošinot jums jaunu fokusa attālumu, kas patiešām sniedz lielu attālumu. Lai atbalstītu tetraprismas konstrukciju, mēs pirmo reizi izveidojām 3D sensora nobīdes optiskās attēla stabilizācijas un autofokusa moduli, kas pārvietojas visos trīs virzienos. Mūsu līdz šim vismodernākā stabilizācijas sistēma nodrošina divreiz vairāk mikroregulējumu nekā iepriekš. Ļaujiet savam pārklājumam būt jūsu ceļvedim. Izmantojot inteliģento attēla stabilizāciju, mūsu jaunais ceļvedis palīdz jums sakārtot superzoomedin kadrus. Tagad, kad jums ir līdz pat 25x digitālā tālummaiņa, tā būs ļoti noderīga. Ieslēdziet darbības pogu. Pilnīgi jaunā darbības poga ir ātrs ceļš uz jūsu iecienītāko funkciju. Kad esat iestatījis vēlamo, vienkārši nospiediet un turiet, lai iedarbinātu darbību. Pēc noklusējuma darbības poga ir iestatīta tā, lai pārslēgtos starp zvana un klusuma režīmiem. Ja izvēlaties citu darbību, varat izmantot vadības centru, lai izslēgtu skaņu, vai izmantot fokusa filtrus, lai automātiski iestatītu iPhone klusajā režīmā. Lai ko darītu, darbības poga ir gatavībā. Palaidiet kameru, lai uzņemtu spontānu selfiju. Ierakstiet tūlītēju balss piezīmi. Varat pat izvēlēties saīsnes, lai atvērtu kādu lietotni vai izpildītu virkni uzdevumu, piemēram, ieslēgtu apgaismojumu dzīvojamā istabā un atskaņotu mūziku. Gigabits gigabits. USBC ar USB 3 nodrošina līdz pat 10 Gb/s, tāpēc varat pārsūtīt meistarīgus ProRes video, gluži kā to dara. USBKomfortabls. Tagad varat pieslēgt USBC aprīkojumu, piemēram, zibatmiņas diskus, ātru ārējo atmiņu, 4K displejus un mikrofonus. Un vari uzlādēt Apple Watch vai AirPods no sava iPhone. Ar 20 W USBC barošanas adapteri (nopērkams atsevišķi) uzlādējiet līdz 50% aptuveni 30 minūtēs9. Maini diskus. Turpini filmēt. Un turpini filmēt. iPhone 15 Pro ļauj filmēt ProRes video tieši ārējā atmiņā, tāpēc vari ātri pārslēgt diskus un turpināt filmēt ar savu iPhone kameru filmēšanas laukumā. Vēlaties uzņemt palēninātus kadrus Holivudas stilā? Tagad varat ierakstīt ProRes 4K ar ātrumu 60 kadri sekundē uz ārējā SSD. Lūk, un ir. Vai vēlaties atrast draugu pārpildītā dzelzceļa stacijā vai noslogotā parkā? Meklējiet precīzu atrašanu pakalpojumā FindMy friends. To darbina otrās paaudzes Ultra Wideband mikroshēma, kurai tagad ir par trim imesēm lielāks diapazons, tāpēc tā var jūs aizvest tieši pie viņiem. Lai iespējotu precīzu atrašanu, draugi ar iPhone 15 vai iPhone 15 Pro var kopīgot savu atrašanās vietu tikai ar jums, izmantojot Find My. Tas ir vienkārši un privāti. Akumulatora darbības laiks, kas ir pozitīvi Pro. Pat ar tik daudzām jaunām, progresīvām funkcijām iPhone 15 Pro joprojām nodrošina pārsteidzošu akumulatora darbības laiku visas dienas garumā. Līdz 29 stundu video atskaņošana iPhone 15 Pro Max iPhone 15 Pro Max nodrošina līdz pat 9 stundām ilgāku video atskaņošanu nekā iPhone 12 Pro Max Ārkārtas situācijās iPhone ir jūsu pusē. Iepazīstinām ar palīdzību uz ceļa, izmantojot satelītu. Ja jūsu automašīna salūzt un jūs atrodaties ārpus ierastajiem ceļiem, kur nav mobilo sakaru vai Wi-Fi, jūs joprojām varat izmantot iPhone, lai saņemtu palīdzību. Vispirms sāc rakstīt jaunu īsziņu uz Roadside Assistance un sekojiet ekrānā redzamajiem vienkāršajiem soļiem, lai redzētu, kā pieslēgties un saglabāt savienojumu ar satelītu. Pēc tam pieskarieties, lai atbildētu uz dažiem svarīgākajiem jautājumiem, piemēram, kāds ir jūsu automašīnas modelis un kāda veida palīdzība jums ir nepieciešama. Kad atbildēsiet, jūs tiksiet savienots ar AAA palīdzības uz ceļiem sniedzēju, kas varēs nosūtīt kādu ar atbilstošu aprīkojumu, lai palīdzētu jums atkal pārvietoties. Jums nav dalības? Nav jāuztraucas. Viss darbojas arī tad, ja neesat dalībnieks. Ja esat mēģinājis zvanīt 911, bet jums nav mobilo sakaru vai WiFi, varat izmantot iPhone, lai nosūtītu īsziņu avārijas dienestiem, izmantojot satelītu.15 Lai ietaupītu laiku, iPhone priekšā ielādē svarīgus jautājumus, lai novērtētu jūsu situāciju. Vienkārši piesitiet, lai atbildētu. Pēc tam iPhone parādīs, kur virzīt tālruni, lai saglabātu savienojumu un izvairītos no šķēršļiem, piemēram, kalniem. Atcerieties, ka atkarībā no apstākļiem var paiet no 15 sekundēm līdz vairāk nekā minūte, lai sazinātos ar avārijas noteikšana. iPhone var noteikt smagu autoavāriju un izsaukt palīdzību, ja jūs nevarat. iOS 17. Stils. Apmaini to. Uzlīmē to Kontaktu plakāts. Izveido savu plakātu, ko kontakti redzēs, kad zvanīsi. Izvēlies iecienītāko attēlu vai Memoji, apvieno to ar iecienītāko fontu, un te ir tava personīgā vizītkarte. NameDrop. Vēlaties ar kādu apmainīties ar kontaktinformāciju? Vienkārši pietuvini savu iPhone tālruni viņa tālrunim. Jūs abi varat izvēlēties, ar ko vēlaties dalīties, un informācija uzreiz tiks pārsūtīta. Live Stickers. Pieskarieties objektam fotoattēlā un turiet to, lai paceltu to no fona un izveidotu uzlīmi. Pievienojiet tādus efektus kā "Pūkains" un "Spīdīgs". Vai arī izveidojiet animētas uzlīmes no Live Photos.
Atmiņa (RAM) - 8GB
Atmiņas karte - Nav būtiski
Atmiņas karšu lasītājs - Nē
Atmiņas standarts - Nav piemērojams
Augstums - 30.000000
Augstums - 146.6 mm
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 20 stundas video straumēšanas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 20 stundas video straumēšanas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 23 stundas video prezentāciju
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 23 video atskaņošanas stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 75 audio atskaņošanas stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 75 stundas mūzikas klausīšanās
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - bezvadu uzlāde - 15 W
Barošanas avots - bezvadu uzlāde - 15 W
Barošanas avots - bezvadu uzlāde - 15 W
Barošanas avots - bezvadu uzlāde - Jah
Barošanas avots - bezvadu uzlāde - Jā
Barošanas avots - bezvadu uzlāde - Jā
Barošanas avots - bezvadu uzlāde - MagSafe
Barošanas avots - bezvadu uzlāde - MagSafe
Barošanas avots - bezvadu uzlāde - MagSafe
Barošanas avots - bezvadu uzlāde - Qi standarts
Barošanas avots - bezvadu uzlāde - Qi standarts
Barošanas avots - bezvadu uzlāde - Qi standarts
Barošanas avots - uzlāde - Bezvadu uzlāde
Barošanas avots - Uzlāde - bezvadu uzlāde
Barošanas avots - uzlāde - Bezvadu uzlāde
Barošanas avots - uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 30 minutes = 50%
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 30 minutit = 50%
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 30 минут = 50%
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jah
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Bezvadu komunikācija - 5G
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Bezvadu komunikācija - LTE
Bezvadu komunikācija - NFC
Bezvadu komunikācija - WiFi
Bluetooth - Jā
Bluetooth versija - 5.3
Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
category_en - Tālruņi
category_et - Tālruņa ID
category_lv - Telefonija
category_ru - Tālruņi
Citas - Krāsains - Titāna
Citas - Krāsains - Titāna
Citas - Krāsains - Titāna
Citas funkcijas - Face ID: izmanto TrueDepth kamerā iebūvēto sejas atpazīšanas tehnoloģiju Apple Pay: iespēja ar iPhone norēķināties veikalos, lietotnēs un tiešsaistē, izmantojot Face ID; Apple Pay darījumu apstiprināšana Mac.
Citi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IP68
Citi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Putekļdrošs
Citi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Ūdensizturīgs
Citi - Apvalka materiāls - Titāns
Citi - Iepakojuma saturs - USB-C kabelis
Citi - Iepakojuma saturs - Viedtālrunis
Citi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabeļi
Citi - Iepakojumā ietilpst - Viedtālrunis
Citi - Izturība pret laikapstākļiem - IP68
Citi - Izturība pret laikapstākļiem - Putekļu necaurlaidīgs
Citi - Izturība pret laikapstākļiem - Veekindel
Citi - Komplekta saturs - Avārijas tālrunis
Citi - Komplekta saturs - USB-C kabelis
Citi - Komplektēšana - USB-C kabelis
Citi - Komplektēšana - Viedtālrunis
Citi - Korpusa materiāls - Titāns
Citi - Krāsa - Titāna
Citi - Laika apstākļu blīvējums - IP68
Citi - Laika apstākļu blīvējums - Putekļu necaurlaidīgs
Citi - Laika apstākļu blīvējums - Ūdensnecaurlaidīgs
Citi - Laikapstākļu izturība - IP68
Citi - Laikapstākļu izturība - Putekļu necaurlaidīgs
Citi - Laikapstākļu izturība - Ūdensizturīgs
Citi - Mājokļa materiāls - Titāns
Citi - Virsbūves materiāls - Titāna
Citi displeja parametri - Dynamic Island Pastāvīgi aptumšojošs displejs ProMotion tehnoloģija ar adaptīvu atsvaidzināšanas frekvenci līdz 120 Hz HDR tehnoloģija True Tone Plaša krāsu gamma (P3) Haptic Touch Kontrasts 2 000 000:1 (tipisks) Spilgtums maks. 1000 nitu (tipisks); 1600 nitu maksimālais spilgtums (HDR); maksimālais spilgtums 2000 nitu (ārpus telpām) Oleofobisks pārklājums, noturīgs pret pirkstu nospiedumiem Vienlaikus attēlo informāciju vairākās valodās un rakstzīmju kopās
CPU - A17 Pro mikroshēma
CPU - cita informācija - A17 Pro mikroshēma Jauns 6 kodolu CPU ar 2 veiktspējas kodoliem un 4 enerģijas taupīšanas kodoliem Jauns 6 kodolu GPU Jauns 16 kodolu Neural Engine
Darbības rādītāji - ārkārtas SOS (satelīts) - Jā
Datu komunikācija - Citas funkcijas - Karstā vieta
Datu pārraide - EDGE
Datu pārraide - HSDPA
Datu pārraide - HSPA
Datu pārraide - HSPA+
Datu pārraide - LTE
Datu pārraide - UMTS
Datu pārraide - WAP
Datu pārraide - 4G - Jah
Datu pārraide - 5G - Jah
Datu pārraide - Bezvadu tīkls - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Datu pārraide - Bezvadu tīkls - WiFi 6E
Datu pārraide - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Datu pārraide - Bluetooth protokoli - A2DP
Datu pārraide - Bluetooth protokoli - LE
Datu pārraide - Mobilais internets - 4G LTE
Datu pārraide - Mobilais internets - 5G
Datu standarti - GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G
description_et - iPhone 15 Pro. 120 Hz ProMotion ar Dynamic Island Super Retina XDR OLED displeju un Ceramic Shield priekšējo stiklu, jaunākais A17 Pro procesors, 48 MP galvenā kamera, 12 MP augšējais un telefoto objektīvs, 3× tālummaiņa, pielāgojama Action poga un jaudīgākā Pro kameru sistēma - un tas viss īpaši izturīgā titāna korpusā. iPhone. Izliets no titāna. iPhone 15 Pro ir pirmais iPhone, kam ir titāna konstrukcija, kas izgatavota no titāna, kas piemērots izmantošanai kosmosā. Tas pats sakausējums tiek izmantots kosmosa kuģos, kas nosūtīti uz Marsu. Titānam ir viens no labākajiem stiprības un svara attiecību rādītājiem starp visiem metāliem. Tāpēc Apple Pro modeļi ir vieglāki nekā jebkad agrāk. Atšķirību pamanīsiet, tiklīdz paņemsiet to rokās. A17 Pro procesors. Milzīgs ieguvums spēlētājiem. Uz vietas. Lielākais uzlabojums Apple grafikas procesora vēsturē. A17 Pro ir pilnīgi jaunas klases iPhone procesors, kas nodrošina daudz labāku grafiku. Mobilās spēles ar neticami detalizētu vidi un reālistiskiem personāžiem ir aizraujošas. A17 Pro mikroshēma ir ārkārtīgi jaudīga, jo tai ir klasē augstākais ātrums un veiktspēja. Jauns 6 kodolu profesionālās klases grafikas procesors. Kamera, kas iemūžinās jūsu iespaidīgās vīzijas. Dramatiski daudzpusīga kadrēšana un nākamā līmeņa portretu uzņemšana. Uzziniet, ko varat paveikt ar mūsu jaudīgāko iPhone kameru sistēmu. iPhone 15 Pro ļauj jums izvēlēties no vairākiem fokusa attālumiem. Tagad varat ņemt līdzi septiņus profesionālas kvalitātes objektīvus, lai kurp jūs dotos. 48 MP galvenā kamera ir vēl modernāka, ar to iespējams uzņemt īpaši augstas izšķirtspējas fotogrāfijas ar pilnīgi jaunu detalizācijas un krāsu līmeni. Jūs uzreiz pamanīsiet, ka jūsu portreti ir daudz augstākā līmenī. Un jums vairs nav nepieciešams ieslēgt portreta režīmu. Nav svarīgi, vai jūsu objekts ir cilvēks, suns vai kaķis - iPhone automātiski nosaka dziļuma informāciju. Tādējādi jūs uzreiz redzēsiet savu fotogrāfiju kā portretu ar mākslinieciski izplūdušu efektu. To var izdarīt arī vēlāk programmā Photos. Rīcības poga ir gatava darbībai. Krāšņā rīcības poga ir īsceļu ceļš uz tavām iecienītākajām darbībām. Kad esat iestatījis savu iecienītāko darbību, nospiediet un turiet pogu, lai sāktu darbību. Pēc noklusējuma darbības poga ir iestatīta skaņas un klusuma režīma pārslēgšanai. Ja izvēlaties citu darbību, varat izmantot vadības centru, lai izslēgtu klusumu, vai izmantot fokusa režīmu, lai automātiski pārslēgtu iPhone uz klusuma režīmu. Darbības poga ir vienmēr gatava. Palaidiet kameru, lai uzņemtu spontānu selfiju. Ierakstiet balss piezīmi. Turklāt varat izvēlēties īsceļu, lai atvērtu kādu lietotni vai veiktu vairākas dažādas darbības, piemēram, ieslēgtu apgaismojumu viesistabā un atskaņotu mūziku. Gigabitu paātrinātājs. iPhone 15 Pro ir pirmais iPhone, kas atbalsta USB 3. Tas nodrošina daudz ātrāku datu pārsūtīšanu un lielāku produktivitāti. Jaunais USB-C interfeiss ļauj uzlādēt Mac vai iPad ar to pašu kabeli, ko izmantojat iPhone 15 Pro uzlādei. Atvadieties no vadiem. Pilnīgi jaunais WiFi 6E nodrošina līdz pat divreiz lielāku bezvadu savienojumu ātrumu. Tātad varat augšupielādēt un lejupielādēt failus zibens ātrumā. Meklējat draugu pārpildītā dzelzceļa stacijā vai pārpildītā parkā? Te palīgā nāk precīzā meklēšana Find My Friends. Pateicoties otrās paaudzes liela joslas platuma mikroshēmai, pakalpojuma Find My Friends darbības rādiuss tagad ir trīs reizes lielāks, lai jūs varētu nokļūt tieši pie draugiem. Lai aktivizētu precīzo meklēšanu, draugi, kas izmanto iPhone 15 Pro vai iPhone 15, var kopīgot savu atrašanās vietu tikai ar jums, izmantojot lietotni Atrast mani. Tas ir vienkārši un privāti. Pro līmeņa akumulatora darbības laiks. iPhone 15 Pro pat ar tik daudzām jaunām funkcijām joprojām nodrošina pārsteidzošu akumulatora darbības laiku visas dienas garumā. Līdz 23 stundām ilgs video atskaņošanas laiks iPhone 15 Pro Pievienojiet MagSafe lādētāju ātrai un efektīvai bezvadu uzlādei iPhone 15 Pro ir līdz pat 6 stundām ilgāks video atskaņošanas laiks nekā iPhone 12 Pro. Avārijas gadījumā iPhone var palīdzēt atrast palīdzību. iPhone ir autoavārijas noteikšanas funkcija. Tā ir svarīga drošības funkcija, kas palīdzējusi glābt dzīvības. Tas, kas tev ir svarīgi, ir svarīgi Apple. No privātuma līdz lielākām iespējām kontrolēt savus datus. Līdz otrreizēji pārstrādātu materiālu izmantošanai, lai samazinātu ietekmi uz vidi. Un iebūvētas funkcijas, kas padara iPhone pieejamu ikvienam.
description_lv -
description_lv - iPhone 15 Pro. Super Retina XDR OLED ekrāns ar 120 Hz ProMotio0n un Dynamic Island un priekšējais stikls Ceramic Shield, jaunākais A17 Pro procesors, 48 MP galvenā kamera, 12 MP ultravielais un telefoto objektīvs, 3× tālummaiņa, pielāgojama Action poga un jaudīgākā Pro kameru sistēma - tas viss ārkārtīgi izturīgā titāna korpusā. iPhone. Kalts no titāna. iPhone 15 Pro ir pirmais iPhone, kam ir titāna konstrukcija, kas piemērota kosmiskajai aviācijai, izmantojot to pašu sakausējumu, ko izmanto kosmosa kuģu misijām uz Marsu. Titānam ir viens no labākajiem stiprības un svara attiecību rādītājiem starp visiem metāliem, tāpēc šie ir mūsu līdz šim vieglākie Pro modeļi. Atšķirību pamanīsiet, tiklīdz paņemsiet vienu no tiem rokās. A17 Pro mikroshēma. Monstrozs, kas ir ieguvums spēlēs. Tas ir šeit. Lielākais pārveidojums Apple GPU vēsturē. A17 Pro ir pilnīgi jaunas klases iPhone procesors, kas nodrošina līdz šim labāko grafikas veiktspēju. Mobilās spēles izskatīsies un būs tik aizraujošas, ar neticami detalizētu vidi un reālistiskākiem varoņiem. Turklāt A17 Pro nodrošina nozarē labāko ātrumu un efektivitāti, tāpēc A17 Pro uzņem ātrumu un darbojas ar to. Jauns Pro klases GPU ar 6 kodoliem. Kamera, kas pārņem tavu visdrosmīgāko iztēli. No dramatiskas kadrēšanas elastības līdz nākamās paaudzes portretiem - skaties, ko vari paveikt ar mūsu jaudīgāko iPhone kameru sistēmu. Ar iPhone 15 Pro jums ir vairāki fokusa attālumi, ar kuriem strādāt. Tas ir kā septiņi profesionāli objektīvi kabatā, lai kurp jūs dotos. 48 MP galvenā kamera ir vēl modernāka nekā jebkad, uzņemot īpaši augstas izšķirtspējas fotogrāfijas ar jaunu detalizācijas un krāsu līmeni. Jūs redzēsiet uzlabojumus portretos. Tagad jums vairs nav jāpārslēdz portreta režīms. Ja jūsu objekts ir cilvēks, suns vai kaķis, iPhone automātiski uztver informāciju par dziļumu. Tādējādi jūs varat uzreiz izvēlēties, vai jūsu fotoattēls ir portrets ar māksliniecisku izplūšanas efektu. Vai arī vēlāk lietotnē Photos. 120 mm tīra Pro tālummaiņa. iPhone 15 Pro Max esam izstrādājuši 5x telefoto kameru ar vislielāko optisko tālummaiņu, kāda jebkad ir bijusi jebkurā iPhone, lai ietilptu mūsu kompaktajā Pro kameras sistēmā. Tagad varat uzņemt asākus tuvplānus no lielākas attāluma distances - piemēram, fenomenālu drauga fotogrāfiju vai meitas futbola spēles vārtus. Ielūkojieties ar darbības pogu. Pilnīgi jaunā darbības poga ir ātrs ceļš uz jūsu iecienītāko funkciju. Kad esat iestatījis vēlamo, vienkārši nospiediet un turiet, lai iedarbinātu darbību. Pēc noklusējuma darbības poga ir iestatīta tā, lai pārslēgtos starp zvana un kluso režīmu. Ja izvēlaties citu darbību, varat izmantot vadības centru, lai izslēgtu skaņu, vai izmantot fokusa filtrus, lai automātiski iestatītu iPhone klusajā režīmā. Lai ko jūs darītu, darbības poga ir gatavībā. Palaidiet kameru, lai uzņemtu spontānu selfiju. Ierakstiet tūlītēju balss piezīmi. Varat pat izvēlēties saīsnes, lai atvērtu kādu lietotni vai izpildītu virkni uzdevumu, piemēram, ieslēgtu apgaismojumu dzīvojamā istabā un atskaņotu mūziku. Gigabits. iPhone 15 Pro ir pirmais iPhone, kas atbalsta USB 3, kas nodrošina milzīgu datu pārsūtīšanas ātruma lēcienu un ātrāku profesionālo darbu veikšanu nekā jebkad iepriekš. Jaunais USB-C savienotājs ļauj uzlādēt Mac vai iPad ar to pašu kabeli, ko izmantojat iPhone 15 Pro uzlādei. Ardievas, kabeļu juceklim. Pilnīgi jaunais Wi-Fi 6E nodrošina līdz pat divām reizēm lielāku bezvadu savienojumu ātrumu. Tātad failus varēsi augšupielādēt un lejupielādēt vienā mirklī. Vēlaties atrast draugu pārpildītā dzelzceļa stacijā vai noslogotā parkā? Meklējiet tikai precīzu meklēšanu, lai atrastu manus draugus. Izmantojot jauno, otrās paaudzes Ultra Wideband mikroshēmu, Precision Finding tagad ir trīs reizes lielāks darbības rādiuss, tāpēc tā var aizvest jūs tieši pie viņiem. Lai iespējotu precīzo atrašanu, draugi ar iPhone 15 vai iPhone 15 Pro var kopīgot savu atrašanās vietu tikai ar jums, izmantojot Find My. Tas ir vienkārši - un privāti. Akumulatora darbības laiks, kas ir pozitīvi Pro. iPhone 15 Pro pat ar tik daudzām jaunām, progresīvām funkcijām joprojām nodrošina apbrīnojamu akumulatora darbības laiku visas dienas garumā. Līdz 23 stundu video atskaņošana iPhone 15 Pro Pievienojiet MagSafe lādētāju ātrai un efektīvai bezvadu uzlādei iPhone 15 Pro ir līdz pat 6 stundām ilgāka video atskaņošana nekā iPhone 12 Pro Avārijas situācijās iPhone jums ir nodrošināts. iPhone ir avārijas SOS caur satelītu un avārijas situācijas noteikšana - divas svarīgas drošības funkcijas, kas palīdzēja glābt dzīvības. Izstrādāts, lai mainītu situāciju. Tas, kas tev ir svarīgi, ir svarīgi arī Apple. Sākot ar privātuma aizsardzību, kas tev sniedz lielāku kontroli pār taviem datiem. Līdz pat vairāk pārstrādātu materiālu izmantošanai, kas samazina ietekmi uz vidi. Līdz iebūvētām funkcijām, kas padara iPhone pieejamu visiem. iPhone 15 Pro iekšējais strukturālais rāmis ir izgatavots no 100% pārstrādāta alumīnija.
description_ru -
description_short_en - iOS 17 operētājsistēma 6,1" Super Retina XDR OLED Ceramic Shield displejs 48 MP kamera, 12 MP ultraviolektīvs un teleobjektīvs, 3× tālummaiņa 128 GB krātuve, A17 Pro procesors, 6 kodolu GPU USB-C (USB 3) ports
description_short_et - iOS 17 OS 6,1" Super Retina XDR OLED Ceramic Shield displejs 48 MP kamera, 12 MP augšējais un telefoto objektīvs, 3× tālummaiņa 128 GB iekšējā atmiņa, A17 Pro procesors, 6 collu GPU USB-C (USB 3) savienojamība
description_short_lv -
description_short_ru - iOS operētājsistēma 176,1 collu Super Retina XDR OLED keramiskais ekrānsKamera 48 MP, 12 MP īpaši platleņķa un telefoto objektīvs, 3x tālummaiņa128 GB iekšējās atmiņas, A17 Pro procesors, 6 kodolu GPUUSB USB-C (USB 3) savienojums
Detalizētas kameras specifikācijas - Pro kameru sistēma: Galvenā 48 MP: 24 mm, /1,78 diafragma, otrās paaudzes OIS sistēma ar automātisku matricas stabilizāciju, 100% Focus Pixels funkcija, atbalsts īpaši augstas izšķirtspējas fotogrāfijām (24 MP un 48 MP) 12 MP īpaši platleņķa kamera: 13 mm, /2,2 diafragma un 120° redzes lauks, 100% Focus Pixels funkcija 2x 12 MP telefoto objektīvs (ar četru pikseļu matricu): 48 mm, /1,78 diafragma, otrās paaudzes OIS sistēma ar automātisku matricas stabilizāciju, 100% Focus Pixels funkcija 3x 12 MP telefoto objektīvs: 77 mm, /2.8 diafragma, OIS sistēma 3x optiskā tālummaiņa (tālummaiņa), 2x optiskā tālummaiņa (tālummaiņa), 6x optiskā tālummaiņa (pilns diapazons) Līdz 15x digitālā tālummaiņa Iespēja izvēlēties noklusējuma objektīvu (galvenā kamera) Safīra stikla objektīva vāciņš Adaptīvā True Tone zibspuldze Photonic Engine Deep Fusion Smart HDR 5 Uzlabotie portreti ar punkta un lauka dziļuma kontroli Portretu apgaismojums ar sešiem efektiem Nakts režīms Nakts režīma portreti ar LiDAR skenera atbalstu Panorāma (līdz 63 MP) Fotografēšanas stili Makrofoto Apple ProRAW Plašs krāsu diapazons fotogrāfijās un Live Photo Lens Correction (Ultra Wide Angle Lens) Advanced red-acu samazināšana Automātiska attēla stabilizācija Sēriju režīms Ģeotagu pievienošana fotogrāfijām Saglabātie fotoattēlu formāti: HEIF, JPEG un DNG
Diagonālais ekrāns - 6,1''
Diagramma - Kodolu skaits - 6
dimensijas dziļums - 30 mm
dimensionalWeight - 91
Displeja diagonāle, " - 6.1
Displeja izšķirtspēja, pikseļi - 2556 x 1179
Displeja tehnoloģija - OLED
Displejs - Displeja diagonāle - 15,5 cm (6,1")
Displejs - Displeja izmērs - 6.1"
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 2556 x 1179 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums - 1000 cd/m²
Displejs - Displeja stikla tips - Keramiskais vairogs
Displejs - Displeja tips - ProMotion 120 Hz
Displejs - Displeja tips - Super Retina XDR OLED
Displejs - DPI - 460 ppi
Displejs - Ekrāna aizsardzība - Keramiskais vairogs
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 2556 × 1179
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Dolby Vision
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Hibrīdā logaritmiskā gamma (HLG)
Displejs - Izturīgs pret pirkstu nospiedumiem - Jā
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 2000000:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 120 Hz
Displejs - Maksimālais displeja spilgtums (HDR) - 1600 cd/m²
Displejs - Maksimālais displeja spilgtums (ārā) - 2000 cd/m²
Displejs - Oleofobiskais pārklājums - Jā
Displejs - paneļa tips - OLED
Displejs - Pikseļu blīvums - 460 ppi
Displejs - Rādīt tehnoloģijas mārketinga nosaukumu - Super Retina XDR
Displejs - skārienekrāns - Jā
Displejs - skārienjūtīgā ekrāna tips - Kapacitatīvais
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs - zīmolam specifiskas tehnoloģijas - Vienmēr ieslēgts displejs, Dinamiskā sala, Haptiskais pieskāriens, ProMotion, True Tone, Plašas krāsas (P3)
Displejs > Displeja diagonāle - 6.1 "
Displejs > Displeja tips - Super Retina XDR displejs ar ProMotion
Displejs > Displejs - 2556 x 1179 pikseļi
Divas SIM kartes - Jā
Divu SIM karšu atbalsts - Jā
Dizains - Aizsardzības funkcijas - Izturība pret šļakatām
Dizains - Aizsardzības funkcijas - Pret putekļiem izturīgs
Dizains - Aizsardzības funkcijas - Ūdensnecaurlaidīgs
Dizains - formas faktors - Bārs
Dizains - Korpusa materiāls - Stikls, titāns
Dizains - Krāsas nosaukums - Dabiskais titāns
Dizains - Produkta krāsa - Titāna
Dizains - Starptautiskās aizsardzības (IP) kods - IP68
Dizains - ūdensizturīgs līdz - 6 m
Dizains > Produkta krāsa - Dabiskais titāns
Dziļums - 8.25 mm
EAN - 195949018855
ean - 195949018855
EAN - 0195949018930
EANCode - 0195949018930
Eans - 195949018855
EAN_kods - 0195949018930
Ekrāna izmērs - 6.1"
Ekrāna izšķirtspēja - 2556 x 1179
Ekrāns - Ekrāna aizsardzība - Keramiskais vairogs
Ekrāns - Ekrāna aizsardzība - Keramiskais vairogs
Ekrāns - Ekrāna aizsardzība - Keramiskais vairogs
Ekrāns - Ekrāna diagonāle - 6,1"
Ekrāns - Ekrāna izmērs - 6,1"
Ekrāns - Ekrāna izmērs - 6.1"
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 2556 × 1179
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 2556 × 1179
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 2556 × 1179
Ekrāns - Ekrāna tips - ProMotion 120 Hz
Ekrāns - Ekrāna tips - ProMotion 120 Hz
Ekrāns - Ekrāna tips - Super Retina XDR OLED
Ekrāns - Ekrāna tips - Super Retina XDR OLED
Ekrāns - Ekrāna veids - ProMotion 120 Hz
Ekrāns - Ekrāna veids - Super Retina XDR OLED
Ekrāns - punkti uz collu - 460 ppi
Ekrāns - punktu blīvums - 460 ppi
Ekrāns - Punktu skaits uz collu (DPI) - 460 ppi
Ekrāns - skārienekrāns - Jā
Ekrāns - Skārienekrāns - Jā
Ekrāns - skārienjutīgs - Jah
Elastīgie viedtālruņi - Savienojamība - Bluetooth
Elastīgie viedtālruņi - Savienojamība - Mobilā platjosla
Elastīgie viedtālruņi - Savienojamība - NFC
Elastīgie viedtālruņi - Savienojamība - USB-C
Elastīgie viedtālruņi - Savienojamība - WiFi
Elastīgie viedtālruņi - Savienojumi - Bluetooth
Elastīgie viedtālruņi - Savienojumi - Mobiilne internets
Elastīgie viedtālruņi - Savienojumi - NFC
Elastīgie viedtālruņi - Savienojumi - USB-C
Elastīgie viedtālruņi - Savienojumi - WiFi
Elastīgie viedtālruņi - Savienojums - Bluetooth
Elastīgie viedtālruņi - Savienojums - Mobilais internets
Elastīgie viedtālruņi - Savienojums - NFC
Elastīgie viedtālruņi - Savienojums - USB-C
Elastīgie viedtālruņi - Savienojums - WiFi
Elastīgi viedtālruņi - Savienojamība - Bluetooth
Elastīgi viedtālruņi - Savienojamība - Mobilā platjosla
Elastīgi viedtālruņi - Savienojamība - NFC
Elastīgi viedtālruņi - Savienojamība - USB-C
Elastīgi viedtālruņi - Savienojamība - WiFi
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Enerģijas avots - Bezvadu uzlāde - 15 W
Enerģijas avots - Bezvadu uzlāde - Jā
Enerģijas avots - Bezvadu uzlāde - MagSafe
Enerģijas avots - Bezvadu uzlāde - Qi standarts
Enerģijas avots - Izturība - 20 stundas video straumēšanas
Enerģijas avots - Izturība - 20 stundas video straumēšanas
Enerģijas avots - Izturība - 23 video atskaņošanas stundas
Enerģijas avots - Izturība - 23 video atskaņošanas stundas
Enerģijas avots - Izturība - 75 audio atskaņošanas stundas
Enerģijas avots - Izturība - 75 stundas mūzikas klausīšanās
Enerģijas avots - Uzlāde - Bezvadu uzlāde
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 30 minutes = 50%
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Nutitelefonid
feature_group_ln - Viedtālruņi
feature_group_lv - Viedtālruņi
feature_group_ru - Viedtālruņi
Formas faktors - Bārs
Fotoaparāts - Makrofotogrāfija - Jā
Galvenās kameras f numurs - ƒ/1.78, ƒ/2.2, ƒ/1.78
Garantija - 12
garantija - 12
Garantija - 24 mēneši
Garantijas noteikumi - 12 mēneši
Garantijas termiņš - 2 Y
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - F
Garums - 166.000000
GLONASS - Jā
GPS - Jā
GPS/ģeotagēšana - Jā
GPS uztvērējs - Jā
Grafika - GPU - Apple GPU
Grafika - GPU kodoli - 6
Grafika - Grafiskais procesors - Apple GPU
Grafika - Grafiskā karte - Apple GPU
Grafika - Grafiskā karte - Apple GPU
Grafika - Serdeņu skaits - 6
Grafikas - Kodolu skaits - 6
gross_weight - 0.37
GRUPA1 - Mobilitāte
GRUPA2 - Viedtālruņi
GSM tīkls - 850 MHz
GSM tīkls - 900 MHz
GSM tīkls - 1800 MHz
GSM tīkls - 1900 MHz
guaranteeLength - 12
Hoehe - 0.03
HST NUMERIS - MTUX3ZD/A
Iebūvēta atmiņa - 128 GB
Iekļautie piederumi - iPhone ar iOS 17 USB-C lādēšanas kabelis (1 m) Dokumentācija
Iekšējā atmiņa - 128 GB
Iekšējā atmiņa - Atmiņas kartes ligzda - Nav
Iekšējā atmiņa - Atmiņas kartes slots - Nav pieejams
Iekšējā atmiņa - Atmiņas kartes slots - Nav pieejams no
Iekšējā atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 128 GB
Iekšējā atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 128 GB
Iekšējā atmiņa - Iekšējā atmiņa - 128 GB
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati > Bruto augstums (mm) - 31.00 mm
Iepakojuma dati > Bruto dziļums (mm) - 166.00 mm
Iepakojuma dati > Bruto platums (mm) - 90.00 mm
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 2695 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 190.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB Type-C uz USB Type-C
Iepakojuma saturs - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Nē
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 150.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 15.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 75.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.20 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.07 kg
Ietver lādētāju/jaudas adapteri - Nē
Induktīvā uzlāde - jā
Informācija par iepakojumu > Bruto svars (kg) - 0.35 kg
IP klasifikācija - IP68
Izmēri - 146.6 x 70.6 x 8.3 mm
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 146,6
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 146.6
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 146.6
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 146.6
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 8,25
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 8.25
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 8.25
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 8.25
Izmēri un svars - Platums (mm) - 70,6
Izmēri un svars - Platums (mm) - 70,6
Izmēri un svars - Platums (mm) - 70,6
Izmēri un svars - Platums (mm) - 70.6
Izmēri un svars - Svars (g) - 187
Izmēri un svars - Svars (g) - 187
Izmēri un svars - Svars (g) - 187
Izmēri W x D x H, mm - 70.6 x 8.25 x 146.6
izmērs augstums - 170 mm
izmērs platums - 90 mm
izmērs svars - 350 g
IZSTRĀDĒTĀJS - APPLE
Izstrādājuma krāsa - Dabiskais titāns
Kamera - 48MP+12MP+12MP
Kamera - Jā
Kamera - Aizmugures kamera - 48 megapikseļu
Kamera - Aizmugures kamera - 48 MP
Kamera - Aizmugures kamera - 48 MP
Kamera - Aizmugures kamera - 48 MP
Kamera - Aizmugures kameras tips - Trīskāršā kamera
Kamera - Aizmugurējās kameras apertūras numurs - 1.78
Kamera - Aizmugurējās kameras fokusa attālums - 2.4 cm
Kamera - aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 48 MP
Kamera - aizmugurējās kameras zibspuldze - Jā
Kamera - Atbalstītie kameras attēlu formāti - DNG, HEIF, JPEG
Kamera - Atbalstītie kameras video formāti - H.264, HEVC, ProRes
Kamera - Attēla stabilizatora tips - Optiskā attēla stabilizācija (OIS)
Kamera - Attēla stabilizators - Jā
Kamera - Audio tālummaiņa - Jā
Kamera - Citas funkcijas - 3× optiskā tālummaiņa
Kamera - Citas funkcijas - 3× optiskā tālummaiņa
Kamera - Citas funkcijas - 3× optiskā tālummaiņa
Kamera - Citas funkcijas - 3× optiskā tālummaiņa
Kamera - Citas funkcijas - 15× digitālā tālummaiņa
Kamera - Citas funkcijas - 15× digitālā tālummaiņa
Kamera - Citas funkcijas - 15× digitālā tālummaiņa
Kamera - Citas funkcijas - 15× digitālā tālummaiņa
Kamera - Citas funkcijas - Atrašanās vietas ierakstīšana
Kamera - Citas funkcijas - Atrašanās vietas saglabāšana
Kamera - Citas funkcijas - Automātiskā attēla stabilizācija
Kamera - Citas funkcijas - Automātiskā attēla stabilizācija
Kamera - Citas funkcijas - Automātiskā attēla stabilizācija
Kamera - Citas funkcijas - Automātiskā attēla stabilizācija
Kamera - Citas funkcijas - Izraksts no
Kamera - Citas funkcijas - Izraksts no
Kamera - Citas funkcijas - Izraksts no
Kamera - Citas funkcijas - Panorāma
Kamera - Citas funkcijas - Panorāma
Kamera - Citas funkcijas - Panorāma
Kamera - Citas funkcijas - Panorāma
Kamera - Citas funkcijas - Ģeogrāfisko koordinātu pievienošana
Kamera - Citas funkcijas - Ģeogrāfisko norāžu pievienošana
Kamera - Citas funkcijas - Šaušana naktī
Kamera - Digitālā tālummaiņa - 15x
Kamera - fotoniskais dzinējs - Jā
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1280x720@30fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@25fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@30fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@60fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@120fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@240fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 3840x2160@24fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 3840x2160@25fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 3840x2160@30fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 3840x2160@60fps
Kamera - kameras augsta dinamiskā diapazona (HDR) režīms - Jā
Kamera - Maksimālais kadru nomaiņas ātrums - 240 kadri sekundē
Kamera - nakts režīms - Jā
Kamera - Nepārtrauktās uzņemšanas režīms - Jā
Kamera - Objektīva vāciņa materiāls - Safīra kristāls
Kamera - optiskā tālummaiņa - 2x
Kamera - optiskā tālummaiņa - 3x
Kamera - optiskā tālummaiņa - 6x
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras apertūras numurs - 2.2
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras fokusa attālums - 1.3 cm
Kamera - Otrās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 12 MP
Kamera - otrās aizmugurējās kameras skata leņķis (FOV) - 120°
Kamera - Panorāma - Jā
Kamera - portreta apgaismojums - Jā
Kamera - Portreta režīms - Jā
Kamera - Priekšējā kamera - 12 megapikseļi
Kamera - Priekšējā kamera - 12 megapikseļu
Kamera - Priekšējās kameras apertūras numurs - 1.9
Kamera - Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 12 MP
Kamera - Priekšējās kameras tips - Viena kamera
Kamera - QuickTake video - Jā
Kamera - Sarkano acu korekcija - Y
Kamera - sejas noteikšana - Jā
Kamera - sekundārā kamera - 12 megapikseļi
Kamera - Sekundārā kamera - 12 megapikseļi
Kamera - Stereo ierakstīšana - Jā
Kamera - Time lapse režīms - Jā
Kamera - Trešais aizmugurējās kameras fokusa attālums - 7.7 cm
Kamera - Trešās aizmugurējās kameras apertūras numurs - 2.8
Kamera - Trešās aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 12 MP
Kamera - Video ierakstīšanas režīmi - 720p
Kamera - Video ierakstīšanas režīmi - 1080p
Kamera - Video ierakstīšanas režīmi - 2160p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 30p
Kamera - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 30p
Kamera - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 30p
Kamera - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 30p
Kamera - Video stabilizators - Jā
Kamera - video uzņemšanas izšķirtspēja (maks.) - 3840 x 2160 pikseļi
Kamera - Ģeotagošana - Jā
Kamera > Galvenās kameras izšķirtspēja - 48+12+12 MP
Kamera > Iebūvēta zibspuldze - Retina zibspuldze, True Tone zibspuldze
Kamera > Otrējās kameras izšķirtspēja - 12 MP
Kamera > Sekundārā kamera - Jā
Kamera > Video ierakstīšanas režīmi - 4K video ierakstīšana ar ātrumu 24 kadri sekundē, 25 kadri sekundē, 30 kadri sekundē vai 60 kadri sekundē. 1080p HD video ierakstīšana ar 25 kadriem sekundē, 30 kadriem sekundē vai 60 kadriem sekundē 720p HD video ierakstīšana ar 30 kadriem sekundē
Kategorija - Saknes/telefoni | SmartWatche/telefons un viedtālruņi
Kategorijas kods - MPH
Kategorija_1 - Tālruņi un navigācija
Kategorija_2 - Mobilie tālruņi
Kods - MTUX3PX/A
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Kopējā glabāšanas jauda - 128 GB
Krāsa - dabas
Krāsa - Dabiskais titāns
LTE dati - Jā
LTE tīkls - 700 MHz
LTE tīkls - 800 MHz
LTE tīkls - 850 MHz
LTE tīkls - 900 MHz
LTE tīkls - 1700 MHz
LTE tīkls - 1800 MHz
LTE tīkls - 1900 MHz
LTE tīkls - 2100 MHz
LTE tīkls - 2300 MHz
LTE tīkls - 2500 MHz
LTE tīkls - 2600 MHz
LTE tīkls - 3400 MHz
LTE tīkls - 3500 MHz
LTE tīkls - 5200 MHz
Lādētāja savienotāja tips - USB-C
Mobilā operētājsistēma - iOS 17
Modelis - iPhone 15 Pro
Modelis - MTUX3PX/A
Modeļa nosaukums - iPhone 15 Pro
MPN - MTUX3ZD/A
Multimediji - Skaļruņi - stereo
Multivides - Atbalstītie arhīva formāti - Zip
Multivides - Atbalstītie audio formāti - AAC
Multivides - Atbalstītie audio formāti - ALAC
Multivides - Atbalstītie audio formāti - FLAC
Multivides - Atbalstītie audio formāti - MP3
Multivides - Atbalstītie dokumentu formāti - DOC
Multivides - Atbalstītie dokumentu formāti - DOCX
Multivides - Atbalstītie dokumentu formāti - Galvenais
Multivides - Atbalstītie dokumentu formāti - HTM
Multivides - Atbalstītie dokumentu formāti - HTML
Multivides - Atbalstītie dokumentu formāti - ICS
Multivides - Atbalstītie dokumentu formāti - PDF
Multivides - Atbalstītie dokumentu formāti - PPT
Multivides - Atbalstītie dokumentu formāti - PPTX
Multivides - Atbalstītie dokumentu formāti - RTF
Multivides - Atbalstītie dokumentu formāti - TXT
Multivides - Atbalstītie dokumentu formāti - USDZ
Multivides - Atbalstītie dokumentu formāti - VCF
Multivides - Atbalstītie dokumentu formāti - XLSX
Multivides - Atbalstītie dokumentu formāti - XLX
Multivides - Atbalstītie video formāti - H.264
Multivides - Atbalstītie video formāti - HEVC
Multivides - Atbalstītie video formāti - ProRes
Mērījumi un svars - Svars (g) - 187
name_et - Apple iPhone 15 Pro 128 GB, dabīgā titāna krāsā
Navigācija - Atrašanās vieta - Jā
Navigācija - BeiDou - Jā
Navigācija - Elektroniskais kompass - Jā
Navigācija - Galileo - Jā
Navigācija - GLONASS - Jā
Navigācija - GPS (satelīts) - Jā
Navigācija - Kvazizenīta satelītu sistēma (QZSS) - Jā
Navigācija - NavIC - Jā
Navigācija - Wi-Fi pozicionēšana - Jā
NFC atbalsts - Jā
Nodrošināta mobilā operētājsistēma - iOS 17
Nosaukums - Apple iPhone 15 Pro 128 GB, dabiskais titāna tonis
Nosaukums - Apple iPhone 15 Pro 128 GB Titanium Natural
Nosaukums - Apple iPhone 15 Pro 128 GB Titan Nature
Nosaukums - Apple | iPhone 15 Pro | Natural Titanium | 6,1" | Super Retina XDR displejs ar ProMotion | Apple | A17 Pro | Iekšējā RAM 8 GB | 128 GB | Dual SIM | Nano-SIM un eSIM | 3G | 4G | 5G | Galvenā kamera 48+12+12 MP | Papildus kamera 12 MP | iOS | 17
Nosaukums - iPhone 15 Pro 128 GB, dabiskais titāna tonis
nosaukums - iPhone 15 Pro 128 GB - Dabīgais titāns
nosaukums_lv - Apple iPhone 15 Pro 128 GB, dabīgā titāna krāsā
nosaukums_lv - Apple iPhone 15 Pro 128 GB, dabīgā titāna krāsā
nosaukums_ru - Apple iPhone 15 Pro 128 GB, dabīgā titāna krāsā
Noņemams akumulators - Nē
Operatīvā atmiņa (RAM) - RAM kapacitāte - 8192 MB
Operatīvā atmiņa - Operatīvās atmiņas ietilpība - 8 GB
Operētājsistēma - iOS 17
Operētājsistēmas versija - 17
Otrā aizmugurējā kamera - 12 Mpix
PANTS1 - IPHONE 15 PRO 128GB DABISKS
PANTS2 - TITĀNIJA
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 3 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 16.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 9 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.35 kg
Pilna apraksta līnija - Modelis iPhone 15 Pro|Iebūvēta atmiņa 128 GB|RAM 8 GB|Natural Titanium|LTE|4G|5G|OS iOS 17|ekrāns 6.1"|2556 x 1179|OLED|CPU A17 Pro mikroshēma|Dual SIM|1xUSB-C|Front-facing Camera 12MP|Bluetooth/USB/NFC/Wi-Fi|Bluetooth 5.3|GPS/ģeotagging|Izmēri 146.6 x 70.6 x 8.3 mm|Svars 0.187 kg
Pirkstu nospiedumu lasītājs - Nē
Platums - 70.6 mm
Platums - 90.000000
Plašs - 0.09
Priekšējā kamera - 12 Mpix
Priekšējā kamera - 12MP
Priekšējā kamera, MP - 12
Priekšējās kameras f numurs - ƒ/1.9
Procesors - Centrālā procesora ātrums - 2110 MHz
Procesors - Centrālā procesora ātrums - 3780 MHz
Procesors - frekvence - 2110 MHz
Procesors - frekvence - 3780 MHz
Procesors - kodolu skaits - 6
Procesors - kodolu skaits - 6
Procesors - kodolu skaits - 6
Procesors - Kodolu skaits - 6
Procesors - kopprocesora modelis - Neironu dzinējs
Procesors - kopprocesors - Jā
Procesors - krāsu kopprocesors - 16
Procesors - mikroshēmu komplekts - Apple A17 Pro
Procesors - mikroshēmu komplekts - Apple A17 Pro
Procesors - mikroshēmu komplekts - Apple A17 Pro
Procesors - Procesora krāsas - 6
Procesors - Procesora modelis - A17 Pro
Procesors - procesora ātrums - 2110 MHz
Procesors - procesora ātrums - 3780 MHz
Procesors - procesoru saime - Apple
Procesors - Takts frekvence - 2110 MHz
Procesors - Takts frekvence - 3780 MHz
Procesors - Čipsets - Apple A17 Pro
Procesors > Procesora krāsas - 6 (2P un 4E)
Procesors > Procesora modelis - A17 Pro
Procesors > Procesoru ģimenes procesori - Apple
ProducerCode - MTUX3PX/A
producerCode - MTUX3ZD/A
productName - Apple iPhone 15 Pro 128 GB - Dabīgais titāns
productSize - Parasts
Programmatūra - App Store - AppStore
Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Jā
Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.13 High Sierra
Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.14 Mojave
Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.15 Catalina
Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.15.3 Catalina
Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 11.0 Big Sur
Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 12.0 Monterey
Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 13.0 Ventura
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 Education x64
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 Enterprise
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 Enterprise x64
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 Home
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 Home x64
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 IoT Enterprise
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 IOT kodols
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 Izglītība
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 Pro
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 Pro x64
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 x64
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 11
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 11 Enterprise
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 11 Enterprise x64
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 11 Home
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 11 Pro
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 11 x64
Programmatūra - instalētā operētājsistēma - iOS 17
Programmatūra - komplektā esošā programmatūra - Apple Store, App Store, Grāmatas, Kalkulators, Kalendārs, Kamera, Fotoattēli, Fotoattēli, Kompass, Kontakti, FaceTime, Faili, Fikses, Atrast manu, Fitness, GarageBand, GarageBand, Veselība, Mājas, iMovie, iTunes Store, iMovie, Keynote, Lupa, Pasts, Kartes, Mērīšana, Ziņojumi, Mūzika, Ziņas, Ziņas, Piezīmes, Cipari, Lapas, Tālrunis, Fotogrāfijas, Podkāsti, Atgādinājumi, Safari, Iestatījumi, Īsceļi, Siri, Krājumi, Padomi, Tulkotājs, TV, Voice Memos, Naudas maks, Pulkstenis, Laiks
Programmatūra - Lietojumprogrammu veikals - AppStore
Programmatūra - Lietojumprogrammu veikals - AppStore
Programmatūra - lietotņu izplatīšanas platforma - Apple App Store
Programmatūra - Lietotņu veikals - AppStore
Programmatūra - Operētājsistēma - iOS 17
Programmatūra - Operētājsistēma - iOS 17
Programmatūra - Operētājsistēma - iOS 17
Programmatūra - Operētājsistēma - iOS 17
Programmatūra - Platforma - iOS
Programmatūra - Platforma - iOS
Programmatūra - Platforma - iOS
Programmatūra - Platforma - iOS
Programmatūra - Virtuālais asistents - Apple Siri
Pārdevēja mājas lapa - www.apple.com/iphone-15-pro/
RAM (RAM) - RAM apjoms - 8192 MB
RAM - RAM ietilpība - 8 GB
RAM atmiņa - 8
Ražotāja produkta nosaukums - iPhone 15 Pro
ražotāja_kods - MTUX3PX/A
Ražotāja_kods - MTUX3ZD/A
Ražotājs - APPLE
ražotājs - Apple
Ražotājs - Apple
Ražotājs - Apple
RažotājsPartNumber - MTUX3PX/A
Rezolūcija - 2556 x 1179
Saite - https://www.apple.com/lt/iphone-15-pro/
Savienojamība - SIM kartes ligzda - eSIM
Savienojamība - SIM kartes ligzda - nanoSIM
Savienojamība - SIM kartes slots - eSIM
Savienojamība - SIM kartes slots - nanoSIM
Savienojamība - Skaņa - Iebūvēts mikrofons
Savienojamība - Skaņa - Iebūvēts skaļrunis
Savienojamība - Skaņa - Integrēts mikrofons
Savienojamība - Skaņa - Skaļrunis
Savienojamība - USB - USB-C
Savienojamība - USB - USB-C
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotāja tips - USB Type-C
Savienojumi - SIM kartes slots - eSIM
Savienojumi - SIM kartes slots - eSIM
Savienojumi - SIM kartes slots - nanoSIM
Savienojumi - SIM kartes slots - nanoSIM
Savienojumi - Skaņa - Iebūvēts mikrofons
Savienojumi - Skaņa - Integrēts mikrofons
Savienojumi - Skaņa - Integrēts skaļrunis
Savienojumi - Skaņa - runātājs
Savienojumi - USB - USB-C
Savienojumi - USB - USB-C
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Sensori - Sejas ID; LiDAR skeneris; Barometrs; Augsta dinamiskā diapazona žiroskops; Augsta g paātrinājuma mērītājs; Tuvuma sensors; Divi apkārtējās gaismas sensori
Sensori - Akselerometri - Jā
Sensori - akselerometrs - Jah
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - Apkārtējās gaismas sensors - Jā
Sensori - Citi - FaceID sejas atpazīšana
Sensori - Citi - FaceID sejas atpazīšana
Sensori - Citi - FaceID sejas atpazīšana
Sensori - Citi - FaceID sejas atpazīšana
Sensori - Gaismas sensors - Jah
Sensori - Gaismas sensors - Jā
Sensori - Gaismas sensors - Jā
Sensori - Gaismas sensors - Jā
Sensori - GPS - BDS
Sensori - GPS - BDS
Sensori - GPS - BDS
Sensori - GPS - Galileo
Sensori - GPS - Galileo
Sensori - GPS - Galileo
Sensori - GPS - GLONASS
Sensori - GPS - GLONASS
Sensori - GPS - GLONASS
Sensori - GPS - GPS
Sensori - GPS - GPS
Sensori - GPS - GPS
Sensori - GPS - NavlC
Sensori - GPS - NavlC
Sensori - GPS - NavlC
Sensori - GPS - QZSS
Sensori - GPS - QZSS
Sensori - GPS - QZSS
Sensori - Kompass - Jah
Sensori - Kompass - Jā
Sensori - Kompass - Jā
Sensori - Kompass - Jā
Sensori - Magnētiskais sensors - Jā
Sensori - NFC - Jah
Sensori - NFC - Jā
Sensori - NFC - Jā
Sensori - Pirkstu nospiedumu lasītājs - Nav pieejams no
Sensori - Pirkstu nospiedumu lasītājs - Nē
Sensori - Pirkstu nospiedumu sensors - Nē
Sensori - Pirkstu nospiedumu sensors - Nē
Sensori - Pozīcijas sensors - Jah
Sensori - Tuvuma sensors - Jah
Sensori - Tuvuma sensors - Jā
Sensori - Tuvuma sensors - Jā
Sensori - Tuvuma sensors - Jā
Sensori - Žiro sensori - Jā
Sensori - Žiro sensors - Jā
Sensori - Žiroskops - Jā
Sensori - Žiroskops - Jā
Sensors - Barometer - Jā
Sensors - GPS - BDS
Sensors - GPS - Galileo
Sensors - GPS - GLONASS
Sensors - GPS - GPS
Sensors - GPS - NavlC
Sensors - GPS - QZSS
Sensors - LiDAR sensor - Jā
Sensors - NFC - Jā
ShortDescription -
SIM karte - eSIM
SIM karte - Nano
SIM kartes tips - nano-SIM, eSIM
SIM karšu skaits - Divas SIM kartes
sizeX - 90
sizeY - 170
sizeZ - 30
Starling - Y
Stck_Kart - 10
Stck_Pal - 0
Svars - 0,50
Svars - 0.35
Svars - 0.36
Svars - 0.330000
Svars - 187 g
svars - 350
Svars, g - 187
Svars un izmēri - Augstums - 146.6 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 8.2 mm
Svars un izmēri - Platums - 70.6 mm
Svars un izmēri - Svars - 187 g
svītrkods - 195949018855
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.37 kg
Tehniskā informācija > Garantija - 12 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.17 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Apple
Tehniskā specifikācija > Enerģija - Video atskaņošana: Video atskaņošana (straumēta): līdz 23 stundām: Līdz 20 stundām; Audio atskaņošana: Līdz 75 stundām; Iebūvēta uzlādējama litija jonu baterija; MagSafe bezvadu uzlāde līdz 15 W; Qi bezvadu uzlāde līdz 7,5 W; Ātrā uzlādes iespēja: Līdz 50 % uzlāde aptuveni 30 minūtēs19 ar 20 W vai jaudīgāku adapteri (pieejams atsevišķi). USB-C savienotājs ar atbalstu: uzlāde; DisplayPort; USB 3 (līdz 10 Gb/s). MagSafe: Bezvadu uzlāde līdz 15 W; magnētu masīvs; izlīdzināšanas magnēts; piederumu identifikācijas NFC; magnetometrs.
Tehniskās specifikācijas > Displejs - Super Retina XDR displejs; 6.1 collas (pa diagonāli) OLED displejs; 2556 × 1179 pikseļu izšķirtspēja ar 460 ppi; Dynamic Island; Always-On displejs; ProMotion tehnoloģija ar adaptīvu atsvaidzināšanas frekvenci līdz 120 Hz; HDR displejs; True Tone; Plašas krāsas (P3); Haptic Touch; 2 000 000:1 kontrasta attiecība (tipiska); 1000 nitu maksimālais spilgtums (tipisks); 1600 nitu maksimālais spilgtums (HDR); 2000 nitu maksimālais spilgtums (ārā); Oleofobisks pārklājums, noturīgs pret pirkstu nospiedumiem; Atbalsta vairāku valodu un burtu vienlaicīgi attēlošanu.
Tehniskās specifikācijas > Izmērs - 146.6 x 70.6 x 8.25 mm
Tehniskās specifikācijas > Jauda - 128GB
Tehniskās specifikācijas > Kamera - Kamera: Pro kameras sistēma: 48 MP galvenā: 24 mm, ƒ/1,78 diafragma, otrās paaudzes sensora maiņas optiskā attēla stabilizācija, 100% fokusa pikseļi, atbalsts īpaši augstas izšķirtspējas fotogrāfijām (24 MP un 48 MP); 12 MP īpaši platleņķa: 13 mm, ƒ/2,2 diafragma un 120° skata leņķis, 100% fokusa pikseļi; 12 MP 2x telefoto (iespējota ar četru pikseļu sensoru): 48 mm, ƒ/1,78 diafragma, otrās paaudzes sensora maiņas optiskā attēla stabilizācija, 100% fokusa pikseļi; 12 MP 3x telefoto: 77 mm, ƒ/2,8 diafragma, optiskā attēla stabilizācija; 3x optiskā tālummaiņa, 2x optiskā tālummaiņa; 6x optiskās tālummaiņas diapazons; digitālā tālummaiņa līdz 15x Pielāgojamais noklusējuma objektīvs (galvenais): Safīra kristāla objektīva vāciņš; Adaptīvā True Tone zibspuldze; Photonic Engine; Deep Fusion; Smart HDR 5; Jaunākās paaudzes portreti ar fokusa un dziļuma kontroli; Portretu apgaismojums ar sešiem efektiem; Nakts režīms; LiDAR skeneris ļauj veikt portretus nakts režīmā; Panorāma (līdz 63 MP); Fotogrāfiskie stili; Makro fotografēšana; Apple ProRAW; Plaša krāsu uzņemšana fotogrāfijām un Live Photos; Objektīva korekcija (Ultra Wide); Uzlabota sarkano acu korekcija; Automātiskā attēla stabilizācija; Sēriju režīms; Fotoattēlu ģeotagēšana; Uzņemtie attēlu formāti: HEIF, JPEG un DNG. TrueDepth kamera: 12 MP kamera; ƒ/1.9 diafragma; Autofokuss ar fokusa pikseļiem; Retina zibspuldze; Photonic Engine; Deep Fusion; Smart HDR 5; Jaunākās paaudzes portreti ar fokusa un dziļuma kontroli; Portretu izgaismojums ar sešiem efektiem; Animoji un Memoji; Nakts režīms; Fotografēšanas stili; Apple ProRAW; Plaša krāsu uzņemšana fotogrāfijām un Live Photos; Objektīva korekcija; Automātiskā attēla stabilizācija; Sēriju režīms; 4K video ierakstīšana ar 24 kadriem sekundē, 25 kadriem sekundē, 30 kadriem sekundē vai 60 kadriem sekundē; 1080p HD video ierakstīšana ar ātrumu 25 kadri sekundē, 30 kadri sekundē vai 60 kadri sekundē; Kinematogrāfiskais režīms līdz 4K HDR ar ātrumu 30 kadri sekundē; HDR video ierakstīšana ar Dolby Vision līdz 4K ar ātrumu 60 kadri sekundē; ProRes video ierakstīšana līdz 4K ar ātrumu 60 kadri sekundē ar ārēju ierakstīšanu; Log video ierakstīšana; Academy Color Encoding System; Slo-mo video atbalsts 1080p ar ātrumu 120 kadri sekundē; Time-lapse video ar stabilizāciju; Nakts režīms Time-lapse; QuickTake video; Kinematogrāfiskā video stabilizācija (4K, 1080p un 720p).
Tehniskās specifikācijas > Krāsa - Dabiskais titāns
Tehniskās specifikācijas > Mikroshēmas - A17 Pro mikroshēma; jauns 6 kodolu CPU ar 2 veiktspējas un 4 efektivitātes kodoliem; jauns 6 kodolu GPU; jauns 16 kodolu Neural Engine.
Tehniskās specifikācijas > Operētājsistēma - iOS 17
Tehniskās specifikācijas > Sensori - Sejas ID; LiDAR skeneris; Barometrs; Augsta dinamiskā diapazona žiroskops; Augsta g paātrinājuma mērītājs; Tuvuma sensors; Dubultais apkārtējās gaismas sensors.
Tehniskās specifikācijas > SIM kartes tips - Divas SIM kartes (nano-SIM un eSIM); dubultas eSIM atbalsts
Tehniskās specifikācijas > Svars - 187g
Tehniskās specifikācijas > Uzglabāšana - 128GB
Tehniskās specifikācijas > Video - Video ierakstīšana: 1080p HD video ierakstīšana ar ātrumu 25 kadri sekundē, 30 kadri sekundē vai 60 kadri sekundē; 720p HD video ierakstīšana ar ātrumu 25 kadri sekundē, 30 kadri sekundē vai 60 kadri sekundē; 720p HD video ierakstīšana ar ātrumu 30 kadri sekundē; kinematogrāfiskais režīms līdz 4K HDR ar ātrumu 30 kadri sekundē; darbības režīms līdz 2.8K ar ātrumu 60 kadri sekundē; HDR video ierakstīšana ar Dolby Vision līdz 4K ar ātrumu 60 kadri sekundē; ProRes video ierakstīšana līdz 4K ar ātrumu 60 kadri sekundē ar ārēju ierakstīšanu; Log video ierakstīšana; Academy Color kodēšanas sistēma; Makro video ierakstīšana, tostarp slo mo un time lapse; Slo mo video atbalsts 1080p ar ātrumu 120 kadri sekundē vai 240 kadri sekundē; Time lapse video ar stabilizāciju; Nakts režīms Time lapse; QuickTake video; Otrās paaudzes sensora maiņas optiskā attēla stabilizācija video (galvenā); Optiskā attēla stabilizācija video (3x telefoto); 3D sensora nobīdes optiskā attēla stabilizācija un autofokuss video (5x telefoto); Digitālā tālummaiņa līdz 9x (iPhone 15 Pro) un 15x (iPhone 15 Pro Max); Audio tālummaiņa; True Tone zibspuldze; Kinematogrāfiskā video stabilizācija (4K, 1080p un 720p); Nepārtraukta video ar autofokusu; 8 MP fotoattēlu uzņemšana 4K video ierakstīšanas laikā; Atskaņošanas tālummaiņa; Ierakstītie video formāti: HEVC, H.264, un ProRes; Stereo ierakstīšana.
Telpa - Deep Fusion - Jā
Trešā aizmugurējā kamera - 12 Mpix
Tālruņa savienojumi - Bluetooth/NFC/USB/Wi-Fi
Tīkla tīkli > SIM kartes iespējas - Divas SIM kartes
Tīkla tīkli > SIM kartes tips - Nano-SIM un eSIM
Tīkli - 4G - Jā
Tīkli - 4G - jā
Tīkli - 4G - Jā
Tīkli - 5G - Jah
Tīkli - 5G - Jah
Tīkli - 5G - Jā
Tīkli - Bezvadu - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Tīkli - Bezvadu - WiFi 6E
Tīkli - Bezvadu tīkli - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Tīkli - Bezvadu tīkli - WiFi 6E
Tīkli - Bezvadu tīkls - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Tīkli - Bezvadu tīkls - WiFi 6E
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Tīkli - Bluetooth protokoli - LE
Tīkli - Bluetooth protokoli - LE
Tīkli - Bluetooth protokoli - LE
Tīkli - Citas funkcijas - Karstā vieta
Tīkli - Citas funkcijas - Karstā vieta
Tīkli - Citas funkcijas - Karstā vieta
Tīkli - Mobilais internets - 4G LTE
Tīkli - Mobilais internets - 4G LTE
Tīkli - Mobilais internets - 5G
Tīkli - Mobilais internets - 5G
Tīkli - Mobilā platjosla - 4G LTE
Tīkli - Mobilā platjosla - 5G
Tīklošana > 3G - Jā
Tīklošana > 4G - Jā
Tīklošana > 5G - Jā
Tīklošana > Bluetooth - Jā
Tīklošana > Bluetooth versija - 5.3
Tīklošana > Wi-Fi - Jā
Tīklošana > Wi-Fi standarti - 802.11ax
Tīkls - 2G joslas (primārā SIM karte) - 850
Tīkls - 2G joslas (primārā SIM karte) - 900
Tīkls - 2G joslas (primārā SIM karte) - 1800
Tīkls - 2G joslas (primārā SIM karte) - 1900 MHz
Tīkls - 2G standarti - Edge
Tīkls - 2G standarti - GSM
Tīkls - 3G standarti - DC-HSDPA
Tīkls - 3G standarti - HSPA+
Tīkls - 3G standarti - UMTS
Tīkls - 4G standarts - TD-LTE UN FDD-LTE
Tīkls - 5G standarts - NR
Tīkls - 5G standarts - NR mmWave
Tīkls - AirPlay - Jā
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 850
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 900
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 1700
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 1900
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 2100 MHz
Tīkls - balss pār LTE (VoLTE) atbalsts - Jā
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.3
Tīkls - Frekvenču josla - Penta-band
Tīkls - iBeacon - Jā
Tīkls - MIMO - Jā
Tīkls - Mobilā tīkla izveide - 5G
Tīkls - SIM kartes iespēja - Divas SIM kartes
Tīkls - SIM kartes tips - NanoSIM + eSIM
Tīkls - tuvo lauku komunikācija (NFC) - Jā
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6E (802.11ax)
UMTS tīkls - 850 MHz
UMTS tīkls - 900 MHz
UMTS tīkls - 1700 MHz
UMTS tīkls - 1900 MHz
UMTS tīkls - 2100 MHz
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 1
Uzglabāšana - Atmiņas kartes slots - NAV PIEMĒROJAMS
Uzglabāšana - Iekšējās atmiņas ietilpība - 128 GB
Uzglabāšana - Integrētā atmiņa - 128 GB
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - Nav atbalstīts
Uzglabāšana > Iekšējā RAM - 8 GB
Uzglabāšana > Iekšējās atmiņas ietilpība - 128 GB
Veiktspēja - avāriju noteikšana - Jā
Veiktspēja - Balss komandas - Jā
Veiktspēja - balss zvanīšana - Jā
Veiktspēja - Bezvadu uzlāde - Jā
Veiktspēja - Dzirdes aparātu saderība - M3, T4
Veiktspēja - Grafiskās kartes kodoli - 6
Veiktspēja - sejas atpazīšana - Jā
Veiktspēja - Vibrējošs brīdinājums - Jā
Veiktspēja - Videozvans - Jā
Veiktspēja - Ātra uzlāde - Jā
Veiktspēja > Instalētā operētājsistēma - iOS
Veiktspēja > Operētājsistēmas versija - 17
vendpn - MTUX3PX/A
Video ierakstīšanas izšķirtspēja - 3840 x 2160
Vienība Neto svars - 0.187 kg
Vienības bruto svars - 0.35 kg
Vienības kastes augstums - 0.03
Vienības kastes garums - 0.165
Vienības kastes platums - 0.09
Vienība Slikts tilpums - 0,0004455 kubikmetru
Wi-Fi - Jā
WLAN tips - Wi-Fi 6E
Ziņapmaiņa - E-pasts - Jā
Ziņapmaiņa - multivides ziņapmaiņas pakalpojums (MMS) - Jā
Ziņapmaiņa - īsziņu dienests (SMS) - Jā
zīmols - Apple
Šūnas tips - Li-ion (iekšējais akumulators)
Category 1 - Apple
Category 2 - iPhone
Category 3 - iPhone 15 Pro
4G Data - Yes
5G support - Yes
5G Data - Yes
Subscription - Subscription type - No subscription
Laenge - 0.16
Rear camera - 48 Mpix
Rear camera resolution, MP - 48 + 12 + 12
Battery - Lithium-Ion rechargeable
Battery - Battery technology - Lithium-Ion (Li-Ion)
Battery - Continuous audio playback time - 75 h
Battery - Continuous video playback time - 23 h
Description - - 6.1-inch Super Retina XDR display footnote featuring ProMotion, Always-On, and Dynamic Island - Strong and light titanium design with Action button — a fast track to your favorite feature - 48MP Main camera for super-high-resolution photos and 3x Telephoto camera - A17 Pro chip delivers a massive leap in graphics performance, transforming mobile gaming - USB-C connector with USB 3 for up to 20x faster transfer speeds and new pro workflows
Description - APPLE IPHONE 15 PRO 6.1" 8/128GB 3274MAH NATURAL TITANIUM
Description - iPhone. Forged in titanium. iPhone 15 Pro is the first iPhone to feature an aerospacegrade titanium design, using the same alloy that spacecraft use for missions to Mars. Titanium has one of the best strengthtoweight ratios of any metal, making these our lightest Pro models ever. Youll notice the difference the moment you pick one up. The titanium band is bonded with a new internal aluminum frame through solidstate diffusion. This is an industryfirst innovation, using a thermomechanical process that joins these two metals with incredible strength. The internal frame is also made from 100% recycled aluminum, which contributes to our overall usage of recycled materials and helps us work toward our 2030 climate goals. Trifecta of tough. A strong titanium band. The toughest back glass in a smartphone. And a Ceramic Shield front thats even tougher than any smartphone glass. Remarkably resistant. iPhone is splash, water, and dust resistant. What a relief. A display of true intelligence. iPhone 15 Pro has an advanced Super Retina XDR display with ProMotion. It ramps up refresh rates to 120Hz when you need exceptional graphics performance. And ramps down to save power when you dont. Dynamic Island bubbles up alerts and Live Activities so you dont miss them while youre doing something else. You can easily track your next ride, sports scores, flight status, and more. With the Always-On display, your Lock Screen stays glanceable, so you dont have to tap it to stay in the know. Using smart algorithms, iPhone detects when its in your pocket or face down and goes dark to save battery life. Standby StandBy turns your iPhone into a new, full-screen experience with glanceable information you can see from a distance. Just set it on its side while charging to display the time, showcase your favorite photos, or keep an eye on your widgets. Thanks to the AlwaysOn display, its persistent. But at night, the screen dims so you can sleep easy. A17 Pro chip. A monster win for gaming. Its here. The biggest redesign in the history of Apple GPUs. A17 Pro is an entirely new class of iPhone chip that delivers our best graphics performance by far. Mobile games will look and feel so immersive, with incredibly detailed environments and more realistic characters. And with industry-leading speed and efficiency, A17 Pro takes fast and runs with it. iPhone 15 Pro uses hardware-accelerated ray tracing for the first time thats up to four times faster than softwarebased ray tracing, delivering more fluid graphics and truetolife lighting. Its the fastest raytracing performance in a smartphone. MetalFX Upscaling combines the performance of the GPU and the Neural Engine to produce highresolution graphics while using much less power. So you can game on and on. A camera that captures your wildest imagination. From dramatic framing flexibility to next-generation portraits, see what you can do with our most powerful iPhone camera system. A camera that captures your wildest imagination. 48MP camera. Megapowerful. The advanced quadpixel sensor makes the most of 48 megapixels by adapting to what youre shooting, so you get lowlight photos with phenomenal detail. It also lets you scoot in closer with an additional 2x Telephoto. The new Photonic Engine combines the best pixels from a superhighresolution image with another thats optimized for light capture. So you automatically get 24MP photos thats twice the resolution than before for everyday shots with extra detail. For the moments when you want to prioritize detail, you have more pro options to choose from. 48MP HEIF gives you four times more resolution than before, in a format thats ready to share. Or shoot in 48MP ProRAW for precise control over color, detail, and dynamic range. Whats your Main mm? Now you can choose your default Main camera lens 24 mm, 28 mm, or 35 mm all without having to carry around extra gear. Thats the power of computational photography. Nextgeneration portraits. The Photonic Engine supercharges your portraits, giving you beautiful detail, true-to-life color, zero shutter lag, and up to two times better low-light performance. Now portraits can be Live Photos, too. And you can even shift the focus between subjects after you take a shot. Magic is made behind the camera, too. Its not just portraits that benefit from the Photonic Engine. Night mode now lets you see your subjects more clearly in darker scenes with increased dynamic range. When lighting is bright or uneven, the latest Smart HDR intelligently optimizes for both your subject and the background giving you photos with gorgeous color and more accurate skin tones. The TrueDepth camera also uses the latest Smart HDR, Night mode, and portrait enhancements. So youll get your best selfies yet. Pro video. Now with more Pro. New Log encoding makes ProRes even more powerful, enabling more range and flexibility for visual effects and color grading in post. iPhone 15 Pro is the first smartphone to support ACES Academy Color Encoding System a global color standard for major movie productions. Do your thing, directors. Highestquality video in a smartphone Tetraprism. Even cooler than it sounds We created a stateoftheart tetraprism design a folded glass structure below the lens to reflect light rays four times over. This allows light to travel for longer in the same space, giving you a new focal length that really goes the distance. To support the tetraprism design, we pioneered a 3D sensorshift optical image stabilization and autofocus module that moves in all three directions. Our most advanced stabilization system ever delivers twice as many microadjustments as before. Let your overlay be your guide. Using intelligent image stabilization, our new guide helps you line up superzoomedin shots. It will come in handy now that you have up to 25x digital zoom to play with. Get in on the Action button. The allnew Action button is a fast track to your favorite feature. Once you set the one you want, just press and hold to launch the action. By default, the Action button is set to toggle between Ring and Silent modes. If you choose a different action, you can use Control Center to mute or use Focus filters to automatically set your iPhone to silent. Whatever youre doing, the Action button is at the ready. Launch Camera to catch a spontaneous selfie. Record an instant voice memo. You can even select Shortcut to open an app or run a series of tasks like switching on the lights in your living room and playing music. Gigablast your gigabits. USBC with USB 3 gives you up to 10Gb/s, so you can transfer your masterful ProRes videos, just like that. USBConvenient. Now you can connect USBC gear like thumb drives, fast external storage, 4K displays, and microphones. And you can charge Apple Watch or AirPods from your iPhone. Charge up to 50% in around 30 minutes9 with the 20W USBC Power Adapter (sold separately). Swap drives. Keep filming. And carry on. iPhone 15 Pro lets you shoot ProRes video directly to external storage, so you can quickly switch drives and keep your iPhone camera rolling on set. Want to capture slow motion Hollywood style? Now you can record ProRes 4K at 60 fps to an external SSD. Ah, there you are. Want to find a friend in a crowded train station or busy park? Look no further than Precision Finding for FindMy friends. Its powered by the secondgeneration Ultra Wideband chip, now with three imes greater range, so it can lead you right to them. To enable Precision Finding, friends with iPhone 15 or iPhone 15 Pro can share their location only with you using Find My. Its simple and private. Battery life thats positively Pro. Even with so many advanced new features, iPhone 15 Pro still gives you amazing allday battery life. Up to 29 hrs video playback on iPhone 15 Pro Max iPhone 15 Pro Max has up to 9 more hours video playback than iPhone 12 Pro Max In an emergency, iPhone has your back. Introducing Roadside Assistance via satellite. If your car breaks down and youre off the beaten path without cell service or WiFi, you can still use iPhone to get help. First, start a new text to Roadside Assistance and follow the easy onscreen steps to see how to connect and stay connected to a satellite. Then tap to answer a few key questions, like what model of car you have and what kind of help you need. Once you reply, youll be connected with a AAA roadside assistance provider, who can send someone with the right equipment to help get you moving again. Dont have a membership? No worries. It all works, even if youre not a member. If youve tried calling 911 but dont have cell service or WiFi, you can use iPhone to text emergency services over satellite.15 To save time, iPhone front-loads important questions to assess your situation. Just tap to respond. Then iPhone will show you where to point your phone to stay connected and avoid obstructions like mountains. Remember, it can take from 15 seconds to more than a minute to get through depending on conditions Crash Detection. iPhone can detect a severe car crash and call for help if you cant. iOS 17. Style it out. Swap it over. Sticker it up Contact Poster. Create your own poster that contacts will see when you call. Pick a favorite pic or Memoji, pair it with a favorite font, and there you have it your very own calling card. NameDrop. Want to swap contact info with someone? Just bring your iPhone close to theirs. You can both choose what you want to share, and the information transfers instantly. Live Stickers. Touch and hold an object in a photo to lift it from the background and create a sticker. Add effects like Puffy and Shiny. Or create animated stickers from Live Photos.
Memory (RAM) - 8GB
Memory card - Not relevant
Memory card reader - No
Memory standard - Not applicable
Height - 30.000000
Height - 146.6 mm
Power source - Battery life - 20 hours of video streaming
Vooluallikas - Aku vastupidavus - 20 tundi video striimimist
Vooluallikas - Aku vastupidavus - 23 tundi videoesitust
Power source - Battery life - 23 hours of video playback
Power source - Battery life - 75 hours audio playback
Vooluallikas - Aku vastupidavus - 75 tundi muusika kuulamist
Power source - Battery type - Lithium ion battery
Источник питания - Тип аккумулятора - Литий-ионовый аккумулятор
Vooluallikas - Aku tüüp - Liitium-ioon aku
Power source - Wireless charging - 15 W
Vooluallikas - Juhtmevaba laadimine - 15 W
Источник питания - Беспроводная зарядка - 15 W
Vooluallikas - Juhtmevaba laadimine - Jah
Power source - Wireless charging - Yes
Источник питания - Беспроводная зарядка - Да
Power source - Wireless charging - MagSafe
Vooluallikas - Juhtmevaba laadimine - MagSafe
Источник питания - Беспроводная зарядка - MagSafe
Power source - Wireless charging - Qi Standard
Vooluallikas - Juhtmevaba laadimine - Qi Standard
Источник питания - Беспроводная зарядка - Qi Standard
Power source - Charging - Wireless charging
Источник питания - Зарядка - беспроводная зарядка
Vooluallikas - Laadimine - Juhtmevaba laadimine
Power source - Charging - via USB-C port
Источник питания - Зарядка - через USB-C port
Vooluallikas - Laadimine - USB-C pesa kaudu
Power source - Fast charging - 30 minutes = 50%
Vooluallikas - Kiirlaadimine - 30 minutit = 50%
Источник питания - Быстрая зарядка - 30 минут = 50%
Vooluallikas - Kiirlaadimine - Jah
Power source - Fast charging - Yes
Источник питания - Быстрая зарядка - Да
Wireless communication - 5G
Wireless communication - Bluetooth
Wireless communication - LTE
Wireless communication - NFC
Wireless communication - WiFi
Bluetooth - Yes
Bluetooth version - 5.3
Bluetooth version - Bluetooth 5.3
category_en - Phones
category_et - Telefonid
category_lv - Telefoni
category_ru - Телефоны
Other - Color - Titanium
Другое - Цвет - Titanium
Muu - Värvus - Titanium
Other features - Face ID: Using facial recognition technology in the TrueDepth camera Apple Pay: ability to pay with iPhone in stores, apps and online using Face ID; Approve Apple Pay transactions on Mac
Citi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IP68
Citi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Putekļdrošs
Citi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Ūdensizturīgs
Другое - Материал корпуса - Титан
Other - Package contents - USB-C cable
Other - Package contents - Smartphone
Citi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabelis
Citi - Iepakojumā ietilpst - Viedtālrunis
Muu - Ilmastikukindlus - IP68
Muu - Ilmastikukindlus - Tolmukindel
Muu - Ilmastikukindlus - Veekindel
Muu - Komplekti sisu - Nutitelefon
Muu - Komplekti sisu - USB-C kaabel
Другое - Комплектация - USB-C cable
Другое - Комплектация - Смартфон
Citi - Korpusa materiāls - Titāns
Citi - Krāsa - Titāna
Other - Weather sealing - IP68
Other - Weather sealing - Dustproof
Other - Weather sealing - Waterproof
Другое - Погодная устойчивость - IP68
Другое - Погодная устойчивость - Пылезащищенный
Другое - Погодная устойчивость - Водостойкий
Muu - Korpuse materjal - Titaan
Other - Body material - Titanium
Other display parameters - Dynamic Island Constantly dimming display ProMotion technology with adaptive refresh rate up to 120 Hz HDR technology True Tone Wide color gamut (P3) Haptic Touch Contrast 2,000,000:1 (typical) Brightness max. 1000 nits (typical); 1600 nits peak brightness (HDR); peak brightness 2000 nits (outdoors) Oleophobic coating resistant to fingerprints Simultaneously display information in multiple languages and character sets
CPU - A17 Pro chip
CPU - other information - A17 Pro chip New 6-core CPU with 2 performance cores and 4 energy-saving cores New 6-core GPU New 16-core Neural Engine
Performance - Emergency SOS (satellite) - Yes
Andmeside - Muud funktsioonid - Hotspot
Data transmission - EDGE
Data transmission - HSDPA
Data transmission - HSPA
Data transmission - HSPA+
Data transmission - LTE
Data transmission - UMTS
Data transmission - WAP
Andmeside - 4G - Jah
Andmeside - 5G - Jah
Andmeside - Juhtmevaba võrk - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Andmeside - Juhtmevaba võrk - WiFi 6E
Andmeside - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Andmeside - Bluetooth protokollid - A2DP
Andmeside - Bluetooth protokollid - LE
Andmeside - Mobiilne internet - 4G LTE
Andmeside - Mobiilne internet - 5G
Data standards - GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G
description_et - iPhone 15 Pro. 120 Hz ProMotion ja Dynamic Island'iga Super Retina XDR OLED ekraan ja Ceramic Shield esiklaas, viimasepeal A17 Pro kiip, 48 MP põhikaamera, 12 MP ülilainurk- ja telefotoobjektiivid, 3× suum, kohandatav Action-nupp ja võimsaim Pro kaamerasüsteem – kõik see ülimalt vastupidavas titaanist korpuses. iPhone. Titaanist vormitud.
iPhone 15 Pro on esimene iPhone, milles kasutatakse lennutööstuse tasemel titaanist disaini. Sama sulamit kasutatakse Marsile missioonile saadetavates kosmoselaevades. Titaanil on metallidest üks parimaid tugevuse ja kaalu suhteid. Tänu sellele on Apple Pro mudelid kergemad kui eales varem. Märkad erinevust kohe, kui selle kätte võtad. A17 Pro kiip. Eepiline võit mänguritele.
Kohal. Apple’i graafikaprotsessorite ajaloo suurim täiustus. A17 Pro on täiesti uue klassi iPhone’i kiip, mis pakub senisest palju paremat graafikat. Uskumatult detailirohkete keskkondade ja realistlike tegelastega mobiilimängud on ülimalt kaasahaaravad . Tänu oma klassi juhtivale kiirusele ja tõhususele on A17 Pro kiip eriti võimekas. Uus 6-tuumaline profiklassi graafikaprotsessor. Kaamera, mis jäädvustab sinu suurejoonelised nägemused.
Dramaatiliselt mitmekülgsed kadreerimisvõimalused ja järgmisel tasemel portreekunst. Vaata, mida saad teha meie kõige võimsaima iPhone'i kaamerasüsteemiga. iPhone 15 Pro võimaldab valida mitme fookuskauguse vahel. Nüüd saad seitset profitasemel objektiivi endaga kõikjal kaasas kanda. 48 MP põhikaamera on veelgi arenenum ning suudab jäädvustada ülimalt kõrge eraldusvõimega fotosid, millel on täiesti uuel tasemel detailid ja värvid. Märkad kohe, et su portreed on palju kõrgemal tasemel. Ja enam ei pea sa portreerežiimi sisse lülitama. Pole vahet, kas sinu subjektiks on inimene, koer või kass - iPhone tuvastab sügavusinfo automaatselt. Nii võid hetkega näha oma fotot portreena, millel on kunstipärane hägustatud efekt. Samuti võid sa seda teha hiljem rakenduses Photos. Action-nupp on tegudeks valmis.
Uhiuus Action-nupp on kiirtee sinu lemmiktegevuste juurde. Pärast lemmikfunktsiooni seadistamist vajuta tegevuse käivitamiseks nupule ja hoia seda all. Vaikimisi on Action-nupp seadistatud lülitama helina ja vaikerežiimi vahel. Kui valid mõne muu toimingu, saad vaigistamiseks kasutada juhtimiskeskust või kasutada fookusrežiimi, et lülitada oma iPhone automaaselt vaikerežiimile. Action-nupp on alati valmis. Käivita kaamera, et jäädvustada spontaanne selfie. Salvesta häälmemo. Lisaks saad valida otsetee, et avada mõni rakendus või teostada mitu erinevat toimingut, näiteks tulede sisselülitamine sinu elutoas ja muusika mängimine. Gigabittide kiirendi.
iPhone 15 Pro on esimene USB 3 toetav iPhone. See võimaldab varasemast palju kiiremat andmeedastust ja profitööd. Uus USB-C liides võimaldab sul laadida oma Maci või iPadi sama kaabliga, mida kasutad iPhone 15 Pro laadimiseks. Hüvasti, juhtmepuntrad. Uhiuus WiFi 6E võimaldab kuni kaks korda kiiremat juhtmevaba kiirust. Seega saad faile välkkiirelt üles ja alla laadida. Kas otsid sõpra ülerahvastatud raudteejaamas või inimestest tulvil pargis? Siin tuleb sulle appi Find My sõprade täppisotsing. Sellele annab võimsuse teise põlvkonna ülilairiba kiip, Täppisotsingul on nüüd kolm korda suurem ulatus, et viia sind otse sõprade juurde. Täppisotsingu aktiveerimiseks saavad mudelit iPhone 15 Pro või iPhone 15 kasutavad sõbrad jagada oma asukohta ainult sinuga Find My rakenduse kaudu. See on lihtne ja privaatne. Pro-tasemel aku kestvus.
Isegi nii paljude uute võimalustega suudab iPhone 15 Pro tagada endiselt hämmastava aku kestuse terveks päevaks. Kuni 23 tundi video esitusaega mudelil iPhone 15 Pro Lisa MagSafe laadija kiireks ja efektiivseks juhtmevabaks laadimiseks iPhone 15 Pro mudelil on kuni 6 tundi rohkem video esitusaega kui iPhone 12 Pro mudelil. Õnnetuse korral aitab iPhone abi leida.
iPhone’il on autoavarii tuvastus. See on elutähtis ohutusfunktsioon, mis on aidanud päästa elusid. Olulisteks asjadeks loodud.
See, mis on sinu jaoks oluline, on oluline ka Apple'ile. Alates privaatsusest, mis annab sulle rohkem kontrolli sinu andmete üle. Kuni ringlussevõetud materjalide kasutamiseni keskkonnamõju minimeerimiseks. Ning sisseehitatud funktsionaalsuste loomiseni, mis muudavad iPhone'i kõigile ligipääsetavaks.
description_lv -
description_en - iPhone 15 Pro. Super Retina XDR OLED screen with 120 Hz ProMotio0n and Dynamic Island and Ceramic Shield front glass, the latest A17 Pro chip, 48 MP main camera, 12 MP ultrawide and telephoto lenses, 3× zoom, customizable Action button and the most powerful Pro camera system - all this in an extremely durable titanium body. iPhone. Forged in titanium.
iPhone 15 Pro is the first iPhone to feature an aerospace-grade titanium design, using the same alloy that spacecraft use for missions to Mars. Titanium has one of the best strength-to-weight ratios of any metal, making these our lightest Pro models ever. You’ll notice the difference the moment you pick one up. A17 Pro chip. A monster win for gaming.
It’s here. The biggest redesign in the history of Apple GPUs. A17 Pro is an entirely new class of iPhone chip that delivers our best graphics performance by far. Mobile games will look and feel so immersive, with incredibly detailed environments and more realistic characters. And with industry-leading speed and efficiency, A17 Pro takes fast and runs with it. New Pro-class GPU with 6 cores. A camera that captures your wildest imagination.
From dramatic framing flexibility to next-generation portraits, see what you can do with our most powerful iPhone camera system. With iPhone 15 Pro, you have multiple focal lengths to work with. It’s like having seven pro lenses in your pocket, everywhere you go. The 48MP Main camera is more advanced than ever, capturing super‑high‑resolution photos with a new level of detail and colour. You’ll see the improvements in your portraits. And now you no longer have to switch to Portrait mode. If your subject is a person, dog or cat, iPhone automatically captures depth information. So you can choose to instantly see your photo as a portrait, with an artful blur effect. Or later in the Photos app. 120mm of pure Pro zoom.
For iPhone 15 Pro Max, we designed a 5x Telephoto camera with the longest optical zoom of any iPhone ever to fit in our compact Pro camera system. Now you can take sharper close-ups from further away — like a phenomenal photo of your friend or a goal in your daughter’s football match. Get in on the Action button.
The all-new Action button is a fast track to your favourite feature. Once you set the one you want, just press and hold to launch the action. By default, the Action button is set to toggle between Ring and Silent modes. If you choose a different action, you can use Control Centre to mute or use Focus filters to automatically set your iPhone to silent. Whatever you’re doing, the Action button is at the ready. Launch Camera to catch a spontaneous selfie. Record an instant voice memo. You can even select Shortcut to open an app or run a series of tasks like switching on the lights in your living room and playing music. Gigablast your gigabits.
iPhone 15 Pro is the first iPhone to support USB 3, for a huge leap in data transfer speeds and faster pro workflows than ever before. The new USB-C connector lets you charge your Mac or iPad with the same cable you use to charge iPhone 15 Pro. Bye‑bye, cable clutter. All-new Wi-Fi 6E delivers up to two times faster wireless speeds. So you can upload and download files in a flash. Want to find a friend in a crowded train station or a busy park? Look no further than Precision Finding for Find My friends. Powered by the new, second‑generation Ultra Wideband chip, Precision Finding now has three times greater range, so it can lead you right to them. To enable Precision Finding, friends with iPhone 15 or iPhone 15 Pro can share their location just with you using Find My. It’s simple — and private. Battery life that’s positively Pro.
Even with so many advanced new features, iPhone 15 Pro still gives you amazing all-day battery life. Up to 23 hrs video playback on iPhone 15 Pro Add a MagSafe Charger for fast, efficient wireless charging iPhone 15 Pro has up to 6 more hours of video playback than iPhone 12 Pro In an emergency, iPhone has your back.
iPhone has Emergency SOS via satellite and Crash Detection, two vital safety features that have helped save lives. Designed to make a difference.
What matters to you matters to Apple too. From privacy protections that give you more control over your data. To using more recycled materials that minimise environmental impact. To creating built-in features that make iPhone accessible to all. The internal structural frame of iPhone 15 Pro has 100% recycled aluminium.
description_ru -
description_short_en - iOS 17 operating system 6.1" Super Retina XDR OLED Ceramic Shield display 48 MP camera, 12 MP ultrawide & tele lens, 3× zoom 128 GB storage, A17 Pro chip, 6-core GPU USB-C (USB 3) port
description_short_et - iOS 17 operatsioonisüsteem 6,1" Super Retina XDR OLED Ceramic Shield ekraan 48 MP kaamera, 12 MP ülilainurk- & telefotoobjektiiv, 3× suum 128 GB sisemälu, A17 Pro kiip, 6-tuumaline GPU USB-C (USB 3) ühendus
description_short_lv -
description_short_ru - Операционная система iOS 176,1-дюймовый экран Super Retina XDR OLED с керамическим экраномКамера 48 МП, сверхширокоугольный и телеобъектив 12 МП, 3-кратный зум128 ГБ встроенной памяти, чип A17 Pro, 6-ядерный графический процессорСоединение USB-C (USB 3)
Detailed camera specifications - Pro camera system: Main 48 MP: 24 mm, /1.78 aperture, second-generation OIS system with automatic matrix stabilization, 100% Focus Pixels function, support for ultra-high resolution photos (24 MP and 48 MP) 12 MP ultra-wide angle: 13 mm, /2.2 aperture and 120° field of view, 100% Focus Pixels function 2x 12 MP telephoto lens (supported by a four-pixel matrix): 48 mm, /1.78 aperture, second-generation OIS system with automatic matrix stabilization, 100% Focus Pixels function 3x 12 MP telephoto lens: 77 mm, /2.8 aperture, OIS system 3x optical zoom (zoom in), 2x optical zoom (zoom out), 6x optical zoom (full range) Up to 15x digital zoom Ability to select default lens (main camera) Sapphire glass lens cover Adaptive True Tone flash Photonic Engine Deep Fusion Smart HDR 5 Enhanced portraits with point and depth of field control Portrait lighting with six effects Night Mode Night mode portraits supported by LiDAR scanner Panorama (up to 63 MP) Photography styles Macro photography Apple ProRAW Wide range of colors in photos and Live Photo Lens Correction (Ultra Wide Angle Lens) Advanced red-eye reduction Automatic image stabilization Burst mode Adding geotags to photos Saved photo formats: HEIF, JPEG and DNG
Diagonal screen - 6,1''
Графика - Число ядер - 6
dimension depth - 30 mm
dimensionalWeight - 91
Display diagonal, " - 6.1
Display resolution, pixels - 2556 x 1179
Display technology - OLED
Display - Display diagonal - 15.5 cm (6.1")
Display - Display size - 6.1"
Display - Display resolution - 2556 x 1179 pixels
Display - Display brightness - 1000 cd/m²
Display - Display glass type - Ceramic Shield
Display - Display type - ProMotion 120Hz
Display - Display type - Super Retina XDR OLED
Display - DPI - 460 ppi
Display - Screen protection - Ceramic Shield
Display - Screen shape - Flat
Display - Screen resolution - 2556 × 1179
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - Dolby Vision
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - Hybrid Log-Gamma (HLG)
Display - Fingerprint resistant - Yes
Display - Contrast ratio (typical) - 2000000:1
Display - Maximum refresh rate - 120 Hz
Display - Maximum display brightness (HDR) - 1600 cd/m²
Display - Maximum display brightness (Outdoor) - 2000 cd/m²
Display - Oleophobic coating - Yes
Display - Panel type - OLED
Display - Pixel density - 460 ppi
Display - Display technology marketing name - Super Retina XDR
Display - Touch screen - Yes
Display - Touchscreen type - Capacitive
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display - Brand specific technologies - Always-on display, Dynamic Island, Haptic touch, ProMotion, True Tone, Wide color (P3)
Display > Display diagonal - 6.1 "
Display > Display type - Super Retina XDR display with ProMotion
Display > Display - 2556 x 1179 pixels
Dual SIM - Yes
Dual SIM support - Yes
Design - Protection features - Splash proof
Design - Protection features - Dust resistant
Design - Protection features - Waterproof
Design - Form factor - Bar
Design - Housing material - Glass, Titanium
Design - Colour name - Natural Titanium
Design - Product colour - Titanium
Design - International Protection (IP) code - IP68
Design - Waterproof up to - 6 m
Design > Colour of product - Natural Titanium
Depth - 8.25 mm
EAN - 195949018855
ean - 195949018855
EAN - 0195949018930
EANCode - 0195949018930
Eans - 195949018855
EAN_code - 0195949018930
Screen size - 6.1"
Screen resolution - 2556 x 1179
Ekraan - Ekraani kaitse - Ceramic Shield
Экран - Защита экрана - Ceramic Shield
Ekrāns - Ekrāna aizsardzība - Ceramic Shield
Ekraan - Ekraani diagonaal - 6,1"
Ekrāns - Ekrāna izmērs - 6,1"
Экран - Размер экрана - 6.1"
Ekraan - Ekraani lahutusvõime - 2556 × 1179
Экран - Разрешение экрана - 2556 × 1179
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 2556 × 1179
Ekraan - Ekraani tüüp - ProMotion 120Hz
Ekrāns - Ekrāna tips - ProMotion 120Hz
Ekraan - Ekraani tüüp - Super Retina XDR OLED
Ekrāns - Ekrāna tips - Super Retina XDR OLED
Экран - Тип экрана - ProMotion 120Hz
Экран - Тип экрана - Super Retina XDR OLED
Экран - Точек на дюйм - 460 ppi
Ekraan - Punktitihedus - 460 ppi
Ekrāns - Punktu skaits uz collu (DPI) - 460 ppi
Экран - Сенсорный экран - Да
Ekrāns - Skārienekrāns - Jā
Ekraan - Puutetundlik - Jah
Elastīgie viedtālruņi - Savienojamība - Bluetooth
Elastīgie viedtālruņi - Savienojamība - Mobilā platjosla
Elastīgie viedtālruņi - Savienojamība - NFC
Elastīgie viedtālruņi - Savienojamība - USB-C
Elastīgie viedtālruņi - Savienojamība - WiFi
Elastic nutitelefonid - Ühendused - Bluetooth
Elastic nutitelefonid - Ühendused - Mobiilne internet
Elastic nutitelefonid - Ühendused - NFC
Elastic nutitelefonid - Ühendused - USB-C
Elastic nutitelefonid - Ühendused - WiFi
Elastic смартфоны - Соединение - Bluetooth
Elastic смартфоны - Соединение - Мобильный интернет
Elastic смартфоны - Соединение - NFC
Elastic смартфоны - Соединение - USB-C
Elastic смартфоны - Соединение - WiFi
Elastic smartphones - Connectivity - Bluetooth
Elastic smartphones - Connectivity - Mobile broadband
Elastic smartphones - Connectivity - NFC
Elastic smartphones - Connectivity - USB-C
Elastic smartphones - Connectivity - WiFi
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Enerģijas avots - Bezvadu uzlāde - 15 W
Enerģijas avots - Bezvadu uzlāde - Jā
Enerģijas avots - Bezvadu uzlāde - MagSafe
Enerģijas avots - Bezvadu uzlāde - Qi Standard
Источник питания - Выносливость - 20 часов видеостриминга
Enerģijas avots - Izturība - 20 hours of video streaming
Источник питания - Выносливость - 23 часа воспроизведения видео
Enerģijas avots - Izturība - 23 hours of video playback
Enerģijas avots - Izturība - 75 hours audio playback
Источник питания - Выносливость - 75 часов прослушивания музыки
Enerģijas avots - Uzlāde - Bezvadu uzlāde
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 30 minutes = 50%
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Nutitelefonid
feature_group_en - Smartphones
feature_group_lv - Viedtālruņi
feature_group_ru - Смартфоны
Form Factor - Bar
Camera - Macro photography - Yes
Main camera f number - ƒ/1.78, ƒ/2.2, ƒ/1.78
Warranty - 12
guarantee - 12
Warranty - 24 months
Warranty Terms - 12 month(s)
PeriodofWarranty - 2 Y
guarantee_type - external
warrantyType - F
Length - 166.000000
GLONASS - Yes
GPS - Yes
GPS / geotagging - Yes
GPS receiver - Yes
Graphics - GPU - Apple GPU
Graphics - GPU cores - 6
Grafika - Grafiskais procesors - Apple GPU
Graafika - Graafikakaart - Apple GPU
Графика - Графическая карта - Apple GPU
Grafika - Serdeņu skaits - 6
Graafika - Tuumade arv - 6
gross_weight - 0.37
GRUPPE1 - Mobility
GRUPPE2 - Smart Phones
GSM network - 850 MHz
GSM network - 900 MHz
GSM network - 1800 MHz
GSM network - 1900 MHz
warrantyLength - 12
Hoehe - 0.03
HSTNUMMER - MTUX3ZD/A
Built-in Memory - 128 GB
Accessories included - iPhone with iOS 17 USB-C charging cable (1 m) Documentation
Internal memory - 128 GB
Iekšējā atmiņa - Atmiņas kartes ligzda - Nav
Внутренняя память - Гнездо для карты памяти - Отсутствует
Sisemälu - Mälukaardipesa - Puudub
Внутренняя память - Встроенная память - 128 GB
Iekšējā atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 128 GB
Sisemälu - Sisemälu - 128 GB
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data > Gross height (mm) - 31.00 mm
Packaging data > Gross depth (mm) - 166.00 mm
Packaging data > Gross width (mm) - 90.00 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 2695 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 190.00 g
Packaging content - Cables included - USB Type-C to USB Type-C
Packaging content - AC adapter included - No
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 150.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 15.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 75.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.20 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.07 kg
Includes charger/power adapter - No
Inductive charging - yes
Packaging data > Gross weight (kg) - 0.35 kg
IP classification - IP68
Dimensions - 146.6 x 70.6 x 8.3 mm
Mõõdud ja kaal - Kõrgus (mm) - 146,6
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 146.6
Размеры и вес - Высота (мм) - 146.6
Dimensions and weight - Height (mm) - 146.6
Mõõdud ja kaal - Sügavus (mm) - 8,25
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 8.25
Dimensions and weight - Depth (mm) - 8.25
Размеры и вес - Глубина (мм) - 8.25
Izmēri un svars - Platums (mm) - 70,6
Размеры и вес - Ширина (мм) - 70,6
Mõõdud ja kaal - Laius (mm) - 70,6
Dimensions and weight - Width (mm) - 70.6
Izmēri un svars - Svars (g) - 187
Размеры и вес - Вес (г) - 187
Dimensions and weight - Weight (g) - 187
Dimensions W x D x H, mm - 70.6 x 8.25 x 146.6
dimension height - 170 mm
dimension width - 90 mm
dimension weight - 350 g
HERSTELLER - APPLE
Colour of product - Natural Titanium
Camera - 48MP+12MP+12MP
Camera - Yes
Kaamera - Tagakaamera - 48-megapiksline
Camera - Rear camera - 48 MP
Камера - Задняя камера - 48 MP
Kamera - Aizmugures kamera - 48 MP
Camera - Rear camera type - Triple camera
Camera - Rear camera aperture number - 1.78
Camera - Rear camera focal length - 2.4 cm
Camera - Rear camera resolution (numeric) - 48 MP
Camera - Rear camera flash - Yes
Camera - Camera image formats supported - DNG, HEIF, JPEG
Camera - Camera video formats supported - H.264, HEVC, ProRes
Camera - Image stabilizer type - Optical Image Stabilization (OIS)
Camera - Image stabilizer - Yes
Camera - Audio zoom - Yes
Camera - Other functions - 3× optical zoom
Kaamera - Muud funktsioonid - 3× optiline suum
Камера - Другие функции - 3× оптический зум
Kamera - Citas funkcijas - 3× optical zoom
Camera - Other functions - 15× digital zoom
Kaamera - Muud funktsioonid - 15× digitaalne suum
Камера - Другие функции - 15× цифровой зум
Kamera - Citas funkcijas - 15× digital zoom
Камера - Другие функции - Запись местоположения
Kaamera - Muud funktsioonid - Asukoha salvestamine
Camera - Other functions - Automaatne pildi stabiliseerimine
Kaamera - Muud funktsioonid - Automaatne pildi stabiliseerimine
Камера - Другие функции - Автоматическая стабилизация изображения
Kamera - Citas funkcijas - Automaatne pildi stabiliseerimine
Camera - Other functions - Öövõte
Kaamera - Muud funktsioonid - Öövõte
Kamera - Citas funkcijas - Öövõte
Camera - Other functions - Panorama
Kaamera - Muud funktsioonid - Panoraam
Камера - Другие функции - Панорама
Kamera - Citas funkcijas - Panorama
Kamera - Citas funkcijas - Ģeogrāfisko koordinātu pievienošana
Camera - Other functions - Geo-tagging
Камера - Другие функции - Ночная съемка
Camera - Digital zoom - 15x
Camera - Photonic Engine - Yes
Camera - Resolution at capture speed - 1280x720@30fps
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@25fps
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@30fps
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@60fps
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@120fps
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@240fps
Camera - Resolution at capture speed - 3840x2160@24fps
Camera - Resolution at capture speed - 3840x2160@25fps
Camera - Resolution at capture speed - 3840x2160@30fps
Camera - Resolution at capture speed - 3840x2160@60fps
Camera - Camera High Dynamic Range (HDR) mode - Yes
Camera - Maximum frame rate - 240 fps
Camera - Night mode - Yes
Camera - Continuous shooting mode - Yes
Camera - Lens cover material - Sapphire crystal
Camera - Optical zoom out - 2x
Camera - Optical zoom in - 3x
Camera - Optical zoom - 6x
Camera - Second rear camera aperture number - 2.2
Camera - Second rear camera focal length - 1.3 cm
Camera - Second rear camera resolution (numeric) - 12 MP
Camera - Second rear camera field of view (FOV) angle - 120°
Camera - Panorama - Yes
Camera - Portrait Lighting - Yes
Camera - Portrait mode - Yes
Камера - Передняя камера - 12 мегапикселей
Kaamera - Eesmine kaamera - 12-megapiksline
Camera - Front camera aperture number - 1.9
Camera - Front camera resolution (numeric) - 12 MP
Camera - Front camera type - Single camera
Camera - QuickTake video - Yes
Camera - Red-eye correction - Y
Camera - Face detection - Yes
Camera - Secondary camera - 12 megapixels
Kamera - Sekundārā kamera - 12 megapikseļu
Camera - Stereo recording - Yes
Camera - Time lapse mode - Yes
Camera - Third rear camera focal length - 7.7 cm
Camera - Third rear camera aperture number - 2.8
Camera - Third rear camera resolution (numeric) - 12 MP
Camera - Video recording modes - 720p
Camera - Video recording modes - 1080p
Camera - Video recording modes - 2160p
Camera - Video resolution - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Kaamera - Video lahutusvõime - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Камера - Разрешение видео - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Camera - Video resolution - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Kaamera - Video lahutusvõime - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Камера - Разрешение видео - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Camera - Video resolution - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Kaamera - Video lahutusvõime - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Камера - Разрешение видео - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Camera - Video resolution - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Kaamera - Video lahutusvõime - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Камера - Разрешение видео - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Camera - Video resolution - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Kaamera - Video lahutusvõime - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Камера - Разрешение видео - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Camera - Video resolution - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Kaamera - Video lahutusvõime - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Камера - Разрешение видео - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
Camera - Video resolution - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Kaamera - Video lahutusvõime - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Камера - Разрешение видео - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Camera - Video resolution - [HD] 1280 × 720 30p
Kaamera - Video lahutusvõime - [HD] 1280 × 720 30p
Камера - Разрешение видео - [HD] 1280 × 720 30p
Kamera - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 30p
Camera - Video stabilizer - Yes
Camera - Video capture resolution (max) - 3840 x 2160 pixels
Camera - Geotagging - Yes
Camera > Main camera resolution - 48+12+12 MP
Camera > Built-in flash - Retina Flash, True Tone flash
Camera > Secondary camera resolution - 12 MP
Camera > Secondary camera - Yes
Camera > Video recording modes - 4K video recording at 24fps, 25fps, 30fps or 60fps. 1080p HD video recording at 25fps, 30fps or 60fps 720p HD video recording at 30 fps
Category - Root/Phones | Smartwatche/Phone and Smartphones
Category Code - MPH
Category_1 - Phones and Navigation
Category_2 - Mobile Phones
Code - MTUX3PX/A
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Total storage capacity - 128 GB
Color - natural
Colour - Natural Titanium
LTE Data - Yes
LTE network - 700 MHz
LTE network - 800 MHz
LTE network - 850 MHz
LTE network - 900 MHz
LTE network - 1700 MHz
LTE network - 1800 MHz
LTE network - 1900 MHz
LTE network - 2100 MHz
LTE network - 2300 MHz
LTE network - 2500 MHz
LTE network - 2600 MHz
LTE network - 3400 MHz
LTE network - 3500 MHz
LTE network - 5200 MHz
Charger connector type - USB-C
Mobile OS - iOS 17
Model - iPhone 15 Pro
Model - MTUX3PX/A
Model name - iPhone 15 Pro
MPN - MTUX3ZD/A
Multimedia - Speakers - stereo
Multimedia - Archive formats supported - Zip
Multimedia - Audio formats supported - AAC
Multimedia - Audio formats supported - ALAC
Multimedia - Audio formats supported - FLAC
Multimedia - Audio formats supported - MP3
Multimedia - Document formats supported - DOC
Multimedia - Document formats supported - DOCX
Multimedia - Document formats supported - Key
Multimedia - Document formats supported - HTM
Multimedia - Document formats supported - HTML
Multimedia - Document formats supported - ICS
Multimedia - Document formats supported - PDF
Multimedia - Document formats supported - PPT
Multimedia - Document formats supported - PPTX
Multimedia - Document formats supported - RTF
Multimedia - Document formats supported - TXT
Multimedia - Document formats supported - USDZ
Multimedia - Document formats supported - VCF
Multimedia - Document formats supported - XLSX
Multimedia - Document formats supported - XLX
Multimedia - Video formats supported - H.264
Multimedia - Video formats supported - HEVC
Multimedia - Video formats supported - ProRes
Mõõdud ja kaal - Kaal (g) - 187
name_et - Apple iPhone 15 Pro 128GB, natural titanium
Navigation - Position location - Yes
Navigation - BeiDou - Yes
Navigation - Electronic compass - Yes
Navigation - Galileo - Yes
Navigation - GLONASS - Yes
Navigation - GPS (satellite) - Yes
Navigation - Quasi-Zenith Satellite System (QZSS) - Yes
Navigation - NavIC - Yes
Navigation - Wi-Fi positioning - Yes
NFC-support - Yes
Mobile operating system provided - iOS 17
Name - Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium
Name - Apple iPhone 15 Pro 128GB Tytan Naturalny
Name - Apple iPhone 15 Pro 128GB Titan Nature
Name - Apple | iPhone 15 Pro | Natural Titanium | 6.1 " | Super Retina XDR display with ProMotion | Apple | A17 Pro | Internal RAM 8 GB | 128 GB | Dual SIM | Nano-SIM and eSIM | 3G | 4G | 5G | Main camera 48+12+12 MP | Secondary camera 12 MP | iOS | 17
Name - iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium
name - iPhone 15 Pro 128GB - Natural titanium
name_en - Apple iPhone 15 Pro 128GB, natural titanium
name_lv - Apple iPhone 15 Pro 128GB, natural titanium
name_ru - Apple iPhone 15 Pro 128GB, natural titanium
Removeable battery - No
Operatīvā atmiņa (RAM) - RAM kapacitāte - 8192 MB
Operatiivmälu - Operatiivmälu maht - 8 GB
Operating System - iOS 17
Operating system version - 17
Second rear camera - 12 Mpix
ARTIKEL1 - IPHONE 15 PRO 128GB NATURAL
ARTIKEL2 - TITANIUM
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 3 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 16.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 9 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.35 kg
Full Description Line - Model iPhone 15 Pro|Built-in Memory 128 GB|RAM 8GB|Natural Titanium|LTE|4G|5G|OS iOS 17|Screen 6.1"|2556 x 1179|OLED|CPU A17 Pro chip|Dual SIM|1xUSB-C|Front-facing Camera 12MP|Bluetooth/USB/NFC/Wi-Fi|Bluetooth 5.3|GPS / geotagging|Dimensions 146.6 x 70.6 x 8.3 mm|Weight 0.187 kg
Fingerprint reader - No
Width - 70.6 mm
Width - 90.000000
Breite - 0.09
Front camera - 12 Mpix
Front-facing Camera - 12MP
Front camera, MP - 12
Front camera f number - ƒ/1.9
Procesors - Centrālā procesora ātrums - 2110 MHz
Procesors - Centrālā procesora ātrums - 3780 MHz
Процессор - Частота - 2110 MHz
Процессор - Частота - 3780 MHz
Processor - Number of cores - 6
Protsessor - Tuumade arv - 6
Процессор - Количество ядер - 6
Procesors - Kodolu skaits - 6
Processor - Coprocessor model - Neural Engine
Processor - Coprocessor - Yes
Processor - Coprocessor cores - 16
Processor - Chipset - Apple A17 Pro
Protsessor - Kiibistik - Apple A17 Pro
Процессор - Чипсет - Apple A17 Pro
Processor - Processor cores - 6
Processor - Processor model - A17 Pro
Processor - CPU speed - 2110 MHz
Processor - CPU speed - 3780 MHz
Processor - Processor family - Apple
Protsessor - Taktsagedus - 2110 MHz
Protsessor - Taktsagedus - 3780 MHz
Procesors - Čipsets - Apple A17 Pro
Processor > Processor cores - 6 (2P and 4E)
Processor > Processor model - A17 Pro
Processor > Processor family - Apple
ProducerCode - MTUX3PX/A
producerCode - MTUX3ZD/A
productName - Apple iPhone 15 Pro 128GB - Natural Titanium
productSize - Normal
Программное обеспечение - Магазин приложений - AppStore
Software - Mac operating systems supported - Yes
Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.13 High Sierra
Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.14 Mojave
Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.15 Catalina
Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.15.3 Catalina
Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 11.0 Big Sur
Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 12.0 Monterey
Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 13.0 Ventura
Software - Windows operating systems supported - Windows 10
Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Education x64
Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Enterprise
Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Enterprise x64
Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Home
Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Home x64
Software - Windows operating systems supported - Windows 10 IoT Enterprise
Software - Windows operating systems supported - Windows 10 IOT Core
Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Education
Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Pro
Software - Windows operating systems supported - Windows 10 Pro x64
Software - Windows operating systems supported - Windows 10 x64
Software - Windows operating systems supported - Windows 11
Software - Windows operating systems supported - Windows 11 Enterprise
Software - Windows operating systems supported - Windows 11 Enterprise x64
Software - Windows operating systems supported - Windows 11 Home
Software - Windows operating systems supported - Windows 11 Pro
Software - Windows operating systems supported - Windows 11 x64
Software - Operating system installed - iOS 17
Software - Bundled software - Apple Store, App Store, Books, Calculator, Calendar, Camera, Clips, Clock, Compass, Contacts, FaceTime, Files, Find My, Fitness, Freeform, GarageBand, Health, Home, iMovie, iTunes Store, Keynote, Magnifier, Mail, Maps, Measure, Messages, Music, News, Notes, Numbers, Pages, Phone, Photos, Podcasts, Reminders, Safari, Settings, Shortcuts, Siri, Stocks, Tips, Translate, TV, Voice Memos, Wallet, Watch, Weather
Software - Applications store - AppStore
Tarkvara - Rakenduste pood - AppStore
Software - App distribution platform - Apple App Store
Programmatūra - Lietotņu veikals - AppStore
Software - Operating system - iOS 17
Tarkvara - Operatsioonisüsteem - iOS 17
Программное обеспечение - Операционная система - iOS 17
Programmatūra - Operētājsistēma - iOS 17
Software - Platform - iOS
Tarkvara - Platvorm - iOS
Программное обеспечение - Платформа - iOS
Programmatūra - Platforma - iOS
Software - Virtual assistant - Apple Siri
Vendor Homepage - www.apple.com/iphone-15-pro/
Оперативная память (RAM) - Объём оперативной памяти - 8192 MB
RAM - RAM capacity - 8 GB
RAM memory - 8
Producer product name - iPhone 15 Pro
manufacturer_code - MTUX3PX/A
Manufacturer_code - MTUX3ZD/A
Manufacturer - APPLE
producer - Apple
Producer - Apple
Manufacturer - Apple
ManufacturerPartNumber - MTUX3PX/A
Resolution - 2556 x 1179
Link - https://www.apple.com/lt/iphone-15-pro/
Savienojamība - SIM kartes ligzda - eSIM
Savienojamība - SIM kartes ligzda - nanoSIM
Connectivity - SIM card slot - eSIM
Connectivity - SIM card slot - nanoSIM
Savienojamība - Skaņa - Iebūvēts mikrofons
Connectivity - Sound - Built-in speaker
Connectivity - Sound - Integrated microphone
Savienojamība - Skaņa - Skaļrunis
Connectivity - USB - USB-C
Savienojamība - USB - USB-C
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector type - USB Type-C
Ühendused - SIM kaardi pesa - eSIM
Соединения - Гнездо для SIM карты - eSIM
Ühendused - SIM kaardi pesa - nanoSIM
Соединения - Гнездо для SIM карты - nanoSIM
Соединения - Звук - Встроенный микрофон
Ühendused - Heli - Integreeritud mikrofon
Ühendused - Heli - Integreeritud kõlar
Соединения - Звук - динамик
Ühendused - USB - USB-C
Соединения - USB - USB-C
Connectors - 1 x USB (Type C)
Sensors - Face ID; LiDAR Scanner; Barometer; High dynamic range gyro; High-g accelerometer; Proximity sensor; Dual ambient light sensors
Sensori - Akselerometrs - Jā
Sensorid - Kiirendusmõõtja - Jah
Sensors - Accelerometer - Yes
Сенсоры - Аккселерометр - Да
Sensors - Ambient light sensor - Yes
Sensors - Other - FaceID face recognition
Sensorid - Muu - FaceID näotuvastus
Сенсоры - Другое - FaceID распознание лица
Sensori - Citi - FaceID sejas atpazīšana
Sensorid - Valgussensor - Jah
Sensors - Light sensor - Yes
Сенсоры - Датчик освещения - Да
Sensori - Gaismas sensors - Jā
Sensorid - GPS - BDS
Sensori - GPS - BDS
Сенсоры - GPS - BDS
Sensorid - GPS - Galileo
Sensori - GPS - Galileo
Сенсоры - GPS - Galileo
Sensorid - GPS - GLONASS
Sensori - GPS - GLONASS
Сенсоры - GPS - GLONASS
Sensorid - GPS - GPS
Sensori - GPS - GPS
Сенсоры - GPS - GPS
Sensorid - GPS - NavlC
Sensori - GPS - NavlC
Сенсоры - GPS - NavlC
Sensorid - GPS - QZSS
Sensori - GPS - QZSS
Сенсоры - GPS - QZSS
Sensorid - Kompass - Jah
Sensors - Compass - Yes
Сенсоры - Компас - Да
Sensori - Kompass - Jā
Sensors - Magnetic sensor - Yes
Sensorid - NFC - Jah
Сенсоры - NFC - Да
Sensori - NFC - Jā
Sensorid - Sõrmejäljelugeja - Puudub
Сенсоры - Считыватель отпечатков пальцев - No
Sensors - Fingerprint sensor - No
Sensori - Pirkstu nospiedumu sensors - Nē
Sensorid - Asendisensor - Jah
Sensorid - Lähedussensor - Jah
Sensors - Proximity sensor - Yes
Сенсоры - Датчик близости - Да
Sensori - Tuvuma sensors - Jā
Sensori - Žiro sensors - Yes
Sensors - Gyro sensor - Yes
Сенсоры - Гироскоп - Да
Sensors - Gyroscope - Yes
Sensors - Barometer - Yes
Sensors - GPS - BDS
Sensors - GPS - Galileo
Sensors - GPS - GLONASS
Sensors - GPS - GPS
Sensors - GPS - NavlC
Sensors - GPS - QZSS
Sensors - LiDAR sensor - Yes
Sensors - NFC - Yes
ShortDescription -
SIM card - eSIM
SIM card - Nano
SIM card type - nano-SIM, eSIM
Number of SIM - Dual SIM
sizeX - 90
sizeY - 170
sizeZ - 30
Storno - Y
Stck_Kart - 10
Stck_Pal - 0
Weight - 0,50
Gewicht - 0.35
Weight - 0.36
Weight - 0.330000
Weight - 187 g
weight - 350
Weight, g - 187
Weight & dimensions - Height - 146.6 mm
Weight & dimensions - Depth - 8.2 mm
Weight & dimensions - Width - 70.6 mm
Weight & dimensions - Weight - 187 g
barcode - 195949018855
Technical details > Gross weight - 0.37 kg
Technical details > Warranty - 12 month(s)
Technical details > Net weight - 0.17 kg
Technical details > Producer - Apple
Technical Specifications > Power - Video playback: Up to 23 hours; Video playback (streamed): Up to 20 hours; Audio playback: Up to 75 hours; Built in rechargeable lithium ion battery; MagSafe wireless charging up to 15W; Qi wireless charging up to 7.5W; Fast-charge capable: Up to 50% charge in around 30 minutes19 with 20W adapter or higher (available separately). USB-C connector with support for: Charging; DisplayPort; USB 3 (up to 10Gb/s). MagSafe: Wireless charging up to 15W; Magnet array; Alignment magnet; Accessory Identification NFC; Magnetometer.
Technical Specifications > Display - Super Retina XDR display; 6.1 inch (diagonal) all screen OLED display; 2556 by 1179-pixel resolution at 460 ppi; Dynamic Island; Always-On display; ProMotion technology with adaptive refresh rates up to 120Hz; HDR display; True Tone; Wide color (P3); Haptic Touch; 2,000,000:1 contrast ratio (typical); 1000 nits max brightness (typical); 1600 nits peak brightness (HDR); 2000 nits peak brightness (outdoor); Fingerprint-resistant oleophobic coating; Support for display of multiple languages and characters simultaneously.
Technical Specifications > Size - 146.6 x 70.6 x 8.25 mm
Technical Specifications > Capacity - 128GB
Technical Specifications > Camera - Camera: Pro camera system: 48MP Main: 24 mm, ƒ/1.78 aperture, second generation sensor shift optical image stabilization, 100% Focus Pixels, support for super high resolution photos (24MP and 48MP); 12MP Ultra Wide: 13 mm, ƒ/2.2 aperture and 120° field of view, 100% Focus Pixels; 12MP 2x Telephoto (enabled by quad pixel sensor): 48 mm, ƒ/1.78 aperture, second generation sensor shift optical image stabilization, 100% Focus Pixels; 12MP 3x Telephoto: 77 mm, ƒ/2.8 aperture, optical image stabilization; 3x optical zoom in, 2x optical zoom out; 6x optical zoom range; Digital zoom up to 15x Customizable default lens (Main): Sapphire crystal lens cover; Adaptive True Tone flash; Photonic Engine; Deep Fusion; Smart HDR 5; Next-generation portraits with Focus and Depth Control; Portrait Lighting with six effects; Night mode; Night mode portraits enabled by LiDAR Scanner; Panorama (up to 63MP); Photographic Styles; Macro photography; Apple ProRAW; Wide color capture for photos and Live Photos; Lens correction (Ultra Wide); Advanced red-eye correction; Auto image stabilization; Burst mode; Photo geotagging; Image formats captured: HEIF, JPEG, and DNG. TrueDepth Camera: 12MP camera; ƒ/1.9 aperture; Autofocus with Focus Pixels; Retina Flash; Photonic Engine; Deep Fusion; Smart HDR 5; Next-generation portraits with Focus and Depth Control; Portrait Lighting with six effects; Animoji and Memoji; Night mode; Photographic Styles; Apple ProRAW; Wide color capture for photos and Live Photos; Lens correction; Auto image stabilization; Burst mode; 4K video recording at 24 fps, 25 fps, 30 fps, or 60 fps; 1080p HD video recording at 25 fps, 30 fps, or 60 fps; Cinematic mode up to 4K HDR at 30 fps; HDR video recording with Dolby Vision up to 4K at 60 fps; ProRes video recording up to 4K at 60 fps with external recording; Log video recording; Academy Color Encoding System; Slo-mo video support for 1080p at 120 fps; Time lapse video with stabilization; Night mode Time-lapse; QuickTake video; Cinematic video stabilization (4K, 1080p, and 720p).
Technical Specifications > Colour - Natural Titanium
Technical Specifications > Chipset - A17 Pro chip; New 6 core CPU with 2 performance and 4 efficiency cores; New 6 core GPU; New 16 core Neural Engine.
Technical Specifications > Operating System - iOS 17
Technical Specifications > Sensors - Face ID; LiDAR scanner; Barometer; High dynamic range gyro; High-g accelerometer; Proximity sensor; Dual ambient light sensor.
Technical Specifications > SIM type - Dual SIM (nano-SIM and eSIM); Dual eSIM support
Technical Specifications > Weight - 187g
Technical Specifications > Storage - 128GB
Technical Specifications > Video - Video Recording: 4K video recording at 24 fps, 25 fps, 30 fps, or 60 fps; 1080p HD video recording at 25 fps, 30 fps, or 60 fps; 720p HD video recording at 30 fps; Cinematic mode up to 4K HDR at 30 fps; Action mode up to 2.8K at 60 fps; HDR video recording with Dolby Vision up to 4K at 60 fps; ProRes video recording up to 4K at 60 fps with external recording; Log video recording; Academy Color Encoding System; Macro video recording, including slo mo and time lapse; Slo mo video support for 1080p at 120 fps or 240 fps; Time lapse video with stabilization; Night mode Time lapse; QuickTake video; Second generation sensor shift optical image stabilization for video (Main); Optical image stabilization for video (3x Telephoto); 3D sensor shift optical image stabilization and autofocus for video (5x Telephoto); Digital zoom up to 9x (iPhone 15 Pro) and 15x (iPhone 15 Pro Max); Audio zoom; True Tone flash; Cinematic video stabilization (4K, 1080p, and 720p); Continuous autofocus video; Take 8MP still photos while recording 4K video; Playback zoom; Video formats recorded: HEVC, H.264, and ProRes; Stereo recording.
Camera - Deep Fusion - Yes
Third rear camera - 12 Mpix
Phone connections - Bluetooth/NFC/USB/Wi-Fi
Networking > SIM card capability - Dual SIM
Networking > SIM card type - Nano-SIM and eSIM
Networks - 4G - Yes
Tīkli - 4G - jā
Сети - 4G - Да
Networks - 5G - Jah
Tīkli - 5G - Jah
Сети - 5G - Да
Tīkli - Bezvadu - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Tīkli - Bezvadu - WiFi 6E
Networks - Wireless - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Networks - Wireless - WiFi 6E
Сети - Беспроводная сеть - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Сети - Беспроводная сеть - WiFi 6E
Networks - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Сети - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Networks - Bluetooth protocols - A2DP
Сети - Bluetooth протоколы - A2DP
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Networks - Bluetooth protocols - LE
Сети - Bluetooth протоколы - LE
Tīkli - Bluetooth protokoli - LE
Networks - Other functions - Hotspot
Tīkli - Citas funkcijas - Hotspot
Сети - Другие функции - Hotspot
Сети - Мобильный интернет - 4G LTE
Tīkli - Mobilais internets - 4G LTE
Сети - Мобильный интернет - 5G
Tīkli - Mobilais internets - 5G
Networks - Mobile broadband - 4G LTE
Networks - Mobile broadband - 5G
Networking > 3G - Yes
Networking > 4G - Yes
Networking > 5G - Yes
Networking > Bluetooth - Yes
Networking > Bluetooth version - 5.3
Networking > Wi-Fi - Yes
Networking > Wi-Fi standards - 802.11ax
Network - 2G bands (primary SIM) - 850
Network - 2G bands (primary SIM) - 900
Network - 2G bands (primary SIM) - 1800
Network - 2G bands (primary SIM) - 1900 MHz
Network - 2G standards - Edge
Network - 2G standards - GSM
Network - 3G standards - DC-HSDPA
Network - 3G standards - HSPA+
Network - 3G standards - UMTS
Network - 4G standard - TD-LTE & FDD-LTE
Network - 5G standard - NR
Network - 5G standard - NR mmWave
Network - AirPlay - Yes
Network - 3G bands supported - 850
Network - 3G bands supported - 900
Network - 3G bands supported - 1700
Network - 3G bands supported - 1900
Network - 3G bands supported - 2100 MHz
Network - Voice over LTE (VoLTE) supported - Yes
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.3
Network - Frequency band - Penta-band
Network - iBeacon - Yes
Network - MIMO - Yes
Network - Mobile network generation - 5G
Network - SIM card capability - Dual SIM
Network - SIM card type - NanoSIM + eSIM
Network - Near Field Communication (NFC) - Yes
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6E (802.11ax)
UMTS network - 850 MHz
UMTS network - 900 MHz
UMTS network - 1700 MHz
UMTS network - 1900 MHz
UMTS network - 2100 MHz
USB-C Input/Output connectors - 1
Storage - Memory card slot - N/A
Storage - Internal storage capacity - 128 GB
Storage - Integrated memory - 128 GB
Storage - Compatible memory cards - Not supported
Storage > Internal RAM - 8 GB
Storage > Internal storage capacity - 128 GB
Performance - Crash detection - Yes
Performance - Voice commands - Yes
Performance - Voice dialling - Yes
Performance - Wireless charging - Yes
Performance - Hearing aid compatibility - M3, T4
Performance - Graphics card cores - 6
Performance - Face recognition - Yes
Performance - Vibrating alert - Yes
Performance - Video call - Yes
Performance - Fast charging - Yes
Performance > Operating system installed - iOS
Performance > Operating system version - 17
vendpn - MTUX3PX/A
Video recording resolution - 3840 x 2160
Unit Net Weight - 0.187 kg
Unit Gross Weight - 0.35 kg
Unit Box Height - 0.03
Unit Box Length - 0.165
Unit Box Width - 0.09
Unit Brutto Volume - 0.0004455 cubm
Wi-Fi - Yes
WLAN type - Wi-Fi 6E
Messaging - E-mail - Yes
Messaging - Multimedia Messaging Service (MMS) - Yes
Messaging - Short Message Service (SMS) - Yes
brand - Apple
Cell type - Li-ion (internal battery)
1 296,08 €
Apple iPhone 15 Pro, 128GB, Natural Titanium
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas