Acer Arc A750, 8GB GDDR6, Predator BiFrost OC

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 989068 Preces kods: DP.Z35WW.P01
Pasūtāms 48 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
269,14 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 22.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 22.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 20.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • GPU modelis: Intel Arc A750
  • Dzinēja ātrums (GPU speed): 2200 MHz
  • Barošanas ligzdas: 2x 8-pin
  • Operatīvā atmiņa: 8 GB
  • Atmiņas tehnoloģija: GDDR6
  • Dzesēšana: High-End Cooler
Apraksts

Piedāvājam iegādāties Acer grafisko karti Intel Arc A750 ar 8 GB GDDR6 operatīvo atmiņu.

Pamatinformācija
GPU tips Intel Arc
GPU, jeb video kartes dzinējs. Šis parametrs nosaka, vai videokarte ir AMD Radeon, FirePro, NVIDIA GeForce vai Quadro modeļa videokarte.
GPU sērija : Acer Predator BiFrost
GPU modelis Intel Arc A750

Šis ir galvenais grafiskās kartes veiktspējas rādītājs, jo norāda kāds ir šīs kartes modelis. Viena modeļa kartes ir ļoti tuvas veiktspējā un parasti būtiski atšķiras no cita modeļa kartēm.

Galvenā atšķirība ir ražotājā. NVidia ražo GeForce sērijas kartes un AMD ražo Radeon sērijas kartes. Abām šīm sērijām ir būtiskas atšķirības, GeForce kartēm ir veiksmīgāki (stabilāki) draiveri, kas uzlabo šo karšu saderību ar spēlēm un operētājsistēmām samazinot attēla defektu (artefaktu) un "kāršanās" gadījumus līdz minimumam. Radeon kartes parasti ir lētākas un patērē mazāk enerģijas (ir tehnoloģiski pārākas), toties ar draiveriem un spēļu atbalstu mēdz būt problēmas.

Radeon vai GeForce sēriju izvēle ir gaumes lieta, līdzīgi kā AMD vai Intel procesora izvēle, un ne vienmēr ir 100% racionāli pamatojama, tamdēļ rekomendējam savas izvēles kritērijos vienkārši vadīties pēc spēlēm, kuras vēlaties spēlēt tuvākajā laikā un uzmeklēt iekš YouTube (grafiskās kartes modelis + spēles nosaukums) kādu video apskatu, kurš precīzi parādīs, kā attiecīgā karte spēj tikt galā ar attiecīgo spēli. Rezultāts būs acīm redzams un parasti ļoti tuvs tam, ko iegūsiet iegādājoties konkrētā vai līdzīga modeļa karti.

Lai atvieglotu saviem pircējiem izvēli, dateks.lv, pie tām grafiskajām kartēm (Modeļiem) kuri ir labākā izvēle visu jaunāko spēļu spēlēšanai pieklājīgā kvalitātē par labāko cenu, ir nodrošinājis zaļo ķeksīti "ieteicams".

Dzinēja ātrums (GPU speed) 2200 MHz
GPU speed, jeb grafiskā dzinēja ātrums (MHz) norāda, ar kādu takts frekvenci strādā videokartes svarīgākā komponente - video procesors. Jo lielāks dzinēja ātrums, jo jaudīgāka videokarte. Videokartes veiktspēju papildus nosaka atmiņas daudzums, tips, biti un dzinēja modelis, tādēļ, iegādājoties videokarti ar jaudīgu dzinēju pārliecinieties par pārējo komponenšu jaudas atbilstību.
Ventilatoru skaits : 2
Garums (mm) : 267
Stream procesori / CUDA kodoli : 3584
PCI-E versija : 4.0 x16
Strāvas patēriņš (TDP) : 250 W
Min. barošanas bloka (PSU) jauda : 650 W
Barošanas ligzdas : 2x 8-pin
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 8 GB

Video kartes operatīvās atmiņas apjoms ir svarīgs parametrs, ja vēlaties spēlēt augstas izšķirtspējas spēles, vai strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoru. Lielāks atmiņas apjoms nozīmē labāku veiktspēju un lielākas izšķirtspējas atbalstu.

Šobrīd vēlamais videoatmiņas apjoms FullHD (1080p) izšķirtspējas monitoram ir 2GB, savukārt 4K, jeb UHD displejiem tiek rekomendētas videokartes ar vismaz 4GB grafisko atmiņu.

Atmiņas tehnoloģija GDDR6
Videokartes atmiņas tips nosaka grafiskās atmiņas un ātrdarbību. Pašreiz nopērkamās mazbudžeta videokartes tiek komplektētas ar DDR3 tipa atmiņu, savukārt jaudīgākajās kartēs tiek izmantota GDDR5 atmiņa. 2015. gadā līdz ar AMD Radeon R9 Fury un Nano produktu līnijas parādīšanos, aktīvi tiek izmantota arī inovatīvā HBM (High Bandwidth Memory) atmiņa.
Atmiņas frekvence (effective) : 16000 MHz
Biti 256 bit

Video kartes operatīvās atmiņas biti nosaka, ar kādu informācijas daudzumu vienā takts frekvences ciklā spēj strādāt video kartes atmiņa. Lielāks bitu skaits norāda uz augstāku videokartes veiktspēju.

Funkcionalitāte
Dzesēšana High-End Cooler
Pieejami divi dzesēšanas veidi, radiators un ventilators. Radiatora dzesēšana ir realizēta bez kustīgām daļām (ventilatora), tādēļ videokarte neizdala troksni. Ventilatora dzesēšana ir efektīvāka, toties videokartei ir zināms trokšņu līmenis datora darbības laikā.
Izgaismojums : Nav
NVIDIA SLI (NVLink) atbalsts : Nav
VR (Virtual Reality) Ready : Nav
Zemprofila (Low Profile) atbalsts :
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Pieslēgvieta DisplayPort 3

DisplayPort ciparu (digital) savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pieslēgvieta DVI-D : 0
Pieslēgvieta DVI-I : 0
Pieslēgvieta D-Sub 0

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Maksimālais ekrānu skaits : 4
Papildus specifikācija
Atmiņa - Diskrētā grafiskās kartes atmiņa - 8 GB
Atmiņa - Grafiskās kartes atmiņas tips - GDDR6
Barošana - papildu barošanas savienotāji - 2x 8 kontakti
BrandPartCode - DP.Z35WW.P01
Dizains - dzesēšanas veids - Hibrīds/"viss vienā
Dizains - Laika nišu skaits - 2
EAN_kods - 4711121619083
Enerģija - Minimālais sistēmas barošanas avots - 650 W
GarantijaInformācija -
GTIN - 4711121619083
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 250 W
Kategorija - Grafiskās kartes
Kategorija_1 - Grafiskās kartes
Kategorija_2 - Grafiskās kartes PCI
LongDesc - PREDATOR BIFROST Intel® Arc™ A750 OCSUPERCHARGARGĒTA GAMING LIES WITHINIzceļiet sava datora grafiskās spējas, izmantojot Predator dzesēšanas tehnoloģiju un Intel® ARC™ GPU karti, ko pastiprina mākslīgā intelekta vadītā XeSS uzlabošana. Šis GPU ir gatavs no jauna definēt jūsu spēļu pieredzi.VISU PERSPEKTĪVU GRAFIKUAr jaunajiem Xe kodoliem ar iebūvētām Intel® XMX AI iespējām un uzlabotu 3D paātrināšanas aparatūru, Xe HPG mikroarhitektūra ir optimizēta augstas veiktspējas spēlēm.UPLATĪTĀKĀS VIZUĀLES IR ŠEITMicrosoft nozares standarta API ar jaunākajām grafikas tehnoloģijām, tostarp DirectX Raytracing, mainīga ātruma ēnojumu, acs ēnojumu un semplera atgriezenisko saiti, spēles pārceļ jaunā reālisma līmenī.ADVANCĒTIE Xe kodoliVeicamie XMX AI dzinēji ir katra Xe kodola pamatā, nodrošinot mašīnmācīšanās aparatūras resursus, lai paātrinātu mākslīgā intelekta uzlabotas spēļu un satura radīšanas pieredzi.XeSS SUPER SAMPLINGIzbaudiet nākamā līmeņa vizuālo kvalitāti un veiktspēju ar Intel AI uzlaboto upscaling tehnoloģiju, kas nodrošina augstu izšķirtspēju, augstu kadru nomaiņas ātrumu un augstu attēla precizitāti.HIBRIDĀLA ATVADĪŠANA + VAPOR KAMERAPredator BiFrost Intel® Arc™ A750 OC ietver hibrīda dzesēšanas mehānismu, apvienojot aksiālo gredzenveida ventilatoru ar pūtēja tipa dizainu. Kopā ar tvaika kameru šī atjautīgā inovācija veicina ātru un efektīvu siltuma izkliedi.OPTIMIZĒT AR BIFROSTRegulējiet savu GPU, regulējiet ventilatora ātrumu, izmantojot Predator BiFrost Utility APP. Turklāt pielāgojiet grafikas iestatījumus, lai optimizētu veiktspēju atbilstoši jūsu spēļu vai satura veidošanas prasībām.Izpausminiet savu radošumu un apžilbiniet skatītājus ar spilgtu digitālā satura radīšanu, ko atvieglo īpaši moderns multivides dzinējs, ko pastiprina mākslīgais intelekts un uzlabo Intel® Deep Link tehnoloģija.JŪSU PERSONĀLAIS STREAMINGA STUDIOUzstādiet savu telpu par straumēšanas centru ar iebūvētu zaļo ekrānu, kameras ierāmēšanu un apraides iespējām, kas ietvertas lietotājam draudzīgā programmatūras saskarnē.
LongProductName - 8 GB, GDDR6, 7680x4320, adaptīvā sinhronizācija
LongSummaryDescription - Acer Predator Bifrost Arc A750. Grafisko procesoru ģimene: Grafiskais procesors: Intel, Grafiskais procesors: Arc A750, Procesora frekvence: 2200 MHz. Diskrētā grafiskās kartes atmiņa: 8 GB, Grafiskās kartes atmiņas tips: GDDR6. Maksimālā izšķirtspēja: 7680 x 4320 pikseļi. DirectX versija: 12 Ultimate. Interfeisa tips: PCI Express 4.0. Dzesēšanas tips: Hibrīds/"viss vienā
Nosaukums - Acer Predator Bifrost Arc A750 Intel 8 GB GDDR6
Nosaukums - Acer PREDATOR BIFROST Intel Arc A750 OC, grafiskā karte
Procesors - CUDA - Jā
Procesors - Grafiskais procesors - Arc A750
Procesors - Grafisko procesoru saime - Intel
Procesors - Maksimālā izšķirtspēja - 7680 x 4320 pikseļi
Procesors - Procesora frekvence - 2200 MHz
Produkta nosaukums - Predator Bifrost Arc A750
Ražotāja_kods - DP.Z35WW.P01
Ražotājs - Acer
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 3
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - Tipiska saskarne - PCI Express 4.0
ShortSummaryDescription - Acer Predator Bifrost Arc A750, Arc A750, 8 GB, GDDR6, 7680 x 4320 pikseļi, PCI Express 4.0
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 11
Svars - 1,60
URL - https://www.acer.com/ca-en/predator/graphics-cards/predator-bifrost-intel-arc-a750-oc
Veiktspēja - DirectX versija - 12 Ultimate
Veiktspēja - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Veiktspēja - Xe-cores - 28
Zīmols - Acer
Memory - Discrete graphics card memory - 8 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6
Power - Supplementary power connectors - 2x 8-pin
BrandPartCode - DP.Z35WW.P01
Design - Cooling type - Hybrid/All-in-one
Design - Number of slots - 2
EAN_code - 4711121619083
Power - Minimum system power supply - 650 W
WarrantyInfo -
GTIN - 4711121619083
Power - Power consumption (typical) - 250 W
Category - Graphics Cards
Category_1 - Graphics Cards
Category_2 - Graphics Cards PCI
LongDesc - PREDATOR BIFROST Intel® Arc™ A750 OCSUPERCHARGED GAMING LIES WITHINElevate your PC's graphical prowess tailored Predator cooling technology and an Intel® ARC™ GPU card – bolstered by AI-driven XeSS upscaling. This GPU is ready to redefine your gaming experience.HIGH-PERFORMANCE GRAPHICSWith new Xe-cores featuring built-in Intel® XMX AI capabilities and advanced 3D acceleration hardware, Xe HPG microarchitecture is optimized for high-performance gaming.THE ULTIMATE VISUALS ARE HEREMicrosoft’s industry-standard API takes games to a new level of realism with the latest graphics technologies, including DirectX Raytracing, variable rate shading, mesh shading, and sampler feedback.ADVANCED Xe CORESDedicated XMX AI engines are at the backbone of each Xe-core, providing machine learning hardware resources to accelerate AI-enhanced gaming and content creation experiences.XeSS SUPER SAMPLINGEnjoy the next level of visuals and performance with Intel’s AI-enhanced upscaling technology, enabling high resolutions, high frame rates, and high image fidelity.HYBRID COOLING + VAPOR CHAMBERThe Predator BiFrost Intel® Arc™ A750 OC incorporates a hybrid cooling mechanism, merging an axial ringed fan with a blower-style design. Alongside the vapor chamber, this clever innovation promotes quick, effective heat dissipation.OPTIMIZE WITH BIFROSTRegulate your GPU, adjust fan speed with the Predator BiFrost Utility APP. Moreover, tweak graphics settings to optimize performance to meet your gaming or content creation requirements.LET’S CREATEIgnite your creativity and dazzle viewers with vibrant digital content creation, facilitated by an ultra-modern media engine, bolstered by AI, and boosted by Intel® Deep Link technology.YOUR PERSONAL STREAMING STUDIOEffortlessly convert your space into a streaming hub with a built-in green screen, camera framing, and broadcasting options, all housed in a user-friendly software interface.
LongProductName - 8GB, GDDR6, 7680x4320, Adaptive Sync
LongSummaryDescription - Acer Predator Bifrost Arc A750. Graphics processor family: Intel, Graphics processor: Arc A750, Processor frequency: 2200 MHz. Discrete graphics card memory: 8 GB, Graphics card memory type: GDDR6. Maximum resolution: 7680 x 4320 pixels. DirectX version: 12 Ultimate. Interface type: PCI Express 4.0. Cooling type: Hybrid/All-in-one
Title - Acer Predator Bifrost Arc A750 Intel 8 GB GDDR6
Name - Acer PREDATOR BIFROST Intel Arc A750 OC, graphics card
Processor - CUDA - Yes
Processor - Graphics processor - Arc A750
Processor - Graphics processor family - Intel
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Processor frequency - 2200 MHz
ProductName - Predator Bifrost Arc A750
Manufacturer_code - DP.Z35WW.P01
Manufacturer - Acer
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 3
Ports & interfaces - DisplayPort version - 2.0
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express 4.0
ShortSummaryDescription - Acer Predator Bifrost Arc A750, Arc A750, 8 GB, GDDR6, 7680 x 4320 pixels, PCI Express 4.0
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 11
Weight - 1,60
URL - https://www.acer.com/ca-en/predator/graphics-cards/predator-bifrost-intel-arc-a750-oc
Performance - DirectX version - 12 Ultimate
Performance - TV tuner integrated - No
Performance - Xe-cores - 28
Brand - Acer
269,14 €
Acer Arc A750, 8GB GDDR6, Predator BiFrost OC
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas