MSI GeForce RTX 4060 Ti, 8GB GDDR6, GAMING X TRIO (DLSS 3)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 969775 Preces kods: GEFORCE RTX 4060 TI GAMING X TRIO 8G
Pasūtāms 14 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 3 gadi
507,00 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 09.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • GPU modelis: GeForce RTX 4060 Ti (8GB)
  • Dzinēja ātrums (GPU speed): 2670 MHz
  • Barošanas ligzdas: 1x 8-pin
  • Operatīvā atmiņa: 8 GB
  • Atmiņas tehnoloģija: GDDR6
  • Dzesēšana: High-End Cooler
Apraksts

Piedāvājam iegādāties MSI grafisko karti GeForce RTX 4060 Ti (8GB) ar 8 GB GDDR6 operatīvo atmiņu.

Virtuālā realitāte

emblēma norāda, ka šī GeForce grafiskā karte ir pietiekami jaudīga, lai nodrošinātu saderību ar jaunākajām VR, jeb virtuālās realitātes (Virtual Reality) ierīcēm, kā piemēram Oculus Rift, HTC Vive (SteamVR) u.c.GeForce RTX 40 Series

Pamatinformācija
GPU tips GeForce
GPU, jeb video kartes dzinējs. Šis parametrs nosaka, vai videokarte ir AMD Radeon, FirePro, NVIDIA GeForce vai Quadro modeļa videokarte.
GPU sērija : Msi Gaming
GPU modelis GeForce RTX 4060 Ti (8GB)

Šis ir galvenais grafiskās kartes veiktspējas rādītājs, jo norāda kāds ir šīs kartes modelis. Viena modeļa kartes ir ļoti tuvas veiktspējā un parasti būtiski atšķiras no cita modeļa kartēm.

Galvenā atšķirība ir ražotājā. NVidia ražo GeForce sērijas kartes un AMD ražo Radeon sērijas kartes. Abām šīm sērijām ir būtiskas atšķirības, GeForce kartēm ir veiksmīgāki (stabilāki) draiveri, kas uzlabo šo karšu saderību ar spēlēm un operētājsistēmām samazinot attēla defektu (artefaktu) un "kāršanās" gadījumus līdz minimumam. Radeon kartes parasti ir lētākas un patērē mazāk enerģijas (ir tehnoloģiski pārākas), toties ar draiveriem un spēļu atbalstu mēdz būt problēmas.

Radeon vai GeForce sēriju izvēle ir gaumes lieta, līdzīgi kā AMD vai Intel procesora izvēle, un ne vienmēr ir 100% racionāli pamatojama, tamdēļ rekomendējam savas izvēles kritērijos vienkārši vadīties pēc spēlēm, kuras vēlaties spēlēt tuvākajā laikā un uzmeklēt iekš YouTube (grafiskās kartes modelis + spēles nosaukums) kādu video apskatu, kurš precīzi parādīs, kā attiecīgā karte spēj tikt galā ar attiecīgo spēli. Rezultāts būs acīm redzams un parasti ļoti tuvs tam, ko iegūsiet iegādājoties konkrētā vai līdzīga modeļa karti.

Lai atvieglotu saviem pircējiem izvēli, dateks.lv, pie tām grafiskajām kartēm (Modeļiem) kuri ir labākā izvēle visu jaunāko spēļu spēlēšanai pieklājīgā kvalitātē par labāko cenu, ir nodrošinājis zaļo ķeksīti "ieteicams".

Dzinēja ātrums (GPU speed) 2670 MHz
GPU speed, jeb grafiskā dzinēja ātrums (MHz) norāda, ar kādu takts frekvenci strādā videokartes svarīgākā komponente - video procesors. Jo lielāks dzinēja ātrums, jo jaudīgāka videokarte. Videokartes veiktspēju papildus nosaka atmiņas daudzums, tips, biti un dzinēja modelis, tādēļ, iegādājoties videokarti ar jaudīgu dzinēju pārliecinieties par pārējo komponenšu jaudas atbilstību.
Ventilatoru skaits : 3
Garums (mm) : 338
Stream procesori / CUDA kodoli : 4352
PCI-E versija : 4.0 x8
Strāvas patēriņš (TDP) : 160 W
Min. barošanas bloka (PSU) jauda : 550 W
Barošanas ligzdas : 1x 8-pin
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 8 GB

Video kartes operatīvās atmiņas apjoms ir svarīgs parametrs, ja vēlaties spēlēt augstas izšķirtspējas spēles, vai strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoru. Lielāks atmiņas apjoms nozīmē labāku veiktspēju un lielākas izšķirtspējas atbalstu.

Šobrīd vēlamais videoatmiņas apjoms FullHD (1080p) izšķirtspējas monitoram ir 2GB, savukārt 4K, jeb UHD displejiem tiek rekomendētas videokartes ar vismaz 4GB grafisko atmiņu.

Atmiņas tehnoloģija GDDR6
Videokartes atmiņas tips nosaka grafiskās atmiņas un ātrdarbību. Pašreiz nopērkamās mazbudžeta videokartes tiek komplektētas ar DDR3 tipa atmiņu, savukārt jaudīgākajās kartēs tiek izmantota GDDR5 atmiņa. 2015. gadā līdz ar AMD Radeon R9 Fury un Nano produktu līnijas parādīšanos, aktīvi tiek izmantota arī inovatīvā HBM (High Bandwidth Memory) atmiņa.
Atmiņas frekvence (effective) : 18000 MHz
Biti 128 bit

Video kartes operatīvās atmiņas biti nosaka, ar kādu informācijas daudzumu vienā takts frekvences ciklā spēj strādāt video kartes atmiņa. Lielāks bitu skaits norāda uz augstāku videokartes veiktspēju.

Funkcionalitāte
Dzesēšana High-End Cooler
Pieejami divi dzesēšanas veidi, radiators un ventilators. Radiatora dzesēšana ir realizēta bez kustīgām daļām (ventilatora), tādēļ videokarte neizdala troksni. Ventilatora dzesēšana ir efektīvāka, toties videokartei ir zināms trokšņu līmenis datora darbības laikā.
Izgaismojums : RGB
NVIDIA SLI (NVLink) atbalsts : Nav
VR (Virtual Reality) Ready : Ir
Zemprofila (Low Profile) atbalsts :
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Pieslēgvieta DisplayPort 3

DisplayPort ciparu (digital) savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pieslēgvieta DVI-D : 0
Pieslēgvieta DVI-I : 0
Pieslēgvieta D-Sub 0

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Maksimālais ekrānu skaits : 4
Sadarbībā ar NVIDIA dāvanā PC Game Pass un 3-month GeForce NOW Priority
Papildus specifikācija
1. kategorija - Grafiskās kartes
2. kategorija - NVidia PCI Express grafiskās kartes
Atmiņa - Atmiņas joslas platums (maks.) - 18 GB/s
Atmiņa - atmiņas kopne - 128 bit
Atmiņa - Diskrētā grafiskās kartes atmiņa - 8 GB
Atmiņa - Grafiskās kartes atmiņas tips - GDDR6
Barošana - papildu barošanas savienotāji - 1x 8 kontakti
BrandPartCode - GEFORCE RTX 4060 TI GAMING X TRIO 8G
dimensionalWeight - 2942
Dizains - Apgaismojums - Jā
Dizains - Dzesēšanas tehnoloģija - MSI TORX VENTILATORS 5.0
Dizains - dzesēšanas veids - Aktīvais
Dizains - formas faktors - Pilna augstuma/pilna garuma (FH/FL)
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Melns, pelēks
Dizains - Produkta krāsa - Pelēks
Dizains - ventilatoru skaits - 3 ventilatori
EAN - 4711377102537
Eans - 4711377102537
EAN_kods - 4711377102537
Enerģija - Minimālais sistēmas barošanas avots - 550 W
GarantijaInformācija -
garantijaType - G
GTIN - 0824142325612
GTIN - 824142325612
GTIN - 4711377102537
guaranteeLength - 36
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 2.02 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 160 W
Kategorija - Grafiskās kartes
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/Grafikas kartes
Kategorija_1 - Grafiskās kartes
Kategorija_2 - Grafiskās kartes PCIe - Nvidia
LongDesc - STAĻU SPĒLĒŠANASpēlē stilīgi! GAMING ir uzlabota ar TRI FROZR 3, lai uzturētu intensīvu veiktspēju spēļu un satura radīšanas laikā.Augstra ātrgaitas stils atbilst augstas veiktspējas iespējām tiem spēlētājiem, kuri vēlas iet uz pilnu jaudu.ĪPAŠUMS UN MĀKSLĪBAMSI iecerēja GAMING sēriju kā iecienītu grafisko karšu risinājumu visu veidu spēlētājiem, tostarp piedzīvojumu meklētājiem, esporta sacensību dalībniekiem, tiešraižu raidītājiem un citiem. GAMING atspoguļo gan spēlētāju garu, gan karšu intensīvo veiktspēju ar stilizētu ārpusi, kas starp drosmīgām līnijām un malām izceļas ar krāsainām gaismiņām.TRI FROZR 3 TERMISKĀ DIZAINAIzturieties vēss un kluss. MSI TRI FROZR 3 termālais dizains uzlabo siltuma izkliedi visā grafikas kartes apkārtnē.TORX FAN 5.0TORX FAN 5.0 ir ventilatoru dizaina uzlabojumu kulminācija, lai palielinātu gaisa spiedienu un plūsmu radiatorā. Gredzenveida loki savieno trīs ventilatora lāpstiņu komplektus, kas kopā sliecas 22 grādu leņķī, lai uzturētu augsta spiediena gaisa plūsmu pat pie lēnākiem rotācijas ātrumiem. Rezultātā palielināta gaisa plūsma ir +23%, salīdzinot ar aksiālo ventilatoru.TORX FAN 5.0Ventilatora pārsegs nedaudz izstiepjas ārpus vispārējā korpusa, lai pagarinātu vēja ceļu, ļaujot gaisa plūsmai stabilizēties un vienmērīgāk virzīties caur ventilatoriem. Zem pārsega esošās izliekuma formas palīdz samazināt recirkulāciju, tādējādi vēl vairāk uzlabojot gaisa plūsmas stabilitāti un samazinot dažus trokšņus.KOPPER BASEPLATESATVARU PĀRŅEMŠANASiltumu no GPU un atmiņas moduļiem uzreiz uztver cieta niķelēta vara pamatplāksne un pēc tam ātri nodod siltuma cauruļu masīvam. Šāda siltuma pārneses sistēmu paplašināšana ar ļoti efektīviem mehānismiem uzlabo kopējo efektivitāti.ŠŪNU AIZSARDZINĀŠANAŠŪNU Caurules ir precīzi izstrādātas, lai maksimāli izmantotu pieejamo telpu. Kvadrātveida siltuma cauruļu sekcija pilnībā pieskaras GPU pamatplātnei un izplata siltumu visā dzesētāja garumā.KEEPING THE CORE COOLCore Pipes ir precīzi veidotas, lai maksimāli izmantotu pieejamo vietu. Kvadrātveida siltumcauruļu sekcija pilnībā pieskaras GPU pamatplatei un izkliedē siltumu visā dzesētāja garumā.DrMosDrMOS barošanas pakāpju risinājumi nodrošina lielu efektivitāti ar zemiem jaudas zudumiem un uzlabotu sprieguma kontroli.Efektīva termiskā uzlikšanaLielā daudzumā uz māla balstītas termiskās uzlikas nodrošina papildu siltuma izkliedēšanu plates komponentiem.Sarežģītas aizsardzības ierīcesPielāgotajā PCB iebūvētie papildu drošinātāji nodrošina papildu aizsardzību pret elektriskiem bojājumiem.JŪSU ATBALSTA KĀRTAPievienoto atbalsta kronšteinu var piestiprināt pie datora korpusa, lai papildus nostiprinātu grafisko karti. .
LongProductName - CUDA 4352, 2670 MHz, 8 GB GDDR6, 128 bitu, DisplayPort x 3, HDMI x 1, 338 x 141 x 52 mm, 1167 g
LongSummaryDescription - MSI GAMING GeForce RTX 4060 Ti X TRIO 8G. Grafisko procesoru ģimene: NVIDIA, Grafiskais procesors: GeForce RTX 4060 Ti, Procesora frekvence: 2685 MHz. Diskrētā grafikas kartes atmiņa: 8 GB, Grafiskās kartes atmiņas tips: GDDR6, Atmiņas kopne: 128 bitu. Maksimālā izšķirtspēja: 7680 x 4320 pikseļi. DirectX versija: 12 Ultimate, OpenGL versija: 4.6. Interfeisa tips: PCI Express 4.0. Dzesēšanas tips: Ventilatoru skaits: 3 ventilatori.
MPN - V515-014R
Nosaukums - MSI GAMING GeForce RTX 4060 Ti X TRIO 8G NVIDIA 8 GB GDDR6
Nosaukums - MSI GeForce RTX 4060 Ti GAMING X TRIO 8G, grafiskā karte (DLSS 3, 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.1)
Nosaukums - MSI GeForce RTX 4060 Ti GAMING X TRIO 8GB DLSS 3
Nosaukums - RTX 4060 Ti 8GB MSI Gaming X Trio GDDR6 3Fan
Procesors - CUDA - Jā
Procesors - CUDA kodoli - 4352
Procesors - Grafiskais procesors - GeForce RTX 4060 Ti
Procesors - Grafisko procesoru saime - NVIDIA
Procesors - Maksimālais displeju skaits uz vienu videokarti - 4
Procesors - Maksimālā izšķirtspēja - 7680 x 4320 pikseļi
Procesors - Procesora frekvence - 2685 MHz
Procesors - procesora taktātrums - 2670 MHz
producerCode - 912-V515-014
ProducerCode - GeForce RTX 4060 Ti GAMING X TRIO 8G
productName - MSI GeForce RTX 4060 Ti GAMING X TRIO 8G NVIDIA 8 GB GDDR6 DLSS 3
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - GeForce RTX 4060 Ti GAMING X TRIO 8G
Ražotāja_kods - V515-014R
Ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 3
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4a
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.1a
Savienojamības porti un saskarnes - Tipiska saskarne - PCI Express 4.0
ShortDescription - NVIDIA RTX 4060 Ti mikroshēma | 8 GB |
ShortSummaryDescription - MSI GAMING GeForce RTX 4060 Ti X TRIO 8G, GeForce RTX 4060 Ti, 8 GB, GDDR6, 128 bit, 7680 x 4320 pikseļi, PCI Express 4.0
sizeX - 145
sizeY - 445
sizeZ - 228
Svars - 1,95
Svars - 1.98
svars - 2020
Svars un izmēri - Augstums - 52 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 141 mm
Svars un izmēri - Platums - 338 mm
Svars un izmēri - Platums - 1167 mm
Svars un izmēri - Svars - 1.17 kg
Svars un izmēri - Svars - 338 g
URL - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4060-Ti-GAMING-X-TRIO-8G/Overview
Veiktspēja - DirectX versija - 12 Ultimate
Veiktspēja - Dual Link DVI - Nē
Veiktspēja - HDCP - Jā
Veiktspēja - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Veiktspēja - NVIDIA DLSS 3 - Y
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Jā
Veiktspēja - OpenGL versija - 4.6
Zīmols - MSI
Category 1 - Grafikkarten
Category 2 - NVidia PCI-Express Grafikkarten
Memory - Memory bandwidth (max) - 18 GB/s
Memory - Memory bus - 128 bit
Memory - Discrete graphics card memory - 8 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6
Power - Supplementary power connectors - 1x 8-pin
BrandPartCode - GEFORCE RTX 4060 TI GAMING X TRIO 8G
dimensionalWeight - 2942
Design - Illumination - Yes
Design - Cooling technology - MSI TORX FAN 5.0
Design - Cooling type - Active
Design - Form factor - Full-Height/Full-Length (FH/FL)
Design - Product colour - Black
Design - Product colour - Black, Grey
Design - Product colour - Grey
Design - Number of fans - 3 fan(s)
EAN - 4711377102537
Eans - 4711377102537
EAN_code - 4711377102537
Power - Minimum system power supply - 550 W
WarrantyInfo -
warrantyType - G
GTIN - 0824142325612
GTIN - 824142325612
GTIN - 4711377102537
warrantyLength - 36
Packaging data - Package weight - 2.02 kg
Packaging data - Package type - Box
Power - Power consumption (typical) - 160 W
Category - Graphics Cards
Category - Root/Electronics/PC parts/Graphic cards
Category_1 - Graphics Cards
Category_2 - Graphics Cards PCIe - Nvidia
LongDesc - GAMING IN STYLEPlay with style! GAMING is upgraded with TRI FROZR 3 to sustain intense performance during gaming and content creation.A high-speed style matches high-performance capabilities for gamers who want to go all out.STRENGTH AND ARTISTRYMSI envisioned the GAMING series as the favored graphic cards solution for all sorts of gamers, including adventure seekers, esport competitors, livestream broadcasters, and more. GAMING reflects both the spirit of gamers and the intense performance within the cards with a styled exterior that erupts with colorful lights between bold lines and edges.TRI FROZR 3 THERMAL DESIGNStay cool and quiet. MSI’s TRI FROZR 3 thermal design enhances heat dissipation all around the graphics card.TORX FAN 5.0TORX FAN 5.0 is a culmination of fan design improvements to increase the air pressure and flow into the heatsink. Ring arcs link three sets of fan blades that tilt 22 degrees together to maintain high-pressure airflow even at slower rotational speeds. The resulting increased airflow is +23% compared to an axial fan.TORX FAN 5.0A fan cowl extends a bit beyond the general enclosure to lengthen the wind’s passageway, allowing airflow to stabilize and move smoother through the fans. Bulging notches under the cowl help to reduce recirculation, thus further improving airflow stability and reducing some noise.COPPER BASEPLATEFACING THE HEAT HEAD-ONHeat from the GPU and memory modules is immediately captured by a solid nickel-plated copper baseplate and then rapidly transferred to an array of heat pipes. This widening of the thermal transfer systems with highly efficient mechanisms improves overall efficiency.KEEPING THE CORE COOLCore Pipes are precision-crafted to make maximum use of the available space. A squared section of heat pipes fully touch the GPU baseplate and spread the heat along the full length of the heatsink.KEEPING THE CORE COOLCore Pipes are precision-crafted to make maximum use of the available space. A squared section of heat pipes fully touch the GPU baseplate and spread the heat along the full length of the heatsink.DrMosDrMOS power stage solutions provide great efficiency with low power loss and enhanced voltage controls.Effective Thermal PaddingAn abundance of clay-based thermal pads provide additional heat dissipation for board components.Hardened DefensesAdditional fuses built into the custom PCB provide additional safeguards against electrical damage.YOUR SUPPORT CHARACTERA bundled support bracket can be attached to your PC case for additional graphics card reinforcement.
LongProductName - CUDA 4352, 2670 MHz, 8GB GDDR6, 128-bit, DisplayPort x 3, HDMI x 1, 338 x 141 x 52 mm, 1167 g
LongSummaryDescription - MSI GAMING GeForce RTX 4060 Ti X TRIO 8G. Graphics processor family: NVIDIA, Graphics processor: GeForce RTX 4060 Ti, Processor frequency: 2685 MHz. Discrete graphics card memory: 8 GB, Graphics card memory type: GDDR6, Memory bus: 128 bit. Maximum resolution: 7680 x 4320 pixels. DirectX version: 12 Ultimate, OpenGL version: 4.6. Interface type: PCI Express 4.0. Cooling type: Active, Number of fans: 3 fan(s)
MPN - V515-014R
Title - MSI GAMING GeForce RTX 4060 Ti X TRIO 8G NVIDIA 8 GB GDDR6
Name - MSI GeForce RTX 4060 Ti GAMING X TRIO 8G, graphics card (DLSS 3, 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.1)
Name - MSI GeForce RTX 4060 Ti GAMING X TRIO 8GB DLSS 3
Name - RTX 4060 Ti 8GB MSI Gaming X Trio GDDR6 3Fan
Processor - CUDA - Yes
Processor - CUDA cores - 4352
Processor - Graphics processor - GeForce RTX 4060 Ti
Processor - Graphics processor family - NVIDIA
Processor - Maximum displays per videocard - 4
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Processor frequency - 2685 MHz
Processor - Processor boost clock speed - 2670 MHz
producerCode - 912-V515-014
ProducerCode - GeForce RTX 4060 Ti GAMING X TRIO 8G
productName - MSI GeForce RTX 4060 Ti GAMING X TRIO 8G NVIDIA 8 GB GDDR6 DLSS 3
productSize - Normal
ProductName - GeForce RTX 4060 Ti GAMING X TRIO 8G
Manufacturer_code - V515-014R
Producer - MSI
Manufacturer - MSI
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 3
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4a
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1a
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express 4.0
ShortDescription - Chipset NVIDIA RTX 4060 Ti | 8GB |
ShortSummaryDescription - MSI GAMING GeForce RTX 4060 Ti X TRIO 8G, GeForce RTX 4060 Ti, 8 GB, GDDR6, 128 bit, 7680 x 4320 pixels, PCI Express 4.0
sizeX - 145
sizeY - 445
sizeZ - 228
Weight - 1,95
Weight - 1.98
weight - 2020
Weight & dimensions - Height - 52 mm
Weight & dimensions - Depth - 141 mm
Weight & dimensions - Width - 338 mm
Weight & dimensions - Width - 1167 mm
Weight & dimensions - Weight - 1.17 kg
Weight & dimensions - Weight - 338 g
URL - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4060-Ti-GAMING-X-TRIO-8G/Overview
Performance - DirectX version - 12 Ultimate
Performance - Dual Link DVI - No
Performance - HDCP - Yes
Performance - TV tuner integrated - No
Performance - NVIDIA DLSS 3 - Y
Performance - NVIDIA G-SYNC - Yes
Performance - OpenGL version - 4.6
Brand - MSI
507,00 €
MSI GeForce RTX 4060 Ti, 8GB GDDR6, GAMING X TRIO (DLSS 3)
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas