MSI GeForce RTX 4060 Ti, 8GB GDDR6, VENTUS 2X BLACK OC (DLSS 3)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 969773 Preces kods: GEFORCE RTX 4060 TI VENTUS 2X BLACK 8G OC
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 3 gadi
464,52 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: otrdien, 30.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: otrdien, 30.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: otrdien, 30.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: otrdien, 30.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: otrdien, 30.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: rīt, 26.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • GPU modelis: GeForce RTX 4060 Ti (8GB)
  • Dzinēja ātrums (GPU speed): 2565 MHz
  • Barošanas ligzdas: 1x 8-pin
  • Operatīvā atmiņa: 8 GB
  • Atmiņas tehnoloģija: GDDR6
  • Dzesēšana: Standard Cooler
Apraksts

Piedāvājam iegādāties MSI grafisko karti GeForce RTX 4060 Ti (8GB) ar 8 GB GDDR6 operatīvo atmiņu.

Virtuālā realitāte

emblēma norāda, ka šī GeForce grafiskā karte ir pietiekami jaudīga, lai nodrošinātu saderību ar jaunākajām VR, jeb virtuālās realitātes (Virtual Reality) ierīcēm, kā piemēram Oculus Rift, HTC Vive (SteamVR) u.c.GeForce RTX 40 Series

Pamatinformācija
GPU tips GeForce
GPU, jeb video kartes dzinējs. Šis parametrs nosaka, vai videokarte ir AMD Radeon, FirePro, NVIDIA GeForce vai Quadro modeļa videokarte.
GPU sērija : Msi Ventus
GPU modelis GeForce RTX 4060 Ti (8GB)

Šis ir galvenais grafiskās kartes veiktspējas rādītājs, jo norāda kāds ir šīs kartes modelis. Viena modeļa kartes ir ļoti tuvas veiktspējā un parasti būtiski atšķiras no cita modeļa kartēm.

Galvenā atšķirība ir ražotājā. NVidia ražo GeForce sērijas kartes un AMD ražo Radeon sērijas kartes. Abām šīm sērijām ir būtiskas atšķirības, GeForce kartēm ir veiksmīgāki (stabilāki) draiveri, kas uzlabo šo karšu saderību ar spēlēm un operētājsistēmām samazinot attēla defektu (artefaktu) un "kāršanās" gadījumus līdz minimumam. Radeon kartes parasti ir lētākas un patērē mazāk enerģijas (ir tehnoloģiski pārākas), toties ar draiveriem un spēļu atbalstu mēdz būt problēmas.

Radeon vai GeForce sēriju izvēle ir gaumes lieta, līdzīgi kā AMD vai Intel procesora izvēle, un ne vienmēr ir 100% racionāli pamatojama, tamdēļ rekomendējam savas izvēles kritērijos vienkārši vadīties pēc spēlēm, kuras vēlaties spēlēt tuvākajā laikā un uzmeklēt iekš YouTube (grafiskās kartes modelis + spēles nosaukums) kādu video apskatu, kurš precīzi parādīs, kā attiecīgā karte spēj tikt galā ar attiecīgo spēli. Rezultāts būs acīm redzams un parasti ļoti tuvs tam, ko iegūsiet iegādājoties konkrētā vai līdzīga modeļa karti.

Lai atvieglotu saviem pircējiem izvēli, dateks.lv, pie tām grafiskajām kartēm (Modeļiem) kuri ir labākā izvēle visu jaunāko spēļu spēlēšanai pieklājīgā kvalitātē par labāko cenu, ir nodrošinājis zaļo ķeksīti "ieteicams".

Dzinēja ātrums (GPU speed) 2565 MHz
GPU speed, jeb grafiskā dzinēja ātrums (MHz) norāda, ar kādu takts frekvenci strādā videokartes svarīgākā komponente - video procesors. Jo lielāks dzinēja ātrums, jo jaudīgāka videokarte. Videokartes veiktspēju papildus nosaka atmiņas daudzums, tips, biti un dzinēja modelis, tādēļ, iegādājoties videokarti ar jaudīgu dzinēju pārliecinieties par pārējo komponenšu jaudas atbilstību.
Ventilatoru skaits : 2
Garums (mm) : 199
Stream procesori / CUDA kodoli : 4352
PCI-E versija : 4.0 x8
Strāvas patēriņš (TDP) : 160 W
Min. barošanas bloka (PSU) jauda : 550 W
Barošanas ligzdas : 1x 8-pin
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 8 GB

Video kartes operatīvās atmiņas apjoms ir svarīgs parametrs, ja vēlaties spēlēt augstas izšķirtspējas spēles, vai strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoru. Lielāks atmiņas apjoms nozīmē labāku veiktspēju un lielākas izšķirtspējas atbalstu.

Šobrīd vēlamais videoatmiņas apjoms FullHD (1080p) izšķirtspējas monitoram ir 2GB, savukārt 4K, jeb UHD displejiem tiek rekomendētas videokartes ar vismaz 4GB grafisko atmiņu.

Atmiņas tehnoloģija GDDR6
Videokartes atmiņas tips nosaka grafiskās atmiņas un ātrdarbību. Pašreiz nopērkamās mazbudžeta videokartes tiek komplektētas ar DDR3 tipa atmiņu, savukārt jaudīgākajās kartēs tiek izmantota GDDR5 atmiņa. 2015. gadā līdz ar AMD Radeon R9 Fury un Nano produktu līnijas parādīšanos, aktīvi tiek izmantota arī inovatīvā HBM (High Bandwidth Memory) atmiņa.
Atmiņas frekvence (effective) : 18000 MHz
Biti 128 bit

Video kartes operatīvās atmiņas biti nosaka, ar kādu informācijas daudzumu vienā takts frekvences ciklā spēj strādāt video kartes atmiņa. Lielāks bitu skaits norāda uz augstāku videokartes veiktspēju.

Funkcionalitāte
Dzesēšana Standard Cooler
Pieejami divi dzesēšanas veidi, radiators un ventilators. Radiatora dzesēšana ir realizēta bez kustīgām daļām (ventilatora), tādēļ videokarte neizdala troksni. Ventilatora dzesēšana ir efektīvāka, toties videokartei ir zināms trokšņu līmenis datora darbības laikā.
Izgaismojums : Nav
NVIDIA SLI (NVLink) atbalsts : Nav
VR (Virtual Reality) Ready : Ir
Zemprofila (Low Profile) atbalsts :
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Pieslēgvieta DisplayPort 3

DisplayPort ciparu (digital) savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pieslēgvieta DVI-D : 0
Pieslēgvieta DVI-I : 0
Pieslēgvieta D-Sub 0

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Maksimālais ekrānu skaits : 4
Sadarbībā ar NVIDIA dāvanā PC Game Pass un 3-month GeForce NOW Priority
Papildus specifikācija
1. kategorija - Grafiskās kartes
2. kategorija - NVidia PCI Express grafiskās kartes
Apraksts - GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black OC 8GB GDDRX6 128bit grafikas karte GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC AR DLSS 3 TEHNOLOĢIJU Spēlējiet, straumējiet, veidojiet. GeForce RTX 4060 Ti sērijas grafikas kartes ļauj jums tikt galā ar jaunākajām spēlēm un lietojumprogrammām, izmantojot īpaši efektīvu NVIDIA Ada Lovelace arhitektūru. Turklāt izbaudi mākslīgā intelekta paātrinātu spēlēšanu ar staru izsekošanas un DLSS 3 tehnoloģiju, kā arī veicini savu radošumu un produktivitāti ar NVIDIA Studio. Divu ventilatoru dzesēšanas sistēma TORX 4.0 ventilatori: Komandas darba veicināšana. Ventilatora lāpstiņas darbojas pa pāriem, lai radītu vēl nebijušu sūknētā gaisa spiediena koncentrācijas līmeni. Mehāniski pastiprināta konstrukcija Izturīgajai aizmugurējai montāžas plāksnei ir unikāla konstrukcija, kas ļauj gaisam brīvi plūst un nodrošina kartei papildu ventilāciju. MSI Center lietojumprogramma Ekskluzīvā MSI Center reāllaika programmatūra ļaus jums uzraudzīt, pielāgot un optimizēt jūsu MSI produktus.
Apraksts - GeForce RTX™ 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC AR DLSS 3 Spēlējiet, straumējiet, radiet. GeForce RTX™ 4060 Ti ļauj jums apgūt jaunākās spēles un lietotnes ar īpaši efektīvu NVIDIA Ada Lovelace arhitektūru. Izbaudiet aizraujošas, mākslīgā intelekta paātrinātas spēles ar ray tracing un DLSS 3, kā arī uzlabojiet savu radošo procesu un produktivitāti ar NVIDIA Studio. Paātrināšanas takts / atmiņas ātrums 2565 MHz / 18 Gb/s 8 GB GDDR6 DisplayPort x 3 (v1.4a) HDMI™ x 1 (atbalsta 4K@120 Hz HDR, 8K@60 Hz HDR un mainīgo atsvaidzināšanas ātrumu, kā noteikts HDMI™ 2.1a) Divu ventilatoru termiskā konstrukcija TORX Fan 4.0: Ventilatora lāpstiņas darbojas pa pāriem, lai radītu vēl nebijušu koncentrēta gaisa spiediena līmeni. Zero Frozr: Ventilatori pilnībā apstājas, kad temperatūra ir relatīvi zema, tādējādi novēršot jebkādu troksni. Pastiprinošā aizmugurējā plāksne Pastiprinošajai aizmugurējai plāksnei ir caurplūdes dizains, kas nodrošina papildu ventilāciju. MSI Center Ekskluzīvā MSI Center programmatūra ļauj uzraudzīt, pielāgot un optimizēt MSI produktus reāllaikā.
Apraksts - Mikroshēmu tips: Nvidia GeForce RTX 4060 Ti, Takts frekvence: 2580 MHz, Atmiņas apjoms: 8 GB, Atmiņas veids: GDDR6, Biti: 128 Bit, Takts frekvence atmiņai: 18000 MHz, Interfeisa tips: PCI-Express 4.0, DVI: Nav, VGA (D-Sub): Nav, Display Port: 3, HDMI: 1, Garantija: 2 gadi
Atbalstītie standarti - DirectX 12 Ultimate
Atbalstītie standarti - OpenGL 4.6
Atmiņa - Atmiņas joslas platums (maks.) - 18 GB/s
Atmiņa - atmiņas kopne - 128 bit
Atmiņa - Datu pārsūtīšanas ātrums - 18 Gbit/s
Atmiņa - Diskrētā grafiskās kartes atmiņa - 8 GB
Atmiņa - Grafiskās kartes atmiņas tips - GDDR6
Atmiņa > Atmiņas taktātrums - 18000 MHz
Atmiņa > Diskrētā grafiskā adaptera atmiņa - 8 GB
Atmiņa > Grafiskā adaptera atmiņas tips - GDDR6
Atmiņa CLK - 18 Gbps
Atmiņas frekvence - 18 Gbps
Atmiņas kopne - 128 bit
Atmiņas kopne - 128 bitu
Atmiņas tips - DDR6
Barošana - papildu barošanas savienotāji - 1x 8 kontakti
Barošanas savienotāji - 8 pin
BrandPartCode - GEFORCE RTX 4060 TI VENTUS 2X BLACK 8G OC
Bruto svars Kg - 1,5
Cita informācija -
Citas funkcijas -
Core Boost frekvence - 2565 MHz
CUDA krāsas - 4352
dimensijas dziļums - 70 mm
dimensionalWeight - 750
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 3
Dizains - Apgaismojums - Jā
Dizains - Dzesēšanas tehnoloģija - MSI TORX ventilators 4.0
Dizains - dzesēšanas veids - Aktīvais
Dizains - formas faktors - Pilna augstuma/daļēja garuma (FH/HL)
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - ventilatoru skaits - 2 ventilatori
Dzesēšana - Aktīvais
Dzesēšanas sistēma - Divu slotu ventilatoru uztvērējs
EAN - 4711377102582
ean - 4711377102582
EANCode - 4711377102582
Eans - 4711377102582
EAN_kods - 4711377102582
Enerģija - Minimālais sistēmas barošanas avots - 550 W
Enerģijas patēriņš - 160 vati
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
GPU palielināšanas takts - 2565 MHz
Grafiskais savienotājs - PCIE 4.0 16x
Grafiskās atmiņas lielums - 8 GB
Grafiskās atmiņas tips - GDDR6
Grafiskās kartes funkcijas - HDCP/Overclock Edition
Grafiskās kartes savienotājs - PCI-E 16x ver. 4.0
GRUPA1 - Multimediji un spēles
GRUPA2 - Videokarte
GTIN - 0824142325667
GTIN - 824142325667
GTIN - 4711377102582
guaranteeLength - 36
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
HST NUMERIS - V515-017R
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 783 g
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 752 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 310 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 725 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 626.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 1.777 kg
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 41.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 199.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 120.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 465 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 16 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 157.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.78 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_104714_1.jpg
Izmēri - 42 x 120 x 199 mm
Izmēri - 199 x 120 x 42 mm
izmērs augstums - 196 mm
izmērs platums - 276 mm
izmērs svars - 788 g
IZSTRĀDĒTĀJS - MSI KOMPUTERI
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 160 W
Kartes garums - 160 to 200 mm
Kategorija - Datortehnika :: Datoru komponentes :: Videokartes (VGA)
Kategorija - Grafiskās kartes
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/Grafikas kartes
Kategorijas kods - VGP
Kategorija_1 - Grafiskās kartes
Kategorija_2 - Grafiskās kartes PCIe - Nvidia
Kodola frekvence - 2580 MHz
Kods - GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G
Kods - RTX 4060 TI VENTUS 2X BLACK 8G
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
LargeDescHTML -
LongDesc - VENTUS piedāvā fundamentāli stabilu pieredzi lietotājiem, kas meklē veiktspējas grafikas karti. Asā izskata atjauninātais dizains ar TORX FAN 4.0 ļauj VENTUS ar vēju veikt jebkuru uzdevumu.REVOLUTIONARYDIVI VENTILĀTORU TERMIKLORATORSDivi ventilatori uz milzīga radiatora nodrošina vēsu un klusu darbību.TORX FAN 4.0TORX FAN 4.0 pamatā ir komandas darbs, ventilatoru lāpstiņu pāri ir savienoti ar savienotu ārējo gredzenu dizainu, kas koncentrē gaisa plūsmu Dual-Fan dzesēšanas sistēmā.DrMosDrMOS barošanas pakāpju risinājumi nodrošina lielu efektivitāti ar zemiem jaudas zudumiem un uzlabotu sprieguma kontroli.SlēdžiPiegādātajā PCB iebūvētie papildu drošinātāji nodrošina papildu aizsardzību pret elektriskajiem bojājumiem.Bez tam, lai novērstu elektriskos bojājumus.
LongProductName - NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti, 8 GB GDDR6, 128 bitu, PCI Express 4.0, 1 x HDMI (2.1a), 3 x DP (1.4a), CUDA, DirectX 12 Ultimate, OpenGL 4.6, 160 W
LongSummaryDescription - MSI VENTUS GeForce RTX 4060 Ti 2X BLACK 8G OC. Grafisko procesoru ģimene: NVIDIA, Grafiskais procesors: GeForce RTX 4060 Ti. Diskrētā grafikas kartes atmiņa: 8 GB, Grafiskās kartes atmiņas tips: GDDR6, Atmiņas kopne: 128 bitu. Maksimālā izšķirtspēja: 7680 x 4320 pikseļi. DirectX versija: 12 Ultimate, OpenGL versija: 4.6. Interfeisa tips: PCI Express 4.0. Dzesēšanas tips: Ventilatoru skaits: 2 ventilatori.
Maksimālā izšķirtspēja - 7680x4320
Mikroshēmas ražotājs - NVIDIA
Mikroshēmu kopa - GeForce RTX 4060 Ti
Mikroshēmu kopa - NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti
Modelis - GeForce RTX 4060 Ti
Modelis - GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC
MPN - V515-017R
nosaukums - Grafiskā karte GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black OC 8GB GDDRX6 128bit
Nosaukums - MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC, grafiskā karte (DLSS 3, 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.1)
Nosaukums - MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK OC 8GB DLSS 3
Nosaukums - MSI VENTUS GeForce RTX 4060 Ti 2X BLACK 8G OC NVIDIA 8 GB GDDR6
Nosaukums - MSI | GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC | NVIDIA | 8 GB | GeForce RTX 4060 Ti | GDDR6 | HDMI portu skaits 1 | PCI Express Gen 4 x16 | Atmiņas taktātrums 18000 MHz
Nosaukums - RTX 4060 Ti 8GB MSI Ventus 2X Black OC GDDR6
Nosaukums - Videokarte MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X 8GB
PANTS1 - GEFORCE RTX 4060 TI 8G
PANTS2 - VENTUS 2X BLACK OC
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 7 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 28 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 19.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.78 kg
Pilna apraksta līnija - NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti|Grafikas atmiņas izmērs 8 GB|GDDR6|128 bitu|PCIE 4.0 16x|Atmiņas CLK 18 Gb/s|PU palielināšanas takts 2565 MHz|7680x4320|Atdzesēšana ar divu slotu ventilatoru|1xHDMI|3xDisplayPort
Procesors - CUDA - Jā
Procesors - CUDA kodoli - 4352
Procesors - Grafiskais procesors - GeForce RTX 4060 Ti
Procesors - Grafisko procesoru saime - NVIDIA
Procesors - Maksimālais displeju skaits uz vienu videokarti - 4
Procesors - Maksimālā izšķirtspēja - 7680 x 4320 pikseļi
Procesors - Procesora frekvence - 2580 MHz
Procesors - procesora taktātrums - 2565 MHz
Procesors > Grafiskais procesors - GeForce RTX 4060 Ti
Procesors > Grafisko procesoru saime - NVIDIA
ProducerCode - GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC
producerCode - RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G
productName - MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC NVIDIA 8 GB GDDR6 DLSS 3
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC
Pārdevēja mājas lapa - www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4060-Ti-VENTUS-2X-BLACK-8G-OC
Ražotāja kods - V515-017R
Ražotāja nosaukums - MSI
Ražotāja produkta nosaukums - GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC
Ražotāja_kods - V515-017R
ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
Saite - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4060-Ti-VENTUS-2X-BLACK-8G-OC
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 3
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 3
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4a
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.1a
Savienojamības porti un saskarnes - Tipiska saskarne - PCI Express 4.0
Savienojumi un saskarnes > Interfeisa tips - PCI Express Gen 4 x16
ShortDescription - NVIDIA RTX 4060 Ti mikroshēma | 8 GB |
ShortSummaryDescription - MSI VENTUS GeForce RTX 4060 Ti 2X BLACK 8G OC, GeForce RTX 4060 Ti, 8 GB, GDDR6, 128 bit, 7680 x 4320 pikseļi, PCI Express 4.0
sizeX - 275
sizeY - 70
sizeZ - 195
Starling - Y
Stck_Kart - 6
Stck_Pal - 0
Svars - 0,79
Svars - 0.78
svars - 760
Svars un izmēri - Augstums - 42 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 120 mm
Svars un izmēri - Platums - 199 mm
Svars un izmēri - Platums - 546 mm
Svars un izmēri - Svars - 199 g
Svars un izmēri - Svars - 546 g
Tehniskā informācija > Bruto svars - 1.33 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.55 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - MSI
URL - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4060-Ti-VENTUS-2X-BLACK-8G-OC/Overview
Veiktspēja - AMD FreeSync - Nē
Veiktspēja - DirectX versija - 12 Ultimate
Veiktspēja - Dual Link DVI - Nē
Veiktspēja - HDCP - Jā
Veiktspēja - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Veiktspēja - NVIDIA DLSS 3 - Y
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Jā
Veiktspēja - OpenGL versija - 4.6
vendpn - RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC
Versija - Kaste
Video pieslēgvietas - 1 x HDMI
Video pieslēgvietas - 3 x DisplayPort
Vienība Neto svars - 0.546 kg
Vienības bruto svars - 0.78 kg
Vienības kastes augstums - 0.07
Vienības kastes garums - 0.28
Vienības kastes platums - 0.195
Vienība Slikts tilpums - 0,003822 kubikmetru
VRAM atmiņas lielums - 8 GB
Zīmols - MSI
Īss apraksts - MSI VGA 8GB RTX4060TI VENTUS 2X BLACK 8G OC 3xDP/HDMI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC
Category 1 - Grafikkarten
Category 2 - NVidia PCI-Express Grafikkarten
Description - GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black OC 8GB GDDRX6 128bit graphics card GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC WITH DLSS 3 TECHNOLOGY Play, stream, create. GeForce RTX 4060 Ti Series graphics cards let you tackle the latest games and applications with the ultra-efficient NVIDIA Ada Lovelace architecture. Also enjoy AI-accelerated gameplay with ray tracing and DLSS 3 technology, and boost your creativity and productivity with NVIDIA Studio. Dual fan cooling system TORX 4.0 fans: Championing teamwork. Fan blades work in pairs to create unprecedented levels of pressure concentration of pumped air. Mechanically reinforced construction The robust rear mounting plate features a unique design that allows air to flow freely and provides the card with additional ventilation. MSI Center application The exclusive MSI Center real-time software will allow you to monitor, customise and optimise your MSI products.
Description - GeForce RTX™ 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC WITH DLSS 3 Game, stream, create. The GeForce RTX™ 4060 Ti lets you take on the latest games and apps with the ultra-efficient NVIDIA Ada Lovelace architecture. Experience immersive, AI-accelerated gaming with ray tracing and DLSS 3, and supercharge your creative process and productivity with NVIDIA Studio. Boost Clock / Memory Speed 2565 MHz / 18 Gbps 8GB GDDR6 DisplayPort x 3 (v1.4a) HDMI™ x 1 (Supports 4K@120Hz HDR, 8K@60Hz HDR, and Variable Refresh Rate as specified in HDMI™ 2.1a) Dual Fan Thermal Design TORX Fan 4.0: A masterpiece of teamwork, fan blades work in pairs to create unprecedented levels of focused air pressure. Zero Frozr: The fans completely stop when temperatures are relatively low, eliminating all noise. Reinforcing Backplate The reinforcing backplate features a flow-through design that provides additional ventilation. MSI Center The exclusive MSI Center software lets you monitor, tweak, and optimize MSI products in real-time.
Desc - Mikroshēmu tips: Nvidia GeForce RTX 4060 Ti, Takts frekvence: 2580 MHz, Atmiņas apjoms: 8 GB, Atmiņas veids: GDDR6, Biti: 128 Bit, Takts frekvence atmiņai: 18000 MHz, Interfeisa tips: PCI-Express 4.0, DVI: Nav, VGA (D-Sub): Nav, Display Port: 3, HDMI: 1, Garantija: 2 gadi
Supported standards - DirectX 12 Ultimate
Supported standards - OpenGL 4.6
Memory - Memory bandwidth (max) - 18 GB/s
Memory - Memory bus - 128 bit
Memory - Data transfer rate - 18 Gbit/s
Memory - Discrete graphics card memory - 8 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6
Memory > Memory clock speed - 18000 MHz
Memory > Discrete graphics adapter memory - 8 GB
Memory > Graphics adapter memory type - GDDR6
Memory CLK - 18 Gbps
Memory frequency - 18 Gbps
Memory bus - 128 bit
Memory bus - 128-bit
Memory type - DDR6
Power - Supplementary power connectors - 1x 8-pin
Power connectors - 8 pin
BrandPartCode - GEFORCE RTX 4060 TI VENTUS 2X BLACK 8G OC
Gross Weight Kg - 1,5
Other information -
Other features -
Core Boost frequency - 2565 MHz
CUDA Cores - 4352
dimension depth - 70 mm
dimensionalWeight - 750
DisplayPort Input/Output connectors - 3
Design - Illumination - Yes
Design - Cooling technology - MSI TORX Fan 4.0
Design - Cooling type - Active
Design - Form factor - Full-Height/Half-Length (FH/HL)
Design - Product colour - Black
Design - Number of fans - 2 fan(s)
Cooling - Active
Cooling system - Dual Slot Fansink
EAN - 4711377102582
ean - 4711377102582
EANCode - 4711377102582
Eans - 4711377102582
EAN_code - 4711377102582
Power - Minimum system power supply - 550 W
Power consumption - 160 Watts
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
GPU boost clock - 2565 MHz
Graphics connector - PCIE 4.0 16x
Graphics memory size - 8 GB
Graphics memory type - GDDR6
Graphic card features - HDCP/Overclock Edition
Graphics card connector - PCI-E 16x ver. 4.0
GRUPPE1 - Multimedia & Games
GRUPPE2 - Video Card
GTIN - 0824142325667
GTIN - 824142325667
GTIN - 4711377102582
warrantyLength - 36
HDMI Input/Output connectors - 1
HSTNUMMER - V515-017R
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package weight - 783 g
Packaging data - Package type - Box
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 752 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Gross height master carton - 310 mm
Package features > Gross depth master carton - 725 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 626.00 g
Package features > Tare weight master carton - 1.777 kg
Package features > Gross height (mm) - 41.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 199.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 120.00 mm
Package features > Gross width master carton - 465 mm
Package features > Net weight master carton - 16 kg
Package features > Plastic (No PET) - 157.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.78 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_104714_1.jpg
Dimensions - 42 x 120 x 199 mm
Dimensions - 199 x 120 x 42 mm
dimension height - 196 mm
dimension width - 276 mm
dimension weight - 788 g
HERSTELLER - MSI COMPUTER
Power - Power consumption (typical) - 160 W
Card's length - 160 to 200 mm
Category - Datortehnika :: Datoru komponentes :: Videokartes (VGA)
Category - Graphics Cards
Category - Root/Electronics/PC parts/Graphic cards
Category Code - VGP
Category_1 - Graphics Cards
Category_2 - Graphics Cards PCIe - Nvidia
Core frequency - 2580 MHz
Code - GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G
Code - RTX 4060 TI VENTUS 2X BLACK 8G
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
LargeDescHTML -
LongDesc - TAKE THE ESSENTIALSVENTUS brings a fundamentally solid experience to users looking for a performance graphics card. A sharp-looking updated design with TORX FAN 4.0 lets VENTUS breeze through any task.REVOLUTIONARYDUAL-FAN THERMALTwo fans on a huge heatsink ensures a cool and quiet experience.TORX FAN 4.0TORX FAN 4.0 is built on teamwork, with pairs of fan blades bound together with a linked outer ring design that focuses airflow into the Dual-Fan cooling system.DrMosDrMOS power stage solutions provide great efficiency with low power loss and enhanced voltage controls.FuseAdditional fuses built into the custom PCB provide additional safeguards against electrical damage.
LongProductName - NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti, 8GB GDDR6, 128 bit, PCI Express 4.0, 1 x HDMI (2.1a), 3 x DP (1.4a), CUDA, DirectX 12 Ultimate, OpenGL 4.6, 160W
LongSummaryDescription - MSI VENTUS GeForce RTX 4060 Ti 2X BLACK 8G OC. Graphics processor family: NVIDIA, Graphics processor: GeForce RTX 4060 Ti. Discrete graphics card memory: 8 GB, Graphics card memory type: GDDR6, Memory bus: 128 bit. Maximum resolution: 7680 x 4320 pixels. DirectX version: 12 Ultimate, OpenGL version: 4.6. Interface type: PCI Express 4.0. Cooling type: Active, Number of fans: 2 fan(s)
Max resolution - 7680x4320
Chipset manufacturer - NVIDIA
Chipset - GeForce RTX 4060 Ti
Chipset - NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti
Model - GeForce RTX 4060 Ti
Model - GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC
MPN - V515-017R
name - Graphics card GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black OC 8GB GDDRX6 128bit
Name - MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC, graphics card (DLSS 3, 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.1)
Name - MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK OC 8GB DLSS 3
Title - MSI VENTUS GeForce RTX 4060 Ti 2X BLACK 8G OC NVIDIA 8 GB GDDR6
Name - MSI | GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC | NVIDIA | 8 GB | GeForce RTX 4060 Ti | GDDR6 | HDMI ports quantity 1 | PCI Express Gen 4 x16 | Memory clock speed 18000 MHz
Name - RTX 4060 Ti 8GB MSI Ventus 2X Black OC GDDR6
Name - Videokarte MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X 8GB
ARTIKEL1 - GEFORCE RTX 4060 TI 8G
ARTIKEL2 - VENTUS 2X BLACK OC
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 7 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 28 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 19.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.78 kg
Full Description Line - NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti|Graphics memory size 8 GB|GDDR6|128 bit|PCIE 4.0 16x|Memory CLK 18 Gbps|GPU boost clock 2565 MHz|7680x4320|Cooling Dual Slot Fansink|1xHDMI|3xDisplayPort
Processor - CUDA - Yes
Processor - CUDA cores - 4352
Processor - Graphics processor - GeForce RTX 4060 Ti
Processor - Graphics processor family - NVIDIA
Processor - Maximum displays per videocard - 4
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Processor frequency - 2580 MHz
Processor - Processor boost clock speed - 2565 MHz
Processor > Graphics processor - GeForce RTX 4060 Ti
Processor > Graphics processor family - NVIDIA
ProducerCode - GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC
producerCode - RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G
productName - MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC NVIDIA 8 GB GDDR6 DLSS 3
productSize - Normal
ProductName - GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC
Vendor Homepage - www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4060-Ti-VENTUS-2X-BLACK-8G-OC
Manufacturer Code - V515-017R
Manufacturer Name - MSI
Producer product name - GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC
Manufacturer_code - V515-017R
producer - MSI
Producer - MSI
Manufacturer - MSI
Link - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4060-Ti-VENTUS-2X-BLACK-8G-OC
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 3
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 3
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4a
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1a
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express 4.0
Ports & interfaces > Interface type - PCI Express Gen 4 x16
ShortDescription - Chipset NVIDIA RTX 4060 Ti | 8GB |
ShortSummaryDescription - MSI VENTUS GeForce RTX 4060 Ti 2X BLACK 8G OC, GeForce RTX 4060 Ti, 8 GB, GDDR6, 128 bit, 7680 x 4320 pixels, PCI Express 4.0
sizeX - 275
sizeY - 70
sizeZ - 195
Storno - Y
Stck_Kart - 6
Stck_Pal - 0
Weight - 0,79
Weight - 0.78
weight - 760
Weight & dimensions - Height - 42 mm
Weight & dimensions - Depth - 120 mm
Weight & dimensions - Width - 199 mm
Weight & dimensions - Width - 546 mm
Weight & dimensions - Weight - 199 g
Weight & dimensions - Weight - 546 g
Technical details > Gross weight - 1.33 kg
Technical details > Net weight - 0.55 kg
Technical details > Producer - MSI
URL - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4060-Ti-VENTUS-2X-BLACK-8G-OC/Overview
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - DirectX version - 12 Ultimate
Performance - Dual Link DVI - No
Performance - HDCP - Yes
Performance - TV tuner integrated - No
Performance - NVIDIA DLSS 3 - Y
Performance - NVIDIA G-SYNC - Yes
Performance - OpenGL version - 4.6
vendpn - RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC
Version - Box
Video ports - 1 x HDMI
Video ports - 3 x DisplayPort
Unit Net Weight - 0.546 kg
Unit Gross Weight - 0.78 kg
Unit Box Height - 0.07
Unit Box Length - 0.28
Unit Box Width - 0.195
Unit Brutto Volume - 0.003822 cubm
VRAM memory size - 8 GB
Brand - MSI
Short description - MSI VGA 8GB RTX4060TI VENTUS 2X BLACK 8G OC 3xDP/HDMI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC
464,52 €
MSI GeForce RTX 4060 Ti, 8GB GDDR6, VENTUS 2X BLACK OC (DLSS 3)
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas