Gigabyte GeForce RTX 3060, 12GB GDDR6, WindForce OC rev. 2.0

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 966206 Preces kods: GV-N3060WF2OC-12GD 2.0
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 3 gadi
344,17 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: trešdien, 24.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: trešdien, 24.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: trešdien, 24.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: trešdien, 24.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: trešdien, 24.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: pirmdien, 22.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • GPU modelis: GeForce RTX 3060
  • Dzinēja ātrums (GPU speed): 1792 MHz
  • Barošanas ligzdas: 1x 8-pin
  • Operatīvā atmiņa: 12 GB
  • Atmiņas tehnoloģija: GDDR6
  • Dzesēšana: Standard Cooler
Apraksts

Piedāvājam iegādāties Gigabyte grafisko karti GeForce RTX 3060 ar 12 GB GDDR6 operatīvo atmiņu.

GeForce RTX 3060 ir NVIDIA Ampere mikroarhitektūras grafiskā karte, kas nodrošina lielisku veiktspēju labākajās datorspēles 1080p un 2K izšķirtspējā. Pateicoties uzlabotajiem Ray Tracing un Tensor kodoliem, jaunajiem straumēšanas multiprocesoriem un augstas ātrdarbības 12 GB GDDR6 atmiņai ar 15000 MHz efektīvo frekvenci, šī karte nodrošina lielisku balansu starp zemu cenau un augstu veiktspēju.

2021. gada februārī prezentētā GeForce RTX 3060 grafiskā karte krietni apsteidz sava līmeņa priekšgājējas - RTX 2060 un GTX 1060. Tomēr ar to viss nebeidzas, jo RTX 3060 jauda ir vienāda un vairākās spēlēs pat pārspēj GeForce RTX 2070 pie ievērojami zemāka - 170 W TDP!

RTX 3060 pret RTX 2060 un GTX 1060

GeForce RTX 3060 veiktspēja datorspēlēs

Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed Valhalla, Control, Watch Dogs: Legion, Hitman 2, Red Dead Redemption 2, Call of Duty: Black Ops Cold War, Metro Exodus – jebkurā no šīm vizuāli sarežģītajām spēlēm jaunā GeForce RTX 3060 nodrošina vairāk kā 60 kadrus sekundē 1080p jeb Full HD izšķirtspējā uz visaugstākajiem kvalitātes iestatījumiem. Ja tos nedaudz samazināsiet, tad arī uz 2K jeb 1440p un pat 4K izšķirtspējas monitora iespējams sasniegt izcilu veiktspēju, izmantojot GeForce RTX 3060 videokarti.

RTX 3060 un RTX 2060 veiktspēja 1080p izšķirtspējā

NVIDIA DLSS 2.0

DLSS (Deep Learning Super Sampling) ir revolucionāra renderēšanas tehnoloģija, kas ar mākslīgā intelekta (AI) un RTX Tensor kodolu palīdzību paaugstina grafiskās kartes veiktspēju (FPS) par 1.5 reizēm vai vairāk, saglabājot izcilu attēla kvalitāti. DLSS nodrošina nepieciešamo jaudas pieaugumu, lai tu varētu paaugstināt spēļu grafiskos iestatījumus un izšķirtspēju, iegūstot elpu aizraujošu vizuālo pieredzi. Mākslīgā intelekta revolūcija ir sasniegusi arī datorspēles!

Atklāj jaunus radošuma apvāršņus

Pārcel savu darba projektu kvalitāti nākamajā līmenī ar GeForce RTX 3060 videokarti, kas nodrošina AI pāatrināšanu labākajās radošajās programmās. To veicina NVIDIA Studio platforma ar īpaši pielāgotiem draiveriem un ekskluzīviem rīkiem, kas ļaus tev padarīt iecerēto rekordīsā laikā. Neatkarīgi no tā, vai nodarbojies ar kompleksu 3D ainu renderēšanu, 4K video apstrādi vai tiešsaistes straumēšanu visaugstākajā kvalitātē, GeForce RTX 3060 grafiskā karte nodrošina tāda līmeņa veiktspēju, lai tu varētu likt lietā savu radošumu bez ierobežojumiem.

Strīmo kā profiņš

Esi uzmanības centrā ar neticami kvalitatīvu grafiku un gludu tiešsaistes straumēšanu bez raustīšanās. Nākamās paaudzes enkodēšana un dekodēšana aparatūras (hardware) līmenī ļauj demonstrēt labākos mirkļus izsmalcināti augstā kvalitātē. Pilnīgi jaunā NVIDIA Broadcast programmatūra tavas tiešraides pacels jaunā līmenī ar jaudīgajām AI iespējām, kas uzlabo audio un video kvalitāti ar tādiem efektiem kā virtuālo fonu, automātisku rāmi tīmekļa kamerai un mikrofona trokšņu noņemšanu. GeForce RTX 3060 videokarte sniegs tev augstu veiktspēju, bet taviem skatītājiem - vislabāko attēla kvalitāti!

GeForce Experience

Uzņem un dalies ar video un ekrānuzņēmumiem vai nodrošini tiešraidi draugiem. Atjaunini draiverus un optimizē spēļu iestatījumus. GeForce Experience prot to visu. Tā ir neatņemama GeForce grafiskās kartes sastāvdaļa.

NVIDIA G-SYNC

Baudi vienmērīgu un gludu spēli bez ekrāna lūšanas ar atsvaidzes intensitāti līdz 360 Hz, kā arī HDR u.c. ekstrām. GeForce RTX 3060 grafiskā karte kopā ar G-SYNC monitoru ir labākā ekipējuma kombinācija kaislīgiem spēlētajiem.

NVIDIA Ansel

Padari savus ekrānuzņēmumus par mākslasdarbiem un pārsteidz draugus, izmantojot jaudīgo Ansel fotoattēlu režīmu, kas uzņem 360 grādu HDR fotogrāfijas īpaši augstā izšķirtspējā.

Virtuālā realitāte

emblēma norāda, ka šī GeForce grafiskā karte ir pietiekami jaudīga, lai nodrošinātu saderību ar jaunākajām VR, jeb virtuālās realitātes (Virtual Reality) ierīcēm, kā piemēram Oculus Rift, HTC Vive (SteamVR) u.c.

Pamatinformācija
GPU tips GeForce
GPU, jeb video kartes dzinējs. Šis parametrs nosaka, vai videokarte ir AMD Radeon, FirePro, NVIDIA GeForce vai Quadro modeļa videokarte.
GPU sērija : Gigabyte Windforce
GPU modelis GeForce RTX 3060

Šis ir galvenais grafiskās kartes veiktspējas rādītājs, jo norāda kāds ir šīs kartes modelis. Viena modeļa kartes ir ļoti tuvas veiktspējā un parasti būtiski atšķiras no cita modeļa kartēm.

Galvenā atšķirība ir ražotājā. NVidia ražo GeForce sērijas kartes un AMD ražo Radeon sērijas kartes. Abām šīm sērijām ir būtiskas atšķirības, GeForce kartēm ir veiksmīgāki (stabilāki) draiveri, kas uzlabo šo karšu saderību ar spēlēm un operētājsistēmām samazinot attēla defektu (artefaktu) un "kāršanās" gadījumus līdz minimumam. Radeon kartes parasti ir lētākas un patērē mazāk enerģijas (ir tehnoloģiski pārākas), toties ar draiveriem un spēļu atbalstu mēdz būt problēmas.

Radeon vai GeForce sēriju izvēle ir gaumes lieta, līdzīgi kā AMD vai Intel procesora izvēle, un ne vienmēr ir 100% racionāli pamatojama, tamdēļ rekomendējam savas izvēles kritērijos vienkārši vadīties pēc spēlēm, kuras vēlaties spēlēt tuvākajā laikā un uzmeklēt iekš YouTube (grafiskās kartes modelis + spēles nosaukums) kādu video apskatu, kurš precīzi parādīs, kā attiecīgā karte spēj tikt galā ar attiecīgo spēli. Rezultāts būs acīm redzams un parasti ļoti tuvs tam, ko iegūsiet iegādājoties konkrētā vai līdzīga modeļa karti.

Lai atvieglotu saviem pircējiem izvēli, dateks.lv, pie tām grafiskajām kartēm (Modeļiem) kuri ir labākā izvēle visu jaunāko spēļu spēlēšanai pieklājīgā kvalitātē par labāko cenu, ir nodrošinājis zaļo ķeksīti "ieteicams".

Dzinēja ātrums (GPU speed) 1792 MHz
GPU speed, jeb grafiskā dzinēja ātrums (MHz) norāda, ar kādu takts frekvenci strādā videokartes svarīgākā komponente - video procesors. Jo lielāks dzinēja ātrums, jo jaudīgāka videokarte. Videokartes veiktspēju papildus nosaka atmiņas daudzums, tips, biti un dzinēja modelis, tādēļ, iegādājoties videokarti ar jaudīgu dzinēju pārliecinieties par pārējo komponenšu jaudas atbilstību.
Ventilatoru skaits : 2
Garums (mm) : 198
Stream procesori / CUDA kodoli : 3584
PCI-E versija : 4.0 x16
Strāvas patēriņš (TDP) : 170 W
Min. barošanas bloka (PSU) jauda : 550 W
Barošanas ligzdas : 1x 8-pin
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 12 GB

Video kartes operatīvās atmiņas apjoms ir svarīgs parametrs, ja vēlaties spēlēt augstas izšķirtspējas spēles, vai strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoru. Lielāks atmiņas apjoms nozīmē labāku veiktspēju un lielākas izšķirtspējas atbalstu.

Šobrīd vēlamais videoatmiņas apjoms FullHD (1080p) izšķirtspējas monitoram ir 2GB, savukārt 4K, jeb UHD displejiem tiek rekomendētas videokartes ar vismaz 4GB grafisko atmiņu.

Atmiņas tehnoloģija GDDR6
Videokartes atmiņas tips nosaka grafiskās atmiņas un ātrdarbību. Pašreiz nopērkamās mazbudžeta videokartes tiek komplektētas ar DDR3 tipa atmiņu, savukārt jaudīgākajās kartēs tiek izmantota GDDR5 atmiņa. 2015. gadā līdz ar AMD Radeon R9 Fury un Nano produktu līnijas parādīšanos, aktīvi tiek izmantota arī inovatīvā HBM (High Bandwidth Memory) atmiņa.
Atmiņas frekvence (effective) : 15000 MHz
Biti 192 bit

Video kartes operatīvās atmiņas biti nosaka, ar kādu informācijas daudzumu vienā takts frekvences ciklā spēj strādāt video kartes atmiņa. Lielāks bitu skaits norāda uz augstāku videokartes veiktspēju.

Funkcionalitāte
Dzesēšana Standard Cooler
Pieejami divi dzesēšanas veidi, radiators un ventilators. Radiatora dzesēšana ir realizēta bez kustīgām daļām (ventilatora), tādēļ videokarte neizdala troksni. Ventilatora dzesēšana ir efektīvāka, toties videokartei ir zināms trokšņu līmenis datora darbības laikā.
Izgaismojums : Nav
NVIDIA SLI (NVLink) atbalsts : Nav
VR (Virtual Reality) Ready : Ir
Zemprofila (Low Profile) atbalsts :
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Pieslēgvieta DisplayPort 2

DisplayPort ciparu (digital) savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pieslēgvieta DVI-D : 0
Pieslēgvieta DVI-I : 0
Pieslēgvieta D-Sub 0

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Maksimālais ekrānu skaits : 4
Papildus specifikācija
1. kategorija - Grafiskās kartes
2. kategorija - NVidia PCI Express grafiskās kartes
Apraksts -
Apraksts - GeForce RTX™ 3060 WINDFORCE OC 12GKlēgas funkcijas Specifikācija Atbalsts Galerija Pirkt GV-N3060WF2OC-12GD NVIDIA Ampere Streaming Multiprocesori 2. paaudzes RT kodoli 3. paaudzes Tensora kodoli Darbojas ar GeForce RTX™ 3060 Integrēta ar 12 GB GDDR6 192 bitu atmiņas interfeisu WINDFORCE 2X Dzesēšanas sistēma ar mainīgiem rotējošiem ventilatoriem Ekrāna dzesēšana 200 mm kompaktas kartes izmērs Limited Hash Rate versija 1792 MHz (atsauces karte: 1777 MHz)
Atbalstītie standarti - DirectX 12 Ultimate
Atbalstītie standarti - OpenGL 4.6
Atmiņa - Atmiņas joslas platums (maks.) - 360 GB/s
Atmiņa - atmiņas kopne - 192 bit
Atmiņa - Atmiņas taktātrums - 15000 MHz
Atmiņa - Cauruļvadu skaits - 3
Atmiņa - Diskrētā grafiskās kartes atmiņa - 12 GB
Atmiņa - Grafiskās kartes atmiņas tips - GDDR6
Atmiņas frekvence - 15000 MHz
Atmiņas kopne - 192 bit
Atmiņas kopne - 192 bitu
Atmiņas pulkstenis - 15000 MHz
Atmiņas tips - DDR6
Barošana - papildu barošanas savienotāji - 1x 8 kontakti
Barošanas savienotāji - 8 pin
BrandPartCode - GV-N3060WF2OC-12GD 2.0
Bruto svars Kg - 1,2
Cita informācija -
Citas funkcijas -
CUDA kodols - 3584
CUDA krāsas - 3584
dimensijas dziļums - 50 mm
dimensionalWeight - 659
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 2
Dizains - Dzesēšanas tehnoloģija - GIGABYTE WINDFORCE 2X
Dizains - dzesēšanas veids - Aktīvais
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - ventilatora diametrs - 9 cm
Dizains - ventilatoru skaits - 2 ventilatori
Dzesēšana - Aktīvais
ean - 4719331312862
EAN - 4719331312862
Enerģija - Minimālais sistēmas barošanas avots - 550 W
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
GPU pulkstenis - 1792 MHz
Grafiskais savienotājs - PCIE 4.0 16x
Grafiskās atmiņas lielums - 12 GB
Grafiskās atmiņas tips - GDDR6
Grafiskās kartes savienotājs - PCI-E 16x ver. 4.0
GTIN - 4719331312862
guaranteeLength - 36
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 2
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma dati - Lietotāja rokasgrāmata - Jā
Izmēri - 198 x 121 x 39 mm
Izmēri - 198x121x39mm
izmērs augstums - 220 mm
izmērs platums - 180 mm
izmērs svars - 809 g
Kartes garums - 160 to 200 mm
Kategorija - Grafiskās kartes
Kategorijas kods - VGP
Kodola frekvence - 1792 MHz
LongDesc - NVIDIA AMPERE ARHITEKTŪRATā ir pilnīgi jauna NVIDIA Ampere arhitektūra, kas nodrošina maksimālu spēles veiktspēju, ietverot modernus 2. paaudzes Ray Tracing kodolus un 3. paaudzes Tensor kodolus ar lielāku caurlaides spēju.RTX. IT'S ON.Izbaudi mūsdienu lielākos kinolentes grāvējus kā vēl nekad agrāk ar reāllaika staru izsekošanas vizuālo precizitāti un mākslīgā intelekta DLSS maksimālo veiktspēju.DLSS AI AKTĪVIZĀCIJANVIDIA DLSS ir revolucionāra mākslīgā intelekta renderēšana, kas palielina kadru skaitu ar bezkompromisa attēla kvalitāti, izmantojot GeForce RTX īpašos AI apstrādes Tensor kodolus. Tas nodrošina veiktspējas rezervi, lai palielinātu iestatījumus un izšķirtspējas un iegūtu neticamu vizuālo pieredzi. Mākslīgā intelekta revolūcija ir ienākusi spēlēs.VIRZĪBA, MĒRĪTA MILISEKUNDĒMNVIDIA Reflex nodrošina vislielākās konkurences priekšrocības. Vismazākā latence. Labākā reakcija. Ar GeForce RTX 30 sērijas GPU un NVIDIA® G-SYNC® monitoriem. Ātrāk iegūstiet mērķus, ātrāk reaģējiet un palieliniet mērķa precizitāti, izmantojot revolucionāru tehnoloģiju kopumu, lai izmērītu un optimizētu sistēmas aizkavēšanos konkurētspējīgām spēlēm.PIELĀPOJIET SAVU RADOŠO GRĀMATUPaceļiet savus radošos projektus jaunā līmenī ar GeForce RTX 30 sērijas GPU. Nodrošina mākslīgā intelekta paātrinājumu labākajās radošajās lietotnēs. Atbalsta NVIDIA Studio platforma ar specializētiem draiveriem un ekskluzīviem rīkiem. Un radīta, lai darbotos rekordīsā laikā. Neatkarīgi no tā, vai renderējat sarežģītas 3D ainas, rediģējat 8K video vai veicat tiešraidi ar vislabāko kodēšanu un attēla kvalitāti, GeForce RTX GPU nodrošina veiktspēju, lai radītu labāko.STREAM LIKE A BOSSSpēlējiet šovu ar neticamu grafiku un vienmērīgu tiešraidi bez aizķeršanās. Jaunākās paaudzes aparatūras kodēšana un dekodēšana apvienojumā ļauj parādīt visus labākos mirkļus izsmalcinātā detalizācijā. Un pilnīgi jaunā NVIDIA Broadcast lietotne sniedz jaudīgas mākslīgā intelekta iespējas, lai uzlabotu audio un video kvalitāti ar tādiem efektiem kā virtuālais fons, tīmekļa kameras automātiskais kadrējums un mikrofona trokšņu novēršana. Lai jūs varētu sniegt saviem skatītājiem vislabāko - ikreiz.DIRECTX 12 ULTIMATEIzstrādātāji tagad var pievienot vēl vairāk pārsteidzošu grafikas efektu Microsoft Windows datorspēlēm. GeForce RTX grafikas kartes nodrošina tādas uzlabotas DX12 funkcijas kā staru izsekošana un mainīga ēnojuma ātruma ēnojums, kas atdzīvina spēles ar īpaši reālistiskiem vizuālajiem efektiem un ātrāku kadru uzņemšanas ātrumu.WINDFORCE 2X AIZSARDZĪBAS SISTĒMA WINDFORCE 2X dzesēšanas sistēma ir aprīkota ar diviem 90 mm unikāliem 90 mm ventilatoriem ar lāpstiņām, pārmaiņus rotējošiem, 3 kompozītmateriālu vara siltumvadiem, kas tieši pieskaras GPU, 3D aktīvo ventilatoru un ekrāna dzesēšanu, kas kopā nodrošina augstas efektivitātes siltuma izkliedi.ALTERNATE SPINNINGGIGABYTE "Alternate Spinning" ir vienīgais risinājums, kas spēj atrisināt blakus esošo ventilatoru turbulento gaisa plūsmu. Tā kā blakus esošie ventilatori griežas vienā virzienā, gaisa plūsmas virziens starp ventilatoriem ir pretējs, kas izraisa turbulentu gaisa plūsmu un samazina siltuma izkliedes efektivitāti. GIGABYTE pagriež blakus esošos ventilatorus pretējā virzienā, lai gaisa plūsmas virziens starp abiem ventilatoriem būtu vienāds, samazinot turbulenci un uzlabojot gaisa plūsmas spiedienu.UNIQUE BLADE FANVentilatora trīsstūrveida mala izkliedē gaisa plūsmu, un tā tiek vienmērīgi virzīta caur 3D joslu līkni uz ventilatora virsmas, efektīvi uzlabojot gaisa plūsmu.3D ACTIVE FAN 3D aktīvais ventilators nodrošina daļēji pasīvu dzesēšanu, un ventilatori paliek izslēgti, kad GPU ir zemas slodzes vai zemas jaudas spēlē. Tas ļauj spēlētājiem izbaudīt spēlēšanu pilnīgā klusumā, kad sistēma darbojas vieglā režīmā vai dīkstāves režīmā.Siltuma caurules DIRECT TOUCHTīra vara siltuma caurules forma maksimāli palielina tiešā kontakta laukumu ar GPU, uzlabojot siltuma pārnesi. Siltuma caurule ar lielu metāla plāksnes kontaktu aptver arī VRAM, lai nodrošinātu pienācīgu dzesēšanu.GRAFĒNA NANO LUBRICANTGrafēna nano smērviela var pagarināt ventilatora kalpošanas laiku 2,1 reizi, kas ir tuvu dubultā lodīšu gultņa kalpošanas laikam, un ir klusāka.KRĀTUMA ATVADĪŠANAPaplašinātā radiatora konstrukcija ļauj gaisa plūsmai izplūst cauri, nodrošinot labāku siltuma izkliedi.Izbūvēta spēcīgaIzmēra ar jaudīgu veiktspēju.Gameriem, kuri dod priekšroku mazai uzbūvei ar jaudīgu veiktspēju, GIGABYTE piedāvā kompaktu grafisko karti, kuras garums nepārsniedz 200 mm. Karte nodrošina jaudīgu veiktspēju un ir viegli uzstādāma arī jebkurā nelielā korpusā.PROTEKLĒJOŠAIS GRĀMATAS PLATNEGrīdas plate ne tikai nodrošina estētisku formu, bet arī uzlabo grafiskās kartes struktūru, lai nodrošinātu pilnīgu aizsardzību.UPLTRA DURABLEUltra Durable sertificēti augstākās kvalitātes metāla droselīši, zemāka ESR cietie kondensatori, 2oz vara PCB un zemāka RDS(on) MOSFET, kā arī pārkarsēšanas konstrukcija, kas nodrošina izcilu veiktspēju un ilgāku sistēmas kalpošanas laiku.PILNĪGA PCB DIZAINAPilnībā automatizēts ražošanas process nodrošina augstāko shēmas plašu kvalitāti un novērš parastajā PCB virsmā redzamos asos lodēšanas savienotāju izvirzījumus. Šāds draudzīgs dizains novērš roku iegriešanos vai netīšu komponentu bojāšanu, veicot montāžu.GIGABYTE CONTROL CENTERGIGABYTE CONTROL CENTER (GCC) ir vienota programmatūra visiem GIGABYTE atbalstītajiem produktiem. Tā nodrošina intuitīvu saskarni, kas ļauj lietotājiem reāllaikā regulēt taktātrumu, spriegumu, ventilatora režīmu un jaudas mērķi.
LongProductName - 12 GB, GDDR6, 192 bitu, PCI-E 4.0 x16, 1792 MHz kodola takts, 2x DisplayPort, 2x HDMI, 1x 8 kontakti
LongSummaryDescription - Gigabyte GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12G (rev. 2.0). Grafisko procesoru saime: NVIDIA, Grafiskais procesors: GeForce RTX 3060, Procesora frekvence: 1792 MHz. Diskrētā grafikas kartes atmiņa: 12 GB, Grafiskās kartes atmiņas tips: GDDR6, Atmiņas kopne: 192 bitu, Atmiņas taktātrums: 15000 MHz. Maksimālā izšķirtspēja: 7680 x 4320 pikseļi. DirectX versija: 12 Ultimate, OpenGL versija: 4.6. Interfeisa tips: PCI Express x16 4.0. Dzesēšanas tips: Ventilatoru skaits: 2 ventilatori.
Maksimālā izšķirtspēja - 7680x4320
Mikroshēmas ražotājs - NVIDIA
Mikroshēmu kopa - GeForce RTX 3060
Mikroshēmu kopa - NVIDIA GeForce RTX 3060
Modelis - GeForce RTX 3060
Modelis - GeForce RTX™ 3060 WINDFORCE OC 12G 2.0
MPN - GV-N3060WF2OC-12GD 2.0
Nosaukums - Gigabyte GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12G (rev. 2.0) NVIDIA 12 GB GDDR6
nosaukums - Grafiskā karte GeForce RTX 3060 Windforce OC 2.0 12GB GDDR6 192bit
Nosaukums - RTX 3060 12GB Gigabyte Windforce OC 2.0 GDDR6
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 5 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 29.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 21.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.801 kg
Pilna apraksta līnija - NVIDIA GeForce RTX 3060|Grafikas atmiņas izmērs 12 GB|GDDR6|192 bitu|PCIE 4.0 16x|Atmiņas takts 15000 MHz|GPU takts 1792 MHz|7680x4320|2xHDMI|2xDisplayPort
Procesors - CUDA - Jā
Procesors - CUDA kodoli - 3584
Procesors - Grafiskais procesors - GeForce RTX 3060
Procesors - Grafisko procesoru saime - NVIDIA
Procesors - Maksimālais displeju skaits uz vienu videokarti - 4
Procesors - Maksimālā izšķirtspēja - 7680 x 4320 pikseļi
Procesors - Paralēlās apstrādes tehnoloģijas atbalsts - Nav atbalstīts
Procesors - Procesora frekvence - 1792 MHz
producerCode - GV-N3060WF2OC-12GD 2.0
productName - Gigabyte RTX 3060 Windforce OC 12G NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB GDDR6
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12G (rev. 2.0)
Pārdevēja mājas lapa - www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3060WF2OC-12GD-rev-20#kf
Ražotāja kods - GV-N3060WF2OC-12GD 2.0
Ražotāja nosaukums - Gigabyte
ražotājs - Gigabyte
Ražotājs - Gigabyte
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 2
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4a
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.1
Savienojamības porti un saskarnes - Tipiska saskarne - PCI Express x16 4.0
ShortSummaryDescription - Gigabyte GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12G (rev. 2.0), GeForce RTX 3060, 12 GB, GDDR6, 192 bitu, 7680 x 4320 pikseļi, PCI Express x16 4.0
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 x64
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 x64
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 x64, Windows 11 x64, Windows 7 x64
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 11 x64
sizeX - 295
sizeY - 52
sizeZ - 215
Svars - 0.82
svars - 824
Svars un izmēri - Augstums - 39 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 198 mm
Svars un izmēri - Platums - 121 mm
URL - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3060WF2OC-12GD-rev-20
Veiktspēja - DirectX versija - 12 Ultimate
Veiktspēja - Dual Link DVI - Nē
Veiktspēja - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Jā
Veiktspēja - OpenGL versija - 4.6
Veiktspēja - zems ātrums (Low Hash Rate (LHR)) - Jā
vendpn - GV-N3060WF2OC-12GD 2.0
Versija - Kaste
Video pieslēgvietas - 2 x DisplayPort
Video pieslēgvietas - 2 x HDMI
Vienība Neto svars - 0.7 kg
Vienības bruto svars - 0.801 kg
Vienības kastes augstums - 0.05
Vienības kastes garums - 0.295
Vienības kastes platums - 0.215
Vienība Slikts tilpums - 0,003171 kubikmetru
VRAM atmiņas lielums - 12 GB
Zīmols - Gigabyte
Īss apraksts - GIGA VGA 12GB RTX3060 WINDFORCE-OC 12G 2.0 LHR 2xDP/2xHDMI GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12G
Category 1 - Grafikkarten
Category 2 - NVidia PCI-Express Grafikkarten
Description -
Description - GeForce RTX™ 3060 WINDFORCE OC 12GKey Features Specification Support Gallery Buy GV-N3060WF2OC-12GD NVIDIA Ampere Streaming Multiprocessors 2nd Generation RT Cores 3rd Generation Tensor Cores Powered by GeForce RTX™ 3060 Integrated with 12GB GDDR6 192-bit memory interface WINDFORCE 2X Cooling System with alternate spinning fans Screen cooling 200 mm compact card size Limited Hash Rate version 1792 MHz (Reference Card: 1777 MHz)
Supported standards - DirectX 12 Ultimate
Supported standards - OpenGL 4.6
Memory - Memory bandwidth (max) - 360 GB/s
Memory - Memory bus - 192 bit
Memory - Memory clock speed - 15000 MHz
Memory - Number of pipelines - 3
Memory - Discrete graphics card memory - 12 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6
Memory frequency - 15000 MHz
Memory bus - 192 bit
Memory bus - 192-bit
Memory clock - 15000 MHz
Memory type - DDR6
Power - Supplementary power connectors - 1x 8-pin
Power connectors - 8 pin
BrandPartCode - GV-N3060WF2OC-12GD 2.0
Gross Weight Kg - 1,2
Other information -
Other features -
CUDA Core - 3584
CUDA Cores - 3584
dimension depth - 50 mm
dimensionalWeight - 659
DisplayPort Input/Output connectors - 2
Design - Cooling technology - GIGABYTE WINDFORCE 2X
Design - Cooling type - Active
Design - Product colour - Black
Design - Fan diameter - 9 cm
Design - Number of fans - 2 fan(s)
Cooling - Active
ean - 4719331312862
EAN - 4719331312862
Power - Minimum system power supply - 550 W
guarantee - 36
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
GPU clock - 1792 MHz
Graphics connector - PCIE 4.0 16x
Graphics memory size - 12 GB
Graphics memory type - GDDR6
Graphics card connector - PCI-E 16x ver. 4.0
GTIN - 4719331312862
warrantyLength - 36
HDMI Input/Output connectors - 2
Accessories included -
Packaging data - Package type - Box
Packaging data - User guide - Yes
Dimensions - 198 x 121 x 39 mm
Dimensions - 198x121x39mm
dimension height - 220 mm
dimension width - 180 mm
dimension weight - 809 g
Card's length - 160 to 200 mm
Category - Graphics Cards
Category Code - VGP
Core frequency - 1792 MHz
LongDesc - NVIDIA AMPERE ARCHITECTUREThe all-new NVIDIA Ampere architecture delivers the ultimate play, featuring advanced 2nd generation Ray Tracing Cores and 3rd generation Tensor Cores with greater throughput.RTX. IT’S ON.Experience today’s biggest blockbusters like never before with the visual fidelity of real-time ray tracing and the ultimate performance of AI-powered DLSS.DLSS AI ACCELERATIONNVIDIA DLSS is groundbreaking AI rendering that boosts frame rates with uncompromised image quality using the dedicated AI processing Tensor Cores on GeForce RTX. This gives you the performance headroom to crank up settings and resolutions for an incredible visual experience. The AI revolution has come to gaming.VICTORY MEASURED IN MILLISECONDSNVIDIA Reflex delivers the ultimate competitive advantage. The lowest latency. The best responsiveness. Powered by GeForce RTX 30 Series GPUs and NVIDIA® G-SYNC® monitors. Acquire targets faster, react quicker, and increase aim precision through a revolutionary suite of technologies to measure and optimize system latency for competitive games.UP YOUR CREATIVE GAMETake your creative projects to a new level with GeForce RTX 30 Series GPUs. Delivering AI-acceleration in top creative apps. Backed by the NVIDIA Studio platform of dedicated drivers and exclusive tools. And built to perform in record time. Whether you’re rendering complex 3D scenes, editing 8K video, or livestreaming with the best encoding and image quality, GeForce RTX GPUs give you the performance to create your best.STREAM LIKE A BOSSSteal the show with incredible graphics and smooth, stutter-free live streaming. Next-generation hardware encoding and decoding combine to show off all your best moments in exquisite detail. And the all-new NVIDIA Broadcast app gives you powerful AI capabilities to improve audio and video quality with effects like virtual background, webcam auto frame, and microphone noise removal. So you can give your audience your best—every time.DIRECTX 12 ULTIMATEDevelopers can now add even more amazing graphics effects to Microsoft Windows-based PC games. GeForce RTX graphics cards deliver advanced DX12 features like ray tracing and variable rate shading, bringing games to life with ultra-realistic visual effects and faster frame rates.WINDFORCE 2X COOLING SYSTEMThe WINDFORCE 2X cooling system features two 90mm unique blade fans, alternate spinning, 3 composite copper heat pipes direct touch GPU, 3D active fan and Screen cooling, which together provide high efficiency heat dissipation.ALTERNATE SPINNINGThe GIGABYTE “Alternate Spinning” is the only solution that can solve the turbulent airflow of adjacent fans. Since the adjacent fans rotate in the same direction, the airflow direction is opposite between the fans, which will cause turbulent airflow and reduce heat dissipation efficiency. GIGABYTE turns the adjacent fans in the opposite direction, so that the airflow direction between the two fans is the same, reducing the turbulence and enhancing the airflow pressure.UNIQUE BLADE FANThe airflow is spilt by the triangular fan edge, and guided smoothly through the 3D stripe curve on the fan surface, effectively enhancing the airflow.3D ACTIVE FANThe 3D Active Fan provides semi-passive cooling, and the fans will remain off when the GPU is in a low load or low power game. It allows gamers to enjoy gameplay in complete silence when the system is running light or idle.HEAT PIPES DIRECT TOUCHThe shape of the pure copper heat pipe maximizes the direct contact area with the GPU, enhancing heat transfer. The heat pipe also covers the VRAM through a large metal plate contact to ensure proper cooling.GRAPHENE NANO LUBRICANTGraphene nano lubricant can extend the life of fan by 2.1 times, close to the life of double ball bearing, and is quieter.SCREEN COOLINGExtended heatsink design allows air flow to pass through, providing better heat dissipation.BUILT STRONGTINY SIZE WITH MIGHTY PERFORMANCE.For gamers who prefer a small build with powerful performance, GIGABYTE delivers a compact graphics card with less than 200mm in length. The card provides mighty performance and is easy to install in any small chassis as well.PROTECTION BACK PLATEThe back plate not only provides an aesthetical shape, but also enhances the structure of the graphics card to provide complete protection.ULTRA DURABLEUltra Durable certified highest-grade metal chokes, lower ESR solid capacitors, 2oz copper PCB, and lower RDS(on) MOSFETs, plus over-temperature design to deliver superior performance and longer system life.FRIENDLY PCB DESIGNFully automated production process ensures top quality of the circuit boards and eliminates sharp protrusions of the solder connectors seen on the conventional PCB surface. This friendly design prevents your hands from getting cut or inadvertently damaging components when making your build.GIGABYTE CONTROL CENTERGIGABYTE CONTROL CENTER (GCC) is a unified software for all GIGABYTE supported products. It provides an intuitive interface that allows users to adjust clock speed, voltage, fan mode and power target in real-time.
LongProductName - 12 GB, GDDR6, 192-bit, PCI-E 4.0 x16, 1792 MHz core clock, 2x DisplayPort, 2x HDMI, 1x 8-pin
LongSummaryDescription - Gigabyte GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12G (rev. 2.0). Graphics processor family: NVIDIA, Graphics processor: GeForce RTX 3060, Processor frequency: 1792 MHz. Discrete graphics card memory: 12 GB, Graphics card memory type: GDDR6, Memory bus: 192 bit, Memory clock speed: 15000 MHz. Maximum resolution: 7680 x 4320 pixels. DirectX version: 12 Ultimate, OpenGL version: 4.6. Interface type: PCI Express x16 4.0. Cooling type: Active, Number of fans: 2 fan(s)
Max resolution - 7680x4320
Chipset manufacturer - NVIDIA
Chipset - GeForce RTX 3060
Chipset - NVIDIA GeForce RTX 3060
Model - GeForce RTX 3060
Model - GeForce RTX™ 3060 WINDFORCE OC 12G 2.0
MPN - GV-N3060WF2OC-12GD 2.0
Title - Gigabyte GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12G (rev. 2.0) NVIDIA 12 GB GDDR6
name - Graphics card GeForce RTX 3060 Windforce OC 2.0 12GB GDDR6 192bit
Name - RTX 3060 12GB Gigabyte Windforce OC 2.0 GDDR6
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 5 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 29.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 21.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.801 kg
Full Description Line - NVIDIA GeForce RTX 3060|Graphics memory size 12 GB|GDDR6|192 bit|PCIE 4.0 16x|Memory clock 15000 MHz|GPU clock 1792 MHz|7680x4320|2xHDMI|2xDisplayPort
Processor - CUDA - Yes
Processor - CUDA cores - 3584
Processor - Graphics processor - GeForce RTX 3060
Processor - Graphics processor family - NVIDIA
Processor - Maximum displays per videocard - 4
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Parallel processing technology support - Not supported
Processor - Processor frequency - 1792 MHz
producerCode - GV-N3060WF2OC-12GD 2.0
productName - Gigabyte RTX 3060 Windforce OC 12G NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB GDDR6
productSize - Normal
ProductName - GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12G (rev. 2.0)
Vendor Homepage - www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3060WF2OC-12GD-rev-20#kf
Manufacturer Code - GV-N3060WF2OC-12GD 2.0
Manufacturer Name - Gigabyte
producer - Gigabyte
Manufacturer - Gigabyte
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 2
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4a
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express x16 4.0
ShortSummaryDescription - Gigabyte GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12G (rev. 2.0), GeForce RTX 3060, 12 GB, GDDR6, 192 bit, 7680 x 4320 pixels, PCI Express x16 4.0
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 7 x64
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10 x64
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10 x64, Windows 11 x64, Windows 7 x64
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 11 x64
sizeX - 295
sizeY - 52
sizeZ - 215
Weight - 0.82
weight - 824
Weight & dimensions - Height - 39 mm
Weight & dimensions - Depth - 198 mm
Weight & dimensions - Width - 121 mm
URL - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3060WF2OC-12GD-rev-20
Performance - DirectX version - 12 Ultimate
Performance - Dual Link DVI - No
Performance - TV tuner integrated - No
Performance - NVIDIA G-SYNC - Yes
Performance - OpenGL version - 4.6
Performance - Low Hash Rate (LHR) - Yes
vendpn - GV-N3060WF2OC-12GD 2.0
Version - Box
Video ports - 2 x DisplayPort
Video ports - 2 x HDMI
Unit Net Weight - 0.7 kg
Unit Gross Weight - 0.801 kg
Unit Box Height - 0.05
Unit Box Length - 0.295
Unit Box Width - 0.215
Unit Brutto Volume - 0.003171 cubm
VRAM memory size - 12 GB
Brand - Gigabyte
Short description - GIGA VGA 12GB RTX3060 WINDFORCE-OC 12G 2.0 LHR 2xDP/2xHDMI GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12G
344,17 €
Gigabyte GeForce RTX 3060, 12GB GDDR6, WindForce OC rev. 2.0
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas