Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti, 12GB GDDR6X, WindForce OC (DLSS 3)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 959237 Preces kods: GV-N407TWF3OC-12GD
Pasūtāms 50 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
906,67 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 13.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 13.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 09.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • GPU modelis: GeForce RTX 4070 Ti
  • Dzinēja ātrums (GPU speed): 2625 MHz
  • Barošanas ligzdas: 1 x 16-pin
  • Operatīvā atmiņa: 12 GB
  • Atmiņas tehnoloģija: GDDR6X
  • Dzesēšana: Standard Cooler
Apraksts

Piedāvājam iegādāties Gigabyte grafisko karti GeForce RTX 4070 Ti ar 12 GB GDDR6X operatīvo atmiņu.

NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti videokartes pārdošanā ir kopš 2023. gada janvāra un nodrošina visu to pašu funkciju un tehnoloģiju klāstu, ko klasi augstākās RTX 4090 un 4080 videokartes. RTX 4070 Ti par savu cenu uzrāda patiesi iespaidīgu sniegumu datorspēlēs 1440p izšķirtspējā, apsteidzot pat iepriekšējās paauddzes GeForce un Radeon TOP modeļus - RTX 3090 Ti un RX 6950 XT.

GeForce RTX 4070 Ti 1440p performance

Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti grafiskā kodola takts frekvence ir 2625 MHz un tās 12 GB GDDR6X atmiņas efektīvā frekvence ir 21000 MHz, kas šādas cenu kategorijas videokartēm ir līdz šim neredzēts rādītājs.

Ja plāno iegādāties Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti, tad atceries par to, ka barošanas blokam nepieciešama vismaz 750 W vai lielāka jauda, kā arī parūpējies par mūsdienīgu procesoru. Mēs iesakām vismaz 12. paaudzes Core i7 vai labāku procesoru no Intel vai 5000. sērijas vai jaunāku Ryzen 7/9 CPU no AMD.

Virtuālā realitāte

emblēma norāda, ka šī GeForce grafiskā karte ir pietiekami jaudīga, lai nodrošinātu saderību ar jaunākajām VR, jeb virtuālās realitātes (Virtual Reality) ierīcēm, kā piemēram Oculus Rift, HTC Vive (SteamVR) u.c.GeForce RTX 40 Series

Pamatinformācija
GPU tips GeForce
GPU, jeb video kartes dzinējs. Šis parametrs nosaka, vai videokarte ir AMD Radeon, FirePro, NVIDIA GeForce vai Quadro modeļa videokarte.
GPU sērija : Gigabyte Windforce
GPU modelis GeForce RTX 4070 Ti

Šis ir galvenais grafiskās kartes veiktspējas rādītājs, jo norāda kāds ir šīs kartes modelis. Viena modeļa kartes ir ļoti tuvas veiktspējā un parasti būtiski atšķiras no cita modeļa kartēm.

Galvenā atšķirība ir ražotājā. NVidia ražo GeForce sērijas kartes un AMD ražo Radeon sērijas kartes. Abām šīm sērijām ir būtiskas atšķirības, GeForce kartēm ir veiksmīgāki (stabilāki) draiveri, kas uzlabo šo karšu saderību ar spēlēm un operētājsistēmām samazinot attēla defektu (artefaktu) un "kāršanās" gadījumus līdz minimumam. Radeon kartes parasti ir lētākas un patērē mazāk enerģijas (ir tehnoloģiski pārākas), toties ar draiveriem un spēļu atbalstu mēdz būt problēmas.

Radeon vai GeForce sēriju izvēle ir gaumes lieta, līdzīgi kā AMD vai Intel procesora izvēle, un ne vienmēr ir 100% racionāli pamatojama, tamdēļ rekomendējam savas izvēles kritērijos vienkārši vadīties pēc spēlēm, kuras vēlaties spēlēt tuvākajā laikā un uzmeklēt iekš YouTube (grafiskās kartes modelis + spēles nosaukums) kādu video apskatu, kurš precīzi parādīs, kā attiecīgā karte spēj tikt galā ar attiecīgo spēli. Rezultāts būs acīm redzams un parasti ļoti tuvs tam, ko iegūsiet iegādājoties konkrētā vai līdzīga modeļa karti.

Lai atvieglotu saviem pircējiem izvēli, dateks.lv, pie tām grafiskajām kartēm (Modeļiem) kuri ir labākā izvēle visu jaunāko spēļu spēlēšanai pieklājīgā kvalitātē par labāko cenu, ir nodrošinājis zaļo ķeksīti "ieteicams".

Dzinēja ātrums (GPU speed) 2625 MHz
GPU speed, jeb grafiskā dzinēja ātrums (MHz) norāda, ar kādu takts frekvenci strādā videokartes svarīgākā komponente - video procesors. Jo lielāks dzinēja ātrums, jo jaudīgāka videokarte. Videokartes veiktspēju papildus nosaka atmiņas daudzums, tips, biti un dzinēja modelis, tādēļ, iegādājoties videokarti ar jaudīgu dzinēju pārliecinieties par pārējo komponenšu jaudas atbilstību.
Ventilatoru skaits : 3
Garums (mm) : 261
Stream procesori / CUDA kodoli : 7680
PCI-E versija : 4.0 x16
Strāvas patēriņš (TDP) : 285 W
Min. barošanas bloka (PSU) jauda : 750 W
Barošanas ligzdas : 1 x 16-pin
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 12 GB

Video kartes operatīvās atmiņas apjoms ir svarīgs parametrs, ja vēlaties spēlēt augstas izšķirtspējas spēles, vai strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoru. Lielāks atmiņas apjoms nozīmē labāku veiktspēju un lielākas izšķirtspējas atbalstu.

Šobrīd vēlamais videoatmiņas apjoms FullHD (1080p) izšķirtspējas monitoram ir 2GB, savukārt 4K, jeb UHD displejiem tiek rekomendētas videokartes ar vismaz 4GB grafisko atmiņu.

Atmiņas tehnoloģija GDDR6X
Videokartes atmiņas tips nosaka grafiskās atmiņas un ātrdarbību. Pašreiz nopērkamās mazbudžeta videokartes tiek komplektētas ar DDR3 tipa atmiņu, savukārt jaudīgākajās kartēs tiek izmantota GDDR5 atmiņa. 2015. gadā līdz ar AMD Radeon R9 Fury un Nano produktu līnijas parādīšanos, aktīvi tiek izmantota arī inovatīvā HBM (High Bandwidth Memory) atmiņa.
Atmiņas frekvence (effective) : 21000 MHz
Biti 192 bit

Video kartes operatīvās atmiņas biti nosaka, ar kādu informācijas daudzumu vienā takts frekvences ciklā spēj strādāt video kartes atmiņa. Lielāks bitu skaits norāda uz augstāku videokartes veiktspēju.

Funkcionalitāte
Dzesēšana Standard Cooler
Pieejami divi dzesēšanas veidi, radiators un ventilators. Radiatora dzesēšana ir realizēta bez kustīgām daļām (ventilatora), tādēļ videokarte neizdala troksni. Ventilatora dzesēšana ir efektīvāka, toties videokartei ir zināms trokšņu līmenis datora darbības laikā.
Izgaismojums : Nav
NVIDIA SLI (NVLink) atbalsts : Nav
VR (Virtual Reality) Ready : Ir
Zemprofila (Low Profile) atbalsts :
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Pieslēgvieta DisplayPort 3

DisplayPort ciparu (digital) savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pieslēgvieta DVI-D : 0
Pieslēgvieta DVI-I : 0
Pieslēgvieta D-Sub 0

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Maksimālais ekrānu skaits : 4
Sadarbībā ar NVIDIA dāvanā PC Game Pass un 3-month GeForce NOW Priority
Papildus specifikācija
Apraksts - - Aprīkots ar NVIDIA DLSS 3, īpaši efektīvu Ada Lovelace arku un pilnvērtīgu staru izsekošanu - 4. paaudzes Tensoru kodoliem: 3. paaudzes RT kodoli: līdz pat 4 reizes lielāka veiktspēja ar DLSS 3 salīdzinājumā ar brutālu renderēšanu - 3. paaudzes RT kodoli: Līdz 2X ray tracing veiktspēja - Darbojas ar GeForce RTX™ 4070 Ti - Integrēta ar 12 GB GDDR6X 192 bitu atmiņas saskarni - WINDFORCE dzesēšanas sistēma - Aizsardzības metāla aizmugurējā plāksne
Atmiņa - Atmiņas joslas platums (maks.) - 21 GB/s
Atmiņa - atmiņas kopne - 192 bit
Atmiņa - Diskrētā grafiskās kartes atmiņa - 12 GB
Atmiņa - Grafiskās kartes atmiņas tips - GDDR6X
Atmiņa CLK - 21 Gbps
Atmiņas kopne - 192 bit
Barošana - papildu barošanas savienotāji - 1x 16 kontakti
Barošanas savienotāji - 16 pin
BrandPartCode - GV-N407TWF3OC-12GD
CUDA krāsas - 7680
dimensionalWeight - 1161
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 3
Dizains - Apgaismojums - Jā
Dizains - dzesēšanas veids - Aktīvais
Dizains - formas faktors - Pilna augstuma/pilna garuma (FH/FL)
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - ventilatoru skaits - 3 ventilatori
EAN_kods - 4719331312985
Enerģija - Minimālais sistēmas barošanas avots - 750 W
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijaType - G
GPU palielināšanas takts - 2625 MHz
Grafiskais savienotājs - PCIE 4.0 16x
Grafiskās atmiņas lielums - 12 GB
Grafiskās atmiņas tips - GDDR6X
Grafiskās kartes funkcijas - Overclock Edition
GTIN - 0889523037157
GTIN - 889523037157
GTIN - 4719331312985
guaranteeLength - 24
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
Iekļautie piederumi - 1. Īss ceļvedis 2. Viens 16-pin uz diviem 8-pin strāvas adapteriem
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma dati - Lietotāja rokasgrāmata - Jā
Izmēri - L=261 W=126 H=50 mm
Kartes garums - 240 to 280 mm
Kategorija - Grafiskās kartes
Kategorijas kods - VGP
Kategorija_1 - Grafiskās kartes
Kategorija_2 - Grafiskās kartes PCIe - Nvidia
LongDesc - WINDFORCEAsildīšanas sistēma WINDFORCE dzesēšanas sistēmā ir trīs unikāli 80 mm ventilatori ar unikālām lāpstiņām, mainīga griešanās, 8 kompozītmateriālu vara siltumcaurules, vara plāksne, kas tieši pieskaras GPU, 3D aktīvie ventilatori un Screen dzesēšana, kas kopā nodrošina augstas efektivitātes siltuma izkliedi.Atšķirīga griešanāsSamazina blakusesošo ventilatoru turbulenci un palielina gaisa plūsmas spiedienu.3D AKTĪVAIS VENTILĀTORS 3D aktīvais ventilators nodrošina daļēji pasīvu dzesēšanu, un ventilatori paliks izslēgti, kad GPU atradīsies zemas slodzes vai mazjaudas spēlē.UNIKĀLAIS BLADE VENTILĀTORS Gaisa plūsmu izplata trīsstūrveida ventilatora mala, un tā tiek vienmērīgi virzīta caur 3D svītru līkni uz ventilatora virsmas.GRAFĒNA NANO LUBRICANTGrafēna nano smērviela var pagarināt ventilatora uzmavas gultņa kalpošanas laiku 2,1 reizi, kas ir tuvu dubultā lodīšu gultņa kalpošanas laikam, un ir klusāka.STERPĻU AIZSARDZINĀŠANAPaplašinātais radiators ļauj gaisam izplūst cauri, nodrošinot labāku siltuma izkliedi.LIELĀ VĀDA PLATNE UN SILTUMA VADNELielā vara plāksne tieši saskaras ar GPU, kopā ar kompozītmateriāla siltuma caurulēm, kas ātri novada GPU un VRAM siltumu uz radiatoru.PROTEHNISKĀ METĀLA ATKAĻAS PLATNEMetāla aizmugurējā plāksne ne tikai nodrošina estētisku formu, bet arī uzlabo grafiskās kartes struktūru, lai nodrošinātu pilnīgu aizsardzību.UPLTRA DURABLEUltra Durable sertificēti augstākās kvalitātes metāla droselīši, zemāka ESR cietie kondensatori, 2oz vara PCB un zemāka RDS(on) MOSFET, kā arī pārkarsēšanas konstrukcija, kas nodrošina izcilu veiktspēju un ilgāku sistēmas kalpošanas laiku.PILNĪBU DIZAINĒJOŠA PCBPilnībā automatizēts ražošanas process nodrošina augstāko kvalitāti un novērš parastās PCB virsmas dēļos redzamos asos lodēšanas savienotāju izvirzījumus. Šāds draudzīgs dizains novērš roku iegriešanos vai netīšu komponentu bojāšanu, veicot montāžu.GIGABYTE CONTROL CENTERGIGABYTE CONTROL CENTER (GCC) ir vienota programmatūra visiem GIGABYTE atbalstītajiem produktiem. Tā nodrošina intuitīvu saskarni, kas ļauj lietotājiem reāllaikā regulēt taktātrumu, spriegumu, ventilatora režīmu un jaudas mērķi.
LongProductName - RTX 4070 Ti, 2625 MHz, 12 GB GDDR6X, 750 W, 16 pin *1, 3x DisplayPort 1.4a, 1x HDMI 2.1a
LongSummaryDescription - Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti WINDFORCE OC 12G. Grafisko procesoru ģimene: NVIDIA, Grafiskais procesors: GeForce RTX 4070 Ti, Procesora frekvence: 2610 MHz. Diskrētā grafikas kartes atmiņa: 12 GB, Grafiskās kartes atmiņas tips: GDDR6X, Atmiņas kopne: 192 bitu. Maksimālā izšķirtspēja: 7680 x 4320 pikseļi. DirectX versija: 12 Ultimate, OpenGL versija: 4.6. Interfeisa tips: PCI Express 4.0. Dzesēšanas tips: Ventilatoru skaits: 3 ventilatori.
Maksimālā izšķirtspēja - 7680x4320
Mikroshēmu kopa - NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti
Modelis - GV-N407TWF3OC-12GD
Nosaukums - Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Windforce OC 12G, grafiskā karte (melna)
Nosaukums - Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti WINDFORCE OC 12G NVIDIA 12 GB GDDR6X
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 33 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 22 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 1.427 kg
Pilna apraksta līnija - NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti|Grafikas atmiņas izmērs 12 GB|GDDR6X|192 bitu|PCIE 4.0 16x|PAMATU CLK 21 Gbps|GPU boost takts 2625 MHz|7680x4320|1xHDMI|3xDisplayPort|Iekļautie piederumi 1. Īss ceļvedis2. Viens 16-pin uz diviem 8-pin barošanas adapteriem
Procesors - CUDA - Jā
Procesors - CUDA kodoli - 7680
Procesors - Grafiskais procesors - GeForce RTX 4070 Ti
Procesors - Grafisko procesoru saime - NVIDIA
Procesors - Maksimālais displeju skaits uz vienu videokarti - 4
Procesors - Maksimālā izšķirtspēja - 7680 x 4320 pikseļi
Procesors - Procesora frekvence - 2610 MHz
producerCode - GV-N407TWF3OC-12GD
productName - Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti WINDFORCE OC 12G NVIDIA 12 GB GDDR6X
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - GeForce RTX 4070 Ti WINDFORCE OC 12G
Pārdevēja mājas lapa - www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N407TWF3OC-12GD#kf
Ražotāja_kods - GV-N407TWF3OC-12GD
Ražotājs - GigaByte
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 3
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4a
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.1a
Savienojamības porti un saskarnes - Tipiska saskarne - PCI Express 4.0
ShortSummaryDescription - Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti WINDFORCE OC 12G, GeForce RTX 4070 Ti, 12 GB, GDDR6X, 192 bit, 7680 x 4320 pikseļi, PCI Express 4.0
sizeX - 330
sizeY - 80
sizeZ - 220
Svars - 1,43
svars - 1390
Svars un izmēri - Augstums - 50 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 261 mm
Svars un izmēri - Platums - 126 mm
URL - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N407TWF3OC-12GD#kf
Veiktspēja - DirectX versija - 12 Ultimate
Veiktspēja - Dual Link DVI - Nē
Veiktspēja - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Veiktspēja - OpenGL versija - 4.6
Vienība Neto svars - 1.4 kg
Vienības bruto svars - 1.43 kg
Vienības kastes augstums - 0.08
Vienības kastes garums - 0.33
Vienības kastes platums - 0.22
Vienība Slikts tilpums - 0,005808 kubikmetru
Zīmols - Gigabyte
Description - - Powered by NVIDIA DLSS 3, ultra-efficient Ada Lovelace arch, and full ray tracing - 4th Generation Tensor Cores: Up to 4x performance with DLSS 3 vs. brute-force rendering - 3rd Generation RT Cores: Up to 2X ray tracing performance - Powered by GeForce RTX™ 4070 Ti - Integrated with 12GB GDDR6X 192bit memory interface - WINDFORCE Cooling System - Protection metal back plate
Memory - Memory bandwidth (max) - 21 GB/s
Memory - Memory bus - 192 bit
Memory - Discrete graphics card memory - 12 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6X
Memory CLK - 21 Gbps
Memory bus - 192 bit
Power - Supplementary power connectors - 1x 16-pin
Power connectors - 16 pin
BrandPartCode - GV-N407TWF3OC-12GD
CUDA Cores - 7680
dimensionalWeight - 1161
DisplayPort Input/Output connectors - 3
Design - Illumination - Yes
Design - Cooling type - Active
Design - Form factor - Full-Height/Full-Length (FH/FL)
Design - Product colour - Black
Design - Number of fans - 3 fan(s)
EAN_code - 4719331312985
Power - Minimum system power supply - 750 W
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
warrantyType - G
GPU boost clock - 2625 MHz
Graphics connector - PCIE 4.0 16x
Graphics memory size - 12 GB
Graphics memory type - GDDR6X
Graphic card features - Overclock Edition
GTIN - 0889523037157
GTIN - 889523037157
GTIN - 4719331312985
warrantyLength - 24
HDMI Input/Output connectors - 1
Included Accessories - 1. Quick guide
2. One 16-pin to two 8-pin power adapto
Packaging data - Package type - Box
Packaging data - User guide - Yes
Dimensions - L=261 W=126 H=50 mm
Card's length - 240 to 280 mm
Category - Graphics Cards
Category Code - VGP
Category_1 - Graphics Cards
Category_2 - Graphics Cards PCIe - Nvidia
LongDesc - WINDFORCECOOLING SYSTEMThe WINDFORCE cooling system features three 80mm unique blade fans, alternate spinning, 8 composite copper heat pipes, a copper plate directly touches the GPU, 3D active fans and Screen cooling, which together provide high efficiency heat dissipation.ALTERNATE SPINNINGReduce the turbulence of adjacent fans and increase airflow pressure.3D ACTIVE FANThe 3D Active Fan provides semi-passive cooling, and the fans will remain off when the GPU is in a low load or low power game.UNIQUE BLADE FANThe airflow is spilt by the triangular fan edge, and guided smoothly through the 3D stripe curve on the fan surface.GRAPHENE NANO LUBRICANTGraphene nano lubricant can extend the life of sleeve bearing fan by 2.1 times, close to the life of double ball bearing, and is quieter.SCREEN COOLINGExtended heatsink allows air to pass through, providing better heat dissipation.LARGE COPPER PLATE & HEAT-PIPEThe large copper plate directly contacts the GPU, coupled with the composite heat pipes, which quickly transfers the heat of the GPU and VRAM to the heatsink.PROTECTION METAL BACK PLATEThe metal back plate not only provides an aesthetical shape, but also enhances the structure of the graphics card to provide complete protection.ULTRA DURABLEUltra Durable certified highest-grade metal chokes, lower ESR solid capacitors, 2oz copper PCB, and lower RDS(on) MOSFETs, plus over-temperature design to deliver superior performance and longer system life.FRIENDLY PCB DESIGNFully automated production process ensures top quality of the circuit boards and eliminates sharp protrusions of the solder connectors seen on the conventional PCB surface. This friendly design prevents your hands from getting cut or inadvertently damaging components when making your build.GIGABYTE CONTROL CENTERGIGABYTE CONTROL CENTER (GCC) is a unified software for all GIGABYTE supported products. It provides an intuitive interface that allows users to adjust clock speed, voltage, fan mode and power target in real-time.
LongProductName - RTX 4070 Ti, 2625 MHz, 12 GB GDDR6X, 750W, 16 pin *1, 3x DisplayPort 1.4a, 1x HDMI 2.1a
LongSummaryDescription - Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti WINDFORCE OC 12G. Graphics processor family: NVIDIA, Graphics processor: GeForce RTX 4070 Ti, Processor frequency: 2610 MHz. Discrete graphics card memory: 12 GB, Graphics card memory type: GDDR6X, Memory bus: 192 bit. Maximum resolution: 7680 x 4320 pixels. DirectX version: 12 Ultimate, OpenGL version: 4.6. Interface type: PCI Express 4.0. Cooling type: Active, Number of fans: 3 fan(s)
Max resolution - 7680x4320
Chipset - NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti
Model - GV-N407TWF3OC-12GD
Name - Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Windforce OC 12G, graphics card (black)
Title - Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti WINDFORCE OC 12G NVIDIA 12 GB GDDR6X
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 8 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 33 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 22 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 1.427 kg
Full Description Line - NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti|Graphics memory size 12 GB|GDDR6X|192 bit|PCIE 4.0 16x|Memory CLK 21 Gbps|GPU boost clock 2625 MHz|7680x4320|1xHDMI|3xDisplayPort|Included Accessories 1. Quick guide2. One 16-pin to two 8-pin power adapto
Processor - CUDA - Yes
Processor - CUDA cores - 7680
Processor - Graphics processor - GeForce RTX 4070 Ti
Processor - Graphics processor family - NVIDIA
Processor - Maximum displays per videocard - 4
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Processor frequency - 2610 MHz
producerCode - GV-N407TWF3OC-12GD
productName - Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti WINDFORCE OC 12G NVIDIA 12 GB GDDR6X
productSize - Normal
ProductName - GeForce RTX 4070 Ti WINDFORCE OC 12G
Vendor Homepage - www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N407TWF3OC-12GD#kf
Manufacturer_code - GV-N407TWF3OC-12GD
Manufacturer - GigaByte
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 3
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4a
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1a
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express 4.0
ShortSummaryDescription - Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti WINDFORCE OC 12G, GeForce RTX 4070 Ti, 12 GB, GDDR6X, 192 bit, 7680 x 4320 pixels, PCI Express 4.0
sizeX - 330
sizeY - 80
sizeZ - 220
Weight - 1,43
weight - 1390
Weight & dimensions - Height - 50 mm
Weight & dimensions - Depth - 261 mm
Weight & dimensions - Width - 126 mm
URL - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N407TWF3OC-12GD#kf
Performance - DirectX version - 12 Ultimate
Performance - Dual Link DVI - No
Performance - TV tuner integrated - No
Performance - OpenGL version - 4.6
Unit Net Weight - 1.4 kg
Unit Gross Weight - 1.43 kg
Unit Box Height - 0.08
Unit Box Length - 0.33
Unit Box Width - 0.22
Unit Brutto Volume - 0.005808 cubm
Brand - Gigabyte
906,67 €
Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti, 12GB GDDR6X, WindForce OC (DLSS 3)
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas