Inno3D GeForce RTX 3060, 12GB GDDR6, Twin X2

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 821638 Preces kods: N30602-12D6-119032AH
Pasūtāms 66 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
333,89 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 15.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 15.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 11.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • GPU modelis: GeForce RTX 3060
  • Dzinēja ātrums (GPU speed): 1777 MHz
  • Barošanas ligzdas: 1x 8-pin
  • Operatīvā atmiņa: 12 GB
  • Atmiņas tehnoloģija: GDDR6
  • Dzesēšana: Standard Cooler
Apraksts

Piedāvājam iegādāties Inno3D grafisko karti GeForce RTX 3060 ar 12 GB GDDR6 operatīvo atmiņu.

GeForce RTX 3060 ir NVIDIA Ampere mikroarhitektūras grafiskā karte, kas nodrošina lielisku veiktspēju labākajās datorspēles 1080p un 2K izšķirtspējā. Pateicoties uzlabotajiem Ray Tracing un Tensor kodoliem, jaunajiem straumēšanas multiprocesoriem un augstas ātrdarbības 12 GB GDDR6 atmiņai ar 15000 MHz efektīvo frekvenci, šī karte nodrošina lielisku balansu starp zemu cenau un augstu veiktspēju.

2021. gada februārī prezentētā GeForce RTX 3060 grafiskā karte krietni apsteidz sava līmeņa priekšgājējas - RTX 2060 un GTX 1060. Tomēr ar to viss nebeidzas, jo RTX 3060 jauda ir vienāda un vairākās spēlēs pat pārspēj GeForce RTX 2070 pie ievērojami zemāka - 170 W TDP!

RTX 3060 pret RTX 2060 un GTX 1060

GeForce RTX 3060 veiktspēja datorspēlēs

Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed Valhalla, Control, Watch Dogs: Legion, Hitman 2, Red Dead Redemption 2, Call of Duty: Black Ops Cold War, Metro Exodus – jebkurā no šīm vizuāli sarežģītajām spēlēm jaunā GeForce RTX 3060 nodrošina vairāk kā 60 kadrus sekundē 1080p jeb Full HD izšķirtspējā uz visaugstākajiem kvalitātes iestatījumiem. Ja tos nedaudz samazināsiet, tad arī uz 2K jeb 1440p un pat 4K izšķirtspējas monitora iespējams sasniegt izcilu veiktspēju, izmantojot GeForce RTX 3060 videokarti.

RTX 3060 un RTX 2060 veiktspēja 1080p izšķirtspējā

NVIDIA DLSS 2.0

DLSS (Deep Learning Super Sampling) ir revolucionāra renderēšanas tehnoloģija, kas ar mākslīgā intelekta (AI) un RTX Tensor kodolu palīdzību paaugstina grafiskās kartes veiktspēju (FPS) par 1.5 reizēm vai vairāk, saglabājot izcilu attēla kvalitāti. DLSS nodrošina nepieciešamo jaudas pieaugumu, lai tu varētu paaugstināt spēļu grafiskos iestatījumus un izšķirtspēju, iegūstot elpu aizraujošu vizuālo pieredzi. Mākslīgā intelekta revolūcija ir sasniegusi arī datorspēles!

Atklāj jaunus radošuma apvāršņus

Pārcel savu darba projektu kvalitāti nākamajā līmenī ar GeForce RTX 3060 videokarti, kas nodrošina AI pāatrināšanu labākajās radošajās programmās. To veicina NVIDIA Studio platforma ar īpaši pielāgotiem draiveriem un ekskluzīviem rīkiem, kas ļaus tev padarīt iecerēto rekordīsā laikā. Neatkarīgi no tā, vai nodarbojies ar kompleksu 3D ainu renderēšanu, 4K video apstrādi vai tiešsaistes straumēšanu visaugstākajā kvalitātē, GeForce RTX 3060 grafiskā karte nodrošina tāda līmeņa veiktspēju, lai tu varētu likt lietā savu radošumu bez ierobežojumiem.

Strīmo kā profiņš

Esi uzmanības centrā ar neticami kvalitatīvu grafiku un gludu tiešsaistes straumēšanu bez raustīšanās. Nākamās paaudzes enkodēšana un dekodēšana aparatūras (hardware) līmenī ļauj demonstrēt labākos mirkļus izsmalcināti augstā kvalitātē. Pilnīgi jaunā NVIDIA Broadcast programmatūra tavas tiešraides pacels jaunā līmenī ar jaudīgajām AI iespējām, kas uzlabo audio un video kvalitāti ar tādiem efektiem kā virtuālo fonu, automātisku rāmi tīmekļa kamerai un mikrofona trokšņu noņemšanu. GeForce RTX 3060 videokarte sniegs tev augstu veiktspēju, bet taviem skatītājiem - vislabāko attēla kvalitāti!

GeForce Experience

Uzņem un dalies ar video un ekrānuzņēmumiem vai nodrošini tiešraidi draugiem. Atjaunini draiverus un optimizē spēļu iestatījumus. GeForce Experience prot to visu. Tā ir neatņemama GeForce grafiskās kartes sastāvdaļa.

NVIDIA G-SYNC

Baudi vienmērīgu un gludu spēli bez ekrāna lūšanas ar atsvaidzes intensitāti līdz 360 Hz, kā arī HDR u.c. ekstrām. GeForce RTX 3060 grafiskā karte kopā ar G-SYNC monitoru ir labākā ekipējuma kombinācija kaislīgiem spēlētajiem.

NVIDIA Ansel

Padari savus ekrānuzņēmumus par mākslasdarbiem un pārsteidz draugus, izmantojot jaudīgo Ansel fotoattēlu režīmu, kas uzņem 360 grādu HDR fotogrāfijas īpaši augstā izšķirtspējā.

Virtuālā realitāte

emblēma norāda, ka šī GeForce grafiskā karte ir pietiekami jaudīga, lai nodrošinātu saderību ar jaunākajām VR, jeb virtuālās realitātes (Virtual Reality) ierīcēm, kā piemēram Oculus Rift, HTC Vive (SteamVR) u.c.

Pamatinformācija
GPU tips GeForce
GPU, jeb video kartes dzinējs. Šis parametrs nosaka, vai videokarte ir AMD Radeon, FirePro, NVIDIA GeForce vai Quadro modeļa videokarte.
GPU sērija : Inno3D Twin
GPU modelis GeForce RTX 3060

Šis ir galvenais grafiskās kartes veiktspējas rādītājs, jo norāda kāds ir šīs kartes modelis. Viena modeļa kartes ir ļoti tuvas veiktspējā un parasti būtiski atšķiras no cita modeļa kartēm.

Galvenā atšķirība ir ražotājā. NVidia ražo GeForce sērijas kartes un AMD ražo Radeon sērijas kartes. Abām šīm sērijām ir būtiskas atšķirības, GeForce kartēm ir veiksmīgāki (stabilāki) draiveri, kas uzlabo šo karšu saderību ar spēlēm un operētājsistēmām samazinot attēla defektu (artefaktu) un "kāršanās" gadījumus līdz minimumam. Radeon kartes parasti ir lētākas un patērē mazāk enerģijas (ir tehnoloģiski pārākas), toties ar draiveriem un spēļu atbalstu mēdz būt problēmas.

Radeon vai GeForce sēriju izvēle ir gaumes lieta, līdzīgi kā AMD vai Intel procesora izvēle, un ne vienmēr ir 100% racionāli pamatojama, tamdēļ rekomendējam savas izvēles kritērijos vienkārši vadīties pēc spēlēm, kuras vēlaties spēlēt tuvākajā laikā un uzmeklēt iekš YouTube (grafiskās kartes modelis + spēles nosaukums) kādu video apskatu, kurš precīzi parādīs, kā attiecīgā karte spēj tikt galā ar attiecīgo spēli. Rezultāts būs acīm redzams un parasti ļoti tuvs tam, ko iegūsiet iegādājoties konkrētā vai līdzīga modeļa karti.

Lai atvieglotu saviem pircējiem izvēli, dateks.lv, pie tām grafiskajām kartēm (Modeļiem) kuri ir labākā izvēle visu jaunāko spēļu spēlēšanai pieklājīgā kvalitātē par labāko cenu, ir nodrošinājis zaļo ķeksīti "ieteicams".

Dzinēja ātrums (GPU speed) 1777 MHz
GPU speed, jeb grafiskā dzinēja ātrums (MHz) norāda, ar kādu takts frekvenci strādā videokartes svarīgākā komponente - video procesors. Jo lielāks dzinēja ātrums, jo jaudīgāka videokarte. Videokartes veiktspēju papildus nosaka atmiņas daudzums, tips, biti un dzinēja modelis, tādēļ, iegādājoties videokarti ar jaudīgu dzinēju pārliecinieties par pārējo komponenšu jaudas atbilstību.
Ventilatoru skaits : 2
Garums (mm) : 240
Stream procesori / CUDA kodoli : 3584
PCI-E versija : 4.0 x16
Strāvas patēriņš (TDP) : 170 W
Min. barošanas bloka (PSU) jauda : 550 W
Barošanas ligzdas : 1x 8-pin
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 12 GB

Video kartes operatīvās atmiņas apjoms ir svarīgs parametrs, ja vēlaties spēlēt augstas izšķirtspējas spēles, vai strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoru. Lielāks atmiņas apjoms nozīmē labāku veiktspēju un lielākas izšķirtspējas atbalstu.

Šobrīd vēlamais videoatmiņas apjoms FullHD (1080p) izšķirtspējas monitoram ir 2GB, savukārt 4K, jeb UHD displejiem tiek rekomendētas videokartes ar vismaz 4GB grafisko atmiņu.

Atmiņas tehnoloģija GDDR6
Videokartes atmiņas tips nosaka grafiskās atmiņas un ātrdarbību. Pašreiz nopērkamās mazbudžeta videokartes tiek komplektētas ar DDR3 tipa atmiņu, savukārt jaudīgākajās kartēs tiek izmantota GDDR5 atmiņa. 2015. gadā līdz ar AMD Radeon R9 Fury un Nano produktu līnijas parādīšanos, aktīvi tiek izmantota arī inovatīvā HBM (High Bandwidth Memory) atmiņa.
Atmiņas frekvence (effective) : 15000 MHz
Biti 192 bit

Video kartes operatīvās atmiņas biti nosaka, ar kādu informācijas daudzumu vienā takts frekvences ciklā spēj strādāt video kartes atmiņa. Lielāks bitu skaits norāda uz augstāku videokartes veiktspēju.

Funkcionalitāte
Dzesēšana Standard Cooler
Pieejami divi dzesēšanas veidi, radiators un ventilators. Radiatora dzesēšana ir realizēta bez kustīgām daļām (ventilatora), tādēļ videokarte neizdala troksni. Ventilatora dzesēšana ir efektīvāka, toties videokartei ir zināms trokšņu līmenis datora darbības laikā.
Izgaismojums : Nav
NVIDIA SLI (NVLink) atbalsts : Nav
VR (Virtual Reality) Ready : Ir
Zemprofila (Low Profile) atbalsts :
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Pieslēgvieta DisplayPort 3

DisplayPort ciparu (digital) savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pieslēgvieta DVI-D : 0
Pieslēgvieta DVI-I : 0
Pieslēgvieta D-Sub 0

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Maksimālais ekrānu skaits : 4
Papildus specifikācija
1. kategorija - Grafiskās kartes
2. kategorija - NVidia PCI Express grafiskās kartes
Atmiņa - Atmiņas joslas platums (maks.) - 360 GB/s
Atmiņa - atmiņas kopne - 192 bit
Atmiņa - Datu pārsūtīšanas ātrums - 15 Gbit/s
Atmiņa - Diskrētā grafiskās kartes atmiņa - 12 GB
Atmiņa - Grafiskās kartes atmiņas tips - GDDR6
Barošana - papildu barošanas savienotāji - 1x 8 kontakti
dimensionalWeight - 903
dimensionalWeight - 915
Dizains - dzesēšanas veids - Aktīvais
Dizains - Laika nišu skaits - 2
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - ventilatora diametrs - 9 cm
Dizains - ventilatoru skaits - 2 ventilatori
EAN - 4895223102091
Eans - 4895223102091
EAN_kods - 0835168002111
Enerģija - Minimālais sistēmas barošanas avots - 550 W
garantijaType - G
guaranteeLength - 24
guaranteeLength - 36
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma dati - Lietotāja rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma saturs - Ātrā uzstādīšanas rokasgrāmata - Jā
Jauda - enerģijas patēriņš (maks.) - 170 W
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/Grafikas kartes
Kategorija_1 - Grafiskās kartes
Kategorija_2 - Grafiskās kartes PCIe - Nvidia
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84733020
MPN - N30602-12D6-119032AH
Nosaukums - INNO3D GeForce RTX 3060 TWIN X2 - 12 GB - 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.1
Nosaukums - Inno3D GeForce RTX 3060 Twin X2 LHR 12GB GDDR6
Nosaukums - RTX 3060 12GB Inno3D Twin X2 LHR GDDR6
Procesors - CUDA - Jā
Procesors - CUDA kodoli - 3584
Procesors - FireStream - Nē
Procesors - Grafiskais procesors - GeForce RTX 3060
Procesors - Grafisko procesoru saime - NVIDIA
Procesors - Maksimālā izšķirtspēja - 7680 x 4320 pikseļi
Procesors - Paralēlās apstrādes tehnoloģijas atbalsts - Nav atbalstīts
Procesors - Procesora frekvence - 1320 MHz
Procesors - procesora taktātrums - 1777 MHz
producerCode - N30602-12D6-119032AH
ProducerCode - N30602-12D6-119032AH
productName - Inno3D GEFORCE RTX 3060 TWIN X2 NVIDIA 12 GB GDDR6
productSize - Parasts
Ražotāja_kods - N30602-12D6-119032AH
Ražotājs - inno3D
Ražotājs - Inno3D
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 3
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4a
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.1
Savienojamības porti un saskarnes - Tipiska saskarne - PCI Express x16 4.0
ShortDescription - NVIDIA RTX 3060 mikroshēma | 12 GB | LHR
Sistēmas prasības - Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10
Sistēmas prasības - Citas atbalstītās operētājsistēmas - FreeBSD
sizeX - 330
sizeY - 185
sizeZ - 74
sizeZ - 75
Svars - 1,05
Svars - 1.054
svars - 1005
svars - 1050
Svars un izmēri - Augstums - 120 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 240 mm
Veiktspēja - DirectX versija - 12 Ultimate
Veiktspēja - Dual Link DVI - Nē
Veiktspēja - HDCP - Jā
Veiktspēja - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Veiktspēja - NVIDIA Ansel - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Jā
Veiktspēja - OpenGL versija - 4.6
Category 1 - Grafikkarten
Category 2 - NVidia PCI-Express Grafikkarten
Memory - Memory bandwidth (max) - 360 GB/s
Memory - Memory bus - 192 bit
Memory - Data transfer rate - 15 Gbit/s
Memory - Discrete graphics card memory - 12 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6
Power - Supplementary power connectors - 1x 8-pin
dimensionalWeight - 903
dimensionalWeight - 915
Design - Cooling type - Active
Design - Number of slots - 2
Design - Product colour - Black
Design - Fan diameter - 9 cm
Design - Number of fans - 2 fan(s)
EAN - 4895223102091
Eans - 4895223102091
EAN_code - 0835168002111
Power - Minimum system power supply - 550 W
warrantyType - G
warrantyLength - 24
warrantyLength - 36
Packaging data - Package type - Box
Packaging data - User guide - Yes
Packaging content - Quick installation guide - Yes
Power - Power consumption (max) - 170 W
Category - Root/Electronics/PC parts/Graphic cards
Category_1 - Graphics Cards
Category_2 - Graphics Cards PCIe - Nvidia
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84733020
MPN - N30602-12D6-119032AH
Name - INNO3D GeForce RTX 3060 TWIN X2 - 12GB - 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.1
Name - Inno3D GeForce RTX 3060 Twin X2 LHR 12GB GDDR6
Name - RTX 3060 12GB Inno3D Twin X2 LHR GDDR6
Processor - CUDA - Yes
Processor - CUDA cores - 3584
Processor - FireStream - No
Processor - Graphics processor - GeForce RTX 3060
Processor - Graphics processor family - NVIDIA
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Parallel processing technology support - Not supported
Processor - Processor frequency - 1320 MHz
Processor - Processor boost clock speed - 1777 MHz
producerCode - N30602-12D6-119032AH
ProducerCode - N30602-12D6-119032AH
productName - Inno3D GEFORCE RTX 3060 TWIN X2 NVIDIA 12 GB GDDR6
productSize - Normal
Manufacturer_code - N30602-12D6-119032AH
Producer - inno3D
Manufacturer - Inno3D
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 3
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4a
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express x16 4.0
ShortDescription - Chipset NVIDIA RTX 3060 | 12GB | LHR
System requirements - Linux operating systems supported - Yes
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10
System requirements - Other operating systems supported - FreeBSD
sizeX - 330
sizeY - 185
sizeZ - 74
sizeZ - 75
Weight - 1,05
Weight - 1.054
weight - 1005
weight - 1050
Weight & dimensions - Height - 120 mm
Weight & dimensions - Depth - 240 mm
Performance - DirectX version - 1‎2 Ultimate
Performance - Dual Link DVI - No
Performance - HDCP - Yes
Performance - TV tuner integrated - No
Performance - NVIDIA Ansel - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - Yes
Performance - OpenGL version - 4.6
333,89 €
Inno3D GeForce RTX 3060, 12GB GDDR6, Twin X2
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas