Sapphire Radeon RX 6600, 8GB GDDR6, PULSE

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 768712 Preces kods: 11310-01-20G
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 3 gadi
319,72 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: pirmdien, 29.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: pirmdien, 29.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: pirmdien, 29.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: pirmdien, 29.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: pirmdien, 29.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: rīt, 25.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • GPU modelis: Radeon RX 6600
  • Dzinēja ātrums (GPU speed): 2044 MHz
  • Barošanas ligzdas: 1x 8-pin
  • Operatīvā atmiņa: 8 GB
  • Atmiņas tehnoloģija: GDDR6
  • Dzesēšana: Standard Cooler
Apraksts

Piedāvājam iegādāties Sapphire grafisko karti Radeon RX 6600 ar 8 GB GDDR6 operatīvo atmiņu.

2021. gada 13. oktobrī prezentētā AMD Radeon RX 6600 videokarte izmanto visiem labi zināmo RDNA 2 arhitektūru, kas darbina arī citas Radeon RX 6000 sērijas grafiskās kartes. Šī karte saņēmusi 28 skaitļošanas moduļus (Compute Units), 1792 straumēšanas procesorus, 8 GB GDDR6 14000 MHz grafisko atmiņu un inovatīvo 32MB AMD “Infinity Cache” kešatmiņu. Radeon RX 6600 ir īpaši piemērota spēļu baudīšanai populārajā Full HD jeb 1080p izšķirtspējā, kuru pēc Steam datiem šobrīd izmanto teju 70% geimeru visā pasaulē.

Radeon RX 6600 veiktspēja datorspēlēs

Salīdzinot Radeon RX 6600 veiktspēju populārākajās datorspēlēs, tā performē ļoti tuvu GeForce RTX 3060 kartes līmenim, neskatoties uz to, ka GeForce karte patērē par aptuveni 40W vairāk elekroenerģijas. Tādās spēlēs kā Watch Dogs: Legion, Forza Horizon 4, Assassin's Creed Valhalla un Death Stranding Radeon RX 6600 ir pat jaudīgāka!

Piedāvājam aplūkot portāla TechSpot veiktspējas testu kopsavilkumu, kurā Radeon RX 6600 grafiskās kartes veiktspēja 1080p jeb Full HD izšķirtspējā salīdzināta ar citiem šobrīd aktuālajiem un iepriekšējās paaudzes modeļiem 12 datorspēļu griezumā, lai sniegtu objektīvu priekšstatu par to, cik tad īsti Radeon RX 6600 ir jaudīga.

Radeon RX 6600 veiktspējas salīdzinājums 1080p izšķirtspējā

Radeon RX 6600 tehnoloģijas

DirectX 12 Ultimate – jaunākais grafiskais API, kas pieejams Microsoft Windows 10 lietotājiem.

AMD FidelityFX – datorspēļu izstrādātājiem paredzēts atvērtā pirmkoda attēla kvalitātes uzlabošanas rīks, lai sasniegtu augstāku kvalitāti ar minimālu grafiskās kartes noslodzes pieagumu.

Radeon Boost – dinamiski samazina spēles izšķirtspēju momentos, kad ekrānā notiek intensīva darbība. Tas ļauj sasniegt augstāku FPS bez izteikta kvalitātes zuduma un uzlabot spēlētāja izredzes uzvarēt.

Radeon Anti-Lag – jauna funkcija, kas līdz pat 31% samazina aiztures laiku no peles pārvietošanas brīža līdz darbības attēlošanai uz ekrāna.

AMD FreeSync – sinhronizē FreeSync monitora atjaunošanās frekvenci ar grafiskās kartes uzrādīto FPS, lai novērstu attēla lūšanu (tearing) un raustīšanos.

AMD Smart Access Memory

Viena no iespaidīgākajām Radeon RX 6600 tehnoloģijām ir AMD Smart Access Memory. Tā paver iespējas Ryzen procesoriem un Radeon grafiskajām kartēm savstarpēji komunicēt, sniedzot veiktspējas uzlabojumu datorspēlēs līdz pat 7%.

Lai izmantotu Smart Access Memory priekšrocības, datoram jābūt aprīkotam ar Ryzen 3000. vai 5000. sērijas procesoru un A520, B550 vai X570 čipseta pamatplati ar jaunāko BIOS versiju un AMD Radeon Software draiveri!

Ja vēlies šo Radeon RX 6600 videokarti uzstādīt savā datorā, tad. sekojot Sapphire norādījumiem. ir nepieciešams 500 W vai lielākas jaudas barošanas bloks (PSU).

Pamatinformācija
GPU tips Radeon
GPU, jeb video kartes dzinējs. Šis parametrs nosaka, vai videokarte ir AMD Radeon, FirePro, NVIDIA GeForce vai Quadro modeļa videokarte.
GPU sērija : Sapphire Pulse
GPU modelis Radeon RX 6600

Šis ir galvenais grafiskās kartes veiktspējas rādītājs, jo norāda kāds ir šīs kartes modelis. Viena modeļa kartes ir ļoti tuvas veiktspējā un parasti būtiski atšķiras no cita modeļa kartēm.

Galvenā atšķirība ir ražotājā. NVidia ražo GeForce sērijas kartes un AMD ražo Radeon sērijas kartes. Abām šīm sērijām ir būtiskas atšķirības, GeForce kartēm ir veiksmīgāki (stabilāki) draiveri, kas uzlabo šo karšu saderību ar spēlēm un operētājsistēmām samazinot attēla defektu (artefaktu) un "kāršanās" gadījumus līdz minimumam. Radeon kartes parasti ir lētākas un patērē mazāk enerģijas (ir tehnoloģiski pārākas), toties ar draiveriem un spēļu atbalstu mēdz būt problēmas.

Radeon vai GeForce sēriju izvēle ir gaumes lieta, līdzīgi kā AMD vai Intel procesora izvēle, un ne vienmēr ir 100% racionāli pamatojama, tamdēļ rekomendējam savas izvēles kritērijos vienkārši vadīties pēc spēlēm, kuras vēlaties spēlēt tuvākajā laikā un uzmeklēt iekš YouTube (grafiskās kartes modelis + spēles nosaukums) kādu video apskatu, kurš precīzi parādīs, kā attiecīgā karte spēj tikt galā ar attiecīgo spēli. Rezultāts būs acīm redzams un parasti ļoti tuvs tam, ko iegūsiet iegādājoties konkrētā vai līdzīga modeļa karti.

Lai atvieglotu saviem pircējiem izvēli, dateks.lv, pie tām grafiskajām kartēm (Modeļiem) kuri ir labākā izvēle visu jaunāko spēļu spēlēšanai pieklājīgā kvalitātē par labāko cenu, ir nodrošinājis zaļo ķeksīti "ieteicams".

Dzinēja ātrums (GPU speed) 2044 MHz
GPU speed, jeb grafiskā dzinēja ātrums (MHz) norāda, ar kādu takts frekvenci strādā videokartes svarīgākā komponente - video procesors. Jo lielāks dzinēja ātrums, jo jaudīgāka videokarte. Videokartes veiktspēju papildus nosaka atmiņas daudzums, tips, biti un dzinēja modelis, tādēļ, iegādājoties videokarti ar jaudīgu dzinēju pārliecinieties par pārējo komponenšu jaudas atbilstību.
Ventilatoru skaits : 2
Garums (mm) : 193
Stream procesori / CUDA kodoli : 1792
PCI-E versija : 4.0 x8
Strāvas patēriņš (TDP) : 140 W
Min. barošanas bloka (PSU) jauda : 500 W
Barošanas ligzdas : 1x 8-pin
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 8 GB

Video kartes operatīvās atmiņas apjoms ir svarīgs parametrs, ja vēlaties spēlēt augstas izšķirtspējas spēles, vai strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoru. Lielāks atmiņas apjoms nozīmē labāku veiktspēju un lielākas izšķirtspējas atbalstu.

Šobrīd vēlamais videoatmiņas apjoms FullHD (1080p) izšķirtspējas monitoram ir 2GB, savukārt 4K, jeb UHD displejiem tiek rekomendētas videokartes ar vismaz 4GB grafisko atmiņu.

Atmiņas tehnoloģija GDDR6
Videokartes atmiņas tips nosaka grafiskās atmiņas un ātrdarbību. Pašreiz nopērkamās mazbudžeta videokartes tiek komplektētas ar DDR3 tipa atmiņu, savukārt jaudīgākajās kartēs tiek izmantota GDDR5 atmiņa. 2015. gadā līdz ar AMD Radeon R9 Fury un Nano produktu līnijas parādīšanos, aktīvi tiek izmantota arī inovatīvā HBM (High Bandwidth Memory) atmiņa.
Atmiņas frekvence (effective) : 14000 MHz
Biti 128 bit

Video kartes operatīvās atmiņas biti nosaka, ar kādu informācijas daudzumu vienā takts frekvences ciklā spēj strādāt video kartes atmiņa. Lielāks bitu skaits norāda uz augstāku videokartes veiktspēju.

Funkcionalitāte
Dzesēšana Standard Cooler
Pieejami divi dzesēšanas veidi, radiators un ventilators. Radiatora dzesēšana ir realizēta bez kustīgām daļām (ventilatora), tādēļ videokarte neizdala troksni. Ventilatora dzesēšana ir efektīvāka, toties videokartei ir zināms trokšņu līmenis datora darbības laikā.
Izgaismojums : Nav
NVIDIA SLI (NVLink) atbalsts : Nav
VR (Virtual Reality) Ready : Ir
Zemprofila (Low Profile) atbalsts :
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Pieslēgvieta DisplayPort 3

DisplayPort ciparu (digital) savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pieslēgvieta DVI-D : 0
Pieslēgvieta DVI-I : 0
Pieslēgvieta D-Sub 0

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Maksimālais ekrānu skaits : 4
Papildus specifikācija
2D/3D funkcijas - AMD FreeSync AMD Radeon attēlu asināšana AMD Radeon VR Ready Premium AMD FidelityFX Video straumēšana līdz 8K AMD Radeon Anti-Lag RDNA 2 arhitektūra AMD Smart Access Memory
Apgaismojums - nav
API atbalsts - DirectX 12.0
Apraksts - Dual-X dzesēšana SAPPHIRE atzītā Dual-X dzesēšana darbojas ar diviem masīviem un klusiem ventilatoriem un modernu radiatora dizainu. Jaunā hibrīda ventilatora lāpstiņu forma nozīmē lielāku gaisa plūsmu un labāku radiatora pārklājumu. Jaunā ventilatora lāpstiņu forma nodrošina lielāku gaisa plūsmu ar zemāku trokšņa līmeni, salīdzinot ar standarta dzesēšanas konstrukcijām. Aizmugurējā plāksne Alumīnija aizmugurējā plāksne nodrošina papildu stingrību, lai nekas neizliektos un putekļi neiekļūtu. Tas arī palīdz dzesēt karti, palielinot siltuma izkliedi. Inteliģenta ventilatora vadība Ventilatora ātrums tiek inteliģenti kontrolēts, lai GPU, atmiņa, PWM IC un citi komponenti būtu pēc iespējas vēsāki, tādējādi līdzsvarojot veiktspēju un ventilatora radīto troksni.
Apraksts - PULSE AMD Radeon™ RX 6600 GPU: Boost Clock: Līdz 2491 MHz Atmiņa: 8GB/128 bitu DDR6. 14 Gb/s efektīva plūsmas procesori: DDR7 DDR7 DDR7 DDR7 DDR7 DDR7 DDR7 DDR7 DDR7 DDR7 DDR7 DDR7: RDNA™ 2 arhitektūras staru paātrinātājs: 28
Aprēķināt vienību daudzumu - 28
Atbalstītie standarti - DirectX 12 Ultimate
Atmiņa - atmiņas kopne - 128 bit
Atmiņa - Datu pārsūtīšanas ātrums - 16 Gbit/s
Atmiņa - Diskrētā grafiskās kartes atmiņa - 8 GB
Atmiņa - Grafiskās kartes atmiņas tips - GDDR6
Atmiņa CLK - 14 Gbps
Atmiņas joslas platums - 1 x 224 GB/s
Atmiņas kopne - 128 bit
Atmiņas kopne - 128 bitu
Atmiņas kopnes joslas platums - 1 x 128 bit
Atmiņas pulkstenis - 14000 MHz
Atmiņas saskarnes platums - 128 bitu
Atmiņas tips - DDR6
Atmiņas tips - GDDR6 SDRAM
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220128150015701031.jpg
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220128150015724955.jpg
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220128150015739941.jpg
Augstums (mm) - 40.05 mm
Barošana - papildu barošanas savienotāji - 1x 8 kontakti
Barošanas avots - 1x 8-pin PCIe
Barošanas savienotāji - 8 pin
BIOS funkcijas - UEFI
Bruto svars Kg - 0,81
Cita informācija -
Citas funkcijas -
CnCode CnCode - 84718000
CUDA krāsas - 1792
dimensijas dziļums - 60 mm
dimensionalWeight - 524
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 3
DisplayPort interfeiss Daudzums - 3
Displeja savienotāji - HDMI, Display Port, Display Port (2x), Display Port (3x)
Dizains - Dzesēšanas tehnoloģija - Sapphire Dual-X
Dizains - dzesēšanas veids - Aktīvais
Dizains - Laika nišu skaits - 2.2
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - ventilatoru skaits - 2 ventilatori
Dzesēšana - Aktīvais
Dzesēšanas sistēma - Divu slotu ventilatoru uztvērējs
Dzesēšanas sistēmas tips - Dual-X
Dziļums (mm) - 193 mm
ean - 4895106290662
EAN - 4895106290662
EANCode - 4895106290662
EAN kods - 4895106290662
Eans - 4895106290662
EAN_kods - 4895106290662
Enerģija - Minimālais sistēmas barošanas avots - 500 W
Enerģijas patēriņš - 140 vati
Funkcijas - AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, AMD FreeSync Premium Pro
Gabali iepakojumā - 1
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
Garantija Produkti atgriežami - Jā
Garantijas apstiprināšanas kritēriji - Sērijas numurs
Garantijas termiņš (mēnesis) - 36 mēneši
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
GPU augstums - 30 - 50 mm
GPU augstums (precīzs) - 40 mm
GPU daudzums - 1
GPU garums - 150 - 249 mm
GPU garums (precīzs) - 193 mm
GPU kodola nosaukums - NAVI 23
GPU kodola ātruma palielināšana - 2491 MHz
GPU kodola ātrums - 2044 MHz
GPU palielināšanas takts - 2491 MHz
GPU platums - 120 - 129,9 mm
GPU platums (precīzs) - 120 mm
GPU pulkstenis - 2044 MHz
GPU tips / sērija - AMD Radeon RX Gaming, AMD Radeon RX 6000 sērija
Grafiskais savienotājs - PCIE 4.0 16x
Grafiskā mikroshēma - AMD Radeon RX 6600
Grafiskās atmiņas lielums - 8 GB
Grafiskās atmiņas tips - GDDR6
Grafiskās kartes savienotājs - PCI-E 4.0 ver.
GRUPA1 - Multimediji un spēles
GRUPA2 - Videokarte
guaranteeLength - 36
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
HDMI interfeisa savienotāja tips - HDMI (A tipa)
HDMI interfeiss Daudzums - 1
HST NUMERIS - 11310-01-20G
Iekļauta programmatūra - TriXX Lietderība
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma svars Brutto (kg) - 1 kg
Iepakojuma svars neto (kg) - 1 kg
Iepakojuma veids - Mazumtirdzniecība
Iepakojumi kastē - 10
Izmēri - 193 x 120.05 x 40.05 mm
izmērs augstums - 265 mm
izmērs platums - 165 mm
izmērs svars - 736 g
IZSTRĀDĒTĀJS - SAFĪRA TEHNOLOĢIJA
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 170 W
Kartes garums - 160 to 200 mm
Karšu slota platums - 2 slots
Kastes svars Brutto (kg) - 10 kg
kategorija - Grafiskā karte AMD Grafiskā karte
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/Grafikas kartes
Kategorijas kods - VGP
Kategorija_1 - Grafiskās kartes
Kategorija_2 - Grafiskās kartes PCIe - AMD
kods - 11310-01-20G
Maks. Atbalstītie monitori - 4
maks. Atmiņas pulkstenis - 16.000 MHz
Maksimālā izšķirtspēja - 7680x4320
Maksimālā izšķirtspēja - 7680x4320
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Kartons - 0.01 kg
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Plastmasa - 0.01 kg
Mikroshēmas ražotājs - AMD
Mikroshēmu kopa - AMD Radeon RX 6600
Mikroshēmu kopa - Radeon RX 6600
Modelis - PULSE AMD Radeon RX 6600
Nepieciešamie laika nišas / izmērs - 2 laika nišas
Nepieciešams paplašināšanas slots Standarta - PCI Express 4.0 x16
Nepieciešamā PSU izejas jauda - 500 W
nosaukums - Grafiskā karte Radeon RX 6600 PULSE GAMING 8GB GDDR6 128bit 3DP/HDMI
nosaukums - Sapphire Pulse Radeon RX 6600 Gaming 8G, 8192 MB GDDR6
Nosaukums - Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6
Nosaukums - SAPPHIRE Radeon RX 6600 Pulse Gaming, grafikas karte (RDNA 2, GDDR6, 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.1)
Pamatkrāsa - melns
PANTS1 - PULSS AMD RADEON RX 6600 GAMING
PANTS2 - 8 GB GDDR6 HDMI / 3 DP
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 18 cm
Piegādes kastes daudzums - 10
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 55 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 32 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8 kg
Pilna apraksta līnija - AMD Radeon RX 6600|Grafikas atmiņas izmērs 8 GB|GDDR6|128 bitu|PCIE 4.0 16x|Atmiņas takts 14000 MHz|Atmiņas CLK 14 Gbps|GPU takts 2044 MHz|GPU palielināšanas takts 2491 MHz|7680x4320|Atdzesēšana Dual Slot Fansink|1xHDMI|3xDisplayPort
Platums (mm) - 120.05 mm
Preces kods - 11310-01-20G
Procesors - BIOS tips - UEFI
Procesors - CUDA - Nē
Procesors - Grafiskais procesors - Radeon RX 6600
Procesors - Grafisko procesoru saime - AMD
Procesors - Maksimālais displeju skaits uz vienu videokarti - 4
Procesors - Maksimālā izšķirtspēja - 7680 x 4320 pikseļi
Procesors - Paralēlās apstrādes tehnoloģijas atbalsts - Nav atbalstīts
Procesors - plūsmas procesori - 1792
Procesors - procesora taktātrums - 2593 MHz
producerCode - 11310-01-20G
ProducerCode - 11310-01-20G
productName - SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6600 Grafiskā karte 8GB GDDR6 PCI Express 4.0 ATX (11310-01-20G)
productSize - Parasts
Produkta apraksts - SAPPHIRE PULSE AMD RADEON RX 6600 GAMING 8GB GDDR6, 2491MHz / 14Gbps, 3x DP, 1x HDMI, 2 ventilatori, 2 slots, 140W
Produkta karteKarte - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=210914080213024677&THEME=asbis&LANG=lv
Produkta kategorija - Videokartes
Produkta tips - Videokarte
Pārdevēja mājas lapa - www.sapphiretech.com/en/consumer/pulse-radeon-rx-6600-8g-gddr6
Pārdevējs - SAPPHIRE
Ražotāja kods - 11310-01-20G
Ražotāja nosaukums - Safīrs
Ražotāja_kods - 11310-01-20G
Ražotājs - Safīrs
Ražotājs - Safīrs
ražotājs - Sapphire tehnoloģija
Ražošanas process - 7 nm
Renderēšanas izejas vienību daudzums (ROP) - 1 x 64
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 3
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.1
Savienojamības porti un saskarnes - Tipiska saskarne - PCI Express 4.0
Sekundārā krāsa - pelēka, sarkana, sudraba, balta
Shader vienības - 1.792
ShortDescription - AMD Radeon RX 6600 mikroshēmu komplekts | 8 GB
Sistēmas prasības - Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 x64
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8.1 x64
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 x64
Sistēmas prasības - Minimālā RAM - 8192 MB
sizeX - 265
sizeY - 60
sizeZ - 165
Starling - Y
Stck_Kart - 10
Stck_Pal - 0
Straumju procesori Daudzums - 1 x 1792
Svars - 0,73
svars - 735
Svars un izmēri - Dziļums - 193 mm
Svars un izmēri - Platums - 120 mm
Tehniskā_details - Radeon RX 6600 Pulse Gaming grafikas karte SAPPHIRE Radeon RX 6600 Pulse Gaming GPU ir balstīta uz RDNA 2 arhitektūru un ir izstrādāta 1080p veiktspējai, energoefektivitātei un prasīgām spēlēm. Ar 8 GB GDDR6 videopatmiņas, PCIe 4.0 standarta atbalstu un tādām funkcijām kā Infinity Cache, AMD RX 6600 GPU nodrošina vienmērīgu spēlēšanu ar lielisku izskatu, izmantojot RDNA2 tehnoloģiju. SAPPHIRE Radeon RX 6600 Pulse Gaming Radeon RX 6600 XT procesors ar līdz pat 40 jaunattīstītiem 7 nm procesora blokiem un tādām funkcijām kā Radeon attēlu asināšana, FidelityFX, TressFX, TrueAudio Next un VR tehnoloģijas nodrošina augstas IPC vērtības. SAPPHIRE Radeon RX 6600 Pulse Gaming uzlabotie grafiskie efekti, piemēram, volumetriskais apgaismojums, izplūdums un lauka dziļums, kā arī īsāka latence liek spēlētāju sirdīm pukstēt ātrāk. Veids: Grafiskā karte EAN: 489510106290662 Ražotāja numurs: 11310-01-20G Slotiņš: 11310-01-20G: Aizņemtie slots: 2 Grafiskais procesors: 1: Apzīmējums | AMD Radeon RX 6600 Grafiskais procesors: Grafiskā procesora klase | AMD Radeon RX GPU: GPU Boost Clock | 2491 MHz GPU: taktātrums (spēlēs) | 2044 MHz GPU: straumēšanas procesori | 1792 GPU: Funkcijas | Vulkan, TORX Fan 4.0, DirectX Raytracing, Fidelity CAS GPU: atbalsts | DirectX 12 Ultimate, OpenGL 4.6 Glabāšana: Kapacitāte | 8 GB (GDDR6) Uzglabāšana: Atmiņa: efektīvais takts | 14 GHz Savienojumi: HDMI 2.1 versija, 3x Displayport 1.4a versija Multi-GPU tehnoloģija: 1x HDMI 2.1 versija, 3x Displayport 1.4a versija: AMD Crossfire Barošanas avots: Vidējais patēriņš | 140 W Barošanas avots: Savienojumi | 1x 8-pin (6+2) barošanas savienotājs Barošanas avots: nepieciešams barošanas avots | vismaz 500 W Dzesēšana: dzesēšana ar ventilatoru Operētājsistēmas: Atbalsta | Linux, Windows8, Windows10 Funkcija: AMD FreeSync tehnoloģija, video straumēšana līdz 8K, Radeon VR Ready Premium, AMD FidelityFX, Radeon attēla asināšana, Radeon Anti-Lag, Radeon programmatūra, spēļu draiveru optimizācija Izmēri: AMD FidelityFX, Radeon attēla asināšana, Radeon Anti-Lag, Radeon programmatūra, spēļu draiveru optimizācija: Platums: 120 mm x augstums: 40 mm x dziļums/garums: 193 mm
Tekstūras kartēšana Vienība Daudzums - 1 x 112
Uzstādītās video atmiņas atmiņas ietilpība - 1 x 8 GB
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - DirectX versija - 12 Ultimate
Veiktspēja - Dual Link DVI - Nē
Veiktspēja - gatavs virtuālajai realitātei (VR) - Jā
Veiktspēja - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Veiktspēja - PhysX - Nē
vendpn - 11310-01-20G
Versija - Kaste
Video atmiņas tips - Video kontrollera atmiņa
Video atmiņas ātrums - 14 Gbps
Video mikroshēma - AMD Radeon RX 6600
Video pieslēgvietas - 1 x HDMI
Video pieslēgvietas - 3 x DisplayPort
Vienība Neto svars - 0.62 kg
Vienības bruto svars - 0.8 kg
Vienības kastes augstums - 0.2
Vienības kastes garums - 0.4
Vienības kastes platums - 0.04
Vienība Slikts tilpums - 0,003168 kubikmetru
VRAM atmiņas lielums - 8 GB
VRAM izmērs un tips - 8,192 MB GDDR6
Ārējā jauda - 8 pin
Īss apraksts - Sapphire VGA 8GB RX6600 PULSE GAMING HDMI/3xDP SAPPHIRE PULSE AMD RADEON RX 6600 GAMING 8GB
2D/3D Features - AMD FreeSync AMD Radeon Image Sharpening AMD Radeon VR Ready Premium AMD FidelityFX Video Streaming up to 8K AMD Radeon Anti-Lag RDNA 2 Architecture AMD Smart Access Memory
Lighting - no
API Supports - DirectX 12.0
Description - Chłodzenie Dual-X
Uznane chłodzenie Dual-X Cooling firmy SAPPHIRE jest zasilane przez dwa masywne i ciche wentylatory oraz najnowocześniejszą konstrukcję radiatora. Nowa forma hybrydowych łopatek wentylatora oznacza większy przepływ powietrza i lepsze pokrycie radiatora. Nowy kształt łopatek wentylatora zapewnia większy przepływ powietrza przy niższym poziomie hałasu w porównaniu do standardowych konstrukcji chłodzących. Płyta tylna
Aluminiowa tylna płyta zapewnia dodatkową sztywność, która gwarantuje, że nic się nie wygnie, a kurz pozostanie na zewnątrz. Pomaga ona również w chłodzeniu karty poprzez zwiększenie rozpraszania ciepła. Inteligentne sterowanie wentylatorem
Prędkość wentylatora jest inteligentnie kontrolowana, aby utrzymać procesor graficzny, pamięć, PWM IC i inne komponenty w jak najniższej temperaturze w celu zrównoważenia wydajności i hałasu wentylatora.
Description - PULSE AMD Radeon™ RX 6600 GPU: Boost Clock: Up to 2491MHz Memory: 8GB/128 bit DDR6. 14 Gbps Effective Stream Processors: 1792 RDNA™ 2 Architecture Ray Accelerator: 28
Compute Units Quantity - 28
Supported standards - DirectX 12 Ultimate
Memory - Memory bus - 128 bit
Memory - Data transfer rate - 16 Gbit/s
Memory - Discrete graphics card memory - 8 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6
Memory CLK - 14 Gbps
Memory Bandwidth - 1 x 224 GB/s
Memory bus - 128 bit
Memory bus - 128-bit
Memory Bus Bandwidth - 1 x 128 bit
Memory clock - 14000 MHz
Memory Interface Width - 128 Bit
Memory type - DDR6
Memory Type - GDDR6 SDRAM
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220128150015701031.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220128150015724955.jpg
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/220128150015739941.jpg
Height (mm) - 40.05 mm
Power - Supplementary power connectors - 1x 8-pin
Power supply - 1x 8-Pin PCIe
Power connectors - 8 pin
BIOS Features - UEFI
Gross Weight Kg - 0,81
Other information -
Other features -
CnCode CnCode - 84718000
CUDA Cores - 1792
dimension depth - 60 mm
dimensionalWeight - 524
DisplayPort Input/Output connectors - 3
DisplayPort Interface Quantity - 3
Display connectors - HDMI, Display Port, Display Port (2x), Display Port (3x)
Design - Cooling technology - Sapphire Dual-X
Design - Cooling type - Active
Design - Number of slots - 2.2
Design - Product colour - Black
Design - Number of fans - 2 fan(s)
Cooling - Active
Cooling system - Dual Slot Fansink
Cooling System Type - Dual-X
Depth (mm) - 193 mm
ean - 4895106290662
EAN - 4895106290662
EANCode - 4895106290662
EAN Code - 4895106290662
Eans - 4895106290662
EAN_code - 4895106290662
Power - Minimum system power supply - 500 W
Power consumption - 140 Watts
Features - AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, AMD FreeSync Premium Pro
Pieces in pack - 1
guarantee - 36
Warranty - 36 months
Warranty Products Returnable - Yes
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 36 mēneši
guarantee_type - normal
warrantyType - G
GPU height - 30 - 50 mm
GPU height (exact) - 40 mm
GPU Quantity - 1
GPU lenght - 150 - 249 mm
GPU lenght (exact) - 193 mm
GPU Core Name - NAVI 23
GPU Core Speed Boost - 2491 MHz
GPU Core Speed - 2044 MHz
GPU boost clock - 2491 MHz
GPU width - 120 - 129,9 mm
GPU width (exact) - 120 mm
GPU clock - 2044 MHz
GPU type / series - AMD Radeon RX Gaming, AMD Radeon RX 6000 Serie
Graphics connector - PCIE 4.0 16x
Graphics chip - AMD Radeon RX 6600
Graphics memory size - 8 GB
Graphics memory type - GDDR6
Graphics card connector - PCI-E ver. 4.0
GRUPPE1 - Multimedia & Games
GRUPPE2 - Video Card
warrantyLength - 36
HDMI Input/Output connectors - 1
HDMI Interface Connector Type - HDMI (Type A)
HDMI Interface Quantity - 1
HSTNUMMER - 11310-01-20G
Software Included - TriXX Utility
Accessories included -
Pack Weight Brutto (kg) - 1 kg
Pack Weight Netto (kg) - 1 kg
Package Type - Retail
Packs in Box - 10
Dimensions - 193 x 120.05 x 40.05 mm
dimension height - 265 mm
dimension width - 165 mm
dimension weight - 736 g
HERSTELLER - SAPPHIRE TECHNOLOGY
Power - Power consumption (typical) - 170 W
Card's length - 160 to 200 mm
Card Slot Width - 2 slot
Box Weight Brutto (kg) - 10 kg
category - Graphics Card AMD Graphics Card
Category - Root/Electronics/PC parts/Graphic cards
Category Code - VGP
Category_1 - Graphics Cards
Category_2 - Graphics Cards PCIe - AMD
code - 11310-01-20G
Max. Monitors Supports - 4
max. Memory clock - 16.000 MHz
Max resolution - 7680x4320
Maximum Resolution - 7680x4320
Retail Packaging Net Weight Carton - 0.01 kg
Retail Packaging Net Weight Plastic - 0.01 kg
Chipset manufacturer - AMD
Chipset - AMD Radeon RX 6600
Chipset - Radeon RX 6600
Model - PULSE AMD Radeon RX 6600
Needed slots / size - 2 Slots
Requires Expansion Slot Standard - PCI Express 4.0 x16
PSU Output Power Required - 500 W
name - Graphics card Radeon RX 6600 PULSE GAMING 8GB GDDR6 128bit 3DP/HDMI
name - Sapphire Pulse Radeon RX 6600 Gaming 8G, 8192 MB GDDR6
Name - Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6
Name - SAPPHIRE Radeon RX 6600 Pulse Gaming, graphics card (RDNA 2, GDDR6, 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.1)
Primary colour - black
ARTIKEL1 - PULSE AMD RADEON RX 6600 GAMING
ARTIKEL2 - 8GB GDDR6 HDMI / 3 DP
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 18 cm
Shipping box quantity - 10
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 55 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 32 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 8 kg
Full Description Line - AMD Radeon RX 6600|Graphics memory size 8 GB|GDDR6|128 bit|PCIE 4.0 16x|Memory clock 14000 MHz|Memory CLK 14 Gbps|GPU clock 2044 MHz|GPU boost clock 2491 MHz|7680x4320|Cooling Dual Slot Fansink|1xHDMI|3xDisplayPort
Width (mm) - 120.05 mm
ProductCode - 11310-01-20G
Processor - BIOS type - UEFI
Processor - CUDA - No
Processor - Graphics processor - Radeon RX 6600
Processor - Graphics processor family - AMD
Processor - Maximum displays per videocard - 4
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Parallel processing technology support - Not supported
Processor - Stream processors - 1792
Processor - Processor boost clock speed - 2593 MHz
producerCode - 11310-01-20G
ProducerCode - 11310-01-20G
productName - SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6600 Graphic card 8GB GDDR6 PCI Express 4.0 ATX (11310-01-20G)
productSize - Normal
ProductDescription - SAPPHIRE PULSE AMD RADEON RX 6600 GAMING 8GB GDDR6, 2491MHz / 14Gbps, 3x DP, 1x HDMI, 2 fans, 2 slots, 140W
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=210914080213024677&THEME=asbis&LANG=lv
ProductCategory - Video kartes
ProductType - Video Card
Vendor Homepage - www.sapphiretech.com/en/consumer/pulse-radeon-rx-6600-8g-gddr6
Vendor - SAPPHIRE
Manufacturer Code - 11310-01-20G
Manufacturer Name - Sapphire
Manufacturer_code - 11310-01-20G
Producer - Sapphire
Manufacturer - Sapphire
producer - Sapphire Technology
Manufacturing process - 7 nm
Render Output Units Quantity (ROP) - 1 x 64
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 3
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express 4.0
Secondary colour - grey, red, silver, white
Shader units - 1.792
ShortDescription - Chipset AMD Radeon RX 6600 | 8GB
System requirements - Linux operating systems supported - Yes
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 7 x64
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 8.1 x64
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10 x64
System requirements - Minimum RAM - 8192 MB
sizeX - 265
sizeY - 60
sizeZ - 165
Storno - Y
Stck_Kart - 10
Stck_Pal - 0
Stream Processors Quantity - 1 x 1792
Weight - 0,73
weight - 735
Weight & dimensions - Depth - 193 mm
Weight & dimensions - Width - 120 mm
Technical_details - Radeon RX 6600 Pulse Gaming graphics card The SAPPHIRE Radeon RX 6600 Pulse Gaming GPU is based on the RDNA 2 architecture and is designed for 1080p performance, energy efficiency and demanding gaming. With 8 GB GDDR6 video memory, support for the PCIe 4.0 standard and features such as Infinity Cache, the AMD RX 6600 GPUs ensure a smooth gaming experience with great looks using RDNA2 technology. With up to 40 newly developed 7nm processing units and functions such as Radeon image sharpening, FidelityFX, TressFX, TrueAudio Next and VR technologies, the Radeon RX 6600 XT chip of the SAPPHIRE Radeon RX 6600 Pulse Gaming ensures high IPC values. Improved graphic effects of the SAPPHIRE Radeon RX 6600 Pulse Gaming such as volumetric lighting, blur and depth of field as well as shorter latencies make gamers' hearts beat faster. Type: Graphics card EAN: 4895106290662 Manufacturer number: 11310-01-20G Slot: PCIe x16 version 4.0 occupied slots: 2 GPU: Designation | AMD Radeon RX 6600 GPU: GPU Class | AMD Radeon RX GPU: GPU Boost Clock | 2491MHz GPU: clock speed (gaming) | 2044MHz GPU: stream processors | 1792 GPU: Features | Vulkan, TORX Fan 4.0, DirectX Raytracing, Fidelity CAS GPU: support | DirectX 12 Ultimate, OpenGL 4.6 Storage: Capacity | 8GB (GDDR6) Storage: Binding | 128 bits Memory: effective clock | 14GHz Connections: 1x HDMI Version 2.1, 3x Displayport Version 1.4a Multi-GPU Technology: AMD Crossfire Power supply: Average consumption | 140W Power Supply: Connections | 1x 8-pin (6+2) power connector Power supply: power supply required | 500W minimum Cooling: cooling with fan Operating Systems: Supported | Linux, Windows8, Windows10 Feature: Hardware Raytracing, AMD FreeSync Technology, Video Streaming up to 8K, Radeon VR Ready Premium, AMD FidelityFX, Radeon Image Sharpening, Radeon Anti-Lag, Radeon Software, Game Driver Optimizations Dimensions: Width: 120mm x Height: 40mm x Depth/Length: 193mm
Texture Mapping Unit Quantity - 1 x 112
Installed Video Memory Storage Capacity - 1 x 8 GB
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - DirectX version - 1‎2 Ultimate
Performance - Dual Link DVI - No
Performance - Virtual Reality (VR) ready - Yes
Performance - TV tuner integrated - No
Performance - PhysX - No
vendpn - 11310-01-20G
Version - Box
Video Memory Type - Video Controller Memory
Video Memory Speed - 14 Gbps
Video Chipset - AMD Radeon RX 6600
Video ports - 1 x HDMI
Video ports - 3 x DisplayPort
Unit Net Weight - 0.62 kg
Unit Gross Weight - 0.8 kg
Unit Box Height - 0.2
Unit Box Length - 0.4
Unit Box Width - 0.04
Unit Brutto Volume - 0.003168 cubm
VRAM memory size - 8 GB
VRAM size & type - 8.192 MB GDDR6
External Power - 8 pin
Short description - Sapphire VGA 8GB RX6600 PULSE GAMING HDMI/3xDP SAPPHIRE PULSE AMD RADEON RX 6600 GAMING 8GB
319,72 €
Sapphire Radeon RX 6600, 8GB GDDR6, PULSE
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas