Asus GeForce GTX 1650, 4GB GDDR6, Phoenix OC P

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 591312 Preces kods: PH-GTX1650-O4GD6-P
Pasūtāms 200 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
184,57 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 07.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 07.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 02.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • GPU modelis: GeForce GTX 1650
  • Dzinēja ātrums (GPU speed): 1665 MHz
  • Barošanas ligzdas: 1x 6-pin
  • Operatīvā atmiņa: 4 GB
  • Atmiņas tehnoloģija: GDDR6
  • Dzesēšana: Standard Cooler
Apraksts

Piedāvājam iegādāties Asus grafisko karti GeForce GTX 1650 ar 4 GB GDDR6 operatīvo atmiņu.

Pamatinformācija
GPU tips GeForce
GPU, jeb video kartes dzinējs. Šis parametrs nosaka, vai videokarte ir AMD Radeon, FirePro, NVIDIA GeForce vai Quadro modeļa videokarte.
GPU sērija : Asus Phoenix
GPU modelis GeForce GTX 1650

Šis ir galvenais grafiskās kartes veiktspējas rādītājs, jo norāda kāds ir šīs kartes modelis. Viena modeļa kartes ir ļoti tuvas veiktspējā un parasti būtiski atšķiras no cita modeļa kartēm.

Galvenā atšķirība ir ražotājā. NVidia ražo GeForce sērijas kartes un AMD ražo Radeon sērijas kartes. Abām šīm sērijām ir būtiskas atšķirības, GeForce kartēm ir veiksmīgāki (stabilāki) draiveri, kas uzlabo šo karšu saderību ar spēlēm un operētājsistēmām samazinot attēla defektu (artefaktu) un "kāršanās" gadījumus līdz minimumam. Radeon kartes parasti ir lētākas un patērē mazāk enerģijas (ir tehnoloģiski pārākas), toties ar draiveriem un spēļu atbalstu mēdz būt problēmas.

Radeon vai GeForce sēriju izvēle ir gaumes lieta, līdzīgi kā AMD vai Intel procesora izvēle, un ne vienmēr ir 100% racionāli pamatojama, tamdēļ rekomendējam savas izvēles kritērijos vienkārši vadīties pēc spēlēm, kuras vēlaties spēlēt tuvākajā laikā un uzmeklēt iekš YouTube (grafiskās kartes modelis + spēles nosaukums) kādu video apskatu, kurš precīzi parādīs, kā attiecīgā karte spēj tikt galā ar attiecīgo spēli. Rezultāts būs acīm redzams un parasti ļoti tuvs tam, ko iegūsiet iegādājoties konkrētā vai līdzīga modeļa karti.

Lai atvieglotu saviem pircējiem izvēli, dateks.lv, pie tām grafiskajām kartēm (Modeļiem) kuri ir labākā izvēle visu jaunāko spēļu spēlēšanai pieklājīgā kvalitātē par labāko cenu, ir nodrošinājis zaļo ķeksīti "ieteicams".

Dzinēja ātrums (GPU speed) 1665 MHz
GPU speed, jeb grafiskā dzinēja ātrums (MHz) norāda, ar kādu takts frekvenci strādā videokartes svarīgākā komponente - video procesors. Jo lielāks dzinēja ātrums, jo jaudīgāka videokarte. Videokartes veiktspēju papildus nosaka atmiņas daudzums, tips, biti un dzinēja modelis, tādēļ, iegādājoties videokarti ar jaudīgu dzinēju pārliecinieties par pārējo komponenšu jaudas atbilstību.
Ventilatoru skaits : 1
Garums (mm) : 178
Stream procesori / CUDA kodoli : 896
PCI-E versija : 3.0 x16
Strāvas patēriņš (TDP) : 75 W
Min. barošanas bloka (PSU) jauda : 300 W
Barošanas ligzdas : 1x 6-pin
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 4 GB

Video kartes operatīvās atmiņas apjoms ir svarīgs parametrs, ja vēlaties spēlēt augstas izšķirtspējas spēles, vai strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoru. Lielāks atmiņas apjoms nozīmē labāku veiktspēju un lielākas izšķirtspējas atbalstu.

Šobrīd vēlamais videoatmiņas apjoms FullHD (1080p) izšķirtspējas monitoram ir 2GB, savukārt 4K, jeb UHD displejiem tiek rekomendētas videokartes ar vismaz 4GB grafisko atmiņu.

Atmiņas tehnoloģija GDDR6
Videokartes atmiņas tips nosaka grafiskās atmiņas un ātrdarbību. Pašreiz nopērkamās mazbudžeta videokartes tiek komplektētas ar DDR3 tipa atmiņu, savukārt jaudīgākajās kartēs tiek izmantota GDDR5 atmiņa. 2015. gadā līdz ar AMD Radeon R9 Fury un Nano produktu līnijas parādīšanos, aktīvi tiek izmantota arī inovatīvā HBM (High Bandwidth Memory) atmiņa.
Atmiņas frekvence (effective) : 12000 MHz
Biti 128 bit

Video kartes operatīvās atmiņas biti nosaka, ar kādu informācijas daudzumu vienā takts frekvences ciklā spēj strādāt video kartes atmiņa. Lielāks bitu skaits norāda uz augstāku videokartes veiktspēju.

Funkcionalitāte
Dzesēšana Standard Cooler
Pieejami divi dzesēšanas veidi, radiators un ventilators. Radiatora dzesēšana ir realizēta bez kustīgām daļām (ventilatora), tādēļ videokarte neizdala troksni. Ventilatora dzesēšana ir efektīvāka, toties videokartei ir zināms trokšņu līmenis datora darbības laikā.
Izgaismojums : Nav
NVIDIA SLI (NVLink) atbalsts : Nav
VR (Virtual Reality) Ready : Nav
Zemprofila (Low Profile) atbalsts :
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ciparu (digital) savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pieslēgvieta DVI-D : 1
Pieslēgvieta DVI-I : 0
Pieslēgvieta D-Sub 0

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Maksimālais ekrānu skaits : 3
Papildus specifikācija
Atmiņa - atmiņas kopne - 128 bit
Atmiņa - Diskrētā grafiskās kartes atmiņa - 4 GB
Atmiņa - Grafiskās kartes atmiņas tips - GDDR6
BrandPartCode - 90YV0EZ1-M0NA00
Bruto svars Kg - 0,81
dimensionalWeight - 805
Dizains - dzesēšanas veids - Aktīvais
Dizains - formas faktors - Pilna augstuma/pilna garuma (FH/FL)
Dizains - Kronšteina augstums - Pilna augstuma (FH)
Dizains - Laika nišu skaits - 2
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - ventilatoru skaits - 1 ventilators(-i)
EAN - 4718017808293
Eans - 4718017808293
Enerģija - Minimālais sistēmas barošanas avots - 300 W
GarantijaInformācija -
garantijaType - G
GTIN - 0192876808290
GTIN - 192876808290
GTIN - 4718017808293
guaranteeLength - 24
Iepakojuma dati - iekļauti draiveri - Jā
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma dati - Rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauti draiveri - Jā
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
Kategorija - Grafiskās kartes
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/Grafikas kartes
LongDesc - PakabinaFēnikss grafikas kartes piedāvā pēc iespējas lielāku veiktspēju kompaktā dizainā, kas nodrošina plašu savietojamību ar maziem korpusiem. Ierobežota vieta prasa efektīvu dzesēšanas sistēmu, un Phoenix GeForce GTX 1650 to nodrošina ar jaudīgu Axial-tech ventilatoru. Neatkarīgi no tā, vai jūs modernizējat novecojušu karti vai veidojat savu pirmo spēļu platformu, Phoenix ir spēcīgs komplekts, kas nodrošina jaunākās paaudzes veiktspēju.AĢINĒŠANAAxial-tech ventilatora dizainsLielāks, ātrāks, jaudīgāksŠiem ventilatoriem, kas ir izstrādāti jaunākās paaudzes augstākās klases ROG grafiskajām kartēm, ir mazāka rumba, kas atvieglo garākas lāpstiņas, un barjergredzens, kas palielina gaisa spiedienu uz leju.Divkārši lodīšu ventilatora gultņi2x ilgāks kalpošanas laiksDažādiem gultņu veidiem ir unikāli plusi un mīnusi. Lodīšu gultņi izceļas ar izturību un var kalpot līdz pat divreiz ilgāk nekā uzmavas gultņu konstrukcijas.IzstrādājumsNerūsējošā tērauda kronšteinsSaimniekojiet pašiFēniksisa montāžas kronšteins ir pastiprināts ar 304 nerūsējošo tēraudu, kas ir cietāks un izturīgāks pret koroziju.Auto-Extreme tehnoloģijaPrecīza automatizēta ražošanaAuto-Extreme tehnoloģija ir automatizēts ražošanas process, kas nosaka jaunus standartus nozarē, ļaujot visu lodēšanu pabeigt vienā piegājienā. Tas samazina termisko slodzi uz komponentiem un ļauj izvairīties no asu tīrīšanas ķimikāliju izmantošanas, tādējādi radot mazāku ietekmi uz vidi, mazāku ražošanas enerģijas patēriņu un kopumā uzticamāku produktu.Kompakts dizainsKomplektā elementi atbilstPareizas proporcijas nodrošina maksimālu savietojamību ar jaunākajām šasijām. PROGRAMMATŪRAGPU Tweak IIMonitorējiet, pielāgojiet un noskaņojietAsus GPU Tweak II utilītprogramma paaugstina grafikas kartes regulēšanu jaunā līmenī. Tā ļauj jums pielāgot kritiski svarīgus parametrus, tostarp GPU kodola pulksteni, atmiņas frekvenci un sprieguma iestatījumus, ar iespēju visu uzraudzīt reāllaikā, izmantojot pielāgojamu ekrāna displeju. Ir iekļauta arī uzlabota ventilatoru vadība un daudzas citas funkcijas, kas palīdz maksimāli izmantot grafikas kartes iespējas.XSplitPremium straumēšanaXSplit piedāvā premium klases straumēšanas pieredzi ar spēļu anotācijām un citām uzlabotām funkcijām. Izbaudiet bezmaksas licenci, iegādājoties izvēlētās ASUS grafiskās kartes. Uz tikšanos tiešsaistē!wtfastSpēlēiet bez kavēšanāsMēs sadarbojamies ar wtfast, lai palīdzētu jums spēlēt bez kavēšanās, latentuma problēmām un pazaudētiem paketēm. Ar 6 mēnešu abonementu uz wtfast Gamers Private Network jūs varēsiet izbaudīt zemāku ping līmeni, kas nodrošinās vienmērīgāku un plūstošāku spēlēšanu tiešsaistē. Iegādājieties ASUS grafikas karti - un neļaujiet sevi gaidīt!"EKSPERIMENTINVIDIA G-SYNC tehnoloģijaGluds operatorsŠī grafikas karte atbalsta NVIDIA G-SYNCTM displeja tehnoloģiju, kas nodrošina īpaši vienmērīgu mainīga atsvaidzināšanas ātruma pieredzi. Izbaudiet AAA klases spēles bez traucējošām ekrāna plīsumiem vai aizķeršanās.
LongProductName - Phoenix GeForce GTX 1650 OC edition, 4GB GDDR6, 128 bitu, 12 Gbps, DVI-D, HDMI, DP, HDCP, 178x128x36 mm
LongSummaryDescription - ASUS Phoenix PH-GTX1650-O4GD6-P. Grafisko procesoru ģimene: NVIDIA, Grafiskais procesors: GeForce GTX 1650, Procesora frekvence: 1410 MHz. Diskrētā grafikas kartes atmiņa: Grafiskās kartes atmiņas tips: 4 GB, Grafiskās kartes atmiņas tips: GDDR6, Atmiņas kopne: 128 bitu. Maksimālā izšķirtspēja: 7680 x 4320 pikseļi. OpenGL versija: 4.6. Interfeisa tips: PCI Express 3.0. Dzesēšanas tips: Ventilatoru skaits: 1 ventilators(-i).
Nosaukums - ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix 4GB GDDR6 OC
Nosaukums - ASUS Phoenix PH-GTX1650-O4GD6-P NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB GDDR6
Procesors - CUDA - Jā
Procesors - CUDA kodoli - 896
Procesors - FireStream - Nē
Procesors - Grafiskais procesors - GeForce GTX 1650
Procesors - Grafisko procesoru saime - NVIDIA
Procesors - Maksimālais displeju skaits uz vienu videokarti - 3
Procesors - Maksimālā izšķirtspēja - 7680 x 4320 pikseļi
Procesors - Paralēlās apstrādes tehnoloģijas atbalsts - Nav atbalstīts
Procesors - Procesora frekvence - 1410 MHz
Procesors - procesora taktātrums - 1635 MHz
Procesors - procesora taktātrums (OC režīms) - 1665 MHz
producerCode - PH-GTX1650-O4GD6-P
ProducerCode - PH-GTX1650-O4GD6-P
productName - ASUS Phoenix PH-GTX1650-O4GD6-P NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB GDDR6
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - PH-GTX1650-O4GD6-P
Ražotāja kods - 90YV0EZ1-M0NA00
Ražotāja nosaukums - Asustek
Ražotājs - Asus
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - DVI-D pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0b
Savienojamības porti un saskarnes - Tipiska saskarne - PCI Express 3.0
ShortDescription - NVIDIA GTX 1650 mikroshēma | 4 GB GDDR6
ShortSummaryDescription - ASUS Phoenix PH-GTX1650-O4GD6-P, GeForce GTX 1650, 4 GB, GDDR6, 128 bitu, 7680 x 4320 pikseļi, PCI Express 3.0
sizeX - 305
sizeY - 220
sizeZ - 60
svars - 850
Svars un izmēri - Augstums - 36 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 178 mm
Svars un izmēri - Platums - 128 mm
URL - https://www.asus.com/Graphics-Cards/PH-GTX1650-O4GD6-P/
Veiktspēja - Dual Link DVI - Nē
Veiktspēja - HDCP - Jā
Veiktspēja - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Jā
Veiktspēja - OpenGL versija - 4.6
Zīmols - ASUS
Īss apraksts - ASUS VGA 4GB GTX1650 PH O4G DP/HDMI/DVI ASUS Phoenix NVIDIA GeForce GTX 1650
Memory - Memory bus - 128 bit
Memory - Discrete graphics card memory - 4 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6
BrandPartCode - 90YV0EZ1-M0NA00
Gross Weight Kg - 0,81
dimensionalWeight - 805
Design - Cooling type - Active
Design - Form factor - Full-Height/Full-Length (FH/FL)
Design - Bracket height - Full-Height (FH)
Design - Number of slots - 2
Design - Product colour - Black
Design - Number of fans - 1 fan(s)
EAN - 4718017808293
Eans - 4718017808293
Power - Minimum system power supply - 300 W
WarrantyInfo -
warrantyType - G
GTIN - 0192876808290
GTIN - 192876808290
GTIN - 4718017808293
warrantyLength - 24
Packaging data - Drivers included - Yes
Packaging data - Package type - Box
Packaging data - Manual - Yes
Packaging content - Drivers included - Yes
Packaging content - Manual - Yes
Category - Graphics Cards
Category - Root/Electronics/PC parts/Graphic cards
LongDesc - Packs a PunchPhoenix graphics cards pack as much performance as possible into a compact design that offers a wide range of compatibility with small chassis. Limited space begs an efficient cooling system, and the Phoenix GeForce GTX 1650 delivers with a powerful Axial-tech fan. Whether you're upgrading an outdated card or building your first gaming rig, the Phoenix is a potent package that delivers latest-gen performance.COOLINGAxial−tech Fan DesignBetter, faster, strongerNewly designed for the latest generation of top-end ROG graphics cards, these fans feature a smaller hub that facilitates longer blades and a barrier ring to increase downward air pressure.Dual Ball Fan Bearings2x longer lifespanDifferent bearing types have unique pros and cons. Ball bearings excel at durability and can last up to twice as long as sleeve bearing designs.ENGINEERINGStainless Steel BracketSteel yourselfThe mounting bracket of the Phoenix has been beefed up with 304 Stainless Steel that is harder and more resistant to corrosion.Auto−Extreme TechnologyPrecision automated manufacturingAuto-Extreme Technology is an automated manufacturing process that sets new standards in the industry by allowing all soldering to be completed in a single pass. This reduces thermal strain on components and avoids the use of harsh cleaning chemicals, resulting in less environmental impact, lower manufacturing power consumption, and a more reliable product overall.Compact DesignThe pieces fitPerfect proportions maximize compatibility with the latest chassis.SOFTWAREGPU Tweak IIMonitor, tweak, and tuneThe ASUS GPU Tweak II utility takes graphics card tuning to the next level. It allows you to tweak critical parameters including GPU core clocks, memory frequency, and voltage settings, with the option to monitor everything in real-time through a customizable on-screen display. Advanced fan control is also included along with many more features to help you get the most out of your graphics card.XSplitPremium streamingXSplit offers a premium streaming experience with in-game annotations and other advanced features. Enjoy a free license with the purchase of select ASUS graphics cards. See you online!wtfastPlay lag-freeWe've partnered with wtfast to help you to play free from lag, latency issues, and lost packets. With a 6-month subscription to the wtfast Gamers Private Network, you'll enjoy lower ping for a smoother, more fluid online gaming experience. Buy an ASUS graphics card - and don't be left waiting!EXPERIENCENVIDIA G−SYNC TechnologySmooth operatorThis graphics card supports NVIDIA G-SYNCTM display technology for a super-smooth variable refresh rate experience. Enjoy AAA games without the nuisance of screen tearing or stuttering.
LongProductName - Phoenix GeForce GTX 1650 OC edition, 4GB GDDR6, 128-bit, 12 Gbps, DVI-D, HDMI, DP, HDCP, 178x128x36 mm
LongSummaryDescription - ASUS Phoenix PH-GTX1650-O4GD6-P. Graphics processor family: NVIDIA, Graphics processor: GeForce GTX 1650, Processor frequency: 1410 MHz. Discrete graphics card memory: 4 GB, Graphics card memory type: GDDR6, Memory bus: 128 bit. Maximum resolution: 7680 x 4320 pixels. OpenGL version: 4.6. Interface type: PCI Express 3.0. Cooling type: Active, Number of fans: 1 fan(s)
Name - ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix 4GB GDDR6 OC
Title - ASUS Phoenix PH-GTX1650-O4GD6-P NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB GDDR6
Processor - CUDA - Yes
Processor - CUDA cores - 896
Processor - FireStream - No
Processor - Graphics processor - GeForce GTX 1650
Processor - Graphics processor family - NVIDIA
Processor - Maximum displays per videocard - 3
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Parallel processing technology support - Not supported
Processor - Processor frequency - 1410 MHz
Processor - Processor boost clock speed - 1635 MHz
Processor - Processor boost clock speed (OC mode) - 1665 MHz
producerCode - PH-GTX1650-O4GD6-P
ProducerCode - PH-GTX1650-O4GD6-P
productName - ASUS Phoenix PH-GTX1650-O4GD6-P NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB GDDR6
productSize - Normal
ProductName - PH-GTX1650-O4GD6-P
Manufacturer Code - 90YV0EZ1-M0NA00
Manufacturer Name - Asustek
Producer - Asus
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - DVI-D ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0b
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express 3.0
ShortDescription - Chipset NVIDIA GTX 1650 | 4GB GDDR6
ShortSummaryDescription - ASUS Phoenix PH-GTX1650-O4GD6-P, GeForce GTX 1650, 4 GB, GDDR6, 128 bit, 7680 x 4320 pixels, PCI Express 3.0
sizeX - 305
sizeY - 220
sizeZ - 60
weight - 850
Weight & dimensions - Height - 36 mm
Weight & dimensions - Depth - 178 mm
Weight & dimensions - Width - 128 mm
URL - https://www.asus.com/Graphics-Cards/PH-GTX1650-O4GD6-P/
Performance - Dual Link DVI - No
Performance - HDCP - Yes
Performance - TV tuner integrated - No
Performance - NVIDIA G-SYNC - Yes
Performance - OpenGL version - 4.6
Brand - ASUS
Short description - ASUS VGA 4GB GTX1650 PH O4G DP/HDMI/DVI ASUS Phoenix NVIDIA GeForce GTX 1650
184,57 €
Asus GeForce GTX 1650, 4GB GDDR6, Phoenix OC P
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas