Gigabyte GeForce GTX 1650, 4GB GDDR6, OC Rev. 4.0

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1084892 Preces kods: GV-N1656OC-4GD 4.0
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 3 gadi
178,14 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: piektdien, 10.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: piektdien, 10.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 10.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 10.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 10.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 08.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • GPU modelis: GeForce GTX 1650
  • Dzinēja ātrums (GPU speed): 1620 MHz
  • Barošanas ligzdas: 1x 8-pin
  • Operatīvā atmiņa: 4 GB
  • Atmiņas tehnoloģija: GDDR6
  • Dzesēšana: Standard Cooler
Apraksts

Piedāvājam iegādāties Gigabyte grafisko karti GeForce GTX 1650 ar 4 GB GDDR6 operatīvo atmiņu.

Pamatinformācija
GPU tips GeForce
GPU, jeb video kartes dzinējs. Šis parametrs nosaka, vai videokarte ir AMD Radeon, FirePro, NVIDIA GeForce vai Quadro modeļa videokarte.
GPU sērija : Nav
GPU modelis GeForce GTX 1650

Šis ir galvenais grafiskās kartes veiktspējas rādītājs, jo norāda kāds ir šīs kartes modelis. Viena modeļa kartes ir ļoti tuvas veiktspējā un parasti būtiski atšķiras no cita modeļa kartēm.

Galvenā atšķirība ir ražotājā. NVidia ražo GeForce sērijas kartes un AMD ražo Radeon sērijas kartes. Abām šīm sērijām ir būtiskas atšķirības, GeForce kartēm ir veiksmīgāki (stabilāki) draiveri, kas uzlabo šo karšu saderību ar spēlēm un operētājsistēmām samazinot attēla defektu (artefaktu) un "kāršanās" gadījumus līdz minimumam. Radeon kartes parasti ir lētākas un patērē mazāk enerģijas (ir tehnoloģiski pārākas), toties ar draiveriem un spēļu atbalstu mēdz būt problēmas.

Radeon vai GeForce sēriju izvēle ir gaumes lieta, līdzīgi kā AMD vai Intel procesora izvēle, un ne vienmēr ir 100% racionāli pamatojama, tamdēļ rekomendējam savas izvēles kritērijos vienkārši vadīties pēc spēlēm, kuras vēlaties spēlēt tuvākajā laikā un uzmeklēt iekš YouTube (grafiskās kartes modelis + spēles nosaukums) kādu video apskatu, kurš precīzi parādīs, kā attiecīgā karte spēj tikt galā ar attiecīgo spēli. Rezultāts būs acīm redzams un parasti ļoti tuvs tam, ko iegūsiet iegādājoties konkrētā vai līdzīga modeļa karti.

Lai atvieglotu saviem pircējiem izvēli, dateks.lv, pie tām grafiskajām kartēm (Modeļiem) kuri ir labākā izvēle visu jaunāko spēļu spēlēšanai pieklājīgā kvalitātē par labāko cenu, ir nodrošinājis zaļo ķeksīti "ieteicams".

Dzinēja ātrums (GPU speed) 1620 MHz
GPU speed, jeb grafiskā dzinēja ātrums (MHz) norāda, ar kādu takts frekvenci strādā videokartes svarīgākā komponente - video procesors. Jo lielāks dzinēja ātrums, jo jaudīgāka videokarte. Videokartes veiktspēju papildus nosaka atmiņas daudzums, tips, biti un dzinēja modelis, tādēļ, iegādājoties videokarti ar jaudīgu dzinēju pārliecinieties par pārējo komponenšu jaudas atbilstību.
Ventilatoru skaits : 2
Garums (mm) : 170
Stream procesori / CUDA kodoli : 896
PCI-E versija : 3.0 x16
Strāvas patēriņš (TDP) : 75 W
Min. barošanas bloka (PSU) jauda : 300 W
Barošanas ligzdas : 1x 8-pin
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 4 GB

Video kartes operatīvās atmiņas apjoms ir svarīgs parametrs, ja vēlaties spēlēt augstas izšķirtspējas spēles, vai strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoru. Lielāks atmiņas apjoms nozīmē labāku veiktspēju un lielākas izšķirtspējas atbalstu.

Šobrīd vēlamais videoatmiņas apjoms FullHD (1080p) izšķirtspējas monitoram ir 2GB, savukārt 4K, jeb UHD displejiem tiek rekomendētas videokartes ar vismaz 4GB grafisko atmiņu.

Atmiņas tehnoloģija GDDR6
Videokartes atmiņas tips nosaka grafiskās atmiņas un ātrdarbību. Pašreiz nopērkamās mazbudžeta videokartes tiek komplektētas ar DDR3 tipa atmiņu, savukārt jaudīgākajās kartēs tiek izmantota GDDR5 atmiņa. 2015. gadā līdz ar AMD Radeon R9 Fury un Nano produktu līnijas parādīšanos, aktīvi tiek izmantota arī inovatīvā HBM (High Bandwidth Memory) atmiņa.
Atmiņas frekvence (effective) : 12000 MHz
Biti 128 bit

Video kartes operatīvās atmiņas biti nosaka, ar kādu informācijas daudzumu vienā takts frekvences ciklā spēj strādāt video kartes atmiņa. Lielāks bitu skaits norāda uz augstāku videokartes veiktspēju.

Funkcionalitāte
Dzesēšana Standard Cooler
Pieejami divi dzesēšanas veidi, radiators un ventilators. Radiatora dzesēšana ir realizēta bez kustīgām daļām (ventilatora), tādēļ videokarte neizdala troksni. Ventilatora dzesēšana ir efektīvāka, toties videokartei ir zināms trokšņu līmenis datora darbības laikā.
Izgaismojums : Nav
NVIDIA SLI (NVLink) atbalsts : Nav
VR (Virtual Reality) Ready : Nav
Zemprofila (Low Profile) atbalsts :
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ciparu (digital) savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pieslēgvieta DVI-D : 1
Pieslēgvieta DVI-I : 0
Pieslēgvieta D-Sub 0

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Maksimālais ekrānu skaits : 3
Papildus specifikācija
Apraksts - GeForce® GTX 1650 D6 OC 4G (rev. 4.0) Īpašības - Ģenerē GeForce® GTX 1650 - NVIDIA Turing™ arhitektūra un GeForce Experience™ - Integrēta ar 4 GB GDDR6 128 bitu atmiņas saskarni - 90 mm unikāls ventilators - 170 mm kompaktas kartes izmērs
Atmiņa - atmiņas kopne - 128 bit
Atmiņa - Atmiņas taktātrums - 12000 MHz
Atmiņa - Diskrētā grafiskās kartes atmiņa - 4 GB
Atmiņa - Grafiskās kartes atmiņas tips - GDDR6
Atmiņas kopne - 128 bit
Atmiņas pulkstenis - 12000 MHz
Barošana - papildu barošanas savienotāji - 1x 8 kontakti
Barošanas savienotāji - 8 pin
BrandPartCode - GV-N1656OC-4GD 4.0
CUDA krāsas - 896
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 1
Dizains - Dzesēšanas tehnoloģija - GIGABYTE WINDFORCE 2X
Dizains - dzesēšanas veids - Aktīvais
Dizains - Laika nišu skaits - 2
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - ventilatora diametrs - 9 cm
Dizains - ventilatoru skaits - 2 ventilatori
DVI-D ieejas/izejas savienotāji - 1
Dzesēšanas sistēma - Viena slota ventilatoru uztvērējs
EAN - 4719331314507
Enerģija - Minimālais sistēmas barošanas avots - 300 W
Garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
GPU pulkstenis - 1620 MHz
Grafiskais savienotājs - PCIE 3.0 16x
Grafiskās atmiņas lielums - 4 GB
Grafiskās atmiņas tips - GDDR6
GTIN - 4719331314507
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
Iekļautie piederumi - Īss ceļvedis
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1 gab.
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Nē
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 352 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 600 g
Iepakojuma saturs - Ātrā uzstādīšanas rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 38 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 172 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 123 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 200 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.8 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.000803928 m³
Izmēri - 170 x 121.3 x 36.4 mm
Kartes garums - 160 to 200 mm
Kategorija - Grafiskās kartes
Kategorijas kods - VGP
Kods - GV-N1656OC-4GD 4.0
LongDesc - GEFORCE EXPERIENCEUzņemiet un kopīgojiet videoklipus, ekrānšāviņus un tiešraides ar draugiem. Atjaunini GeForce draiverus. Un optimizējiet spēles iestatījumus. Ar GeForce Experience™ varat to visu darīt. Tas ir neatņemams GeForce grafiskās kartes palīgs.Vairāk radiet, mazāk gaidietIedalītā GPU jauda paātrina radošo daudzuzdevumu veikšanu. NVIDIA Creator Ready draiveri uzlabo jūsu radošās lietojumprogrammas. Labākā veiktspēja. Uzticama uzticamība. Mēs parūpēsimies par tehniku, lai jūs varētu pievērsties savai aizraušanās kaislībai - radīšanai.TURING SHADERSTuriing shaders, kas nodrošina vienlaicīgu peldošā komata un veselu skaitļu operāciju izpildi, adaptīvo ēnojumu tehnoloģiju un jauno vienoto atmiņas arhitektūru ar divreiz lielāku kešatmiņu nekā tās priekšgājējs, ļauj ievērojami palielināt veiktspēju mūsdienu spēlēs. Iegūstiet 1,4 reizes lielāku energoefektivitāti, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes sistēmu, lai spēlētu ātrāk, vēsāk un klusāk, izmantojot Turing uzlabotās grafikas funkcijas.AUGSTĀKA IESPĒJAMĪBAUzlabojiet savu datoru un sagatavojieties spēlēm ar veiktspēju, kas jaunākajās spēlēs konkurē ar GeForce GTX 1070.GIGABYTE CUSTOM-DESIGNED AIZSARDZĪBAS SISTĒMAGIGABYTE pielāgota dzesēšanas sistēma aprīkota ar 90 mm unikālu ventilatoru ar lāpstiņām, kas nodrošina efektīvu siltuma izkliedēšanas jaudu, lai nodrošinātu augstāku veiktspēju pie zemākām temperatūrām.KOMPAKTĪGA IZMĒRA ĒRTĀI UZSTĀDĪŠANAINesasniedzot 172 mm garumu, grafisko karti var viegli uzstādīt jebkurā nelielā korpusā.Unikāls lāpstiņu ventilatorsAeros plūsmu izplata trīsstūrveida ventilatora mala, un tā tiek vienmērīgi virzīta caur 3D joslu izliekumu uz ventilatora virsmas, efektīvi uzlabojot gaisa plūsmu.ULTRA AIZSARDZINĀŠANAMazāka RDS(on) MOSFET ir īpaši izstrādāti, lai radītu zemāku pārslēgšanās pretestību ātrākai elektriskās strāvas uzlādei un izlādei ārkārtīgi zemā temperatūrā.Metāla droselītis saglabā enerģiju daudz ilgāk nekā parastie dzelzs serdes droselīši augstā frekvencē, tādējādi efektīvi samazina serdes enerģijas zudumus un EMI traucējumus.DARBĪBAS GARUMSVeidīgie kondensatori ar zemāku ESR nodrošina labāku elektronisko vadītspēju, kas nodrošina teicamu sistēmas veiktspēju un ilgāku kalpošanas laiku.PILNĪGA DSP DIZAINAPilnībā automatizēts ražošanas process nodrošina augstāko shēmas plašu kvalitāti un novērš parastajā PCB virsmā redzamos asos lodēšanas savienotāju izvirzījumus. Šis draudzīgais dizains novērš roku iegriešanos vai netīšu komponentu bojāšanu, veidojot savu konstrukciju.VISPĒJĪGA KOMANDĒŠANAProgrammatūras saskarne un funkcionalitāte ir atkarīga no katra modeļa.AORUS ENGINEAugstākā līmeņa intuitīvā saskarne ļauj jums reāllaikā pielāgot taktēšanas ātrumu, spriegumu, ventilatora darbību un jaudas mērķi atbilstoši spēles prasībām.
LongProductName - NVIDIA GeForce GTX 1650, 1620 MHz (atsauces karte: 1590 MHz), 4 GB GDDR6, 128 bitu, 12000 MHz, PCI Express 3.0, max 7680 x 4320, ATX, 8 kontakti, 1x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0b, 1x DVI-D
LongSummaryDescription - Gigabyte AORUS GeForce GTX 1650 D6 OC 4G (rev. 4.0). Grafisko procesoru saime: NVIDIA, Grafiskais procesors: GeForce GTX 1650, Procesora frekvence: 1620 MHz. Diskrētā grafikas kartes atmiņa: Grafiskās kartes atmiņas tips: 4 GB, Grafiskās kartes atmiņas tips: GDDR6, Atmiņas kopne: 128 bitu, Atmiņas taktātrums: 12000 MHz. Maksimālā izšķirtspēja: 7680 x 4320 pikseļi. DirectX versija: 12.0, OpenGL versija: 4.6. Interfeisa tips: PCI Express 3.0. Dzesēšanas tips: Ventilatoru skaits: 2 ventilatori.
Maksimālā izšķirtspēja - 7680x4320
Mikroshēmu kopa - NVIDIA GeForce GTX 1650
Modelis - GV-N1656OC-4GD 4.0
Nosaukums - Gigabyte
Nosaukums - Gigabyte AORUS GeForce GTX 1650 D6 OC 4G (rev. 4.0) NVIDIA 4 GB GDDR6
Pilna apraksta līnija - NVIDIA GeForce GTX 1650|Grafikas atmiņas izmērs 4 GB|GDDR6|128 bitu|PCIE 3.0 16x|Atmiņas takts 12000 MHz|GPU takts 1620 MHz|7680x4320|Atdzesēšana Single Slot Fansink|1xDVI-D|1xHDMI|1xDisplayPort|Iekļautie piederumi Īss ceļvedis
Procesors - CUDA - Jā
Procesors - CUDA kodoli - 896
Procesors - Grafiskais procesors - GeForce GTX 1650
Procesors - Grafisko procesoru saime - NVIDIA
Procesors - Maksimālā izšķirtspēja - 7680 x 4320 pikseļi
Procesors - Paralēlās apstrādes tehnoloģijas atbalsts - NVIDIA Turing
Procesors - Procesora frekvence - 1620 MHz
Produkta nosaukums - GeForce GTX 1650 D6 OC 4G (4.0 versija)
Pārdevēja mājas lapa - www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1656OC-4GD-rev-40/sp#sp
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - DVI-D pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0b
Savienojamības porti un saskarnes - Tipiska saskarne - PCI Express 3.0
ShortSummaryDescription - Gigabyte AORUS GeForce GTX 1650 D6 OC 4G (rev. 4.0), GeForce GTX 1650, 4 GB, GDDR6, 128 bitu, 7680 x 4320 pikseļi, PCI Express 3.0
Svars un izmēri - Augstums - 36.4 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 170 mm
Svars un izmēri - Platums - 121.3 mm
Tehniskā informācija > Bruto svars - 2.84 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 2.04 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Gigabyte
URL - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1656OC-4GD-rev-40#kf
Veiktspēja - DirectX versija - 12.0
Veiktspēja - NVIDIA Ansel - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Jā
Veiktspēja - OpenGL versija - 4.6
Vienība Neto svars - 0.5 kg
Vienības bruto svars - 0.615 kg
Vienība Slikts tilpums - 0,00392 kubikmetru
Zīmols - Gigabyte
Description - GeForce® GTX 1650 D6 OC 4G (rev. 4.0) Fatures - Powered by GeForce® GTX 1650 - NVIDIA Turing™ architecture and GeForce Experience™ - Integrated with 4GB GDDR6 128bit memory interface - 90mm unique blade fan - 170 mm compact card size
Memory - Memory bus - 128 bit
Memory - Memory clock speed - 12000 MHz
Memory - Discrete graphics card memory - 4 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6
Memory bus - 128 bit
Memory clock - 12000 MHz
Power - Supplementary power connectors - 1x 8-pin
Power connectors - 8 pin
BrandPartCode - GV-N1656OC-4GD 4.0
CUDA Cores - 896
DisplayPort Input/Output connectors - 1
Design - Cooling technology - GIGABYTE WINDFORCE 2X
Design - Cooling type - Active
Design - Number of slots - 2
Design - Product colour - Black
Design - Fan diameter - 9 cm
Design - Number of fans - 2 fan(s)
DVI-D Input/Output connectors - 1
Cooling system - Single Slot Fansink
EAN - 4719331314507
Power - Minimum system power supply - 300 W
Warranty - 36
Warranty - 36 month(s)
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
GPU clock - 1620 MHz
Graphics connector - PCIE 3.0 16x
Graphics memory size - 4 GB
Graphics memory type - GDDR6
GTIN - 4719331314507
HDMI Input/Output connectors - 1
Included Accessories - Quick guide
Package features > Packing quantity - 1 pc(s)
Package features > WEEE tax - No
Package features > Palette Qty - 352 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 600 g
Packaging content - Quick installation guide - Yes
Package features > Gross height (mm) - 38 mm
Package features > Gross depth (mm) - 172 mm
Package features > Gross width (mm) - 123 mm
Package features > Plastic (No PET) - 200 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.8 kg
Package features > Volume (m3) - 0.000803928 m³
Dimensions - 170 x 121.3 x 36.4 mm
Card's length - 160 to 200 mm
Category - Graphics Cards
Category Code - VGP
Code - GV-N1656OC-4GD 4.0
LongDesc - GEFORCE EXPERIENCECapture and share videos, screenshots, and livestreams with friends. Keep your GeForce drivers up to date. And optimize your game settings. GeForce Experience™ lets you do it all. It's the essential companion to your GeForce graphics card.MORE CREATING, LESS WAITINGDedicated GPU power accelerates creative multi-tasking. NVIDIA Creator Ready Drivers supercharge your creative apps. Best performance. Trusted reliability. We'll handle the tech so you can focus on your passion, creating.TURING SHADERSFeaturing concurrent execution of floating point and integer operations, adaptive shading technology, and a new unified memory architecture with twice the cache of its predecessor, Turing shaders enable awesome performance increases on today's games. Get 1.4X power efficiency over previous generation for a faster, cooler and quieter gaming experience that take advantage of Turing's advanced graphics features.AWESOME PERFORMANCEEasily upgrade your PC and get game ready with performance that rivals the GeForce GTX 1070 on the latest games.GIGABYTE CUSTOM-DESIGNED COOLING SYSTEMGIGABYTE Custom-designed cooling system features a 90mm unique blade fan, delivering an effective heat dissipation capacity for higher performance at lower temperatures.COMPACT SIZE FOR EASY INSTALLATIONWith less than 172mm in length, the graphics card can be easily installed in any small chassis.UNIQUE BLADE FANThe airflow is spilt by the triangular fan edge, and guided smoothly through the 3D stripe curve on the fan surface, effectively enhancing the airflow.ULTRA COOLINGLower RDS(on) MOSFETs are specially designed to produce lower switching resistance for faster electric current charging and discharging at extremely low temperature.LOW POWER LOSSMetal Choke hold energy much longer than common iron-core chokes at high frequency, thus effectively reduce core energy loss and EMI interference.LONGER LIFELower ESR Solid Capacitors ensure better electronic conductivity for excellent system performance and longer lifespan.FRIENDLY PCB DESIGNFully automated production process ensures top quality of the circuit boards and eliminates sharp protrusions of the solder connectors seen on the conventional PCB surface. This friendly design prevents your hands from getting cut or inadvertently damaging components when making your build.IN TOTAL COMMANDThe interface and functionality of the software is subject to each model.AORUS ENGINEThe cutting edge intuitive interface allows you to adjust the clock speed, voltage, fan performance and power target in real-time according to your game’s requirements.
LongProductName - NVIDIA GeForce GTX 1650, 1620 MHz (Reference Card: 1590 MHz), 4GB GDDR6, 128 bit, 12000MHz, PCI Express 3.0, max 7680 x 4320, ATX, 8 pin, 1x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0b, 1x DVI-D
LongSummaryDescription - Gigabyte AORUS GeForce GTX 1650 D6 OC 4G (rev. 4.0). Graphics processor family: NVIDIA, Graphics processor: GeForce GTX 1650, Processor frequency: 1620 MHz. Discrete graphics card memory: 4 GB, Graphics card memory type: GDDR6, Memory bus: 128 bit, Memory clock speed: 12000 MHz. Maximum resolution: 7680 x 4320 pixels. DirectX version: 12.0, OpenGL version: 4.6. Interface type: PCI Express 3.0. Cooling type: Active, Number of fans: 2 fan(s)
Max resolution - 7680x4320
Chipset - NVIDIA GeForce GTX 1650
Model - GV-N1656OC-4GD 4.0
Name - Gigabyte
Title - Gigabyte AORUS GeForce GTX 1650 D6 OC 4G (rev. 4.0) NVIDIA 4 GB GDDR6
Full Description Line - NVIDIA GeForce GTX 1650|Graphics memory size 4 GB|GDDR6|128 bit|PCIE 3.0 16x|Memory clock 12000 MHz|GPU clock 1620 MHz|7680x4320|Cooling Single Slot Fansink|1xDVI-D|1xHDMI|1xDisplayPort|Included Accessories Quick guide
Processor - CUDA - Yes
Processor - CUDA cores - 896
Processor - Graphics processor - GeForce GTX 1650
Processor - Graphics processor family - NVIDIA
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Parallel processing technology support - NVIDIA Turing
Processor - Processor frequency - 1620 MHz
ProductName - GeForce GTX 1650 D6 OC 4G (rev. 4.0)
Vendor Homepage - www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1656OC-4GD-rev-40/sp#sp
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - DVI-D ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0b
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express 3.0
ShortSummaryDescription - Gigabyte AORUS GeForce GTX 1650 D6 OC 4G (rev. 4.0), GeForce GTX 1650, 4 GB, GDDR6, 128 bit, 7680 x 4320 pixels, PCI Express 3.0
Weight & dimensions - Height - 36.4 mm
Weight & dimensions - Depth - 170 mm
Weight & dimensions - Width - 121.3 mm
Technical details > Gross weight - 2.84 kg
Technical details > Net weight - 2.04 kg
Technical details > Producer - Gigabyte
URL - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1656OC-4GD-rev-40#kf
Performance - DirectX version - 12.0
Performance - NVIDIA Ansel - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - Yes
Performance - OpenGL version - 4.6
Unit Net Weight - 0.5 kg
Unit Gross Weight - 0.615 kg
Unit Brutto Volume - 0.00392 cubm
Brand - Gigabyte
178,14 €
Gigabyte GeForce GTX 1650, 4GB GDDR6, OC Rev. 4.0
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas