Arenti VBELL1, 2K Resolution, App, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 943084 Preces kods: VBELL1-32
Noliktavā 8 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
85,82 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: otrdien, 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: otrdien, 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: otrdien, 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: otrdien, 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: otrdien, 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Visi parametri
Apertūra : Nav norādīts
Atmiņas kartes ligzda : microSD
Barošana : Baterijas
Darba temperatūra MAX (°C) : N/A
Darba temperatūra MIN (°C) : N/A
Encoding : H.264
FPS pie maksimālās izšķirtspējas : Nav Minēts
Izšķirtspēja : N/A
Kameru skaits komplektā : 1
Krāsa : Melna
Mikrofons : Ir
Pielietojums : Indoor/Outdoor
SIM kartes ligzda : Nav
Skata leņķis : 130°
Svars (g) : N/A
Tīkla savienojumi : Ir
Ūdens izturība : IP65
Papildus specifikācija
brand_name - Arenti
category_en - Viedā māja
category_et - Smart Home
category_lv - Gudrā māja
category_ru - Viedā māja
description_ee - Kompakts un moderns dizains no ItālijasWLAN IP kamerai ir izmantots tumši pelēks metāla rāmis un melns korpuss, kas nodrošina unikālu tehnisko un kvalitātes sajūtu. Pateicoties anodēta alumīnija oksīda tehnoloģijai, tā panāk perfektu līdzsvaru starp vieglu svaru un izturīgu izturību.2K/3MP Ultra HD dienas un naktsWLAN novērošanas kamera ar 2K/3MP Ultra HD izšķirtspējas displeju nodrošina skaidru un asu video dienas laikā. Kombinācijā ar uzlabotu nakts redzamības tehnoloģiju jūs vienmēr varēsiet sekot līdzi savam namam naktī, pat vājā apgaismojumā.Divpusvirziena audio un darbojas ar Alexa un Google AssistantIebūvēts mikrofons un skaļrunis nodrošina netraucētu saziņu ar ikvienu, kas atrodas pie jūsu durvīm, izmantojot lietotni "Arenti". Jūs varat ērti gulēt uz dīvāna un piekļūt VBELL1 kamerai, izmantojot Alexa vai Google Assistant. Ar balss komandu, piemēram, "Hey Alexa/Google, show me my camera", jūs varēsiet redzēt tiešraidi savā Echo Show vai televizorā ar Chromecast funkciju.SD kartes krātuve (max 256 GB) un 3 mēnešu bezmaksas mākoņkrātuveIzmantojiet 3 mēnešu bezmaksas izmēģinājuma iespēju mākoņkrātuvei bez papildu maksas. Kamera VBELL1 ieraksta 30 sekunžu videoklipu, kas ir ilgāks nekā lielākā daļa citu tirgū pieejamo kameru, nodrošinot, ka jūs varat redzēt visu notikumu, kad tiek konstatēta kustība vai skaņa. Ja ir iespējota mākoņglabāšana, videoklips mākonī tiek saglabāts 72 stundas. Kamera ir saderīga ar FAT32 microSD kartēm (nopērkamas atsevišķi) 8 GB, 16 GB, 32 GB..... līdz 256 GB. Videoklipus no SD kartes var eksportēt MP4 formātā.100% bezvadu un viegli uzstādāma un lietojamaAtbilde VBELL1 ir aprīkota ar jaudīgām un ilgstoši uzlādējamām baterijām (kopā 6700 mAh), kas ar vienu pilnu uzlādi var darboties 2-5 mēnešus. Tā 100% bezvadu konstrukcija ļauj to novietot, neuztraucoties par kaitinošiem vadiem. Komplektā ir pievienotas skrūves un citi uzstādīšanas rīki, tāpēc VBELL1 var viegli savienot un uzstādīt dažu minūšu laikā. Lietotājam draudzīgā lietotne piedāvā pielāgotus iestatījumus, lai jūs varētu viegli sākt darbu.IP65 izturība pret laikapstākļiem un PIR kustības detektorsIzturīgā un ilgmūžīgā ūdensnecaurlaidīgā konstrukcija ļauj VBELL1 āra video durvju zvana kamerai kalpot gadiem ilgi, pat skarbos laikapstākļos. Kad tiek konstatēta kustība, video durvju zvans ātri pamostas un nosūta brīdinājumus uz tālruni. Piekļuve durvju zvanam no viedtālruņa nav ierobežota, tāpēc varat uzaicināt visu ģimeni uzraudzīt savu māju..
description_et - 2K Ultra HD video ierakstīšana Alumīnija rāmja konstrukcija 145° platleņķa objektīvs AI cilvēka kustību noteikšana 6700 mAh uzlādējams akumulators Kameras koplietošanas funkcija Divvirzienu audio IP65 izturīgs pret laikapstākļiem Komplektā ietilpst 32 GB atmiņas karte Kompakts un moderns dizains no Itālijas Tumši pelēks metāla rāmis, melns korpuss - izskats ir elegants, radot unikālu tehnoloģiju un mūsdienīgu sajūtu. Lai panāktu perfektu līdzsvaru starp vieglu svaru un izturību, video durvju zvans izmanto anodēta alumīnija tehnoloģiju. 2K Ultra HD dienas un nakts 2K Ultra HD izšķirtspēja nodrošina skaidru un asu video dienas laikā. Kombinācijā ar uzlabotu nakts režīmu jūs vienmēr varēsiet sekot līdzi savam namam pat vājā apgaismojumā. Divvirzienu zvans Iebūvētie skaļruņi un mikrofons ļauj sazināties ar ģimeni, draugu vai pat neaicinātu viesi. SD kartes krātuve un 3 mēnešu bezmaksas mākoņkrātuve Izbaudiet 3 mēnešu bezmaksas izmēģinājuma mākoņkrātuvi bez papildu maksas. Kamera VBELL1 ieraksta 30 sekunžu videoklipu, kas ir ilgāks nekā lielākā daļa citu tirgū pieejamo kameru, nodrošinot, ka jūs varat redzēt visu notikumu, kad tiek konstatēta kustība vai skaņa. Ja ir iespējota mākoņglabāšana, videoklips mākonī tiek saglabāts 72 stundas. Kamera ir saderīga ar FAT32 microSD kartēm līdz 256 GB. Video no SD kartes var eksportēt MP4 formātā. Bezvadu un viegli lietojama Aprīkota ar jaudīgām un ilgstoši uzlādējamām baterijām (kopā 6700 mAh), VBELL1 var darboties 2-5 mēnešus ar vienu pilnu uzlādi. Tā 100% bezvadu konstrukcija ļauj to uzstādīt bez raizēm. Lietotājam draudzīgā lietotne piedāvā pielāgotus iestatījumus, lai jūs varētu viegli sākt darbu. IP65 laikapstākļu izturīgs dizains un kustību sensors Pateicoties izturīgam un ilgmūžīgam ūdensnecaurlaidīgam dizainam, video durvju zvans var kalpot gadiem ilgi pat skarbos laikapstākļos. Kad tiek konstatēta kustība, video durvju zvans ātri pamostas un nosūta brīdinājumu uz tālruni. Nav ierobežojumu viedtālruņa piekļuvei durvju zvanam, tāpēc varat aicināt visu ģimeni vērot savu māju.
description_lt - Kompakts un moderns dizains no ItālijasWLAN IP kamerai ir izmantots tumši pelēks metāla rāmis un melns korpuss, kas rada unikālu tehnisku un augstas kvalitātes sajūtu. Anodēta alumīnija oksīda tehnoloģija panāk perfektu līdzsvaru starp vieglu svaru un izturīgu izturību.2K/3MP Ultra HD dienas un nakts kameraIekāna novērošanas kamera ar 2K/3MP Ultra HD izšķirtspējas displeju nodrošina skaidru un asu video dienas laikā. Kombinācijā ar uzlabotu nakts redzamības tehnoloģiju jūs vienmēr varēsiet sekot līdzi savam mājoklim naktī, pat vājā apgaismojumā.Dual audio un darbojas ar Alexa un Google AssistantIebūvētais mikrofons un skaļrunis ļauj jums bez problēmām sazināties ar ikvienu mājās esošo personu, izmantojot Arenti lietotni. Jūs varat ērti gulēt uz dīvāna un piekļūt VBELL1 kamerai, izmantojot Alexa vai Google Assistant. Ar balss komandu, piemēram, "Hey Alexa/Google, show me my camera", jūs varēsiet redzēt tiešraidi uz Echo Show vai televizoriem ar Chromecast funkciju.SD kartes krātuve (līdz 256 GB) un 3 mēnešu bezmaksas mākoņkrātuveIzbaudiet 3 mēnešu bezmaksas mākoņkrātuvi bez papildu maksas. Kamera VBELL1 ieraksta 30 sekunžu videoklipu, kas ir ilgāks nekā lielākā daļa citu tirgū pieejamo kameru, lai jūs varētu redzēt visu notikumu, kad tiek konstatēta kustība vai skaņa. Ja mākoņglabāšanas pakalpojums ir aktivizēts, videoieraksts mākonī tiks saglabāts 72 stundas. Kamera ir saderīga ar FAT32 microSD kartēm (nopērkamas atsevišķi), sākot no 8 GB, 16 GB, 32 GB... līdz 256 GB. Videoklipus no SD kartes var eksportēt MP4 formātā.100% bezvadu un viegli uzstādāma un lietojama Aprīkota ar jaudīgām un ilgstoši uzlādējamām baterijām (kopā 6700 mAh), VBELL1 ar pilnu uzlādi var darboties no 2 līdz 5 mēnešiem. 100% bezvadu konstrukcija ļauj to uzlikt, neuztraucoties par kaitinošiem vadiem. Komplektā ar skrūvēm un citiem uzstādīšanas rīkiem VBELL1 var viegli savienot un uzstādīt dažu minūšu laikā. Ērta lietotne piedāvā pielāgotus iestatījumus, lai jūs varētu viegli sākt darbu.IP65 izturība pret laikapstākļiem un PIR kustības noteikšanaDēļ tās izturīgās un ilgmūžīgās ūdensnecaurlaidīgās konstrukcijas VBELL1 āra video durvju zvana kamera var kalpot gadiem ilgi, pat skarbos laikapstākļos. Ja tiek konstatēta kustība, video durvju zvans ātri pamodīsies un brīdinās jūsu tālruni. Piekļuve durvju zvanam no viedtālruņa ir neierobežota, tāpēc varat uzaicināt visu ģimeni vērot savu māju..
description_lv -
description_lv - 2K Ultra HD dizains ar alumīnija rāmi 145° platleņķa objektīvs Tamperu noteikšana AI cilvēka kustības noteikšana Aprīkota ar PIR sensoru 6700mAh uzlādējams akumulators Koplietošanas kamera Pilnīga divpusējā divvirzienu audio IP65 Noturīga pret laikapstākļiem 32 GB atmiņas karte iekļauta komplektā Kompakts un moderns dizains no Itālijas WLAN IP kamerā izmantots tumši pelēks metāla rāmis un melns korpuss, kas piešķir unikālu tehnisko un augstas kvalitātes sajūtu. Pateicoties anodēta alumīnija oksīda tehnoloģijai, ir panākts ideāls līdzsvars starp vieglu un izturīgu izturību. 2K / 3MP Ultra HD dienas un nakts āra novērošanas kamera ar 2K / 3MP Ultra HD izšķirtspēju attēlo skaidru un skaidru video dienas laikā. Kombinācijā ar uzlabotu nakts redzamības tehnoloģiju jūs vienmēr varat sekot līdzi savam namam naktī, pat vājā apgaismojumā. Divvirzienu audio un darbojas ar Alexa un Google Assistant Iebūvēts mikrofons un skaļrunis nodrošina jums netraucētu saziņu ar jebkuru, kas atrodas pie jūsu durvīm, izmantojot lietotni "Arenti". Jūs varat ērti gulēt uz dīvāna un piekļūt VBELL1 kamerai, izmantojot Alexa vai Google Assistant. Izmantojot balss komandu, piemēram, " Hey Alexa/ Google, show me my camera" (Ei, Alexa/ Google, parādiet man manu kameru), varat redzēt tiešraides signālu savā Echo Show vai televizorā ar Chromecast funkciju. SD kartes krātuve (maks. 256 GB) un 3 mēnešu bezmaksas mākoņkrātuve Izbaudiet 3 mēnešu bezmaksas izmēģinājuma mākoņkrātuvi bez papildu maksas. VBELL1 kamera ieraksta 30 sekunžu videoierakstu, kas ir ilgāks nekā lielākā daļa citu tirgū pieejamo kameru, nodrošinot, ka redzat visu notikumu, kad tiek konstatēta kustība vai skaņa. Ja ir iespējots mākoņglabāšanas pakalpojums, videoklips tiks saglabāts mākonī 72 stundas. Kamera ir saderīga ar FAT32 microSD kartēm (nopērkamas atsevišķi) ar ietilpību no 8 GB, 16 GB, 32 GB... līdz 256 GB. Videoklipus no SD kartes var eksportēt MP4 formātā. 100% bez vadiem un viegli uzstādāma un lietojama Aprīkota ar jaudīgām un ilgstoši uzlādējamām baterijām (kopā 6700 mAh), VBELL1 var darboties 2-5 mēnešus ar vienu pilnu uzlādi. 100% bezvadu konstrukcija ļauj to novietot, neuztraucoties par kaitinošiem vadiem. Komplektā ir skrūves un citi uzstādīšanas rīki, tāpēc VBELL1 var viegli savienot un uzstādīt dažu minūšu laikā. Lietotājam draudzīga lietotne piedāvā pielāgotus iestatījumus, lai jūs varētu viegli sākt darbu. IP65 izturība pret laikapstākļiem un PIR kustības noteikšana Pateicoties izturīgajam un ilgmūžīgajam ūdensnecaurlaidīgajam dizainam, VBELL1 āra video durvju zvana kamera var kalpot gadiem ilgi pat skarbos laikapstākļos. Kad tiek konstatēta kustība, video durvju zvans ātri pamodīsies un nosūtīs brīdinājuma paziņojumus uz tālruni. Piekļuve durvju zvanam ar viedtālruni nav ierobežota, tāpēc jūs varat uzaicināt visus ģimenes locekļus uzraudzīt savu māju.
description_lv - Kompakts un moderns dizains no ItālijasWLAN IP kamera izmanto tumši pelēku metāla rāmi un melnu korpusu, radot unikālu tehnisku un augstas kvalitātes sajūtu. Pateicoties anodēta alumīnija oksīda tehnoloģijai, tā nodrošina perfektu līdzsvaru starp vieglo un ilgstošo izturību.2K / 3MP Ultra HD diena un naktsĀra novērošanas kamera ar 2K / 3MP Ultra HD izšķirtspējas displeju skaidru, izteiksmīgu video dienas laikā. Apvienojumā ar modernu nakts redzamības tehnoloģiju jūs vienmēr varat sekot līdzi savai mājai naktī pat vājā apgaismojumā.Two-way audio & darbojas ar Alexa un Google AssistantIebūvētais mikrofons un skaļrunis piedāvā vienmērīgu saziņu ar ikvienu, kas atrodas jūsu durvīm, izmantojot lietotni "Arenti". Varat ērti gulēt uz dīvāna un piekļūt savai VBELL1 kamerai, izmantojot Alexa vai Google Assistant. Izmantojot balss komandu, piemēram, “Hey Alexa/Google, show me my camera”, varat skatīt tiešraidi savā Echo Show vai televizoros ar iespējotu Chromecast.SD kartes krātuve (maks. 256 GB) un 3 mēnešu bezmaksas mākoņkrātuveIzbaudiet 3 mēnešu bezmaksas mākoņkrātuves izmēģinājumu bez papildu maksas. Kamera VBELL1 ieraksta 30 sekunžu video klipu, kas ir garāks nekā vairums citu tirgū pieejamo kameru, nodrošinot, ka jūs redzat viss kas notiek, kad tiek noteikta kustība vai skaņa. Videoklips tiks saglabāts mākonī 72 stundas, ja ir iespējots mākoņa krātuves pakalpojums. Kamera ir saderīga ar FAT32 microSD kartēm (nopērkamas atsevišķi) no 8GB, 16GB, 32GB... līdz 256GB. Videoklipus no SD kartes var eksportēt MP4 formātā.100% bezvadu & viegli uzstādāms un lietojamsAprīkots ar jaudīgām un ilgmūžīgām uzlādējamām baterijām (kopā 6700mAh), VBELL1 ar vienu pilnu uzlādi var darboties 2-5 mēnešus. 100% bezvadu dizains ļauj to novietot, neuztraucoties par kaitinošiem vadiem. Nāk ar skrūvēm un citiem uzstādīšanas instrumentiem, VBELL1 var viegli savienot un uzstādīt dažu minūšu laikā. Lietotājam draudzīgā lietotne piedāvā pielāgotus iestatījumus, lai jūs varētu viegli sākt darbu.IP65 laikapstākļu & PIR kustības noteikšanaAr izturīgo un ilgmūžīgo ūdensizturīgo dizainu VBELL1 āra video durvju zvana kamera var kalpot gadiem ilgi pat skarbos laikapstākļos. Atklājot kustību, video durvju zvans ātri pamostas un nosūtīs brīdinājuma paziņojumus uz jūsu tālruni. Piekļuve durvju zvanam ar viedtālruni nav ierobežota, tāpēc varat uzaicināt visus ģimenes locekļus uzraudzīt jūsu māju.
description_lv - Kompakts un moderns dizains no ItālijasWLAN IP kamerā izmantots tumši pelēks metāla rāmis un melns korpuss, kas rada unikālu tehnisku un augstas kvalitātes sajūtu.Pateicoties anodēta alumīnija oksīda tehnoloģijai, tā nodrošina perfektu līdzsvaru starp vieglu svaru un izturīgu izturību.2K / 3MP Ultra HD dienas un naktsIzaicinājuma novērošanas kamera ar 2K / 3MP Ultra HD izšķirtspēju dienas laikā parāda skaidru un asu video. Kombinācijā ar uzlabotu nakts redzamības tehnoloģiju jūs vienmēr varat sekot līdzi savam namam naktī, pat vājā apgaismojumā.description_ru -
description_ru - Kompakts un moderns dizains no ItālijasWLAN IP kamerai ir izmantots tumši pelēks metāla rāmis un melns korpuss, kas rada unikālu tehnisku un augstas kvalitātes iespaidu. Anodēta alumīnija tehnoloģija nodrošina perfektu līdzsvaru starp vieglumu un izturību.2K / 3MP Ultra HD dienā un naktī2K / 3MP Ultra HD āra novērošanas kamera attēlo skaidru video dienas laikā. Apvienojumā ar uzlabotu nakts redzamības tehnoloģiju jūs vienmēr varat uzraudzīt savu māju naktī, pat vājā apgaismojumā.Bilaterāls audio un darbojas ar Alexa un Google AssistantIebūvētais mikrofons un skaļrunis nodrošina nevainojamu saziņu ar jebkuru, kas atrodas pie jūsu durvīm, izmantojot Arenti lietotni. Jūs varat ērti gulēt uz dīvāna un piekļūt VBELL1 kamerai, izmantojot Alexa vai Google Assistant. Ar balss komandu, piemēram, "Hi Alexa/Google, show me my camera", jūs varat redzēt tiešraidi savā Echo Show vai televizorā ar Chromecast funkciju.Krātuve SD kartē (max 256 GB) un bezmaksas mākoņkrātuve uz 3 mēnešiem3 mēnešus bez papildu maksas izmēģināt mākoņkrātuvi. VBELL1 ieraksta 30 sekunžu videoklipu, kas ir ilgāks nekā lielākā daļa citu tirgū pieejamo kameru, nodrošinot, ka redzēsiet visu notikumu, kad tiek konstatēta kustība vai skaņa. Ja ir iespējots mākoņglabāšanas pakalpojums, videoklipi mākoņos tiks glabāti 72 stundas. Kamera ir saderīga ar microSD FAT32 kartēm (nopērkamas atsevišķi) ar 8 GB, 16 GB, 32 GB... līdz 256 GB. Videoklipus no SD kartes var eksportēt MP4 formātā.100% bezvadu savienojamība, vienkārša uzstādīšana un lietošanaAtbilde VBELL1 ir aprīkota ar jaudīgām un izturīgām baterijām (tikai 6700 mAh), kas ar vienu pilnu uzlādi var darboties 2-5 mēnešus. 100% bezvadu konstrukcija ļauj to novietot, neuztraucoties par kaitinošiem vadiem. Komplektā ir pievienotas skrūves un citi uzstādīšanas rīki, tāpēc VBELL1 var viegli savienot un uzstādīt dažu minūšu laikā. Ērta lietotne piedāvā pielāgotus iestatījumus, lai jūs varētu viegli sākt darbu.Atturība pret laikapstākļiem IP65 un PIR kustības sensorsVeiksmīgā un izturīgā ūdensnecaurlaidīgā konstrukcija nodrošina VBELL1 āra durvju ieejas videokameras darbību gadiem ilgi pat skarbos laikapstākļos. Kad tiek konstatēta kustība, video durvju zvans ātri pamostas un nosūta paziņojumus uz tālruni. Piekļuvei durvju zvanam no viedtālruņa nav ierobežojumu, tāpēc varat aicināt visu ģimeni sekot līdzi savam mājoklim.description_short_en - Vieds video durvju zvans ar WiFi 2304 × 1296 izšķirtspēja, skaidrs attēls dienā un naktī Cilvēka noteikšana un divvirzienu sarunas Viedie paziņojumi IP65 izturība pret laikapstākļiem
description_short_et - WiFi savienots viedais video zvans 2304 × 1296 izšķirtspēja, skaidra bilde dienā un naktī Cilvēku noteikšana un divvirzienu zvans Paziņojumi viedtālruņa lietotnē IP65 izturīgs pret laikapstākļiem dizains
description_short_lv -
description_short_ru - Vieds video durvju zvans ar Wi-Fi savienojumu2304 × 1296 izšķirtspēja, skaidri attēli dienā un naktīPersonu atpazīšana un divvirzienu sarunaPaziņojumi viedtālruņa lietotnēAtbilstība pret laika apstākļiem IP65
feature_group_et - Durvju zvani
feature_group_ln - Durvju zvani
feature_group_lv - Durvju zvani
feature_group_ru - Durvju zvani
kods - VBELL1-32
name_et - Arenti video durvju zvans VBELL1 WiFi + 32GB atmiņas karte
name_lt - Arenti VBELL1 video durvju zvans ar 32 GB SD karti
nosaukums_ee - Arenti VBELL1 video durvju zvans ar 32 GB SD karti
nosaukums_lv - Arenti VBELL1 video durvju zvans ar 32 GB SD karti
nosaukums_lv - Arenti VBELL1 video durvju zvans ar 32 GB SD karti
nosaukums_lv - Arenti Video durvju zvans VBELL1 WiFi + 32GB atmiņas karte
nosaukums_lv - Arenti Video durvju zvans VBELL1 WiFi + 32GB atmiņas karte
nosaukums_ru - Arenti VBELL1 Video durvju tālrunis ar 32 GB SD karti
nosaukums_ru - Arenti Video durvju zvans VBELL1 WiFi + 32GB atmiņas karte
ražotāja_kods - VBELL1-32
svītrkods - 6972055683832
zīmols - Arenti
brand_name - Arenti
category_en - Smart home
category_et - Nutikodu
category_lv - Gudrā māja
category_ru - Смарт дом
description_ee - Kompaktne ja kaasaegne disain ItaaliastWLAN IP-kaamera kasutab tumehalli metallraami ja musta korpust, pakkudes ainulaadset tehnilist ja kvaliteetset tunnet. Tänu anodeeritud alumiiniumoksiidi tehnoloogiale saavutab see täiusliku tasakaalu kerge ja vastupidava vastupidavuse vahel.2K / 3MP Ultra HD päeval ja ööselVälisvalvekaamera 2K / 3MP Ultra HD eraldusvõimega ekraaniga selge ja terav video päeva jooksul. Koos täiustatud öönägemistehnoloogiaga saate alati oma majal öösel silma peal hoida, isegi vähese valguse korral.Kahesuunaline heli ja töötab koos Alexa ja Google'i assistendigaSisseehitatud mikrofon ja kõlar pakuvad sujuvat suhtlust kõigi teie uksel viibivate inimestega rakenduse "Arenti" kaudu. Saate mugavalt oma diivanil lebada ja pääsete Alexa või Google Assistandi kaudu ligi oma VBELL1 kaamerale. Häälkäsklusega, nagu „Hei Alexa/Google, näita mulle mu kaamerat”, näete oma Echo Show või Chromecasti toega telerites otseülekannet.SD-kaardi salvestusruum (max 256 GB) ja 3-kuuline tasuta pilvmäluNautige pilvesalvestuse 3-kuulist tasuta prooviperioodi ilma lisatasuta. VBELL1 kaamera salvestab 30-sekundilise videoklipi, mis on pikem kui enamik teisi turul olevaid kaameraid, tagades liikumise või heli tuvastamisel kogu sündmuse nägemise. Video salvestatakse pilve 72 tunniks, kui pilvesalvestusteenus on lubatud. Kaamera ühildub FAT32 microSD-kaartidega (müüakse eraldi) alates 8GB, 16GB, 32GB... kuni 256GB. Videoid saab SD-kaardilt eksportida MP4-vormingus.100% traadita ja lihtne paigaldada ja kasutadaVõimsate ja kauakestvate laetavate akudega (kokku 6700mAh) varustatud VBELL1 suudab ühe täislaadimisega töötada 2-5 kuud. 100% juhtmevaba disain võimaldab teil selle paigutada, muretsemata häirivate juhtmete pärast. Kaasas kruvid ja muud paigaldustööriistad, VBELL1 saab lihtsalt ühendada ja paigaldada mõne minutiga. Kasutajasõbralik rakendus pakub kohandatud sätteid, et saaksite hõlpsasti alustada.IP65 ilmastikukindel ja PIR-liikumise tuvastamineVastupidava ja kauakestva veekindla disainiga välivideo uksekellakaamera VBELL1 võib kesta aastaid isegi karmides ilmastikutingimustes. Liikumise tuvastamisel ärkab video-uksekell kiiresti ja edastab teie telefoni märguanded. Nutitelefoniga uksekellale ligipääs pole piiratud, nii et võite kutsuda terve pereliikme oma kodu jälgima.
description_et - 2K Ultra HD videosalvestus Alumiiniumraamiga disain 145° lainurkobjektiiv AI inimese liikumise tuvastamine 6700 mAh laetav aku Kaamera jagamise funktsioon Kahesuunaline heli IP65 ilmastikukindel disain Komplektis 32 GB mälukaart Kompaktne & kaasaegne disain Itaaliast
Tumehall metallraam, must korpus – välimus on elegantne, luues ainulaadse tehnoloogia ja tipptasemel tunde. Saavutamaks täiuslik tasakaal kerge kaalu ja vastupidavuse vahel on video-uksekellas kasutatud anodeeritud alumiiniumitehnoloogiat. 2K Ultra HD päeval & öösel
2K Ultra HD eraldusvõime tagab selge ja terava video päeva jooksul. Koos täiustatud öörežiimiga saad alati oma majal silma peal hoida, isegi vähese valguse korral. Kahesuunaline kõne
Sisseehitatud kõlarid ja mikrofon võimaldavad Sul muretult suhelda oma pereliikme, sõbra või hoopis kutsumata külalisega. SD-kaardi salvestusruum & 3-kuuline tasuta pilvemälu
Naudi pilvesalvestuse 3-kuulist tasuta prooviperioodi ilma lisatasuta. VBELL1 kaamera salvestab 30-sekundilise videoklipi, mis on pikem kui enamik teisi turul olevaid kaameraid, tagades liikumise või heli tuvastamisel kogu sündmuse nägemise. Video salvestatakse pilve 72 tunniks, kui pilvesalvestusteenus on lubatud. Kaamera ühildub FAT32 microSD-kaartidega, mille mahutavus on kuni 256 GB. Videoid saab SD-kaardilt eksportida MP4-vormingus. Juhtmevaba & lihtne kasutada
Võimsate ja kauakestvate laetavate akudega (kokku 6700 mAh) varustatud VBELL1 suudab ühe täislaadimisega töötada 2–5 kuud. 100% juhtmevaba disain võimaldab Sul seda muretult paigaldada. Kasutajasõbralik rakendus pakub kohandatud sätteid, et saaksid hõlpsasti alustada. IP65 ilmastikukindel disain & liikumisandur
Vastupidava ja kauakestva veekindla disainiga video-uksekell võib kesta aastaid isegi karmides ilmastikutingimustes. Liikumise tuvastamisel ärkab video-uksekell kiiresti ja edastab Sinu telefoni märguande. Uksekellale nutitelefoniga ligipääs ei ole piiratud, nii et võid kutsuda terve pere kodu jälgima.
description_lt - Kompaktiškas ir modernus dizainas iš ItalijosWLAN IP kameroje naudojamas tamsiai pilkas metalinis rėmas ir juodas korpusas, suteikiantis unikalų techninį ir aukštos kokybės pojūtį. Anoduoto aliuminio oksido technologijos dėka pasiekiama tobula pusiausvyra tarp lengvo ir tvirto patvarumo.2K / 3MP Ultra HD diena ir naktisLauko stebėjimo kamera su 2K / 3MP Ultra HD raiškos ekranu – aiškus, aiškus vaizdo įrašas dienos metu. Kartu su pažangia naktinio matymo technologija jūs visada galite stebėti savo namus naktį, net esant prastam apšvietimui.Dvipusis garsas ir veikia su Alexa ir Google AssistantIntegruotas mikrofonas ir garsiakalbis leidžia sklandžiai bendrauti su visais, esančiais jūsų namuose, naudojant „Arenti“ programą. Galite patogiai gulėti ant sofos ir pasiekti savo VBELL1 kamerą naudodami Alexa arba Google Assistant. Naudodami balso komandą, pvz., „Hey Alexa / Google, show me my camera“, galėsite matyti tiesioginį kanalą „Echo Show“ arba televizoriuose, kuriuose įgalintas „Chromecast“.SD kortelės saugykla (maks. 256 GB) ir 3 mėnesių nemokama saugykla debesyjeMėgaukitės 3 mėnesių nemokamu debesies saugyklos bandomuoju laikotarpiu be papildomų mokesčių. VBELL1 kamera įrašo 30 sekundžių vaizdo klipą, kuris yra ilgesnis nei dauguma kitų rinkoje esančių kamerų, todėl matysite visą įvykį, kai aptinkamas judesys ar garsas. Jei įjungta debesies saugyklos paslauga, vaizdo įrašas bus saugomas debesyje 72 valandas. Fotoaparatas suderinamas su FAT32 „microSD“ kortelėmis (parduodamos atskirai) nuo 8 GB, 16 GB, 32 GB... iki 256 GB. Vaizdo įrašus iš SD kortelės galima eksportuoti MP4 formatu.100% belaidžio ir lengvai montuojamas bei naudojamasĮrengtas galingomis ir ilgai veikiančiomis įkraunamomis baterijomis (iš viso 6700 mAh), VBELL1 vienu pilnu įkrovimu gali veikti 2–5 mėnesius. 100% belaidis dizainas leidžia įdėti jį nesijaudinant dėl erzinančių laidų. Komplektuojamas su varžtais ir kitais montavimo įrankiais, VBELL1 galima lengvai prijungti ir sumontuoti per kelias minutes. Patogi programa siūlo tinkintus nustatymus, kad galėtumėte lengvai pradėti.IP65 atsparus oro sąlygoms ir PIR judesio aptikimasDėl patvarios ir ilgaamžės vandeniui atsparios konstrukcijos VBELL1 lauko vaizdo durų skambučio kamera gali tarnauti ilgus metus net ir atšiauriomis oro sąlygomis. Kai aptiks judesį, vaizdo durų skambutis greitai atsibus ir perspės į jūsų telefoną. Prieiga prie durų skambučio naudojant išmanųjį telefoną neribojama, todėl galite pakviesti visus šeimos narius stebėti jūsų namus.
description_lv -
description_en - 2K Ultra HD Aluminum-Framed Design 145° Wide Angle Lens Tamper Detection AI Human Motion Detection Equipped with PIR Sensor 6700mAh Rechargeable Battery Share Camera Full Duplex Two-Way Audio IP65 Weatherproof 32 GB memory card included Compact and modern design from Italy
WLAN IP Camera uses dark grey metal frame and black body, bringing a unique technical and high-quality sense. Thanks to anodized alumina technology, it achieves the perfect balance between lightweight and rugged durability. 2K / 3MP Ultra HD Day and Night
Outdoor surveillance camera with 2K / 3MP Ultra HD resolution display clear, crisp video during the day. Combined with advanced night vision technology, you can always keep an eye on your house at night, even in low light conditions. Two-way Audio & Works with Alexa and Google Assistant
Built-in Mic and speaker offers you a smooth communication with anyone at your door through the "Arenti" App. You can comfortably lie on your sofa and get access to your VBELL1 camera via Alexa or Google Assistant. With a voice command like “ Hey Alexa/ Google, show me my camera,” then you can see a live feed on your Echo Show or Chromecast-enabled TVs. SD Card Storage(Max. 256GB) & 3-Month Free Cloud Storage
Enjoy 3-month free trial of Cloud storage at no extra cost. The VBELL1 camera records a 30-second video clip which is longer than most other cameras on the market, ensuring you see the whole event when motion or sound is detected. The video will be saved to the cloud for 72 hours if cloud storage service is enabled. The camera is compatible with FAT32 microSD cards (sold separately) from 8GB, 16GB, 32GB... to 256GB. Videos can be exported by MP4 format from the SD card. 100% Wire-Free & Easy to Install and Use
Equipped with powerful and long-lasting rechargeable batteries (Total 6700mAh), VBELL1 can work for 2-5 months with a single full charge. 100% Wire-Free design allows you to place it without worrying about annoying wires. Comes with screws and other installation tools, VBELL1 can be easily connected and installed in minutes. User-friendly App offers customized settings to get you started easily. IP65 Weatherproof & PIR Motion Detection
With the durable and long-lasting waterproof design, VBELL1 outdoor video doorbell camera can last for years even in harsh weather conditions. When detects the motion, the video doorbell will rapidly wake up and push alert notifications to your phone. There's no limit to access to the doorbell with a smartphone, so you could invite whole family members to monitor your home.
description_lv - Kompakts un moderns dizains no ItālijasWLAN IP kamera izmanto tumši pelēku metāla rāmi un melnu korpusu, radot unikālu tehnisku un augstas kvalitātes sajūtu. Pateicoties anodēta alumīnija oksīda tehnoloģijai, tā nodrošina perfektu līdzsvaru starp vieglo un ilgstošo izturību.2K / 3MP Ultra HD diena un naktsĀra novērošanas kamera ar 2K / 3MP Ultra HD izšķirtspējas displeju skaidru, izteiksmīgu video dienas laikā. Apvienojumā ar modernu nakts redzamības tehnoloģiju jūs vienmēr varat sekot līdzi savai mājai naktī pat vājā apgaismojumā.Two-way audio & darbojas ar Alexa un Google AssistantIebūvētais mikrofons un skaļrunis piedāvā vienmērīgu saziņu ar ikvienu, kas atrodas jūsu durvīm, izmantojot lietotni "Arenti". Varat ērti gulēt uz dīvāna un piekļūt savai VBELL1 kamerai, izmantojot Alexa vai Google Assistant. Izmantojot balss komandu, piemēram, “Hey Alexa/Google, show me my camera”, varat skatīt tiešraidi savā Echo Show vai televizoros ar iespējotu Chromecast.SD kartes krātuve (maks. 256 GB) un 3 mēnešu bezmaksas mākoņkrātuveIzbaudiet 3 mēnešu bezmaksas mākoņkrātuves izmēģinājumu bez papildu maksas. Kamera VBELL1 ieraksta 30 sekunžu video klipu, kas ir garāks nekā vairums citu tirgū pieejamo kameru, nodrošinot, ka jūs redzat viss kas notiek, kad tiek noteikta kustība vai skaņa. Videoklips tiks saglabāts mākonī 72 stundas, ja ir iespējots mākoņa krātuves pakalpojums. Kamera ir saderīga ar FAT32 microSD kartēm (nopērkamas atsevišķi) no 8GB, 16GB, 32GB... līdz 256GB. Videoklipus no SD kartes var eksportēt MP4 formātā.100% bezvadu & viegli uzstādāms un lietojamsAprīkots ar jaudīgām un ilgmūžīgām uzlādējamām baterijām (kopā 6700mAh), VBELL1 ar vienu pilnu uzlādi var darboties 2-5 mēnešus. 100% bezvadu dizains ļauj to novietot, neuztraucoties par kaitinošiem vadiem. Nāk ar skrūvēm un citiem uzstādīšanas instrumentiem, VBELL1 var viegli savienot un uzstādīt dažu minūšu laikā. Lietotājam draudzīgā lietotne piedāvā pielāgotus iestatījumus, lai jūs varētu viegli sākt darbu.IP65 laikapstākļu & PIR kustības noteikšanaAr izturīgo un ilgmūžīgo ūdensizturīgo dizainu VBELL1 āra video durvju zvana kamera var kalpot gadiem ilgi pat skarbos laikapstākļos. Atklājot kustību, video durvju zvans ātri pamostas un nosūtīs brīdinājuma paziņojumus uz jūsu tālruni. Piekļuve durvju zvanam ar viedtālruni nav ierobežota, tāpēc varat uzaicināt visus ģimenes locekļus uzraudzīt jūsu māju.
description_en - Compact and modern design from ItalyWLAN IP Camera uses dark grey metal frame and black body, bringing a unique technical and high-quality sense.Thanks to anodized alumina technology, it achieves the perfect balance between lightweight and rugged durability.2K / 3MP Ultra HD Day and NightOutdoor surveillance camera with 2K / 3MP Ultra HD resolution display clear, crisp video during the day. Combined with advanced night vision technology, you can always keep an eye on your house at night, even in low light conditions.Two-way Audio & Works with Alexa and Google AssistantBuilt-in Mic and speaker offers you a smooth communication with anyone at your door through the "Arenti" App. You can comfortably lie on your sofa and get access to your VBELL1 camera via Alexa or Google Assistant. With a voice command like “ Hey Alexa/ Google, show me my camera,” then you can see a live feed on your Echo Show or Chromecast-enabled TVs.SD Card Storage(Max. 256GB) & 3-Month Free Cloud Storage Enjoy 3-month free trial of Cloud storage at no extra cost. The VBELL1 camera records a 30-second video clip which is longer than most other cameras on the market, ensuring you see the whole event when motion or sound is detected. The video will be saved to the cloud for 72 hours if cloud storage service is enabled. The camera is compatible with FAT32 microSD cards (sold separately) from 8GB, 16GB, 32GB... to 256GB. Videos can be exported by MP4 format from the SD card.100% Wire-Free & Easy to Install and UseEquipped with powerful and long-lasting rechargeable batteries (Total 6700mAh), VBELL1 can work for 2-5 months with a single full charge. 100% Wire-Free design allows you to place it without worrying about annoying wires. Comes with screws and other installation tools, VBELL1 can be easily connected and installed in minutes. User-friendly App offers customized settings to get you started easily.IP65 Weatherproof & PIR Motion DetectionWith the durable and long-lasting waterproof design, VBELL1 outdoor video doorbell camera can last for years even in harsh weather conditions. When detects the motion, the video doorbell will rapidly wake up and push alert notifications to your phone. There's no limit to access to the doorbell with a smartphone, so you could invite whole family members to monitor your home.
description_ru -
description_ru - Компактный и современный дизайн из ИталииIP-камера WLAN использует темно-серый металлический каркас и черный корпус, что обеспечивает уникальное техническое и высококачественное ощущение. Благодаря технологии анодированного алюминия достигается идеальный баланс между легкостью и прочностью.2K / 3MP Ultra HD днем и ночьюКамера наружного наблюдения с разрешением 2K/3MP Ultra HD отображает четкое видео в течение дня. В сочетании с передовой технологией ночного видения вы всегда можете следить за своим домом ночью, даже в условиях низкой освещенности.Двустороннее аудио и работает с Alexa и Google AssistantВстроенный микрофон и динамик обеспечивают беспрепятственную связь с любым человеком у вашей двери через приложение «Arenti». Вы можете удобно лежать на диване и получать доступ к камере VBELL1 через Alexa или Google Assistant. С помощью голосовой команды, такой как «Привет, Alexa/Google, покажи мне мою камеру», вы можете увидеть прямую трансляцию на своем Echo Show или телевизорах с поддержкой Chromecast.Хранение на SD-карте (макс. 256 ГБ) и бесплатное облачное хранилище на 3 месяцаНаслаждайтесь 3-месячной бесплатной пробной версией облачного хранилища без дополнительной оплаты. Камера VBELL1 записывает 30-секундный видеоклип, что длиннее, чем у большинства других камер на рынке, что гарантирует, что вы увидите все событие при обнаружении движения или звука. Видео будет сохранено в облаке в течение 72 часов, если служба облачного хранилища включена. Камера совместима с картами microSD FAT32 (продаются отдельно) объемом от 8 ГБ, 16 ГБ, 32 ГБ... до 256 ГБ. Видео можно экспортировать в формате MP4 с SD-карты.100% беспроводное подключение, простота установки и использованияОснащенный мощными и долговечными аккумуляторами (всего 6700 мАч), VBELL1 может работать 2-5 месяцев на одной полной зарядке. 100% беспроводная конструкция позволяет размещать его, не беспокоясь о раздражающих проводах. Поставляется с винтами и другими инструментами для установки, VBELL1 можно легко подключить и установить за считанные минуты. Удобное приложение предлагает индивидуальные настройки, чтобы вы могли легко начать работу.Защита от атмосферных воздействий IP65 и датчик движения PIRБлагодаря прочной и долговечной водонепроницаемой конструкции наружная видеодомофонная камера VBELL1 может работать годами даже в суровых погодных условиях. При обнаружении движения дверной видеозвонок быстро просыпается и отправляет уведомления на ваш телефон. Нет ограничений на доступ к дверному звонку со смартфона, поэтому вы можете пригласить всю семью следить за своим домом.
description_short_en - Smart video doorbell with WiFi 2304 × 1296 resolution, clear picture day & night Human detection & two-way talk Smart notifications IP65 weatherproof
description_short_et - WiFi ühendusega nutikas video-uksekell 2304 × 1296 lahutusvõime, selge pilt päeval & öösel Inimese tuvastus & kahesuunaline kõne Teavitused nutitelefoni rakendusse IP65 ilmastikukindel disain
description_short_lv -
description_short_ru - Умный дверной видеозвонок с подключением к Wi-FiРазрешение 2304 × 1296, четкое изображение днем ​​и ночьюРаспознавание людей и двусторонний разговорУведомления в приложении для смартфонаЗащита от атмосферных воздействий IP65
feature_group_et - Uksekellad
feature_group_en - Doorbells
feature_group_lv - Durvju zvani
feature_group_ru - Дверные звонки
code - VBELL1-32
name_et - Arenti video-uksekell VBELL1 WiFi + 32GB mälukaart
name_lt - Arenti VBELL1 vaizdo durų skambutis su 32 GB SD kortele
name_ee - Arenti VBELL1 video uksekell 32 GB SD kaardiga
name_en - Arenti VBELL1 Video Doorbell With 32 GB SD Card
name_lv - Arenti VBELL1 video durvju zvans ar 32 GB SD karti
name_en - Arenti Video Doorbell VBELL1 WiFi + 32GB memory card
name_lv - Arenti Video Doorbell VBELL1 WiFi + 32GB memory card
name_ru - Arenti VBELL1 Видеодомофон с SD-картой на 32 ГБ
name_ru - Arenti Video Doorbell VBELL1 WiFi + 32GB карта памяти
manufacturer_code - VBELL1-32
barcode - 6972055683832
brand - Arenti
85,82 €
Arenti VBELL1, 2K Resolution, App, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas