Arenti IN1Q, 1440p, 4MP, App, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1047772 Preces kods: IN1Q
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
37,50 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 23.05.2024 pēc 15:00
Visi parametri
Apertūra : Nav norādīts
Atmiņas kartes ligzda : microSD
Barošana : 5V adapteris
Darba temperatūra MAX (°C) : 50
Darba temperatūra MIN (°C) : -20
Encoding : H.264
FPS pie maksimālās izšķirtspējas : Nav Minēts
Izšķirtspēja : 2560x1440
Kameru skaits komplektā : 1
Krāsa : Balta
Mikrofons : Ir
Pielietojums : Indoor only
SIM kartes ligzda : Nav
Skata leņķis : 100°
Svars (g) : 191
Tīkla savienojumi : Ir
Ūdens izturība : N/A
Papildus specifikācija
Atmiņa - atmiņas nesējs - Atmiņas karte
Atmiņa - atmiņas nesējs - Tīkla atmiņa
Atmiņa - datu nesējs - Atmiņas karte
Atmiņa - datu nesējs - Tiešsaistes atmiņa
Atmiņa - Piemērotas atmiņas kartes - microSD (līdz 256 GB)
Atmiņa - Piemērotas atmiņas kartes - microSD (līdz 256 GB)
Barošanas avots - barošanas avots - Vooluadapter
Barošanas avots - enerģijas patēriņš (W) - 2,5
brand_name - Arenti
Camera - Grozāma horizontāli - 360°
Camera - Grozāma vertikāli - +120°
category_en - Viedā māja
category_et - Smart Home
category_lv - Gudrā māja
category_ru - Viedā māja
description_ee - 2,5K/4MP Ultra HD kamera ar uzlabotu nakts redzamību2,5K/4MP izšķirtspēja, kas nodrošina kristāldzidru attēlu apvienojumā ar mūsu uzlaboto nakts redzamības tehnoloģiju, ļauj pārredzēt jūsu māju reālajā laikā 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā.Uzlabota kustības un skaņas noteikšanaIN1Q ir aprīkota ar uzlabotu kustības un skaņas noteikšanas algoritmu un skaņas sensoru, kas nekavējoties nosūta brīdinājumu, ja tiek konstatēta neparasta kustība vai skaņa. Tajā pašā laikā ir iespējams iestatīt noteikšanas jutīgumu, lai apmierinātu dažādas vajadzības.Privātuma režīms un elastīga ierakstīšanaJa ieslēgsiet privātuma režīmu, tiešraide un ierakstīšana uz laiku tiks atspējota. Varat ievietot Micro SD karti (līdz 256 G, nav iekļauta komplektācijā) un iespējot nepārtrauktu ierakstīšanu 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā, lai iemūžinātu vērtīgus mirkļus. Vai arī izmantojiet mākoņkrātuvi, lai saglabātu fotoattēlus un videoklipus AWS mākoņserverī.Darbojas ar Alexa un Google AssistantS balss vadības atbalsta funkciju, varat lūgt jebkurai ekrāna Alexa vai Google Chromecast ierīcei parādīt jums tiešraidi IN1Q.ĢeoapdraudējumsKamera IN1Q var automātiski apturēt ierakstīšanu, ja tiek izmantots tas pats Wi-Fi, kas viedtālrunim, tāpēc kamera var atrasties miega režīmā, kad esat mājās..
description_et - 2,5K 4 MP Ultra HD izšķirtspēja Uzlabots nakts režīms Kustības un skaņas noteikšana Konfidencialitātes režīms Savietojamība ar Alexa un Google Assistant 2,5K 4 MP Ultra HD kamera ar uzlabotu nakts režīmu 2,5K 4 MP izšķirtspēja ar uzlabota nakts režīma tehnoloģiju nodrošina skaidru attēlu, ļaujot jums redzēt savu māju reālajā laikā visu diennakti. Konfidencialitātes režīms un elastīga glabāšana Kad ir ieslēgts konfidencialitātes režīms, tiešraidi un ierakstīšanu var uz laiku atslēgt. Kamera ierakstīšanai izmanto microSD karti vai mākoņkrātuvi. Uzlabota kustības un skaņas noteikšana Uzlabots noteikšanas algoritms un skaņas sensors ļauj kamerai IN1Q brīdināt jūs, ja tiek konstatēta neparasta kustība vai skaņa.
description_lt - 2,5K/4MP Ultra HD kamera ar uzlabotu nakts redzamību2,5K/4MP izšķirtspēja kristāldzidram attēlam apvienojumā ar mūsu uzlaboto nakts redzamības tehnoloģiju ļauj pārredzēt jūsu māju 24 stundas diennaktī.Uzlabota kustības un skaņas noteikšanaIN1Q ir uzlabots kustības un skaņas noteikšanas algoritms un akustiskais sensors, tāpēc, tiklīdz tiks konstatēta neparasta kustība vai skaņa, tiks nosūtīts paziņojums. Tikmēr noteikšanas jutīgumu var pielāgot atbilstoši dažādām vajadzībām.Privātuma režīms un elastīga glabāšanaJa aktivizēsiet privātuma režīmu, tiešraide un ierakstīšana uz laiku tiks atslēgta. Varat ievietot Micro SD karti (līdz 256 G, nav iekļauta komplektācijā) un aktivizēt nepārtrauktu ierakstīšanu 24 stundas diennaktis 7 dienas nedēļā, lai iemūžinātu vērtīgus mirkļus. Vai arī izmantojiet mākoņkrātuvi, lai uzglabātu fotoattēlus un videoklipus AWS mākoņserverī.Darbojas ar Alexa un Google AssistantS balss vadības atbalstu varat lūgt jebkuru Alexa vai Google Chromecast ierīci uz ekrāna parādīt IN1Q tiešraidi.Geogrāfiskais žogsIN1Q var automātiski pārtraukt ierakstīšanu, ja ar viedtālruni izmantojat vienu un to pašu Wi-Fi, tāpēc kamera var darboties miega režīmā, kad esat mājās.description_lv -
description_lv - 2,5K 4 MP Ultra HD izšķirtspēja Uzlabota nakts redzamība Konfidencialitātes režīms Kustības un skaņas noteikšana Saderīga ar Alexa un Google Assistant 2,5K/4MP Ultra HD kamera ar uzlabotu nakts redzamību 2,5K/4MP izšķirtspēja apvienojumā ar mūsu uzlaboto nakts redzamības tehnoloģiju nodrošina skaidru attēlu, ļaujot jums pārredzēt savu māju reālajā laikā 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā. Konfidencialitātes režīms un elastīga uzglabāšana Ja ir ieslēgts konfidencialitātes režīms, tiešraidi un ierakstīšanu var uz laiku atslēgt. Kamera izmanto microSD karti vai mākoņkrātuvi nepārtrauktai ierakstīšanai 24/7 režīmā. Uzlabota kustības un skaņas noteikšana Uzlabots noteikšanas algoritms un skaņas sensors ļauj IN1Q savlaicīgi brīdināt, ja tiek konstatēta neparasta kustība/skaņa.
description_lv - 2,5K/4MP Ultra HD kamera ar uzlabotu nakts redzamību2,5K/4MP izšķirtspēja, kas nodrošina kristāldzidru attēlu, apvienojumā ar mūsu uzlaboto nakts redzamības tehnoloģiju ļauj jums redzēt savu māju reālajā laikā 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā.Uzlabota kustības un skaņas noteikšanaIespējusi izmantot uzlabotu kustības un skaņas noteikšanas algoritmu un skaņas sensoru, IN1Q nosūtīs paziņojumu, tiklīdz tiks konstatēta neparasta kustība vai skaņa. Tajā pašā laikā noteikšanas jutību var iestatīt atbilstoši dažādām vajadzībām.Privātuma režīms & amp; elastīga glabāšanaJa iespējosiet privātuma režīmu, tiešraide un ierakstīšana uz laiku tiks atspējota. Varat ievietot Micro SD karti (līdz 256G, nav iekļauta komplektācijā) un iespējot nepārtrauktu ierakstīšanu 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā, lai iemūžinātu vērtīgus mirkļus. Vai arī izmantojiet mākoņkrātuvi, lai saglabātu fotoattēlus un videoklipus AWS mākoņserverī.Darbojas ar Alexa & amp; Google Assistant Patīkotais balss vadības nodrošinājums ļauj jums lūgt, lai jebkuras Alexa vai Google Chromecast ierīces ar ekrānu parāda jums IN1Q tiešraidi.ĢeoapdraudējumsIN1Q var automātiski pārtraukt ierakstīšanu, kamēr izmantojat vienu un to pašu Wi-Fi ar viedtālruni, tāpēc kamera var atrasties miega režīmā, kamēr esat mājās..
description_lv - 2,5K/4MP Ultra HD kamera ar uzlabotu nakts redzamību2,5K/4MP izšķirtspēja, kas nodrošina kristāldzidru attēlu, apvienojumā ar mūsu uzlaboto nakts redzamības tehnoloģiju ļauj jums redzēt savu māju reālajā laikā 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā.Uzlabota kustības un skaņas noteikšanaKamera IN1Q ir aprīkota ar uzlabotu kustības un skaņas noteikšanas algoritmu un skaņas sensoru, un tā nosūtīs paziņojumu, tiklīdz tiks konstatēta neparasta kustība vai skaņa. Tajā pašā laikā noteikšanas jutību var iestatīt atbilstoši dažādām vajadzībām.Konfidencialitātes režīms un elastīga glabāšanaJa iespējosiet konfidencialitātes režīmu, tiešraide un ierakstīšana uz laiku tiks atspējota. Varat ievietot Micro SD karti (līdz 256 G, nav iekļauta komplektā) un iespējot nepārtrauktu ierakstīšanu 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā, lai iemūžinātu vērtīgus mirkļus. Vai arī izmantojiet mākoņkrātuvi, lai saglabātu fotoattēlus un videoklipus AWS mākoņserverī.Darbojas ar Alexa un Google Assistant Atbalstot balss vadību, varat lūgt jebkuru ekrāna ierīci Alexa vai Google Chromecast parādīt jums IN1Q tiešraidi.Ģeogrāfiskais norobežojumsIN1Q var automātiski pārtraukt ierakstīšanu, kamēr izmantojat vienu un to pašu Wi-Fi ar viedtālruni, tāpēc kamera var atrasties miega režīmā, kamēr esat mājās.
description_ru -
description_ru - Ultra HD 2,5K/4MP kamera ar uzlabotu nakts redzamību2,5K/4MP izšķirtspēja nodrošina kristālskaidrus attēlus, bet uzlabota nakts redzamības tehnoloģija nodrošina 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā, 7 dienas nedēļā un 7 dienas nedēļā pārredzamu jūsu mājas stāvokli.Uzlabota kustības un skaņas noteikšanaIespējusi izmantot uzlabotu kustības un skaņas noteikšanas algoritmu un skaņas sensoru, IN1Q nosūtīs paziņojumu, tiklīdz tiks konstatēta neparasta kustība vai skaņa. Tikmēr noteikšanas jutīgumu var iestatīt atbilstoši dažādām vajadzībām.Privātuma režīms un elastīga glabāšanaJa ieslēgsiet privātuma režīmu, tiešraide un ierakstīšana uz laiku būs atspējota. Varat ievietot Micro SD karti (līdz 256 GB, nav iekļauta komplektācijā) un iespējot nepārtrauktu ierakstīšanu 24/7, lai iemūžinātu vērtīgus mirkļus. Vai arī izmantojiet mākoņkrātuvi, lai saglabātu fotoattēlus un videoklipus AWS mākoņserverī.Darbojas ar Alexa un Google Assistant S balss vadības atbalsta funkciju, varat lūgt jebkuru Alexa vai Google Chromecast ekrāna ierīci parādīt jums IN1Q tiešraides attēlu.Ģeogrāfiskais fonsIN1Q var automātiski pārtraukt ierakstīšanu, ja ar viedtālruni izmantojat vienu un to pašu Wi-Fi, tāpēc kamera var palikt miega režīmā, kamēr esat mājās .
description_short_en - 360° WiFi Wi-Fi drošības kamera 2560 × 1440 izšķirtspēja Skaidrs attēls dienā un naktī Gudra kustības un skaņas noteikšana Divvirzienu komunikācija
description_short_et - 360° rotējoša WiFi drošības kamera 2560 × 1440 video ierakstīšana Skaidrs attēls dienā un naktī Gudrs kustības un skaņas sensors Divvirzienu zvanu ierakstīšana
description_short_lv -
description_short_ru - 360° rotējoša Wi-Fi novērošanas kameraFotografē 2560×1440 videoAugsts attēls gan dienā, gan naktīIzgudrs kustības un skaņas sensorsDivpusēja komunikācija
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 53
Drošības kameras funkcijas - Aizsardzība pret laikapstākļiem - Nav pieejams
Drošības kameru funkcijas - Aizsardzība pret laikapstākļiem - Nav pieejams no
Drošības kameru funkcijas - balss aktivizēšana - Amazon Alexa
Drošības kameru funkcijas - balss aktivizēšana - Google palīgs
Drošības kameru funkcijas - Balss asistents - Amazon Alexa
Drošības kameru funkcijas - Balss asistents - Google palīgs
Drošības kameru funkcijas - Funkcijas - Cilvēka identifikācija
Drošības kameru funkcijas - Funkcijas - Divvirzienu zvans
Drošības kameru funkcijas - funkcijas - Divvirzienu zvanīšana
Drošības kameru funkcijas - Funkcijas - EEZ
Drošības kameru funkcijas - Funkcijas - Kustības sensors
Drošības kameru funkcijas - funkcijas - Kustības sensors
Drošības kameru funkcijas - funkcijas - Nakts
Drošības kameru funkcijas - funkcijas - Personas noteikšana
Drošības kameru funkcijas - Funkcijas - Skaņas noteikšana
Drošības kameru funkcijas - funkcijas - Skaņas noteikšana
Drošības kameru funkcijas - Redzamība tumsā - Līdz 10 m
Drošības kameru funkcijas - Redzamība tumsā - Līdz 10 m
Enerģija - barošanas avots - Maiņstrāvas adapteris
feature_group_et - Drošības kameras
feature_group_ln - Drošības kameras
feature_group_lv - Drošības kameras
feature_group_ru - Uzraudzības kameras
Functions - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Nav
Funkcijas - balss asistents - Amazon Alexa
Funkcijas - balss asistents - Google palīgs
Funkcijas - Laika apstākļu blīvējums - Nav
Funkcijas - Nakts redzamības diapazons - Līdz 10 m
Funkcijas - Īpašības - Divvirzienu sarunas
Funkcijas - Īpašības - Kustības noteikšana
Funkcijas - Īpašības - Mākslīgā intelekta cilvēka noteikšana
Funkcijas - Īpašības - Nakts redzamība
Funkcijas - Īpašības - Skaņas noteikšana
General - Krāsa - Balta
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 103
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 103
Izmēri un svars - augstums (mm) - 103
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 103
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 53
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 53
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 53
Izmēri un svars - Platums (mm) - 60
Izmēri un svars - Platums (mm) - 60
Izmēri un svars - Platums (mm) - 60
Izmēri un svars - Platums (mm) - 60
Izmēri un svars - Svars (g) - 80
Izmēri un svars - Svars (g) - 80
Izmēri un svars - Svars (g) - 80
Jauda - enerģijas patēriņš (W) - 2.5
Jauda - strāvas patēriņš (W) - 2.5
Kamera - horizontāli grozāma - 360°
Kamera - horizontālā kustība - 360°
Kamera - horizontālā rotācija - 360°
Kamera - Megapikseļi - 4 megapikseļi
Kamera - Megapikseļi - 4 MP
Kamera - Megapikseļi - 4 MP
Kamera - Megapikseļi - 4 MP
Kamera - Objektīva leņķis - 115°
Kamera - Objektīva leņķis - 115°
Kamera - Skata leņķa objektīvs - 115°
Kamera - Vertikāla kustība - +120°
Kamera - vertikāli grozāma - +120°
Kamera - Vertikālā rotācija - +120°
kods - IN1Q
Mērījumi un svars - Svars (g) - 80
name_et - Arenti drošības kamera IN1Q 4MP UHD iekštelpu kamera
name_lt - Arentin IN1Q 4 MP iekštelpu kamera
nosaukums_ee - Arentin IN1Q 4MP iekštelpu kamera
nosaukums_lv - Arenti drošības kamera IN1Q 4MP UHD iekštelpu kamera
nosaukums_lv - Arenti drošības kamera IN1Q 4MP UHD iekštelpu kamera
nosaukums_lv - Arentin IN1Q 4MP iekštelpu kamera
nosaukums_lv - Arentin IN1Q 4MP iekštelpu kamera
nosaukums_ru - Arentin IN1Q 4MP iekštelpu kamera
nosaukums_ru - Arenti Uzraudzības kamera IN1Q 4MP UHD iekštelpu kamera
Power - Enerģijas avots - Maiņstrāvas (AC) adapteris
ražotāja_kods - IN1Q
Savienojamība - Bezvadu - WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Savienojamība - bezvadu savienojums - WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Savienojamība - Bezvadu tīkls - WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Savienojamība - Savienojamība - WiFi
Savienojamība - Savienojumi - WiFi
Savienojums - Bezvadu tīkls - WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Savienojums - Savienojumi - WiFi
Storage - Ieraksta nesēji - Atmiņas karte
Storage - Ieraksta nesēji - NAS
Storage - Saderīgas atmiņas kartes - microSD (līdz 256 GB)
svītrkods - 6974935720163
Uzglabāšana - Ierakstīšanas līdzekļi - Atmiņas karte
Uzglabāšana - Ierakstīšanas līdzekļi - NAS
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - microSD (līdz 256 GB)
Uzturs - Uzturs - Maiņstrāvas adapteris
Video & audio - Video ierakstīšana - QHD 2560 × 1440
Video un audio - Audio - Iebūvēti skaļruņi
Video un audio - Audio - Integrēts mikrofons
Video un audio - Audio - Integrēts skaļrunis
Video un audio - Video ierakstīšana - QHD 2560 × 1440
Video un skaņa - Audio - Iebūvēti stereo skaļruņi
Video un skaņa - Audio - Iebūvēts mikrofons
Video un skaņa - Skaņa - Integrēts mikrofons
Video un skaņa - Skaņa - Integrēts skaļrunis
Video un skaņa - Video ierakstīšana - QHD 2560 × 1440
Video un skaņa - Video ierakstīšana - QHD 2560 × 1440
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsu - White
zīmols - Arenti
Память - Носитель памяти - Карта памяти
Память - Носитель памяти - Сетевая память
Mälu - Salvestusmeedium - Mälukaart
Mälu - Salvestusmeedium - Võrgumälu
Mälu - Sobivad mälukaardid - microSD (kuni 256 GB)
Память - Подходящие карты памяти - microSD (up to 256 GB)
Toide - Vooluallikas - Vooluadapter
Toide - Voolutarve (W) - 2,5
brand_name - Arenti
Camera - Grozāma horizontāli - 360°
Camera - Grozāma vertikāli - +120°
category_en - Smart home
category_et - Nutikodu
category_lv - Gudrā māja
category_ru - Смарт дом
description_ee - 2.5K/4MP Ultra HD kaamera täiustatud öövaatega2.5K/4MP resolutsioon, mis pakub kristallselget pilti koos meie täiustatud öövaatlustehnoloogiaga, võimaldab teil näha oma kodu reaalajas 24/7.Täiustatud liikumise ja heli tuvastamineIN1Q on varustatud täiustatud liikumise ja heli tuvastamise algoritmi ja helianduriga, mis saadab teate kohe, kui tuvastatakse ebanormaalne liikumine või heli. Vahepeal on võimalik määrata tuvastamise tundlikkust, mis rahuldab erinevaid vajadusi.Privaatsusrežiim ja paindlik salvestamineKui lülitate sisse privaatsusrežiimi, lülitatakse otseülekanne ja salvestamine ajutiselt välja. Saate sisestada Micro SD-kaardi (kuni 256 G, ei kuulu komplekti) ja lubada 24/7 pidevat salvestamist, et jäädvustada väärtuslikke hetki. Või kasutada pilvesalvestust, et salvestada fotod ja videod AWS pilveserverisse.Töötab Alexa ja Google Assistantiga Tänu hääljuhtimise toetusele saate paluda mis tahes ekraanil põhinevatel Alexa- või Google Chromecast-seadmetel näidata teile IN1Q-i otseülekannet.Geo-FencingIN1Q saab automaatselt peatada salvestamise, kui kasutate nutitelefoniga sama Wi-Fi-d, nii et kaamera võib olla puhkeolekus, kui olete kodus.
description_et - 2.5K 4 MP Ultra HD eraldusvõime Täiustatud öörežiim Liikumise ja heli tuvastamine Privaatsusrežiim Ühildub Alexa ja Google Assistendiga 2.5K 4 MP Ultra HD kaamera täiustatud öörežiimiga
2.5K 4 MP eraldusvõime koos täiustatud öörežiimi tehnoloogiaga tagab selge pildi, võimaldades Sul näha oma kodu reaalajas ööpäev läbi. Privaatsusrežiim ja paindlik salvestusruum
Kui privaatsusrežiim on lubatud, saab otseülekande ja salvestamise ajutiselt keelata. Kaamera kasutab salvestamiseks microSD-kaarti või pilvemälu. Täiustatud liikumis- ja helituvastus
Täiustatud tuvastusalgoritm ja heliandur võimaldavad IN1Q kaameral Sind hoiatada, kui tuvastatakse ebanormaalne liikumine või heli.
description_lt - 2,5K/4MP Ultra HD kamera su patobulintu naktiniu matymu2,5K/4MP raiška, užtikrinanti krištolo aiškumo vaizdą, kartu su mūsų patobulinta naktinio matymo technologija leidžia matyti savo namus realiuoju laiku 24 valandas per parą.Pažangus judesio ir garso aptikimasIN1Q turi pažangų judesio ir garso aptikimo algoritmą ir garso jutiklį, todėl vos tik aptikus neįprastą judesį ar garsą bus išsiųstas pranešimas. Tuo tarpu aptikimo jautrumas gali būti nustatomas atsižvelgiant į skirtingus poreikius.Privatumo režimas ir lanksti saugyklaJei įjungsite privatumo režimą, tiesioginė transliacija ir įrašymas bus laikinai išjungti. Galite įdėti "Micro SD" kortelę (iki 256 G, į komplektą neįeina) ir įjungti nepertraukiamą įrašymą 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, kad užfiksuotumėte brangias akimirkas. Arba naudokite debesų saugyklą nuotraukoms ir vaizdo įrašams saugoti AWS debesijos serveryje.Veikia su "Alexa" ir "Google Assistant Kadangi palaikomas valdymas balsu, galite paprašyti bet kurio ekrano "Alexa" ar "Google Chromecast" įrenginio, kad parodytų jums IN1Q tiesioginį vaizdą.Geografinis aptvėrimasIN1Q gali automatiškai sustabdyti įrašymą, kai naudojate tą patį "Wi-Fi" su išmaniuoju telefonu, todėl kamera gali veikti miego režimu, kai esate namuose.
description_lv -
description_en - 2.5K 4 MP Ultra HD resolution Enhanced night vision Privacy mode Motion and sound detection Compatible with Alexa and Google Assistant 2.5K/4MP Ultra HD Camera with Enhanced Night Vision
2.5K/4MP resolution combined with our enhanced night vision technology provides a clear image, allowing you to see your home in real time 24/7. Privacy Mode and Flexible Storage
Live streaming and recording can be temporarily disabled when Privacy Mode is enabled. Camera uses microSD card or cloud storage for 24/7 continuous recording. Advanced motion and sound detection
Advanced detection algorithm and sound sensor enable IN1Q to timely alert when abnormal motion/sound is detected.
description_en - 2.5K/4MP Ultra HD Camera with Enhanced Night Vision2.5K/4MP resolution providing crystal clear image, combined with our enhanced night vision technology, allows you to see your home in real time24/7.Advanced Motion & Sound DetectionEquipped with an advanced motion & sound detection algorithm and sound sensor, IN1Q will send a notification as soon as abnormal movement or sound is detected. Meanwhile, the sensitivity of detection could be set satisfying different needs.Privacy Mode & Flexible StorageIf you enable Privacy Mode, the live streaming and recording will be temporarily disabled. You can insert a Micro SD card(up to 256G, not included) and enable 24/7 continuous recording to capture precious moments. Or use cloud storage to store photos and videos onto the AWS cloud server.Work with Alexa & Google Assistant With voice control supported, you can ask any screen-based Alexa or Google Chromecast devices to show you IN1Q’s live view.Geo-FencingIN1Q can automatically stop recording while using the same Wi-Fi with your smartphone, so  camera can be in sleep mode while you are at home.
description_lv - 2,5K/4MP Ultra HD kamera ar uzlabotu nakts redzamību2,5K/4MP izšķirtspēja, kas nodrošina kristāldzidru attēlu, apvienojumā ar mūsu uzlaboto nakts redzamības tehnoloģiju ļauj jums redzēt savu māju reālajā laikā 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā.Uzlabota kustības un skaņas noteikšanaKamera IN1Q ir aprīkota ar uzlabotu kustības un skaņas noteikšanas algoritmu un skaņas sensoru, un tā nosūtīs paziņojumu, tiklīdz tiks konstatēta neparasta kustība vai skaņa. Tajā pašā laikā noteikšanas jutību var iestatīt atbilstoši dažādām vajadzībām.Konfidencialitātes režīms un elastīga glabāšanaJa iespējosiet konfidencialitātes režīmu, tiešraide un ierakstīšana uz laiku tiks atspējota. Varat ievietot Micro SD karti (līdz 256 G, nav iekļauta komplektā) un iespējot nepārtrauktu ierakstīšanu 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā, lai iemūžinātu vērtīgus mirkļus. Vai arī izmantojiet mākoņkrātuvi, lai saglabātu fotoattēlus un videoklipus AWS mākoņserverī.Darbojas ar Alexa un Google Assistant Atbalstot balss vadību, varat lūgt jebkuru ekrāna ierīci Alexa vai Google Chromecast parādīt jums IN1Q tiešraidi.Ģeogrāfiskais norobežojumsIN1Q var automātiski pārtraukt ierakstīšanu, kamēr izmantojat vienu un to pašu Wi-Fi ar viedtālruni, tāpēc kamera var atrasties miega režīmā, kamēr esat mājās.
description_ru -
description_ru - Ultra HD-камера 2,5K/4MP с улучшенным ночным видениемРазрешение 2,5K/4MP обеспечивает кристально чистое изображение, а улучшенная технология ночного видения позволяет видеть ваш дом в режиме реального времени 24/7.Передовое обнаружение движения и звукаОснащенная передовым алгоритмом обнаружения движения и звука и датчиком звука, IN1Q отправит уведомление, как только будет обнаружено ненормальное движение или звук. Между тем, чувствительность обнаружения может быть установлена в соответствии с различными потребностями.Режим конфиденциальности и гибкое хранилищеЕсли вы включите режим конфиденциальности, прямая трансляция и запись будут временно отключены. Вы можете вставить карту Micro SD (до 256 Гб, не входит в комплект) и включить непрерывную запись 24/7, чтобы запечатлеть драгоценные моменты. Или используйте облачное хранилище для хранения фотографий и видео на облачном сервере AWS.Работа с Alexa и Google Assistant Благодаря поддержке голосового управления вы можете попросить любое экранное устройство Alexa или Google Chromecast показать вам живое изображение IN1Q.ГеозонированиеIN1Q может автоматически останавливать запись при использовании одного и того же Wi-Fi со смартфоном, поэтому камера может находиться в спящем режиме, пока вы дома.
description_short_en - 360° WiFi security camera 2560 × 1440 resolution Clear picture during day & night Smart motion & sound detection Two-way communication
description_short_et - 360° pööratav WiFi turvakaamera 2560 × 1440 videosalvestus Selge pilt nii päeval kui ka öösel Nutikas liikumis- & heliandur Kahesuunaline kõne
description_short_lv -
description_short_ru - Вращающаяся на 360° камера видеонаблюдения Wi-FiЗапись видео 2560×1440Четкое изображение как днем, так и ночьюУмный датчик движения и звукаДвусторонняя связь
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 53
Функции камеры безопасности - Погодная устойчивость - Отсутствует
Turvakaamera funktsioonid - Ilmastikukindlus - Puudub
Turvakaamera funktsioonid - Häälabiline - Amazon Alexa
Turvakaamera funktsioonid - Häälabiline - Google Assistant
Функции камеры безопасности - Голосовой помощник - Amazon Alexa
Функции камеры безопасности - Голосовой помощник - Google Assistant
Turvakaamera funktsioonid - Funktsioonid - Inimese tuvastamine
Turvakaamera funktsioonid - Funktsioonid - Kahesuunaline kõne
Функции камеры безопасности - Особенности - Двухнаправленный звонок
Turvakaamera funktsioonid - Funktsioonid - Öörežiim
Turvakaamera funktsioonid - Funktsioonid - Liikumisandur
Функции камеры безопасности - Особенности - Датчик движение
Функции камеры безопасности - Особенности - Ночное
Функции камеры безопасности - Особенности - Обнаружение человека
Turvakaamera funktsioonid - Funktsioonid - Heli tuvastamine
Функции камеры безопасности - Особенности - Обнаружение звука
Turvakaamera funktsioonid - Nähtavus pimedas - Kuni 10 m
Функции камеры безопасности - Видимость в темноте - До 10 м
Power - Power source - AC adapter
feature_group_et - Turvakaamerad
feature_group_en - Security cameras
feature_group_lv - Drošības kameras
feature_group_ru - Камеры наблюдения
Functions - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Nav
Functions - Voice assistant - Amazon Alexa
Functions - Voice assistant - Google Assistant
Functions - Weather sealing - None
Functions - Night vision range - Up to 10 m
Functions - Features - Two-way talk
Functions - Features - Motion detection
Functions - Features - AI human detection
Functions - Features - Night vision
Functions - Features - Sound detection
General - Krāsa - Balta
Dimensions & weight - Height (mm) - 103
Размеры & вес - Высота (мм) - 103
Mõõtmed & kaal - Kõrgus (mm) - 103
Dimensions & weight - Augstums (mm) - 103
Dimensions & weight - Depth (mm) - 53
Размеры & вес - Глубина (мм) - 53
Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 53
Dimensions & weight - Width (mm) - 60
Размеры & вес - Ширина (мм) - 60
Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 60
Dimensions & weight - Platums (mm) - 60
Dimensions & weight - Weight (g) - 80
Размеры & вес - Вес (г) - 80
Dimensions & weight - Svars (g) - 80
Power - Power consumption (W) - 2.5
Питание - Потребление тока (W) - 2.5
Camera - Horizontal swivel - 360°
Kaamera - Liikumine horisontaalselt - 360°
Камера - Горизонтальный поворот - 360°
Kaamera - Megapiksleid - 4 megapikslit
Camera - Megapixels - 4 MP
Camera - Megapikseļi - 4 MP
Камера - Мегапиксели - 4 MP
Camera - Lens angle - 115°
Kaamera - Objektiivi vaatenurk - 115°
Камера - Угол обзора объектив - 115°
Kaamera - Liikumine vertikaalselt - +120°
Camera - Vertical swivel - +120°
Камера - Вертикальный поворот - +120°
code - IN1Q
Mõõtmed & kaal - Kaal (g) - 80
name_et - Arenti turvakaamera IN1Q 4MP UHD Indoor Camera
name_lt - Arentin IN1Q 4 MP vidaus kamera
name_ee - Arentin IN1Q 4MP sisekaamera
name_en - Arenti security camera IN1Q 4MP UHD Indoor Camera
name_lv - Arenti security camera IN1Q 4MP UHD Indoor Camera
name_en - Arentin IN1Q 4MP Indoor Camera
name_lv - Arentin IN1Q 4MP iekštelpu kamera
name_ru - Arentin IN1Q 4Мп камера для помещений
name_ru - Arenti камера наблюдения IN1Q 4MP UHD Indoor Camera
Power - Enerģijas avots - Maiņstrāvas (AC) adapteris
manufacturer_code - IN1Q
Connectivity - Bezvadu - WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Connectivity - Wireless - WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Ühenduvus - Juhtmevaba võrk - WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Connectivity - Connectivity - WiFi
Ühenduvus - Ühendused - WiFi
Соединение - Беспроводная сеть - WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Соединение - Соединения - WiFi
Storage - Ieraksta nesēji - Atmiņas karte
Storage - Ieraksta nesēji - NAS
Storage - Saderīgas atmiņas kartes - microSD (up to 256 GB)
barcode - 6974935720163
Storage - Recording media - Memory Card
Storage - Recording media - NAS
Storage - Compatible memory cards - microSD (up to 256 GB)
Питание - Питание - AC адаптер питания
Video & audio - Video ierakstīšana - QHD 2560 × 1440
Video & audio - Audio - Iebūvēti skaļruņi
Video & audio - Audio - Integrated microphone
Video & audio - Audio - Integrated speaker
Video & audio - Video recording - QHD 2560 × 1440
Видео & звук - Аудио - Встроенные стереодинамики
Видео & звук - Аудио - Встроенный микрофон
Video & heli - Heli - Integreeritud mikrofon
Video & heli - Heli - Integreeritud kõlar
Video & heli - Videosalvestus - QHD 2560 × 1440
Видео & звук - Запись видео - QHD 2560 × 1440
Üldine - Värvus - Valge
Общее - Цвет - Белый
General - Color - White
brand - Arenti
37,50 €
Arenti IN1Q, 1440p, 4MP, App, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas